ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Τρόπος υπάρχει... θέληση όμως;;;;

7 σχόλια:

  1. Όπου οι Δημοτικές Αρχές δεν διαπλέκονται ούτε πελατειακά, ούτε οικονομικά με τα μαγαζιά και τα παραμάγαζα, μπορούν να γίνονται τέτοιες καθαρές παρεμβάσεις.
    Άρα, εδώ στην Αρτέμιδα (και αλλού βέβαια), μην περιμένετε κατασχέσεις τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, κλπ. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Οι καταστηματάσχες κατάσχουν και καταπατούν ανενόχλητοι παραλία, δημοτικούς χώρους και η Δημοτικοί Άρχοντες τους κάνουν πλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ ;
    Ή
    ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Χ.ΜΑΡΚΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ);
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΣΙΜΗΣ, ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ. Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μια απορία οι φάκελοι των καταστημάτων της Αρτέμιδας, που βρίσκονται στα αρχεία του Δήμου, είναι πλήρης και με νόμιμα χαρτιά και ποιοι τα ελέγχουν και τα υπογράφουν;
    -Εκτός κι αν άλλα λένε τα χαρτιά των αδειών και άλλα η κατάσταση στα μαγαζιά (επιφάνεια, τραπεζοκαθίσματα, αυθαίρετες κατασκευές, κλπ)
    Κάποιοι φαίνεται δεν έχουν καταλάβει οτι η παραλία, ο αιγιαλός και τα πεζοδρόμια δεν είναι ατομική τους περιουσία, ούτε μπορεί να τους τα χαρίζει ο Δήμος. Επιτέλους, θα βρεθεί κανένας αρμόδιος να τους πει ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ; Θα βρεθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.
    ΕΝΑΣ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ Ποθουλακιάδα μου μυρίζεται... όχι άλλοι φωστήρες - διασώστες. ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
  5. Το χειροτερο για καποιον που πολιτευεται, ειναι οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ οπαδοι του.
    Ακου ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ,παλι θαυματοποιο ψαχνετε?ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.
    ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΚΟΛΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΘΑΥΜΑ.ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ,Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ,που θα καθαρισει την κοπρο της Λουτσας δεν υπαρχει πια,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΜΕΓΑΛΟΙ .Μονοι σας ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ.Αρχιστε απο τωρα ,εχετε λιγοτερο απο δυο χρονια να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ 45 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,συμφωνα με την ποσοστωση.Ετσι που εχει αγανακτησει το συμπαν ,ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ.Μακρια απο κοματα,πολιτικους και πολιτευομενους, με 10 εντιμους και σωστους επαγγελματιες,τους το βαλατε το φυτιλι.Αλλα θελει τρεξιμο ,δουλεια,και εδω θα σας στεναχωρησω,και ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕΦΕΝΕ.Δεν θα σας προβαλλει ο τοπικος....... ανεξαρτητος τυπος,θα σας κυνηγησουν ριχνοντας χρημα ,θα σας διαβαλλουν τα λαμογια,ΟΠΟΤΕ, ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ...ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.Δεν ειναι καθολου ευκολο,το εκανε ο ποδηλατης στο δημο Αθηναιων ,η οικοπολη στο Πικερμι,και αλλοι.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ,ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥΣ.Γιαυτο σκεφθειτε το σοβαρα και πραξτε αναλογως.Με ευχολογια και υμνολογια ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΤΕ εκ των υστερων.ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.και χρηματα ο αγωνας ,προσθετω εγω ,διοτι,ΔΕΙ ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΩΝ, ΟΥΔΕΝ ΕΣΤΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΩΝ ΔΕΟΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας