ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Γ. ΜΠΕΚΑ(Μ) - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:








Μόλις ανέγνωσε την επιστολή του ο Σύμβουλος Μπέκας, του απάντησε ο Δήμαρχος ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι καθόλου εγκλωβισμένος.
Στη συνέχεια πήρε τον ο Γ. Κασίμης και εξήγησε πως έκανε ότι μπορούσε σχετικά με το θέμα που ανέφερε από την θεσμική θέση που έχει, την καταγγελία δηλαδή.

38 σχόλια:

  1. ENA MEΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κο ΜΠΕΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "κάλλιο αργά παρά ποτέ" κύριε Μπέκα! Συγχαρηρήρια για την κίνηση της ανεξαρτητοποίησή σας, έστω και τώρα που αντιληφθήκατε ότι σας δούλευαν ψιλό γαζί, με λόγια και φανφάρες! Καιτο κυριότερο: είχατε το θάρρος να φύγετε απ' το μαντρί! Θα το καταλάβουν άραγε κι άλλοι; Θα τους αφήσει ο εγωϊσμός τους; Ή όπως τόσοι και τόσοι θα κάνουν την πάπια και θα λουφαξουν στο σπιτάκι τους και δεν θα ξανασχοληθούν με τα κοινά! Θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλα της, "ο Γ. Κασίμης εξήγησε πως έκανε ότι μπορούσε" !!!! Όταν είναι αντιπολίτευση είναι με τον νόμο και όταν ήταν Δήμαρχος τον ξεχνούσε. Έ, ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται όλοι τους, Σπαταναίοι και Αρτεμιδιώτες, πρώην και νυν Δημοτικοί Άρχοντες. Μας χρεοκόπησαν και σαν να μην τρέχει τίποτα. Πάντως κ. Μπέκα μπράβο σε εσένα και όλους όσους πράττουν όπως εσένα, χωρίς αμαρτήματα από το παρελθόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μπέκα (Μ) μόλις έγιναν τα θέματά σας δηλώσατε ανεξάρτητος... Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OI «ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ» ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΡΕΜΑ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΤΟ ΡΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΤΗΜΕΝΟ ,ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΣΙΜΗ ΤΟ ΡΕΜΑ ΑΥΤΟ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ. ΤΟ 2ΟΟ6 ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ . ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ 2009 ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Υ.Π.Ε.Κ.Α. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ 2006 .ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΠΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΜΑΚΗ. ΕΓΙΝΕ Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΓΩ ΕΝΩΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ.
      Η ΜΕΛΕΤΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΞ ‘ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΕΚΕΙ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
      Γ.ΜΠΕΚΑΣ.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΚΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ ,ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ,ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ"...ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥΣ!! ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ,ΟΛΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....;;;ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.! ΓΙΩΡΓΟ ,ΑΥΤΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !Ή ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ Ή ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..(ΓΚΙΚΑΣ)...ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ..ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ..ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΟΝΙΕΣ..ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Μπεκας ειχε @@ 1 φορα,τωρα εχει 100!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γιατι απεδειξε και παλι τι αγνος ανθρωπος ειναι!
    Προσοχη,τους αγνους και δικαιους,τα λαμογια τους λενε επικυνδινους και τρελους.
    Αλλα ειναι λιγα τα κουκια τους,μετρημενα.

    Και παλι ΜΠΡΑΒΟ κυριε Μπεκα που δεν αφησες να σε ρουφηξει στον πατο η διαπλοκη,οπως κανουν οι υπολοιποι συμβουλοι,μη υψωνοντας το αναστημα τους!
    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1000 φορές ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΚΑ ! Θα τους τρελλάνεις εσύ από εδώ και πέρα ΜΠΕΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο γατούλες το παίζανε εχτές οι δημοτικοί άρχοντες και σύμβουλοι!!!Τι φοβόντουσαν οτι μπορει να ακουστεί;;;Είδαμε ακόμα και τον Γκίκα φοβισμένο..δεν σου "μπήκε" κανείς εχτές Γιώργο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ;;;ΤΑΧΑ ΜΟΥ; Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ;;;;;ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...Α ΡΕ ΜΠΕΚΑ ΙΣΙΟΣ ΠΑΝΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επί τέλους πρέπει να σπάσει η Ομερτά και να επικρατήσει διαφάνεια.
    Οι δημότες μπορούν να κρίνουν και να βοηθήσουν όταν γνωρίζουν.
    Ο Δήμος έχει τεράστια περιουσία και δυναμική ανάπτυξης και αντιμετωπίζει μεγάλα συμφέροντα.
    Χρειάζεται γενναιότητα,ικανότητες και φερέγγυα πρόσωπα.
    Μακάρι το παράδειγμα του κ.Μπέκα να ακολουθήσουν κι άλλοι.
    Δεν υπάρχουν παρατάξεις ,υπάρχουν τα συμφέροντα των Δημοτών του ενιαίου δήμου και χρειάζονται προστασία με ΄ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και υπευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΕΚΑ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!!! ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΝΑΙ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;;; ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ...ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ... ΜΕ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΜΑΣ..ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ;;;;ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ , ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ;;;; ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΛ;;;ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ,ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ...ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΕΛ!!!ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΕΛ;;ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ Ψ Υ Τ Τ Α Λ Ε Ι Α !!!!ΜΠΕΚΑ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ "Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ",ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ!! ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΟΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βέβαια ,αφού έρριξαν στον συνδυασμό τα βαρια χαρτιά, με τις 500άρες ψήφων όπως εσύ,τοποθετήθηκαν στα πόστα οι παρεούλες μας!!Οπως Ζήση, Γκίκας,Γεωργάκης,Μάρκου, Ρήγας ,όλοι αριθμητικά πολύ κάτω από σένα.....πως αλλιώς θα είχαν τον έλεγχο,και αυτοί τις απολαβές τους;;Αλλά πέρα από την αριθμητική ,ειναι και η ανυπαρξία και η ανικανότητα ενος σωρού ατόμων ,αρχίζοντας από τους αντιδημάρχους (μερικοϋς),μέχρι τον τελευταιο που τοποθέτησαν ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Ας γελάσουμε 2.34.Εδώ βάλανε πρόεδρο αθλητικού οργανισμού τον ΓΕΩΡΓΑΚΗ ,ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΠΡΟΣΌΝ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ....Αντε να συνεννοηθεις και να συνεννοηθει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. FILOIMOY !
    PRIN KAMPOSOYS MHNES TOYS TA
    VRONTIKSE ENAS NIKOS MARKOY TOPIKOS SIMVOYLOS
    LOYTSAS KAI EGINE ANEKSARTITOS.
    TON TIMORISANE KAI DEN TON AFINOYN
    NA PSIFIZI . PIGA SE SIMVOYLIA STIN LOY-
    TSA KAI TO IDA ME TA MATIAMOY KAI
    EFRIKSA.
    META TOYS TA EPSALE O GIANNATOS.
    SHMERA HRTHE H SIRA TOY MPEKA.
    GIATI ? MIPOS SIMVENI KATI KAI DEN MAS
    TO LENE ?
    KATI POLI SOVARO PREPI NA SIMVENI OPOS
    TO SKEFTOME.
    GIATI DEN VGENI O DHMARCHOS NA MAS
    ENHMEROSI.
    TOYS EDIOKSE GIATI IXE TOYS LOGOYSTOY,
    H’ EFIGAN AFTOI GIATI ETSI EPREPE !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΙ <> ΔΗΜ.ΜΑΡΚΟΥ,ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΡΟΚΟΣ.ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΖΗΣΗ,ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΡΓΕΤΗ,ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ,ΔΑΝΕΖΗΣ κ.λ.π ΄??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ??? ΕΣΥ ΜΠΕΚΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ???? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΔΙΒΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 673/5-11-2010 ΤΟΥ ΕΛΑΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Μπέκας έχει δίπλα του δυνατό - τίμιο και βαρύ χέρι κατά της διαφθοράς και θα τους αλλάξει τα φώτα. Αν δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει θα το καταλάβουν από τα επόμενα κτυπήματα που θα κάνει κατά τις διαφθοράς. Καμία σχέση με σαλιαρίσματα της πεντάρας. Ο Μπέκας θα εκφράζει στο επόμενο διάστημα, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, την πιο γνήσια φωνή των πολιτών του Δήμου. Κάτι νέο και καθαρό υπάρχει στην υπόθεση, που ίσως φανεί μετά τον Ιούνιο. Δήμαρχε έχασες κάθε πλεονέκτημα. Σύντομα χάνεις και την έξωθεν καλή μαρτυρία, αφού δέχτηκες να στεγάσεις την ανομία, με κινήσεις για "την τιμή των όπλων". Δεν τρώμε κουτόχορτο και θα το αποδείξουμε λένε οι καθαρές λύσεις που στηρίζουν τον Μπέκα και κάθε ....Μπέκα. Ο αγώνας τώρα αρχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλη η αλήθεια σε αυτή την ανακοίνωση. Πραγματικά ιδιαίτερα για τα Σπάτα λέει όλη την αλήθεια. Ένα σύστημα που παρήγαγε Μυκηνιακούς τάφους επιχειρησιακά πάρκα και πολλά άλλα! Εκλέχθηκε μια νέα δημοτική αρχή ένας νέος Δήμαρχος αλλά δυστυχώς το κουμάντο στα Σπάτα το κάνουν και πάλι οι παλιοί γνωστοί γνώριμοι. Στα καφενεία έχουν ξεχυθεί οι ‘’πελάτες’’ αυτού του συστήματος οι παλιοί γνώριμοι από τις ‘’πατέντες’’ από τους Μυκηνιακούς τάφους και τα επιχειρηματικά πάρκα και οι νέοι ‘’πελάτες’’ που περιμένουν τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις του ΚΕΛ και κατηγορούν το Μπέκα τον Γιαννάτο το Τοπικό τους παρουσιάζουν τρελούς, γραφικούς. Δυστυχώς για αυτούς ο κόσμος τους έμαθε, τους ξέρει! Δεν μπορούν να διαβάλουν κανένα ούτε τον Μπέκα ούτε τον Γιαννάτο ούτε το Τοπικό γιατί δεν έχουν τίποτα μεμπτό είναι καθαροί. Και αυτό είναι που τρελαίνει το σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΕΚΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡ.ΜΠΕΚΑ......Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣΑΙ!!!!ΑΞΙΟΣΣΣΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΔΕ που κατέθεσαν μόνο υπάλληλοι του Δήμου, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ούτε ένας Δήμαρχος, ούτε ένας αντιδήμαρχος, ούτε ένας αιρετός. Μία ΕΔΕ που στο αποφαντικό της αναφέρει, ότι δεν πρωτοκολλούνταν εισερχόμενα έγγραφα και ο Δήμαρχος αντί να ασκήσει για ένα τόσο σοβαρό διοικητικό παράπτωμα, απευθείας τον πειθαρχικό έλεγχο που του δίνει δικαίωμα ο νόμος, παραπέμπει τον όποιο πειθαρχικό έλεγχο στον Επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Έστω για την μη πρωτοκόλληση των εγγράφων, έπρεπε να ασκήσει απευθείας ο ίδιος, πειθαρχικό έλεγχο! Για τα σοβαρότερα και τα ποινικά υπάρχει και ο επιθεωρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλλά ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης για να κάνει έλεγχο θέλει αναλυτικά στοιχεία. Όχι κάποιες αποσπασματικές σελίδες από την Έκθεση των Ορκωτών, όπως λέει το από 13.1.2012 δημοσιευμένο έγγραφο του Δημάρχου Σπάτων - Αρτέμιδος. Ούτε είναι επιτρεπτό ο Δήμαρχος να προσπαθεί να προκαταλάβει τον έλεγχο αναφέροντας στο έγγραφό του ότι πρόκειται για "παραλείψεις", όπως σωστά εντόπισε ο κ. Μπέκας.
    Κανένας μα κανένας από την κλειστή ομάδα διακυβέρνησης του Δήμου δεν θέλει τον έλεγχο, για τον απλό λόγω ότι σε περίπτωση πραγματικού σε βάθος ελέγχου, χωρίς συγκαλύψεις, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, πολλοί από τη συμπολίτευση αλλά και ορισμένοι από την Αντιπολίτευση δεν θα παραμείνουν πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Αυτή είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον ας ξυπνήσουν τα άλλα, τα "πρόβατα" - δημοτικοί σύμβουλοι από τον ύπνο στον οποίο έχουν πέσει, εκτός κι αν θέλουν κι αυτοί να βάλουν το δάκτυλο στο μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαφανεια δεν ζητουσαμε?διαφανεια θελουμε!
    Μπραβο στον Μπεκα που τα βροντηξε,αγνος και καλος ανθρωπος,επιβεβαιωνω την αποψη που ειχα για εκεινον.
    Παλι καλα που υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι και καταλαβαινουμε τι παιζεται!
    Το αλλο που ηθελα να πω,ειναι μπραβο και παλι στο μπλογκ,γιατι σε ολες τις αλλες ηλεκτρονικες εφημεριδες των πολεων μας,τηρειται σιγη ιχθυος...
    Τοσο που καταντανε κωμικες...

    Προχωρα Μπεκα,μην τους αφησεις να σταθουν!Σε στηριζουμε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι φίλε, 2:15, συμφωνώ, πράγματι πρόκειται για ΕΔΕ σκάνδαλο. Και την ευθύνη για αυτό έχει ο καλός μας ο Δήμαρχος. Διαφωνώ με τον Μπέκα που λέει ότι ο Δήμαρχος έχει χάσει τον Έλεγχο. Όχι φίλε Μπέκα. Ο Δήμαρχος δεν έχει χάσει κανένα έλεγχο, απλά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των 4 που τον επέλεξαν και τον έβαλαν επικεφαλής της νυν διοικούσας παράταξης του Δήμου. Καλά να πάθουμε όλοι μας. Γιατί όταν εμφανιστεί κάποιος καθαρός, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς αμαρτίες, εμείς τον κοιτάμε στην τσέπη, και όχι στις γνώσεις και το ήθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΣΗ ΣΙΓΗ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΥΠΟ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΒΡΑΖΕΙ...ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ...ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΠΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ..ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ..ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ "ΤΡΕΛΛΟΥΣ" ΓΙΝΟΝΤΑΙ!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η απόφαση για την αναβάθμιση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ από το τοπικό Σπάτων ήταν 29/11/2011 !!!!! Το θέμα έφερε ο κ. Δανέζης στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 19/3/2012!!!! Η δημοτική αρχή δήλωσε άγνοια της απόφασης ...του συμβουλίου της!!!! Του κ. ΓΚΙΚΑ η δουλειά ποιά είναι;; Τι συντονίζει;;;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;;; ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ!!Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ!! ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;ΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΑΞΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ !!!Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΨΗ , ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το τοπικό Σπάτων λειτουργεί σαν μια μικρή βουλή. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ,ΚΑΘΑΡΑ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Γιατί λοιπόν να προβληθεί το έργο τους στο δημοτικό συμβούλιο; Ο ΓΚΙΚΑΣ ,το παίζει αφελής και ότι δεν γνώριζε ,όπου τον συμφέρει.Αυτοί δεν γνωριζουν; και τις ανάσες που παίρνουν μετράνε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε,ναι,δεν ακουσα πως ειπατε οριστε???Συγνωμη κυριε,ποιος ειστε?
      Η'αλλιως τμηματικο χασιμο μνημης οπου και οποτε με συμφερει...
      Αλλα φερτου μια προβατινα,να δεις αν θα θυμηθει...

      Διαγραφή
  29. O τρισμεγιστος ειναι υπευθυνος υγειας
    δεν ειναι ανεκδοτο,αληθεια ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τρισμεγιστος,υπευθυνος υγειας *χαχα*,
      κουμπαριες,αντιδημαρχιες,ηλεκτρονικες εφημεριδες αγγαλιτσα... οεο!!!!

      Διαγραφή
  30. ΜΠΕΚΑΣ....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ " ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ"...ΑΓΝΟΣ ,ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...ΜΠΕΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπέκα μαζί με τον Γιαννάτο είχατε περίπου 1000 ψήφους (!!!!!) με τα τότε δεδομένα, που περιμέναμε σαν μεσία τον Κατσαλύρο...Τώρα ξέρεις πόσο πιάνετε; Πάνω από 2000!! ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ !!ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!Να καταλάβουνε με τι παιδί παίξανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παιδια εχεται καταλαβει οτι οι εκλογες εχουν γινει κι εχει βγει αποτελεσμα δημοκρατικα ; αν καποιος εκτος δημου , διαβασει τα παραπανω τι θα καταλαβει ; ή τα γραφουμε για να τα καταλαβαινουμε "μεταξυ μας μια παρεα" που ειμαστε αντιθετοι και χασαμε τις εκλογες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει βγει αποτέλεσμα με ένα πρόγραμμα-συμβόλαιο που έγινε κουρελόχαρτο.Δημοκρατία σημαίνει ο εκλεγμένος να εφαρμόζει το πρόγραμμα-συμβόλαιο που υποσχέθηκε.Αλλιώς είναι απατεώνας και πλαστογράφος και οι εξαπατήθέντες έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
      Τα άλλα είναι κούφια επιχειρήματα παρμένα από τα βρωμοκάναλα που το ίδιο ισχυρίζονται για την πρωτοφανή εξαπάτηση των εκλογέων στις εκλογές του 2009.Αλλά ούνα φάτσα-ούνα ράτσα,έτσι ενεργούν οι συμμαχίες εναντίον των πολιτών-δημοτών.

      Διαγραφή
  33. 1.33 να σε διορθώσω ; " ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΞΑΝΕ "!!Και ο Γιαννάτος δύσκολο παιδί!! ρε από πού την πάθανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. RE KSECHASATE KAI TIN LOYTSA.
    AKOMA ENAS TOYS TIN EKANE PRIN KERO.
    VANE KIAPOKI KAMIA TETRAKOSARIA KOYKIA
    TOTE ANEVENI H TARIFA.
    POY NA KSEROYN TI TOYS PERIMENI.
    KAKOMIRIDES NOMIZATE OTI THA GLITONATE
    DEN AMDE
    MPLEKSATE KAI KANTE PSILO ALEVRI KSERETE
    TI PANAPI AFTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας