ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση του Μπλογκ σε σχόλια....


Το μπλογκ είναι μαζί με τους κάτοικους των Σπάτων και της Αρτέμιδας όταν αυτοί διεκδικούν μία καλύτερη ποιότητα ζωής… ή μάλλον, όταν απαιτούν από έμμισθους λειτουργούς να κάνουν το καθήκον τους.
Έμμισθοι λειτουργοί, είναι ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι και μάλιστα είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίζουν στους δημότες την αίσθηση της ευνομίας.
Εξάλλου εμείς τους πληρώνουμε σωστά;

Η άποψη του μπλογκ είναι ότι δεν δικαιούται κανείς Δήμαρχος και κανείς Δημοτικός Σύμβουλος να λαμβάνουν ευχαριστίες όταν απλά επιδεικνύουν την πρόθεση να ασχοληθούν με θέματα τα οποία ο νόμος τους επιβάλει να επιλύουν.
Όχι, η πρόθεση τους δεν φτάνει.
Επειδή είμασταν παρόντες στα περισσότερα δημοτικά και τοπικά συμβούλια… πραγματικά έπρεπε να δείτε τις τούμπες και τις κωλοτούμπες που έκαναν οι τοπικοί σύμβουλοι (Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα) όταν έδιναν άδειες μουσικής στο PALAZZO για 3 χρόνια, στο JOKO και το CRYSTAL και τέλος στο περίφημο KENZO.
Μα να μην δουλέψουν τα μαγαζιά έλεγαν…. και στα «φρύδια» τους οι κάτοικοι.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Οι δημότες χρειάζονται έναν δήμαρχο πατέρα…. και όχι νονό. Ένας τέτοιος Δήμαρχος θα έχει μαζί του, το 70% των δημοτών.
Μακάρι αυτός ο δήμαρχος να ήταν ο Χ.Α.Μάρκου. 
Θυμηθείτε μας, του χρόνου τον Ιούνιο, εμείς εδώ θα γράφουμε τα ίδια και εσείς το πιθανότερο είναι να έχετε παραιτηθεί από τους αγώνες σας.
Για να καταλάβετε τι μας κάνουν σε επίπεδο δήμου, κάντε ένα πείραμα:

Αφήστε ένα τζάμι του σπιτιού σας βρώμικο, μην το καθαρίσετε για καιρό.
Σιγά σιγά θα χάνεται η διαύγεια του…ώσπου τελικά δεν θα βλέπετε έξω.
Ξέρετε τι θα κάνετε;
Θα  συνηθίσετε να στρέφετε το βλέμμα σας στο επόμενο καθαρό παράθυρο… 
Έτσι δεν θα αποτελεί πρόβλημα το βρώμικο παράθυρο γιατί σιγά σιγά βρήκατε υποκατάστατο... και το πιθανότερο; 
Θα συνηθίσατε και την βρώμα του.
Έτσι σκέφτονται λοιπόν οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι… κ.α. και ακόμα χειρότερα έτσι σκέφτονται πλέον και οι δημότες.
Θεωρούν ότι η βρώμα των παραλιακών μαγαζιών με την ασύδοτη ηχορύπανση είναι κάτι που ήταν έτσι από πάντα και σιγά μην το αλλάξουμε. 
Θεωρούν ότι η ηχορύπανση του Αεροδρομίου είναι κάτι που ήταν έτσι από πάντα και σιγά μην το αλλάξουμε.
Σιγά μην γλυτώσουμε από την ηχορύπανση του Αεροδρομίου… να τους βάλουμε σιγαστήρες;  Λένε οι εξυπνάκηδες.
Θεωρούν ότι η Λούτσα ήταν είναι και θα είναι η λύση για τα λύματα.  Και που θα πάνε τα λύματα;;; Μα εδώ και χρόνια όλοι λένε στην Λούτσα.
Συνηθίσατε κύριοι  και κυρίες.
Συνηθίσατε να σας τοποθετούν και να σας κατηγοριοποιούν όπως γουστάρουν κάποιοι έξυπνοι, ως πολίτες Β, Γ, Δ κατηγορίας…
Το Ευχαριστώ κρατήστε το σφιχτά μέσα στο στόμα σας. 
Μην το ξεστομίζετε σε ψηφοθήρες και καιροσκόπους, είναι πολύτιμο και πρέπει να το δίνετε μόνον σε ανιδιοτελείς. 
Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας και μην γίνεστε θύματά τους, με ένα χτύπημα στην πλάτη...
Μακάρι να κάνουμε λάθος!!!

48 σχόλια:

  1. Καλημέρα αγαπητό μας blog
    Πολύ σωστά όσα γράφεις και εγώ φοβάμαι πολύ τον ερχόμενο "Ιούνιο". Δυστυχώς "έχουμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα" και σε αυτό η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνον δική μας.
    Συνέχισε με θάρρος και δύναμη, δίνοντας κουράγιο σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Λουτσα, δεν ηταν παντα ετσι.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ.
    Δεν Ξεχνω, δεν εχω Αμνησια και δεν δινω ΑΜΝΗΣΤΙΑ.
    Στο μπλογκ υπαρχουν ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι τα ...λογια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ...ΛΑΜΠΕΙ .ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ,ΣΑΝ ΛΑΜΑ ΚΟΦΤΕΡΗ.Η λαμα μπορει να ματωσει. Διαβαστε προσεκτικα,τι γραφει ο καθεις,και αναρωτηθειτε ΓΙΑΤΙ το γραφει. Η αληθεια βρισκεται στο ΓΙΑΤΙ , ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ.Το πως, φωτογραφιζει το συγκεκριμμενο ατομο ,οχι την ουσια, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Αυτες δεν φωτογραφιζονται,μονον μπογιατιζονται...με τα λογια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοτική αρχή συνεχίζει την ίδια και χειρότερη τακτική με τους πριν, στο θέμα των παραλιακών μαγαζιών. Τί συμβαίνει λοιπόν σήμερα; Ανικανότητα; Διαφθορά; Και τα δύο;
    Όμως υπάρχει και ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, που ποτέ δεν έχει πάρει θέση για τα νυχτερινά της ανομίας. Άχνα. Τσιμουδιά. Ποτέ! Για πολλά κόπτεται, βροντοφωνάζει, δημοσιεύει. Για τη νύχτα ποτέ! Άκρα του τάφου σιωπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο δήμος έχει χοντρό πρόβλημα. Χρόνια τώρα. Η ίδια κατάσταση. Καλά κάνετε και τα γράφετε όπως τα γράφετε. Το κακό ξεκινάει και τελειώνει στο δήμο. Η λύση θα προκύψει από εκεί μέσα με τον α ή β τρόπο... Αντί να αναλώνεστε σε διαξιφισμούς μεταξύ σας, μέλη του μπλογκ, μήπως θα ήταν πιο εποικοδομητικό να διερευνούσαμε με λεπτομέρεια τις συγκεκριμένες νομικές διαδικασίες και οδούς για να "εξαναγκάσουμε" το δήμο να σεβαστεί τη νομιμότητα και τα δικαιώματά μας ως δημότες; Μήπως πρέπει η όλη υπόθεση να ανατεθεί άμεσα σε έμπειρο δικηγορικό γραφείο με έξοδα που θα μοιραστούμε όλοι μας; Σύλλογε οργανώσου, άμεσα, τώρα, δε νομίζω ότι θα αρνηθεί κανείς να συνδράμει! Η υπόθεση με τα κωλόμπαρα είτε είναι μέσα στη Λούτσα, είτε στο Άγιο Νικόλαο, είτε στη Βραυρώνα, πρέπει να κλείσει άμεσα. Δε πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον το blog στην απάντησή του κάτι "ξέχασε". Όταν έδιναν έδιναν άδεια μουσικής για τριετία στο "PALAZZO", ήταν παρών και αρχηγός δημοτικής παράταξης. Μήπως πήρε θέση; Είχε μήπως καμμιά αντίρρηση; Για ξαναδείξτε το video, τις φωτό και τα πρακτικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου δώσατε αφορμή να καταθέσω και γω κάτι. Ναι, φημολογήθηκε, πως όταν πέρυσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν να δίνουν για α' φορά τριετείς άδειες μουσικής στο τοπικό, πολιτικός με φιλοδοξίες π-ά-λ-ι στα δημοτικά, ήρθε και παρακολουθούσε τη συνεδρίαση ως θεατής, σιωπηλός. Πα να πει, κοιτάξτε με, είμαι δω, το κανόνισα, το διασφάλισα το δίκιο σας, είμαι ο άνθρωπός σας.... Υπάρχει μήπως άλλη ερμηνεία;
      Πολύ θα ήθελα να μάθω αν είναι αλήθεια, παρακαλώ το μπλογκ να δει μήπως υπάρχει βίντεο να μάθουμε περί ποίου πρόκειται ώστε να φυλαχτούμε.

      Διαγραφή
    2. Μα γιαυτό βγήκε, για να υπερασπίζεται όποιον θεωρεί ότι έχει δίκιο... Τί σημασία έχει, αφού έχουν δίκιο πέντε νυχτομάγαζα και δέκα χιλιάδες κάτοικοι έχουν άδικο; Θα υπερασπίσει αυτούς τους πέντε. Τί φωνάζετε λοιπόν; Ο άνθρωπος πάει με το δίκιο.

      Διαγραφή
  6. Συμφωνω απολυτα με τη θεση του μπλογκ.Ετσι ειναι,συνηθισαμε στη βρωμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέλος του Συλλόγου Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:19 π.μ.

    Δε με καλύπτει η απάντηση του μπλογκ για την επίμαχη επικεφαλίδα με την οποία υποδέχτηκε το δελτίο τύπου του τοπικού Συλλόγου του Αγίου Νικολάου. Ίσως θα μπορούσε ο γράφων να μας θυμίσει πόσες τέτοιες παρεμβάσεις θυμάται να έχουν δημοσιοποιηθεί στα χρόνια που πέρασαν. Το χειρότερο είναι ότι με την ανάρμοστη (και μάλιστα από υπεύθυνο του μπλόγκ) αυτή επικεφαλίδα κατάφερε να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση που ανοίχτηκε, έτσι ώστε να επισκιασθούν τα απτά αποτελέσματα που προκύψανε στη συνεδρίαση εκείνη, του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδας της 4ης Σεπτεμβρίου.

    Οι αποφάσεις της συνεδρίασης αυτής δεσμεύουν το Τοπικό Δημ. Συμβούλιο να μην εκχωρήσει εις το εξής άλλες άδειες μουσικής / μουσικών οργάνων 1)αορίστου χρόνου 2)για εξωτερικό χώρο 3)για παράταση ωραρίου πέραν των ωρών κοινής ησυχίας.
    Διατυπώθηκε η ρητή δέσμευση του Δημάρχου, όπως μεταφέρθηκε από την Δημοτική Σύμβουλο που τον εκπροσώπησε, ότι θα συνταχθεί άμεσα πλαίσιο κανονιστικών διατάξεων για τη μουσική, κι αυτό είναι ένα πεδίο διαπραγμάτευσης που ανοίγει τώρα, ώστε να μη μείνει κενό γράμμα, για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις, αλλά να καταρτισθεί και να ενεργοποιηθεί το συντομώτερο, με όρους που να ικανοποιούν τις τοπικές κοινότητες.
    Ένα ευχαριστώ με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να διατυπωθεί, στα πλαίσια τουλάχιστον του να διατηρηθούν δίαυλοι επικοινωνίας. Χωρίς αυτό να συνεπάγεται επανάπαυση, αφέλεια ή τί άλλο. Αντίθετα. Την συμπαράστασή σου λοιπόν αγαπητέ μου δεν την εισπράξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ) ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΜΑΤΙ

      Διαγραφή
  8. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:46 π.μ.

    Καλά δεν είπαμε να πείτε σε εμάς ευχαριστώ... όοοοοοοχι βέβαια εμείς δεν βοηθήσαμε καθόλου ...
    Όπως και να χει, ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλό του τόπου, δεν ζητήσαμε ποτέ την συμπάθεια κανενός. Ούτε την δική σας.

    Εσείς περιμένατε όμως να ακούσετε τι;;;; Μπράβο;;;;;
    Κάνατε αυτό που πρέπει για εσάς, τα παιδιά σας και τις περιουσίες σας. Θέλετε Μπράβο;;;
    Μπράβο λοιπόν... μακάρι να το κάνουν και οι υπόλοιποι.
    Για τα υπόλοιπα υπομονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδες ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ.ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.Τα υπολοιπα ειναι ρεβεραντζες.Αλλη η δουλεια ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚ και αλλη η δουλεια ενος συλλογου και επομενως ΑΛΛΗ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ.Αν μιλησω οπως ο Αριστογειτων ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ.Εσεις δεν θελετε να χασετε την υποθεση ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.Ο Στοχος μετραει,μην τον χανετε....

      Διαγραφή
    2. Μέλος Συλλόγου Αγ.Νικολάου12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:54 μ.μ.

      Ας μένουν οι χλευασμοί. Ό,τι μπορούμε κάνουμε. Θα δούμε.

      Διαγραφή
  9. Και ο αφανής πλην ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ πρόεδρος του Δ.Σ. είναι έμμισθος.
    Δεν πρόκειται να ξεφουσκώσει το κίνημα της διαφάνειας και της διεκδίκησης των αυτονόητων απλά θα πάρει τη μορφή του και θα αποβάλλει τις πρόσκαιρες καφενειακές φούσκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι εποχες των δανεικων τελειωσαν...

    Επομενως με ενα πεταμενο ξεροκομματο δεν μπορουν να κοροιδεψουν
    κανεναν και τελος με δεδομενο οτι πανω κατω τουλαχιστον εδω μεσα υπαρχει
    ταυτιση αποψεων...,

    Α. Ηχορυπανση Αεροδρομιου : Χρηση δυτικου διαδρομου για απογειωσεις

    Β. Συνεχιση λειτουργιας νυκτερινων κεντρων στη παραλια αρκει να τηρουνται
    ολοι οι κανονισμοι προστασιας των γυρω περιοχων

    Γ. Αποχετευτικο: Ψυταλλεια , εκτος αν καθε δημος αναλαβει τα δικα του λυμματα
    ξεχωριστα-πραγμα δυσκολο-,

    Νομιζω οτι το μπλογκ οφειλει να προχωρησει σε πολιτικη κινηση στην οποια
    θα συμμετεχουμε ολοι.

    Θεωρω οτι τα πραγματα ειναι πιο απλα απο οσο φαινονται απλα δεν υπαρχει
    πολιτικη βουληση - ευκαιρια να βρεθει και αυτη-...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:08 μ.μ.

      Ωραίοι! "Συνέχιση λειτουργίας νυκτερινών κέντρων στη παραλία αρκεί να τηρούνται..."
      Αυτή την πόλη θέλουμε; Ωραία πολιτική! Φέρτε τη μαφία της νύχτας στο λαό! Θα σας κάνουμε και πολιτική κίνηση! Πριν από σας για σας!

      Για κάντε το λοιπόν λιανά, πώως θα τηρούνται οι κανονισμοί προστασίας των περιοχών; Με γενικόλογες διακηρύξεις και ευχολόγια; Τα έχουμε ξανακούσει αυτά και χορτάσαμε.

      Ας ξεκαθαρίσουν πρώτα με λόγια και έργα μέχρι εξαφανιστεί το πρόβλημα, οι αρχηγοί των παρατάξεων, ότι κατ' αρχήν, είναι εναντίον συγκεκριμένα:

      1)Των αγωγών βοθρολυμάτων, που εκβάλλουν από τα μαγαζιά στη θάλασσα.

      2)Των καταπατήσεων κάθε ΣΠΙΘΑΜΗΣ παραλίας και αρχαιολογικών χώρων.

      3)Των αυθαίρετων κατασκευών ( σύμφωνα με το Νόμο, οτιδήποτε πακτωμένο, δηλαδή από παντός είδους δάπεδα, κιόσκια κλπ) των μαγαζιών στην αμμουδιά

      4)Της λειτουργίας κέντρων, εκεί που απαγορεύεται από τη χρήση γης.

      5)ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΧΕΙΩΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ.

      Ακούτε, επαναλαμβάνουμε,

      ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΧΕΙΩΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ. Τέλος



      Διαγραφή
    3. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:14 μ.μ.

      Για να γίνει κάποιος δήμσρχος πρέπει να μπορεί, να θέλει και να ξέρει. Εάν λυπει ένα από τα 3 τότε απλά δεν κάνει... το μπλογκ δεν φιλοδοξεί να βγάλει πολιτικά φυντάνια... θα είμασταν ανακόλουθοι εάν το κάναμε. Στις επόμενες εκλογές θα είμαστε δίπλα στους πολίτες και θα τους ξυπνάμε, για να μην την ξαναπατήσουν.
      Αυτά._

      Διαγραφή
    4. Οι κινησεις πολιτων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ...ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.Μπορειτε αν θελετε να κανετε συλλογο φιλων του μπλογκ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ,για να μην Αγορασθει απο μωροφιλοδοξους,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ.Το να εχει κανεις μπλογκ με 50 σχολια σε πολλες αναρτησεις,ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.Σαν τετοιο εχει και οικονομικη αξια.ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΙΝΟ....Και το οδηγω...ουτε το κοματι εχω διαφημισεις.

      Διαγραφή
    5. Αυτος ο ΚΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ?ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΑΙΔΑ?ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ?Εκει που τα παιδια,εεεεεεε μαλωσαν μωρε....εεεεε παιδια ειναι....ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ... ΑΚΟΥ ...ΟΦΕΙΛΕΙ ...να προχωρησει σε πολιτικη κινηση.....ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ?ΣΤΟΝ ΚΠ?
      Δεν ειμαστε με τα καλα μας ,ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ....ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΛΠ ΚΛΠ
      Βρε αγανακτισμενοι, ακομα δεν πηρατε ειδηση who is talking?Οφειλετε να καταλαβετε απο αλλα του σχολια...λιγα του ειπατε...ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.....Εγω την πηρα πρωτος την μ παρουφομπαλα,αντε σειρα σας και αν χρειαστειτε βοηθεια ...ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ....Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ... ΠΑΝΣΟΦΟΣ....ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΥΠΟΣΤΑΤΟΣ? ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΘΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ,
      ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ .

      Διαγραφή
  11. μπαίνω καθημερινά αλλά σπανίως κάνω σχόλια σε πολλά μπλόγκ.
    π.χ enikos.gr δείτε έχει πολλά σχόλια;σημαίνει ότι δεν το βλέπει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Η προσεκτικη αναγνωση, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.Μπορει βεβαια να υποθετει κανεις οτι θελει, αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Υπαρχει ποικιλομορφια γραπτου λογου ,ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑτου καθε γραφοντος.Κουκουλα στο γραπτο δεν υπαρχει,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ...ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.Δεν ξερετε οτι μερικοι συγγραφεις, αναγνωριζονται απο λιγες σειρες και μονον ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ?Υπαρχουν στοιχεια οπως η συνταξη, η χρηση ορισμενων λεξεων τα σημεια στιξεως και αλλα ,ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ.Πιστευω οτι κανετε εντελως λαθος.τα ιδια ατομα με αλλα ψευδωνυμα,ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .το ιδιο ατομο συνεχως, οχι.ΕΣΕΙΣ ΠΧ γραφετε λακωνικα και δεν βαζετε κοματα,ΑΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ......

      Διαγραφή
    3. Καλα εσυ 8:56 ειπαμε δεν εισαι καλα
      και θες βοηθεια

      Αλλα εσεις Αγανακτισμενοι Κατοικοι ....

      Και βεβαια εχετε δικιο που φωναζετε για τα παλιομαγαζα

      Ομως αυτα τα παλιομαγαζα

      Α. Προσφερουν δουλεια

      Β. Δινουν λεφτα στο δημο

      Γ. Προσφερουν στιγμες χαλαρωσης σε οικογενειες με παιδια

      Εγω δεν ειπα οτι εχετε αδικο ουτε οτι ειναι επιτρεπτο να δουλευουν
      με εξωτερικα ηχεια που προκαλουν απιστευτο θορυβο στις 3 και στις
      4 το πρωι...

      Εγω ειπα να λειτουργουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ και ξανα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ...
      οπως συμβαινει και σε αλλα νυκτερινα κεντρα των Αθηνων

      Μια Αρτεμιδα ερημη και μονη πισω στη δεκαετια του 80 δεν νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο.

      Τωρα αυτο περι πολιτικης κινησης νομιζω οτι εχει βαση , η δημοτικοτητα
      του Blog ειναι μεγαλη.

      Με εκτιμηση
      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑ.....ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΡΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ.......ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ....ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ.....
      Οικογενειες με ΠΑΙΔΙΑ ,ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ......ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ.....

      ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΣΕΤΕ.....

      Διαγραφή
    5. Ναι, ναι 2.42. εκεί στα σκυλομάγαζα να τρέξουν οι οικογένειες να χαλαρώσουν μαζί με τα παιδιά τους(!), για να μεγαλώσουν και να γίνουν "λουλούδια" της νύχτας, παρέα με νονούς και εμπόρους. Ίσα!

      Διαγραφή
    6. Κ.Π. 2.42, Ω ΝΑΙ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...... ΒΡΩΜΑ!!!
      ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ' ΑΥΤΑ!!!
      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΛΕΕΙ... ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ;
      ΚΟΙΤΑΤΕ, ΤΙ ΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΝΥΧΤΑ!

      Διαγραφή
    7. Η Αρτέμιδα είναι και παραμένει ακόμα πανέμορφη και δε θα επιτρέψουμε σε πέντε "χαμένους" να τη μετατρέψουν σε πόρνη με τη συνεργασία άθλιων και επίορκων δημοτικών αρχόντων .
      Ανάπτυξη με σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον, όχι βορά στον υπόκοσμο.

      Διαγραφή
    8. Βρε Ηρακλη,Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ, δεν ηταν τιποτα μπροστα στους ΚΟΠΡΟΥΣ,ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ. Το προβλημα δεν ειναι μονον ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ.Το προβλημα ειναι οι ΑΦΑΝΕΙΣ που τους ψηφιζουν.Αυτους να πεισετε...γιατι ψηφιζετε απο το κακο στο χειροτερο, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    9. Απεκτησα και νυκτομαγαζα αγαπητε 7:46...

      Τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα ...
      Να μου πεις εδω μεσα με εχουν πει μεχρι και δημοτικο
      συμβουλο...

      Α ξεχασα να σας πω οτι υπηρξα και πρωι συντροφος της κα Ραφτοπουλου..

      Οι λυσεις παιδες δεν λυνονται με φωνες ουτε με βρισιες.

      Το αεροδρομιο ειναι μοχλος αναπτυξης μιας και προσφερει θεσεις
      εργασιας και εισοδηματα.
      Αρκει βεβαια να λειτουργει σωστα.

      Οι λυμματοαποθηκες πρεπει να φτιαχτουν αρκει να γινουν σε ολους τους δημους και να ειναι τελευταιας τεχνολογιας , αλλιως θα μας φαει το σκατο και η μυγα απο τους βοθρους. Αυτο βεβαια αφορα ολους τους δημους της Ανατολικης Αττικης. Αν ειναι να φορτωθουμε τα λυμματα ολης της Αν Αττικης αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν το συζηταμε καν. Προσεξτε μονο μηπως και δεν γινει τιποτα απο ολα, χαθουν τα ευρωπαικα λεφτα και η μυγα και το σκατο φαει και τα παιδια μας...

      Διαγραφή
    10. Τα νυκτομαγαζα τελος πρεπει να υπαρχουν
      αρκει να τηρουνται ολες οι νομιμες προδιαγραφες
      οχλησης. Ειναι αδιανοητο να ξαγρυπνουν ανθρωποι στις
      3, και 4 το πρωι επειδη καποιος καταστηματαρχης-γειτονας θεωρει
      οτι ολος ο Αγιος Νικολας ειναι δικος του..

      Που θελω να καταληξω , θελω να πω πως δεν φταιει το αεροδρομιο
      αυτο καθε αυτο παρα οι δημοτικες και κρατικες αρχες που δεν εφαρμοζουν τους νομους. Γιατι αν τους εφαρμοζαν πραγματικα δεν θα κατασκευαζαν διαδρομο 800 μετρα απο κατοικημενη περιοχη ουτε βεβαια θα επετρεπαν πτησεις...
      Δεν φταινε τα νυκτομαγαζα αλλα οι επιορκοι δημοτικοι συμβουλοι που τα περνουν...
      Δεν φταινε τα σκατα αυτα καθε αυτα αλλα οι αβουλες πολιτικες αρχες
      που δεν μπορουν να βρουν μια ορθη περιβαλλοντικη λυση..

      Ομως ολα τα παραπανω απαιτουν πολιτικη βουληση η οποια μαλλον δεν υπαρχει και οδηγουμαστε σε μεσοβεζικες λυσεις...

      Αφου δεν υπαρχει μηπως θα ηταν καιρος να την εφευρουμε αντι
      να τσακωνομαστε για τα αυτονοητα?

      Αγαπημενο μου Blog κατευθηνε μας και εμεις θα ακολουθησουμε τουλαχιστον οσον αφορα τη ψηφο μας. Μια λυση υπαρχει και ειναι ηδη ο Αριστογειτων (λεμε και καμια μ@λ@κι@) να περασει η ωρα ...

      Κ.Π.

      Διαγραφή


    11. Κυριε δημαρχε παρακληση θερμη

      1. Εφαρμοστε τη κοινοτικη και την ελληνικη νομοθεσια
      για το περιορισμο της ηχορυπανσης απο το Ελ Βενιζελος

      2. Προχωρηστε τη λυση της Ψυταλλειας για τα λυμματα οπως εκανε
      και ο δημος Παλληνης γιατι αλλιως θα χαθουν πολυτιμοι ευρωπαικοι
      ποροι

      3. Κλειστε μονιμα ολα τα ΄νυκτομαγαζα που δεν τηρουν αυστηρους περιβαλλοντικους νομους.

      Η αναπτυξη μιας κοινωνιας πρεπει να υπαρχει αλλα με επικεντρο τον ανθρωπο και οχι το κερδος

      με εκτιμηση

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    12. Πρέπει να υπάρχουν τα σκυλομάγαζα, γιατί επίσης εκεί χαλαρώνουν οικογένειες με παιδιά! Άντε βρε, με το καλό ν' ανοίξεις και κανένα επίσημο - με τη βούλα - που λένε, μαγαζί για να χαλαρώνουμε οι υπόλοιποι... Πού να τρέχουμε κάθε τρεις και λίγο στις γνωστές οδούς....Με νόμιμες προδιαγραφές, βεβαίως, βεβαίως. Ανάπτυξη!
      Ευλόγησον blog μου

      Διαγραφή
    13. Ντροπή σου που χυδαιολογείς για προσωπικά ανώνυμε 14/9, 1.39. σε βάρος κυρίας που μετέχει στα κοινά. Ντροπή και για το μπλογκ που δε τα σβήνει.
      Μάλλον αυτά εκπορεύονται από κάποιον που έκανε πριν από μερικά χρόνια την ιστορία με τα αισχρά φυλλάδια σε βάρος αντιπάλων του. Ίσως ακόμα να επιτίθενται στη συγκεκριμένη,επειδή π.χ. άλλαξε πολιτικό σχήμα.
      Όμως πρέπει να ξέρετε, ότι έτσι και θελήσει η θιγόμενη, τα δικαστήρια επιδικάζουν σοβαρές ποινές και αποζημιώσεις και από τον "ανώνυμο" και από το μπλογκ.
      Καμμία σχέση δεν έχω με την κυρία πολιτικό, αντίθετα τις έχω καταλογίσει πολιτικά, μη επάρκεια και αμφιλεγόμενη στάση στα σοβαρά τοπικά προβλήματα. Αυτό δε σημαίνει όμως, ότι επιτρέπεται να αναφέρομαι σε προσωπικά και μάλιστα - ακόμα χειρότερα- σε ψεύδη.
      Θα θέλατε αυτό να συμβεί στην κόρη σας ή στη γυναίκα σας; Ή νομίζετε ότι δεν σας γνωρίζουμε; Πλανάσθε.

      Διαγραφή
  12. ΜΠΑ ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ?Αλλο τα κλικαρισματα αλλο τα σχολια,ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ Η MAKER OPINION.Αφελη εως υπερ απλοικη βρισκω την προσεγγιση σας....Αληθεια οσους διαβαζουν εφημεριδα κρεμασμενη στο περιπτερο ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΤΕ?Στην πωληση η στην αναγνωση?η πουθενα?ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μέγιστο πρόβλημα που θα δείτε θα βγει στην επιφάνεια αν αρχίσει ο δήμος και αλλάζει πολιτική απέναντι στην ασυδοσία των μπαρ, είναι η ανεπαρκής υποδομή τους ή αν θέλετε η αντικειμενικά αδύνατη νομιμοποίησή τους ως προς το θέμα της μουσικής, είτε μέσα είτε έξω από τα μαγαζιά αυτά!
    'Ολα αυτά τα μαγαζιά είναι προχειροκατασκευές, χαμηλού κόστους κτίρια που σε καμία περίπτωση δε διαθέτουν τις μονώσεις που απαιτεί ο νόμος για να παίζουν μουσική σε εσωτερικό χώρο χωρίς να ακούγεται έξω!! Μια σωστή υποδομή για αυτό το σκοπό απαιτεί σοβαρή οικονομική επιβάρυνση που φυσικά κανείς από τους νονούς της αρπαχτής δεν έχει μπει στο κόπο να διαθέσει. Έτσι μιλάμε για κατασκευές με απλές τοιχοποιίες, άπλές τζαμαρίες που ούτε 30db θορύβου δεν κρατάνε και γενικά με τέτοιες φθηνουποδομές, είτε μέσα έχει κανείς τα ηχεία είτε έξω, είναι σχεδόν το ίδιο, ειδικά με τις εκκωφαντικές εντάσεις που επιλέγουν να παίζουν οι καταστηματάρχες!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά το χειμώνα ένα Σάββατο βράδυ που λειτουργούσε ως κλαμπ με εκκωφαντική μουσική ένα από αυτά τα μαγαζιά της παραλίας του Αγίου Νικολάου (ξέρετε αυτό με τις φανταχτερές κτιριακές υποδομές), η όχληση ήταν απίστευτη σχεδόν η ίδια με το καλοκαίρι που τσιτώνουν τα ηχεία στο τέρμα έξω στην παραλία... Άρα δε μιλάμε για λύση του προβλήματος περιορίζοντας τη μουσική σε εσωτερικό χώρο, αγαπητοί συντοπίτες, απλά μιλάμε για ένα ημίμετρο για τα μάτια του κόσμου. Τέτοια μαγαζιά ακόμα κι αν παίζουν 80db εντάσεις μέσα στον εσωτερικό χώρο τους (που είπαμε σιγά μη σεβαστούν τα όρια οι αναιδείς), έξω από το μαγαζί το πολύ να "κόβει" ο ήχος στα 60-70db που πάλι είναι εκτός ορίων (ο ήχος που φτάνει μέχρι τα σπίτια δε πρέπει να υπερβαίνει τα 30db!). Φανταστείτε τι θα γίνεται στην πράξη με τις εντάσεις των 110db και άνω που παίζουν τα ηχεία σε αυτά τα ξενυχτάδικα!!! Ο νόμος το λέει ξεκάθαρα: Αν θες να έχεις κλαμπ, πρέπει να έχεις σοβαρές μονώσεις και κλειστό χώρο-πίστα. Αυτό δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει στη Λούτσα. Η μόνη λύση εδώ που φτάσαμε, είναι είτε οριστικό το λουκέτο στα ψευτοκλαμπ-τρώγλες, είτε αυστηρές ηχομετρήσεις που στις 3 φορές που παρανομείς ... καίγεσαι! Χάνεις την άδεια δηλαδή οριστικά και χωρίς δεύτερη κουβέντα! Μόνο αν κλείσουν οριστικά μερικά από αυτά τα "μαγαζιά" θα θορυβηθούν οι υπόλοιποι... Πως τα ακούτε όλα αυτά; Πιστεύετε ότι ο δήμος θα σταθεί σθεναρά στο πλευρό των δημοτών και θα εφαρμόσει αμείλικτα τις διατάξεις περί ηχορύπανσης; Αυτός ο δήμος; Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Εγώ έχω ΠΟΛΥ μεγάλες επιφυλάξεις τόσα χρόνια που υποφέρω από το ξενύχτι που επιβάλλουν οι νονοί και οι προστάτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώτα να δούμε το τοπίο γύρω μας, ενδεικτικά σε δύο μόνο περιπτώσεις:

    Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι εναντίον των νυχτερινών μαγαζιών, δημοτικός άρχοντας με αρμοδιότητα την Αρτέμιδα, όταν ό ίδιος είχε μέχρι πολύ πρόσφατα νυχτερινό της παρανομίας, δηλαδή είναι αυτής της ενασχόλησης; Στοιχειωδώς, ούτε καν το πόστο δεν του αφαίρεσε ο δήμαρχος, ως ώφειλε!

    Υπάρχει περίπτωση μέγα στέλεχος της αντιπολίτευσης να κάνει κάτι εναντίον των νυχτερινών μαγαζιών, όταν άτομο μέσα από την οικογένειά του έχει τέτοιο μαγαζί που ηχορυπαίνει και καταπατεί ; Ούτε καν μια δήλωση κατά της ηχορύπανσης δεν έχει κάνει το στέλεχος αυτό. Και τί να πεί εδώ που τα λέμε, απεταξάμην το μέλος της οικογενείας μου;

    Εμείς όμως μπορούμε να κάνουμε. Αν μη τί άλλο, να τους κόψουμε το δρόμο για την πολιτική και την εξουσία πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εννοείται ότι θα πέσει "μαύρο" σε όλους όσους σχετίζονται με την ηχορύπανση των νυχτομάγαζων και τολμούν να έχουν πολιτικές φιλοδοξίες...
    Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γιαυτούς που κάνουν τόοοοσα πολλά για εμάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο 2 12 και ο 2 40 μαλλον εχουν δικιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Ηταν να μην γινει το κακο ξεκινημα,τωρα που ειναι ανακατεμενοι ΑΠΑΝΤΕΣ οι ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ, μονο το φουμο σας μενει.Αυτο δεν ειναι λογος να μην τους κυνηγησετε,ισα ισα,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑ Ν........ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΤΩΡΑ... ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΘΟΥΝ .ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:33 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ,
    TO BLOG ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΡΑΝΤΑΡ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ Η ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,
    2. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤ ΤΜΗΜΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ/ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.
    3. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΠΟΙΝΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ 28/8/2012 ΕΩΣ 09/09/2012 ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ
    4. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ-ΣΠΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΗΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΔΡΟΙ.
    ΗΔΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΦΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:03 π.μ.

    ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG
    ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤ ΑΦΤΟΥ , ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ , ΟΤΙ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ??
    ΕΙΣΘΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:22 π.μ.

      Κάντε μας την χάρη και δώστε σε έναν που δεν γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, να διαβάσει το δελτίο τύπου... μετά ρωτήστε τον τι κατάλαβε.
      Γιατί υποφέρετε 10 χρόνια;
      Θα εκπλαγείτε από την απάντηση.
      Επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί με μία συντονιστική κατά του ΚΕΛ που είχε δημιουργηθεί... ξέρουμε που θα καταλήξει η προσπάθειά σας.
      Απλά τον ρόλο της Ζήση τότε, τον πήρε η Μαργέτη τώρα...
      Και όταν έρθει η ώρα να ψηφιστεί ο κανονισμός, που θα είναι διάτρητος από 100 μεριές, ώστε να συνεχίσουν να χορεύουν στο μυαλό σας ανενόχλητοι οι μακαμποριβιέριδες την ώρα που κοιμάστε, η Μαργέτη με πόνο καρδιάς θα τον εγκρίνει, όπως και η Ζήση είπε Ναι στο ΚΕΛ στο Πλ. Χωράφι...

      Διαγραφή
  19. Το θέμα δεν είναι οι αντιρρήσεις σας και οι προβλέψεις σας, οι οποίες είναι και δικαίωμά σας και χρήσιμες, αφού αξιολογούνται και λαμβάνονται υπόψιν. Το θέμα η αντιδεοντολογική δημοσιογραφία με την επικεφαλίδα και οι χυδαίες προσβλητικές αναφορές...

    Για τη συντονιστική κατά του ΚΕΛ, κάνετε λάθος. Το θέμα δεν έφτασε εδώ που έφτασε έτσι απλά. Για τις κινητοποιήσεις και τις ημερίδες και τις παραστάσεις στα δημοτικά συμβούλια, πολύς και αξιόλογος κόσμος αγωνίστηκε. Αυθόρμητα και ακομπλεξάριστα, σοβαροί επαγγελματίες, επιστήμονες με μεταπτυχιακά και τόσοι άλλοι στεκόντουσαν για ώρες στο φανάρι της διασταύρωσης μοιράζοντας έντυπα...
    Πολλοί διέθεσαν πολύτιμο χρόνο και χρήματα.
    Ο λόγος που έχει προσωρινά κάπως αδρανήσει, είναι κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο η κούραση αλλά και το γεγονός ότι η επιτροπή αρνήθηκε σύμπραξη με δημοτικές παρατάξεις, που έσπευδαν στην αρχή να προβληθούν, ήταν ολοφάνερο. Κάποιοι μάλιστα, φίλα προσκείμενοι σε παράταξη αποχώρησαν για ξεχωριστή πορεία (και γιατί όχι), αλλά ατόνισαν και αυτοί δυστυχώς...

    Πάντως εξακολουθούμε να υπάρχουμε και να δραστηριοποιούμεθα και για τους αλήτες της νύχτας και για το ΚΕΛ και γενικώς είμαστε ενεργοί πολίτες, όσο μπορούμε ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νομίζω ότι προσανατολιζόμαστε σε ημίμετρα. ΟΛΑ, τα "μαγαζιά" είναι παράνομα εκ βάθρων. Καμία άδεια δε στέκει. Πρέπει να αναλάβει το όλο ζήτημα έμπειρο δικηγορικό γραφείο με σαφείς οδηγίες την νομική δρομολόγηση της υπόθεσης ώστε με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις να γίνει αφαίρεση των αδειών και οριστική σφράγγιση των παράνομων "μαγαζιών". Το γραφείο αυτό θα ζητήσει χρήματα που εμείς πρέπει να διαθέσουμε. Παράλληλα πρέπει να ασκηθεί δίωξη κατά παντός υπευθύνου εντός του δήμου, για την παράνομη αδειοδότηση και να διεκδικηθούν αποζημιώσεις για όλο αυτά τα χρόνια από αυτούς που ευθύνονται για την ασύστολη ηχορύπανση. Η διαδικασία θα πάρει 3-4 χρόνια (μαζί με τις εφέσεις), θα γίνει ντόρος στα ΜΜΕ και θα κοπούν μια και καλή τα βρώμικα χέρια όσων έχουν τη διάθεση να διαιωνίσουν χρονικά το απαράδεκτο καθεστώς των νυχτερινών κέντρων στην Αρτέμιδα και τον Άγιο Νικόλαο και να ξαναεπιχειρήσουν να αδειοδοτήσουν με παράνομες άδειες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Περιμένουμε ενεργοποίηση του συλλόγου και επαφές με τους ικανότερους επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν την υπόθεση (υπάρχουν μερικά ικανότατα και αποτελεσματικότατα γραφεία στην Αθήνα που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.Τωρα υπαρχει και δεδικασμενο.ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ,Αποζημιωσεις προσωπικες, για ηθικη και σωματικη βλαβη των γειτνιαζοντων.Αμεσα προσφυγες,ΑΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΣΟ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....

      Διαγραφή
  21. Η Ζηση ηταν ποτε αθλητρια ρυθμικης?Με εκπλησουν οι κωλοτουμπες της!!Απλα υπεροχες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευλογησον . ωωωωω μπλογκ ,ο ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ, τους αλιεις λουτσαιους αναδειξας,καταπεμψας αυτοις το πνευμα το αγιον,και δι αυτου ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΝ ΣΑΓΗΝΕΥΣΑΣ ....ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΝ...ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ...ΒΟΗΘΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ .. ..... ΔΟΞΑ ΣΥ.......ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ...και ας σου τα εσουρα σημερα σε αλλη αναρτηση.ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΜΝΟ.... ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ, ΤΟ παγωτο βεβαιως, βεβαιως...
    ΚΑΠΑΠΗΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ.
    ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΗΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας