ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1.      Λήψη απόφασης για την τμηματική οριοθέτηση του ρέματος Ραφήνας σύμφωνα με το υπ’αριθμ. πρωτ.43318/26-09-2011 έγγραφο του ΥΠΕΚΑ.
2.      Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.
3.      Λήψη απόφασης διακανονισμού οφειλών σε δόσεις.
4.      Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικό κατάλογο.
5.      Λήψη απόφασης περί χορηγήσεως άδειας ασκήσεως υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (καντίνα) στον κ.Ξυδούς Περικλή του Ιωάννου.
6.      Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στον κ.Πύρρο Χαράλαμπο του Ανδρέα.                                  
7.      Λήψη απόφασης περί διαγραφής προσαυξήσεων λόγω μη παραλαβής ειδοποιήσεων.
8.      Λήψη απόφασης περί αποδοχής παραίτησης του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος καθώς και αντικατάστασης μελών του Δ.Σ.
9.      Λήψη απόφασης περί αποδοχής του 50% της 3ης δόσης από τις οκτώ ισόποσες δόσεις του άρθρου 27 του Ν.3756/2009 ποσού 62.408,98 € και πρόταση έγκρισης διάθεσής του στο έργο με τίτλο “Κατασκευή – Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου”.
10.  Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικών 9ης Συνεδρίασης 2011 της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων και ορθή επανάληψη της υπ’αριθμ.234/2011 Α.Δ.Σ.
11.  Λήψη απόφασης για έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής – Βοήθεια Στο Σπίτι».
12.  Λήψη απόφασης για έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής για την καλή εκτέλεση των όρων της σύμβασης που αφορά στην υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» - Πρόγραμμα Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί και ΚΔΑΠ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

12 σχόλια:

  1. Με έκπληξη διάβασα στην ιστοσελίδα της Νέας Πνοής, ότι την 03-10-2011 υπήρξε συνάντηση του σωματείου-κίνησης(δεν ξέρω ακριβώς τι είναι?), με το τοπικό Αρτέμιδος!
    Καλά δεν εξήγησε κανένας, στους συμβούλους του τοπικού Αρτέμιδος, ότι τα τοπικά συμβούλια είναι θεσμικά όργανα του Δήμου και ότι ένα θεσμικό όργανο δεν πηγαίνει στο χώρο ενός σωματείου- συλλόγου όποιο και να είναι, αλλά το σωματείο- σύλλογος ζητάει συνάντηση με το θεσμικό όργανο του Δήμου περιφέρειας κ.τ.λ. και η συνάντηση γίνονται στο χώρο που συνεδριάζει το θεσμικό όργανο!
    Το ίδιο θα έλεγα εάν η συνάντηση ήταν και με οποιαδήποτε άλλο σωματείο και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τυχόν συνάντηση με τα σωματεία του Κασίμη και Δ.Μάρκου εάν έχουν και αυτοί!
    Θα ήθελα να ξέρω ποιοι τοπικοί της Αρτέμιδος πήγαν!
    Άντε την επόμενη να πάει να τους βρει στο χώρο του σωματείου το Δημοτικό Συμβούλιο και το Περιφερειακό συμβούλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ12 Νοεμβρίου 2011 στις 7:02 μ.μ.

    Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ Διαβεβαιώνει τους Δημότες και των δύο Πόλεων,των Σπάτων και της Αρτέμιδος, για τα κάτωθι:
    - Η επίσημη ενημέρωση που περιέχει τις κατά καιρούς θέσεις μας στα θέματα που καίνε τους Δημότες μας, αναρτώνται στην σελίδα μας στο facebook καθώς και στο blog neapnoionline.blogspot.com.
    - Όποια επιπλέον ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της παράταξης προς τους Δημότες, γίνονταν, γίνεται και θα γίνεται με ενυπόγραφα Δελτία Τύπου που δημοσιεύονται στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Δια αυτών των οδών ΔΕΝ έχει υπάρξει ενημέρωση από την Νέα Πνοή προς τους Δημότες που να πιστοποιεί τα όσα ισχυρίζεται ο ανώνυμος.
    - Η παράταξή μας έδειχνε, δείχνει και θα συνεχίσει να δείχνει κάθε σεβασμό στους θεσμούς και τις διαδικασίες που προβλέπει η Δημοκρατία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ανωνυμο:
    Η ανακοίνωση είναι ακριβώς η κάτωθι:
    ΠΗΓΗ: http://networkedblogs.com/obqKj
    To blog της Νέας Πόλης εκτός και δεν είναι αυτό αλλά να το καταγγείλετε για να το ξέρουμε!
    «Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011
    9ο Συντονιστικό συμβούλιο
    Την Δευτέρα 3/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σ.Σ. της παράταξης με το Τοπικό Συμβούλιο της Αρτέμιδος, στα γραφεία της παράταξης στην Κανάρη 4.
    Το Τοπικό Συμβούλιο ενημέρωσε το Συντονιστικό Συμβούλιο της παράταξης για τα θέματα που το απασχολούν. Επίσης συζητήθηκαν και οι αρμοδιότητες που δίνει ο Καλλικράτης στο Τ.Σ. και πως μπορούν αυτές να υλοποιηθούν.
    Εν συνεχεία συνεδρίασε το Σ.Σ. της παράταξης με θέμα την πορεία των Τομεακών Ομάδων.
    Αποφασίστηκε δε το εξής:
    Οτι όλες οι Τομεακές Ομάδες είναι υποχρεωμένες ΣΥΜΦΩΝΑ με το καταστατικό της παράταξης να ενημερώνουν ΠΡΩΤΑ το Συντονιστικό Συμβούλιο για την μέχρι τώρα πορεία τους και εν συνεχεία και εφ΄όσον το Συντονιστικό συμβούλιο το κρίνει απαραίτητο, θα πραγματοποιείται συνάντηση με τον Δήμαρχο και τα άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής.
    Το επόμενο Συντονιστικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στης 16/10 και ώρα 10 το πρωί. Έχει δρομολογηθεί συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο των Σπάτων.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ:
    ΣΥΓΝΩΜΗ! ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» ΤΟΥ Χ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΓΡΑΨΑ «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»
    Η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» ΤΟΥ Γ.ΚΑΣΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» ΤΟΥ Χ.ΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:36 ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ & ΕΛΑΣΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ & ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 10:25 ο ανώνυμος 5:55 και 08:06, κάνει μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Η παράταξη της Νέας Πόλης, δηλαδή του Δημάρχου, καλεί συλλόγους και πολίτες στα γραφεία της για να συζητήσει θέματα που πρόκειται να περάσουν από τα τοπικά η δημοτικά συμβούλια.
    Εάν αυτο δεν όργιο ρουσφετιού και εξωθεσμική διαδικασία, τότε τι είναι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις 3-10-2011 όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδος είχε συνάντηση, στα γραφεία της ενωτική κίνησης της Νέας Πόλης, του συλλόγου της Δημοτικής Αρχής και σκοπεύουν να καλέσουν και το Τοπικό των Σπάτων!
    Δεν μιλάει για συνάντηση των μελών των Τοπικών που ανήκουν στην συμπολίτευση, για συζήτηση ή πως το λέτε προσυμβούλιο, με τα μέλη του συλλόγου τους.
    Ένας σύλλογος- κίνηση, καλεί και του παρουσιάζονται τα θεσμικά όργανα του Δήμου στα γραφεία του! Δεν το θεωρώ το σωστό…..
    Τα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης, Περιφερειακά- Δημοτικά- Τοπικά Συμβούλια, δεν παρουσιάζονται στους χώρους συλλόγων, για συνάντηση. Οι σύλλογοι ζητούν συνάντηση με τα θεσμικά όργανα, η συνάντηση γίνεται σε θεσμικούς χώρους Δημαρχεία, Περιφέρειες, δημόσια με την παρουσία του τύπου και όποιου άλλου θέλει!
    Για την εκπροσώπηση συλλόγων- σωματείων- ιδρυμάτων στα Δημοτικά, υπάρχει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου!
    Κανένα Περιφερειακό, Δημοτικό και Τοπικό Συμβούλιο, ως θεσμικά όργανα διοίκησης, δεν πάει σε γραφεία συλλόγου για συνάντηση!
    Η περιοχή έχει 120 περίπου συλλόγους!
    Από ανώνυμο 0555μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατι βρε ΚΥΡΙΟΙ δεν κανετε επωνημα τα σχολια σας; δεν αναλαμβανετε την ευθυνη των... λογων σας; ευκολα λες οτι σου κατεβει με μασκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 05.55μμ. που κανει πως δεν καταλαβαινει,το λεω ξανα (ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ & ΕΛΑΣΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ & ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ) οταν εχουν προ συμβουλιο δεν συγκεντρωνονται στα γραφεια της παραταξης τους.απλα παραπλανατε τους πολιτες ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 11.14 μμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατάλαβα τι με ρώτησε και σου απάντησα!
    Μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση και γενικά τον σχολιασμό μου!
    Δεν είμαι εναντίον των συγκεντρώσεων ή προσυμβουλίων (όπως τα λέτε) μιας παράταξης για να συνεννοηθούν τι θα κάνουν σε ένα συμβούλιο αυτό είναι κάτι πολλή δημοκρατικό και το επικροτώ!
    Η ανακοίνωση της Νέας Πόλης λέει ότι το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος συναντήθηκε με τον σύλλογο δηλαδή το σύνολο του συμβουλίου (συμπολίτευση, αντιπολίτευση, έλασσον αντιπολίτευση). Έτσι που το γράφει αυτό καταλαβαίνει ο καθένας. Αυτό δεν είναι θεσμικά σωστό κατά την προσωπική μου γνώμη για του λόγους που έχω αναφέρει σε προηγούμενα σχόλια μου.
    Βέβαια υπάρχει περίπτωση στην ανακοίνωση να έχει γίνει λεκτικό λάθος και να κάλεσαν και να πήγε μόνο η συμπολίτευση για προσυμβούλιο. Εάν είναι έτσι τότε δεν έχω θέμα είναι κάτι θεμιτό.
    Διάβασε προσεκτικά την ανακοίνωση και δες ότι δεν λέει για προσυμβούλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας