ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

O ΔΗΜΟΣ Σ-Α ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ... ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΚΑΣΙΜΗΣ: Κύριε Δήμαρχε, διαπίστωσα ότι δίπλα από το λύκειο, εκτός λυκείου έχουν μπει τρεις λυόμενες αίθουσες σε ένα χώρο. Νοικιάστηκε από τον Δήμο; Πώς; Πότε Έχουν γίνει χρήσεις γης για να γίνει τοποθέτηση αυτών των αιθουσών; Και το λέω αυτό γιατί το 2006 σε οικόπεδο που είχε ανάλογες χρήσεις γης είχα βάλει κι εγώ τότε τρεις αίθουσες και η κυρία Μαργέτη, με τον κύριο Μιχαλόπουλο, τον κύριο Γκινοσάτη και λοιπούς, έκαναν επανάσταση και έτρεχα στα δικαστήρια. Τώρα έχουν ταχτοποιηθεί αυτά; Πως μπήκαν αυτές οι αίθουσες;

     Δεύτερον, πληροφορήθηκα ότι στο Μac Arthur λειτουργούσαν και λειτουργούν διαφημιστικές πινακίδες με ρεύμα που κλέβουν από το πίλαρ του Δήμου. Διαπιστώθηκε, απ’ ότι πληροφορήθηκα από τις υπηρεσίες, ότι το 2011 το κοινόχρηστο ρεύμα της Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων ήταν περίπου 90.000€ και το 2012 ήταν 210.000€. Σε αναζήτηση της Υπηρεσίας, απ’ ότι με ενημέρωσαν προφορικά σήμερα το πρωί, μου είπαν ότι υπάρχει αλληλογραφία με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο τον κύριο Γκινοσάτη και την Τεχνική Υπηρεσία, η οποία τεχνική Υπηρεσία έδωσε εντολή προς τον ηλεκτρολόγο του Δήμου και η προφορική απάντηση του ηλεκτρολόγου προς την Τεχνική Υπηρεσία, μου είπαν προφορικά, είναι πως δεν υπάρχει έγγραφο, πόρισμα από τον ηλεκτρολόγο ότι και οι διαφημιστικές πινακίδες που λειτουργούν στο Mac Arthur και τα φανάρια, που είναι υποχρέωση του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. να ηλεκτροδοτούνται, έκλεβαν και τα δυο ρεύμα από το πίλαρ του Δήμου. Τί ακριβώς έγινε και τι ενέργειες έχετε κάνει μέχρι τώρα κύριε Δήμαρχε;
     Άλλη ερώτηση. Με την 286/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και προχθές με την 94/2013 αναθέσαμε τη λειτουργία για το παζάρι, Χριστουγεννιάτικο πρώτα, Πασχαλινό τώρα. Πρώτον, στην προχθεσινή συζήτηση ήρθε η εισήγηση από την Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. ομόφωνα και τη συζητήσαμε. Δεν ρωτήσαμε καν, γιατί το θεωρήσαμε δεδομένο. Η Υπηρεσία δεν είχε εισήγηση. Δεύτερον, πληροφορήθηκα ότι υπάρχει και εξώδικη δήλωση κατοίκων με αριθμό πρωτ. 15592/11-4-2013 με διάφορα αιτήματα, μην την διαβάσω. Τελικά εκδώσατε άδεια για την λειτουργία αυτής της αγοράς μετά την απόφαση που πήραμε; Υπάρχει εντολή Αντιδημάρχου προς την ΔΕΗ για εγκατάσταση και απεγκατάσταση σύνδεσης ρεύματος που λέει ότι θα πληρωθούν όλα από τον Δήμο, δηλαδή το κόστος εγκατάστασης-απεγκατάστασης και το ρεύμα που θα καταναλωθεί θα το πληρώσει ο Δήμος; Συνήθως, απ’ ότι θυμάμαι, όταν χρειάζεται είτε ο Δήμος, είτε οποιοσδήποτε ιδιώτης ρεύμα, απευθύνεται εγγράφως στην Οικονομική Υπηρεσία, η οποία όταν είναι για συναυλία που κάνει ο Δήμος και θέλουμε παραπάνω ρεύμα, λέει η Οικονομική Υπηρεσία «Επειδή θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Δήμου μηδέν φόρους και τέλη, πληρώνει μόνο ο Δήμος το ρεύμα». Αυτό κάναμε συνήθως τουλάχιστον με τις συναυλίες. Εδώ μαθαίνω ότι υπάρχει έγγραφο που λέει ναι μεν δεν θα πληρώσουν τέλη, αλλά δεν θα πληρώσουν ούτε το κόστος εγκατάστασης, ούτε της απεγκατάστασης, αλλά ούτε και την κατανάλωση του ρεύματος. Θα την πληρώσει ο Δήμος. Γιατί παρακάμφθηκαν οι Υπηρεσίες; Υπάρχει τέτοιο έγγραφο;
     Και μια τελευταία ερώτηση. Στις 4 Οκτωβρίου 2010 υπάρχει μια απόφαση Δημάρχου που αναθέτει αποκομιδή απορριμμάτων στον κύριο Μπέκα, με την 46/2010 μελέτη που έχει συντάξει η Τεχνική Υπηρεσία, ύψους 23.640€. Η απόφαση Δημάρχου είναι η 7775/4-10-2010 και η σύμβαση υπογράφτηκε στις 6/10/2010 με αριθμό 7854 και η προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών, της Πολεοδομίας για τον Δήμο Σπάτων, η κυρία Σωτηροπούλου απαντάει στις 6/12/2010 και λέει να επιστραφεί η σύμβαση, διότι δεν ταυτίζεται με την μελέτη. Τελικά έγινε το έργο, πληρώθηκε, πώς πληρώθηκε και που βρίσκεται αυτή η διαδικασία;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Θα ξεκινήσω από το τελευταίο ερώτημά σας. Δεν ξέρω αν έχει υλοποιηθεί το έργο αυτό, αλλά σίγουρα δεν έχει πληρωθεί.
     Τώρα για το θέμα της εγκατάστασης και απεγκατάστασης, για το αν υπάρχει έγγραφο…

ΚΑΣΙΜΗΣ: Έγγραφο προς την ΔΕΗ.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δεν γνωρίζω αν υπάρχει έγγραφο προς τη ΔΕΗ που να λέει ότι τα έξοδα και τη κατανάλωση θα τα επωμιστεί ο Δήμος. Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο. Αν έχετε εσείς κάποιο τέτοιο έγγραφο να μας το προσκομίσετε.

ΚΑΣΙΜΗΣ: Όχι, πληροφορίες είχα και γι’ αυτό το ρωτάω.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αλλοίμονο αν είχαμε υπογράψει τέτοιο έγγραφο.
     Για το θέμα της Πασχαλινής Αγοράς, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι για τη Πασχαλινή Αγορά με παραπλάνησε και το Τοπικό Συμβούλιο και το Σωματείο των Εμπόρων των Σπάτων. Αυτό το λέω γιατί ενώ υπήρχε το εξώδικο των κατοίκων της περιοχής, επέστησα εγώ την προσοχή και στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, γιατί ο Πρόεδρος ξέρει μόνο να φωνάζει και να εντυπωσιάζει για ορισμένα πράγματα, ότι προσέξτε πρώτα τους συνδημότες μας και μετά να πούμε ναι για την Πασχαλινή Αγορά. Παρ’ όλα αυτά με παραπλάνησαν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τους συνδημότες μας και ήταν ομόφωνη η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, εκτός από δυο τοπικούς συμβούλους που είπαν όχι. Και μάλιστα με πληροφόρησαν σήμερα ότι στην αστυνομία υπάρχει και έγγραφο του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου που δίνει εντολές για το Πασχαλινό παζάρι και δεν ξέρω τι έγγραφο είναι αυτό.

ΓΙΑΝΑΤΟΣ: Ψέματα είναι αυτό.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Άφησε με να τελειώσω και μετά θα μιλήσεις. Αυτά για το διαφημιστικό παζάρι. Θα ήθελα και ο Αντιδήμαρχος να κάνει μια ενημέρωση για το θέμα του πασχαλινού παζαριού και για τη συνάντηση που είχαμε με τους κατοίκους της περιοχής.
     Για τις διαφημιστικές πινακίδες που είπατε, στο Smart Park, πράγματι διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες ότι υπήρχε παράνομη σύνδεση. Για το Mac Arthur λέω, στο παζάρι δεν υπήρχε παράνομη σύνδεση. Είχαν ρεύμα, διαπιστώθηκε όμως ότι είχαν πάρει από κάποιον γείτονα. Στο Smart Park όμως πράγματι διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες ότι υπήρχε παράνομη σύνδεση και δόθηκε αμέσως εντολή να διακοπεί.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δυο ταμπέλες. Δόθηκε εντολή στις υπηρεσίες να πάνε να διακόψουν το ρεύμα και παράλληλα να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται και να αποδοθούν ευθύνες και να χρεωθεί το ρεύμα το οποίο έχουν καταναλώσει, γιατί μπορεί να χρεωθεί, ξέρουν να μετρήσουν ανάλογα με την ισχύ της ταμπέλας και θα μπουν τα ανάλογα πρόστιμα. Θα τηρηθούν εν πάση περιπτώσει όλες οι διαδικασίες που πρέπει.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΙΑΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Κύριε Λιανέ έχετε δίκιο, δεν διαφωνώ. Θα υποστούν όλες τις συνέπειες.
     Τώρα για το θέμα των αιθουσών, τι να σας πω; Είτε νόμιμα, είτε παράνομα, ξέρετε ότι και εσείς… βάλαμε και μια αίθουσα στο Γυμνάσιο, το παιδί σας πάει εκεί, είχε ανάγκη το σχολείο να μπει η αίθουσα και μπήκε η αίθουσα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΣΙΜΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Τίποτα δεν έχει αλλάξει κύριε Κασίμη, ας το ξεπεράσουμε λίγο αυτό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχει ζητήσει το λόγο ο κύριος Γιαννάτος επί προσωπικού. Για ένα λεπτό έχετε το λόγο κύριε Γιαννάτο.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ:  Δήμαρχε λυπάμαι πολύ που με ανάγκασες να σε χαρακτηρίσω ψεύτη, διότι έχεις κακές πληροφορίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αν έχει κακές πληροφορίες δεν είναι ψεύτης.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Νομίζω ότι έχει κακές πληροφορίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Άρα δεν είναι ψεύτης. Αν έχει κακές πληροφορίες δεν είναι ψεύτης.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Είπε ότι τον παραπλάνησα. Ποτέ δεν σε παραπλάνησα. Εγώ δεν πήρα απόφαση ο ίδιος,  την πήρε το Τοπικό Συμβούλιο την απόφαση.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Μιλήσαμε μαζί και με διαβεβαίωσες…

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Σε διαβεβαίωσα τι απόφαση πήραμε, δεν σε διαβεβαίωσα ότι είναι εντάξει. Ήρθαν οι κάτοικοι εκείνη την ημέρα εδώ, μου παρέδωσαν ένα έγγραφο με υπογραφές που έλεγε ότι δεν θέλουν να γίνει το παζάρι, του είπα να καθίσουν να το συζητήσουμε και σηκώθηκαν και έφυγαν. Δεν κάθισαν. Το συζήτησα με τους τοπικούς συμβούλους και υπήρχαν και εκπρόσωποι των τοπικών εμπόρων εδώ, οι οποίοι ενδιαφερόντουσαν να λάβουν μέρος στο παζάρι και εμείς ακούγοντας το αίτημα στων τοπικών εμπόρων, γιατί θέλαμε να τονώσουμε την τοπική αγορά…

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Των συνδημοτών δεν σε απασχόλησε το αίτημα.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Δυο σπίτια ήταν Δήμαρχε, το δέκα και το δώδεκα. Αν διαβάσατε τις υπογραφές είναι τα ίδια ονόματα. Πέντε ίδια ονόματα στο ένα σπίτι και άλλα πέντε στο άλλο σπίτι. Δυο οικογένειες ήταν. Συζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο αν πρέπει να προστατέψουμε τα δυο σπίτια ή τους εμπόρους των Σπάτων με την κρίση που υφίστανται και αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει το παζάρι.
     Όσον αφορά το ρεύμα, ο κύριος Γκινοσάτης και εμείς τονίσαμε στους εμπόρους ότι το ρεύμα θα το πληρώσουν οι ίδιοι, ότι δεν θα το πληρώσει ο Δήμος. Και σε ό,τι αφορά το έγγραφο που έχω αποστείλει εγώ στο αστυνομικό τμήμα, είναι ψέμα, δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο. Πάλι κακώς σας πληροφόρησαν. Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο να έστειλα εγώ στο αστυνομικό τμήμα.
     Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί αυτά που είπατε δεν ήταν αληθή.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστούμε τον κύριο Γιαννάτο, ο κύριος Μάρκου έχει το λόγο.

ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς τον κύριο Δήμαρχο. Κύριε Δήμαρχε δυο Συμβούλια πριν, όσον αφορά τη μίσθωση του Δημαρχείου, είχα πει τότε ότι υπάρχουν δυο εγκύκλιοι, η μια είναι του Υπουργείου Οικονομικών και η άλλη είναι του Υπουργείου Εσωτερικών, που ουσιαστικά είναι η ίδια εγκύκλιος, αλλά το εξειδικεύει για τους ΟΤΑ. Αναφέρεται στην εγκύκλιο αυτή που λέει περί μειώσεων, ότι η μίσθωση πρέπει να είναι η αντικειμενική άξια του κτηρίου επί τον συντελεστή 4,8% και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το έχετε το λάβει υπόψη, γιατί εγώ ψήφισα για το Δημαρχείο, εφόσον το λάβετε αυτό υπόψη. Θέλω να μου πείτε αν το έχετε λάβει, αν έχει αλλάξει κάτι στο μίσθωμα, διαφορετικά αυτή την στιγμή δηλώνω στο Προεδρείο ότι εγώ προσωπικά αποσύρω την ψήφο μου, διότι το τίμημα αυτό είναι υπέρογκο, αν λάβουμε υπόψη συγκριτικά στοιχεία με μισθώματα σε άλλα ακίνητα, τα οποία κυμαίνονται από τρία μέχρι έξι ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.
     Επίσης για να δικαιολογείται αυτό το τίμημα, δηλαδή 14.000€, που σημαίνει σε ετήσια βάση 168.000€, θα πρέπει η αντικειμενική άξια των ενοικιαζόμενων χώρων να είναι 3.500.000€, που σημαίνει ότι ανά τετραγωνικό μέτρο θα πρέπει να είναι γύρω στα 2.300€, πράγμα που δεν συμβαίνει, είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει τέτοια τιμή.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Έδωσα εντολή στις Οικονομικές Υπηρεσίες να το ελέγξουν. Ακόμα δεν έχει υπογράφει η σύμβαση.

ΛΙΑΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε θα ήθελα για την ιστορία, επειδή πρόσφατα είχαμε συνεδρίαση της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. και με είχαν προσωπικά διαβεβαιώσει μετά από την τοποθέτηση μου ότι ποτέ δεν ψήφισα Bazaar να γίνει στη Αρτέμιδα που ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος, παρ’ όλο μου έταζαν JCB κτλ, πατούσαν εκεί που πονούσαμε, προχθές με διαβεβαίωσαν ότι και το Σωματείο συνηγορεί, δεν έχει πρόβλημα, αλλά και κανένα άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, γι’ αυτό και είπα ναι κύριε Πρόεδρε. Να το ξέρετε. Απλώς να καταγραφεί, γιατί τώρα ακούω αλλα. Αυτά Δήμαρχε δεν μας τα είπαν εδώ πέρα και μπορείτε να δείτε ότι στην τοποθέτηση μου ανέφερα αυτά ακριβώς που σας είπα.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Οι έμποροι δεν είναι δημότες κύριε Δήμαρχε;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Προτεραιότητα έχουν οι κάτοικοι.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Γιατί, δεν είναι κάτοικοι οι έμποροι;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αν ερχόντουσαν στο σπίτι σου και έβαζαν αυτές τις κατασκευές…

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Ποιες κατασκευές; Τις είδατε τις κατασκευές; Πήγατε να τις δείτε; Δεν είναι κάτοικοι των Σπάτων οι έμποροι; Τα δυο σπίτια είναι κάτοικοι των Σπάτων μόνο; Λέτε πως ενδιαφέρεστε για την αγορά, το είδα το ενδιαφέρον σας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας παρακαλώ. Ο κύριος Τσαντήλας έχει το λόγο.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Ευχαριστώ πολύ. Ένα λεπτό να δώσω τη δική μου άποψη, γιατί μερικά γεγονότα τα βίωσα. Σε ό,τι αφορά το παζάρι, ήμουν στην Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. και ήρθε πραγματικά αντιπροσωπεία από τους κατοίκους. Σίγουρα δεν είστε ψεύτης κύριε Δήμαρχε, γιατί οι ίδιοι οι κάτοικοι επικαλέστηκαν και του έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση του Προέδρου της ΕΠΟΙΖΩ, επικαλέστηκαν τουλάχιστον πέντε φόρες ότι πράγματι ο Πρόεδρος έχει δώσει έγγραφο και τους το έδειξε η αστυνομία. Ψεύτες δηλαδή θα είναι ή οι κάτοικοι ή η αστυνομία ή και οι δυο μαζί. Αυτό το δηλώνω ως γεγονός.
     Επίσης οφείλω να δηλώσω και σαν γεγονός ότι η αντίδραση του κυρίου Γκινοσάτη και του Αντιδημάρχου, του κυρίου Σερέτη ήταν, για μένα, θετική. Αμέσως πήραν τηλέφωνα, το έζησα και γι’ αυτό το μεταδίδω και είπαν ότι αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς λέει η απόφαση και ήταν και ο κύριος Ιωαννίδης παρών, αύριο εισηγούμαι την κατάργηση του παζαριού, είπε ο κύριος Αντιδήμαρχος και πραγματικά οι υπηρεσίες πιστεύω ότι λειτούργησαν έτσι. Εγώ όμως οφείλω να περιγράψω αυτή την κατά τη γνώμη μου θετική στάση και αντίδραση και του Προέδρου και του Αντιδημάρχου.
     Δεύτερον, για τις πινακίδες. Εκεί υπάρχει πλήρης ασυδοσία. Όταν λέμε ασυδοσία, η απόλυτη ξευτίλα του αιρετού. Κάνουν ό,τι θέλουν αυτοί. Ό,τι θέλουν. Αυτοί οι επιχειρηματίες, δεν ξέρω πως τους λένε, έχουν και κάτι περίεργα ονόματα, Smart Park, Εκπτωτικό Χωριό, πλήρης ασυδοσία. Θεωρούν το χώρο απολύτως δικό τους, θεωρούν οτιδήποτε παροχή υπάρχει κοντά δική τους και μπαίνει ένα πολιτικό ερώτημα που θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε και στο επόμενο θέμα αλλά και στο μέλλον. Να φανταστείτε ότι για να πας να μεταφέρεις μια πέτρα σε χώρο πρασίνου πρέπει να πάρεις την άδεια της υπηρεσίας Πρασίνου και την άδεια της Τεχνικής Υπηρεσίας. Όχι μόνο την έβαλαν τη ταμπέλα όχι μόνο έκλεψαν το ρεύμα, αλλά υπάρχει οριστική εντολή κατεδάφισης. Και τι απαντάει η Υπηρεσία; Δεν μπορούμε να ξηλώσουμε τις ταμπέλες, δηλαδή δεν μπορούμε να ξηλώσουμε τέσσερα σιδερά, δεν υπάρχουν εργαλεία. Και όχι μόνο αυτό, τους αμείβουμε χτες με απόφαση να τις νομιμοποιήσουμε μέσα στο πράσινο. Όπως λέω τα θετικά και τον επαινώ, έτσι λέω και τα αρνητικά. Και έκανε και εισήγηση… πλήρως αρνητική. Γι’ αυτό μας τα κάνουν αυτά. Αγαπητέ Αντιδήμαρχε σου ζητάω συγγνώμη αν είπα κάτι παραπάνω.
     Εκεί όμως θα πρέπει να εξετάσουμε, αφού θα έρθει και στο Συμβούλιο και μετά και στο σύνολο, όποιος είναι πλήρως ασύδοτος, υπάρχουν δυο έννοιες. Η μια ή ότι είναι άχρηστος ο αιρετός ή δεν είναι άχρηστος ο αιρετός, αλλά αυτός εδώ που είναι ασύδοτος ακολουθεί το ρητό το λαϊκό, με τα λεφτά μου και την κυρά μου. Αυτό θέλω να πω, τίποτα άλλο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Υπάρχει άλλη ερώτηση; Ο κύριος Γιάννης  Τούντας Έχει ζητήσει το λόγο και περνάμε στα θέματα.

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Κύριε και κύριοι καλησπέρα σας. Δεν μιλάω σαν Ιωάννης Τούντας, αλλά σαν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάτων. Έμαθα ότι υπάρχει ένα θέμα με το παζάρι που γίνεται στην πόλη μας, ότι δημιουργούνται κάποια προβλήματα. Νομίζω πως δεν είναι έτσι. Δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα, είναι συνεπέστατοι.
     Σαν Δημοτικό Συμβούλιο πήρατε μια απόφαση ομόφωνη, ομόφωνη, ομόφωνη, το λέω τρεις φόρες, να έρθει το παζάρι στα Σπάτα. Οι μικροπωλητές Ελλάδος που διοργανώνουν το παζάρι, έχουν κάνει κάποια έξοδα αυτή την στιγμή που μιλάμε. Έχει τεθεί ένα θέμα, τους δημιουργούν κάποιοι κάποια προβλήματα, μπορεί δικαίως ή αδίκως και κάποιοι είπαν εδώ μέσα ότι σε περίπτωση που υπάρχει αστοχία στη διαδικασία τήρησης των κανόνων που έχετε βάλει εσείς, έχετε όλο το δικαίωμα να το κάνετε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αστοχία όμως, και επειδή κάποιοι θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους μέτρα  σταθμά, ποιος θα αποζημιώσει αυτούς τους ανθρώπους που έχουν κάνει κάποια έξοδα;
     Δεύτερο, είστε Δημοτικό Συμβούλιο. Υπάρχει Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα. Όταν έγινε η Βασιλέως Παύλου μονόδρομος, εγώ μένω στην Μυκηναϊκών Τάφων. Όλη η επιστροφή της Βασιλέως Παύλου έγινε από τη Μυκηναϊκών Τάφων. Πρέπει να ξεσηκωθούμε εμείς από τη Μυκηναϊκών Τάφων και να πούμε σας παρακαλούμε πολύ, αλλάξτε την Βασιλέως Παύλου από μονόδρομο και κάντε την με επιστροφή, γιατί ενοχλούμαστε εμείς; Όταν γίνεται κάθε πέμπτη η λαϊκή αγορά κάτω, πρέπει να έρθουν οι κάτοικοι, όποιοι είναι αυτοί και να πουν μας ενοχλείτε κύριοι, πάρτε το και πηγαίνετε το στα σπίτια σας; Και εν πάση περιπτώσει, ποιος διοικει αυτή την πόλη;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Κύριε Τούντα είστε πολύ θρασύς. Τί πάει να πει ποιος διοικει αυτή την πόλη; Εγώ την διοικώ αυτή την πόλη. Και συζητήσαμε, παρακάλαγες και είπαμε ότι θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και δεν θα μας εκβιάσετε με τις αποζημιώσεις. Αν δεν τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες το παζάρι δεν θα γίνει.

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Την θρασύτητα μπορείτε να πείτε που τη  βλέπετε κύριε Δήμαρχε; Με όλο το σεβασμό…

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Δεν υπάρχει σεβασμός από την στιγμή που έχετε το θράσος να λέτε ποιος διοικει αυτή την πόλη. Δεν έχετε σεβασμό και ντρέπομαι για λογαριασμό σας.

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ο κύριος Δήμαρχος με προσέβαλε και θέλω το λόγο επί προσωπικού.

ΠΑΡΕΜΓΒΑΣΗ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Κύριε Γκινοσάτη αφήστε με να μιλήσω.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Να τηρήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ποιος είπε κάτι αντίθετο κύριε Δήμαρχε;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Να αποζημιώσει ο Δήμος είπατε.

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Σε περίπτωση που τηρηθούν οι διαδικασίες.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Μας εγκλωβίσατε να πει ναι το Δημοτικό Συμβούλιο και τώρα έρχεστε με περίσσιο θράσος να πείτε ποιος θα τους αποζημιώσει;

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ποιος σας εγκλώβισε κύριε Δήμαρχε; Είστε εξήντα χρόνων και είστε Δήμαρχος της πόλης. Ποιος σας εγκλώβισε; Από πού και ως που σας εγκλωβίσαμε; Συγγνώμη κύριε Πρόεδρε, επί προσωπικού θέλω να το διευκρινίσετε. Από πού και ως που εγκλωβίσαμε το Σώμα και τον ίδιο τον Δήμαρχο; Ας μας το πει, όχι να πετάει κουβέντες, να λέει ντρέπομαι για λογαριασμό σας και να φεύγει.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εντάξει, τέλειωσε το θέμα. Όταν λέτε όμως ότι κινδυνεύουμε να πληρώσουμε τις αποζημιώσεις, τι εννοείτε;

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Δεν είπαμε αυτό κύριε Γκινοσάτη.

ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Να μου πείτε γιατί να πληρώσουμε.

ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Μπορείτε να μου πείτε τι άλλαξε από την ώρα που πήρατε ομόφωνη απόφαση έως σήμερα που λέτε ότι θα ακυρωθεί το παζάρι;

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Γκινοσάτη τέλειωσε το θέμα. Δεν θα κάνουμε διάλογο τώρα. Τέλειωσε το θέμα. Να περάσουμε στα θέματα της ημερησίας διάταξης. Κύριοι δεν θα κάνουμε διάλογο, σε να Δημοτικό Συμβούλιο δυο άτομα εμποδίζετε να προχωρήσει η διαδικασία. Σας παρακαλώ!


32 σχόλια:

  1. ωραια...ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ .Αρχισαν να τωγονται μεταξυ τους.Με ξεγελασες μου υπεκλεψες κλπ κλπ ΤΟ ΑΘΩΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ολοι το κοροιδεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΣΟ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;;; Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ , ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ , ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΔΩΝ..! ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ,ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ , ΕΨΑΞΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι προσπαθουν να χτυπησουν τον Γιαννάτο;; Θα γελάσουν και τα κατσίκια του Βουρβά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα έχει εκπομπή στο EXTRA για τον δημαρχούλη μας..Μπραβο στον δημοσιογράφο της ΑΛΉΘΕΙΑΣ που είναι εκεί, κρίμα για τον Κασίμη που δεν παρευρίσκεται για να υποστηρίξει τα συμφέροντα των δημοτών. Τολμάει ο δήμαρχος να επιτιθεται στον Γιαννάτο, με ψέμματα ; Δήμαρχε μετριούνται στα πέντε δάκτυλα αυτοί που αξίζουν το αξίωμα τους . Και μέσα σε αυτούς δεν είσαι ούτε εσύ , ούτε οι δημαρχίδες που σε εξουσιάζουν. Δυστυχώς για μας.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Κασσίμης είναι άξιος να υποστηρίξει τα συμφέροντα των δημοτών? Πρέπει να είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Την εκπομπή την είδες? Ξευτιλίστηκε με τα ψέματα που είπε, ότι έχει στείλει αυτός τον έλεγχο του δήμου στον Ρακιντζή. Βγήκε ο Ποθουλάκης και τον διέψευσε κατηγορηματικά.
    Γιατί δεν είπε στην εκπομπή ότι είναι καταλογισμένος? Γιατί δεν είπε για τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στην ΕΥΔΑΠ, ενώ εισέπραττε τα χρήματα από τους λογαρισμούς των δημοτών? Τί είδους αντιπολίτευση κάνει? Τα πλακάκια durostick που έλεγε ο Σπίνος. Αυτό κάνει.
    Αφού λοιπόν έχει ξεκινήσει γενικευμένος έλεγχος από τον Ρακιντζή, είναι βέβαιο ότι το θέμα θα φτάσει μέχρι τέλους.
    Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι θα μπει πολύς κόσμος μέσα στη φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε, το είχα ξαναπεί. Σε βλέπω να έχεις την τύχη του Παπαγεωργόπουλου. Όχι μόνο εσύ, αλλά και όλοι οι παρατρεχάμενοι που σε περιβάλλουν. Έφτασε η ώρα της κρίσης. Και η αλήθεια θα λάμψει.
    Όσοι ασέλγησαν πάνω σ' αυτό το δήμο θα πάνε εκεί που τους αξίζει. Η υπόθεση μπήκε στο αυλάκι. Πήρε το δρόμο της. Και να είσαι σίγουρος ότι ο δρόμος αυτός θα είναι πολύ δύσκολος. Με τις υγείες σου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΕΛ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΤΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι καθαροί συμπολίτες μας που μπαίνουν μπροστά

      Διαγραφή
    2. Να θυμισω οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.Τελος παντων καλλιο αργα παρα ποτε.Τα παθηματα να γινουν μαθηματα ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ.Δεν μπορει να μην εχετε αντιληφθει ακομα πως το σπρωχνουν.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ,γιατι κυκλοφορουν και κουτοι,ΔΕΝ ΕΝΝ ΟΩ ΤΟΝ ΟΠΑΣ. Αυτος δινει δειγμα γραφης.ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΓΙΑ......ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
    3. Δεν διαβασατε το ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΝ ΑΡΘΡΟΝ ,γιατι το κελ στο πλατυ χωραφι ειναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν ενημερωνεσθε ....αρμοδιως.....απο.... ανεξαρτητες πηγες.

      Διαγραφή
    4. πολιτισμός,όπως και το κάψιμο σκουπιδιών,κατά τα λεγόμενα του...για γέλια και για κλαματα...

      Διαγραφή
  8. Πόσο δίκαιο είναι όλοι οι ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΔΕΣ, ΜΑΡΓΕΤΟΜΑΡΚΟΙ, να λογοδοτήσουν τώρα... ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Τολμάει ο Κατσαλύρος να μιλάει;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποθουλάκη ,ξέσχισε τους..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζί σου Ποθουλάκη. ΟΠΑΣ τράβα μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εργολαβια τους εχει παρει το extra.Αυτη ειναι διαφορετικη εργολαβια απο τις συνηθεις.ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,δεν ξερει τιποτα,τσαμπα ρευμα στο παρκο δεν το ειχε παρει ειδηση,γυφτοπαζαρο,φταιει ο Γιαννατος,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΩΣ ...ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ.Μα τοσο κουτος ειναι και τον δουλευουν ολοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να προσθέσω,αφού δεν είναι ψεύτης το καλό παιδί και είχε μονο ψεύτικες ρουφιανοπληροφορίες,διασταύρωσε τες πρώτα ρε ΟΥΦΟ και μετά μίλα!Γιατί γίνεσαι ρεζίλι...Ο πρόεδρος δε,τσακίστηκε να υποστηρίξει οτι ο ψεύτης δεν είναι τοιούτος...ΕΧΕΤΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΛΑΚΑ...Το ξέρετε ότι περπατάτε σε κινούμενη άμμο...και σας έχει πάει ναααααα

      Διαγραφή
    2. Η εικονα που αξιζει οσο χιλιες λεξεις, ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ.Τι διασταυρωσεις μου λες φιλε,ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.Ποιον νοιαζει αν ειναι τοιουτος, εκει ξεπεσαν?ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ,αν δεν σεβοσαστε τους εαυτους σας.Αυριο μπορει να το παρει καποιος σοβαρος ,ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΤΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
  12. Για τις πολεοδομικές παρανομίες του γνωστού και προστατευμένου κτήματος εκδηλώσεων , που μέχρι και στο ρέμα έκανε γέφυρα και παρεμβάσεις , τι θα κάνουν οι μηχανικοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ; Θα νομιμοποιηθούν "όλα" ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Δήμαρχος δεν κατάλαβε , ότι την οργάνωση του παζαριού την ζήτησε ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ των ΣΠΑΤΩΝ ; ....Οτι τέτοια γίνονται στο Μαρούσι, στην Κηφισιά , και σε άλλες "κυριλέ " πόλεις όπως τα Σπάτα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποθουλάκη είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΑΣ πήγαινέ τα και στον Εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να δούμε τώρα τι θα λένε οι φίλοι του Δημάρχου και όλοι οι άλλοι που καλύπτουν όλους αυτούς που λεηλατούν το Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, επί χρόνια
    Να δείτε που κάποιοι ανεγκέφαλοι θα στρέφονται κατά του ΟΠΑΣ. Τόσο ξεφτίλες είμαστε αυτός ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8.22 , η προσπάθεια του Γκίκα να προστατέψει τον δημαρχούλημας, έδειξε ότι, ΗΞΕΡΕ ,ότι δεν υπήρχε τέτοιο έγγραφο ..Μίλησε για πληροφορίες...δήθεν.... Τον κάψατε ρε τον Κατσαλίρο..Ποιά από τις προβατίτσες σας, ρουφιάνεψε πάλι; Τι κρίμα , στο κοπάδι του δήμου τα πιο πολλά να είναι να είναι θηλυκά ...κοριτσάκια προβατάκια , κι ας φορουν παντελονάκια....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΕΕΕΕ τωρα θα σου επιτεθουν οι ΦΕΝΙΝΙΣΤΡΙΕΣ.Η,μονον ο μισογυνισμος του Αριστογειτονα τις πιανεικαι παθαινουν υστερια?
    ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ...ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗΣ.......
    Οσο επι της ουσιας ,να θυμισω οτι Η ΜΕΡΚΕΛ Η ΘΑΤΣΕΡ Η ΓΚΟΛΝΤΑ ΜΕΙΡ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ..ΚΥΡΙΕΣ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ...στο μυαλο.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ,,,ΚΟΤΕΣ.....Η ΠΡΟΒΑΤΙΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποθουλάκη δειχνεις το δεντρο για να μην δουν το δασος. Το σκανδαλο στο εκπτωτικο δεν ειναι στους μετρητες της υδρευσης....ειναι στην πραξη εφαρμογης και στα επικειμενα....Μιλαμε για ζημια δεκαδων εκατομμυρίων. Μην καλύπτεις πρωην Δημαρχους .....αν εισαι μαγκας παρε θεση και μην κανεις την κοτα για 30 αργυρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις κυριε μου 10 45 ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ,και δεν εισθε κοτα ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΡΑΚΙΝΤΖΗ?Γιατι καλειτε αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα?ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΣΘΕ?ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

      ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ,ΓΙΑ ΣΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΘΕ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΤΕ ΚΟΤΣΙΛΙΕΣ?
      Οχι μονον δεν με πεισατε ,αλλα βρισκω το σχολιο σας πολυ υποπτο.Καντε λιγο υπομονη .Ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης εχει αποδειξει ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.Εχετε ξαναγραψει στο ιδιο μοτο ,και εχετε ταυτοποιηθει.
      ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ?ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?

      Διαγραφή
  20. ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ.Παραχωρηση διαμερισματος απο δωρεα για βιβλιοθηκη, δοθηκε ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.Τα εξοδα τα πληρωνει ο δημος,αλλα και αλλα εξοδα πληρωνει ο δημος.
    ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙς ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.Αυτο εξηγει το γιατι βγαινουν.Τοοοοοοσοι συλλογοι βαλε επι τοοοοοοοσους ψηφους ,βαλε διορισμους ,ΒΑΛΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.βαλε αυτοκινητα δημοτικα,βαλε υλικα,σκεψου ποσοι βολευονται με τον ΔΗΜΟ.Αυτα ειναι ψηφοι συν οι συγγενεις τους,εχεις μια καλη μαγια.Ριξε και κατι διακυρηξεις στον τοπικο ανεΞαρτητο που ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΓΝΩΜΗ ,να πως βγαινεις.Εν τη παλαμη και ουτω ψηφισωμεν.Ετσι βγαινουν παιδες,δεν ειναι θεμα κουταμαρας,ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ.Αγοραζουν επι πιστωσει ψηφου και ανταποδιδουν τοις μετρητοις.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..... ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.Μετα ο αλλος ταζει περισσοτερα,ΚΑΝΕΙ KAI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ PLAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Γιαννάτος εάν και αντιπολίτευση έχει την στήριξη μου! Επειδή τα Σπάτα είναι χωριό σε όλους μας είναι γνωστή η τιμιότητα και το ήθος του! Η όποια απόφαση του Τοπικού Σπάτων πάρθηκε με μεγάλη προσοχή, με εξεταζόμενο κριτήριο το καλό της πόλης μας. Υπήρξε για το θέμα μεμονωμένη αντίδραση κάποιων ελάχιστων κατοίκων στον αριθμό, οι οποίοι όμως δεν θέλησαν να συζητήσουν το θέμα αποχώρησαν από την συνεδρίαση του Τοπικού, χωρίς να εξεταστεί κάποια άλλη εναλλακτική λύση! Την αντίδραση αυτή εκτιμώ ότι την λάβαμε όλοι σοβαρά υπόψη και ζυγίζοντας τα πράγματα, αποφασίσαμε! Η τοποθέτηση του Δημάρχου και η στάση του απέναντι στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης των Σπάτων και τα συλλογικά του όργανα, είναι το λιγότερο άστοχη! Οι άνθρωποι αυτοί δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης σε ένα οικονομικό περιβάλλον, που καταρρέει! Όσοι έχουν εξασφαλισμένο ένα μόνιμο εισόδημα πρέπει να το σέβονται αυτό τον αγώνα, γιατί εάν καταρρεύσει η επιχειρηματικότητα, τότε κανένας δεν θα έχει πλέον εξασφαλισμένο μόνιμο εισόδημα!
    Κύριε Δήμαρχε
    Με την ακραία σας τοποθέτηση στην ουσία αναιρείται την επιστολή που αποστείλατε πριν ένα μήνα για την τοπική ανάπτυξη. Κρίμα!
    Για το θέμα του εκπτωτικού χωριού τι να πω μόνο οι ταμπέλες είναι μακάρι να ήταν μόνο αυτές??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκτιμώ ότι κανένας Τοπικός σύμβουλος στα Σπάτα ή στην Αρτέμιδα δεν θα στήριζε απόψεις και δηλώσεις ότι δεν μας νοιάζουν τα μαγαζιά και οι έμποροι της περιοχής σαν κάτοικοι μας καλύπτει το εκπτωτικό χωριό να πάνε εκεί όλα εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δημότης Σπάτων2 Μαΐου 2013 στις 7:37 π.μ.

    Κυρία Φράγκου, σύμβουλοι όπως ,εσείς αξίζει να υπάρχετε σαν θεσμός. Είναι γνωστό, ότι οι δημαρχίδες δεν αφήνουν ανάσα στο τοπικό. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Είναι γνωστό επίσης ότι δεν θέλουν οικονομική ελευθερία για τους δημότες , για να "συναλλάσονται" οι ίδιοι με τα εκπτωτικά κ,λ,π......Συνεχίστε τις προσπάθειες κόντρα με τα κατεστημένα , και αφήστε τους να ρουφιανεύουν.Εχουμε καταλάβει ότι αν είχατε πρωτοβουλίες σαν τοπικό ,όλα θα ήταν αλλιώς.Μακάρι να είχαμε δήμαρχο τον Γιαννάτο.Να μην καταλαβαίνει από πάρε δώσε και να μην κολάει μπροστά από καμμία "πόρτα".Μην τα παρατήσετε κ. Φράγκου, και εννώστε δυνάμεις μεαυτούς που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Κασσίμης πάλι στην εκπομπή δεν ήξερε τί έλεγε. Κλέβει στα τιμολόγια του νερού ο δήμος από το εκπτωτικό χωριό ή το εκπτωτικό χωριό κλέβει τον δήμο? Κι όλα αυτά γιατί? Γιατί έχουν μπει λέει 5 ρολόγια της ΕΥΔΑΠ αντί 180 που θα έπρεπε να μπουν.
    Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Τα καταστατικά που επιτρέπουν τέτοιες αυθαιρεσίες που τα βρήκατε κ. δήμαρχε? Υπάρχουν 180 καταστήματα και έχουν μπει 5 ρολόγια? Γίνονται αυτά τα πράγματα?
    Ο Εισαγγελέας που είναι ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.....γιατί;;;;;;;Μόνο με τις πορτοκαλάδες του Αττικού Παρκου είχαν πρόβλημα;;;;Με το άλλο κοσμικότατο κτήμα , ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ;;;;...τα άλλα;;;;Σαν ένας "θεός" να μεσολάβησε και λύθηκαν ως δια μαγείας όλες οι "αυθαιρεσίες"...... Ο Κασίμης για αυτή την δόλια Λούτσα με όλα αυτά τα "μαγαζιά" , τα νόμιμα , δίπλα στην θάλασσα δεν είχε τίποτα να ερωτηθεί ....;;;; ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ....ΠΑΛΙ ΓΑΤΑ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας