ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ McArthurGlen Designer Outlet στα Σπάτα

Επίσημη πρεμιέρα αύριο 2/6/2011 στις 14,00 μμ για το νέο εκπτωτικό χωριό που ανοίγει τις πύλες του στα Σπάτα Αττικής .

Έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος από τα καταστήματα τα οποία θα προσφέρουν στους καταναλωτές επίσημες εκπτώσεις που θα  φτάνουν και το 70%.....

Σύμφωνα με μελέτες που έχει πραγματοποιήσει η McArthurGlen στο πλαίσιο του project, πάνω από 5 εκατομμύρια καταναλωτές μπορούν να φθάσουν στο νέο εκπτωτικό κέντρο σε μόλις 90 λεπτά, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι, βρίσκεται πολύ κοντά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αποκλειστικά σας παρέχουμε την λίστα με τα καταστήματα που θα βρείτε από αύριο στο εκπτωτικό χωρίο:

IL BARETTO
ADIDAS
ALBERTA FERRETI
AMBIENTE CAFFE
ANNA MARIA MAZARAKI
ATTRATTIVO
BILLABONG
BO CONCEPT
BODY TALK
BRAND
BRAND
BROOKS BROTHERS
CAVALLI
COLIN'S
COLUMBIA  ROCOCO
CORSO COMO
CUCINA ITALIANA
DATE
DIESEL
DOCKSTEPS
DPAM
EDWARD'S
ELEMENT
EYE-Q
FAIRY NAILS
FERRE
FILA
GALLERY
GANT
HAGEN DAZS
HARALAS
HOUSE & TRAVEL
HUNTER
I GRILL
ICEBERG
KALOGIROU
LACOSTE
LAPIN HOUSE
LUNA
MANDARINO
MARASIL
MARLANTIS
MATOU FRANCE
MEAT ME
MEFISTO
MOSCHINO
MY HOME
NARA CAMICIE
NAVY GREEN
NEW BALANCE
NIKE
NINE WEST
NOTOS GALLERIES OUTLET
OXETTE
OXFORD COMPANY
PALMIE BISTROT
PAPASOTIRIOU & EL
PIAZZA DI NERO
POLO
REPLAY
SEBAGO
SKECHERS
TIME
TOI-MOI
TOMMY HILFIGER
TRUSSARDI
TSAKIRIS MALLAS
VARDAS
VENUS VICTORIA
VERSACE
YA SU
YAZZ

39 σχόλια:

  1. και ποια θα βρείτε να δουλεύει εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την Μιραράκη?????? να πουλάει κιλίμια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η δουλειά δεν είναι ντροπή... μην είστε κάφροι...
    ο 11:21...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζετε να το τραβήξουμε παραπάνω, όλοι ξέρουμε τι γίνεται, αλλά ας μην αναφέρουμε ονόματα.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΧ ΟΠΩΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ..... ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?????????? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...δηλαδή ο Δήμαρχος έχει τόσο καλές άκρες με τον ισπανικών συμφερόντων όμιλο εταιριών που διορίζει κιόλας ??? Τί Δημαρχάρα έχουμε!!!! Θα γίνουμε Βαρκελώνη μέχρι το τέλος της θητείας του ανθρώπου.
    Χαλαρώστε και στείλτε βιογραφικά όσοι θέλετε να δουλέψετε! Γιατί γενικά επικρατεί ότι πολλοί άνεργοι που απευθύνονται στα καταστήματα Αεροφρομίου και MacArth... θέλουν να είναι διευθυντές μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .....στον ανώνυμο 2.06 επειδή γνωρίζω τα προσόντα της τοπικής συμβούλου το βιογραφικό της δεν είναι επαρκές για την θέση που πήρε στο εκπτωτικό χωριό η γλυκιά μας ξανθούλα!!!!! Μην προκαλείτε τον κόσμο που έχει πρόβλημα διαβίωσης. Από όσο γνωρίζω είναι το μέγα κουτσομπολιό που σύντομα θα παίξει και σε τοπικές εφημερίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε συνέχεια της ενημέρωσης για το εκπτωτικό χωριό είπαμε να ενημερώσουμε για τα καταστήματα , ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα βγεί είδηση για συγκεκριμένο άτομο της Δημοτικής αρχής.Παρακαλώ πολύ να μας στείλετε e-mail με την σχετική ενημέρωση αν υπάρχει όντως κάτι τέτοιο στον Δήμο μας θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο.Ελπίζω να είναι απλά σχόλια και όχι κάτι τόσο σοβαρό που θα προκαλέσει μέγα σκάνδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς "δυναμική ενέργεια" : ειλικρινά θεωρείς είδηση ότι κάποιος από τον Δήμο μας θα δουλέψει στο MacArthour και είναι και μεμπτό συγχρόνως??? Για δουλειά μιλάμε... χαλάρωσε!
    Χθες μας είπες ότι θα προτιμούσες θάλασσα σε προηγούμενο topic... μήπως σε έπιασε ναυτία και λες τέτοια πράγματα??? Μάλλον τέτοιοι σχολιασμοί κάνουν ζημιά στο blog που διαβάζουμε και κάνεις περισσότερη ζημιά στην προσπάθεια του "περιβάλλον & ανάπτυξη". Η ταπεινή μου γνώμη ως αναγνώστη είναι ότι ακολουθείς λάθος πρακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 3:05 μην πας στο άλλο άκρο… Eπειδή εμείς δεν πρόκειται να βγάλουμε ονόματα, μιας και δεν χρειάζεται αφού όλοι τα ξέρουν, δεν σημαίνει ότι δεν είναι μεμπτό.
    Ας μην γελιόμαστε. Την πολύ συγκεκριμένη ρουσφετολογική πρακτική στελεχών της Νέας Πόλης την έχουν καταγγείλει και πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι.
    Δεν πιστεύουμε ότι το ακούτε πρώτη φορά. Τουλάχιστον ας κάνετε λίγο κοινωνικό έργο. Τόσοι πολίτες έχουν πρόβλημα επιβίωσης.
    Mην τα ισοπεδώνετε όλα στην δημιουργία του παραταξιακού στρατού σας.
    Δεν σας αρκεί η εταιριούλα που στήσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρώ είδηση τα σχόλια των ανωνύμων για άτομο "αιρετό" τα οποία έχουν τοποθετηθεί παραπάνω και για τα οποία δεν ευθύνεται το blog .
    Ζημιά κάνουν όλα όσα βγαίνουν στο "φως" και πονάνε πολύ.
    Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με διαβάζετε και δεν χάνετε ούτε ένα κόμμα από τα σχόλια μου και ασκείτε την κριτική σας. Αυτό κατ επέκταση δεν είναι κακό, όπως επίσης κακό δεν είναι να έχουμε ο καθένας μας τις απόψεις μας ,διαφορετικά θα υπήρχαν δικτάτορες και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς μας. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψη του στα πλαίσια της αξιοπρέπειας . Τα περί ναυτίας πικρόχολα σχόλια μόνο αξιοπρεπή δεν είναι από την πλευρά σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dropi an iparxi atomo apo to topiko pou epiase douleia me tis plates tou adidimarxou.Are athanate tsadila!!!!esy kala ta eipes tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να σε ευχαριστήσω και εγώ που με διαβάζεις αντίστοιχα.... αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι όσοι έχουν διαφορετική άποψη από εσένα δεν σημαίνει ότι στηρίζουν την Συμπολιτεύση... μπορεί και οι ίδιοι να ανήκουν στην αντιπολίτευση απλά να μην κάνουν αποκλειστικά στείρα χρήση της...
    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα σχόλια της ατελείωτης "κολοτούμπας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεωρώ ότι η μαγεία της συμμετοχικής δημοκρατίας του διαδικτύου είναι αυτή η στιχομυθία στην παρούσα ανάρτηση. Μακάρι υπό αυτό το πρίσμα να είναι όλα τα σχόλια στο blog. Είναι σημαντικό να βγαίνει συμπέρασμα και να γινόμαστε όλοι μας καθημερινά σοφότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποια είναι, θα μας πείτε και εμάς που δεν ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΠΑΜΕ ... Η ΜΙΡΑΡΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαχαχαχα η Μιραράκη δεν είναι ξανθιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οσο περισσότερη δουλειά θα έχει το "μαγαζάκι τους" τόσο πιο πολύ θα υποφέρουν τα μαγαζιά του δήμου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. E καιρός είναι να βάλουν λίγο μυαλό οι ιδιοκτήτες ακινήτων που ορίζουν ως εκμίσθωση τα 10 ευρώ το μέτρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Thelw kai egw douleia sto super mall poion na bro ton dimarxo ? Mipws ton antidimarxo??? As me boithisi kapios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκει είναι η "Μαγκιά" του Δήμου.
    Όταν φέρνεις στην γειτονιά σου ένα μαγαζί που θα σου φέρει πελάτες από άλλες γειτονιές, πρέπει να μπορείς να το εκμεταλευθείς.
    Θα μου άρεσε πολύ η ιδέα τα μαγαζία να έχουν επαγγελματικούς καταλόγους που θα διαφημίζουν τα 2 εμπορικά κέντρα της Αρτέμιδας και των Σπάτων.
    Θα μου άρεσε πολύ να υποχρέωνε ο δήμος τους ιδιοκτήτες να παίζουν στα ηχεία μηνύματα προσφορών και από τα υπόλοιπα καταστήματα του Δήμου.
    Να έχει φωτογραφίες από την Θάλασσά μας και την νυχτερινή διασκέδαση.
    Όταν όμως οι άνθρωποι έχουν το μυαλό τους στα ρουσφετάκια που να σκεφτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον 3.26 ας πουμε οτι ολα αυτα ειναι οπως τα λέτε εσεις στην εταιριούλα σας δεν έχετε κάποιους δικούσας η μηπως οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν γέμισαν τον Δήμο με εποχιακούς, αορίστου, ΑΜΕΑ,αυτά για να μην ξεχνιώμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απάντηση στον 3.35 Αν περίμενε απο τον Δήμαρχο η τον Αντιδήμαρχο να της βρεί δουλειά ακομα σπίτι της θάτανε αλλωστε πολήτρια την πήραν οχι Διευθήντρια.Η κακία σας δεν εχει ορια απο οτι είδα και σε προηγούμενα σχολιά σας παλι με αυτό το άτομο ασχολείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τελικά έκανα ένα λάθος και έπιασα στο στόμα μου το Δεσποινακι,,, ( αυτή με τα κιλίμια) ... και εσείς το πήρατε πατριωτικά.... πλάκα έχει!!! Αντί να ασχολείστε με κάτι σοβαρό... το ρίχνετε στην αερολογία... σας ενοχλεί εάν η πιτσιρίκα έπιασε δουλειά στο MacArthour... Ούτε τα αντίδια του παπά να έπιασε... Αυτό είναι το επίπεδο μας? Αυτή είναι η δημοσιογραφία...? Αντί να κατακρίνεται το γεγονός ότι σε αυτό το δήμο δεν έχει γίνει το παραμικρό από την ημέρα ανάληψης της καινούριας διοίκησης, ασχολούμαστε με μαλακίες... Το κοριτσάκι μας μάρανε που θα διπλώνει μπλουζάκια ή θα σερβίρει καφέδες.... ΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ και μην τρωγωμαστε μεταξύ μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ELAIOS!!APORW PRAGMATIKA TI SAS EXEI KANEI I KOPELA KAI KANETE TETOIA SXOLIA...TI FAGATE..OPOIOS KAI NA TIN VOHTHISE GI AYTI TI DOULEIA KALA EKANE KAI TI VOITHISE,TO PROVLIMA PIO EINAI?EPEIDI EINAI DIMOTIKI SYMVOULOS?KAI TI EGINE DILADI??EKANE KANENA EGKLIMA??GIA DOULEIA PIGE...ANTE GIATI MOU FAINETAI DEN EXETE ME TI ALLO NA ASXOLITHEITE KAI ASXOLISTE ME TO TI KANEI O KATHENAS.STO 2.33 SIGA TO SKANDALO MIA KOPELA PIGE GIA DOULEIA..APO POTE I ERGASIA PROKALLEI SKANDALO??KAI STO 3.35 NTROPI DEN EINAI GIA TIN KOPELA POU PIGE KAI ZITISE DOULEIA NTROPI EINAI DIKI SAS POU TIN KATIGOREITE GI AYTO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ...ΤΑ ΌΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ...
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΟ 12.32 ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΔΛΔ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ???ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ...ΕΛΑΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΟΒΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ.ΤΗ ΦΑΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΩΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς τον ανωνυμο 12.03 φαντάζομαι η λεξη αξιοκρατία με τυπικά και ουσιαστικά προσόντα δεν σας λεει κάτι.Ξερετε πόσος κόσμος έξω ζητάει δουλειά??????? Αλλά ναι αυτή έχει "τα μεγαλα" μέσα.Αρε τι έχουμε να δούμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΤΕ??? ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ας το μαζέψουμε λίγο παιδιά αυτό που γίνεται δεν είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΕ POST ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΡΑΡΑΚΗ.... ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΛΙ!!!!
    LOLOLOLOLOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. sto 12.47 mazi me ton toso kosmo pou zita douleia,zitoyse kai i kopela..dld ti mou lete oti epeidi einai dimotiki symboulos den prepei na xana doulepsei gia na min tin sxolizoun opws kanete kai eseis??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12.49 καλα δεν ντρεπεσαι λιγο να μιλασ ετσι για εναν ανθρωπο που δεν τον γνωριζεισ??ντροπη σου απαραδεχτη συμπεριφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας