ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΠΕΜΠΤΗ 22/3 7μμ Πλατεία Ραφήνας


Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έχουν επιλέξει να μην πληρώσουν συνολικά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ή να πληρώσουν μέσω ΑΤΜ το λογαριασμό ρεύματος χωρίς να πληρώσουν το χαράτσι, η κυβέρνηση με νέες απειλές και τρομοκρατία, ανακοινώνει ότι το ποσό που καταβάλλουν οι πολίτες, θα πηγαίνει στην πληρωμή του χαρατσιού. Έτσι οι πολίτες θα είναι πλέον υπόχρεοι και προς τη ΔΕΗ και κατά συνέπεια, η ΔΕΗ θα νομιμοποιείται να διακόπτει το ρεύμα. Δηλώνει δε, ότι θα προχωράει σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων.

    Παράλληλα το πολυδιαφημισμένο, περίφημο κούρεμα χρέους του νέου μνημονίου, δεν είναι άλλο από κούρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία, τους μισθούς και τις συντάξεις και «χτένισμα περιποίησης» για τις τράπεζες, οι οποίες θα εισπράξουν άλλα 50 δις ευρώ (φτάνοντας τα 200 δις συνολικά, την τελευταία διετία).  Κάθε τρίμηνο και νέα δέσμη μέτρων, μαγειρεμένη από την κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ  θα πέφτει στα κεφάλια μας.

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

    Αυτοοργανωμένοι, συλλογικά, ανεξάρτητοι από το κράτος και τους μηχανισμούς του, έξω από κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς ,σε σύγκρουση με κάθε εκπρόσωπο της βίας και της εκμετάλλευσης, σε συμμαχία και συντονισμό με όλες τις αντίστοιχες συλλογικότητες εργαζομένων και ανέργων, ντόπιων και μεταναστών:
•    Αρνούμαστε να πληρώσουμε το ΣΥΝΟΛΟ του λογαριασμού της ΔΕΗ αν αυτός
δεν αποσυνδεθεί από το χαράτσι.
•           Υπερασπίζουμε το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πληρώνει μόνο την κατανάλωση ρεύματος, αν θέλει και αποτρέπουμε κάθε διακοπή, όπως αυτό κατοχυρώνεται ακόμα κα με την απόφαση του ΣτΕ.
•    Απαιτούμε μείωση τώρα των τιμολογίων ρεύματος, νερού, τηλεπικοινωνιών.  Δωρεάν παροχή στους ανέργους. Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν υποστεί μειώσεις της τάξης του 30-50% και η ανεργία ξεπερνά πλέον το 20% να μην έχουμε μείωση στα τιμολόγια των λογαριασμών κοινής ωφελείας.
•    Αρνούμαστε να πληρώσουμε το φόρο επιτηδεύματος και το φόρο “αλληλεγγύης”
•    Ελεύθερα, ισότιμα, δημόσια και δωρεάν, όλα τα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, περίθαλψη), χωρίς προαπαιτούμενα.
•    Δεν περιμενουμε τις εκλογές και επίδοξους σωτήρες.
                                                                   Παίρνουμε την ζωή και το μέλλον μας στα χέρια μας, Τώρα.
Βρισκόμαστε πια σε ένα σημείο που  ΔΕΝ υπάρχει τρίτος δρόμος :
«Ή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ Ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ»

•    ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


ΠΕΜΠΤΗ 22/3/2012  7μμ.   
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας