ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι, μετά από χρόνια αγώνα, ιδρώτα και κόπο που έδωσα τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, ιδιαίτερα ο πατέρας μου Θεόδωρος Κατσίκης, για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, εισπράξαμε το μεσημέρι της 17ης Απριλίου την αχαριστία και την αγνωμοσύνη της ηγεσίας της παράταξης, όταν μου ανήγγειλαν ότι δεν θα συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, εντελώς αναιτιολόγητα έτσι επειδή τους άρεσε.
Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς αγνόησε όλους εσάς, τους δεκαοκτώ χιλιάδες περίπου ψηφοφόρους, που με πιστέψατε και με βοηθήσατε, που με αγκαλιάσατε και με αγαπήσατε.
Περιφρόνησε την ιστορία και τους αγώνες που έδωσε η οικογένεια Κατσίκη για την παράταξη,.
Ξέχασε τον αγώνα που δώσαμε στηρίζοντας την υποψηφιότητα του για να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ξέχασε εμάς που στηρίξαμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά θυμήθηκε τον Σιμπιλίδη που την έριξε και τον συμπεριλαμβάνει σήμερα στο ψηφοδέλτιο.
Ως εκ τούτου, αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα μου για εσάς δίδοντας την κοινωνική και πολιτική μου μάχη, με απώτερο σκοπό να δικαιώσω την επιλογή σας στο πρόσωπο μου, συστρατευόμενος με τον Ευπατρίδη Έλληνα και έντιμο δεξιό πολιτικό Γεώργιο Καρατζαφέρη, ευελπιστώντας ότι η συστράτευση όλων μας σ’ αυτόν τον αγώνα θα συμβάλει ώστε να γνωρίσει η Ελλάδα καλύτερες ημέρες.
 
 
Δ/νση: Βαλαωρίτου 1 κ’ Κριεζώτου
Τηλ: 210-3602141 κ’ 210 - 3605419
Fax: 210-3602150
 
                                                  ΚΩΝ/ΝΟΣ Θ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ
                                                         ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                ΜΕ ΤΟΝ  ΛΑ.Ο.Σ

5 σχόλια:

  1. Κύριε Κατσίκη.
    Ο κ.Καρατζαφέρης ή ήταν ευπατρίδης και το πληροφορήθηκες τώρα τελευταία και αφού δεν περιελήφθης στις λίστες της ΝΔ ή δεν ήταν .
    Ο κ.Σαμαράς έριξε με τον Συμπιλίδη τον Μητσοτάκη.
    Τον Μητσοτάκη κρατούσε για καιρό στη ζωή η ψήφος του Θ.Κατσίκη της ΔΗΑΝΑ.
    Τώρα αν ο κ.Σαμαράς σας είχε στις λίστες της ΝΔ, θα ήταν ασφαλώς αυτός ο ευπατρίδης και ο Καρατζαφέρης ο..Καρατζαφέρης !
    Η πικρία δικαιολογημένη αλλά κακός οδηγός για τις επιλογές μας.
    Δεν αλλάζει κανείς παράταξη και στρατόπεδο απο μικροσυμφέροντα ιδιοτελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Κατσικη εξουσια να ειναι και οτι να ναι, ειτε βουλευτης ειτε δημαρχος. Πηγατε και κοντρα στο χρισμα της ΝΔ στον δημο Παιανιας- Γλυκων Νερων. Οσο για τον μπαμπα σας συνεβαλε στην κατασταση που ειμαστε τωρα σαν χωρα διοριζοντας με το ετσι θελω και εκβιαστικα αφου κρατουσε μια κυβερνηση στα χερια του. Οσο για εσας θα πρεπει να καταλαβετε οτι ειναι καιρος να σταματησουν τα τζακια αλλα να λαβουν τη θεση τους οι αξιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά θα κάνατε αγαπητέ να αποσυρόσασταν και να μη συρόσασταν πίσω από την ομάδα Καρατζαφέρη. Είχατε την ευκαιρία με τον αποκλεισμό σας από τη Ν.Δ. να μην υποστείτε τον εξευτελισμό των εκλογικών αποτελεσμάτων που σας περιμένουν αλλά διαλέξατε την παραμονή σας στην πολιτική σκηνή συσστρατευόμενος με τον "ευπατρίδη Έλληνα και έντιμο δεξιό" Καρατζαφέρη. Όλοι μας όσοι έχουμε αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό σας δηλώνουμε ότι έχουμε σιχαθεί όλους εσάς τους επαγγελματίες πολιτικούς οι οποίοι κατά γενεές έχετε καταληστέψει το Ελληνικό Κράτος και φέρατε τη χώρα μας στην άθλια κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Θα σας έλεγα ότι ντρέπομαι για λογαριασμό σας αλλά νομίζω ότι η λέξη αυτή πιθανόν να σας είναι άγνωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πλησιαζει η ημερα που θα στειλουμε ολους αυτους στην αφανεια εκει δηλαδη που τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας