ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καταγγελία μέλους του Β΄ Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος

Κύριε Δήμαρχε,

           Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 10:15 π.μ., στην προσπάθειά μας να στείλουμε φαξ στο Β΄ Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος (τηλ.- fax 22940 45207) με ενημερωτικά έντυπα του Σωματείου μας που αφορούν τους εργαζόμενους, αντιμετωπίσαμε την απαράδεκτη φραστική συμπεριφορά μέλους του Ν.Π. που απάντησε στην κλήση με ακατανόμαστες και άκρως προσβλητικές εκφράσεις. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομα του συγκεκριμένου «κυρίου», αλλά με μια απλή έρευνα μπορείτε να το μάθετε.

            Το ίδιο περιστατικό, συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να το καταγγείλουμε. Όμως «ο κόμπος έφτασε στο χτένι»!!! Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να μας προσβάλει κατ΄ αυτό τον τρόπο και να θίγει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μας. Το μόνο που προσπαθούσαμε να κάνουμε ήταν να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους για τις αποφάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

           Ίσως βέβαια κάποιοι να νομίζουν το Ν.Π.Δ.Δ. «μαγαζάκι» τους!!! Ίσως βέβαια κάποιοι να νομίζουν ότι απαντούν στο τηλέφωνο του σπιτιού τους!!! Ίσως βέβαια κάποιοι να θεωρούν το Ν.Π. καφενείο!!! Ε, ΟΧΙ λοιπόν, δεν είναι έτσι!!! Είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος και οι εργαζόμενοι να προσφέρουν Κοινωνικό Έργο. Είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν το χώρο που τους φιλοξενεί. Το Β΄ Κ.Α.Π.Η. δεν είναι ιδιοκτησία κανενός!!!

Κύριε Δήμαρχε,

          Ζητούμε να καταγγείλετε το συγκεκριμένο περιστατικό και τέτοιου είδους συμπεριφορές από όπου κι αν προέρχονται. Ζητούμε την δημόσια και έγγραφη συγνώμη του συγκεκριμένου «κυρίου». Ζητούμε την πιστή τήρηση του κανονισμού λειτουργίας του Β΄ Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδος.
          Σας ενημερώνουμε ότι, είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στα ανώτερα αρμόδια όργανα, αν δεν διορθωθεί άμεσα η απαράδεκτη κατάσταση στο συγκεκριμένο Ν.Π. 
  


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


                Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

              Νίκος Κρέτσης                                                             Πέτρος Σταρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας