ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Special Olympics - Γιατί υπάρχει και η "άλλη" πλευρά της ζωής !!!

κάνε κλικ για μεγένθυνσηΠαγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics 26/06 - 04/07

"Θέλω να νικήσω! Αν όμως δεν τα καταφέρω, βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος"
"Όρκος αθλητού Special Olympics"

Από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου,
η Αθήνα φιλοξενεί τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που διοργανώνονται κατά τα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων ανά τετραετία και αποτελούν κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν πάνω από 7.000 αθλητές 180 χώρες, εκατοντάδες κριτές/διαιτητές, χιλιάδες μέλη των οικογενειών των αθλητών, 25.000 εθελοντές, ενώ τη διοργάνωση θα καλύψουν εκατοντάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τους μοναδικούς αγώνες όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι νικητές. Νικητές στον αγώνα τους για το σεβασμό μας στη διαφορετικότητά τους, για την αυτοεκτίμησή τους, για την υπεράσπιση των ξεχωριστών τους ικανοτήτων. Οι αγώνες της Ιστιοπλοΐας για τους αθλητές των Special Olympics θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, στο χώρο του Sailing Academy στο Σχινιά, όπου την Κυριακή, 5 Ιουνίου ολοκλήρωσαν την ειδική εκπαίδευσή τους οι 270 εθελοντές του αθλήματος. Το πρόγραμμα των αγώνων στο χώρο έχει ως εξής:
Κυριακή, 26/6 :Swimming Test για τους αθλητές του Καγιάκ και της Ιστιοπλοΐας.
Δευτέρα, 27/6 έως Κυριακή, 3/7:Αγώνες Ιστιοπλοΐας
Παρασκευή,1/7: Αγώνας επίδειξης Open Water Swimming
Αγώνας Unity Sport Event με τη συμμετοχή επίσημων προσκεκλημένων, Ελλήνων Ολυμπιονικών, αθλητών Special Olympics και προπονητών.
Κυριακή, 3/7: Απονομές μεταλλίων.


1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα,
    εκτός από το άθλημα της Ιστιοπλοΐας που θα διεξαχθεί στον γειτονικό μας Σχοινιά, στον δήμο μας θα διεξαχθούν οι αγώνες του bowling στον Μπλάνο στα Σπάτα... Κυκλοφόρησε μια ανακοίνωση εκ μέρους του Δήμου μας (και καλώς έγινε) αλλά δυστυχώς με προχειρότητα... Βρήκα την φωτοτυπία της επιστολή πεταμένη μαζί με άλλα διαφημιστικά έντυπα σε δημοτικό κοινόχρηστο χώρο... Από διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας γνωρίζει κάποιος στον δήμο μας? Σίγουρα ΝΑΙ!!! άρα ας του δώσουμε την δυνατότητα να αποστέλλει emails αντί να βγάζει φωτοτυπίες και να πετιούνται δεξια-αριστερά... (περισσότερες πληροφορίες περί προγράμματος bowling... μόλις σκανάρω την επιστολή και σας την στείλω)
    φιλικά και αθλητικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας