ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου ΟΠΑΣ για αποχετευτικό


ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΣΠΑΤΩΝ (Ο.Π.Α.Σ)
 
                                                                                                            Αρτέμιδα, 23.08.2012
Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π ΟΥ
(Ενημέρωση – Πρόταση)
Αποδείξαμε ότι η από 3.4.2012 προβαλλόμενη από τη Δημοτική Αρχή Σπάτων-Αρτέμιδος, δήθεν «ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ» του αποχετευτικού, «στερείται εκτελεστότητας», δηλαδή είναι άνευ αξίας  (βλ. σελ. 2, παρ. α’ της απόφασης: 27187/24533/16419/15182/20.6.2012 του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής)
 
  Ο Όμιλος Προβληματισμού Αρτέμιδος Σπάτων (ΟΠΑΣ) πιστός στις διακηρυγμένες αρχές και δεσμεύσεις του, συνεχίζει με σοβαρότητα και ευθύνη (από το 2006), τον καθαρό, τεκμηριωμένο και αταλάντευτο αγώνα σε όφελος των δημοτών.

 Με τη δράση μας συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων με προτάσεις, μελέτες και έρευνα των εκάστοτε δεδομένων, αλλά και με υπεύθυνες παρεμβάσεις (προσφυγές – καταγγελίες) προς τις αρμόδιες κατά περίπτωση Αρχές (Βλ. από 4.8.2006 εκδήλωσή μας στην Αρτέμιδα για το ΚΕΛ, πρόταση ολοκληρωμένης μελέτης εκπροσώπου μας για τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων με το αεροδρόμιο, υπεύθυνες παρεμβάσεις στα τρέχοντα τοπικά – δημοτικά θέματα, κλπ).
  Συνεχίζοντας στα πλαίσια αυτά, ο ΟΠΑΣ δραστηριοποιήθηκε την τελευταία περίοδο, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του αποχετευτικού προβλήματος, στην υπόθεση της επιχειρούμενης από τη Δημοτική Αρχή Σπάτων - Αρτέμιδος αδικαιολόγητης λήψης δανείου 5.000.000 €, στην απαράδεκτη για το μέλλον της Αρτέμιδος αποδέσμευση – αποχαρακτηρισμό κοινόχρηστων χώρων, όπως με τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης μεθοδεύτηκε στις 17.5.2012, κλπ.
  Ειδικότερα, σε ότι αφορά στα ανωτέρω ανακοινώνουμε σήμερα την εξέλιξη και τα στοιχεία που έχουμε γύρω από την υπόθεση της αποχέτευσης, μαζί με την πρότασή μας, ενώ σύντομα θα επανέλθουμε για τα υπόλοιπα (δάνειο και ρυμοτομικό).

Α. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του αποχετευτικού
  Με την αποκαλυπτική και τεκμηριωμένη Προσφυγή μας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (όμοια της οποίας υπέβαλαν ο Δήμος Ραφήνας, το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Σπάτων και Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Σ-Α), καταφέραμε, παρά τις μεθοδεύσεις εκ μέρους και του πρώην Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (τις οποίες αποκαλύψαμε και δημόσια με την από 23.7.2012 ανακοίνωσή μας), να χαρακτηριστεί η τελευταία (από 2.4.2012) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, ως «απόφαση που στερείται εκτελεστότητας»[1], σύμφωνα με την πρώτη §, σελ. 2, της υπ’ αριθ. πρωτ: 27187/24533/16419/15182/20.6.2012 απόφασης του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
 Υπενθυμίζουμε ότι η προσβληθείσα ως μη εκτελεστή (άνευ αξίας τελικά), υπ’ αριθ. 87/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, αφορούσε εκτός των άλλων, αυθαίρετη χωροθέτηση του ΚΕΛ στο «Πλατύ χωράφι» χωρίς προμελέτες και προτεινόμενες εναλλακτικές λύσεις, όπως ο νόμος ορίζει  και απευθείας – παράνομες και αδιαφανείς αναθέσεις πέντε προμελετών σε συγκεκριμένη εταιρεία.
  Κατόπιν της ανωτέρω εξέλιξης (που ουσιαστικά δικαιώνει το περιεχόμενο της από 25.4.2012 Προσφυγής μας), χαρακτηρίζεται πλέον και επίσημα, ως «μη εκτελεστή» (δηλαδή άνευ αξίας) η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, αν και η Δημοτική Αρχή στις 3.4.2012 πανηγύριζε με ανακοίνωσή της, μιλώντας για δήθεν «ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ !», οπότε την καλούμε σήμερα, μετά την παταγώδη αστοχία της, να αναλάβει τις ευθύνες της επανεξετάζοντας την εντελώς λανθασμένη στάση και μεθοδολογία της επί του θέματος, ως έχει υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στους Δημότες.
  Εν όψει της νέας αυτής πραγματικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, κανένας πλέον δεν δικαιολογείται να επιμένει στα λάθη και τις σκοπιμότητες του παρελθόντος και προπαντός η Δημοτική Αρχή Σπάτων – Αρτέμιδος, που σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να υιοθετεί μη νόμιμες και έξω από τα αυτοδιοικητικά πλαίσια ενέργειες, προφασιζόμενη ότι μέσω αυτών διεκδικεί και δήθεν προωθεί λύσεις για το καλό και για το μέλλον της Αρτέμιδος και των Σπάτων.

Β. Η πρότασή μας στη φάση αυτή
  Η ζωή και οι εξελίξεις έχουν δώσει πλέον τις αμείλικτες απαντήσεις τους, γι’ αυτό και ο Όμιλός μας στέκεται υπεύθυνα στο θέμα της αποχέτευσης και ζητά από τη Δημοτική Αρχή Σπάτων - Αρτέμιδος:

1.      να αξιολογήσει με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια τις αιτίες και σκοπιμότητες που την οδήγησαν για μια ακόμα φορά, σε αποφάσεις σκοπιμότητας, εντυπώσεων και αστοχίας, χωρίς εκτελεστότητα και προοπτική επίλυσης του αποχετευτικού (Έχουμε τοποθετηθεί για τα λάθη του παρελθόντος) .
2.      να επανακαθορίσει αυτοδιοικητικά και διεκδικητικά τις ενέργειές της, κατά κύριο λόγο στη βάση των υπαρκτών και εφικτών (τεχνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά) λύσεων, για σύνδεση της αποχέτευσης Σπάτων & Αρτέμιδος με την Ψυτάλλεια, στη βάση του υπ’ αριθ. πρωτ: 1927/1.12.2011 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ και ουδέποτε ανακληθέντος εγγράφου της  ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, που αποτυπώνει τις πραγματικές δυνατότητες των εγκαταστάσεων του ΚΕΛ Ψυτάλλειας για την Αττική, όπως αυτές σχεδιασμένα εκσυγχρονίστηκαν (με ειδικούς – επιλέξιμους) Κοινοτικούς και Εθνικούς πόρους, στα πλαίσια της τελευταίες δεκαετίες, για το σκοπό αυτό.
3.      να πάψει να υποτιμά της πολίτες και τον ανοικτό – πραγματικό διάλογο πάνω στα κρίσιμα θέματα, όπως είναι και το αποχετευτικό, συγκροτώντας άμεσα υποστηρικτική Διαπαραταξιακή Δημοτική Επιτροπή ειδικής διαβούλευσης και  διεκδίκησης (διαδημοτικής προσέγγισης, για συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, που ήδη – εξ αρχής – έχει τοποθετηθεί θετικά για Ψυτάλλεια), προτάσσοντας το κοινό καλό έναντι οποιονδήποτε άλλων σκοπιμοτήτων, με δίκαιο και καθαρό αγώνα διεκδίκησης της σύνδεσης της αποχέτευσης των πόλεών μας με τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στην Ψυτάλλεια.
4.      να προωθηθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση, σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και με την επιστημονική στήριξη αρμόδιου ΑΕΙ, ειδική διερευνητική  - συγκριτική μελέτη τεκμηρίωσης δεδομένων και επιπτώσεων (τεχνικών, οικονομικών, περιβαλλοντικών) για επιστημονική επιβεβαίωση της λύσης για Ψυτάλλεια. 

- Η λύση, σύνδεσης της αποχέτευσης του Δήμου μας με το σύστημα της ΕΥΔΑΠ ΑΕ στην Ψυτάλλεια, είναι εφικτή. Απαιτείται ο συντονισμένος αγώνας όλων μας, με διάλογο, τεκμηρίωση, διαφάνεια - νομιμότητα και ψύχραιμη αναζήτηση της συμφερότερης τεχνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά, λύσης
Ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΣ


Χρήστος Ποθουλάκης
------------------------------
Υ.Γ.
Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωσή μας για δάνειο και ρυμοτομικό Αρτέμιδος


[1] Διευκρινίζουμε ότι για το λόγο αυτό (επειδή στερείται εκτελεστότητας), η προσβαλλόμενη απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Σ-Α, κρίθηκε ότι «δεν προσβάλλεται παραδεκτώς» από εμάς και γι’ αυτό τον τυπικό λόγο, στις 20.6.2012, απορρίφθηκε η προσφυγή μας και όχι για κανέναν άλλο λόγο, που έχει να κάνει με την αρτιότητα και τεκμηρίωσή της. Παρόλα αυτά όμως συνεχίζουμε με την από 20.7.2012 προσφυγή μας, σε δεύτερο βαθμό, για περαιτέρω διαλεύκανση της υπόθεσης
 

42 σχόλια:

  1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EXTRA;
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΑ.
    ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΊ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ;
    ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατόν δημόσιο έγγραφο με την σφραγίδα του δήμου και την υπογραφή του δημάρχου να είναι λάθος? Γίνονται αυτά τα πράγματα?
    Το έγγραφο ήταν σαφές όπως είπε και ο κ. Παυλόπουλος, 70.500 ευρώ για έναν ειδικό συνεργάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί 8 μήνες. Για ποιά λάθη μίλησε ο δήμαρχος? Γιατί άμα γίνονται τέτοια λάθη σε δημόσια έγγραφα τότε στον δήμο δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Διαχειρίζονται όμως δημόσιο χρήμα. Και γιατί μπερδεύτηκε ο δήμαρχος στο τηλέφωνο? Τον στρίμωξε άγρια ο κ. Μυλωνάκης. Κάποια στιγμή τα έχασε.
    Άλλωστε ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2012, ο οποίος έχει αναρτηθεί δείχνει ότι η μισθοδοσία του δήμου αντί να μειωθεί σε σχέση με το 2011, έχει αυξηθεί. Πως γίνεται να μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις όλων των πολιτών και στον δήμο Σπάτων Αρτέμιδας να αυξάνονται?
    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η πόλη αυτή έχει μείνει σ' αυτό το κακό χάλι. Ο Εισαγγελέας που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ; ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ "ΚΑΛΠΙΚΗ", ΨΕΥΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξετσιπωτος ο δημαρχος το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.αφου δεν ντρεπεται με την ξεφτιλα του...χαος ο εγκεφαλος του ανθρωπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά αυτός ο ΟΠΑΣ φαίνεται οτι δεν αστειεύεται. Μας λέει πράγματα που κανείς άλλος δεν τολμάει και τα λέει με αποδείξεις, έγγραφα και στοιχεία, χωρίς να υβρίζει και χωρίς να συκοφαντεί. Οι επικεφαλής του δεν πρέπει να είναι τυχαίοι άνθρωποι. Για παράδειγμα στο αποχετευτικό όλοι τόσα χρόνια μας γέμισαν ψέματα γιατί πίσω τους βρίσκονται οι εκάστοτε Κυβερνητικοί εργολάβοι. Η τελευταία όμως δημοτική αρχή Σπάτων - Αρτέμιδος αποκαλύφθηκε γιατί προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένη εταιρεία για το ΚΕΛ, έδρασε υπέρ του δέοντος ξεπερνώντας τις αρμοδιότητές της, παράνομα. Όμως με τις πρωτοβουλίες του εν λόγω Ομίλου, αποκαλύφθηκε τελικά οτι η απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος, με εισηγητή τον αντιδήμαρχο (Χ.Γ.Μάρκου) μέσω του Δ.Σ. να γίνει το ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι και να μην ακολουθηθεί η λύσει"ψυτάλλεια", είναι τελικά τουλάχιστον "μη εκτελεστή". Δηλαδή δεν έχει ισχύ. Αυτοί όμως από τον Δήμο μας έλεγαν στις 3.4.2012 οτι πήραν απόφαση επίλυσης του αποχετευτικού, αν και όπως αποδεικνύει ο ΟΠΑΣ είναι τελικά "άνθρακες ο θησαυρός". Αναμένουμε και αυτά που είπε θα ενημερώσει για το Δάνειο που πάνε να πάρουν και φυσικά θα πληρώσουμε εμείς τα κορόϊδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σχόλιο, Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει! Άντε πάλι με τα οπάς, εδώ παππάς κ.ο.κ.!!
      Ασχολείται τώρα κάποιος κύριος με το θέμα και καλά κάνει, αλλά όχι κι έτσι. Άλλωστε για το ΚΕΛ, τόσοι άνθρωποι αλλά και φορείς έχουν παλέψει να ενημερωθεί ο κόσμος με παντός είδους κινητοποιήσεις, ημερίδες κλπ. Πολλοί συμπατριώτες μας αιρετοί αλλά και άλλες προσωπικότητες κυριολεκτικά προπηλακίζονταν από τους υπέρμαχους αυτής της συμφοράς και γενικά το θέμα έφθσασε εδώ που έφτασε, με αγώνα στο μέτρο που ο καθένας μπορούσε.
      Καλό λοιπόν είναι, επειδή η μάχη αυτή (και όχι μόνο), συνεχίζεται, να αφήσουν τα αυτολιβανίσματα του τύπου, "κοίτα πόσο σπουδαίος είμαι" "δεν είμαστε τυχαίοι", "εγώ ήμουν που αποκάλυψα τούτο και εκείνο"κ.ά., γιατί εκτός του ότι είναι προσβλητικά για τον αγώνα και την αγωνία όλων μας, καταντούν και φαιδρά.

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑΑΑΑΑ εμενα με νοιαζει και με κοφτει και για το ΔΑΝΕΙΟ, γιατι θα μου ερθει ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ.Το αν θα το βγαλει ο ΟΠΑΣ η ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,δεν με νοιαζει.Στοιχεια εφερε και στοιχεια θα φερει, ελπιζω ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, Ο ΟΠΑΣ.Τωρα ημεριδες... ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ....στοιχεια δεν φερανε, στην διαφημιστικου τυπου παρασταση ....των δημων.ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ,ΛΟΓΩ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

      Διαγραφή
    3. Φίλε 2:00 μμ δεν συμφωνώ μαζί σου και ειδικά στον τρόπο που κρίνεις μια επιμέρους συλλογική προσπάθεια μιας ομάδας πολιτών και όχι ενός συγκεκριμένου "κυρίου" όπως από προφανές λάθος σου, θέλω να πιστεύω, αναφέρεις. Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο Όμιλο πολιτών που εκπροσωπείτε από έναν κύριο (τον οποίο για δικούς σου λόγους εσύ απομονώνεις. Ο όμιλος αυτός έχει συγκεκριμένες διακηρύξεις, θέσεις και δράση εδώ και κάποια χρόνια και είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.
      Δεν είναι κακό πάντως όταν κάποιοι αναλαμβάνουν μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία, να αναλαμβάνουν την υποχρέωση υπεύθυνης ενημέρωσης για τα αποτελέσματά της. Θετικά ή αρνητικά. Καλές και άξιες οι προσπάθειες όλων επί του θέματος, σ' αυτό νομίζω θα συμφωνήσουμε όλοι. Αλλά τα ζητήματα της "τοπικής δημοκρατίας" όπως καθορίζονται στο λαμπρό θεσμικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα μας (άρθρο 215 του Ν. 3463/2006), προβλέπουν και την ατομική και την συλλογική δράση των πολιτών και δημοτών, ταυτόχρονα, γι' αυτό μη καταδικάζεις τον ενδεδειγμένο θεσμικό τρόπο της δημοκρατίας μας να εκφράζεται κάθε ένας όπως εκείνος θέλει εφόσον δεν προσβάλλει τους άλλους και εφόσον δεν καπηλεύεται κανέναν, αλλά ασχολείται αποκλειστικά με δικές του ενέργειες, που εν προκειμένω συμπίπτουν με το κοινό καλό.
      Ο Όμιλος λοιπόν αυτός, δια των εκπροσώπων του (και όχι ο «κύριος» που εσείς απομονώνετε), υπέβαλε όπως παρακολουθώ τις εξελίξεις μια Προσφυγή κατά της παράνομης απόφασης του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος, για το ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι, υποστηρίζοντας (ο ΟΠΑΣ) ως φαίνεται τη λύση για Ψυτάλλεια.
      Τι το πιο φρόνιμο, τι το πιο δημοκρατικό, τι το πιο πολιτισμένο, λοιπόν. ο Όμιλος αυτός να έλθει και να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των αποκλειστικών ενεργειών του οι οποίες άπτονται μιας υπόθεσης που αφορά όλους.
      Δεν στρέφεται με την ανακοίνωσή του κατά των οποιοδήποτε άλλων ενεργειών ή πρωτοβουλιών επί του θέματος και εν κατακλείδι βλέπουμε στην ανακοίνωσή του να καλεί και να αναγνωρίζει ότι «Απαιτείται ο συντονισμένος αγώνας όλων μας, με διάλογο, τεκμηρίωση, διαφάνεια - νομιμότητα και ψύχραιμη αναζήτηση της συμφερότερης τεχνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά, λύσης».
      Άρα, είναι άδικη η εκφρασθείσα επιθετικότητά σου, κατά ενός «κυρίου» που προφανώς θα υπονοείς τον Ποθουλάκη, με αφορμή την συγκεκριμένη ανακοίνωση για ειδικές ενέργειες που ο συγκεκριμένος Όμιλος πολιτών έκαμε, χωρίς να προσβάλλει, ούτε να υποτιμά κανέναν.

      Διαγραφή
    4. Καλά άσε τους αυτούς. Είναι από εκείνους που έχουν πάθει «Αντι-Ποθουλακισμό». Κασιμικοί, πικραμένοι Αλτιπαρμακικοί και τώρα οι Μαρκικοί, έχουν το συγκεκριμένο τους πρόβλημα οι άνθρωποι. Οι αλήθειες του Ποθουλάκη πονάνε και γι’ αυτό εκφράζονται έτσι υποτιμητικά, επειδή δεν συμπορεύτηκε ποτέ μαζί τους στην ανομία και στα στραβά τους μονοπάτια στο Δήμο. Όταν ο Ποθουλάκης τους έγγραφε ομιλίες και έκαναν τους «τσάμπα μάγκες» ήταν καλός και έξυπνος, τώρα τους ξύνισε. Θα τους περάσει. Εγώ πάντως έχω αγωνία να δω τι θα τους βγάλει για το δάνειο, αφού όπως ανακοίνωσε ο εν λόγω Όμιλος θα δώσει στοιχεία και για τις ενέργειές του σχετικά με το υπέρογκο δάνειο που επιχειρεί να πάρει ο Δήμος, φεσώνοντάς μας ακόμα περισσότερο και σας ομολογώ ότι αναμένω με αγωνία τα στοιχεία που θα δοθούν στη δημοσιότητα, έχοντας αν θέλετε καταλάβει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μιλούν εξειδικευμένα και παρέχουν συγκεκριμένα στοιχεία χωρίς γενικόλογους αφορισμούς.

      Διαγραφή
    5. Με ποιά πολιτική ή επαγγελματική ιδιότητα τους έγραφε ομιλίες και σε ποιούς;

      Διαγραφή
    6. ΟΠΩΣ Η ΑΣΠΑΣΙΑ ,εγραφε τους λογους του Περικλη. Ικανοποιηθηκες 3 54? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μα πια ,δεν παιζεσθε ,ΑΜΟΚ σας εχει πιασει,προσοχη οχι ΕΟΜΑΚ, ΑΜΟΚ ,εναντιον .....ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΣΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?Γιατι ερχονται και αλλα? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ,ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ψυλλους στα αχυρα.Ακου ερωτηση....με ποια ιδιοτητα.... .ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.....λες και δεν βλεπουμε ολοι ,ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ...ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ Α ΚΑΠΕΛΑ, ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΡΠΕΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΙΡΜΟΥ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ...ΤΟ ΠΟΙΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ,ΤΟ ΚΕΛ ΑΣΤΟ... ,Ο Ντοτορε ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΑΧΥΡΑ.....ΕΛΑ ΑΓΙΕ ΦΑΝΟΥΡΙΕ...ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ....ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ....

      Διαγραφή
    7. Πές τα ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ να αγιάσει το στόμα σου. "Στρατηγό" τον ονομάζανε, "Γτρατηγό" τον κατεβάζανε. "ΣΟΥΣΛΩΦ" τον ονομάζανε "ΣΟΥΣΛΩΦ" τον κατεβάζανε. Μιλάμε για 2002 - 2003, όταν ο Πόθος τους που λες, οργάνωνε τα πάντα, ήταν αντιπρόεδρος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, τους έγγραφε τα πάντα και ήταν ο "καθαρός" εγκέφαλος της Νέας τους Πνοής (γιατί υπήρχε και ο ακάθαρτος εγκκέφαλος που πέταγε τα γμωστά φέυ βολάν, θυμάστε). Μετά που λες ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ, ανέλαβαν (το 2003) το Δήμο Αρτέμιδος οι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ και άρχισαν τις στραβο-τιμονιές, κλπ, οπότε σάλταρε ο Σουσλώφ από το τρένο τους και άρχισε να τους πυροβολή θανάσιμα γιατί αθέτησαν τις υποσχέσεις προς τους Δημότες. Κοινός τους χάλασε το "παιχνίδι", έβγαλε στον αέρα τα αμαρτήματά τους, ώσπου από το 2006 πάπαλα η δημοτική αρχή για τους παλιούς της Νέας Πνοής και ίσως πάπαλα για πάντα. Έτσι σήμερα, βλέπουν πάλι ξανά μπροστά τους Σουσλώφ με τον Όμιλο και τα ωραία κείμενά του να δουλεύει πάνω στα τοπικά και τα δικά του ενδιαφέροντα και τους πιάνει κρύος ιδρώτας.
      Βρε τους έκανε αίτηση με πλήρη φάκελο (τα έγραψαν οι εφημερίδες) για Συμπαραστάτης του Δημότη, αποποιούμενος μισθό και αυτοί (συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο ΔΣ, πλην ελαχίστων) προτίμησαν να μην ορίσουν Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων και Αρτέμιδος, προκειμένου να τον αποφύγουν. Αυτά τα λίγα ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ για να ξέρεις γιατί ωρύονται με μπόλικο αντι-ποθουλακισμό ....., άντε να μην τους χαρακτηρίσω όπως τους πρέπει ... Στην Αρτέμιδα γνωριζόμαστε μη το ξεχνούν ......

      Διαγραφή
    8. ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑ ...........ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΟΑΠ (οπου φυσαει ο ανεμος παντοτε).ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΩΡΑΙΑ......ΟΛΑ ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΑ, SITE ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΕΧΕΤΕ?Η ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ?Γιατι αν δεν αναρτωνται....ΠΑΠΑΛΑ....μπορουν και να μην θεωρουνται ...νομιμες....ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ.ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

      Διαγραφή
    9. Κυνηγάτε σκιές, ψάχνοντας από πού προέρχονται τα βέλη! Λοιπόν πέφτετε εντελώς έξω!
      Είμαστε απλοί δημότες και δεν αντέχουμε τους κάτω του μετρίου ξανά και ξανά. Αρκετά υποστήκαμε με τους άσχετους ή επικίνδυνους δημοτικούς άρχοντες, όπως ήσαν όλοι απαξάπαντες μέχρι τώρα, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. Νισάφι πια και με τους περιφερόμενους που κολλάνε στους υποψήφιους σα μανατζερ ...ολκής!!!
      Μπορεί ωρισμένοι να μην είναι επικίνδυνοι, αντίθετα, κάποιες ενέργειές τους να τις βρίσκουμε και χρήσιμες. Άλλο αυτό όμως και άλλο να φορτώνονται στη καμπούρα της Λούτσας μας συνέχεια ένα σωρό ξέμπαρκοι παριστάνοντας τους θαυματοποιούς!


      Διαγραφή
    10. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ,Η ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,Η , ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ? ...Η ΛΕΞΗ ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ...ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ .Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ.3 ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, ΣΕ 9 ΣΕΙΡΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
      ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑMΕ ΛΟΙΠΟΝ..... ΟΛΟI OI ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ.BACK TO SQUARE ONE. A.

      Διαγραφή
    11. Φίλε/η 11:16 μμ κάπως μπερδεμένα μας τα λες και μάλλον έτσι προσπαθείς να κρύψεις τις πραγματικές σου σκέψεις, επιλογές και προθέσεις. Καλή η επιφυλακτικότητα προς όλους αλλά ας έχουμε και κάποια κριτήρια. Όχι όλα να τα βλέπουμε συναισθηματικά και όλα να τα βάζουμε σε ένα τσουβάλι. Μου είναι αδιάφορο για ποιο κύριο μιλάτε. Αλλά με αφήνουν επίσης αδιάφορο οι χαρακτηρισμοί που εσείς δίνετε. Μας λέτε για όλους τους πρώην και νυν ότι είναι «κάτω του μετρίου ξανά και ξανά» και ρωτώ, με ποια κριτήρια τους επιλέγατε εσείς ως ψηφοφόροι; Μας λέτε για «άσχετους ή επικίνδυνους δημοτικούς άρχοντες», με ποια κριτήρια επαναλαμβάνω επελέγησαν αυτοί ως δημοτικοί σύμβουλοι, ως δήμαρχοι, κλπ ; Το σίγουρο είναι ότι δεν ανέβηκαν εκεί που ανέβηκαν με «πραξικόπημα». Έτσι για να εξηγούμαστε. Λες αορίστως για «περιφερόμενους που κολλάνε στους υποψήφιους σα μάνατζερ ...ολκής!!!» δεν μπορώ να σε καταλάβω που κολλάει αυτό, ήσουν μήπως υποψήφιος ή κοντά σε κάποιον υποψήφιο και σου/σας την έπεσε κάποιος δήθεν ειδήμονας και την πάτησες, γιατί τότε μόνο μπορείς να αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο περιστατικό. Και τέλος να σε «διορθώσω» αν μου επιτρέπεις τον ισχυρισμό σου, ότι δήθεν «φορτώνονται στη καμπούρα της Λούτσας μας συνέχεια ένα σωρό ξέμπαρκοι παριστάνοντας τους θαυματοποιούς!» και να σου επαναλάβω ότι ούτε οι έως τώρα τοπικοί άρχοντες, ούτε οι επόμενοι θα έλθουν να εγκατασταθούν στα δημαρχεία με «πραξικόπημα». Εκλέγονται και εκλέγονται από το λαό, άρα η ευθύνη είναι της τοπικής κοινωνίας. Ας αφήσουμε λοιπόν τους αφορισμούς και ας βάλουμε κριτήρια και αξίες σε κάθε επιλογή της ζωής μας. Και κριτήρια θα πει αξιολόγηση βιογραφικού, δράση, ήθος – εντιμότητα και αναζήτηση στοιχείων πρότερου εντίμου βίου. Πριν λοιπόν πούμε ξανά για «ξέμπαρκους» και το τι παριστάνουν, ας αναζητήσουμε στοιχεία από τα ανωτέρω κριτήρια. Εγώ δεν έχω να σου πω ούτε ναι, ούτε όχι για τον περί ού ο λόγος (Ποθουλάκιον), δεδομένου ότι γνωρίζω μόνο κάποια από τα δημοσιευθέντα έγγραφα και άρθρα του. Επ’ αυτών και μόνο (και στο τονίζω: μόνο γι’ αυτά) μπορώ να τον αξιολογήσω και να πω ότι εμφανώς πρόκειται για τεκμηριωμένο επαγγελματία - τεχνοκράτη. Εμφανώς σ’ αυτό το επίπεδο πάει πολύ μπροστά από όλους τους άλλους γνωστούς της πιάτσας μας. Δεν έχει αντίπαλο. Διαβάστε με προσοχή κείμενά του και κείμενα του Ομίλου του. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ δεν φθάνουν αυτά. Υπάρχουν και τα υπόλοιπα κριτήρια. Τα άλλα κριτήρια όποιος ενδιαφέρεται τα ψάχνει. Ψάχνει να δει αν είναι ηθικός – έντιμος, ακόμα αν θες μπορεί να αναζητήσει και το «πόθεν έσχες», το ποινικό του μητρώο και δε σημαζεύεται. Συνεννοηθήκαμε λοιπόν, κριτήρια και μόνο κριτήρια. Όχι αδέσποτους χαρακτηρισμούς για να θολώνουμε τα νερά, ίσως γιατί κάτι άλλο κρύβεται στην πίσω μεριά του μυαλού.

      Διαγραφή
    12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΕΙΜΗΛΙΟΣ26 Αυγούστου 2012 στις 9:05 π.μ.

      Αγαπητε 1 41 .απευθυνομαι σε σενα γιατι ξερεις να γραφεις και να διατυπωνεις ολοκληρωμενη σκεψη.Εμφανως εισαι εγγραμματος και χαιρομαι που καποιοι με ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ,τα τοπικα ...διαπλεκομενα.Επειδη ειμαι πονηρεμενος,(οχι πονηρος)και εμπειρος περι τα πολιτικα,θελω να βοηθησω τον ορθο συλλογισμο σου .Ποιοι μιλανε στην ονομαστικη του πληθυντικου?Ποιοι λενε κατα κορον εμεις και οχι εγω?Ποιοι θεωρουν οτι εκπροσωπουν και αλλους,εκτος του εαυτου τους?Ποιοι χαρακτηριζουν ,με τις ιδιες ακριβως λεξεις κλισε ,λογω πιθανης λεξηπενιας,προσωπα και καταστασεις?ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.Εισαι εξυπνος ανθρωπος και την εντοπισες σωστα.Επισης επειδη ξερω απο σκυλια,το αδεσποτο μια φορα να το χτυπησεις σε θυμαται για παντα.Ψαχνει και βρισκει ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΑΙΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΖΩΟ,οπως εξ αλλου και ο ανθρωπος, ο οποιος εξελιχθηκε με τα χρονια ...ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ...ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ.Γιαυτο χρησιμοποιουμε τον χαρακτηρισμο σκυλος,σκυλιασες,κλπ κλπ κλπ.
      Χαιρομαι που εμφανιστηκε και αλλος βλακοκτονος, ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.

      Ελπιζω οτι ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ,ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, για να μην κατηγορηθω για πληθυντικο μεγαλοπρεπειας...........

      Διαγραφή
    13. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΧΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

      Διαγραφή
    14. ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΧΙΛΙΑΡΑ, Η ...ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΦΑΤΣΑ?ΑΑΑΑΑΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ 10 58. ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ?Δηλαδη πως οριζεις εσυ την διαπλοκη?με την οκα,με το κιλο ,με την λεξη, η με την σελιδα?
      Ξερεις ποσο παει η σελιδα των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ,ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ,ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΟΛΚΗΣ?Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΛΙΒΑΝΙΣΤΙΡΙ ΠΟΥ ΖΕΧΝΕΙ ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ?Εγω διαφωνω μαζι σου.Με πειραζει και πολυ, ο καθε αγραμματος να εξαργυρωνει ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ,ΜΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.Να βγαλεις μεροκαματο εντιμα χωρις μαιμουδιες.Αυτη η επιεικια, ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Δεν εχω αμνησια ,ουτε δινω ΑΜΝΗΣΤΙΑ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ,ΤΕΡΜΑ.

      Διαγραφή
    15. ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ για την σοφια..του Σουλειμαν,συγνωμην Σολωμων ηθελα να πω το ιδιο ειναι ,μουσουλμανιστι.Οπως Ομηρος Ομαρ,Αβρααμ Ιμπραημ,Δαυιδ Νταβουτ,Ιωσηφ Γιουσουφ ,και αλλα παιδια του Αβρααμ.

      Διαγραφή
    16. Είμαι ο 7:34 μμ 25.8.2012 και επανέρχομαι απαντώντας στις κακόβουλες και εντελώς προβοκατόρικες αναφορές του 3:54 μμ (25.8.2012) και του 10:58 πμ (26.8.2012). Συγκεκριμένα:
      1. Ο πρώτος εκ των ανωτέρω ρωτά (λες και αυτό είναι το συζητούμενο θέμα), "Με ποια πολιτική ή επαγγελματική ιδιότητα τους έγραφε ομιλίες και σε ποιους;" (αναφέρεται στον κ. Π). Απαντώ, ως παλιό πρώην στέλεχος και των Ενεργών Πολιτών Αρτέμιδος και της Νέας Πνοής (μετά), ότι ο εν λόγω προσέφερε αφιλοκερδώς ως στέλεχος επίσης των ως άνω δημοτικών παρατάξεων στο διάστημα που ήταν σ' αυτές, όπως συνέβαινε με όλους μας. Ουδείς από εμάς αμφισβήτησε τις ικανότητές του, πέρα από το αν είχαμε διαφορετικές γνώμες. Όσο για το οικονομικό, μη ψάχνεται οικονομική ή επαγγελματική σχέση, άλλωστε στην περιοχή του Δήμου μας (ο εν λόγω κ. Π), έχει από παλιά αποποιηθεί κάθε έμμισθη ιδιότητα και σχέση. Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε αντίθετη περί αυτού απόδειξη, ας βγει να το πει. Αλλά με απόδειξη.
      2. Ο δεύτερος εκ των ανωτέρω αναμασάει κακόβουλα, τα περί «ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ. …..», προφανώς για να αποπροσανατολίσει τους αναγνώστες και να τους περάσει το μήνυμα ότι ναι μεν αυτός γράφει, κλπ (ο κ. Π). αλλά το κάνει γιατί τα παίρνει (βγάζει μεροκάματο στις εκλογές ….), οπότε μην τον ακούτε κινείται με δόλο. Ψευδέστατο και αυτό και επαναλαμβάνω όσα και παραπάνω προανέφερα. Ο εν λόγω, συμμετείχε στο παρελθόν μαζί μας αδαπάνως και προσέφερε όπως ο καθένας μας μπορούσε στις δημοτικές μας παρατάξεις. Άλλο τι έκαμαν οι ηγήτορές μας μετά και που κατέληξαν.
      Σ υ μ π έ ρ α σ μ α ο εν λόγω κ. Π, σήμερα δραστηριοποιείται πάλι στα κοινά με μια δική του ομάδα – όμιλο όπως τον λέει και κανενός από όλους εμάς δεν ζήτησε, ούτε νομίζω θα ζητήσει ποτέ, ούτε δανεικά, ούτε εργασία (Γνωρίζω τον άνθρωπο από το 2001). Απορώ οι ως άνω φίλοι μου, πως δεν τον γνωρίζουν από τη μέχρι τώρα δράση του. Πάντως εγώ πιστεύω ότι προσποιούνται.
      Και το κάνουν αυτό για ένα και μόνο λόγο. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ για να αποφύγουν να επικεντρώνονται στα όσα καυτά και τεκμηριωμένα εκφράζει σήμερα και αποκαλύπτει ο Όμιλος της περιοχής (ΟΠΑΣ). Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια, απέναντι στη λασπολογία.

      Διαγραφή
    17. Το μεροκαματο το βγαζουν αυτοι που αναφερω στο σχολιο μου 1 30.Δεν εννοω τον ΠΟΘΟ ουτε μου περασε απο το μυαλο.ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ,κανω με αυτους που βγαζουν μεροκαματα με ολοσελιδες φωτογραφιες και παρεμβαινουν ανωνυμως παντα.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.LOOK WHO IS TALKING EINAI ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΥΠΑΙΝΙΚΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

      Διαγραφή
    18. Γεμίσαμε φιλανθρωπους και αγίους στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα. Θέλουν να προσφερουνε στα κοινά χωρίς αμοιβή και πάντα έτσι κανανε. Εμείς οι υπολοιποι νοιώθουμε ένα τίποτα δηλαδή. Καλά για τοσο καφρους μας περνάτε; Εδώ θα ευδοκιμήσουν όλα τα φρούτα; Εδώ; Μονίμως εδώ;

      Διαγραφή
    19. Ελάτε κυρία Μαίρη μας, μη πάθετε και τίποτα. Μπας και σου ζήτησε κανένας από αυτούς που εννοείς καμιά αμοιβή. Δες το χάλι σου και την άγνοιά σου να αξιολογείς τα πράγματα. Βγες από τη στείρα αμφισβήτηση κάθε καλού και κοίταξε την ουσία και τι αποκαλύπτουν ορισμένοι από αυτούς που χρόνια τώρα ελάχιστοι ακούνε και σέβονται, γιατί τους αρέσουν τα καθαρόαιμα λαμόγια. Δες τι λένε οι άνθρωποι και τι γράφουν με δικό τους κόπο, μυαλό και χρήμα και αν κάποτε σου ζητήσουν έστω και δανεικά, εμένα τρύπησέ μου τη μύτη. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ που σου προσφέρουν χωρίς να ζητούν. Δεν είναι όλοι πολιτικοί νταβατζήδες. Εδώ οι κύριοι αυτού του Ομίλου σου αποκαλύπτουν τα παιχνίδια της Δημοτικής Αρχής για το αποχετευτικό με απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία της επιλογής τους, σου αποκαλύπτουν με ντοκουμέντα για το δάνειο της αρπαχτής που πάνε να μας φορέσουν και εσύ μας λες για «φρούτα» …… και λοιδορείς γενικώς και αορίστως.
      Εκτός βέβαια κι αν δεν είσαι η Μαιρούλα, αλλά κάποια Μαρκού-λα που τις μπαίνει στο μάτι όποιος θίγει τα συμφέροντα του συστήματος διαφθοράς.

      Διαγραφή
    20. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ.Εσεις δεν εχετε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ που ερχεται ολη η Ελλαδα και ΑΓΙΑΖΕΙ τα αυτοκινητα της?ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΙΟΔΗΜΑΡΧΙΑ? Εγω το ειδα στην τουβουλα περισυ προπερσυ.Το κοψατε?Ελεγα να ερθω να ΑΓΙΑΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ,γιατι με αυτα που αποκαλυπτονται με στοιχεια για τον δημο σας ,ολο και κατεβαζω κανενα καντηλι ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΔΩΝ ,ιδιαιτερα οταν μου ερχονται τα δημοτικα τελη που επιβαλλουν ,οι αγιοι αυτοι πατερες ,που ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΗ ΤΟΥΣ,Ο ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΣ Ο ΤΡΩΙΚΑΝΟΣ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΤΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ?ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΝΑΙΙΚΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΡΕΤΣΙΝΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΙ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ .ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ...αυτη για να ωρυεται ετσι....ΣΙΓΟΥΡΟΝ, ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΗ.ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ...... ΜΑΡΙΑ.Η ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, Η ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ?

      Διαγραφή
    21. Όταν αναφερόσαστε σε γυναίκα, χυμάτε με όποια ρατσιστική έκφραση σας κατέβει. Σου λέει γυναίκα είναι, κάποια αγράμματη θεούσα χωριάτισσα θα είναι, θα τη στολίσουμε αναλόγως. Αλλά δε....μασάμε.Αυτά, στις αξιοσέβαστες κυρίες της οικογένειάς σας, που σας ανέθρεψαν έτσι.
      Τις "δωρεάν" προσφορές, πηγαίνετε αλλού να τις πουλήσετε. Δεν υπάρχει κανείς σήμερα να χάφτει αυτά. Δώσαμε, δώσαμε. Άκου, είναι...άρχοντας! Πάλι καλά που δεν είπε ότι είναι η μετεμψύχωση της Μητέρας Τερέζας!
      Και κάτι άλλο: Άδικα φαντασιωνόσαστε τον αντιδήμαρχο, το μεγαλύτερο ένοχο για την πολιτική παρακμή μας τις τελευταίες δεκαετίες. Μακάρι να φοβότανε τα διάφορα δημοσιεύματα, αλλά δε νομίζω. Απαιτείται νέο αίμα από σοβαρούς, σύγχρονους και μορφωμένους αντιπάλους για να γίνει κάτι.

      Διαγραφή
    22. Γειά σου Μαίρη του Κίτσου ..................., σε πονάνε, σε πονάνε οι αποκαλύψεις

      Διαγραφή
    23. Ποια "Μαίρη" βρε ο ίδιος ο Κίτσος τα γράφει ........ Μη τσιμπάτε .......

      Διαγραφή
    24. Άντε παιδιά διαβάστε για το δάνειο των 5.000.000 €. Εκεί να δείτε πάρτυ που στήνουν.

      Διαγραφή
    25. Μα τι λετε κυρια μου?Το θεοσεβουμενη,η συγκριση με την Παρθενο ,και την αγια Μαρια την Μαγδαληνη, αντε και την Μαρια του Ιακωβου, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΝ?Η Γλωσσα σας διαφερει λιγο ,εως ελαχιστα απο Αγια ,κατα τα αλλα,νομιζω οτι εχετε χασει τελειως την ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ σας.Η αξιοτιμος μητερα σας,θα ηταν παρηφανη ,οι δασκαλοι σας το ιδιο ,και αυτοι που θελετε να βοηθησετε, με ΟΛΕΘΡΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΑΣ? Εκθετετε τον εαυτο σας την οικογενεια σας και την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΑΝ ....ΙΝΑ ΜΗ ΕΙΠΩ.Ποιος μορφωμενος κυρια μου ,θα ερθει να συν ομιλησετε .....ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ?Δεν μασατε λετε ,αλλα ΒΡΥΧΑΣΘΕ , την γλωσσα ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΥΛΗΚΟΝ,ΑΡΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ . Αντρες και γυναικες μπορουν να γινουν ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΔΕΣ.Δεν εχω τιποτα εναντιον των μαουνιερηδων ,μην το παρετε παλι ως ρατσιστικον, ,αλλα να ...εχουν μια ιδιαιτερη γλωσσα ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΙΣΑΤΕ.ΧΑΙΡΕ ΚΑΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ ...ΜΑΚΡΙΑ......ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    26. Επιτρέψτε μου να σχολιάσω εκτός του θέματος της ανάρτησης, μιας και ως νέα στην πόλη δεν είμαι ακόμα πολύ ενημερωμένη, για τα τοπικά.
      Πρόσφατα, γνωστή μου έλεγε, πως όταν χρησιμοποιεί ψευδώνυμο για σχόλια σε blogs,διαλέγει σχεδόν πάντα αντρικό! Δεν ξέρεις, μου είπε, τί παθαίνουν, όταν αντικρούουν γυναίκα, τί ξερνούν! Το είχα θεωρήσει υπερβολικό. Φαίνεται όμως, ότι δυστυχώς έτσι είναι.
      Το ίδιο δε συνέβη και με το φασιστοειδές στην τηλεόραση; Οι περισσότεροι δικαιολογούσαν τη συμπεριφορά, γιατί οι βουλευτίνες, τον είχαν προκαλέσει και επομένως καλά τους έκανε!
      Βλέπω και εδώ, πως οι φαλλοκρατικές αντιλήψεις καλά κρατούν. Διάβασα έκπληκτη ένα σωρό σεξιστικές αναφορές. Μέχρι και το χαρακτηρισμό "εκδιδόμενη" υπονόησε κάποιος!!!!
      Είμαστε μακρυά από τον πολιτισμό τελικά. Σε καμμία δυτική τουλάχιστον χώρα, δε θα γινόταν αυτό και πιθανόν οι διαχειριστές του blog να μην επέτρεπαν δημοσίευση ανάλογων σχολίων.
      Ο πραγματικός ανδρισμός απαιτεί ήθος, ευγένεια και επιχειρήματα. Είστε σκέτη θλίψη.

      Διαγραφή
    27. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ?ΤΟ WOMANS LIB ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ME 30 XΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ,ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΝ ΠΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ?ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ,ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ...ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ,ΟΙΚΤΙΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ....ΕΛΕΟΣ ΜΑΝΔΑΜ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΑΝΔΡΑΣ ,ΜΑΥΡΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ?Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ,ΑΝΗΚΕΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ,KAI OI EMONNEΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ.... ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ..ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΕΙΣΘΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ,ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ... ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ......(SIC)...ΙΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΑΝ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ...ΚΥΡΙΑ ...ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ.ΕΕΕΕΕ ΠΙΑ ....

      Διαγραφή
    28. Καλά, όλος αυτός ο χαμός, επειδή μια συντοπίτισσα είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν εμπιστεύεται όσους παρουσιάζονται αυτόκλητα και διαλαλούν για τον εαυτό τους, ότι είναι ανιδιοτελείς; Είσαστε καλά; Ο καθένας, θα ήταν καχύποπτος.

      Διαγραφή
    29. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΕΙΜΗΛΙΟΣ28 Αυγούστου 2012 στις 9:05 π.μ.

      ΑΓΑΠΗΤΕ Κ ΝΙΚΟ.Το θεμα δεν ειναι ΤΙ ΕΙΠΕ η κυρια ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.Υπαρχει μια τεραστια διαφορα λογου με σας πχ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ, ΑΦΕΛΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ουτε γιατι εσεις εισθε ανδρας.Στο κατω κατω δεν σκεφτονται, οι υπερ εφυεις,ανεαρτητως φυλου ,ΟΤΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΔΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ?Οποτε προς τι το φεμινιστικον κυρηγμα?ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ, για ενα τοσο σοβαρο θεμα ,οπως της αναρτησης,να το μετετρεπουμε σε πολεμο των φυλων?Ειμαι πολυ καλα ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙ ΥΜΑΣ,ΑΓΑΠΗΤΕ ,απαντω στην ρητορικου τυπου ερωτηση σας,αν και ξερω,ΟΤΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, δεν χρηζουν απαντησης.Απανταει ο ρητωρ μονος του και φερει και την ευθυνη της απαντησης.Αυτο το λεκτικο σχημα, το χρησιμοποιουσε πολυ ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ,στους περιφημους ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.Δεν σας ενδιαφερει ισως η ιστορια ,αλλα να....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΑΤΙΜΗ ...ΣΥΝΕΧΩΣ.Και οι νοουντες, νοητωσαν......

      Διαγραφή
    30. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΕΙΜΗΛΙΟΣ28 Αυγούστου 2012 στις 9:42 π.μ.

      Εκαμα ...ορθογραφικον.που ου ου ?εωλοι?

      Διαγραφή
    31. Στην Ελλάδα, έτσι και τους μπει στο μάτι γυναίκα, αφρίζουν, ο ανδρικός σωβινισμός σε όλο του το παραλήρημα. Αυτός που είπε για Μαγδαληνή, δε ζητάει συγγνώμη τουλάχιστον; Μετά από αυτά θέλουν να εχουν και άποψη για τους Δήμους, για τα προβλήματα κλπ. Το εγώ τους θέλουν να προβάλλουν και τίποτα άλλο. Δυστυχώς οι Κασίδες είναι δίπλα μας, γύρω μας. Πολύ εύκολα όμως γλιστράνε και αποκαλύπτονται!

      Διαγραφή
  8. Πάντως αν κρίνουμε τους χειρισμούς του Δημάρχου στην περίπτωση των αποκαλύψεων του EXTRA 3 , ο άνθρωπος πολιτικά είναι λίγος. Είναι πολιτικά ελάχιστος. Αυτοί που διοικούν τον Δήμο είναι τελικά οι τέσσερις που τον επέλεξαν στη θέση του υποψήφιου Δημάρχου το 2010. Δηλαδή οι κ.κ. Χ.Γ. Μάρκου, Γ. Γκινοσάτης, Α. Μαργέτης και Π. Πουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημότες προβληματιστείτε. Πάρτε πίσω τις λευκές επιταγές από τα "καλά" παιδιά που σας εξαπάτησαν.
    Οι αποκαλύψεις είναι σοβαρές. Σηκωθείτε από τους καναπέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε θα πείτε και θα γράψετε τώρα τίποτα για το αποχετευτικό ή θα συνεχίσετε τα παιχνιδάκια με τις προσωποποιήσεις; Το πρόβλημα είναι μπροστά μας και οι πιο πολλοί κοιτάζεται το φεγγάρι. Σας χάρισαν έναν γάϊδαρο και εσείς τον κοιτάτε στα δόντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΕΙΜΗΛΙΟΣ26 Αυγούστου 2012 στις 10:18 μ.μ.

    Τι θες να πεις φιλε?Πρωτον το φεγγαρι δεν ΚΟΙΤΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ, ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ...κανεις δεν χαρισε γαιδαρο σε κανεναν.Για ξανα προσπαθησε..... να συνταξεις μια προταση που να βγαζει νοημα ,αλοιως,αστο βρε παιδακι μου...ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ,ΣΕ ΖΑΛΙΖΕΙ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ,ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ...ΠΟΘΟ ΚΤΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΤΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας