ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Θ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θ. Αυγερινός αποκάλυψε ότι επί σειρά ετών η ΕΥΔΑΠ δεν δεχόταν να συζητήσει την περίπτωση της Ψυτάλλειας για την αποχέτευση της Ανατολικής Αττικής.
Ξαφνικά λοιπόν εμφανίστηκε ένα εσωτερικό έγγραφο της ΕΥΔΑΠ σύμφωνα με το οποίο η Ψυτάλλεια όχι μόνο χωράει και την Ανατολική Αττική, αλλά την χρειάζεται.

Ο περιφερειάρχης κος Σγουρός, δήλωσε άγνοια για το θέμα και έτσι κανονίστηκε στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο την Πέμπτη 09/02/2012 και ώρα 15:00 να παραστεί ο κος Μπάρδης της ΕΥΔΑΠ για να δώσει διευκρινήσεις.
Εμείς προτείνουμε, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να βρεθούν και οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης και των συλλόγων και να ρωτήσουν τον κ. Μπάρδη, εάν ο Δήμος μας, έχει κάνει μέχρι σήμερα ενέργειες για να "πάει" Ψυτάλλεια....


13 σχόλια:

  1. Υπάρχει διαβεβαίωση από υπεύθυνο μηχανικό βασικό συντελεστή του όλου έργου της Ψυτάλειας, ότι είναι απολύτως εφικτή τεχνικά η ΛΎΣΗ Ψυτάλεια για ΟΛΗ ΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ και ότι κάθε άλλη λύση μεμονωμένη είναι μη ρεαλιστική και έωλη.Και ότι εσωτερικά αποχετευτικά δίκτυα δε είναι δυνατόν να γίνουν χωρις πρόβλεψη τελικού αποδέκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μας λες και το ονοματάκι του "υπεύθυνου μηχανικού βασικού συντελεστή..." καθώς και τα στοιχεία που το στηρίζει;;

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ;!ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ; ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΨΥΤΑΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ;;;ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ,ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ....ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ.!ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ. ΠΙΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ . ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΜΑΡΚΟΥΣ","ΜΑΡΓΕΤΗΔΕΣ","ΠΟΥΛΑΚΗΔΕΣ","ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΔΕΣ"ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ,ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΡΙΤΣΑ ΣΑΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ,ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπέκα ,πάρτα επάνω σου όλα.Από έντιμους έχει ανάγκη ο τόπος. Γιατί σε βάλανε στην άκρη; Το παίζουν ξύπνιοι; Στη θέση πολλων αντιδημάρχων θα έπρεπε να ήσουν εσύ .Εκμεταλεύτηκαν τις ψηφους σου για να αλωνίζουν τώρα.Μπέκα ,ο κόσμος σε αγαπάει και ελπίζει σε σένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι 10.52,προσπάθησαν να τον βάλουν στον πάγο.Μακάρι να είχε ο δήμος κι άλλους Μπέκες και Γιαννάτους .Θα τους έπαιρναν παραμάζωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσοι παραβρεθήκαμε στην συνεδρίαση του τοπικού Σπάτων,καταλαβαίνουμε τώρα την επιμονή ,το μένος και την πονηριά των ΜΑΡΚΟΥ ,ΜΑΡΓΕΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.!!!!!Πάλι το τοπικό τους τα ανέτρεψε.Αυτους τους νοιαζει μονο η δημοπράτηση του χώρου .Για τον τόπο ,φωτιά και μπούρμπερη.Αυτοι εξ άλλου μπορούν και αγοράζουν εξοχικά σε νησιά...Ευκαιρια να ξηλώσουμε το πουλοβεράκι που έπλεξαν οι ΚΥΡΙΟΙ.ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΨΥΤΑΛΕΙΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην τολ΄μήσουν να προχωρήσουν καμιά εργολαβία γιατί θα πληρώνουν και τα δισεγγονα τους τις αποζημιώσεις στον Δήμο και στους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ" ΚΑΙ "ΒΑΡΙΑ" ΚΑΙ "ΧΟΝΤΡΑ" ΜΕΣΑ,ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΨΥΤΑΛΕΙΑ.!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ! ΜΠΕΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;Γ Ι Α Τ Ι;;; ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη Ραφήνα έχει στηθεί το γλέντι.
    Προωθεί η δημοτική αρχή το θέμα Πλατύ Χωράφι εμμέσως μαζί με συνεργούς του δήμου μας γαιτί προσβλέπουν σε ...αμερικάνικη βοήθεια.
    Το πουγκί και το σκ...ό πάνε παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως ο ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΛ μπορει να ρωτήσει την αμερικάνικη εταιρεία του ,η λιμνούλα τους στο Πλατύ Χωράφι,πόσο νερό μπορεί να δεχτεί σε περίπτωση βροχής ,σαν αυτή του νομού Ηλείας;; Επεσε, λένε οι ειδικοί , 17 ΤΟΝΟΙ ΝΕΡΟ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΑ. Η λιμνούλα τους εχει ανοχή για 3 ΗΜΕΡΕΣ.ΜΕΤΑ ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ.!ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ...ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ .!!!!!ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΡΑΦΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΤΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ?!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ:
    ΠΟΙΑ ΣΠΑΤΑ? ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΣΕΙΣ?! (ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΓΕΛΑΚΙ).
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το δεκαήμερο παρήλθε. Τι ακολουθεί? Ολοι εμείς οι δημότες ξαναγυρίσαμε στους καναπέδες και τη νάρκη μας. Εκεί έξω οι διεργασίες, για ένα ΚΕΛ με λιμνούλες και όλα τα άλλα τα "όμοφρφα, υγιεινά και χρήσιμα" για το δήμο συνεχίζονται. Δεν θα εγκαταλείψουν οι ενδιαφερόμενοι την προσπάθεια να φυτέψουν το ΚΕΛ στο δήμο μας.
    Υπάρχει πολύ ησυχία μετά το δημοτικό στις 23.01.12 και θυμίζει τη νηνεμία πριν την καταιγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ , ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ .ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ .ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας