ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ Γ. ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κωλοπιλάλα έπιασε την Δημοτική Αρχή του Δήμου μας να φέρει προς συζήτηση και απόφασή το θέμα του ΚΕΛ Β.Μεσογείων την προσεχή Δευτέρα ;
Δεν γνωρίζουν ότι σε ένα μήνα έχουμε εκλογές ;
δεν γνωρίζουν ότι οι Βουλευτές και οι Υπουργοί που ασχολούνται με το θέμα θα είναι σπίτι τους στις αρχές Μαΐου;
Δεν φτάνει που μας εκβίαζαν τόσο καιρό με την άρνησή τους να εγκρίνει η Κυβέρνηση το Δάνειο που ζητάει ο Δήμος αν δεν συμφωνήσουμε στην χωροθέτηση !!
Δεν φτάνουν οι μίζες που έχουν πάρει τόσα χρόνια τόσοι και τόσοι Υπουργοί από την κατασκευή του αεροδρομίου ; από την Ολυμπιάδα , από οπλικά συστήματά , από την Αττική οδό και τόσα άλλα ;
Θα ανεχτούμε ακόμα και αυτή ,την ύστατη στιγμή τους στα κοινά της χώρας και λίγο πριν τους φάει το μαύρο σκοτάδι της ανυπαρξίας να πάρουν μίζες για τα γεράματα τους ;
Ο Πάγκαλος τα παρατάει , η Βάσω ακολουθεί ο Παπακωσταντίνου ετοιμάζεται για δικαστήρια ... και φυσικά ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ θα ψάχνει μαζί με τον Ανδρεαδάκη από τον Μάιο για εργασία .
Και εμείς τι τους χρωστάμε και δεν περιμένουμε να μπουν οι νέοι υπουργοί σε ένα μήνα και να δούμε τι πρόκειται να γίνει!!
Μήπως είχε δίκιο ο Πάγκαλος όταν έλεγε ότι δεν τα έφαγε μόνος του και έχουν πιάσει και τα κουτάλια και συνδημότες μας ;

7 σχόλια:

  1. Βαστάτε τούρκοι τ΄αλογα δεν είναι εδώ το Σούλι. Εδώ είναι η Αρτέμιδα με όλους τους ειδικούς περί ΚΕΛ, που κοιμούνται κι ονειρεύονται "μεγάλα φαγοπότια", όταν πάει να γίνει ένα έργο της προκοπής σε αυτόν τον τόπο. Κι όπως λέει και το σοφό ρητό: Πάντα κρίνουμε εξ΄ιδίων τ¨άλλὀτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ειπε η ειδικη στα ΚΕΛ Θεοδοσια Κατσαρου

      ...δε μας χεζεις ρε Νταλαρα....

      Διαγραφή
  2. Ειδικός για το ΚΕΛ δεν είναι ούτε ο εισηγητής! Η διαφορά με τον κάθε ανώνυμο πολίτη ψηφοφόρο που λέει την άποψη του που μπορεί να είναι κα λάθος, είναι ότι ο εισηγητής μπορεί να πάει στο λαιμό του μια ολόκληρη περιοχή εάν κάνει λάθος, ενώ ο ανώνυμος πολίτης να τύχει ενός δυσμενούς σχολιασμού! Και στην εποχή που ζούμε καλό είναι να μην διαρρηγνύουμε τα ιμάτια μας για την τιμιότητα κανενός, εκτός του εαυτού μας! Θα ήταν λογικό, τέσσερις μήνες πέρασαν από την παρουσίαση της αμερικάνικης εταιρίας στο πνευματικό κέντρο, την εισήγηση να τη έκανε ένας ειδικός επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου, βασιζόμενος σε κάποια μελέτη. Αφού σκοπεύουν να την κάνουν τσάμπα, αφού μας αγαπάνε, γιατί δεν την έκαναν ήδη, ώστε να γίνει η συζήτηση στο Δημοτικό την Δευτέρα, σε άλλη βάση! Με εισήγηση δύο σελίδες τι αναλύουν???? Ο Παπαστεφάνου έχει δίκιο κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει μετά τις εκλογές ούτε ποιοι θα είναι οι καινούργιοι πρωτοκλασάτοι υπουργοί. Γιατί βιαζόμαστε και παραδίνουμε έτσι εύκολα την Ψυτάλλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το ΕΣΠΑ τα κοινοτικά κονδύλια είναι ανεξάρτητα απο τις εκλογές ή την αλλαγή υπουργώv. Το έργο του βιολογικόυ πρέπει να γίνει γιατι μελετήθηκε στη σωστή του βάση γιατι δεν επιτρέπεται άλλο το χάλι τωνπλημμρισμένων βάθρων και των λυματοφόρων στα σπίτια μας. Και κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει πιά πλατύ χωράφι που όλοι πολεμάνε. Δεν υπάρχει πώς να το κάνουμε, Έγινε λάβαρο άλλα όποιοι δεν καταλαβαίνουν οτιι κάτι άλλο θα γίνει στην περιοχή αυτή το κάνουν εκ του πονηρού και για ίδιους λόγους ύπαρξης! Και κάτι ακόμη είναι λυπηρό κάτι που ξεκίνησε σαν κοινή πρωτοβουλία των Δήμων Σπατων και Ραφήνας εγκαταλήφθηκε τελικά απο τη Ραφήνα απο πολιτική ατολμία και υποχώρηση στις συντεχνίες. Συγχαρητήρια στη δημοτική μας αρχή που τελικά το υλοποιεί και θα έχει βεβαίως και όλα τα οφέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε 0457PM!
      Όχι μόνο εξαρτάται από τα αρμόδια Υπουργεία η διοχέτευση κονδυλίων των ΕΣΠΑ ,αλλά όπως αποδείχτηκε και από την περίπτωση των επίορκων υπαλλήλων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, η διοχέτευση/ έγκριση ενός κονδυλίου εξαρτάται και από την υπογραφή ακόμα και ενός υπαλλήλου του υπουργείου και μιας επιτροπής. Η Ελλάδα όπου οι διαχειριστικές επιτροπές των Υπουργείων, που χειρίζονται τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, λειτουργούν ανεξάρτητα από το κάθε Υπουργό, είναι μόνο στα όνειρα μας. Χωρίς Υπουργική υπογραφή και όλου του συστήματος υπαλλήλων από κάτω, δεν κινείται τίποτα! Και αυτά που λέω δεν είναι κάτι αόριστο καθώς έχω καθημερινή εμπλοκή με προγράμματα του ΕΣΠΑ.

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΣΠΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.!!ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑΝ !Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΗΡΕ 27 ΕΚ .ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βέβαια με αποδέκτη το ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ εγκρίθηκε και δεν έχει πάρει τίποτα ακόμα.Και υπάρχουν δηλώσεις και διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει τροποποίηση για αποδέκτη Ψυτάλλεια.Οι κουτόφραγκοι δεν ξαναδίνουν λεφτά για αποχετευτικά χαντάκια στο πουθενά.

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας