ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Δείτε τι γράφει πάλι ο άνθρωπος. Ξυπνάτε, οι άνθρωποι του δημάρχου κάνουν την δουλειά τους. Εμείς τι κάνουμε; Ημερίδες;

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΤΗΣ!!!
Η αίθουσα του Δ.Σ. δεν είναι ξέφραγο αμπέλι…
… αυτό ας το κατανοήσουν οι πολέμιοι του ΚΕΛ και υπερασπιστές της ροής λυμάτων στους δρόμους. Η «αγωνιστική μαγκιά» τους, που θέλει ν’ αναρτούν πανό μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα που συνεδριάζει, ξεπερνάει τα όρια.
Δεν ξέρω αν η ανάρτηση πανό είναι αποδεκτή από τους προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων άλλων Δήμων. Όμως ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αρτέμιδος-Σπάτων, κ. Κώστας Γκίκας, δεν το αποδέχεται με τίποτα.

Γι αυτό, στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις που συνέβη το γεγονός, ζήτησε από τους φέροντες το πανό (σ.σ. ο ένας εξ αυτών είναι κάτοικος γειτονικής πόλης) να το κλείσουν για να αρχίσει η συνεδρίαση. Πράγμα που ειρηνικά έγινε, έστω κι αν ο κ. Γκίκας -εκτός αιθούσης- άκουσε τα σχολιανά του.

Και γιατί κύριε Πνευματικάτε δεν βάζετε την δημοτική αστυνομία να γράφει όσους ρίχνουν τα λύματα στους δρόμους; Μόνο τα αυτοκίνητα που παρκάρουν παράνομα μας φταίνε; Και γιατί ο δήμος δεν βγάζει διαγωνισμό με βυτία που θα αδειάζουν τους βόθρους των κέντρων Σπάτων και Αρτέμιδος όπως κάνουν όλοι οι επαρχιακοί δήμοι; Σας συμφέρει αυτή η κατάσταση, για αυτό την συντηρείτε...αλλά το ΚΕΛ δεν θα γίνει .-

6 σχόλια:

  1. Τι λέτε αγαπητέ μου, η ομοσπονδία συλλόγων στήριξε τον δήμαρχο προεκλογικά και τώρα δεν έχει τα μούτρα να πάει ενάντια. Αφήστε τους ανθρώπους στο δράμα που ζούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΜΕΝΟΥΣ' ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ Η ΠΟΛΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ,ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛ Κ.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ? ΕΛΠΙΖΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΏΤΗΣΗ: ΤΟ MCARTHUR GLEN ΈΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΤΩΝ ΛΥΜΆΤΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΆ ΑΡΚΕΤΌ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΕΠΙΣΚΕΠΤΏΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΤΟΥ; ΑΝ ΌΧΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΔΙΑΚΑΏΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΊ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΌ ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο Κ. ΓΚΙΚΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ',ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΓΛΕΙΦΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ! ΤΟ 'ΓΙΑΤΙ', ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Μαΐου 2011 στο οποίο αναφέρεται ο Κος Πνευματικάτος, παρευρισκόμουν και εγώ στο ακροατήριο και είδα το συμβάν με την ανάρτηση του πανό.
    Κατά την προσωπική μου γνώμη, ήταν μία πολιτισμένη και ήπια μορφή διαμαρτυρίας και αμέσως μετά την παράκληση του Προέδρου Κου Γκίκα το πανό κατέβηκε και πήρε τον λόγο ένας από τους εκπροσώπους της συντονιστικής κατά του ΚΕΛ, ο οποίος ανέπτυξε της θέσης της συντονιστικής.
    Αυτά ως προς το συμβάν με το πανό!
    Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι ο Κος δημοσιογράφος, που τόσο τυπικός και νομοταγής φέρεται ότι είναι, την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ η αίθουσα είχε πλήθος ακόμα ακροατών, κάθισε σε μια από μια από τις καρέκλες του ακροατηρίου που βρίσκονται μέσα στο κλειστό χώρο της συνεδριάσεως, ‘’άναψε’’ το τσιγάρο του και κάπνιζε πετώντας την στάχτη αμέριμνα, χωρίς να σέβεται τους δίπλα του, το χώρο και την σχετική νομολογία!
    Το απίθανο είναι ότι πέρασαν από δίπλα του και πλήθος από Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι είναι και θεσμικά άτομα και δεν του είπε κανένας τίποτα!
    Μετά από λίγο και επειδή άναψε και άλλος ένας Κύριος και δεν ξέρω ένα ακολούθησαν και άλλοι για τι έφυγα.
    Κάπως έτσι γίνεται και με το άδειασμα των βόθρων.
    Ξεκινάει ο πρώτος στο οποίο η εκάστοτε Δημοτική αρχή δεν λέει τίποτα γιατί είναι ψηφοφόρος, μετά βλέποντας την ατιμωρησία το κάνει και ο δίπλα και παραδίπλα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας