ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Επιτέλους μία πρόταση για την καθημερινότητά μας…

Σε ερώτημα που έθεσε ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος κος Φύτρος, προς τον Πρόεδρο για την Συμβολή της Αρίωνος με την Λ. Μαραθώνος και τα έργα που «υποτίθεται» ότι γίνονται εκεί,  ανέφερε ότι ο δρόμος είναι κλειστός εδώ και μήνες. Τον συγκεκριμένο δρόμο επέλεγαν πολλοί επισκέπτες της πόλης της Αρτέμιδος την θερινή περίοδο. Με το κλείσιμο αυτού του δρόμου, στην διασταύρωση πλέον το Σαββατοκύριακο δημιουργείται το αδιαχώρητο με ουρές εκατοντάδων μέτρων.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κα Μωραΐτη ή οποία ζήτησε να απευθυνθούμε ως δήμος στην τροχαία και να ζητήσουμε να κληθεί τροχονόμος για κάποιες ώρες τα Σαββατοκύριακα στο συγκεκριμένο σημείο (διασταύρωση)  μέχρι η Περιφέρεια να παραδώσει την Αρίωνος και να αποσυμφωρηθεί  η κατάσταση.
Εμείς βέβαια αφού συγχαρούμε την κα Μωραΐτη για την εποικοδομητική, πρότασή της. Να θέσουμε το ερώτημα: Για ποιο λόγο καταργήθηκε ο σχεδιασμός της κυκλικής πλατείας με παράλληλη κατάργηση των φαναριών στη διασταύρωση της Αρτέμιδος;
Προτίθεται η νέα δημοτική αρχή να επαναφέρει το έργο;

2 σχόλια:

  1. Στο πρώτο μου σχόλιο έρχομαι να συγχαρώ τους διαχειριστές για την ύπαρξη του blog και να εκφράσω την ελπίδα μου ότι δεν ορμάστε από παραταξιακές λογικές. Σχετικά με τα έργα οδοποιίας με την ευκαιρία της κατασκευής της οδού Κιάφας που είναι σε εξέλιξη προσφέρεται η δυνατότητα φθηνής ανάπλασης της "πηγάδας" (έστω λίγο χώμα δέντρα και χορτάρι)και σηματοδότηση. Μικρές κινήσεις που θα προσφέρουν έστω αισθητικά στην καθημερινότητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας. Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και ελπίζουμε να μην σας απογοητεύσουμε.
    Δεν είμαστε παραταξιακοί, αλλά από την παράταξη του Δημάρχου, με εξαίρεση τον Κο Γιαννάτο, ουδείς άλλος μας έχει στείλει κείμενο να δημοσιεύσουμε.
    Αντιθέτως υπάρχει μία προσπάθεια με ανώνυμα σχόλια, να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, κάθε φορά που βγάζουμε κάποια καταγγελία.
    Από τις παρατάξεις όμως τόσο του κου Κασίμη όσο και του κου Δ. Μάρκου, μας έρχονται συχνά ενημερώσεις. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας