ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Καταγγελία αναγνώστη...

Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε και καλό κουράγιο. Μακάρι να συνεχίσετε έτσι. Θέλω να σας καταγγείλω ότι φίδι αποχέτευσης σαν αυτό που έχετε στο video, είχε εμφανιστεί πέρυσι και στην περιοχή του «Φάρου». Μάλιστα ακούγεται ότι οι πολυκατοικίες που βρίσκονται εκεί εξυπηρετούνται από τέτοιες «πατέντες». Ψάχτετο γιατί δεν περιμένουμε και από κανέναν άλλο.
Υ.Γ. Σε αυτές τις πολυκατοικίες μένουν πολλά ευυπόληπτα άτομα, αλλά και εκλεγμένοι του δήμου, με πολιτιστικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα μας & καλή εβδομάδα... Μην ψάχνετε για "Αγωγούς"... δείτε ποιες "πολυκατοικίες" δεν αδειάζουν σχεδόν ποτέ τους βόθρους τους (κυρίως κοντά στο λιμανάκι και πέριξ της Αγίας Μαρίνας)και θα καταλάβετε τι "παίζει"... ψάξτε από που "τρέχουν" τα νεράκια από την Αγιά Μαρίνα μέχρι το λιμανάκι σχεδόν κάθε βράδυ και ας πίνετε τον καφέ σας στο MOLLE"S ή το ουζάκι σας στον ΤΖΟΡΝΤΑΝ με κλειστή την μύτη... Τα πατάτε τα βοθρόνερα και δεν σας κάνει εντύπωση ούτε σας ενοχλεί κυρίως εσάς τους "ευυπόληπτους" που κατοικείτε στα παραθαλάσσια... Μπουγέλο θέλετε με τα βοθρόνερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ θερμά για τα συγχαρητήρια. Είναι αλήθεια ότι με απασχολεί σοβαρά η οικολογική καταστροφή που προκαλείται από τους βόθρους και γι' αυτό τον λόγο είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και άγρυπνοι να εκθέτουμε όλα όσα πέφτουν στην αντίληψή μας για σχετικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ21 Νοεμβρίου 2011 στις 4:15 μ.μ.

    Δυστυχώς ανατολική ακτή, το θέμα που προέκυψε αφορά ακριβώς το αντίθετο. Τους ασυνείδητους που δεν χρησιμοποιούν τους βόθρους όπως πρέπει. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι οι βόθροι, οι οποίοι όταν πρόκειται για οικιακά λύματα δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Όταν όμως δεν υπάρχει έλεγχος και συνείδηση τότε μας φταίνε οι βόθροι. Η αποχέτευση είναι τεράστιο πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει κάποια στιγμή να τεθεί. Να τεθεί όμως έξω από τα οικονομικά συμφέροντα των κατασκευαστών και των εργολάβων. Έχουμε ξαναπεί από το blog ότι υπάρχουν περιοχές της Ελλάδος οι οποίες έχουν συνάψει συμβάσεις με εταιρείες βυτιοφόρων. Έχουν πετύχει πολύ καλές τιμές και το σύστημα δουλεύει. Αυτά μέχρι να αποφασίσουμε τι αποχέτευση θέλουμε… τα υπόλοιπα είναι για να δημιουργούν κλίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι εκλεγμένοι "ευυπόληπτοι" κοντά στο Φάρο με τις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές ανησυχίες που αναφέρουν οι αναγνώστες, δεν πρόκειται να ασχοληθούν διότι αν εμπλέκονται οι ιδιόκτητες πολυκατοικίες τους με τους αγωγούς που εκβάλλουν στη θάλασσα, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να το ερευνήσουμε, ο Δήμος δε θα το κάνει για ευνόητους λόγους. 'Αλλωστε δεν το έκανε ούτε όταν καταγγείλαμε κάθε καλοκαίρι τα ίδια άτομα ότι αδιαφορούσαν για τα θορυβώδη σκυλάδικα των πολυκατοικιών τους,ότι συνεργαζόντουσαν σε παρανομίες παραλιακών κέντρων κλπ.
    Άσε που τώρα οι εκλεγμένοι δεν έχουν και χρόνο για να ασχοληθούν με τους αγωγούς λυμάτων μπροστά στις πολυκατοικίες τους, διότι έχουν τα ποιητικά γκαλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας