ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αγώνας Τριάθλου στην Βραυρώνα

Την ανάρτηση αυτή την αντλήσαμε από το “mesogianews”.Και αναρωτούμαι…γιατί οι πολίτες του Δήμου μας δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα? Ναι, δεν είναι τα Σπάτα και η Αρτέμιδα διοργανωτές, μα είναι ένα γεγονός που συμβαίνει στον Δήμο μας και αν μη τι άλλο μπορεί να προσφέρει θέαμα, να προσεγγίσει νέους, και όχι μόνο,  και ίσως, λέω ίσως…να πάρει ιδέες!


Την Κυριακή 5 Ιουνίου στην παραλία της Βραυρώνας (διασταύρωση Χαμολιάς), θα διεξαχθεί αγώνας Τριάθλου (Κολύμβηση-Ποδήλατο-Τρέξιμο). Στο αθλητικό event, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, θα λάβουν μέρος περίπου 200 αθλητές.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί με σημείο εκκίνησης τη συγκεκριμένη παραλία όπου και θα διεξαχθεί το άθλημα της κολύμβησης (1.500μ), ενώ στη συνέχεια οι αθλητές θα συνεχίσουν με την ποδηλασία (40.000μ) σε μια μεγάλη κυκλική διαδρομή (Χαμολιά - Βόρεια Περιοχή Μαρκόπουλου - Παναγία Βαραμπά - Πύργος Βραυρώνας – Χαμολιά) και θα καταλήξουν με τρέξιμο (10.000μ) το οποίο θα διεξαχθεί στον παραλιακό δρόμο της περιοχής της Βραυρώνας.
Στις 13:00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί αγώνας με δωρεάν συμμετοχή για τα παιδιά του Δήμου (ηλικίας 5-15 χρονών), όπου θα έχουν την ευκαιρία της γνωριμίας με το συγκεκριμένο Ολυμπιακό Αγώνισμα και θα αγωνιστούν ανάλογα με την ηλικία 25-100μ κολύμπι και 250-1.000μ τρέξιμο). Στο τέλος, όλα τα παιδιά θα παραλάβουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής ! Η δήλωση συμμετοχής των παιδιών θα γίνει στις 12:30, στο γήπεδο μπάσκετ στην παραλία Βραυρώνας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας