ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πέθανε ο Θεόδωρος Κατσίκης


Πέθανε ο Θεόδωρος Κατσίκης

Ο βουλετής που «σημάδεψε» το τέλος της πολιτικής αστάθειας μετά την πρώτη τετραετία του ΠΑΣΟΚ με την ένταξή του στη Νέα Δημοκρατία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Θεόδωρος Κατσίκης είχε εκλεγεί βουλευτής της Δημοκρατικής Ανανέωσης του Κωστή Στεφανόπουλου στις εκλογές του της 8ης Απριλίου 1990 και επανεξελέγη με τη Νέα Δημοκρατία το 1993 και το 1996.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της κοινότητας των Γλυκών Νερών, στη σύσταση της οποίας είχε πρωτοστατήσει. Γεννημένος το 1936 με καταγωγή από την Καρυά Καρδίτσας, ήταν τελειόφοιτος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12:00, στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Γλυκά Νερά.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πληροφορηθείς το θάνατο του πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσίκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τη λύπη μου για την απώλεια του Θεόδωρου Κατσίκη, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Θεόδωρος Κατσίκης υπηρέτησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο με συνέπεια στις πολιτικές του ιδέες και σεβασμό στους πολιτικούς του ιδεολογικά αντιπάλους. Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικά, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».
Ο εκλιπών είχε βρεθεί στο επίκεντρο της ελληνικής πολιτικής μετά τις εκλογές της 8ης Απριλίου του 1990. Το αποτέλεσμα έδωσε στη ΝΔ 46,19% και 150 έδρες και μία έδρα στη ΔΗΑΝΑ, την οποία και πήρε ο Θ.Κατσίκης.
Ο Θόδωρος Κατσίκης έσπευσε να προσχωρήσει στη ΝΔ και ο χάρτης άλλαξε, με αποτέλεσμα η ΝΔ να σχηματίσει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

25 σχόλια:

  1. Τρία θέματα θέλω να θίξω κύριοι του παρόντος blog:
    1. Κατ’ αρχήν ανθρωπίνως, εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους συγγενείς και φίλους του αποθανόντος Θ. Κατσίκη
    2. Θεωρώ απρεπή δεοντολογικά και δημοσιογραφικά συμπεριφορά την πριν από λίγο πράξη σας να ανακαλέσετε μια σημαντική ανάρτηση αποκαλυπτικού αποσπάσματος από τη σελ. 23 της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, με ντοκουμέντα από παρανομίες στην παραλία της Αρτέμιδος. Γιατί έγινε αυτό και γιατί δεν βγάζετε στον αέρα και όλη την εφημερίδα;
    3. Για άλλη μια φορά διαπιστώνεται ότι το blog σας εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία του «πρώην» (Δ) ή σε γενικές γραμμές υπερασπίζεται και προβάλλει μόνο ότι κρίνει ότι εξυπηρετεί τις προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις εκείνου.
    4. Για τους ανωτέρω (2) και (3) λόγους θα υπάρξουν σύντομα άλλες πρωτοβουλίες, προκειμένου να αναπληρωθεί το δημοκρατικό έλλειμμα στην ηλεκτρονική τοπική ενημέρωση, αφήνοντας πίσω τους χειραγωγούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια γιατί εξαφανίσατε την πριν από λίγο ανάρτησή σας με τα 4 έγγραφα φωτά που ζητούν απαντήσεις;
    Τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός να ξυπνήσουμε. Μας δουλέυετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόλαβα και «έσωσα» το δημοσίευμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που αναρτήσατε και περιέργως στη συνέχεια κατεβάσατε. Τα δυο έγγραφα 10232/2011/23.11.2011 και 10223/1518/16.11.2011 της πολεοδομίας Παλλήνης αναφέρουν τον Αντιδήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, είναι νόμιμα όλα αυτά; Εσείς όμως από πού παίρνετε εντολές; Εξηγήστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το blog το συνηθίζει ν´αποσυρει ότι δεν αρέσει σε κάποιους.....δυστυχως

      Διαγραφή
    2. Εγω που το ειδα πριν αποσυρθει το ΞΑΝΑΕΙΔΑ ,στην αναρτηση της Αληθειας.Μηπως δεν το ειδες 7 35 ?Τα ειδα και τα δυο και ειναι το ιδιο.ΑΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ?Οτι δεν ξερεις να διαβαζεις ?ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ?Μηπως δεν προχωρησες στην αλλη ημερα?Εδω δεν ειναι το ασοσιετιντ πρες, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ....ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.....Διαβασε την αναρτημενη αληθεια,ΕΚΤΟΣ ΑΝ , δεν ξερεις να κανεις μεγενθυση και γιαυτο δεν το διαβασες.Τα αλλα θεματα ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΟΥ ,κριμα να μην παιρνεις χαμπαρι τι γινεται πραγματικα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ......

      Διαγραφή
    3. 7 27 ΜΕΤΑ 7 35 χτυμαμε και κρυβομαστε......ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.Τι ανοητΟ πτηνΟ Η ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ......ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ .

      Διαγραφή
  5. Προβληματίζομαι κ. Καντερέ. Ποιος κάνει κουμάντο σ' αυτό το blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι το ένα έγγραφο - χάρτης (για άδεια μαγαζιού επρόκειτο;) είχε σφαργίδα Γκινοσάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά αφού αποτελεί δημοσίευμα της εφημερίδας γιατί το κόψατε; Ποιος έκανε παρέμβαση; Γιατί δεν δημοσιεύσατε όλη την εφημερίδα ή και την 1η σελίδα;
    Η εφημερίδα το έχει πρώτο θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Σπάτα – Αρτέμιδα» το δειλό blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γράψτε τίποτα και για τον θανόντα. Έ, ασεβείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε δεν ξέρετε ότι για τα παράνομα μαγαζιά και τα αυθαίρετα είναι όλοι μέσα στο κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο νομιμοποίηση αυθαιρέτου στο υγρότοπο της Αρτέμιδος !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή !!!!!! για τη στιγμιαία ενημέρωση του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι είναι αυτά; Αλληλεγγύη παρανόμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά κατέβηκαν τα 4 έγγραφα σε αντιστάθμισμα του αυθαίρετου της Λ. Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κόρακας, κοράκου μάτι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ¨Όπως θα ξέρετε η επικοινωνία με το blog γίνεται με e-mail. Μας έστειλαν ένα e-mail με την εφημερίδα...και στην συνέχεια ένα άλλο που μας λένε ότι τελικά δεν τυπώθηκε αυτή η σελίδα. Η αποκάλυψη παραμένει και θα την βγάλουμε αλλά χωρίς να φαίνεται το λογότυπο της εφημερίδας.... αυτά για τον εξής έναν βιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ.Χαθηκε την στιγμη που εγραφα σχολιο ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.Οταν χαθηκε σκεφτηκα,Εχει γουστο να στηνουνε ...παγιδα....Αν το δημοσιευσει η εφημεριδα,εχεις ολη την ανεση να το ανα δημοσιευσεις αν ομως...την πληρωνεις εσυ.
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ....ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ...Ξανα πληκτρολογησα το κειμενο του 10 42 και πηγε 1ο λεπτα αρα 10 52 ειμαι λιγο γρηγοροτερος.10 σχολια μεχρι 11 13....μετα εκανα τσιγαρο,11 24 ,11 25,11 55.ξερω οτι ο διαχειριστης μπορει να ξερει απο ποιο μειλ ερχεται καθε σχολιο απο το ip tou.Eπειδη λοιπον κατηγορει οτι δεν ειπαμε κατι για τον νεκρο ,ενω αυτος τον ξενυχτησε,και επειδη οι νεκροι δεδικαιονται ,θα αναλαβω να πω κατι εγω.ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΗΘΗ. ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ.ΕΙΝΑΙ ....ΑΛΛΟΥ.Το αποσυρθεν ,αν δημοσιευτει, σε εφημεριδα,θα το δουμε ολοι.Αν λεω αν ομως, δεν το δουμε........ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ.ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ .ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ...ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ .Και εγω τα ειδα ,αλλα περιμενα το πρωι, να δω την πληρη εξελιξη του ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ. ΟΨΟΜΕΘΑ.....
    Υπαρχει ενα ωραιο κινεζικο ρητο .Αν κατσεις διπλα στο ποταμι με υπομονη, θα δεις να περναει το πτωμα του εχθρου σου.Στωικος λαος αντιθετα με μαςπου βιαζομαστε να φωναξουμε ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σας παρακαλω μπλογκιτες ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΟP FIVE....AYTO ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ.Να του την σκασουμε μια φορα,του ΡΕΚΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,τι στην ευχη,ο θανατος ενος τεως, πληρους ημερων ,ειναι ειδηση?Κοιτατε τις φωτογραφιες του ρωυτερ ειναι πολυ καλυτερα.θελει τζερτζελο μην του κανετε την χαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕΒΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΒΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εύλογες και αξιοπρεπείς οι σκέψεις σου ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ. Όμως ας κάνουμε υπομονή. Εμένα θα μου λύσει τις απορίες το φύλλο της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ 15.3.2013. Και θα μου λύσει τις απορίες ως προς τα παρακάτω:
    α) Υπάρχει ή όχι αυτό το δημοσίευμα στην εν λόγω έντυπη εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ; Αν δεν υπάρχει κάποιοι είναι εκτεθειμένοι εμφανίζοντας αναληθή γεγονότα δημοσιότητας ως αληθή, καίγοντας όμως έτσι σοβαρές σκανδαλώδεις υποθέσεις.
    β) Αν ΔΕΝ υπάρχει το δημοσίευμα αυτό στο εν λόγω φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί, ποιοι μηχανισμοί λειτουργούν στην προώθηση των όποιων ζητημάτων, καίγοντας σημαντικά θέματα πριν αυτά φθάσουν στους πολίτες;
    γ) Τι ΑΛΛΑ σημαντικά ζητήματα θα γράφει η εφημερίδα στο εν λόγω φύλλο της, οπότε δικαίως θα μπορώ να εκτιμήσω γιατί αυτά δεν προβλήθηκαν από το blog, αλλά βγήκε αυτό το επιμέρους, ενδεχομένως και για αποπροσανατολισμό ή συγκάλυψη υπαίτιων δημοτικών παραγόντων και προφανώς κάτω από την πίεση εκείνου που βρισκόταν πίσω από την επιδίωξη προώθησης της είδησης, προτρέχοντας στην ηλεκτρονική προώθηση της ανάρτησής της, χωρίς ελάχιστη δόση ψυχραιμίας ; Όλα αυτά θα είναι αξιολογήσιμα υπό το φως του πραγματικού εντύπου.
    Νομίζω είμαι ξεκάθαρος και θα με θυμηθείτε σε 2 – 3 ημέρες. Τέλος, πιστεύω ακράδαντα ότι σε κάθε περίπτωση το blog είναι εκτεθειμένο, ιδίως από το γεγονός ότι ενώ δημιουργήθηκε το θέμα και έχει στη διάθεσή του όλη της εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ (15.3.2013), άλλως πως μας πλάσαρε την σελ. 23 αυτής, ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ δίνοντας έτσι καθαρή απάντηση, με διαύγεια, τόλμη, ειλικρίνεια και ήθος προς τους αναγνώστες. Αυτό κύριοι του blog γιατί η ενημέρωση δεν περικόπτεται στα μέτρα των όποιων σκοπιμοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο σεβασμός στον νεκρό είναι δεδομένος από όλους. Δεν φταίμε όμως εμείς που το blog έβγαλε την ανάρτηση χωρίς μια ξεχωριστή διευρίνηση σε άλλη θέση, ΕΞΩ από την ανάρτηση για τον σεβαστό αποθανόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παναθεμα με, φωνη βοωντος εν τη ερημω ειμαι ΠΑΛΙ.Αν θελει κανεις να αντικρυσει την κακοηθεια ,την μαιμουδια ,την ελλειψη σεβασμου στο υπερκειμενο γεγονος ,εεεεεεεεεεεεεεεεε ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.Ζωη σε λογου μας.Αλλα ,ΤΙ ΖΩΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας