ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Προσωρινής αφαίρεσης αδείας λειτουργίας καταστήματος

Ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος
Έχοντας υπόψη:
1). Τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν 2307/95
2). Τις διατάξεις του άρθρου 2 του Π.Δ. 180/79
3). Το αριθμ. Πρωτ 26605/13-08-2012 έγγραφο του Δήμου μας.
4).Τις από 11-04-2012 , 26-05-2012 και 27-05-2012 παραβάσεις του Α.Τ. Αρτέμιδος στο
κατάστημα εστιατόριο – καφετέρια με την επωνυμία ΡΙΒΙΕΡΑ της εταιρίας Τσολιάς
Παράσχος & ΣΙΑ Ε.Ε. , το οποίο βρίσκεται επί οδού 25ης Μαρτίου 34
για λειτουργία
πλήρες στερεοφωνικό συγκρότημα άνευ αδείας μουσικών οργάνων από την αρμόδια
αρχή, ζωντανή ορχήστρα με μουσικά όργανα συνδεδεμένα σε ενισχυτή με ηχεία με
συνέπεια την διατάραξη της κοινής ησυχίας των περίοικων πέραν της επιτρεπόμενης
ώρας , κατά παράβαση της ΑΔ3/96 και τροποποιώντας τους όρους λειτουργίας του
καταστήματος κατά παράβαση της Α1Β 8577/83 Υ.Δ.
5) Τις με αριθμ. Πρωτ. 26781/16-08-2012 έγγραφες αντιρρήσεις της ως άνω εταιρίας , οι
οποίες δεν έγιναν δεκτές
A Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Την για δέκα (10) ημέρες προσωρινή αφαίρεση της αδείας ίδρυσης &
λειτουργίας καταστήματος εστιατόριου – καφετέριας με την επωνυμία ΡΙΒΙΕΡΑ της
εταιρίας Τσολιάς Παράσχος & ΣΙΑ Ε.Ε. που λειτουργεί επί οδού 25ης Μαρτίου 34 και
για χρονικό διάστημα από 28-08-2012 έως 07-09-2012
Εντός επτά (7) ημερών μπορούν να υποβληθούν έγγραφες αντιρρήσεις σύμφωνα
με τον Νόμο , κατά της ανωτέρω απόφασης.
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ Σπάτα 17-08-2012
Επιδόθηκε στον υπεύθυνο κατ/τος Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ
……………………………………
την ……………………………….
Και ώρα ………………από τον ΜΑΡΚΟΥ ΑΝΤ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Υπάλληλο του Δήμου μας ………
…………………………………...
Ο Επιδούς Ο Παραλαβών
ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ
1) Τμήμα Δημ. Αστυνομίας για ενέργειες
2) Γραφείο Δημάρχου
3) Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
4) Τμήμα Αδειοδοτήσεων
Ελληνική
ΑΔΑ: Β4ΓΦΩ1Χ-ΘΔΤ

37 σχόλια:

  1. Θετικό, κυρίως γιατί γίνεται εντός σεζόν... μακάρι να μην είναι πυροτέχνημα αλλά πολιτική. Σίγουρα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα, αλλά το ότι δεν κλείνει Νοέμβριο ή Δεκέμβριο ας μη περνά απαρατήρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχούλη είσαι ψευτάκος και πονηρούλης με τους φίλους σου!!!
    Την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι με την τραγουδιάρα να σε προσφωνεί (δήμαρχε και δημαρχίνα σύρτε το χορό) ήταν στο "Πιάτσα Ριβιέρα" 25ης Μαρτίου 20 και όχι στο χειμωνιάτικο Ριβιέρα 25ης Μαρτίου 34.
    Άρα επειδή οι μηνύσεις και αναφορές από όλο τον κόσμο είναι "για το Ριβιέρα" κλείνουμε το χειμωνιάτικο ντάλα καλοκαίρι, αφήνουμε το Πιάτσα ανενόχλητο και τα κοροϊδέψαμε τα μοσκάρια.
    Ρε Χρηστάκι είπαμε, ο ξάδερφος τό'χει και δεν εκτίθεται, εσύ έχεις γίνει ρόμπα και ξεφτυλίζεσαι για ψύχουλα και μια τζάμπα φιάλη σε σκυλάδικο Γ' κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφειοκρατική Αλητεία, ανακαλώ το σχόλιό μου των 8.46...
      Έπρεπε να δω πιο προσεκτικά το έγγραφο (αναφέρει παραβάσεις 11/4 και 26/5).
      Κρίμα...

      Διαγραφή
    2. Για να συνειδητοποιούμε το μέγεθος της αλητείας τους αγαπητέ συμπολίτη, ανατρέχοντας στο site του δήμου διαπιστώνεις ότι την 6/6/12 με τις αποφάσεις 39, 40 & 41 / 2012 η Δημοτική Κοινότητα Αρτέμιδας έχει εκδόσει τρείς διαφορετικές άδειες λειτουργίας για το "Πιάτσα Ριβιέρα".
      Ενώ είναι ένα εννιαίο κατάστημα ο δήμος βλέπει τρία διαφορετικά, μοιράζει ανάλογα τις μηνύσεις, η Αστυνομία γράφει μηνύσεις στο χιόνι, τα δημοτικά τέλη κρατούνται χαμηλά και το καλό παιδί "αφαιρεί" τη μία από τις πέντε άδειες λειτουργίας που έχει εκδώσει για τον ίδιο "επενδυτή".
      Αλήθεια ο εγκαταλελειμένος από 40ετίας τσιμεντένιος σκελετός με ποιές διαδικασίες νομιμοποιήθηκε, αδειοδοτήθηκε και κρίθηκε κατάλληλο για να στεγάσει τις δράσεις του ομίλου Ριβιέρα; Ποια τεχνική υπηρεσία και ποια πολεοδομία του δήμου έλενγσε και ενέκρινε; Ποιός είναι ο αρμόδιος στην περιφέρεια να δεί το θέμα; Ποιός εισαγγελέας μπορεί να αγγίξει αυτόν τον φάκελλο;

      Διαγραφή
    3. Σήμερα που έχει σκυλάδικα στο πιάτσα ριβιέρα ποιόν θα μηνύσουνε δήμαρχε, εσύ που τα ξέρεις, το παγωτατζίδικο, το σουβλατζίδικο, την μπυραρία, το μπάρ, το μαγαίρικο, το ψιλικατζίδικο, ποιός έχει σειρά;
      Ωραίο κόλπο συμφώνησες, ατιμωρησία αιώνια.
      Άξιος ο κόπος σου!

      Διαγραφή
  3. ακομη δεν μου εχετε πει ποιος ειναι ο ξαδερφος.Η φουστιτσα?ο Βουκεφαλας?Ο κοκκινομαγουλιτσος?ΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν ξαδέλφια είναι δύο αδελφών παιδιά.
      Και αν είναι από αγόρια αδέλφια τότε έχουν το ίδιο επίθετο, συνήθως το ίδιο όνομα (κοινός παππούς) και αλλάζει μόνο το πατρώνυμο (όνομα πατεράδων - αδελφών)!
      Δεν είναι δύσκολη άσκηση!
      Για περισσότερη βοήθεια:
      Ποιός είναι ο έμπειρος αντιδήμαρχος-πρώην στέλεχος του πρώην σοσιαλιστικού χώρου- συνονόματος του δήμαρχου - καλού παιδιού, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, επαγγελματίας αγροτοσυνδικαλι(η)στής, υπεύθυνος για:
      -Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα του Δήμου και τα θέματα προγραμματισμού και ανάπτυξης
      -Την αγροτική πολιτική και την αλιεία
      -Την αποχέτευση
      -Την παιδεία και την σχολική στέγη
      -Τον Αθλητισμό
      -Τον Τύπο και τις Δημόσιες Σχέσεις
      -Τα θέματα συμμετοχής του πολίτη

      Ελπίζω να το βρήκατε τώρα!!!!!

      Διαγραφή
    2. A,να εισαι καλα συμπατριωτη,ομολογω πως δεν το ηξερα οτι η συγγενια ειναι τοσο κοντινη!τι ωραια τι καλαααα....

      Διαγραφή
  4. AMA KLISOYNE OLA AFTA,EMENA NA MOY PERASETE XALKA STI MITI !

    THMITHITETO !!!!!!!!.

    PALIO TO KOLPO!

    TORA TELOS AVGOYSTOY, ME MINISIS TOY 2011 PARAKALO ,VGAZOYME

    APOFASI ( PARANOMI NAI,NAI )NA KLISOYN.

    AM DE POY THA KLISOYN.

    PROSFIGI-ANAKOPI STA DIKASTIRIA KAI KALO DEKEMVRIO.

    TO IDIO ERGO TO EXOYME KSANADI.

    TO KAKO EINAI OTI TO KOLPO GROSO TO EMATHAN KAI DAFTI...-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ,ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΧΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ.11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ,ΚΑΙ 26 ΜΑΙΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ?ΜΠΗΤΣ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΠΑΛΤΟ? ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ .....ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ .ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ...ΔΙΚΕ ΜΟΥ?
    ΦΤΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΤΕ....ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΦΗΔΑΤΩΣΗ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΣΤΩ ΑΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΑΣ ΓΙΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ??????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ
      όπως δηλώνει το ΑΤ Αρτέμιδος κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο υποβάλλει αρκετές μηνύσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, οι οποίες κατά ένα μυστήριο τρόπο χάνονται κάπου μέσα στο δημαρχείο (πρωτόκολλο-γραμματεία-γραφείο δημάρχου- πολλά χιλιόμετρα σκοτεινών διαδρόμων!!!).
      Τώρα αν θέλεις να πειστείς μπορείς να έρθεις (Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή από νωρίς το μεσημέρι) για ένα ουζάκι στις ταβέρνες της περιοχής (Πάρις, Δίχτυ, Όστρια κλπ) και αν μπορέσεις να μιλήσεις με την παρέα σου τότε να πείς εάν πείστηκες. Πιο εύκολα εάν έχεις μια βαρκούλα ή ξέρεις κολύμπι πήγαινε στον Άγιο-Νικόλαο στο νησάκι και αν καταφέρεις να σταθείς από το θόρυβο πάς για βιβλίο Guiness.
      ΑΝΜΑΓΚΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΔΙΧΤΥ γιαυτο τον λογο.Ο 8 23 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ο ανθρωπος.Μπορει να το επαθε απο ΑΦΗ Δατωση με την αφη δηλαδη, οχι με το νερο- υδωρ.ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ........Αφυδατωθηκα απο το γελοιο.οχι το γελιο.ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ,ΑΛΛΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....

      Διαγραφή
  7. Τραγική κατάσταση ηχορύπανσης από τα μπαρ στον Αγ. Νικόλαο Αρτέμιδος για μια ακόμα Κυριακή... Από νωρίς το μεσημέρι (πρέπει να ήταν 12:00 - 13:00), έως και τώρα αυτή τη στιγμή (23:55) συνεχίζεται ένα non stop εκκωφαντικό house πρόγραμμα με σεισμικά μπάσα που περνάνε κάθε μόνωση και κάθε διπλό-τριπλό τζάμι, κάνοντας τα νεύρα σμπαράλια... Αυτή είναι η καταδίκη μας από την ασυδοσία των παραλιακών μπαρ στον Άγιο Νικόλαο... Για μια ακόμα φορά η αγανάκτηση και η απελπισία για την ανομία και την ατιμωρησία των υπεύθυνων για το χάλι μας σε αυτή την πόλη δίνει τη θέση της στο πείσμα... Δε θα τους περάσει έτσι. Αυτή η κατάσταση δε πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινήστε και μεις, που μένουμε πιο μακρυά αλλά ενοχλούμαστε επίσης πολύ, είμαστε μαζί σας, αρκεί να γίνεται οργανωμένα. Μέσω μιας κίνησης, ενός συλλόγου, ενός φορέα.
      Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα πολλές. Μπορούμε να διαλύσουμε τους αλητήριους κερδοσκόπους της νύχτας και μάλιστα γρήγορα. Άμα θέλουμε γινόμαστε και χειρότεροι από δαύτους, της πιάτσας είμαστε και μεις και όχι μόνο των πτυχίων. Και εμπειρία ζωής διαθέτουμε, μυαλό σίγουρα περισσότερο και πολλά άλλα.
      Αλλού έγινε, εδώ όχι. Ξέρετε γιατί; Γιατί εμείς οι κάτοικοι αντιδράμε υποτονικά και μοιρολατρικά... Χρειάζεται:

      -Άμεση καταγραφή των πολλών και τεράστιων παρανομιών τους. Υπάρχει δωρεάν τεχνογνωσία από συντοπίτες μας ειδικούς, δηλαδή μηχανικούς, νομικούς, υπαλλήλους εν ενεργεία και άλλους πολλούς. Θα πάθουν την πλάκα τους οι αχρείοι.

      -Γρήγορες καταγγελίες στις σωστές υπηρεσίες.

      -Κάθε βράδυ καραούλι για ανάλογη αντίδραση. Κάθε βράδυ, ας το πάρουμε απόφαση. Με πολλούς τρόπους και με πολλούς αποδέκτες. (Λεπτομέρειες από κοντά).

      -Τυχόν έξοδα, ας πούμε τεχνικής φύσεως, ελαχιστότατα και αμελητέα.

      -Για το άμεσο μέλλον, οι υποψήφιοι δημοτικοί άρχοντες, να πάρουν θέση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, δηλαδή όχι μόνο με δηλώσεις δημόσιες, αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο. Όποιος είναι ήξεις αφίξεις να του σβήσουμε το πολιτικό του μέλλον! Τέλος!

      -Κυρίως όμως, πρέπει να συσπειρωθούμε. Όλα αυτά να γίνουν με τουλάχιστον 150 υπογραφές στα έγγραφα και τουλάχιστον με 300 παρουσίες μαζικές όπου και όταν αυτό απαιτείται. Τ-Ο-Υ-Λ-Α-Χ-Ι-Σ-Τ-Ο-Ν. Αλλοιώς, ας μην κουνηθούμε για τίποτα, ας μην κλαιγόμαστε στα μπλογκ και στη γειτονιά και ας υπομείνουμε το ανείπωτο χάλι και την καταστροφή της ζωής μας. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

      Διαγραφή
    2. Φιλε εχεις απολυτο δικιο.Ενα εκατομμυριο ευρουλακια ριξανε προστιμο ο συλλογος κεραμεικου σε νυχτοκεντρο για πολεοδομικες παραβασεις.Αλλος τον πηγε εισαγγελεα ,εκρεμει,αλλοι παρακολουθησαν και ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,δεν μπορει να μην το ειδατε στις εφημεριδες. Παρτε το αποφαση.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΜΑΤΩΝ.Γιαυτο ειναι ο μονος που ειναι ακομα μεσα.Αν περιμεναμε αρμοδιως......τωρα αγωνιζομαστε να πουληθουν τα ακινητα του και του γιου,και αυτοςμπηκε μεσα .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ Λαμογια. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ , ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ,και πιο εμπειροι για να ψηφισετετην επομενη φορα.follow the money ,και τις υπογειες διαδρομες,οχι τους αχυρανθρωπους ,τους αφελεις και τους μωροφιλοδοξους που συνηθως ειναι η ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΕΡΑ.BY THE WAY γιατι δεν μαζευετε υπογραφες για ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΠΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ?ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ....ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....μαζεψτε και κοινο οταν θα συζητηθει,να αναμετρηθουν οι αρχονταιοι ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ...και καλη αρχη.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ. ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΕΙ, ΤΟΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ...

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ.ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ....ΤΕΛΕΙΩΣΕ .Και εγω σκοπευα καποτε, αλλα ειδα που πηγαινε το πραγμα. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΡΙΚΙΑ .... ηταν και γραφικα στο κατω κατω,ΕΙΠΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ.Αλλα τετοιο χαλι, ομολογω δεν το περιμενα, ειδικα οταν ειδα τις σπιταρωνες που χτιζανε μεχρι σχεδον το μελτεμι.Τωρα τι να πω?ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ....
      ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...και ειμαι μια χαρα. ΒΕΒΑΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑ ΝΑ ΚΑΩ ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΦΙΛΕ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ....

      Διαγραφή
  8. Αφόρητη η ηχορύπανση από τα μπαρ στην παραλία του Αγίου Νικολάου κανείς δεν το αμφισβητεί. Πράγματι έχουν πάρει όλοι αυτοί οι "επιχειρηματίες" άδειες από το δήμο (κάποιες πιθανότατα αυθαίρετα, σε χώρους όπου κατά το νόμο δεν εκδίδονται άδειες για Beach bars). Οι άδειες αυτές προσδιορίζουν μάλιστα ανώτατη ηχητική στάθμη 80db η οποία φυσικά παραβιάζεται συνεχώς, αφού τα καταστήματα αυτά δεν είναι απλά μπαράκια, αλλά κανονικότατα ξενυχτάδικα, κλαμπ ή σκυλάδικα όπως θέλετε πείτε τα! Οι ξαπλώστρες δε που έχουν βάλει στην παραλία, φτάνουν μέχρι εκεί που σκάει το κύμα! Κάνουν ότι θέλουν οι "επιχειρηματίες", αφού ο δήμος είναι με το μέρος τους. Η πιο ενδεδειγμένη διέξοδος για εμάς τους ταλαίπωρους κατοίκους της περιοχής είναι ο σύλλογος του Αγίου Νικολάου. Πρέπει ο σύλλογος να οργανωθεί καλύτερα, να αποκτήσει περισσότερους οικονομικούς πόρους, να μαζεύεται ο κόσμος στις προγραμματισμένες συναντήσεις του και να μην περιμένει όλα να γίνουν ως δια μαγείας... Ο Σύλλογος οφείλει να οργανώσει σοβαρές διαμαρτυρίες με συγκέντρωση κοινού, κοινοποίηση στις δημοτικές αρχές και στα ΜΜΕ, και άμεση έναρξη νομικών διαδικασιών για την αντιμετώπιση της ηχορύπανσης, αλλά και ενημέρωση των κατοίκων για την πρόοδο των διαδικασιών μέσω της ιστοσελίδας, έντυπου υλικού, αλλά και απευθείας με "ντουντούκα" στις γειτονιές, όπως είχε πει κάποιος άλλος "συγκάτοικος" σε αυτό το blog.Μόνο μέσω του Συλλόγου μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό και συλλογικό, οι μεμονωμένες προσπάθειες είναι δυσκολότερο να συντονιστούν και να αποδώσουν, άλλωστε γιαυτό υπάρχει και ο Σύλλογος, για να προωθεί υποτίθεται τα συμφέροντα και τα δίκαια των κατοίκων αυτής της ταλαίπωρης περιοχής.
    Το κακό με τα μπαρ στην παραλία του Αγίου Νικολάου ξεκινάει πολλά χρόνια πριν όπου στην συγκεκριμένη παραλία υπήρχαν μόνο δύο "μπαρ" (πριν ανεγερθεί το RIVIERA). Από τότε γινόταν της κακομοίρας, οι νεαροί επιχειρηματίες αδίστακτα οργάνωναν μέχρι και συναυλίες στην παραλία δίπλα στα σπίτια μας και φυσικά ως προς την νομιμότητα και το καθεστώς ύπαρξης αυτών των ξενυχτάδικων και των "εκδηλώσεών" τους... γέλια δυνατά!!!! Τότε δεν αντέδρασε ο σύλλογος ως όφειλε ή αντέδρασε χλιαρά ή δεν είχε τη συμπαράσταση των πολλών και η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε, ενθαρρύνθηκαν οι παρανομούντες και να τώρα που φτάσαμε... Μόνο ένας ισχυρός τοπικός σύλλογος μπορεί να αντισταθεί στο αίσχος και στην αυθαιρεσία που βιώνουμε στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε συνέχεια των όσων ορθών σημείωσες αγαπητέ θα ήθελα ως απλή διευκρίνηση να σημειώσω ότι έχει αλλάξει η διοίκηση του συλλόγου του Αγίου Νικολάου και δυστυχώς για τα (κακώς) πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε πλέον. Η νέα διοίκηση φαίνεται να είναι σοβαροί άνθρωποι που ξέρουν τί θέλουν και τι μπορούν.
      Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα στις 11 το πρωΐ έχει οριστεί να γίνεται τακτική συνάντηση-συζήτηση στα γραφεία του συλλόγου, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ας είμαστε όλοι εκεί, να οργανωθούμε καλύτερα και να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη διαφθορά της τοπικής αυτοδιοίκησής μας. Αν δε ο δήμαρχος ή οι αντιδήμαρχοι θέλουν να μας πούν κάτι ή έχουν άλλη άποψη ας έρθουν να μας βρούν εκεί.
      Ακόμα και στη Σικελία βρέθηκαν άνθρωποι που στάθηκαν ορθοί, στον Άγιο Νικόλαο (τον εκ Βουνένοις)είμαστε σίγουρα περισσότεροι και θα κερδίσουμε το νόμιμο και το αυτονόητο

      Διαγραφή
  9. Λίγη προσοχή μόνο, στις επόμενες εκλογές: Στις προηγούμενες εκλογές φημολογήθηκε έντονα, πρόταση μεγάλης ενίσχυσης από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκυλολόϊ της νύχτας σε κάποια παράταξη παραλιακού Δήμου, στην οποία παράταξη πάρα πολύ στενός συγγενής του επικεφαλής, είναι αυτών των επαγγελματικών δραστηριοτήτων... Σε τέτοιες περιπτώσεις δηλαδή, δε θα τη γλυτώσουμε με τίποτα (Όταν μάθω για ποιό Δήμο πρόκειται και για λεπτομέρειες, θα σας ενημερώσω οπωσδήποτε για να ξέρετε, γιατί δε ξέρετε..).

    ΠΡΟΣΟΧΗ, να προωθούμε έντιμους και σοβαρούς, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Για να το κάνω λιανά. Παραδείγματος χάριν, αν ο πατέρας μου ή ο αδερφός μου, ή η γυναίκα μου έχει νυχτερινό κέντρο που βαράει τέρμα "μουσική" κάθε βράδυ μέχρι πρωίας στη περιοχή που πάω να γίνω δήμαρχος, θα με εμπιστευόσασταν; Αν ναι, τότε καθήστε στ' αυγά σας, γιατί έχετε ήδη υπογράψει την καταδίκη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως και ντόπιοι πολιτικοί ( δεν αναφέρομαι στη δημοτική αρχή, που έτσι κι αλλοιώς αδιαφορεί και όχι μόνο, δυστυχώς) σιωπούν για τα κέντρα, που ηχορυπαίνουν, διοχετεύουν λύματα στη θάλασσα και καταπατούν παραλίες. Άχνα. Οπότε είναι πανεύκολο να βρούμε, σε ποιούς θα κλείσουμε το δρόμο για την εξουσία.
      Ψάξτε το. ΚΑΠΟΙΟΣ, γι αυτά τα θέματα δεν έχει πει τίποτα. Μα απολύτως τίποτα! Ούτε δημοσίως, ούτε στο δημοτικό συμβούλιο. Κόπτεται, φωνάζει, διαμαρτύρεται για πολλά, αλλά ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
      Απλά καραδοκεί. Καραδοκεί, μήπως και καταφέρει ν α ξ α ν α ν έ β ε ι!

      Διαγραφή
  10. Εχεις απολυτο δικιο 12 50 .Πρωτα το ταιζουμε με ψηφους τι σκυλολοι ,και μετα διαμαρτυρομαστε που κανει την δουλεια του.Αυτο ηξερε, αυτο ξερει ,αυτο ΘΑ ΚΑΝΕΙ.Το να ταισεις ειναι το ευκολο.ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ, ειναι πολυ δυσκολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού ο δημαρχούλης μας (το καλό παιδί ντέέ !!) του πήρε την άδεια του Ριβιέρα του χειμωνιάτικου, από 28-08-2012 έως 07-09-2012, σήμερα από πού πέρασα εγώ και ήταν όλα ανοιχτά?
    Τελικά η πεντανδρία θα μας κάνει να έχουμε παραισθήσεις!
    Στο τέλος της θητείας ο "έμπειρος αντιδήμαρχος" θα εκδώσει και το βιβλίο-απολογισμό που θα μας λέει ότι χάρει σε αυτούς η Λούτσα έχει πλέον ησυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει ησυχία γιατί όσοι αφελείς πόστεψαν ότι μπορούν να ζήσουν μόνιμα εδώ θα έχουν φύγει. Θα μείνουν μόνο όσοι έρχονται γιατί η πόλη είναι πηγή παραβατικότητας και υπόθαλψης εγκληματίων. Τέτοια την θέλουν, τέτοια θα την κάνουν.

      Διαγραφή
  12. Πάντως σήμερα Κυριακή 2-9-2012, από τις 1 το μεσημέρι έως τις 24:00, αδιάκοπα, έπαιζε tecno "μουσική" από την παραλία, με πολύ έντονα μπάσσα "ντάπα-ντούπα", που και με κλειστά παράθυρα δεν φιλτράρονται με τίποτα!
    Τι άδειες τους παίρνουν και πράσινα άλογα... Αυτοί δεν έχουν το θεό τους! Υποτίθεται "σιγάζει" ο ένας για τα μάτια του κόσμου και τον καλύπτουν τα διπλανά "μαγαζιά" αφού είναι ο ένας δίπλα στον άλλον!!!
    Η παραλία του Αγ.Νικολάου στη Λούτσα ζέγνει από παντού...
    Διαφθορά, ανομία, ασυδοσία... Χρόνια τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βρε παιδες ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, επεσε μεσα σε μυκηναικους ταφους και ΣΙΩΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγώ τί να πω που μένω ανάμεσα στο μαγαζί του αδερφού ενός μεγαλοστελέχους της αντιπολίτευσης και των μαγαζιών στον Άγιο Νικόλαο; Ξέρετε τί έκανε προχθές το βράδυ ο εν λόγω αδελφός; Δεν έφτανε που μας ταράζει μέχρι πρωίας, έριχνε και πυροτεχνήματα ο άθλιος στην παραλία, πάνω από τον περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο με τα πρόσφατα ευρήματα της Ταυροπόλου! Για ποιά αντιπολίτευση μου μιλάτε!
      Ειδικά στο θέμα της αντιπολίτευσης πρέπει να προσέξουμε πολύ. Υπάρχουν φήμες ότι κάποιους θα τους ενισχύσουν τα νυχτερινά κέντρα στις επόμενες εκλογές. Προσοχή, το όπλο της ψήφου να το χρησιμοποιήσουμε σωστά και να μην πέσουμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!.
      (Εννοείται, πως μόλις έχω πιο συγκεκριμένα στοιχεία θα τα δημοσιοποιήσω, για να μάθουμε ποιός αδελφός και ποιό στέλεχος της αντιπολίτευσης....)

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΥΔΑΙΑ ΦΕΙΓ-ΒΟΛΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ.
      ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΜΑΚΡΥΑ.

      Διαγραφή
    3. Τί άλλο θα πληροφορηθούμε ακόμα. Δε φτάνουν τα ντεσιμπέλ, εκτοξεύουν τώρα και πυροτεχνήματα πάνω στ' αρχαία! Ασύδοτοι. Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, θα είχε πάει δεμένος! Και να φανταστείτε ότι η αρχαιολογία κάνει ενέργειες για να απομακρυνθούν τα μπαρ που είναι κοντά στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά εδώ πλήρης αδιαφορία και ανοχή από τους πάντες!

      Διαγραφή
  14. Πες τα χριστιανε, 9 16 Ετσι εξηγουνται ολα.Πεσανε ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ? Αν ειναι ετσι ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ.ΔΕΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ και μην ακουτε κανεναν, ουτε να ψηφισετε, ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ.ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΓΙΟΥΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΓΙ ΟΥΣ.Και κυριως οχι, οσους υποστηριζει ο ....ανεξαρτητος τυπος ΑΛΛΑ ΟΣΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.Αυτοι ξερουν,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ , εμεις δεν ξερουμε,ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΚΩΤΣΟΙ....ΚΟΥΤΣΟΙ,ΚΙΤΣΟΙ ,ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΟΤΣΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τις αλητείες των κέντρων υπάρχει περίεργη αδιαφορία και από τη δημοτική αρχή, αλλά και από την παράταξη Κασίμη. Δε μπορεί να μην παίρνουν θέση για την κόλαση που ζούμε. Τί συμβαίνει;

    Δεν έχω ενημέρωση για την παράταξη του κ. Δανέζη. Γνωρίζω όμως, ότι ο κ. Δημήτρης Μάρκου της άλλης αντιπολίτευσης είχε φέρει στο δημοτικό συμβούλιο - προς τιμήν του και μπράβο του - καταγγελία για κέντρο, που έριχνε με αγωγό λύματα στη θάλασσα δίπλα στους λουόμενους! Μάλιστα ο Πουλάκης φώναζε ότι δεν μπορεί να βρεθεί ποιός τό έκανε!!

    Οι κύριοι Δημ. Μάρκου και Δανέζης έχουν υποχρέωση να πάρουν πρωτοβουλίες, αλλά πρώτα πρέπει να κινητοποιηθούμε εμεις οι θιγόμενοι φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμείς δεν θα διαφωνήσουμε μαζί σας και ας αποφασίσατε να πετάξετε την μπάλα σε άλλο γήπεδο.( Η γνωστή γκεμπελίστικη πρακτική.)
    Αφού είστε τόσο ευαίσθητοι με τα αρχαία… ας τον ανοίξουμε τον διάλογο, αφού πρώτα μας πείτε, εάν αντιληφθήκατε την καταστροφή του αρχαίου τάφου, με σκελετό μέσα, που έγινε σε χώρο που αναγείρεται νέο πολυκατάστημα στο κέντρο της Αρτέμιδας…. αλλά και πόσα άλλα… θα περιμέναμε επίσης να απαιτείτε από τον δήμο την ανάδειξή τους και όχι να προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά για την ασυδοσία που επικράτησε φέτος στα παραλιακά καταστήματα με τις ευλογίες του δήμου.
    Όποιος και εάν παρανομεί να καταγγελθεί λοιπόν, αλλά μην προσπαθείτε με τεχνάσματα να σκεπάσετε τις ευθύνες.
    Σε αυτήν την ιστορία οι μη καταγγέλλοντες είναι συνένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέτε διάφορα υπονοούμενα, κάνετε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, αλλά δε με διαψεύδετε! Η υγεία μας και η ζωή μας καταστρέφονται από τις ανομίες των νυχτερινών κέντρων και απαιτώ ως δημότης να πάρουν θέση για το θέμα και η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση! Γιαυτό τους ψηφίζουμε, όχι για να σιωπούν!

      Διαγραφή
  17. Τελικα τι γινεται παιδες?ολοι ειναι ανακατεμενοι με αρχαια?Ταφοι θαβονται ,ταφοι βρισκονται,Μυκηναικα,κλασσικα,... ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ απο ολους? τι συμβαινει εκει στην ΦΥΓΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μένω 1η στάση δεξιά και ακούγεται ο θόρυβος από το ριβιέρα ....
    σας λυπάμαι εσάς που μένετε δίπλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ,αντι να λυπασαι τρεχα στο τοπικο,γιατι μπορει να σου ερθουν και δεξια.Οπως θα εχεις δει , η ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ,των κεντρων εχει κανει την Λουτσα ενα απεραντο,Ριβιερα σιτυ. Εδω και οι Ισπανοι κατεστρεψαν την ακτη τους,και θα γλυτωσεις εσυ?Αυτοι βεβαια σηκωσαν και δεκαπενταοροφα πανω στο κυμα ,αλλα ποτε δεν ξερεις ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ των εργολαβων.Βεβαια, τωρα το ειδαν και αυτοι ,ΤΟ ΧΑΛΙ που δημιουργησαν...τωρα που πανε κατευθειαν για τροικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας