ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Επιστολή εργαζομένων στον Δήμο στην Γενική Γραμματέα Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Στέλλα Μιχαλοπούλου και απάντηση σε δημοσίευμα του Πνευματικάτου


Κα Γενική Γραμματέα,

     Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που παραχωρήσατε στην εφημερίδα «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ της Ανατολικής Αττικής» και συγκεκριμένα στο φύλλο με αριθμό 625 της Παρασκευής 1η Ιουνίου 2012, είμαστε υποχρεωμένοι να επανέρθουμε στο θέμα ελέγχου της παρουσίας του προσωπικού και τήρησης του ωραρίου εργασίας.
          Μεταξύ των άλλων στη συνέντευξή σας αναφέρετε τα εξής: «Για την τήρηση του ωραρίου, ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή για την προμήθεια ηλεκτρονικού ρολογιού που θα καταγράφει την είσοδο και την έξοδο του υπαλλήλου με το δακτυλικό του αποτύπωμα».

          Σε προηγούμενες συναντήσεις μας, είχαμε θέσει ξεκάθαρα το θέμα ελέγχου παρουσίας του προσωπικού και τήρησης του ωραρίου. Είχαμε καταθέσει τις θέσεις μας για την υποχρέωση των εργαζομένων να τηρούν το ωράριο εργασίας. Σας είχαμε αναφέρει την ευθύνη που φέρουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου (Διευθυντές, Προϊστάμενοι) για την σωστή λειτουργία των υπηρεσιών αλλά και τον έλεγχο των υφισταμένων τους όσο αφορά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης τους από την εργασία. Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την τυχόν κάλυψη των εργαζομένων που δεν τηρούν το ωράριο εργασίας,  είτε αυτή προέρχεται από τους Προϊσταμένους είτε ακόμη και από Αιρετούς (το έχουμε δει και αυτό).
          Σας είχαμε καταθέσει επίσης τη θέση μας, σχετικά με τη μέθοδο ελέγχου παρουσίας του προσωπικού με το δακτυλικό του αποτύπωμα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην προμήθεια και τοποθέτηση ενός τέτοιου μηχανισμού στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε στη λειτουργία μιας παράνομης μεθόδου για την καταγραφή της ώρας εισόδου και εξόδου των εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους.
          Μια τέτοια μέθοδος, δηλαδή η  δακτυλοσκόπηση, εξυπηρετεί από πολλά χρόνια την εγκληματολογική πολιτική. Η συλλογή, καταχώρηση και χρήση βιομετρικών χαρακτηριστικών, όπως είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα, αποτελεί αυτοματοποιημένη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) του Νόμου 138(Ι)/2001 γιατί τα βιομετρικά χαρακτηριστικά είναι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον ορισμό που εκτίθεται στο άρθρο 2 του Νόμου και συνεπώς η εν λόγω επεξεργασία πρέπει να διεξάγεται βάση τις αρχές και προϋποθέσεις που προβλέπονται στο Νόμο αυτό.
         Μπορείτε να ενημερωθείτε για σχετικές αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που έκριναν παράνομες τέτοιες προσπάθειες στο παρελθόν και μάλιστα από Δήμους και Νομαρχίες.


          Μετά τα παραπάνω σας ενημερώνουμε να μην προχωρήσετε άδικα στην προμήθεια ενός τέτοιου μηχανισμού για τον έλεγχο άφιξης και αναχώρησης των εργαζομένων από το χώρο εργασίας τους.
          Δηλώνουμε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι, κανένα από τα μέλη του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος δεν πρόκειται να δώσει δακτυλικό αποτύπωμα για την εφαρμογή μιας τέτοιας μεθόδου.
          Να είστε σίγουροι ότι ο σκοπός που επιδιώκεται, μπορεί να επιτευχθεί με ηπιότερα μέσα ελέγχου της παρουσίας των εργαζομένων.
         Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της αναγνώρισης της ίριδας του ματιού του κάθε εργαζόμενου…, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της τοποθέτησης υποδόριου μικροτσίπ σε κάθε εργαζόμενο το οποίο θα συνδέεται άμεσα με δορυφόρο γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και τι κάνει…, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος αναγνώρισης μέσω DNA δίνοντας ο εργαζόμενος μια σταγόνα αίμα κατά την είσοδο του στην εργασία και μια σταγόνα αίμα κατά την έξοδο!!!

         ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι κάνουμε χιούμορ!!!

         Απλά μας αρέσει να πειράζουμε κάποιους που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι και γράφουν συνεχώς παρόμοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κωμωδίας κατά των εργαζομένων, ειδικά του Δήμου μας.     
          

16 σχόλια:

  1. Αν καταλαβα καλα Ως ΣΥΝΗΘΩΣ ,οι προισταμενοι δεν κανουν την δουλεια τους,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ , Για να κανουν τον καλο η γιατι που να μπλεκεις τωρα ,και να ψαχνουνε ΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΣΥ,και να γινεσαι και κακος και εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα, με τους συνδικαλιστες να με κυνηγανε,και σιγα μωρε ....
    ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ,ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ..ΠΡΟΙΣΤΑΜΑΙ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η δουλειά έιναι για να κλείσει η προμήθεια με πα;μελλήνια πρωτοτυπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πάρεις τηλέφωνο στο δήμο στην Αρτέμιδα μετά τις 2 μ.μ. δεν το σηκώνει κανείς. Ούτε στο κέντρο, ούτε στο γραφείο δημάρχου, ούτε στην ύδρευση, άντε στην πολεοδομία να το σηκώσει κάποιος υπάλληλος, κι αυτός πρέπει να είναι μόνος του εκεί, αφού οι προϊστάμενοί του είναι άφαντοι. Κι αν ρωτήσεις τον υπάλληλο που είναι ο προϊσταμένός σου, θα σου πει είναι έξω. Έτσι τον έχουν συμβουλέψει. Πως να πάει μπροστά αυτός ο δήμος? Δεν είναι μόνο οι υπάλληλοι, αυτοί έτσι τα βρήκαν, έτσι κάνουν. Οι δημοτικοί άρχοντες είναι το θέμα. Από κει ξεκινούν όλα. Αφού βλέπουν και οι υπάλληλοι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς γι' αυτή την πόλη, γιατί να ενδιαφερθούν αυτοί να είναι στις θέσεις τους? Το σκουπίδι έχει πνίξει την πόλη, τα αγριόχορτα θα μας κάψουν ζωντανούς, και πολίτες το βράδυ με φακούς στα χέρια να περπατούν στους χωματόδρομους. Τριτοκοσμικές καταστάσεις. Βλέποντας αυτό το χάλι οι υπάλληλοι, γιατί δεν είναι αόματοι, κάνουν κι αυτοί ότι τους βολεύει. Όχι αποτύπωμα, και με δορυφόρο να τους βλέπει, αυτοί έχουν τον τρόπο τους να ξεφεύγουν. Ο περιφερειάρχης τί κάνει? Δεν βλέπει τί γίνεται στην περιφέρειά του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι καθόλου άσκοπο να εγκατασταθεί ένα νόμιμο σύστημα ελέγχου παρουσίας προσωπικού χαρακτήρα. Τώρα εάν δεν είναι αποτύπωμα αλλά προσωπική κάρτα, αυτό βρίσκεται. Θα πρέπει να είναι προσωπικού χαρακτήρα και όχι οι παλιές κάρτες, ώστε να εξασφαλίζεται πως δε θα υπάρχει ένας που θα κτυπά τις κάρτες άλλων 100. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάτι. Φυσικά εάν το σύστημα δεν είναι συνδεδεμένο με το λογιστήριο ώστε η αμοιβή τέλος του μήνα να είναι σε άμεση σχέση με τις ώρες, αφήστε το, θα είναι άχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκόρπιες σκέψεις

    Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι, ευτυχώς είναι λίγοι, ωστόσο αμαυρώνουν την προσπάθεια των πολλών, που δεν διαθέτουν ίχνος φιλότιμου, ευαισθησίας και αξιοπρέπειας και χωρίς να έχουν σπαταλήσει ρανίδα ιδρώτα, εκτός από σάλιο, έχουν καταφέρει να «παλουκωθούν» σε θέσεις που ούτε καν τα ελάχιστα τυπικά προσόντα δεν διαθέτουν.
    Αυτοί οι λίγοι, φορώντας λεοντή συνδικαλιστή, απομυζούν τον κόπο των υπολοίπων συναδέλφων τους και των πολιτών, διαθέτοντας για την πάρτη τους γραφείο με θέρμανση το χειμώνα, αιρκοντίσιον το καλοκαίρι και ωράριο κατά το γούστο τους.
    Χρόνια τώρα οι χιλιάδες δημότες της Αρτέμιδος και τώρα των Σπάτων, έχουν καταταλαιπωρηθεί από τις ανεπαρκείς υπηρεσίες τους, φυσικά με την ανοχή ανεπαρκών διοικήσεων και σήμερα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, όχι μόνο δεν θέλουν να χάσουν το «χουζούρι» τους αλλά έχουν πλήρως αποθρασυνθεί.
    Δυστυχώς, και ο σημερινός δήμαρχος που τόσες ελπίδες στηρίξαμε στην εκλογή του, βρίσκεται δέσμιος παλαιομοδίτικης μικροπολιτικής την οποία πρεσβεύουν, κυριολεκτικά είναι κολλημένοι, κάποιοι συνεργάτες του.
    Δυστυχώς, (ευτυχώς είναι μόνο τριάμισι χρόνια), άλλη μια τετραετία θα φύγει για το δήμο με αποτελματωμένη ανάπτυξη.
    Το ότι υπάρχει οικονομική δυσχέρεια σε καμία περίπτωση αποτελεί άλλοθι για το «αράχνιασμα» του Δήμου.
    Στο χέρι είναι του δημάρχου να αλλάξει στο «σκηνικό». Υπάρχει καιρός.
    Στο χέρι των πολιτών είναι να απαιτήσουνε τα χρήματα που πληρώνουν για δημοτικούς φόρους να πιάνουν τόπο.
    Κάποτε πρέπει να σταματήσει η ασυδοσία και η κοροϊδία. Το βαρέλι χωρίς πάτο έγινε πηγάδι.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Δημήτρης Πνευματικάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Διοικήσεις (αρκετές είναι οι φορές από τις οποίες έχετε πάρει συνεντεύξεις χωρίς να θίξετε το θέμα) αγαπητέ μου, δεν εκλέγονται για να δείχνουν λίγο ή πολύ ανοχή αλλά για να διοικούν. Αν είναι ανίκανες να διαχειριστούν το προσωπικό ή εάν του χαϊδεύουν τα αυτάκια για τα ψηφαλάκια της φαμίλιας του, δεν είναι θέμα συνδικαλιστικό.
      Γνωρίζω πως τα σωματεία Σπάτων και Αρτέμιδος έχουν καταγγείλει την επιλεκτική κάλυψη απουσιών ή τη συστηματική μη προσέλευση εργαζομένων, εσείς δεν το γνωρίζετε; το αγνοείτε ή απλά είσαστε ανενημέρωτος;
      Μιλάτε για τη συνδικαλιστική λεοντή, και δεν τολμάτε να ψελλίσετε λέξη για την πολιτική του ρουσφετιού, του βολέματος και της συγκάλυψης. Από που πηγάζουν αυτά που καταγγέλλετε; από παρθενογένεση;
      Οι Δημότες ταλαιπωρούνται από τους συνδικαλιστές του Δήμου μας, σοβαρά τα πιστεύετε αυτό που γράφετε; δεν έχετε πάρει μυρουδιά για το πως βγαίνουν οι άδειες των καταστημάτων, για το ποιος αδυνατεί να κάνει ένα στοιχειώδη σχεδιασμό, για το ποιος περνά από το Δήμο για 1-2 θητείες και το τι και πως αποφασίζει; που ζείτε, σε μια χώρα με φιλανδική διοίκηση, τριτοκοσμικούς υπαλλήλους και αδαμάντινους δημοσιογράφους;
      Για να είμαστε πιο προσεκτικοί σας παρακαλώ.

      Διαγραφή
  6. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ για τα δημοτικα τελη Καννων των τραπεζοκαθισματων για ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ υπηρεσιες Μπαγκλα Ντες.Κυριε Πνευματικατο σας παρακολουθω χρονια,και θα ελεγα οτι ως τοπικος παραγων,ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΑΜΟΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ κοστολογουσατε ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΗΝ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.Παιρνατε συνεντευξεις με ευκολες ερωτησεις,και δεν προβαλατε ισιτιμα ολους.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. Τουλαχιστον για μενα ,εχετε χασει την εξωθεν καλη μαρτυρια,σε σας ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.Εκπροσωπω μονο τον εαυτο μου αλλα εχω μεγαλο πληθος γνωρημιων, σε ολους τους δημους της Ανατολικης Αττικης,ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ,και γνωριζω οτι παμπολλοι εχουν θεσεις αλλα και γνωση εκ των εσω, για τα τεκμαινομενα στους δημους,ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΘΕΝ, ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΩ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ,Η ΘΥΜΑΤΑ ,Η ΕΥΝΟΗΘΕΝΤΕΣ Η ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τοποθέτηση του κου Πνευματικάτου με κάλυψε απόλυτα. Ο δήμος είναι προφανές ότι λειτουργεί κυρίως από τους παρατρεχάμενους του δημάρχου και όχι απ' αυτόν. Δύο χρόνια τώρα, αντί να καλυτερεύουν οι συνθήκες της ζωής μας, χειροτερεύουν. Κάποιοι λοιπόν θέλουν τον δήμο να παραμένει σ' αυτό το χάλι. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι όμως ότι υπάρχουν και νόμοι, οι οποίοι εφαρμόζονται. Τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε σαν δημότες, χωρίς να απολαμβάνουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες θα έπρεπε να είχαν γεμίσει τα ταμεία του δήμου. Άρα τα χρήματα κάπου πηγαίνουν. Και ο μόνος που μπορεί να λύσει αυτό το γρίφο του δήμου είναι ο Περιφερειάρχης. Ήδη έχει συσταθεί επιτροπή, η οποία θα αναλάβει αυτή την αποστολή και τότε ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα, να μελετήσουμε το θέμα, να διατυπώσουμε μια γενικο-αόριστη έκθεση και να στήσουμε και μια πρόταση στο εσπα κανά δυο κατοστάρικα για να ξαναμελετήσουμε το πρόβλημα και να ξαναβγάλουμε συμπεράσματα (το ίδιο γενικόλογα).
      Στο μεταξύ θα έχει έρθει ο καιρός για περιφερειακές και δημοτικές εκλογές οπότε θα καταγγείλουμε τη διαφθορά και την ανεπάρκεια, και μετά εκλογών οι νέοι άρχοντες ξανά επιτροπές ξανά τραπεζώματα...
      Εύγε μας!

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ 5 49 ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ.ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ,ΤΟ .....ΠΕΡΙΜΕΝΕ....ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ...ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ...ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ.ΦΘΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΚΗ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.....ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΙΝΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...γιατι βεβαια κανεις δεν εβλεπε ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  8. Καποτε εφταιγε η κεντρικη εξουσια, που δεν εδινε αρμοδιοτητες και προσωπικο στους Δημους.Οταν δοθηκαν καποιες αρμοδιοτητες,αρχισε το παρτυ.Επειδη οι τοπικες κοινωνιες ειναι μικρες σχετικα ,η ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ,ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Το χειροτερο ειναι οτι ετσι ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ,και τωρα προβαινουμε σε ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ του προβληματος, λες και δεν μας αφορα ,το πως εγινε.ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΕΣΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ,και με αυτους που μετεχουν στο προβλημα να κανουν τις ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.
    Μετα απο χρονια θα αντιληφθουμε που οσηγουν τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑ ΣΠΑΤΑ.Εκει που οδηγησαν παντα τους λαους που εκχωρουν τα δικαιωματα τους σε ...ΠΡΟΦΗΤΕΣ.Οι περιφερειαρχες δεν ειναι ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ,και ξεχνατε βεβαια οτι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ.Δεν πιστευω οτι θα δειτε αποτελεσμα κυριε 10 56 και σας δινω ραντεβου του ...ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ.ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ,και ΥΠΑΡΧΟΥΝ δειγματα ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ πολύ για το αισιόδοξο μήνυμα που μας δίνετε. Αν σε ένα χρόνο δεν έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα, όχι μόνο ο δήμος, αλλά ολόκληρο το κράτος θα έχει καταρρεύσει. Αν μέσα σε έναν χρόνο δεν πάνε κάποιοι φυλακή και δεν κατασχεθούν οι περιουσίες που έκαναν στις πλάτες των πολιτών, τότε πάμε όλοι μαζί για φουντάρισμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ,ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.
    ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ,ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ,Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΟΚ ΚΟΚ.ΑΜΝΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΜΝΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ.ΟΘΕΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΦΕΤΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.Τωρα που το ξανασκεπτομαι ,λες να φταιει τοσο πεσιμο απο τα συννεφα,για τοσο κοσμο?Αυτο εξηγει εν μερει την αφασια των νεοελληνων ,υπαρχουν κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις,που δεν ειναι αμεσα ορατες.ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ 11 50 ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ,ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΑΣΗ.ΑΤΟΜΙΚΗ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.Εμενα σε ατομικο επιπεδο ,μου εδωσε την δυνατοτητα να μην πεσω απο τα συννεφα της οικονομικης κρισης,και να την βγαλω με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες.Σε συλλογικο εεεεε δεν ειμαι πολιτικος ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΩ,ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό μου τρόλ σε βρίσκω πάλι και σε αυτό το μπλόγκ ?

    Πάντως για να παίρνεις τα φάρμακά σου από το εξωτερικό πρέπει να έχεις σοβαρή πάθηση …………………….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΟΥΘΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας