ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας δεν ταιριάζει στη Μιλένα...


Σε κάποια από τις προεκλογικές αναμετρήσεις της περιόδου του “εκσυγχρονισμού”, ένα γιγαντιαίο πανώ σε κεντρικό πανάκριβο κτίριο της Κηφισίας, προκαλούσε τα βλέμματα και τα σχόλια των περαστικών. Το μήνυμά του, συνοψιζόταν σε μια μόνο λέξη γραμμένη με γιγαντιαία καλλιγραφικά γράμματα: ΜΙΛΕΝΑ. Υπό την σκέπη του πανώ και του μηνύματος, βρισκόταν ένα από τα εκλογικά κέντρα της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας, κ. Μιλένας Αποστολάκη.
Και οι οργισμένες αντιδράσεις των συνυποψηφίων της τότε, για το πού βρίσκει τα χρήματα που διαθέτει προεκλογικώς η νεαρή κυρία, προσφέρονταν αφειδώς στους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ.
Η κ. Αποστολάκη είναι πολιτικό ζώον-και για την ακρίβεια “εκσυγχρονιστικό” πολιτικό ζώον. Νεαρότατη ακόμα δικηγόρος, άνευ άλλων ακαδημαϊκών προσόντων πλην του πτυχίου της Νομικής Αθηνών, συμπεριελήφθη στο νομικό γραφείο του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου (1990-93), το οποίο κυβερνούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Από τότε η πολιτική της σχέση με τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υπήρξε σταθερή. Διετέλεσε μάλιστα και ...σύμβουλός του, στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Στο πλευρό του τάχθηκε πάντοτε στις εσωκομμάτικές κρίσεις και για χάρη του ξαναγύρισε στο ΠΑΣΟΚ, μετά την σύντομης διάρκειας ανεξαρτητοποίησή της τον Νοέμβριο του 2011, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πέταξε τη βόμβα για δημοψήφισμα. Επανεντάχθηκε δηλαδή, ψηφιζοντας με νόημα και με δηλώσεις στην ανοιχτή ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ουδεμία ανάγκη είχε την ψήφο της, αφού ήταν μοναδικός υποψήφιος. Εδωσε έτσι η Μιλένα το “παρών”, στη νέα εποχή που πίστεψε πως ξημερώνει για το κόμμα της και την πολιτική του εξουσία επί της χώρας.
Αυτή η προσήλωσή της στα “ιδεώδη” του εκσυγχρονισμού,την αντάμειψε με πλουσιοπάροχη προβολή από όλα τα μέσα του συγκροτήματος Λαμπράκη, προβολή απολύτως αναντίστοιχη με το πολιτικό της μέγεθος ή τις κυβερνητικές επιδόσεις της, όπως λένε οι άφθονοι άσπονδοι φίλοι της μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Από την εποχή του πανώ, κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι και η εκσυγχρονίστρια κ. Αποστολάκη, δεν μπορούσε ν’ αγνοήσει τα social media. Ετσι, διαθέτει σήμερα και προσωπική ιστοσελίδα και προσωπικό μπλογκ αλλά και εκλογικό site με το απίθανο όνομα psifizomilena.gr!!!!!
Δυστυχώς η τελευταία ανάρτηση στο μπλογκ της έχει γίνει την 1η Μαϊου 2012 και η τελευταία δημοσίευση στο εκλογικό της site στις 4 Μαϊου. Διότι δυστυχώς (παρά την δημοσίευση άρθρου της στο ΒΗΜΑ ανήμερα των εκλογών) η κ. Αποστολάκη και το κόμμα της, επάτωσαν άσχημα. Και ακόμα πιο δυστυχώς, αντί να καθήσει να σκεφθεί σοβαρά και να γράψει δυο λόγια απο καρδιάς, στους ψηφοφόρους της Β’ Αθήνας, που την εκλέγουν απο το 2000, η κ. Αποστολάκη καταφεύγει στον εύκολο δρόμο του στρίβειν δια του Τσίπρα! Οι σημερινές επιθετικές και αγενείς δηλώσεις της για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, από τη φιλόξενη γι’ αυτήν συχνότητα του Μega, έδειχναν απλώς και μόνο τον εκνευρισμό της. Διότι αυτός “ο γραφικός τύπος που πάει στην Ευρώπη και πουλάει μαγκιά” όπως είπε, κατάφερε αυτό που η ίδια διακαώς ποθούσε και δεν το πέτυχε παρά τους ισχυρούς υποστηρικτές της. Να έχει κάνει τα περισσότερα εξώφυλλα από κάθε άλλον Ελληνα πολιτικό, να συγκεντρώνει πρωτοφανές διεθνές ενδιαφέρον ανωτάτου επιπέδου και να απογειώσει τα ποσοστά του κόμματός του, με άμεσο στόχο την κυβέρνηση-παρά και ενάντια στον ανηλεή, πρωτοφανή πόλεμο των φίλων της κ. Αποστολάκη. Και κυρίως: Αυτός ο “γραφικός τύπος” είναι μόνο 37 ετών (η κ. Αποστολάκη είναι ήδη 47) και τον φωνάζουν όλοι “Αλέξη”. Ενώ η καημένη η κ. Αποστολάκη, “Μιλένα”, για τον κόσμο δεν έγινε ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας