ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ;;; ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;Πρόταση ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ« ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ 15-04-2013 για ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ Ρ-Π»


Στις 9/4/2013 με παρέμβαση των Δημοτικών Συμβούλων Ρ-Π και της Συντον. Επιτρ. Αγώνα, διακόπηκε η συνεδρίαση ΥΠΕΚΑ-Γεν.Γραμ. Υδάτων και Δήμου Σ-Α, με σκοπό τη λήψη οριστικής απόφασης για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Ελπίζουμε να έγινε κατανοητό ότι, οι τοπικές κοινωνίες είναι σε μεγάλη αναστάτωση.


Μετά τη διακοπή έγινε σύσκεψη του Γεν Γραμμ Υδάτων κ.Τριάντη με την αντιπροσωπεία του Δήμου Ρ-Π. Εκεί έγινε ακόμη μια φορά γνωστή, η ριζική αντίθεση των κατοίκων του Δήμου Ρ-Π και του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν θα επιτρέψουν τη καταστροφή των περιοχών μας  με τη κατασκευή ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, μετατρέποντας τη κοιλάδα σε βούρκο υποδοχής λυμάτων.

Ο Γεν Γραμμ Υδάτων ζήτησε το ταχύτερο δυνατό τη διατύπωση εναλλακτικής πρότασης. Θεωρεί δεδομένο – υιοθετώντας τη θέση της ΕΥΔΑΠ ότι, δεν συμφέρει η σύνδεση με το ΚΕΛΨ. Για να μην υπάρχει η παραμικρή «υποψία» ότι ο Δήμος Ρ-Π δεν έχει θέσεις και απλώς κωλυσιεργεί, το Δημοτικό Συμβούλιο Ρ-Π συνέρχεται και αποφασίζει

Α. ότι έχει πλήρη ισχύ η ομόφωνη απόφαση του να μην γίνει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και θα κάνει ότι πρέπει για να γίνει σεβαστή από όλους η απόφαση του αυτή. Δεν θα επιτρέψει η πικερμική γή να ταφεί από λύματα, σε απόσταση αναπνοής από τους οικισμούς, τα παλαιοντολογικά ευρήματα, από το μέγα ρέμα κλπ. (Χωροταξικά το Πλατύ Χωράφι ανήκει στη πικερμική γή)

Β. Εμμένει στη θέση που έχει λάβει για σύνδεση με το ΚΕΛΨ. Τη θέση αυτή αν χρειασθεί, θα την αναδείξει περεταίρω και θα την τεκμηριώσει αναλυτικά.

Γ. Αποφασίζει την ανάθεση στο επιστημονικό γραφείο του κ.Σωτηρόπουλου και εγκρίνει τη σχετική δαπάνη των 5.000€ για την δημιουργία προμελέτης - εναλλακτικής πρότασης προς τη Πολιτεία – για την υπαγωγή των Βόρειων περιοχών του Δήμου στο ΚΕΛΨ και των Νότιων, μέσω του παραλιακού μετώπου στο ΚΕΛ Παιανίας. Είναι γνωστό ότι, από τις τρείς κυψέλες που χωροθετήθηκαν, μόνο οι δύο θα αξιοποιηθούν για τις τοπικές ανάγκες. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε και δεν μπαίνουμε  εμπόδιο με κανένα τρόπο στις δρομολογημένες εξελίξεις του αποχετευτικού των Δήμων της περιοχής (χρηματοδότηση κλπ).

Ζητάμε από τη Πολιτεία να μας συνδέσει (βάσει επιστημονικής τεκμηρίωσης) με τη τρίτη κυψέλη που είναι μεν χωροθετημένη όμως, για τα επόμενα έτη δεν θα χρησιμοποιηθεί από τους τοπικούς Δήμους. Υπάρχει όπως σε όλα τα έργα, μεγάλο περιθώριο ασφάλειας. Είναι ήδη χωροθετημένη και δεν θα τεθούν εμπόδια στο «ώριμο» έργο.

Δ. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει να προβλέψει τη διάθεση αρχικά του ποσού των 3.000€ για τον επικείμενο νομικό αγώνα, στη περίπτωση που δεν εισακουσθεί η φωνή της τοπικής κοινωνίας. Μαζί με τους κατοίκους, τη Συντονιστικη Επιτροπή, τους Συλλόγους και τα σωματεία, θα δημιουργήσουμε, ισχυρό νομικό πλέγμα άμυνας.

Ε. Οι κάτοικοι με πλέον των 7.000 υπογραφών (ας σημειώσουμε ότι θα υπήρχε αριθμός ρεκόρ αν υπήρχε καμπάνια ενημέρωσης και διαφώτισης των κατοίκων), έδωσαν εντολή στο Δημοτικό Συμβούλιο, για κινητοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Μεταξύ άλλων, η κλιμάκωση του αγώνα που θα ενταθεί ανάλογα με τις εξελίξεις, περιλαμβάνει μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας με διοργανωτή το Δήμο ή υπό την αιγίδα του, τη τοποθέτηση πανό σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, εφημερίδων τοίχου κλπ, το μοίρασμα ανακοινώσεων σε όλους τους κατοίκους και των γύρω περιοχών, την ανακοίνωση τους στις εκκλησίες, το μοίρασμα τους στα σχολεία και τα souper markets, τη κινητοποίηση βουλευτών, περιφερειακών συμβούλων, την εκτύπωση σε μπλουζάκια συνθημάτων, κλπ κλπ

Παράλληλα είναι ανάγκη να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις (και είναι πολλές) στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας και να συντονιστούν με αυτές του Δήμου Ρ-Π, δημιουργώντας προϋποθέσεις για ένα διαδημοτικό γεωλογικό πάρκο, με αντίστοιχο μουσείο, ανοίγοντας ευρύτατες προοπτικές στους όμορους Δήμους.

61 σχόλια:

 1. Aσχολειται με ......ποδηλασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ κρατηθειτε....10 ευρω το τμ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 100 ΤΜ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ .....1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ...ΨΥΧΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ,ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ.

  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .........ΜΟΝΟ ΜΕ REAL ESTATE ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ?
  Πηγανε να περασουν και το ΕΡΓΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΛ, παλι στα μουλωχτα με κρυφα ραντεβου? τι ειναι τουτοι ?Θα τους παρει και θα τους σηκωσει απο τους Ραφηνιωτες αν τους αφηνετε ετσι αδεσποτους.Να κανετε ΚΕΛ για δημαρχιδες μονο και να τους εντοιχισετε μεσα να στεριωσει το στοιχειωμενο γεφυρι του ΚΕΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχει σοβαρότατη ευθύνη και η περιφέρεια και το ελεγκτικό συνέδριο αν εγκρίνει τέτοια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ.

   Διαγραφή 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ  > Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος

  Αναζήτηση:

  [Σύνθετη Αναζήτηση]

  Αρχική » ΑΟΕ.125/2013_Λήψη απόφασης για αναθεώρηση των ορίων πιστοδοτήσεων και όρων συνεργασίας του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος με την Alpha Bank.

  ΑΔΑΒΕΑ2Ω1Χ-2Θ8
  Αριθμός Πρωτοκόλλου14990
  ΘέμαΑΟΕ.125/2013_Λήψη απόφασης για αναθεώρηση των ορίων πιστοδοτήσεων και όρων συνεργασίας του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος με την Alpha Bank.
  Τελικός ΥπογράφωνΔήμαρχος - Χρήστος Μάρκου -
  Ημερομηνία Απόφασης08/04/2013
  Ημερομηνία Ανάρτησης15/04/2013 12:49:05
  Είδος ΑπόφασηςΛΟΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
  ΦορέαςΔήμος Σπάτων - Αρτέμιδος
  ΜονάδαΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ)
  ΘεματικήΔιοικητικές διαδικασίες

  ΑρχείοΛήψη ΑρχείουSHA-256: 9d63424ac4750c0204de35f65ee7f06629286c4c0faaec2a93e5ed025327c459


  Σχεδιάστηκε από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υλοποιήθηκε με χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε
  Όροι χρήσης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Καταγραφή Στατιστικών με χρήση "cookies"


  ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ "ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ" ΠΑΡΑΚΑΛΩ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. .....Σε συνέχεια της ανωτέρω αίτησης, σας παραθέτουμε τα κάτωθι στοιχεία:
   Με την υπ’αριθμ.104/2003 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Σπάτων
   αποφασίστηκε, η σύναψη δανείου με πιστωτικό ίδρυμα για την αγορά έκτασης προς ανέγερση
   κλειστού Γυμναστηρίου.
   Με την υπ’αριθμ.223/2003 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Σπάτων,
   εγκρίθηκαν οι όροι για τη σύναψη τοκοχρεωλυτικού δανείου ύψους 1.328.462,00 € με την Alpha
   Bank, ως εξής :
   Διάρκεια : 12 έτη από την εκταμίευση του, ήτοι μέχρι 31-12-2015
   Ύψος εκταμίευσης : 1.328.462 €
   Επιτόκιο : κυμαινόμενο Euribor
   Ενήμερο Υπόλοιπο : 397.945,64 €
   (28/2/2013)
   Δόσεις : μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις. Οι δόσεις δεν είναι σταθερές λόγω του
   Κυμαινόμενου επιτοκίου
   Σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν.3852/2010 η Οικονομική Επιτροπή ως αρμόδιο όργανο
   παρακολούθησης και ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου καλείται να εγκρίνει την
   υποβολή των ζητουμένων από την Alpha Bank οικονομικών στοιχείων, καθώς και να
   εξουσιοδοτήσει το Δήμαρχο για την υπογραφή της αίτησης πιστοδοτήσεως και της δήλωσης
   οφειλών.
   Η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη:
   1. Τις υπ’ αριθ. 104 & 223/2003 αποφάσεις του Δημ. Συμβουλίου του πρώην Δήμου Σπάτων,
   2. Τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν.3852/2010
   και ύστερα από διαλογική συζήτηση
   ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
   Εγκρίνει την υποβολή των ζητουμένων από την Alpha Bank οικονομικών στοιχείων και
   εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο για την υπογραφή της αίτησης πιστοδοτήσεως και της δήλωσης
   οφειλών.
   Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τούντας Αντώνιος και Κασίμης Γεώργιος, για τους
   λόγους που ανέφεραν στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της παρούσας απόφασης.
   Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 125/2013.
   Για την επιβεβαίωση των ανωτέρω συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφεται ως κατωτέρω
   Ο Πρόεδρος
   της Οικονομικής Επιτροπής
   ΤΑ ΜΕΛΗ
   ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ
   1. Ζήση Μαρία του Ανδρέα
   2. Σερέτης Χρήστος του Γεωργίου
   ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ 3. Γεωργάκης Αντώνιος του Ιωάννη
   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
   ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ
   4. Κουλοχέρης

   Διαγραφή
 4. AAAAAAAAAAAAA μου αρεσει η υπογραφη μετα την του Δημαρχου......
  Καλα τα κουλα ,αλλα τα ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?

  Ξερουμε απο ποιον ενοικιαζουν ,απο ποιον αγοραζουν μαθαμε?
  ΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ.
  ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ 6.5 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΑΝΕ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
  (Δημοτικα ιατρεια και δημαρχειο και ΤΙ ΑΛΛΟ?)
  αγωνιζονται να ΑΝΑΘΕΣΟΥΝΤΟ ΚΕΛ.
  Ξανακανουνε το ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.....

  ΚΑΙ ....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ .....ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ.......


  ΑΥΤΟ ΠΙΑ......
  ΞΑΝΑ ...ΕΛΕΟΣ....ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.....μονο στο μπλογκ θυμουνται την καταγωγη τους,στους δημαρχιδες και στα ΔΣ τι γινεται παιδες?ολα καλως καμωμενα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή η κίνηση (αιφνιδιασμός) εκ μέρους του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Γ. Χριστόπουλου. Τους άδειασε όλους, ιδίως μετά και την ομόφωνη χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρ-Π. Μα δείτε τώρα που ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος και η ομάδα της μεθόδευσης και της αδιαφάνειας που τον περιβάλλει θα τρέχουν για να υπονομεύσουν τη συνεργασία Χριστόπουλου – Δάβαρη για εκτός «Πλατύ χωράφι» λύση. Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σ-Α απόψε, να δούμε και η αντιπολίτευση, η Ομοσπονδία και άλλοι παρατρεχάμενοι τι θα κάνουν, έστω για την τιμή των όπλων και την αδράνειά τους τόσο καιρό. Μέχρι και ο Γιαννάτος σιώπησε, μόλις τον έβαλαν βοηθό αντιδημάρχου. Φανταστείτε φερεγγυότητα οι άνθρωποι !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σύμβουλος Ραφήνας16 Απριλίου 2013 - 12:50 μ.μ.

   O ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ 11.51. ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑΝΟΛΟΥΤΣΙΩΤΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΣΑΣ.

   Διαγραφή
 6. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ,ΤΟ ΚΕΛ πληρωστε το με αναθεση,λειτουργηστε το ΑΝ ΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑ,ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙΤΕ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙΤΕ ......ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.....

  Η ΡΑΦΗΝΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΑ.

  Ειναι μαλλον σε πλεονεκτικη θεση,δεν εχει ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΚΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ.....
  ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.Μια την εφαγε η ...σκουπιδοσακουλα.....μια το real estate ΚΑΙ ΤΟ ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ,αυτη ...απελυθη.....και ας τους να λενε,ΠΕΡΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ των διαπλεκομενων. .....ΓΙΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΥΠΟ.ΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ....ΓΝΩΣΤΟΙ .....τοσο πεισμωνουν οι δημοτες.Πες μου τον ...εχθρο σου ...να σου πω τι ...ΚΑΝΕΙΣ......Τα στοιχημενα συμφεροντα ......αντεπιτιθενται ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Παει και ο ΤΕΩΣ ο ΦΑΡΑΩ ,δεν θα Ξαναπολιτευτει ,ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ....ΞΥΠΝΗΣΕ ...και θελει ψυτταλεια....ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΑΦΗΝΙΩΤΩΝ ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΥ.


  ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΛ?
  ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ?
  Μια σταλα τοπος, ολοι ξερουν ολους και ολοι θυμουνται.....τι λεγανε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο Γιαννάτος βοηθός αντιδημάρχου;;;;;; Ο Γιαννάτος το ξέρει;;;Αδύνατο θα γελάσουμε.Και ποιανού αντιδημάρχου ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα!χαχα...βοηθός αντιδημάρχου λέει...πείτε το και στον Γιαννάτο να γελάσει...

   Διαγραφή
 8. Φίλε 11.51 , εσύ τον στήριξες τον Γιαννάτο απέναντι σε αυτούς, που τον έλεγαν γραφικό; Τώρα σφίξαν τα γάλατα; Πάντως να ξέρεις ότι δεν έχει κάνει πίσω σε τίποτα. Περιμένει .Αλλά ας ξυπνήσουμε κι εμείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σύμβουλε Ραφήνας 12.50, ήμουν κι εγω στο συμβούλιο και συζήτησα με τον Γιαννάτο. Επαυξάνω όσα γράφεις. Να τον στηρίξουμε, γιατί έχουμε ένα σύμμαχο.Τα Σπαταρτεμισιώτικα κουτσομπολιά καταλαβαίνεις από ποιούς αντιδημάρχους προέρχονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απο αυτους που πανε ΚΡΥΦΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙΑ ....ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΗΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ.Κατι σομπρερο νααααααα .....το φεσι ναααααα πανε να μας το φορεσουνε.

   Διαγραφή
 10. Προτείνω μεταγραφη του Γιαννάτου στην Ραφήνα- Πικέρμι. Ο δήμαρχος μας πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον αξιοποιήσει για το καλό της πόλης μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΟΠΟΥ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΦΗΝΟΠΙΚΕΡΜΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Παιδες, ενας κουκος ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
  Αν δεν κατεβασετε ομαδα,θα ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ και το σκ.....σας.θΑ ΤΟ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ,ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
  Ευχαριστω τον γειτονα ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ.
  Υπαρχουν ακομα ευαισθητοι στην Αρτεμιδα ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΔΩΝ.Δρουν αυτονομα και κανουν οτι μπορουν για την γειτονια τους.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ .....ετσι λεγατε και για τον κ ΟΠΑΣ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ,ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ,ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΤΗΝ σαρα την μαρα και το κακο συναπαντημα,που ενοικιαζει με τιμες ψυχικου,πουλαει φτηνα ,αποζημιωνει ακριβα,ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ,ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ,πολεοδομει αρχαιολογικους χωρους ΑΝΑΔΟΜΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ και ουτε εναν ακτινολογο δεν μπορει να πληρωσει....και τελικα.......ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

  πολυ μαγκια να πουμε ...να τα ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,και να μην εχετε αρχισει ακομα τις κλωτσιες.Δεν λεω καν, για τα ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ...ερχεται καλοκαιρι και φτιαχνουν καινουργιο μετωπο,σας το ελεγα απο περισυ,στρωνουν χαλικι.....εσεις τιποτα...πολυ μαγκια παρα πολυ μαγκια....στα μπλογκς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Tα "κέντρα πολιτισμού" της παραλίας όντως προθερμαίνονται για ένα νέο καλοκαίρι - χυδαίας αυθαιρεσίας & ασύστολης ηχορύπανσης!!!
   Αυξάνονται δε και πληθύνονται, άκουσον άκουσον!!!
   Δεν υπάρχει θεός τελικά σ' αυτή την τριτοκοσμική πόλη, δήμος θα υπάρχει;;;;
   Σύντεκνοι, δεν έπιασαν οι προσευχές, τα ευχολόγια, η δακτυλογράφηση στα blogs, θέλει κυνήγι η υπόθεση, πάρτε το χαμπάρι...
   Αλλιώς και φέτος το καλοκαίρι θα "απολαύσουμε" για μια ακόμα χρονιά το ατέλειωτο round the clock beach clubbing του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος!!! Ετοιμαστείτε να ... ταρακουνηθείτε στους ρυθμούςςςςς!!! Δήμαρχε που είσαι καλεεεεεεεέ;;;;;;;;;;;;;;;;

   Διαγραφή
  2. Αν δεν μαζευτειτε καμμια 50 αρα αυτοκινητα με τερμα τα γκαζια και τα στερεοφωνικα,με κορνες και νταπαντουπα ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,να γινει τζερτζελο και να φωναξουν αυτοι την αστυνομια,προκοπη δεν βλεπετε.θΕΛΕΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.Ειστε περισσοτεροι,στοιχειωδης οργανωση σε επιπεδο γειτονιας χρειαζεται.κΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SHOW ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.....ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΠΧ ΕΓΚΑΙΝΙΑ......ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΑΣ.....

   Διαγραφή
 13. Να δώσουν φωτογραφίες οι συμβουλοι του δήμου στον Γκινοσάτη , για να τους μάθει ,γιατί εχτές η Μαρία Τούντα θεωρήθηκε από τον Γιωργάκη, Ραφηνιώτισα ......χαχαχαχα. Γκίκα αστον στην ίδια τάξη ,δεν τα παίρνει τα γράμματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η πλήρης αποκάλυψη της εμπάθειας. Μα ακόμα κι αν μίλαγε στο Δημ. Συμβούλιό μας μια Ραγηνιώτισα θα έπρεπε να αντιδράσει έτσι; Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει και ιδίως οι κ.κ. Χρ. Γεωργίου Μάρκου, Χρ. Τσαντήλας και Γ. Γκινοσάτης ήταν φοβερά εκνευρισμένοι.

   Διαγραφή
 14. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ;;;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οχι και το βαζουν το μικρο ΚΑΛΟ παιδι.Ολοκληρος Δημαρχιδας και τον ...βαζουν.....
  ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Το αν γινεται ρεζιλι εεεεεε θυμηθειτε την τηλεοραση και το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΘΕΑΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Διαβάζουμε στην ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗ για ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ που διέταξε ο Ρακιντζής στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, λέτε γι' αυτό να υπάρχει ο εκνευρισμός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Γιαννάτε , βγάλε τις κουκούλες από τους "πληροφοριοδότες" του Δημάρχου..!!! Τι πανικός είναι κι αυτός ;; Μέχρι και την όραση τους έχασαν , και δεν γνώριζαν !!!! Γιαννάτε, αν κληθείς να καταθέσεις για την καλή διαχείρηση του δήμου,θα πας;;;Θα πάς, θα πάς, γι αυτό τρελλάθηκαν εχτές.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. πωπω 1.48, δεν το είχα σκεφτεί .. να γιατί..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΕΕΕΕΕ 2 47 ειπαμε πιστοι στο μπλογκ, αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΛΑΛΟ ,ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ...ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΟΠΑΣ ...ΠΟΥ ΠΑΣ?Εγω πιστευω οτι μαλλον δεν φταιει η οραση,ΤΟ ΑΤΙΜΟ φταιει που το παιρνεις και σε τρωει.Σκεψου πλακα να ερχομουνα στο ΔΣ σας ,ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΘΕ ΕΣΕΙΣ και ειστε καλοδεχουμενοι και σας δινουμε και τον λογο.ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ......
  ΝΤΙΡΛΑ ΝΤΑ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Πάντως μην έχετε απορίες, από αυτά που διαβάζω στα blog αυτές τις ημέρες [δηλαδή στο Fecebook της Ομάδας ΟΠΑΣ και στην Ανατ. Ακτή], μάλλον θα έχει αρκετή «δουλειά» και τρεχάματα ο Δήμαρχος Σ-Α, από τώρα και μέχρι τις εκλογές, αλλά και μετά …………………

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ετσι και αλιως περιμεναν στην σειρα.Απλως ο ΟΠΑΣ ορθως,ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.Λεω ορθως γιατι ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.Χαιρομαι που καποιοι δεν εξαντλουνται στα μπλογκ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΡΑ.Ετσι γινεται το σωστο και αποτελεσματικο κυνηγι.Δεν μιλας με υπονουμενα ουτε περιμενεις να βγαλει ο αλλος το φιδι απο την τρυπα.ΔΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

  ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ,και δεν πατε να λετε γιατι το κανει,αυτο θα το δω μετα,τωρα μου αρκει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.Οχι σαν κατι πορισματα και συνεντευεις ηξεις αφιξεις ου.......και ναι μεν αλλα και οι ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΔΡΑΣΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Οι άνθρωποι μελετάνε σοβαρά τα θέματα. Δείτε τα κείμενά τους στο διαδίκτυο ή στις εφημερίδες. Είναι τυχαίο που κανένας δεν τολμάει να τους αντικρούσει; Μόνο κάποιοι παλαιότερα τους έκαμαν μηνύσεις, αλλά αθωώθηκαν πανηγυρικά από τη δικαιοσύνη. Μιλάω για τους κ.κ. του ΟΠΑΣ. Τους χαίρομαι για τη σταθερότητα των θέσεών τους, γιατί μιλάνε και γράφουν υπεύθυνα με την υπογραφή τους. Αν κάποιος από εμάς διαφωνεί σε κάτι μαζί τους δικαίωμά του, όμως είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι ξέρουν και μπορούν να σταθούν στα πόδια τους για όσα υποστηρίζουν. Δεν κάνουν φανφάρες, δεν αστειεύονται. Ομολογώ ότι αρχίζω να τους εμπιστεύομαι.
  Ήδη όπως ανακοίνωσαν στις 29.1.2013, 20.3.2013 και 28.3.2013 κατέθεσαν στοιχεία και έλαβαν έγκριση (με αριθμούς και πρωτόκολλα παρακαλώ), για ελέγχους νομιμότητας για το δάνειο των 5.000.000 ευρώ που επεχείρησε να πάρει ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος ενώ είχε τεράστια ποσά ανείσπρακτα έσοδα (8.448.672,52 ευρώ χωρίς τις προσαυξήσεις), για τις δυο σκανδαλώδεις υποθέσεις των "Μυκηναϊκών Τάφων" και των "Επιχειρηματικών Πάρκων", για τις απευθείας αναθέσεις προμελετών του ΚΕΛ στο "Πλατύ χωράφι", τις παρανομίες στην παραλία και ειδικότερα στη Ζώνη Β1 απολύτου προστασίας της Αρτέμιδος και τέλος για τα ζητήματα του χρέους προς την ΕΥΔΑΠ ΑΕ, κλπ. Εύχομαι να τα καταφέρουν και να ολοκληρωθούν γρήγορα οι έλεγχοι αυτοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ19 Απριλίου 2013 - 10:41 π.μ.

  Οι κυριοι της ομοσπονδιας συλλόγων πότε θα πάρουν θέση για το ΚΕΛ;;;Υπάρχουν έγγραφα για όσα ετοιμάζονται. Ποιανών από τους αντιδημάρχους είναι φερέφωνα στα ψέμματα προς τους δημότες;;;; κυρία ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ, κύριε ΚΩΣΤΑΝΤΟΥΡΆΚΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ;;;ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΤΕ ,ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από χθες η κυρία αυτή έχει πάρει γραμμή και τηλεφωνάει σε διάφορους, λες και δεν καταλαβαίνουν τουλάχιστον οι περισσότεροι ότι τουλάχιστον εμμέσως είναι κατευθυνόμενη της Δημοτικής Αρχής Σπάτων - Αρτέμιδος.
   Έ, όχι κυρία Ειρήνη μας, το δούλεμα δεν περνάει άλλο.

   Διαγραφή
  2. ΠΑΙΔΕΣ εχουν αναρτηθει ολα σε βιντεο, τα εχουν οι τοπικες ηλεκτρονικες εφημεριδες ..ΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ?Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ INTERNET ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ?Οσοι γραφουν εδω ας ψαξουν rpn n ανατολικη ακτη η ας το κατεβασει ο διαχειριστης.ΜΙΑ ΩΡΑ ΒΙΝΤΕΟ απο την συνεδριαση στην Ραφηνα κανει τον γυρο της Αττικης και ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ...ΤΗΛΕΦΩΝΑΝΕ.....

   Εντελως παλαιοημερολογιτες οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ? Η .....ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ?Η ...ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ....ΚΟΤΣΙ.....?
   Παντως, κωτσους δεν θα βρουν πλεον.

   Διαγραφή
  3. Η ομοσπονδία πούλησε το Τοπικό Σπάτων στο θέμα του ΚΕΛ την πιο κρίσιμη στιγμή ευτυχώς που είναι ενωμένοι οι άνθρωποι και ανταπεξήλθαν. Κατάλαβαν το τι γίνεται στην Λούτσα. Βγαίνουν κάποιοι κάνουν θόρυβο να πιστεύουν οι κάτοικοι ότι κάτι γίνεται αλλά στην ουσία τίποτα. Γιαυτό και η Λούτσα είναι έτσι!

   Διαγραφή
 25. Κατ αρχην, μεσα στην γενικευμενη αμορφωσια και ανορθογραφια ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, οπως εκφραζεται ακομα και στις ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΣ(λες και δεν μπορουσαν να βρουν εναν υπαλληλο που να ξερει να γραφει, με σαφηνεια τα θεματα),τα εγγραφα του ΟΠΑΣ ξεχωριζουν.Οι ανθρωποι ξερουν να γραφουν σωστα τα Ελληνικα.Αυτο εγω το θεωρω μεγαλο προσον.Αν εχεις θολουρα στην σκεψη ,θολα κινητρα,και θες να κρυψεις κατι ,Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ.Το γραπτο ειναι η φωτογραφια του νου του γραφοντος.Εκει φαινονται ολα.Η παιδεια ,η γνωση ,η συγκροτηση,η ευταξια του μυαλου.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.Αυτο ισχυριζονται οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ, για να καλυψουν το ελλειμμα τους ,και μεσα στην γενικευμενη απαξιωση της γλωσσας, να μην ειναι ορατη Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.Τι στην ευχη ,αν η γλωσσα δεν ειναι σημαντικη, ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,οπως ειπε ο Πλατων,τι ειναι σημαντικο? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ,ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?Αν δεν συνενοουμαστε με τις σωστες λεξεις, στις εννοιες,για κοινες δρασεις,πως θα δρασουμε ομαδικα?
  ΦΙΛΟΙ, Η ΘΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ειναι εσκεμμενη.Στα θολα νερα ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.Μην σας αποπροσανατολιζουν,κοροιδευοντας σας ,οτι ταχαμου ειναι ...ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ...οσοι μιλουν σωστα την γλωσσα τους.Η ΚΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΘΟΛΑ ΜΥΑΛΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ.
  Μην τσιμπατε,και προσπαθειστε να βελτιωθειτε,ετσι θα κανουμε τις σωστες ερωτησεις για να παρουμε σωστες απαντησεις.Σε λαθος ερωτημα, λαθος απαντηση θα παρεις και θα χασεις την αληθεια.Αυτο ακριβως επιδιωκουν.Ειναι αυτο που λαικα λεμε ,η μπαλα στην εξεδρα.Ο ΟΠΑΣ δεν τσιμπαει ,μην τσιμπατε ...το βλεπετε καθαρα στο μπλογκ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ,απο τα σχολια του.Σιγα σιγα ταυτοποιουνται και τα ατομα που γραφουν ,να διαβαζετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ,και θα δειτε τις ομοιοτητες....
  Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.
  ΠΧ αν δεν βαλω ψευδωνυμο δεν θα βρειτε ποιος ειμαι?
  εεεεεελοιπον δεν θα βαλω...για να με ανακαλυψετε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μου φαίνεται ότι ξεχωρίζει ο λόγος του κ. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ή κάνω λάθος;

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ .
   Ειπαμε και αποδεικνυεται δια του πειραματος.
   Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ.
   Λιγοι και μαλιστα επαγγελματιες του λογου, συγγραφεις,μπορουν να μιλησουν σαν δολοφονοι πειστικα ,χωρις να ειναι.Ομως και εκει ο εμπειρος αναγνωστης αναγνωριζει ποιος ειναι ο συγγραφεας,αυτος και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

   Ειναι θεμα εμπειριας και γνωσης, η ανιχνευση του λεκτικου αποτυπωματος.
   Η διαφορα απο το γενετικο αποτυπωμα, το DNA ,η το κλασσικο αποτυπωμα ειναι οτι ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ δεν χρειαζεται πολυπλοκα μηχανηματα.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.Γνωση και πειρα,κατι που μπορει να επιτευχθει σε βαθος χρονου,απο ολους οσους διαβαζουν συστηματικα.Ειναι ενα παρα πολυ ωραιο παιχνιδι κατι σαν σταυρολεξο ...ΚΑΙ ΣΑς ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ Κ.1 28

   Διαγραφή
  3. " Συνεννοούμαστε ", " κλασικό " .

   Διαγραφή
  4. " ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ "

   Διαγραφή
  5. Πραγματικα χαιρομαι που υπαρχουν τοσο ορθογραφοι στο μπλογκ .ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ,εγραψα ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ και συνενοουμαστε,ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ και ορθιστα με διορθωνετε.
   ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Η ΑΒΛΕΨΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ.Δεν εχω κανενα προβλημα να την παραδεχθω.ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ για να διορθωνομαι και παλι σας ευχαριστω,χωρις να μπορω να εγγυηθω οτι δεν θα μου ξανα ξεφυγουν .Αλλο το πληκτρολογιο αλλο το χερι,γιαοσους συνηθισαν στην μνημη του χεριου.

   Διαγραφή
 26. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΕΣ...ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ "ΜΕΡΙΚΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ;;;ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ. ΟΧΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ!!!!! ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αν ο ΟΠΑΣ δίνει λύσεις μαζί του..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΤΩΝ19 Απριλίου 2013 - 2:11 μ.μ.

  Οι σύλλογοι δεν ρώτησαν ποτέ το τοπικό Σπάτων ,που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ενημερωμένο για τις εξελίξεις περί ΚΕΛ...ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ(;;;;;;) στις ενημερώσεις των γνωστών υπόπτων....Ερχεται η καταστροφή στην Αρτέμιδα..ένας αγωγός στον Αγ.Νικολαο και ένας του Κορωπιού στην Χαμολιά...(ήδη αποφασισμένος). ΞΥΠΝΗΣΤΕ..!!!!!! η Αρτέμιδα θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα ,ακόμα κι από τους κατοίκους γύρω από το Πλατύ Χωράφι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Σπάτων - Αρτέμιδος και για το θέμα του "ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΎ", διαβάσαμε πριν από λίγο ότι ζήτησε σήμερα ο ΟΠΑΣ, σύμφωνα με έγγραφό του προς τον Δήμο, που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο Fecebook του Ομίλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Αυτη η επιτροπη ,ΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ?Με ποιους κανει διαβουλευση?Ξερετε οτι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, η συμφωνια των τοπικων κοινωνιων μεσα απο διαβουλευση,ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΞΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ?
  Προσεξτε, η διαβουλευση να εχει ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,γιατι το κολπο ειναι να κανουν ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.7 000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ?
  SCRIPTA MANET .VERBA VOLAT γι αυτο, ΠΡΟΣΟΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Δεν υπάρχει ούτε μία στο ένα εκατομμύριο πιθανότητα για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.Υπάρχει κερδοσκοπικό παιχνίδι με μαζικές αγορές υποτιμημένης γης για ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ την κατάλληλη στιγμή.Δείτε τι κάνουν στο κέντρο της Αθήνας με την αναβάθμιση υπέρ των κερδοσκόπων που αγόρασαν τζάμπα ακίνητα.Είναι η ελληνική πατέντα της αρπαγής και αξιοποίησης πολύτιμης γης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Στην περιοχή Πλατύ Χωράφι περνάει ο δρόμος Αττική Οδός-Ραφίνα και γραμμή Μετρό για την (περιέργως) κλειστή Βόρεια Πύλη του Αεροδρομίου .Ο καινούργιος αγοραστής-επενδυτης του Αεροδρομίου θα απαιτήσει και θα αναπτύξει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ....Κ 8 05 Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ 8 09 ?ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.....ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΘΥΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ....αν θελετε να αποδειξετε κατι.Ετσι αερα πατερα ...ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ.Μην ανησυχειτε παιδια.... και θα μας την φερουν ευκολοτερα.....Το κεντρο το ξερω πολυ καλυτερα απο εσας.Εχω περιουσια εκει ,τα ξερω παρα πολυ καλα.Ακου αναπτυξη στο πλατυ χωραφι....,θα του βαλουν και μετρο και αλλο ενα mall εκει που βουλιαζει στην πρωτη βροχη.Εκεινο που δεν μας λετε ειναι ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ...ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.Μηπως το ζηλεψε ο Σορος,μηπως αγοραζει τα στεμματα της ΕΥΔΑΠ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ...ΤΗΝ ΡΑΦΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. http://ypodomes.blogspot.gr/2012/01/2014-2020.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. .....ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
  Μέσα σε ένα ..πέπλο μυστηρίου κινείται το θέμα των επεκτάσεων. Τα επιμέρους δημοσιεύματα των ημερών κάνουν λόγο για ενδεχόμενη συμφωνία της κοινοπραξίας που κατασκεύασε και εκμεταλλεύεται την Αττική Οδό. Η συμφωνία αν τελικά είναι πραγματική θα είναι ιδιαιτέρως επικερδής για το Ελληνικό Δημόσιο καθώς δεν θα χρειαστεί να βάλει το ..χέρι βαθειά στην τσέπη αλλά να παρατείνει την χρονική διάρκεια της εκμετάλλευσης της Αττικής Οδού και των επεκτάσεων της.

  Αυτή η πρόταση είχε γίνει από το 2006 αλλά είχε πιάσει τοίχο από το πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ. Οι επεκτάσεις δεν είναι σαφές ακόμα τι θα περιλαμβάνουν αλλά το πακέτο θα έχει την περίφημη σήραγγα Υμηττού , την σήραγγα Αργυρούπολης, την επέκταση της Δυτικής Περιφερειακής μέχρι την Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τα τελευταία νέα είναι η σκέψη τελικά ο δρόμος να φτάσει μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος των ορίων των Δήμων Ελληνικού και Αλίμου. Το χρονοδιάγραμμα φτάνει μέχρι το 2020 δεδομένων των δυσκολιών που θα συναντήσει περνώντας από κατοικημένες περιοχές.

  Δεν είναι καθόλου σίγουρο ποιοι άξονες στα Μεσόγεια από αυτούς που χαράχτηκαν από εποχής Σουφλιά θα διατηρηθούν ενώ είναι απορίας άξιο γιατί ο κλάδος της Αττικής Οδού που έχει φτάσει στα Σπάτα δεν προβλέφθηκε εξαρχής να επεκταθεί μέχρι το λιμάνι της Ραφήνας. Το τμήμα του δρόμου αυτού μάλιστα έχει και προδιαγραφές να κατασκευαστεί στο μέσο και επέκταση του Προαστιακού Σιδηρόδρομος για την εξυπηρέτηση όλων των περιοχών (Πικέρμι, Σπάτα, Ραφήνα). Αυτός ο κλάδος τώρα προβλέπεται να έχει κατασκευαστεί μέχρι το 2014......  ....Mερικοί δεν μπορούν να ακούνε ούτε για κερδοσκοπία με τα επιχειρηματικά πάρκα ούτε για κερδοσκοπία με τη γη.....

  Βέβαια τα γραπτά μένουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, προβλέπει, επέκταση της Αττικής οδού και του σιδηροδρόμου, μέχρι την διασταύρωση της Ραφήνας, όσον αφορά την Ανατολική Αττική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Το αρχικο σχεδιο προεβλεπε Αττικη οδο και προαστιακο ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.Αυτα προ Ολυμπιακων αγωνων .Ομως αντεδρασε τοτε Και δημοσια και ιδιωτικα ο πανισχυρος Φαραω Ραφηνας που δεν ηθελε .......ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΡΑΦΗΝΑ.Ακομα του το κοπαναει η αντιπολιτευση.Η διασταυρωση Αττικης οδου προς Ραφηνα θα εφτανε στην διασταυρωση,αλλα σταματησε τοτε.Τωρα οντως επαναφερουν παλαια σχεδια ,αλλα μαλλον παει και αυτο μαζι με τον αυτοκινητοδρομο που θα εφτανε απο την ανατολικη ακτη στο Καπανδριτικαι αλλα τετοια σχεδια.Δεν ειναι αποριας αξιο ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ των τοτε τοπικων αρχοντων οπωσ και η αλλη..... σοφια...να μην γινει λωριδα ΛΕΑ ,για να μην κοψουν τα ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ...ΔΗΜΟΤΕΣ.Ενα κλασσικο τετοιο παραδειγμα ,ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) που ενωνει την Ραφηνα με την Λ .Μαραθωνος.Δεν ειναι ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ γιατι δεν διαπλατυνεται ουτε εχει πεζοδρομιο ,ετσι που οταν ερχεται πλοιο ,η ουρα ειναι 2 χιλιομετρα.Ηλυση που ειχε βρει ο Φαραω ηταν να ...κοπουν τα δρομολογια των πλοιων.Ετσι ερημωσε η Ραφηνα.Τωρα το ....ξανασκεπτονται.....
  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΙΩΝ ....ΒΟΗΘΟΥΝ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ.
  Εγω περισσοτερο πιστευω στην πιεση των shopping centers ,ΠΑΡΑ ΣΤΟΥς ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.Αρα μετρο μεχρι Μακ Ταδε ...βλεπω οχι βεβαια μεχρι το 2014,ΜΑΚ ΤΑΔΕ στο πλατυ Χωραφι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. δεν βλεπω.Η περιοχη θελει μεγαλα αποστραγγιστικα εργα,που η Αττικη οδος θα μπορουσε να κανει,μαλιστα οταν συζητουσαν για την ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ,θΑ ΞΕΡΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Η ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΘΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ,και θα ,,,μεταφερεται ..μεχρι με πλοια ...,ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗς ΟΔΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ.Αρα οχι μονον δεν εμποδιζει αντιθετα ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ.Απο που αντλειτε το συμπερασμα οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΕΛ ΕΚΕΙ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.Τα συμφεροντα στο πλατυ χωραφι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΗΣ.Κανετε εντελως λαθος.Μας λετε οτι η ΕΥΔΑΠ δεν θελει να παρει υπεραξια η μεγαλη εκταση που κατεχει ,και ρυθμιζουν το παιχνιδι με την γη ΟΙ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.Οι κατασκευαστες ρυθμιζουν τα παιχνιδια και οι μεγαλοεργολαβοι,οπως ακριβως στην Κερατεα.Δεν μπορει να μην το βλεπουμε αυτο ,η Αττικη οδος,δεν χρειαζεται ουτε 20 στρεμματα να περασεικαι να διευκολυνει ενα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ που θα στοιχισει πολλα εκατομμυρια για κατασκευη.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,αφου αποκλειεται να γινει εκει,ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?Δεν μπορει να μην το εχετε σκεφθει....ΑΚΟΜΑ.Γιατι επιμενουν οι αρχονταιοι της Σπαταρτεμιδας?ΠΟΣΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΕΙ?Εχω δημοτες Πικερμιου που εχουν γη εκει.Εεεε λοιπον ειναι στην φαντασια σας ..και ας εγραψα λαθος το υπο θηκο .....η ουσια ειναι οτι μαζικες μεταβιβασεις ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.Το θεμα ομως επειγει γιατι ερχονται προστιμα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ.Ετοιμαστειτε λοιπον για νεα ΔΑΝΕΙΑ,και περιμενετε ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ....
  ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ 805 ΚΑΙ 8 09 ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ααααα.....Ξεχασα να σας γραψω οτι
  Τερμα η μπαλα στην εξεδρα.
  Καλη η ορθογραφια ,καλη η Αττικη οδος,καλα τα μεγαλα εργα ,ΑΛΛΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ
  ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ
  Αν θελετε αποπροσανατολισμο ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ.....
  ΓΚΕΚΕ?Εγω καταλαβαινω που πατε, εσεις οι υπολοιποι μπλογκιτες, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ που ειναι το σκ....ΘΕΜΑ?ΑΜΑΝ ΠΙΑ....,.βλακες μας θεωρειτε?Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΔΡΑ ...ΜΕ 14000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
  Η μεγαλυτερη αποδειξη της κουταμαρας , ειναι οτι θεωρει τους αλλους κουτους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
  μας λενε οτι
  ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ...ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ .
  Δεν με εκπλησσει καθολουν η αποψη.Εξ ιδιων κρινουν τα αλλοτρια.

  Τα φαντασματα της ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ εχουν εγκατασταθει μονιμα στηνην Σπαταρτεμιδα και μερικοι περνανε τους δρακουλες για κανον ικους ανθρωπους.
  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ο ...ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ.
  ΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΝΕΟ ΕΡΓΟ

  Για να μην αναρωτιεστε τι κανει ο κ Δημαρχος,σας κοινοποιω την τελευταια αποφαδη του ΔΣ.Κατοπιν εισηγησης της οικονομικης επιτροπης(ξερετε ποιας)ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ(μειοψηφισε ο κ.Κασιμης)

  ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ(παλι αναθεση)στην κ.ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΝΤΑ, που θα εισπραξει 60 000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ κρατηθειτε.......για ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝ ΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ για εξοικονομηση ενεργειας ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.Ειδατε πως... εξ οικονομουνται 60 χιλιαρικα?Η ΑΛΛΗ, Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΑ?ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΟ?ΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ .....ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.Μην πηγαινετε στα ΔΣ.ΔΕΝ ΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Λαθος μου ΜΕΓΑ.ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ.Για την Λουτσα...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ,ΑΛΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗ.Τωρα πολλες συνωνυμιες πεσανε, αλλα ειπαμε.ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΟΜΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ...ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....ΜΟ ΝΑ ΔΙ ΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

  ΑΝΑΘΕΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ MAJOR HOUSE.Αναθετουν και ξανα αναθετουν και στο διαλειμμα ενοικιαζουν.Ευτυχως τους κοπηκε το να διοριζουν, οποτε το ριξανε στην αναθεση και το νοικιασμα.Ασε που ο ΟΠΑΣ ζηταει στοιχεια και για ΕΥΔΑΠ.Εκανε αιτηση ,ετσι αρχιζεις,κανεις αιτηση και μετα ,,,,ΤΥΛΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙΣ......
  ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΩΣ ....ΟΡΘΙΣΤΑ.ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας