ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/06/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ             κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1.      Λήψη απόφασης για τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Έργων οικονομικού έτους 2012.
2.      Λήψη συμπληρωματικής απόφασης σχετικά με την υπ’αριθ.ΑΔΣ.137/2012 σχετική με θέμα “εκλογή ενός (1) τακτικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής και ενός (1) τακτικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος”.
3.      Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση της εργασίας “Υπηρεσιών Ναυαγοσωστών Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος έτους 2012” από το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω άγονου διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την Οικονομική Επιτροπή.
4.      Λήψη απόφασης για διαγραφή του ποσού των 830,53 € από το χρηματικό κατάλογο ύδρευσης και την επανεγγραφή του με καταμερισμό στα αντίστοιχα τετράμηνα, προκειμένου η χρέωση της κατανάλωσης να γίνει με τη σωστή κλίμακα.
5.      Λήψη απόφασης περί διαγραφής νηπίων από τη δύναμη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας και εγγραφής νέων για το σχολικό έτος 2011-2012.
6.      Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” για φορείς/δομές και ωφελούμενες μητέρες της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.
7.      Λήψη απόφασης περί διαγραφής τελών Κοιμητηρίου από τον κ. Παπαδιονυσίου Θεόδωρο και επαναβεβαίωση των αναλογούντων τελών στην κα Βαζαίου Μαρία.
8.      Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλής από τον χρηματικό κατάλογο προστίμων λόγω διπλοεγγραφής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας