ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΧΘΕΣ 02/04/2012


Με πραξικοπηματικού χαρακτήρα διαδικασία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Γκίκας ρεζίλεψε το δημοτικό συμβούλιο και τον θεσμό που εκπροσωπεί.
Συγκεκριμένα και μετά από μία μακράς διάρκειας συνεδρίαση, έφτασε για ψηφοφορία το θέμα που αφορούσε το ΚΕΛ Β. Μεσογείων, όπως αυτό μεθοδεύεται από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του.

Πριν την ψηφοφορία λοιπόν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Κασίμης ζήτησε να μπει σε ψηφοφορία η πρόταση:
«Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, να διεκδικήσει την σύνδεση με το ΚΕΛ της Ψυτάλλειας»
Ο κος Γκίκας ζήτησε από τον κ. Κασίμη να ψηφιστεί πρώτα η εισήγηση του Αντιδημάρχου Χρ. Μάρκου και στην συνέχεια να τεθεί σε ψηφοφορία η πρότασή του. Όπερ και εγένετο.

Ο Γ. ΚΑΣΙΜΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ Χ. ΤΣΑΝΤΗΛΑ
Η εισήγηση του Αντιδημάρχου πέρασε κατά πλειοψηφία με 16 ναι και 8 όχι (σ.σ. ναι ψήφισαν μεταξύ άλλων οι Τσαντίλας, Στάμου, Τούντας, όχι ψήφισαν μεταξύ άλλων οι Γιαννάτος, Μπέκας, ενώ απουσίαζαν οι Λιανός, Κρόκος, Ντουρντουρέκα)


ΚΡΟΚΟΣ - ΛΙΑΝΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ
Κατόπιν λοιπόν της υπόσχεσης στον κο Κασίμη, ξεκινά η ψηφοφορία για το θέμα που αναφέραμε παραπάνω… και ακούμε από τον Αντιδήμαρχο κ. Μαργέτη (ως πρώτο ψηφίζων) μία άλλη πρόταση, στην οποία ξεκίνησαν να ψηφίζουν και οι υπόλοιποι σύμβουλοι του Δημάρχου.
  
Κάπου εκεί διακόπτεται η ψηφοφορία, μετά από διαμαρτυρίες δημοτών που βρίσκονταν εκεί αλλά και του κ. Κασίμη.
Αφού ζητήθηκε να διευκρινιστεί τι ακριβώς ψηφίζουν, ο Πρόεδρος επέστρεψε σε μία πρόταση που καμία σχέση δεν είχε με την αρχική πρόταση. Τελικά η πρόταση του κ. Κασίμη για διεκδίκηση σύνδεσης με το ΚΕΛ της Ψυτάλλειας, δεν πέρασε. 
Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι Κασσάνδρες που έλεγαν τόσο καιρό ότι αυτή η Δημοτική Αρχή εκλέχθηκε στηριζόμενη από σκοτεινά κέντρα εξουσίας τα οποία στόχο έχουν την επιβολή του ΦΑΡΑΩΝΙΚΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ και την δια παντός καταστροφή της Αρτέμιδας.
Της Αρτέμιδας που με τις επιλογές της θα μείνει για πάντα ΛΟΥΤΣΑ ίσως σε λίγα χρόνια να λέμε μακάρι να έμενε Λούτσα… γιατί θα έχει γίνει μάλλον χαβούζα.
Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι Γκινοσάτης, Πουλάκης, Σερέτης, Μαργέτης, Μάρκου  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Νέας Πόλης»  μεταξύ αυτών και οι Μαργέτη, Ζήση, Κουλοχέρης, Σωτηρόπουλος, Γεωργάκης είπαν έστω και με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, όχι στην Ψυτάλεια, ναι στο ΚΕΛ Β ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.
Στα σημαντικά να αναφέρουμε και την παρουσία «Μπράβων» για να φιμώνουν όποιον τολμούσε να εκφράσει άποψη από το ακροατήριο.
Εύγε!!! Νέα Πόλη, Κόλπα, Τραμπουκισμοί και ΣΙΑ…
Αίσχος και Ντροπή.
Δείτε ένα μικρό δείγμα από ότι έγινε … περί διαπλοκής ο λόγος!!!



223 σχόλια:

  1. Το ΚΕΛ που προωθούν είναι επεκτάσιμο. Μην το ξεχνάτε αυτο. Στο μέλλον θα τεθεί θέμα για την αποχέτευση και άλλων δήμων (πχ. Νεα Μάκρη, Βουτζάς κτλ). Που θα πάνε αυτοί στην Ψυτάλλεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαφωνω με τετοιες κοντοφθαλμες αποψεις . το θεμα ειναι αν μπορουμε να αποφυγουμε το κελ στην περιοχη μας . αν οχι , το οτι θα ειναι επεκτασιμο ειναι καλο . η τεχνολογια κανει αλματα . μετα απο 20 χρονια δεν θα πρεπει να εξυγχρονιστει ; θα εχει γινει παλιατζουρα . παλι θα ψαχνουμε για αλλη περιοχη για νεο κελ ;

      Διαγραφή
  2. Απορώ με τουσ κατοίκους του δήμου. Τα Σπάτα και η Λούτσα θα είναι "χαβούζα" στα μάτια του κόσμου. Η ύπαρξη ενός ΚΕΛ υποβαθμίζει την περιοχή όπως βέβαια και την ευρύτερη περιοχή (Πικέρμι, Παφήνα κτλ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κερατεα ειναι χαβουζα ; ειναι υποβαθμισμενη περιοχη ; σας θυμιζω οτι εχει δικο της κελ .

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ,ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.! Ο ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΣ...ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΠΕΡΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΠΟΙΟΣ;;;;Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΜΑΓΚΑΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ,ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ,Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ "ΡΕΥΣΤΟ ΚΟΣΜΟ",ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ...ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΓΡΑΠΤΩΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ...ΦΡΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκίκας πάτησε την πεπονόφλουδα του Μαργέτη..Σε ρεζίλεψε Γκίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ο Μαργετης ποσο ζορι τραβαει με τον Γιαννατο!Ειχε μεγαλωσει το κεφαλι του εχτες.χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Μαργέτης που έχει την απαίτηση να διαγράφωνται όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους!! Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ.Μαργέτης λοιπόν το 1999 ήταν μεγάλος και τρανός δημοσιογράφος και εκδότης "ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ" και ως αντιπολίτευση ήταν αντίθετος με το Πλατύ χωράφι και τα σχετικά....Οπότε μιλάμε για πλήρη αξιοπιστία 100% ή μήπως τελικά είναι αντιδήμαρχος της κολωτούμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. νομιζω πως μαζι με το κεφαλι,του μεγαλωνουν και τα μαλλια...

      Διαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ;;;ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ,6 (ΕΞΙ) ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ !!ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ..ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ!ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ "ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ" ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς στο χτεσινό συμβούλιο, υπήρξαν και άτομα επιπέδου, που με σοβαρότητα και μαχητικότητα πάλεψαν να ενημερώσουν για την επερχόμενη καταστροφή...
      Πολύ νηφάλιος και σωστός ο κ. Σάββας Αντωνιάδης από τη Συντονιστική για το ΚΕΛ, προσπάθησε να αποτρέψειτη δημοτική αρχή από το λάθος δρόμο, εξηγώντας με εξαιρετικά κατανοητό τρόπο τις δυνατότητες διαπραγμάτευσης για τη Ψυττάλεια.
      Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση της κ. Ελένης Γκάμα, Προέδρου του Συλλόγου Μηχανικών Αρτέμιδας, που όχι μόνο στηλίτευσε τον τρόπο χειρισμού του θέματος από το Δήμο, αλλά αποκάλυψε, ότι ο Δήμος ούτε καν διαβουλεύτηκε με τον κατεξοχήν ειδικό φορέα, δηλαδή το Σύλλογο Μηχανικών!
      Από την Αντιπολίτευση άψογος και ο κ. Κασίμης και κυρίως ο πλέον ξεκάθαρος υπέρ της λύσης της Ψυττάλειας.
      Εκείνος όμως, που "έδωσε τα ρέστα" είναι ο Πρόεδρος του Τοπικού ο γιατρός ο κ. Γιαννάτος! Παρά τις ακραίες επιθέσεις εναντίον του στάθηκε όρθιος και δεν τόβαλε κάτω. Υπερασπίστηκε με σθένος και στεντόρεια τη Λύση της Ψυττάλειας και μας ενημέρωσε για τους κινδύνους τις υγείας μας από το προτεινόμενο ΚΕΛ!
      Με τέτοια άτομα, ίσως έχουμε ελπίδα σ' αυτό τον τόπο!

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΠΑΤΩΝ .
      ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΩΔΟΤΗΣΗ ΠΗΓΑΝ ΟΙ 6 ΣΤΙΣ "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΝ ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ . !
      ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ Μ2R . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ;
      ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ; ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ;

      Διαγραφή
    3. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ! ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ! ΗΤΑΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΙΡΝΑΝ????????

      Διαγραφή
    4. το κουμπι γνωστε αγνωστε 08.04 ειναι αυτο που λειπει απο το κεφαλι σου για να κλεισει το κενο

      Διαγραφή
  7. Ο ΣΤΆΜΟΥ έχει τα χωράφια του στο Πλατύ Χωραφι, ο Τούντας δεν έχει πρόβλημα με την διαπλοκή και τις διαπλεκόμενες εταιρείες.Άρα κατακαημένε Δημήτρη Μάρκου πάνω σε καυτή πατάτα κάθεσε.Τώρα όσον αφορά τον Κασσίμη ούτε ψίλος στον κόρφο του με τον Τσαντήλα.Τι του ταξανε να ήξερα το τοπογραφικο στο Πλατυ Χωραφι??????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΤΕ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ,"ΓΡΑΦΤΟΥΣ" ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ..ΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΡΓΕΤΗ" ;ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;ΤΙ ΣΕ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥΣ;;;ΓΙΚΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΕΧΤΕΣ; ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΕΤΗ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 9 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ;;;ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ: 16 ΝΑΙ - (8 + 9 ΤΟΠΙΚΟΙ)ΟΧΙ=17!!!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ 16 ΝΑΙ- 17 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πιο σωστη παρατηρηση που εχω διαβασει!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. 16 ΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΞΑΓΟΡΕΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά τα λεφταααααααά. Αλλά ναι ψηφίσαν όσοι έχουν στεγνώσει από χρήμα και από δουλειές. Μου βγήκε και ο αριστερός ο κοτσιδάκιας ο Γκινοσάτης να κάνει πνεύμα που έχει να πληθεί από τον καιρό της κατοχής.Ο μάγκας ο Μιχαλόπουλος μαζί με τις κότες του Δημάρχου που καποια μέρα θα βρεθεί κάποιος να τις ξεπουπουλιάσει!

      Διαγραφή
    2. H κωλοτουμπα του Τσαντιλα (ονομα και πραγμα) ηταν φοβερη!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
      αλλο επιπεδο Βερσαλιας....μα που τους στελναν οι μανες τους σε γαλλικο σχολειο εσωκλειστους και εχουν τετοια μορφωση,τετοια παιδεια?

      Διαγραφή
    3. αφήστε τις μάνες ήσυχες.....δεν θα υποδείξετε εσεις στον καθένα πώς θα συμπεριφέρεται.....Είναι δική του η επιλογή, απλά μην ασχολείστε μαζί του. Αλλά μάλλον σας απασχολεί......Γιατί άραγε; Σας προτείνω ν΄αφήσετε αυτούς που ζουν από τη δουλειά τους και δεν έχουν ποτέ ούτε μια ένδειξη ότι εξαγοράζονται.
      Αναζητείστε την παιδεία άλλλων Σπαταναίων, "καλών" οικογενειών στων οποίων τα σπίτια βρέθηκε οπλοστάσιο! Εξαιρετικές σπουδές! Και όχι σε γαλλικά αλλά σε αγγλικά σχολεία και βάλε!Κρίμα! Αυτά δεν τα βλέπετε ή είστε συγγενείς και δεν τους αγγίζετε;

      Διαγραφή
    4. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΡΓΑ ΚΤΛ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ BEBAIA ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ! ΕΙΝΑΙ! ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΜΗ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ!

      Διαγραφή
  11. Επειδή μερικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ας μάθει λοιπόν ο κόσμος ότι:
    1. Ο βιολογικός καθαρισμός είναι πολιτισμοσ και όχι υποβάθμιση, Υποβάθμιση είναι αυτό που έχουμε τώρα δηλαδή βρώμα στα σπίτια μας απο τα βοθρατζίδικα και πλυμμηρισμένα φρεάτια απο λύματα.
    2. Το τι θα γίνει στο πλατύ χωράφι θα το δούμε όλοι όταν το παρουσίασουν οι μελετητές. Το πάρκο την τεχνολογία το μέγεθος της μονάδας
    3. Η εταιρία προσφέρει τεχνολογία δεν είναι εργολάβος. Δυστυχώς όμως νε τη διαφθορά στη χώρα αυτή όλοι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι.
    4. Αυτοί πού έχουν συμφέροντα είναι αυτοί που αντιστέκονται λυσσαλέα να γίνει κάτι σε αυτό τον τόπο. Αυτοί που βλέπουν παντού φαντάσματα αυτοί που είναι οι πραγματικοί διαπλεκόμενοι.
    5. Συγχαρητήρια στη δημοτική μας αρχή που πήρε επάνω της το θέμα αυτό που τελικά αποδεικνύει ότι νοιάζεται για τον τόπο της χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος ή συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε κακομοιρη εδώ ο Δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοι δεν ξέρουν να χωρίσουν 2 γαιδάρων άχυρα και θα ξέρουν να αξιολογήσουν μια πρόταση και μια μελέτη...Τα θανάσιμα αμαρτήματα της Δημοτικής αρχής, Ελληνικό, δικηγορικό γραφείο,προυπολογισμός ,ΚΕΛ. ΟΛΑ ΘΑΝΑΣΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. τσιαρακι,ελπιζω να σου πεσει κανα κομματι κρεας στη μοιρασια,να μην σε αφησουν απεξω

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ είσαι βαλτός από το διαφημιστή .Η εταιρεία είναι κατακευαστής και πωλητής βιολογικων καθαρισμών με μόνο ένα έργο σε μιά πόλη στην έρημο της Καλλιφόρνια αλλά με διευθυντή μεγάλο στέλεχος εμπορικό που προωθεί και το έργο στην Ελλάδα και τα λαμόγια της διαπλοκής τον είχαν ομιλητή στην παρουσίαση που είχε γίνει στα Σπάτα.
      Ειναι πολύ απλό για τον καθέναν να πατήσει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜR2 και να επιβεβαιώσει όλες τις πληρπφορίες από την ίδια την εταιρεία.
      Το πλατύ χωράφι το θέλουν όπως ακριβώς είναι στην μελέτη της ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ γιατί είναι η μόνη μελέτη που υπάρχει και ίσως περάσει η έγκριση για το ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΕΡΑΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ που έχει περιληφθεί στα έργα προς εκτέλεση και αρχίσει το σκάψιμο για τα αποχετευτικά δίκτυα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι με τα σπίτια γύρω-γύρω τις λίμνες με τα βοθρολύματα από την ΜR2 που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ και εργοληπτική ικανότητα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.Οι ελάχιστοι που γνωρίζουν μέρος της αλήθειας για το θέμα ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.Αυτοί οι άθλιοι είναι μέρος του συνόλου των αθλίων που έχει φέρει σε αυτό το κατάντημα τη χώρα.
      Εννοείται ότι κάθε δημότης έχει υποχρέωση να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον επίτροπο της ευρωπαικής ένωσης για τα τεκταινόμενα προστατεύοντας τους δημότες και τη χώρα από ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

      Διαγραφή
    4. Λαμόγιο είσαι εσύ και αγράμματος επίσης. ´Οταν θα γίνει η παρουσίαση του έργου να έρθεις να δείς και να μάθεις.
      Η τεχνολογία Μ2R για κάθε καλοπροαίρετο είναι εκεί να τη δεί στην Καλιφόρνια στη Γερμανία και σύντομα στην Ελλάδα.
      Και κάτι ακόμη απο όλη την ημερίδα στα Σπάτα αυτό σε πείραξε. ´Οχι ότι κόπηκε το ρεύμα όχι ότι ήρθαν επιστήμονες να μιλήσουν όχι τίποτε άλλο. Αίσχος, βγάλτε τις παροπίδες και κοιτάξτε το καλο του τόπου σας.,,,..,ή δεν είναι ο τόπος που μένετε ;;;!

      Διαγραφή
    5. εσυ που εισαι ΠΑΡΑμορφωμενος/νη πηγες καλιφορνια,γερμανια και ενημερωθηκες?
      και απο αγαπη για τον τοπο,θες απευθειας αναθεση στην μ2ρ?την ηξερες και απο χτες?
      και απο πολυ αγαπη για τον τοπο θες κελ ??
      βαριεμαι και που σου απανταω,φατε οσο μπορειτε,που να σκασετε,σας ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ αλλα επειδη ειστε και ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ δεν αξιζετε ουτε σχολιο...

      Διαγραφή
    6. Aκριβώς αυτά που γράφεις δείχνούν επίπεδο Κολωνακίου.

      Διαγραφή
    7. 12.52 τρεχα να γραψεις κανα αρθρο στην εφημεριδα ΣΑΣ και ασε εδω το δημοκρατικο μπλογκ να λεει αληθειες.εδω δεν σας παιρνει να λετε μπουρδες...

      Διαγραφή
    8. κολωνακι ονειρευεσαι??ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!! χαχαχαχα!!!! ειστε και γελοιοι!!

      Διαγραφή
    9. Επίσης το επίπεδο των απαντήσεων φανερώνει ότι το αρχικό κείμενο είναι του κείμενο του διαφημιστή.

      Διαγραφή
    10. Κύριε 11.57 PM μας έπεισες τώρα με αυτά που μας είπες.Ποιά εταιρεία προσφέρει τεχνολογία και δεν είναι εργολάβος.Τα μηχανήματά της θα πουλήσει μπούφο!Γι΄αυτό θα μας κάνει και τις προμελέτες,που λένε τα λαμόγια,τζάμπα.Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται; Που ζεις; η είσαι κι΄εσύ στο κόλπο ;

      Διαγραφή
  12. Μαλλον δεν έχεις πάει στα Λιόσια να δεις τον πολιτισμό. Διαδώστε το για τον βιολογικό. Τα Σπάτα γίνονται χαβούζα. Μην αγοράσει κανείς τίποτα σε ακίνητα ή εκτάσεις από εκεί. ΧΑΒΟΥΖΑ σπάτα-λούτσα-πικέρμι. Καλύτερα Γέρακα-παλλήνη. Χαβούζα θα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το επιπεδο των ελληνων ειναι αυτο.Εγω θελω το κελ στο πλατυ χωραφι γιατι εχω κτημα και θελω να μου το απαλλωτριωσουν,τι κι αν μετα η μολυνση δεν αφηνει τον διπλανο μου ουτε κρασι να κανει?τι κι αν υποβαθμιζω τον τοπο?τι κι αν τα λυμματα πεφτουν στη θαλασσα?η κοιλαρα μου να ειναι καλα...

      Διαγραφή
    2. Χαβούζα είναι το μυαλό σου. Τα λιόσια είναι ΧΥΤΑ ( δηλαδή σκουπίδια) όχι βιολογικός !!! Και μία ερώτηση τώρα εσύ τι κάνεις τα λύματα που παράγεις, μήπως τα "τραβάει" κάτω ο βόθρος σου και επειδή δεν τα βλέπεις νομίζεις ότι δεν τα τρως με τα λαχανικά ή το κρασί που πίνεις;;;;;

      Διαγραφή
  13. μην τους κατηγορειτε αδικα!!!!!!και τα 24.500.000 δια την αναθεση στο δικηγορικο φαντασματα ηταν??????????
    και εφτασαν στα 2.000.000 μετα απο πιεσεις. τα συμφεροντα τα εχουν αυτοι που αποφευγουν τις νομιμες διαδικασιες και προτιμουν το αβαβα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια αυτες οι κυριες εχτες ,στο δημοτικο που καθονταν μπροστα,μολις κατι γινοταν φωναζαν Αργυρη,Αργυρη ,να καθαρισει..Τι ειναι αυτος ρε φιλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ!!!

      Διαγραφή
    2. μπραβοι....επιπεδο κατω απο το πατωμα...

      Διαγραφή
    3. ειδα και το βιντεο,ωραιος ο αριστερος ΓΚΙΚΑΣ με την κυρια,"θα σε πεταξω εξω αν δεν σταματησεις "

      ρε δημοκρατες του κωλου,την ακουσατε?με ποιο δικαιωμα ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ θα την πεταξετε εξω??εκεινη δεν σας εξελεξε?για το ΔΙΚΟ ΤΗΣ καλο σας ψηφισε ρε δημοκρατικες αμοιβαδες...

      ΓΚΙΚΑ?τι εγιναν οι αριστερες σου ιδεες?Αλλιως σς ξεραμε...πνιγηκαν και αυτες στο βωμο του ΚΕΛ?

      Διαγραφή
    4. Ο κύριος Αργύρης είναι ο νταβατζής τους!!!!

      Διαγραφή
    5. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ , ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ . Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ. Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ , ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ . ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ . ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΡΥΣΧΙΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ . ΑΛΟΙΜΟΝΟ !!!!

      Διαγραφή
    6. καλα,εδω εγινε της τρελης το πουπουλο,η κυρια ηταν το λιγοτερο!
      Και στην τελικη,δεν διαφωνω,διαφωνω με τον φασιστικο τους τροπο,αυτοι ειδικα που το παιζουν μεγαλοι αγωνιστες της αριστερας...κωμικοτραγικο...

      Διαγραφή
  15. Τα θανάσιμα αμαρτήματα της Δημοτικής αρχής, Ελληνικό, δικηγορικό γραφείο,προυπολογισμός ,ΚΕΛ. ΟΛΑ ΘΑΝΑΣΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. XABOYZA XABOYZA, προσεχώς και σκουπίδια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Συγχαρητήρια" σε Πάγκαλο και Δημάρχους για την νίκη τους απέναντι στο λαό και την κοινή λογική. Ήταν αναμενόμενη η νίκη των μεγάλων συμφερόντων, και δεν έγινε τίποτα παραπάνω απο την επιβεβαίωση του ότι η σήψη της ελληνικής κοινωνίας σε κάθε επίπεδο είναι ολοκληρωτική. Δεν υπάρχουν φίλοι και γνωστοί που θα ντραπούν να σου ρίξουν "κόπρανα" στο πρόσωπο για να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους. Τι και αν τον ξέρεις τον άλλο 30 χρόνια ? Σου λεει πλέον εμμέσως πλην σαφώς, "Φάε σκατά. Εγω παω Μύκονο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ...ΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΕΣ!

      Διαγραφή
    2. 'ΠΥΡΡΕΙΟΣ' ΝΙΚΗ...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ 'ΤΟΥΒΛΑ'ΠΟΥ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΣΚΑΤΟΛΑΚΚΟ.....)

      Διαγραφή
  18. Τελικά το ΚΕΛ θα εκβάλει στην πολυποθητη Λουτσα,το ΚΕΛ Κορωπιου στη Χαμολια.
    Οι υπαναπτικτες χωρες,το θεμα περιβαλλον,το αφηνουν για το τελος,αφου πρωτα το καταστρεψουν (curva di Kuznets).Αυτο γινεται βεβαια οταν αναπτυσσεται παραλληλα η βιομηχανια και ο ανθρωπος μπροστα στο χρημα,το γραφει κανονικοτατα το περιβαλλον.Στην περιπτωση μας βεβαια,το χρημα θελει να το φαει ο καθε πικραμενος,αντιδημαρχος,δημαρχος,δημοτικος συμβουλος.
    Ετσι λοιπον Μασα με χρηση μασελλα-Περιβαλλον,σημειωσατε 1.
    Δημοτικο συμβουλιο τραμπουκων,επιπεδο "favelas"....ΛΥΠΗΡΟ....
    (copy paste απο το προφιλ μου στο FB για τον αναγνωστη που αναφερεται σε πολιτισμο,χωρις να ξερει τι θα πει η λεξη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.

      Διαγραφή
    2. Το ΚΕΛ Κορωπίου είναι στα δικαστήρια γιατί κάνανε ενστασεις οι εταιρείες για παρατυπίες στη δημοπρασία.Έχει τραττο ακόμα.

      Διαγραφή
  19. αυτος ο Ρηγας που μιλησε με επιστημονες για το κελ(χαχαχαχααα),δεν ειναι ο ιδιος που ψηφισε για κελ με Ραφηνα, οταν η Ραφηνα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ;;;;ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ;;; ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΝΝΑΤΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ..!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ!!ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ,ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΑΤΕ,..ΓΚΙΚΟΦΙΛΙΕΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ!!!

      Διαγραφή
    2. οντως,με την προφαση "εγω το ξερω,ειμαστε φιλοι",σκαβονται οι μεγαλυτεροι λακοι και λεγονται τα μεγαλυτερα ψεμματα..

      Διαγραφή
  21. Γάιδαροι μαλλώνανε σε ξένο αχυρώνα.
    Η διαδικασία που ακολουθούν είναι τόσο γελοία που δεν επιδέχεται ούτε καν προσφυγή στα δικαστήρια για τις δεκάδες παραβιάσεις νόμων που περιλαμβάνει.
    Επιβεβαιώνεται η άθλια ποιότητα της πλειοψηφίας και η άμεση ανάγκη αξιόπιστης αλλαγής για να σταματήσει η καταστροφική για τους δημότες πολιτική του Δήμου.
    Η εξαιρετική επιστολή της Δημοτικής Αρχής της Ραφήνας προς τον Δήμο Σπάτων που προφανώς αγνοείται από του αδιάφορους δήθεν εκπροπσώπους των Σπάτων δείχνει και την ποιοτική διαφορά που υπάρχει μαζί με το ΑΔΥΝΑΤΟΝ του γελοίωδέστατου εγχειρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! ΟΜΩΣ ΜΑΡΚΟΥ ΕΠΕΙΔΗ "ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ",ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΟΥ,...ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ,ΠΑΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΤΣΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΦΟΥ "ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ"ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΡΓΕΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο στο blog που τους ξεμπροστιάζει. Προσπαθούν κάποιοι να πουν ότι αυτό δεν είναι αγώνας. Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει αυτό το άρθρο να κοινοποιηθεί σε κάθε δημότη της περιοχής. Αυτό είναι αγώνας. Η αντίθετη άποψη εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να είσαστε βέβαιοι ότι η Ψυτάλλεια θα προχωρήσει για ΟΛΗ ΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ και ο παράνομος αγωγός του Αεροδρομίου στη Χαμολιά θε κλείσει επίσης.
    Να θυμόσαστε μόνο τους τωρινούς υπέρμαχους για το Πλατύ Χωράφι που θα έχουν μετατραπεί σε οπαδούς της Ψυτάλειας για να τους μαυρίσετε στις εκλογές όπως αξίζει στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ -ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  25. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΡΓΕΤΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ?ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ (ΚΑΠΟΙΑ)ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ?ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΙ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΛΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ???ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηθελα να ηξερα,γιατι ο Κασιμης ηταν ο μπαμπουλας και ο Δημαρχος της πενταρας ειναι ο κακομοιρης που του την φερνουν και δεν καταλαβαινει!Ουτε εγω συμπαθουσα τον Κασιμη,αλλα αναρωτιεμαι γιατι συμπαθουσα τον γλιτσα δημαρχουλη?
      ρε Κασιμη 10000 φορες

      Διαγραφή
    2. Ο Κασίμης έχει κριθεί ως δήμαρχος και πρόσφατα μάλιστα, οπότε.....ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Στο κάτω-κάτω, επιλογές υπάρχουν και αν δεν, θα τις βρούμε. Εκεί θα κολλήσουμε;

      Διαγραφή
  26. ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΕΛ(ΧΑΜΟΛΙΑ-ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ)ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ?ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΛΑΚΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕΣ ΘΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Κ Υ Ρ Ι Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειναι αληθεια οτι ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ απειλησε τον ΓΙΑΝΝΑΤΟ; ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; Ρε κομμουνιστη που αγωνιζοσουν καποτε,η δημοκρατια σου ειναι "να φαμε ολοι μαζι;" Επιτεθηκες σε αυτους που εχουν σπιτια εκει γυρω ,που εσυ τους πουλαγες ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ,σαν παραδεισενιο τοπο! ΠΟΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΡΕ, ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΧΤΙΣΑΜΕ! ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ! ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ; ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΓΕΣ; ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΕΧΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ;; ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τσαντιλας δεν είναι και κανένας μηχανικός του πολυτεχνείου, κάποια άλη σχολή νομιζω έχει βγάλει και κανει τοπογραφικα. Όσο για το κομμουνιστής, ασε καλυτερα..

      Διαγραφή
    2. ουτε πολυτεχνειο,ουτε κομμουνα?μου κατερρευσε ενας ΜΥΘΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
    3. ετσι ειναι οι δηθεν αριστεροι...βλεπε Τσαντηλα,Γκικα,Κιτσομαρκου...με βουλα!

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ 02:41
      ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ;
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ . Ο.Κ.
      ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ , ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ;
      ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .
      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ;

      Διαγραφή
  29. Αποσπόρη και εσύ ψήφο στην "άποψη" Μαργέτη;Κρίμα την Αμερική που σε σπούδασε! Νομίσαμε ότι θα φέρεις άλλο αέρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μορφωση δεν εχει να κανει με τα πτυχια,μονο με το χαρτι... αν δεν βλεπεις περα απο τη μυτη σου...

      Διαγραφή
  30. ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΣΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΗΛΑ;;;ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΕΣ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ... ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ!
      ΑΛΗΘΕΙΑ!!Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ; ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΠΟΛΗ" ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥ, ΠΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ (ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ)! ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΕΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ!!!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ! ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΤΑΜΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ! ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΉ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ! ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ! Ο ΒΗΧΑΣ ΚΙ Ο ΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

      Διαγραφή
  31. Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ,ΠΟΣΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ...ΕΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ; ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τον συζυγο στο λιμανι....διορισμενος κι αυτος!

      Διαγραφή
  32. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΖΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι κουραγιο πρεπει να εχεις για να πας με το καλο του τοπου σου,δεν το καταλαβαινω...αν δεν εχει κουραγια να υπερασπιστει την αποψη της,να φυγει απο τον δημο,τι μας κανει ψυχικο???σιγα μην την λυπηθουμε κιολας!

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ 'ΠΙΣΤΕΥΩ'ΣΟΥ .....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ!

      Διαγραφή
  33. 1.04 ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΓΚΙΚΟΦΙΛΙΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ελα μωρέ που ασχολειστε με τον ...Τσαντήλα...υποτιματε τους εαυτούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ (ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΑΚΑΚΙ) ΣΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 220 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι μείγμα ήταν το χθεσινό! Ο Τσαντήλας κρέμασε τον Κασίμη, κάτι γνωστό στην τοπική κοινωνία των Σπάτων, καθώς εδώ και καιρό δηλώνει υποστηρικτής, ακόμα και του μεγάλου ΚΕΛ Β. Προαστίων! Ο Δημήτρης Μάρκου έχασε όλη τη καλή του εικόνα, χωρίς να φταίει! Η επιλογή παλιών δημοτικών συμβούλων και Δημάρχων στον συνδυασμό του, αυτό που του στοίχισε και τις εκλογές, που καθώς σαν νέος άνθρωπος έπρεπε να έχει δίπλα του νέους και άφθαρτους, χθες ξανακτύπησε. Τον κρέμασε ο ένας γιατί όπως λένε στα Σπάτα έχει χωράφια στο Πλατύ χωράφι και ο άλλος άγνωστο……… Ο Γιαννάτος το πάλεψε, Κρόκος και Λιανός λειτούργησαν διακριτικά! Ελπίζω να καταλάβατε ότι το θέμα πέρασε με τους ψήφους της αντιπολίτευση! Εμείς που επιλέξαμε να στηρίξουμε την αντιπολίτευση περιμένουμε εξηγήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ. ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ" ΣΥΖΗΤΟΥΝ...

      Διαγραφή
  37. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ3 Απριλίου 2012 στις 4:05 μ.μ.

    Αρκει να διαβασει κανεις την εισηγηση για να καταλαβει ποσο πολυ μας δουλευουν για μικρο,κλειστου τυπου,3ου βαθμου κελ, γιατι οπως ειπα και χθες το ιδιο το ΥΠΕΚΑ αρνειται να χρηματοδοτησει αλλη μελετη εκτος απο αυτη που εχει ηδη στα χερια του που μιλαει για το ΚΕΛ Β.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ αρα το μεγαλο κελ(σελ 3 της εισηγησης).Φυσικα μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα εργο στο οποιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μεγαλυτερο μερος ΣΠΑΤΩΝ και ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ δεν μπορει να συνδεθει.Αρα για πιο εργο πνοης για τον τοπο μας μιλαμε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑνώνυμοςApr 2, 2012 11:53 PMΤΣΑΝΤΗΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 9 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ;;;ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ: 16 ΝΑΙ - (8 + 9 ΤΟΠΙΚΟΙ)ΟΧΙ=17!!!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ 16 ΝΑΙ- 17 ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ( ΕΠΟΜΕΝΩΣ 16 ΝΑΙ+ΤΟΠΙΚΟΙ απο ΑΡΤΕΜΙΔΑ 7= 23 ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΕΤΣΙ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι της λουτσας ψηφισαν ναι?μπραβο,εχουν καταλαβει οτι η περιοχη απο λουτσα θα γινει βουρτσα?

      Διαγραφή
  39. ΜΑ ΠΑΛΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ! Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΠΑΤΩΝ ! ΟΧΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΚΕΛ ΜΕ ΡΑΦΗΝΑ ,ΟΤΑΝ Η ΡΑΦΗΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΧΙ !!!! ΝΑΙ ΣΕ ΚΕΛ , ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ! ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ,ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ!!! ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ....ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΑΖΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το πιό σουρεαλιστικό: Ο Τσαντήλας έλεγε ότι κάνει ερώτηση αλλά δε ζητάει απάντηση! Πώς και δεν του έδωσε κανείς απάντηση, χωρίς....ερώτηση;
    Απίστευτος! Καλά, ποιούς παίρνουν για συμβούλους οι παρατάξεις; Άσε ποιούς ψηφίζει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ!
      ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΑΡ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΥΓΑΜΕ ...ΞΕΚΑΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
  41. το ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ειναι οτι μεταξυ τους λενε συγχαρητηρια για αυτο που εγινε..μιλαμε,οχι σουρεαλ,ειναι για οσκαρ ταινιας θριλερ η υποθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλειοψηφία των συμβούλων, ένα θέατρο σκιών. Ελάχιστοι έπαιρναν το λόγο να δικαιολογήσουν την ψήφο τους και μόνο το γνωστό διευθυντήριο εξέφραζε άποψη...Κάποιοι προτίμησαν να απουσιάσουν σε τόσο κρίσιμη συνεδρίαση, πιθανώς για να μην εκτεθούν στους ψηφοφόρους τους.
      Ούτε που τους ενδιέφερε ν' ακούσουν τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων, που πήραν το λόγο, όπως: Την πρώην νομαρχιακή σύμβουλο Χριστιάνα Φράγκου ("ανεπίτρεπτο να επιλέγετε(!) εσείς, ως δημοτικό συμβούλιο, συγκεκριμένη εταιρία για μελέτη", ανέφερε), τη μηχανικό Ελένη Γκάμα, που εκπροσώπησε το Σύλλογο των Μηχανικών της περιοχής ("προσχηματικό το ερώτημα στην ΕΥΔΑΠ", "ούτε καν μας ρωτήσατε ως μηχανικούς", τους είπε), επίσης τους ακούραστους Ραφηνιώτες.
      Κρίμα για τη διοικούσα παράταξη του Δήμου μας....Κρίμα.

      Διαγραφή
  42. ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗ ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η "ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ"? ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Απαντήσεις
    1. αμορφωτος εν οψη...

      Διαγραφή
    2. 11.43 ΣΥΓΚΑΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΣΟΥΖΕΙ!!!ΒΟΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ!!

      Διαγραφή
    3. δεν καταλαβαινω τι εννοεις,οτι μας τσουζει που διαλυεται ο τοπος?οχι μας τσουζει,μας εξοργιζει.
      τωρα οι φημες,αλλονων λενε πως τσουζει το πωπουδακι...

      Διαγραφή
  44. Πρέπει να μπει έλεγχος μέσα στο δήμο και να ψάξει τα πάντα. Ο προϋπολογισμός του 2012 αναφέρει 3.000.000 ευρώ για μελέτες. Ποιές μελέτες κοστίζουν 3.000.000 ευρώ? Αμοιβές προς τρίτους 8.000.000 ευρώ, τί είναι? Λοιπές αποδόσεις και προβλέψεις 5.500.000 ευρώ, τί είναι? Αγορές 5.000.000 ευρώ, τί είναι? Πως αναρτίζουν τον προϋπολογισμό χωρίς τα ανάλογα συνοδευτικά? Εδώ πέφτει μεγάλη μάσα.Τί γίνονται τα χρήματα από τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που χρεώνει ο δήμος μέσω της ΔΕΗ, χωρίς να παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες? Όταν χρεώνουν τον συντελεστή των δημοτικών τελών τρεις φορές πάνω από τον δήμο του Χαλανδρίου, έπρεπε η πόλη να έχει δρόμους, φωτισμό, καθαριότητα και να έχει την όψη μιας ανθρώπινης πόλης. Η όψη της πόλης είναι τελείως αντίθετη από τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε.
    Και τέλος, τα 6.000.000 ευρώ για έργα, τί είναι? Ποιά έργα? Μήπως τα έχετε δει στον ύπνο σας?
    Αν υπάρχει υπεύθυνος δήμος, θα πρέπει να δοθούν κάποιες υπεύθυνες απαντήσεις, γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ερευνηθούν όλα αυτά τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αν υπάρχει υπεύθυνος δήμος, θα πρέπει να δοθούν κάποιες υπεύθυνες απαντήσεις, γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ερευνηθούν όλα αυτά τα θέματα."

      εδωσες μονος σου την απαντηση...ΑΝ υπαρχει υπευθυνος δημος....

      Διαγραφή
  45. Βρε τα απένταρα κουτσαβάκια ,πώς το περιμένουν το σκατό!!!Να ζητήσουν και spa σκατοθεραπείας...Για αυτό η Λούτσα, δεν έγινε ποτέ ΡΑΦΗΝΑ,από τους σκατόμυαλους που κυβερνούν 30 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΩΡΑ ΒΟΥΤΗΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΙΑ!!!!Α,ΡΕ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!!!!!ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ!!!Ω,ΡΕ ΜΠΟΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΕΟΚ!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ;;; ΜΙΑ "ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΣΑ"....ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ξέρετε τί σημαίνει να πληρώνουμε τρεις φορές επάνω τα δημοτικά τέλη? Θα έπρεπε να έχουμε τις υπηρεσίες της Εκάλης και του Ψυχικού. Τα έχει δει κάποιος δημότης αυτά? Δεν φταίνε αυτοί που διοικούν τον δήμο, φταίμε όλοι εμείς που στεκόμαστε στην ουρά (η οποία φτάνει μέχρι την είσοδο του δημαρχείου) σαν τα πρόβατα να πληρώσουμε. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος από το Υπουργείο Εσωτερικών και διαβάζει αυτά που γράφω, και είναι καθαρός, θα πρέπει να επέμβει αύριο το πρωί κιόλας. Να στείλει έλεγχο και να αποδοθούν οι ανάλογες κυρώσεις στα πρόσωπα εκείνα που συνεχίζουν να σπαταλούν το δημόσιο χρήμα ασύστολα, παραβιάζοντας τους νόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μου υποθηκεύσατε το μέλλον..σε μένα και στα παιδιά σας.Δεν φτάνει που η χώρα μας ρημάζει, δεν φτάνει που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα,μας στερείται και το μόνο πράγμα που μας έμεινε για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας..τη γή μας,τον καθαρό μας αέρα και τη θάλασσά μας...η γενιά μου θα εξαφανιστεί από τη χώρα,όσοι δεν έχουν φύγει θα φύγουν σύντομα...σας στέλνουμε ένα τελεσίγραφο..να μας θυμάστε και να μας περιμένετε..κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε,θα είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να ανοικοδομήσουμε όσα διαλύσατε..ΔΕΝ θα αρκεστούμε σε αυτό...είστε όλοι υπόλογοι,τα παιδιά σας θα γίνουν οι δικαστές σας,ακόμα και αν θέλετε να μας ξεχάσετε κρατήστε αυτό ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΙ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ...Η ΖΗΣΗ ,ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ,ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ,ΨΗΦΙΖΕΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΓΩ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ!!!ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΤΕΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ :"ΑΡΓΥΡΗΗ,ΑΡΓΥΡΗΗ" ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΛΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΟΚΟΚΟ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ,Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΑΜΕΤΕΔΙΔΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙ ΛΕΕΙ.. ΡΟΥΦ,ΡΟΥΦ!!!Α ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ! ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ! Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ...ΚΛΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΙΚΑ,ΤΟΥ ΜΑΡΓΕΤΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ,ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ (ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ),ΤΟΥ ΜΑΡΓΕΤΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΝ ΑΛΑΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ!!!ΟΥΣΤ!!!ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΟΡΗ ,ΤΗΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ " ΜΑΡΙΑ, ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ, ΤΗΝ ΜΑΡΓΕΤΗ ΚΛΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΡΡΗ. ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΑΚΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σύμφωνα με την ευρωπαική νομθεσία: " η χωροθέτηση των κελ , πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας " ...ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ !!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ :10 ΑΤΟΜΑ!!!ΠΟΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΗΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!;;;;ΓΙΑ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ 16 ΝΑΙ - 17 ΟΧΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εσεις που λέτε, ότι η παράταξη της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ έλεγε για μικρά κελ,εξαρχής, υπήρχε τότε η περίπτωση Ψυτάλλεια στο προσκήνιο;;; Και όταν έλεγε για μικρό κελ ,όριζε το ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ;;; ΜΙΚΡΟ ΚΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟΥ;;ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ..!!Αυτή η απάντηση για τις γελοιότητες του Τσαντήλα, στις βλακείες που έλεγε στον Γιαννάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΕΙΣ ΜΑΡΚΟΙ,ΜΑΡΓΕΤΗΔΕΣ,ΤΣΑΝΤΗΛΕΣ, ΣΤΑΜΟΙ,ΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ...ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι τα Σπάτα και την Αρτέμιδα την κατέστρεψαν όλοι αυτοί που την διοίκησαν τα 30 τελευταία χρόνια συμπολίτευση- αντιπολίτευση είναι γνωστό ιδιαίτερα για την Αρτέμιδα υπάρχει και το «λούτσα» να το θυμίζει! Κάποιοι που πίστεψαν στην νέα Δημοτική αρχή και τον Χρήστο Μάρκου μόλις ένα χρόνο μετά είναι απογοητευμένοι γιατί οι ίδιοι άνθρωποι των τελευταίων τριάντα χρόνων κάνουν κουμάντο με τα ίδια μυαλά και τα ΚΕΛ. Ο Δημήτρης Μάρκου καινούργιος άνθρωπος στα δημοτικά που είχαμε κάποια ελπίδα έχει δίπλα του τουλάχιστον στα Σπάτα και αυτός όλο το παλιό σύστημα εξουσίας όλους τους παλιούς επί τετραετίες ολόκληρες συμβούλους. Το χειρότερο δεν τους έχει και υπό έλεγχο και κάνουν τα παλιά κόλπα που να πάει να διοικήσει. Ο Κασίμης παρόμοιο πρόβλήμα με τον Τσαντήλα συν ότι είναι χρεωμένος το παρελθόν. Τα επόμενα δύο χρόνια με τις αλλαγές που θα έχουμε στον τρόπο σκέψεις του κόσμου από την πίεση των δεινών και όλα που ακόμα θα αποκαλυφθούν δεν θα επιβιώσει τίποτα από το σημερινό status στα δημοτικά. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπών! Το μόνο που φοβάμαι είναι μέχρι να φύγουν όλα τα λαμόγια μήπως δεν έχει μείνει τίποτα για να διορθωθεί για να σωθεί!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 03:28 ΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ . ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ;;;;;

      Διαγραφή
    3. Δεν έχει παρελθόν καινούργιος είσαι! Όποιος έχει διατελέσει Δήμαρχος Αρτέμιδος φταίει δεν φταίει επωμίζεται τις ευθύνες για τη κατάντια της περιοχής! Έτσι λειτουργεί το πράγμα! Αυτή είναι η εκτιμησή μου ότι σε δύο χρόνια θα έχουν αλλάξει όλα τα δεδομένα στα δημοτικά της περιοχής. Παρένθεση δεν σου έχω ξανά επιτεθεί και γράφω και για τους τρεις!

      Διαγραφή
  58. Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ….ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΜΠΑΘΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΜΙΚΡΟΥ ή ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ…..
    ΕΠΙΣΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ», ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ «ΠΑΙΡΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ….
    ΝΤΡΟΠΗ!!! ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΝΙΣΣΕΣΤΕ! Σ’ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ …ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ…. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ…. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ…ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΤΕ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία λόγια, λάθος πράξεις. Το άντρα τον ορίζουν οι πράξεις. Ο αριστερός είναι συνδεδεμένος με τους αγώνες, αλλιώς είναι του καναπέ! Το είναι ο Τσαντήλας από τους συμβούλους που πραγματικά εργάζεται, είναι αλήθεια! Ότι τα 2/3 του συμβουλίου δεν ασχολούνται με τίποτα, είναι αλήθεια. Αυτό όμως σημαίνει ότι ξέρει καλά τι τρέχει, δεν ψηφίζει από άγνοια, όπως άλλοι! Και επειδή όλοι ξέρουμε τι παίχθηκε χθες, ξέρει και ο ίδιος, για αυτό του την ‘πέφτουν’ όλοι σήμερα! Και μην ανησυχείς είμαι σίγουρος ότι εντός ολίγου θα εμφανιστεί στον τύπο, να δικαιολογηθεί! Μόνο η επιστολή να είναι μικρή, γιατί εάν είναι πάλι πολυσέλιδη, θα μας κουράσει και μπερδέψει πάλι!

      Διαγραφή
    2. Γιατί ενοχλείται ο συγκεκριμένος σύμβουλος, όταν του θυμίζουν ότι δεν έχει καμμιά σχέση με το Πολυτεχνείο; Όποιος πολιτεύεται, οφείλει ευθαρσώς να μας γνωρίσει την εγκύκλια μόρφωση, τα προσόντα του. Δεν είναι κακό να έχει βγάλει τα Κάτε ή Κατεέ. Κακό είναι, οι ψηφοφόροι να μην ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν!

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ.....

      Διαγραφή
    4. Ούτε του μικρού ούτε του μεγάλου Πολυτεχνείου είναι, ούτε του ΤΕΙ, του τριετούς Κατέ είναι.

      Διαγραφή
    5. Τίποτα ιδιαίτερο. Εγώ σαν ψηφοφορος θέλω να ξέρω όχι μόνο τί λέει κάθε μέρα κάποιος, αλλά θέλω να ξέρω και το βιογραφικό του, γιατί στις Λούτσες και στα Σπάτα,πιθανόν και στην Ελλάδα όλη, πολλά αποσιωπούνται και περνάνε ντούκου. Το τί παριστάνει ο καθένας, άσε καλύτερα

      Διαγραφή
    6. Αριστερός σημερινός κατά δήλωση και από παλιά κατά φαντασίαν.Έχει παραγραφεί προ πολλού με χρησικτησία.

      Διαγραφή
    7. Έχουν ξεφτιλιστεί οι λέξεις πια. Συνέπεια και συνέπεια. Συνέπεια σε τί; Στις βλακείες; Στην ασχετοσύνη;

      Υπάρχουν άτομα, που περιφέρονται στα συμβούλια, στις γειτονιές και στα μπλογκ, αραδιάζουν "βαρύγδουπες" , "βαθυστόχαστες" και "τεκμηριωμένες" αναλύσεις περί του μέλλοντος του τόπου, χωρίς μεν να έχουν προσόντα και τις ανάλογες ικανότητες, μαζεύοντας δε ανάλογες ψήφους.....

      Όταν όμως τους ξεμπροστιάζουν, αρχίζουν τις γελοίες δικαιολογίες: Τί σημασία έχει, που δεν είμαι επιστήμων, τί σημασία έχει, που δεν έχω το τάδε πτυχίο, αφού δηλώνω αριστερός, αφού δηλώνω συνεπής, αφού δηλώνω χριστιανός, αφού δηλώνω δημοκράτης, αφού είμαι χρόνια στα πράγματα και τα ....ξέρω όλα και άλλα φαιδρά, πολύ φαιδρά!

      Διαγραφή
    8. Μ+Β είναι αδικο να βγάζετε συμπεράσματα και να φωτογραφίζετε ανρώπους χωρίς να γνωρίζετε την πορεία τους συνδέοντας ανόμοια θέματα μεταξύ τους. Εσείς καταθέστε τη δική σας άποψη, είναι αρκετό αυτό για να κρίνουμε εμείς που δεν έχουμε ίσως τα δικά σας προσόντα!
      Οι αριστερές και χριστιανικές πεποιθήσεις δεν έχουν σχέση με την αποχέτευση. Εκτός αν εσεις τα συνδέεται όλα και τα βάζετε στο ίδιο τσουβάλι! Ξεχωρίστε πρώτα αυτά, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε μετά τη στάση Αντιδημάρχων Μαργέτη-Χρ. Μάρκου και λοιπών απ' αυτή του Χρ. Τσαντήλα! Καμία σχέση!!

      Διαγραφή
    9. Μ+Β ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΤΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΩΣΕΣ!

      Διαγραφή
    10. ανωνυμε 01.03
      επειδη ολο να ξεχωρισουμε τον κυριο τσαντηλα μας λετε,μας εξηγειτε σας παρακαλω και το γιατι?τι διαφορετικο εκανε απο τους υπολοιπους 15 που ψηφισαν ναι στο κελ,ναι στην διαφθορα?σας παρακαλω,αν ειστε ικανος να μου απαντησετε μονο με 1 προταση τη διαφορα του τσαντηλα απο τους υπολοιπους και μην γραψετε παλι θεωρητικο μακρυναρι.
      1 προταση απαντηση.

      Διαγραφή
    11. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΑΥΤΟΣ "ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ" ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ:
      ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΣΤΩ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΙΑ!!! ΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!! ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ;

      Διαγραφή
  59. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Κου ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το αν έχει λάθος ή όχι ο κ. Τσαντήλας, θα το δείξει η ίδια η ζωή. Είναι άδικο να βρίζουν μερικοί έτσι για κατανάλωση ..αυτο να μη γινεται. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν είδα να μας απασχολούν οι απόντες..... Ούτε αυτοί που δεν ανοίξανε το στοματάκι τους... όσο για τα λαμόγια... αυτοί πάντα επιβιώνουν, είναι επαγγελματίες του είδους. Μην περνάνε όμως αυτοί αλώβητοι και να την "πέφτουμε" στους άλλους που τυχαίνει να έχουν μια διαφορετική άποψη από εμάς! Δεν είναι άδικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Δημοκρατία κάθε άποψη κρίνεται και κατακρίνεται, διότι ακούσαμε στο εν λόγω συμβούλιο και το τραγελαφικό, "θα κάνω ερωτήσεις, αλλά δε θέλω απαντήσεις", από κάποιον, που διαλαλεί, ότι έχει άποψη, ότι είναι συνεπής(σε τί άραγε;) και που θέλει να τον πάρουμε και στα σοβαρά....

      Διαγραφή
  61. Ο ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ κος ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ,κύριε ΤΣΑΝΤΗΛΑ 03.03 PM ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ,ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε παιδιά τι τα βάλατε με τον κ..Τσαντήλα.Αυτός είναι μεγάλο κεφάλι.ΚΕΦΑΛΑΣ.Οπως και ο κ...Μαργέτης.Μεγάλα κεφάλια και οι δύο.ΚΕΦΑΛΕΣ.Μεγάλα κεφάλια-Κεφάλαια για τον τόπο μας.Προσέξτε να μην τα χάσουμε,γιατί χαθήκαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΡΙΜΑ,ΠΟΥ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ κ.ΓΚΙΚΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ,ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗΣ,ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ!ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτείνω πάντως, όποιος θέλει να δει τί αξίζει ο κάθε πολιτευόμενος (μακροχρόνια ή μη), να παρακολουθήσει ένα κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο, σαν το προχτεσινό. Εκεί θα απολαύσει τα αστέρια του, άλλα απόντα, άλλα σε πλήρη.....αφωνία και άλλα σε αφρίζουσες ασυναρτησίες!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ "ΠΕΡΑΣΕ" ΑΠ' ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ, ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; Ο ΓΚΙΚΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ! Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! Ο ΑΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΣΤΗΣΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ!!!!!

      Διαγραφή
  64. ...όταν επιλέγουμε με την ψήφο μας να μας διοικήσουν οι "φίλοι", οι αρεστοί, αυτοί που θα μας "βολέψουν" με κανένα ρουσφετάκι, επιλέγουμε τον κάθε μαϊντανό που το παίζει ότι κάτι είναι, επιλέγουμε την κάθε "φίλη" ή "φίλο" που θα μας κεράσει κανενα ποτάκι ή καφέ και θα μας χτυπήσει στην πλάτη χαϊδευτικά, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ και να μην παραπονιόμαστε για τους διοικούντες ΜΑΣ... όταν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ όσοι περνάνε από την κάθε είδους δημόσια διοίκηση είναι άσχετοι με διοικητικά, με οικονομικά, με θέματα ποιότητας και αξιολόγησης και απλά τους επιλέγουμε με ΑΛΛΑ κριτήρια τότε καλά να πάθουμε και καλά μας κάνουν... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ότι και στις επόμενες εκλογές πάλι τους ίδιους ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ θα επιλέξετε να σας διοικήσουν... ( κάθε διαφωνία δεκτή αλλά θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη έγγραφη αντίδραση... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΚΙΚΑ , ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΤΥΝΕ!!ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΤΗΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΕΤΗ!!!ΕΙΠΑΜΕ ΓΚΙΚΟΦΙΛΙΕΣΣΣΣΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η Γκικοφιλία αφορά την δήθεν φιλία προς τον Γιαννάτο.Ο Γιαννάτος τους δίνει ακόμα περιθώρια;;;Να τον πληροφορήσω περί Γκίκα; Αντικατάσταση Γιαννάτου με ΣΤΑΜΟΥ,ΑΝΤΩΝΑΚΗ,ΤΣΑΝΤΗΛΑ,ΑΡΓΥΡΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. μπα οι ανοχες τελειωσαν. ο Γιαννατος τα πηρε και τα πηρε χοντρα.με ντοκουμεντα για την ομαδα.πιστευω να σταματησε να λυπαται τον δημαρχο.στην σεντρα .ο αγωνας αρχιζει:Α΄ημιχρονο...στην αντικατασταση του Γιαννατου,βαλτε μαζι με τον Αργυρη, το θεωρειο Σαρρη,μπρεστα,κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΡΓΕΤΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γιαννάτε καλα να πάθεις που δεν σε παίζουν οι φιλενάδες σου. Εγω σου τα είχα πει .Δεν έχουν μπέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΦΙΛΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ,Ο ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΠΛΗΤΤΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ (ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ),ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΜΑΡΚΟΥ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΙΣΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ.ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ.ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ!!!ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΩΡΕ;;;ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ..ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΛΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΜΕΤΑ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ "ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΤΡΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΡΕ ΜΑΡΚΟΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ!ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΑΜΟΥ! Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ! Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ! ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ... αγαπητέ 3:11 μην κάνεις το λάθος και μιλάς για θαύματα... ειδικά όσο αφορά τον αθλητικό οργανισμό και τα ΧΡΕΗ του ή την διαχείριση του ή τις νομικές εκκρεμότητες του... μην παραμυθιάζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://dmarkou.blogspot.com/2012/04/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕΟΣ" ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΒΟΥΒΗ ΤΑΙΝΙΑ), ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Κ.Λ.Π., ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΣ 02.04.12 ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ:
    - Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ-ΚΛΕΙΣΤΟ - ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
    - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΝ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ- ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΠΑΠΙΕΣ (ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΛΕΤΑΚΟΥ).
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΙΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ 2 "ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΤΟ 2009 ΨΗΦΙΣΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΛ(ΣΠΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΣΠΑΤΑ).
    "Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ".
    ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμε, Apr 3, 2012 02:14 AM, θα ήθελα να σε πληροφορήσω
    1. Λόγω αρχών και χαρακτήρα ούτε δέχομαι ανταλλάγματα ούτε υποχωρώ απ’ τις πεποιθήσεις μου. Ποτέ δεν ξεφτιλίστηκα με συναλλαγές και τέτοια, αυτά είναι «προσόντα» άλλων και μακριά από μένα.
    Οφείλω μόνο στους συμπολίτες μου που με προτιμούν και είναι μόνον αυτοί που με στηρίζουν επαγγελματικά 30 χρόνια τώρα, που εργάζομαι στην πόλη που ζω και γεννήθηκα!
    2. Την παράταξη και τον επικεφαλής που επιλέγω να συνεργαστώ, στηρίζω όλη την περίοδο για την οποία δεσμεύομαι μαζί του χωρίς να παρεκκλίνω από τις προσωπικές μου απόψεις, στις οποίες έχω κατασταλάξει μετά από πολύ μελέτη, δουλειά, κόπο και χρόνο για να τις αποκτήσω.
    3. Αν ήθελα, δεν θα ήμουν ΠΑΝΤΑ στην αντιπολίτευση. Αυτή είναι η επιλογή μου και είναι συνειδητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κααααλά!!!Τώώώώώρα μας έπεισες για όλα όσα λές.Μην ορκίζεσαι,σε πιστεύουμε.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
      ΑΚΟΥ, ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!! ΣΩΠΑ!

      Διαγραφή
    3. "3.Αν ήθελα, δεν θα ήμουν ΠΑΝΤΑ στην αντιπολίτευση. Αυτή είναι η επιλογή μου και είναι συνειδητή." ... γιατι τυφλα να 'χει η Λιτσα Πατερα,εχω και κληρονομικο χαρισμα,ποιος θα βγει δημαρχος?ο ταδε...κατσε να παω στην αντιπολιτευση μην τυχον και βγω συμπολιτευση!

      μπουχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΕΣΤΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    5. ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Χρήστο πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα! Αν πχ ψήφιζες ΝΑΙ εσύ και η Ραφτοπούλου θα λεγανε όλοι για συνειδητή ψήφο! ΝΑΙ με Τάκα (Στάμου) και Αντωνάκη (Τούντα) άστο καλύτερα χωριό είμαστε ξέρουμε! Χειρότερα τα κάνεις πολλή θεωρία σαν το Πάγκαλο!

      Διαγραφή
  77. Απευθύνομαι στο Γιάννη Α. Apr 3, 2012 06:03 AM και σε όποιον έχει ανάλογες απορίες μ’ εκείνον:
    Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς το κόλλημα που έχεις με τις σχολές, αλλά επειδή σε απασχολεί τόσο πολύ με τι τυπικά προσόντα βγάζω το ψωμί μου, σε πληροφορώ ότι το Σεπτέμβρη του 1974, μπήκα 3ος στα ΚΑΤΕΕ Αθηνών, μετά από εισαγωγικές εξετάσεις στο λεγόμενο ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ της εποχής, εξεταζόμενος στα μαθήματα του ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ που καταργήθηκε εκείνη τη χρονιά. Πήρα το πτυχίο μου με υψηλή επίδοση (με βαθμούς 8-9) στα 2/3 των 42 μαθημάτων στα οποία εξετάστηκα. Με αυτό το τυπικό προσόν έχω τα ανάλογα επαγγελματικά δικαιώματα σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ και είμαι μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ καθώς και του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Αν δεν καλύπτουν την περιέργειά σου οι παραπάνω πληροφορίες, μπορείς να κάνεις τη δική σου αναζήτηση για «του λόγου το αληθές»….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε που τους χώρεσε όλους αυτούς τους βαθμούς το κεφάλι σου; Αλλά όπως διάβασα σε κάποιο άλλο σημείο,κάποιος είπε ότι είσαι μεγάλο κεφάλι. ΚΕΦΑΛΑΣ. Μεγάλο κεφάλαιο για τον τόπο.Να μη σε χάσουμε γιατί χαθήκαμε!΄Εχει δίκιο.

      Διαγραφή
    2. Δημοτισσα από Βένια5 Απριλίου 2012 στις 11:27 π.μ.

      ωραίο πράμα στις μέρες μας τα μπλογκ. εγώ αυτον τον σύμβουλο τον θεωρούσα για επιστήμονα του Πολυτεχνείου, μηχανικος συστηνοτανε δεν έλεγε του κατέ και τον ακούγαμε που μας ελεγε τοσα για ενταξεις στο σχέδιο για ζωνες για διαφορες μελέτες και άλλα που νομιζαμε ότι δεν τα πιάναμε εμεις οι πιο απλοί. Καλό τό ιντερνετ.

      Διαγραφή
    3. Έχω να πω, ότι όσο εσύ εξετάστηκες τα μαθήματα του Μικρού ...Πολυτεχνείου (πού το θυμήθηκες;), στα ΚΑΤΕ, αλλο τόσο εγώ, όταν πήγαινα σε τεχνική σχολή εξετάστηκα στα μαθήματα του .....Χάρβαρντ!!!
      Όσο για μέλος του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, για μπες στο Tee.gr και αν το βρεις το όνομά σου γράψε μου γιατί εγώ δεν κατάφερα να το βρώ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ....

      Διαγραφή
    5. Βεβαίως έχω ενδιαφέρον να μάθω ( εσύ το αποκαλείς κόλλημα, προκειμένου να υποβαθμίσεις τη σημασία που έχει) για την ουσιαστική αλλά και τη τυπική μόρφωση, όποιου ζητάει την ψήφο μου. Όπως επίσης προσέχω, όποιον μοστράρει ιδεολογίες για να πάρει ψήφους.

      Όποιος πολιτεύεται πάντως, πρέπει να είναι ευθύς και χωρίς μπλα- μπλά. Επίτρεψέ μου σα μεγαλύτερος, να σου συστήσω την προσοχή. Π.χ. μπορούσες να γράψεις , κύριοι ιδού το βιογραφικό μου. Είμαι πτυχιούχος τάδε σχολής και το επάγγελμά μου είναι αυτό. Όλα τα άλλα τί τα θέλεις, ότι σπούδασες μεν εκεί, αλλά έκανες μαθήματα άλλης σχολής(!), ότι πήρες βαθμούς, ότι είσαι μέλος στον τάδε σύλλογο κλπ. Δεν καταλαβαίνεις ότι προκαλείς έτσι; Κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να κάνει τη δική του αναζήτηση και να αρχίζει να σου λέει, ότι ότι μπήκες στα κατεέ, γιατί απλά απέτυχες να μπεις στο Πολυτεχνείο, ότι ακόμα και κει μπήκες μεγαλύτερος και όχι στα 18, ότι για τους βαθμούς τί τα λές, αφού ξέραμε οι συμμαθητές τί μαθητής ήσουν, ότι αποσιωπείς πότε τελείωσες κ.ά...Και ήδη παρακάτω διαβάζω, ότι ψάξανε στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και δε σε βρήκανε. Λίγη προσοχή λοιπόν, όταν συμμετέχει κανείς στα κοινά. Ας είμαστε πιο πΛίγη σοβαρότητα λοιπόν.

      Διαγραφή
    6. Επειδή έτυχε να γνωρίζω την περίοδο εισαγωγής στις ανώτερες και ανώτατες σχολές που σας ανέφερε ο κ. Τσαντήλας, γιατί κι εγώ είμαι της ίδιας φουρνιάς, ξέρω ότι ο κ. Τσαντήλας για οικογενειακούς του λόγους δεν επιθυμούσε να φοιτήσει σε άλλη πόλη πέρα απ' την Αθήνα. Γι' αυτό επέλεξε τη σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών του ΚΑΤΤΕ Αθήνας (Φιλοθέη) που αργότερα μετονομάστηκε σε ΤΕΙ Αθηνών. Αυτές οι σχολές δεν είχαν καμία σχέση με τις σημερινές. Είχαν πολύ καλό επίπεδο σπουδών! Αυτά για την ιστορία. Αλλά αλήθεια πόση σημασία έχουν αυτές οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή κάποιου στα κοινά; Πότε μπήκε πότε βγήκε, ο αρ. Μητρώου στο ΤΕΕ και άλλα τέτοια που λέτε;
      Ωστόσο, το βιογραφικό του κυρίου Τσαντήλα καθώς και όλων έσων εκτίθενται στην κρίση των συνδημοτών τους, είναι γνωστά απ' τα προεκλογικά φυλλάδια των συνδυασμών. Γιατί δεν ανατρέχετε εκεί να τα βρείτε; Ή να του ζητήσετε επωνύμως να σας το αποστείλει; Δεν νομίζω ότι το έχει κρυφό!Στην επαγγελματική του σφραγίδα εξάλλου αναφέρονται όλα τα στοιχεία! Εμένα θα με ενδιέφερε να αναζητήσω το δικό σας για να δω αν έχετε κάποια εμπειρία από συμμετοχή στα κοινά! Για να μπορείτε να μιλάτε και να κρίνετε τους πάντες, πείτε μας και για σας! Είδατε, ο Γιαννάτος; Προσωπικά δεν συμφωνώ με την παράθεση των περγαμηνών και των προσωπικών στοιείων του κάθε αιρετού, αυτά αφορούν τον ίδιο και τους δημότες που τον επιλέγουν να τους εκπροσωπήσει.
      Θα σας πω τουτο ως επιμύθιο, κύριε Γιάννη Α: όσο εμείς ψάχνουμε βιογραφικά, τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους! Και αυτά τα άτομα αναζητήστε τα αλλού!!! Είστε σε λάθος κατεύθυνση!!!

      Διαγραφή
    7. Και βιογραφικά θα ψάξουμε και περγαμηνές και τα ΠΑΝΤΑ. Μια ανακρίβεια από οποιονδήποτε πολίτη, είναι κακό. Από έναν όμως, που ζητά ψήφο είναι ακόμα χειρότερο!
      (Όσο για μας, όταν ζήτησε τις ψήφους μας, δεν μας ζήτησε βιογραφικά! Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ρωτάμε, όποιον εκτίθεται δημόσια και εκείνος υποχρεώνεται πολιτικά και ηθικά να απαντά).
      Εν τω μεταξύ, βρέθηκε άλλη δικαιολογία: "Ξέρετε θα περνούσα Πολυτεχνείο, αλλά τί να κάνω, υπήρχε λόγος να είμαι Αθήνα και γιαυτό πέρασα στην εν λόγω σχολή" ή τα περί επιπέδου σπουδών κλπ.
      Γιατί νοιώθει την ανάγκη να δικαιολογηθεί; Είναι δυνατόν, πολιτικοί να λειτουργούν έτσι; Όσο για τις λεπτομέρειες, τις προκάλεσε ο ίδιος, όπως και τώρα. Ποιός τον ρώτησε αν είναι στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, εκείνος το είπε και τώρα διάβασα ότι δεν τον βρίσκουν γραμμένο. Ελπίζω σ' αυτό να απαντήσει, διότι αν είναι ψέμμα, είναι βαρύ για αιρετό...

      Διαγραφή
    8. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΤΣΑΝΤΗΛΑ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΟΛΕΣ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
      ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ, ΙΣΩΣ, ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Κ.Λ.Π.
      ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΙΚΑΝΑΝΟΤΗΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

      Διαγραφή
    9. Κι εγώ δεν γνωρίζω κυριε Γιάννη Α, ούτε μου λέει κάτι αν ζήτησε ένας υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές την ψήφο σας ή το βιογραφικό σας! Ρωτήστε τον ίδιο αν κόβεστε τόσο πολύ τα περί Πολυτεχνείου και τα άλλα που σας απασχολούν… Εδώ, κύριέ μου διαλύεται ο κόσμος, βρίσκουν οπλοστάσια δίπλα στα σπίτια μας, σε ιδιοκτησίες ευυπόληπτων πολιτών από μεγάλα σόγια, αυξάνεται η βία και στη γειτονιά μας, αυτοκτονεί ένας άνθρωπος μπροστά στο Εθνικό Κοινοβούλιο, κι εσείς αρέσκεστε να μαζεύετε στοιχεία για δημοτικούς συμβούλους!!! Τι να πει κανείς!! Μάλλον το έχετε …. το κόλλημα, επί το επιστημονικότερον «εμμονή»………, χαλαρώστε και …ξεκολλήστε!!!

      Διαγραφή
    10. Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΕΠΕΣΑΝ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ, ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ "ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ"!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΑΣΤΕΙΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΘΩΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ; ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ!
      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή
    11. Αυτό έλειπε,να πηγαίνουμε να ρωτάμε τον καθένα ποιος είναι, κατ' ιδίαν! Να μάθουν να συστήνονται δημόσια όταν πολιτεύονται και να ειναι πρόθυμοι να απαντάνε. Κανείς δε τους ζήτάει να μας πουν τα προσωπικά τους. Το 2012 ζούμε. Να βάλουν σελίδα στο ιντερνετ τα σαϊνια της τοπικής πολιτικής με αναλυτικό βιογραφικό και να αφήσουν τις παρλαπίπες από δώ και από κει!

      Διαγραφή
    12. THOMAS....ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΝΟ:ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ν'ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ....ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ! ΔΗΛ.πολιτικοι σπατων αρτεμιδας....μικροι βλεπεις ΠΟΛΥ μικροι ΟΛΟΙ!ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ...

      Διαγραφή
    13. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ "ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ"...

      Διαγραφή
  78. ο Τσαντήλας φίλοι μου ναι έχει (κατ΄εμάς) λανθασμένη άποψη για το Θέμα ΚΕΛ καθως βάζει ίσως σε 2η μοίρα το θέμα χωροθέτηση. Ναί μας προκάλεσαι στο τελευταίο συμβούλιο. όμως κάνει για τους σπαταναίους και τα σπάτα ότι θα έπρεπε να κάνουν "οι μόσχοι" - πλην έλαχίστων- που εξελέξαμε εμείς από εδώ την πόλη μας. μάχεται για την λύση του σοβαρού θέματος με τα μηχανάκια να αδειάζουν στους δρόμους. το έχω δεί με τα μάτια μου. όμως γιατί δεν αναζητάμε τις ευθύνες των λουτσαίων??? Αλλά ανεξάρτητα από τη θέση του ή τις θέσεις του ναι, είναι "ΚΕΦΑΛΑΙΟ". Έχει προσφέρει και έχει να προσφέρει πολλά! ασχολείτε παλεύει και πολλες φορες μόνος του. είναι σοβαρός και επιτυχμένος επαγγελματίας . είναι λάθος να τα βάζουμε με αυτόν που τουλάχιστον δεν κάνει κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι,αυτο που εκανε στο συμβουλιο της δευτερας και ψηφισε ναι στο ΚΕΛ της καταστροφης,δεν ηταν κωλοτουμπα,ηταν τριπλο σαλτο μορταλε....
      ως πολιτες,δεν θελουμε κατεβατα με λεξεις προσφερε,εκανε,παλεψε,προσπαθησε,ηθελε,θελουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
      Και η πιο προσφατη αποδειξη ηταν η κωλοτουμπα του ΚΕΛ
      δεν ειμαστε ηλιθιοι

      Διαγραφή
    2. H ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΚΩΛΟ-ΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Κ.....!ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ..ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ...

      Διαγραφή
  79. ΜΠΕΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΝΙΑΣΤΗ ,ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ;;;ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ .ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ κρίμα να διατυπώνετε έτσι αυθαίρετα χαρακτηρισμούς και να κατηγορείτε με τέτοιο τρόπο ανθρώπους που επειδή ο τόπος είναι πολύ μικρός....εμείς γνωρίζουμε καλά, τους εκτιμάμε για τη στάση και το πολιτικό τους ήθος. Επιτέλους δεν βγάζετε τίποτα ουσιαστικό έτσι.....αποπροσανατολισμό μόνο πετυχαίνετε! Μήπως αυτό θέλετε;

      Διαγραφή
  80. Το πολιτικό σκηνικό του Δήμου μας έχει αλλάξει κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις. Σαφώς είναι σωστό να διαλέγουμε άτομα για άρχοντες που δεν έχουν παρελθόν αλλά μόνο μέλλον στον τόπο μας.
    Βαρεθήκαμε την διαφθορά και την διαπλοκή. Νιώθουμε απέραντη αηδία για την παράταξη του δημάρχου που έχει γίνει ένα απέραντο κοτέτσι από κότες που υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής για διαφθορά και θεωρούν όλους τους άλλους εμάς χαζούς και χαμηλού επιπέδου ανθρώπους λες και όποιος δεν μιλάει δεν καταλαβαίνει κιόλας. Από την άλλη βαρεθήκαμε τις μικροπολιτικές του Μαργέτη μέσα από τα ΚΑΠΗ κι τους γέρους που τους συνοδεύει στις εκδρομές απλά για να εξασφαλίσει την ψήφο τους. Το Κιτσομάρκου προδίδεται κάθε φορά που περνάει θέμα με διαπλοκή αφού κοκκινίζει από πίεση και προδίδεται από μόνος του στα μάτια μας εδώ και 30 χρόνια που είναι στην αυτοδιοίκηση και το λέει και με καμάρι κιόλας αντί να ντρέπεται γι αυτά που υποστηρίζει κάθε φορά. Έχουμε και τους αριστερούς έχουμε και τους πασόκους και τους δεξιούς και ότι άλλο μπορείτε να φαντάστηκε και καθένας που κάθετε στην καρέκλα του νομίζει ότι μια γόμα έχει διαγράψει το παρελθόν του λες και ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.
    Όλοι λένε το ΝΑΙ και αν τους ρωτήσεις να το αιτιολογήσουν τα χάνουν, αλλά αφού έτσι είναι η γραμμή τα πρόβατα μέσα στο μαντρί.
    Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ τους ξεφτίλισε και μπράβο του, ο ΜΠΕΚΑΜ ανεξάρτητος και τα λέει έξω από τα δόντια και τώρα δεν μας κάνει αλλά όταν είχε τους ψήφους για να μας στηρίξει ήταν καλός εεε!

    Τώρα στην αντιπολίτευση εκεί και αν είναι το σκηνικό τρελό τοπίο καθώς οι μισοί είναι έντιμοι και οι άλλοι μισοί είναι μέσα στην διαφθορά και στην βρωμιά που μόνο και να τους ακουμπήσεις απλά λερώνεσαι. Τι να μας πει τώρα ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ για το πλατύ χωράφι αφού ξέρουμε καλά όλοι μας τους λόγους που το ψήφισε μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.Την ξέρουμε την ιστορία ΤΟΥ στα Σπάτα εμείς οι παλαιοί και οι νέοι γιατί σε ένα μικρό χωριό ζούμε.. Ο Κασσίμης προσπαθεί να κάνει τα καλύτερα αλλά δεν τον αφήνει το παρελθόν του αφού δεν είναι αποδεκτός και ποτέ δεν θα γίνει..Ο μικρός ΜΑΡΚΟΥ στην αντιπολίτευση είναι καλός αλλά έχει φίδια γύρω του που δεν θα τον αφήσουν να αναπτυχθεί αν δεν τους κόψει τα κεφάλια αλλά είναι νωρίς ακόμα. ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ , ΤΟΥΝΤΑΣ –ΣΤΑΜΟΥ καλοί αλλά δεν μας πείσανε όσο θα θέλανε για την επιλογή τους.Μπερδεύτηκε ο ΤΟΥΝΤΑΣ και ψήφισε ΝΑΙ, Α ΚΑΛΑΑ μπερδεύονται ορέ τα παλικάρια…Αλλά εδώ μιλάμε για λαμόγιο που από καιρό έχει στερέψει από χρήμα αλλά είναι πολλά τα λεφτά…και τα συμφέροντα πολλά μάλλον μαζεύει λεφτά για τις εκλογές… Δεν έχει καταλάβει όμως ότι ο κόσμος βαρέθηκε ποια την ατάκα «Όταν ήμουν Δήμαρχος..» άμα σας θέλαμε θα ήσασταν για να μην είστε δεν σας θέλουμε κατανοητοοο εεε οπότε από δήμαρχος ας μείνετε κλητήρας γιατί μέχρι εκεί μπορείτε…
    Ο άλλος κοντός ΣΤΑΜΟΥ απλά έχει το χωράφι αλλά να δείτε που ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη και θυμηθείτε το και εγώ θα γίνω προφήτης του Στάμου το χωράφι θα μείνει απέξω από την απαλλοτρίωση.

    Τέλος έχουμε και τους τρανούς μεγάλους δημοσιογράφους και τους εκδότες που είναι κλαριά στον άνεμο και πάνε ανάλογα με το που κουνιούνται τα κατοστάευρα!!

    Βαρεθήκαμε όλο το σκηνικό αλλά τελικά όταν κάποιος μένει παρατηρητής μπορεί να διαπιστώσει πολλά υπομονή λοιπόν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις εξελίξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Σας φταιει ο Τσαντήλας για το κελ? που σε ολα τα συμβουλια για το συγκεκριμενο θεμα εχει παντα τιν ιδια θεση και τοποθετηση? ψαξτε να βρειτε πρώτα τις ευθύνες σε αυτους που ΕΣΕΙΣ επιλεξατε με την ΨΗΦΟ σας. αλλά ακομα και τώρα βλέπετε το δεντρο και οχι το δασος. ΝΑΙ, κι εγώ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ του Κελ στο πλατύ χωράρι και καμια εκβολή στη θαλλασά μας! αυτό μας έμεινε άλλωστε. αλλά είναι τουλάχιστον αστέιότητα να προσβάλεται την εκπαίδευση και την επαγγελματική πορεία ενός ανθρώπου που δεν χαρίστηκε σε κανένα και για κανένα λόγο. ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με την άποψή του για το ΚΕΛ αλλά έως εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μας φταιει ο τσαντηλας για το κελ,ακριβως για τον λογο που μονος σου γραφεις,επειδη ΕΙΧΕ παντα την ιδια τοποθετηση,αλλα μετα το γυρισε σε καλαματιανο!
      για τα επαγγελματικα του προσωπικα αδιαφορω πληρως.
      αλλα μη μας τρελενετε,κανετε οτι κανετε και μετα γυριζετε το πραγμα οπως θελετε!

      Διαγραφή
    2. Έλα το παιδί το μαλώνουμε και δεν μαλώνουμε και τους άλλους δύο(ΣΤΑΜΟΥ- ΤΟΥΝΤΑ) ή τους άλλους 13! Μην ανησυχείς θα τους μαλώσει αυτός είναι μια ομάδα πλέον όπως είπε εύστοχα παραπάνω κάποιος Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛ.

      Διαγραφή
    3. Πώς να παρουμε στα σοβαρά κάποιον, που, ενώ πολιτεύεται κιόλας, τολμάει να λέει δημοσίως ψέμματα για τον εαυτό του! Όπου λειτουργεί δημοκρατία και αξιοκρατία, πριν τον ξηλώσουν, θα είχε προλάβει να παραιτηθεί. Είναι θέμα στοιχειώδους σοβαρότητας και πολιτικής αξιοπρέπειας....και πολλών άλλων πραγμάτων, που δυστυχώς έχουν εκλείψει σε μας.

      Διαγραφή
  82. Μια χαρά του τα λένε. Να είναι ειλικρινής μπροστά στους ψηφοφόρους του. Άμα κάποιος λέει κάτι που δεν είναι, ούτε να το σκεφθώ δε θέλω, τί θα κάνει όταν πάρει εξουσία. Ήδη πήραμε μια γεύση από κάτι παλληκαρισμούς στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. μου λετε σε 1 ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΗ γιατι πρεπει να ξεχωρισω τον Τσαντηλα,γιατι θα σκασω?ενα γιατι,1 απαντηση σε ΜΟΝΟ αυτη την ερωτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. τοτε καλυτερα να μην προσπαθει να δικαιολογηθει,γιατι νομιζοντας πως δεν καταλαβαινουμε,λεει αλλα αντι αλλων και ολες οι περικοκλαδες μας κουραζουν!

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα. Πολιτικός, που δημοσίως δηλώνει για τον εαυτό του ψευδείς ιδιότητες! Τσίπα καμμία. Κατά τ' άλλα θέλει να σώσει τον τόπο.Αγαπητοί συνδημότες, αυτά δεν έχουν μόνο την αστεία πλευρά. Είναι τραγικό να περιφέρονται τόσα χρόνια τέτοια άτομα στο κοινά...Φταίμε, είτε για τις λάθος επιλογές, είτε γιατί κάποιοι από μας αρνήθηκαν την ενασχόληση με τα κοινά σε επίπεδο Δήμου. Και φτάσαμε στο σημείο, να απολαμβάνουμε κάτι δημοτικά συμβούλια σαν αυτό τις προάλλες, με ασυναρτησίες, ύβρεις και προπηλακισμούς, σε όποιον αντιστεκόταν! Βλέπετε, δεν πατήσαμε τα φίδια στο κεφάλι, όταν ήταν μικρά και τώρα θέριεψαν. ΟΜΩΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

      Διαγραφή
    4. Φαίνεται δεν καταλαβαίνετε ελληνικά γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε! Εγώ που δεν έχω εμπάθεια με τον άνθρωπο δεν έχω πρόβλημα κατανόησης των όσων δήλωσε. Εμένα μου αρκεί ότι ο κύριος που υπονοείτε, έχει το πτυχίο του και εργάζεται τίμια μ' αυτό το προσόν! δεν επιθυμούσα να γνωρίζω τίποτα άλλο!Αλήθεια γιατί θα έπρεπε να απολογηθεί; Επειδή ο κ. Γιαννάτος έβαλε τις συστατικές του επιστολές; Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουμε πώς δίδονται σε κάποιους, αυτές! Εσείς θα έπρεπε να έχετε τη στοιχειώδη ευπρέπεια εφόσον αρνηθήκατε να ασχοληθείτε με τα κοινα να μην βρίζετε όπους ασχολούνται, αν δεν κάνεις τίποτα, δεν έχεις ούτε την "ευκαιρία" του λάθους! Ασχοληθείτε εσείς κύριε/κυρία, που έχετε τσίπα ή πέτσα ίσως και δεν είστε φίδι....ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ... τα έχουμε ξαναπει αυτά. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «Εσείς θα έπρεπε να έχετε τη στοιχειώδη ευπρέπεια εφόσον αρνηθήκατε να ασχοληθείτε με τα κοινά να μην βρίζετε όσους ασχολούνται, αν δεν κάνεις τίποτα, δεν έχεις ούτε την "ευκαιρία" του λάθους!» ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ!

      Διαγραφή
    6. Ο κόσμος που δεν έχει αποφασίσει να ασχολείται με τα κοινά να πολιτευτεί δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να κρίνει και να επικρίνει! Είναι δικαίωμα και υποχρέωση του κάθε απλού πολίτη να κρίνει επικρίνει και να ψάχνεται για όλους αυτούς που έχει εξουσιοδοτήσει να τον αντιπροσωπεύουν στον Δήμο στην Βουλή! Βασικά μαθήματα δημοκρατίας.

      Διαγραφή
    7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ! ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ" ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ....ΑΛΛΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ...ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

      Διαγραφή
  84. EVGE,BRAVO SOTIRI PROEDRE!
    FAGOTHIKATE OMOS OLOISAS ME TA SPATA KAI TA SK@TA.
    PIGENTE STO SIMVOYLIO THS LOYTSAS
    KAI THA TO APOLAFSETE ME THN KARDIASAS.
    ASINARTISIES,AGRAMMATOSINH KAI "RUSFET"...
    TOY KERATA KARAMPINATO.
    AFTO DEN LEGETE PIA "TOPIKO DHMOTIKO SIMVOYLIO"
    ALA PARATAKSIAKO.
    KAI TI DEN AKOYSA NA LENE!
    PATRIOTES THA FRIKSETE SAS LEO,PIGENTE!
    LETE GIA TA SPATA,OCHI FILIMOY
    H PARATAKSIAKH XOYNTA EINAI STIN LOYTSA.
    AN ERTHI EISAGELEAS,THA PANE OLITOYS MESA!
    TIN METETREPSAN THN LOYTSA SE "SIKAGO"TOY 1930!
    EFXITHITETOYS KAI SANOTERA.........!
    S O S T E T H N A R T E M I D A !!!!!!!!!!,
    APO ALOY IDOYS AKATHARTA .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ …….ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!
    Πιστεύω ότι η λύση της Ψυττάλειας είναι ένα απραγματοποίητο …παραμύθι! Δυστυχώς! Κι αυτό γιατί:
    Εδώ και 20 χρόνια το θέμα των ακαθάρτων λυμάτων απασχολεί την περιοχή πιο έντονα λόγω της εγκατάστασης στην περιοχή μας του Νέου Αερολιμένα της Αθήνας και της αύξησης του πληθυσμού.
    Οι τελευταίες μελέτες του Δήμου Σπάτων έχουν δείξει τη Θέση ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ως την πλέον ενδεδειγμένη για την ευρύτερη περιοχή.
    Και τώρα τι κάνουμε; Ποια λύση ακολουθούμε; Υπάρχει κάτι άλλο; Έχει προταθεί κάποια άλλη μελετημένη πρόταση για άλλη χωροθέτηση; Οι Δημοτικές Παρατάξεις; Τι έλεγε η καθεμία στο πρόγραμμά της;
    Μήπως ο Σύλλογος Μηχανικών Σπάτων-Αρτέμιδας έχει καταθέσει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω; Μήπως η Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδας; Κάποιος Περιβαλλοντικός Φορέας ίσως;
    Πώς φτάσαμε στο σήμερα, που τα λύματα ρέουν στους δρόμους, που τα πατάμε, που κινδυνεύει η υγεία μας και δεν διαθέτει η τσέπη μας να πληρώνουμε την εκκένωση των βόθρων κάθε μήνα στα Σπάτα και την Αρτέμιδα;
    Τι θα κάνουμε; Θα συνεχίσουμε έτσι; Ή θα δοθεί μια λύση; Ποια λύση μπορεί να δοθεί;
    Την ευθύνη για την επίλυσή του φέρει η Δημοτική Αρχή, γι’ αυτό και ο κόσμος την επέλεξε. Για να κάνει όσα υποσχέθηκε! Η Αντιπολίτευση αναλαμβάνει το μερίδιο των δικών της ευθυνών.
    Ωστόσο, κατά το τελευταίο κρίσιμο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε από αναβολή γι’ αυτό το θέμα, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες ενός στημένου σκηνικού, με πρωταγωνιστή και κομπάρσους! Πρωταγωνιστής ο προκλητικός Γιαννάτος κατευθυνόμενος από έξαλλους κομπάρσους που με σκοπό τη διακοπή της διαδικασίας με οποιοδήποτε τρόπο, δημιούργησαν εκρηκτική κατάσταση!
    Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ήταν απόντες (τυχαίο;) και από τους παρόντες ψήφισαν 16 σύμβουλοι υπέρ της επίλυσης του αποχετευτικού (θέση Πλατύ χωράφι) σύμφωνα με την εισήγηση και οι 8 κατά. Ο καθένας πήρε την προσωπική του ευθύνη ως όφειλε! Έτσι λειτουργεί η τοπική Αυτοδιοίκηση. Ψηφίζονται οι εισηγήσεις πλειοψηφικά. Αυτό επιτάσσουν οι Δημοκρατικοί Θεσμοί. Αν κάποιοι αυτό θέλουν να το ανατρέψουν, είναι αυτοί που δεν εντάσσονται στα πλαίσια της δημοκρατίας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α'ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Β'ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ!ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.....Γ'ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟ INTERNET ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ... ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Π.Χ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΗ 500 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ..ΝΕΒΑΔΑ! Δ'ΑΥΤΕΣ ΟΙ ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ..ΤΡΙΤΟ ΡΑΦΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΣΙΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ.. ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!Ε' ΑΥΤΕΣ ΟΙ "MEΛΕΤΕΣ" ΤΟΥ.. ΔΗΜΟΥ(ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;;;;;;) ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΑΠΟΤΑΣΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Α Λ Λ Α ΞΑ Ν ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ,ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΕΣ Η ΑΝΑΛΓΗΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΟΣΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ..ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ,ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤ'...ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ!Ε!Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ...."ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ",ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ,ΑΠΑΝΤΑΜΕ...ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
  86. Η Ψυτάλλεια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση δεν χρειάζεται μελέτη κάποιος για να το καταλάβει αυτό! Υπάρχει πράγματι κίνδυνος να μην επιτευχθεί γιατί θέλει κυνήγι, παρεμβάσεις επιμονή, να κατασκηνώσεις έξω από υπουργεία να τους πιέσει τώρα προεκλογικά! Ο Πάγκαλος ο Παπαντωνίου και άλλοι δεν θέλουν την Ψυτάλλεια τη πολεμούν. Ο Δήμος δεν έκανε τίποτα για να κυνηγήσει την Ψυτάλλεια τίποτα απολύτως μια επιστολή έστειλε για τα μάτια του κόσμου! Όλοι οι πρωτοκλασάτοι της Δημοτικής αρχής κάνουν σαν τρελοί για ΚΕΛ! Την Ψυτάλλεια δεν θέλουν ούτε να την ακούνε! Πραγματικά δεν θέλω να μπω καν στη σκέψη ότι τη σαμποτάρουν κιόλας! Όλα θα κριθούν από αυτούς που θα είναι στο παιχνίδι μετά τις εκλογές τους τότε υπουργούς! Τίποτα δεν κέρδισε κανένας αλλά ούτε και έχασε Η μελέτη για το ΚΕΛ Β.Μεσογείων ήταν λάθος ούτε τα νούμερα δεν έβγαιναν το έλεγε ο Ζαρκανίτης ακόμα και η μελέτη χωροθέτησης είναι λάθος γιατί δεν έχει γίνει σωστή μελέτη τμηματική οριοθέτησης του ρέματος. Την μελέτη δεν την είχε κάνει ο Δήμος δεν υπάρχει καμία μελέτη Δήμου για χωροθέτηση στο Πλατύ χωράφι! Τώρα για το Γιαννάτο και τους κομπάρσους όπως τόσο υποτιμητικά λες! Ας τους συνηθίσουν οι επί 30 χρόνια σωτήρες του Δήμου μας που τον κατέστρεψαν και υποβάθμισαν την περιοχή έχουμε πολλή δρόμο ακόμα και θα τους βλέπουν συνέχεια! ΚΙΤΣΟΣ- ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΛ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
    Και κάτι βασικό η συμμετοχή πολιτών με αντίθετη γνώμη στην συζήτηση ενός θέματος που τους κάει δεν είναι κατάλυση της δημοκρατίας! Κατάλυση είναι οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες για τους πολίτες χωρίς τους πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας