ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τι έγινε με το ΚΕΛ το 2005...; Δήλωση - Απάντηση Γ. Κασίμη


Σε παλαιότερη ανάρτηση, μπήκαν κάποια σχόλια τα οποία θίγουν τον αγώνα που έκανε ο Γ. Κασίμης το 2005 για να σταματήσει την κατασκευή του ΚΕΛ Β Μεσογείων.

Ο κος Κασίμης μας έστειλε e-mail με το οποίο μας ενημερώνει ότι:
«Το 2005 με απόφαση της Δημαρχιακής και όχι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, καθώς ήταν αμφίβολο εάν αυτή θα ήταν ομόφωνη, πήρα την απόφαση να κάνω το αδιανόητο για την σημερινή διοίκηση του δήμου.
Πήρα πάνω μου όλη την ευθύνη και είπα όχι στο ΚΕΛ που σχεδίαζε τότε η ΕΥΔΑΠ.  
Είπα όχι, γνωρίζοντας ότι θα εύρισκα απέναντί μου  τους πάντες καθώς ελάχιστοι είχαν αντιληφθεί τι σήμαινε αυτό το έργο για την περιοχή.
Για να συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της απόφασης κατασκευής  του ΚΕΛ, έπρεπε να προσφύγει κάποιος ο οποίος είχε έννομο συμφέρον.
Και αυτό δεν το έκανε ούτε το Πικέρμι, ούτε η Ραφήνα.  
Το έκανε μόνο η Αρτέμιδα, με απόφαση της δημαρχιακής, δηλαδή με ευθύνη δικιά μου.
Αρκετά λοιπόν με τις κατηγορίες εναντίον μου.  
Το ΚΕΛ το σταμάτησα μία φορά το 2005 και εάν ο δήμος δεν κάνει αυτά που οφείλει , θα κάνω πάλι το χρέος μου και θα το ξανασταματήσω.
 Για τα υπόλοιπα σας παραθέτω μέρος της απόφασης του ΣΤΕ και τα σχόλια δικά σας.»





2 σχόλια:

  1. Mπραβο στο μπλοκ που εβγαλε την ειδηση για να σταματησουν καποια στιγμη τα παπαγαλακια να λενε διαφορες μακακιες για την θεση που ειχε ο κος ΚΑΣΙΜΗΣ στο θεμα του ΚΕΛ και για το ποιος το σταματησε.φυσικα και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον κο ΚΑΣΙΜΗ για τον αγωνα που ειχε κανει για το καλο του τοπου μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ Η Lia Bresta ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΦΒ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Η σύνθεση κατ επιλογή εγγράφων ειναι μια εύκολη διαδικασία που χρησιμοποιείται για να συνθέσεις οτι θέλεις και να το παρουσιάσεις οπως θέλεις.Η πρακτική ειναι συνηθισμένη η αλήθεια ομως αντιτίθεται προς την εννοια που παρουσιάζει το....παζλ των επιλεγμένων σελίδων της προσφυγής -απόφασης που φωτογράφισε και δημοσίευσε ο Κος Κασίμης, και πολύ μακρυά απο την αλήθεια που κρύβεται και πίσω από κάθε του ενέργεια που παρουσιάζεται.Αν ανατρέξω στο λεξικό την πρακτική αυτή θα τη δώ σαν μια ακόμη ερμηνεία της λέξης ....απάτης,δίπλα στις λέξεις δημαγωγία,σοφιστία...Επικίνδυνες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να παρασυρθεί ο κόσμος σε παιχνίδια εξουσίας....
    7 ώρες πριν ·

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας