ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι δανειστές μας έχουν τρομάξει μήπως δεν περάσει το μεσοπρόθεσμο...

Εκτάκτως αύριο συναντούνται οι υπουργοί Οικονομικών στις Βρυξέλλες

Κοινή ανακοίνωση για την υποστήριξης της Ελλάδας αναμένεται να εκδώσουν αύριο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης. Η δήλωση αναμένεται να γίνει στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Eurogroυp με θέμα το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας. Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα εκπροσωπήσει αύριο την Ελλάδα στις άτυπες συνεδριάσεις των συμβουλίων Eurogroup και Ecofin, με θέματα συζήτησης το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας (Eurogroup) και την «Οικονομική Διακυβέρνηση» (Ecofin).
Σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, που επικαλείται δηλώσεις διπλωματών στο Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, οι υπουργοί Οικονομικών των 17 κρατών μελών της ευρωζώνης, στην αυριανή τους συνάντηση θα δεσμεύονται επίσης να κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουν τη σταθερότητα του ευρώ.
Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, έπειτα και από τις αυριανές συνομιλίες, οι υπουργοί Οικονομικών και των 27 χωρών μελών της Ε.Ε αναμένεται να συναντηθούν για ένα δείπνο εργασίας κατά το οποίο θα συζητήσουν τη μεταρρύθμιση της οικονομικής επίβλεψης εντός της Ε.Ε και την ενίσχυση του Συμφώνου Σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας