ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Δεκτή η ΠΡΟΤΑΣΗ του ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ για σύγκληση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Σπάτων - Αρτέμιδος



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δεκτή η ΠΡΟΤΑΣΗ του ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ για σύγκληση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Σπάτων - Αρτέμιδος, που είχε κατατεθεί στις 19.4.2013 στον Δήμο, με αριθ. πρωτ: 16836
Είχε ζητηθεί να συζητηθούν τα θέματα:
  1. Αποχετευτικό (Ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή) και συζήτηση προτάσεων και δεδομένων μεταξύ των μελών, αλλά και των τοπικών φορέων (Που θα έχουν κληθεί με ανοικτό κάλεσμά σας).
  2. Το σχέδιο «ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 3 του Ν.2744/99» (Όπως αυτό παραδόθηκε στις 19.2.2013 στον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος -από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ- και αναφέρεται στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και στο ΚΕΛ)
Η αίτηση – πρόταση του ΟΠΑΣ έχει ως εξής:



Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Δήμου Σ-Α (Προέδρου της Επιτροπής Διαβούλευσης) συμπεριλαμβάνει και δυο ακόμα θέματα [βλ. 3ο (κατόπιν και σχετ. πρότασης του Χ.Π. στο Δ.Σ) και 4ο) και έχει ως εξής:

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Σπάτα, 10-05-2013           
  ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ                                              Αρ. Πρωτ. 18803
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

       Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου και Φλέμινγκ
       19004, Σπάτα
       Πληροφορίες: κα.Μπότσαρη Χρυσάνθη
       Τηλ.:  210-6632200
       Fax: 210-6633311
                                                       
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 1/2013 Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (αρ.76 του ν.3852/2010) στις 15-05-2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος για ενημέρωση και συζήτηση επί των κατωτέρω Θεμάτων της ημερήσιας διάταξης,
1.  Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πορεία του αποχετευτικού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
2.  Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πορεία της ενδεχόμενης παραχώρησης του δικτύου ύδρευσης με την ΕΥΔΑΠ.
3.  Συζήτηση σχετικά με την χορήγηση αδειών μουσικής και μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2013 του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
4.  Συζήτηση για την λήψη κανονιστικής απόφασης που θα αφορά τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων κατάληψης κοινοχρήστου χώρου και τρόπου χρέωσης αυτών.

                                                                                                  Ο Πρόεδρος
                                                                                       Της Επιτροπής Διαβούλευσης
                                                                                         Αθανάσιος Δημ. Μαργέτης
                                                                                               Αντιδήμαρχος



21 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ
    Εκ μέρους του ΟΠΑΣ είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι το λάθος στην ημερομηνία (15.5.2013 ημέρα Πέμπτη), έχει διορθωθεί από τον Δήμο Σ-Α (16.5.2013 ημέρα Πέμπτη), με νέο έγγραφο
    Σ.Ε. - ΟΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά θέματα. Να δούμε αν η Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με πραγματικό διάλογο ή θα συνεχίσει να επιμένει στα όσα ήδη έχει αποφασίσει και έχει συμβιβαστεί για το ΚΕΛ στο πάτύ χωράφι και τα θέματα με την ΕΥΔΑΠ ΑΕ. Οι φορείς μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ή θα παραστούν ως χειροκροτητές της Δημοτικής Αρχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα θεματα ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ .Ο πειρασμος να κανουν μπαχαλο την συνεδριαση, μεγαλος.
    Ελπιζω οι συμμετεχοντες ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ,Ειναι παραπανω απο βεβαιο, οτι θα υπαρχουν πολλοι ΣΤΗΜΕΝΟΙ. Το να μην βγει ακρη εξυπηρετει μονον οσους δεν θελουν ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.Θυμηθειτε τις επιτροπες της βουλης και τα χωριστα πορισματα που εβγαλαν λαδι μεχρι τον Ακη .Μην το κανετε της Λαγκαρντ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την επιτροπή διαβούλευσης την είχαν σε πλήρη απαξίωση. Η προηγούμενη συνεδρίασε δύο-τρεις φορές τρία χρόνια με ελάχιστη συμμετοχή έως καθόλου! Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μαργέτης πρόεδρος και της προηγούμενης και της τωρινής επιτροπής να διακινδύνευε την συνεδρίαση με τόσο σοβαρά θέματα αν δεν έλεγχε το παιχνίδι! Το πρόβλημα με τον ΟΠΑΣ είναι μεγάλο καθώς τα γνωρίζει τα θέματα και δεν πρόκειται να κάτσει καλά! Όμως την επιτροπή εκτός ελάχιστων περιπτώσεων μελών την έχουν! Μη ξεχνάμε ότι ξεκινάει και η προεκλογική δημοτική περίοδος και πρέπει να δείξουμε δημοκρατικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνεδριαση ειναι δημοσια.Οσο και αν εχουν τα ΚΟΥΚΙΑ ,ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ,ως απλοι παρατηρητες,ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ.Αν αφησετε ΠΑΛΙ, δυο ανθρωπους μονους.....,μην ξανα παραπονεθειτε.Η θα το κανουν μπαχαλο η το ελεγχουν πληρως με συλλογους και ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΗΣ. Καντε αυτο που δεν περιμενουν απο σας.ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.Εκπληξτε τους, για την ΛΟΥΤΣΑ ρε ...γ.....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.Τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ.Μεχρι που μπαινω σε πειρασμο να ειμαι αυτοπτης,ασε που δεν καθεστε με καταλογο ψηφοφορων...Η ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ?Ε ΚΑΙ?Εχουμε χρονο για μεταδημοτευση...ιδιοκτητης ειμαι ,να μην παρακολουθω να ενημερωνομαι?
    Ασε που ο Αγ Νικολαος ,μεγαλη η χαρη του,πρεπει να κατεβει συν γυναιξι και τεκνοις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ......
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ .
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ,
    Μαθηματα αμεσης δημοκρατιας ειναι αυτα.Οι κουτοφραγκοι Ελβετοι, συνεδριαζουν κατα γειτονια ακομα και για να αλλαξουν ΤΕΝΤΕΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ...ΑΜΕΣΑ...και ειναι ολος ο Αγιος Νικολαος μεχρι σχεδον Ραφηνα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΛ.Αν δειτε τα ΔΣ της Ραφηνας θα ζηλεψετε απο το ποσοι τα παρακολουθουν.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΙ θελουν ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έγινε η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης. Πολλά τα νέα. Η πρώτη γεύση είναι οτι η Δημοτική Αρχή δεν ελέγχει ούτε τα "δικά" της μέλη, που καλά κάνουν τελικά και γυρίζουν προς τα συμφέροντά τους. Η ανησυχία της Δημ. Αρχής ήταν έκδηλη και γι' αυτό είχαν κινητοποιηθεί. Ήταν όλοι εκεί. Δήμαρχος, Μαργέτης, Πουλάκης, Κιτσομάρκος, Σερέτης. Για το λόγο αυτό ο Προεδρεύον αντιδήμαρχος, κ. Μαργέτης έκανε πραξικόπημα και δεν άφησε να γίνει ψηφοφορία ιδίως στο θέμα του ΚΕΛ - βιολογικού, όπου έκανε πρόταση ο Ποθουλάκης από τον ΟΠΑΣ για Ψυτάλλεια, για διαπαραταξιακή Επιτροπή και μελέτη έργου σύνδεσης με την Ψυτάλλεια. Αυστηρός και αποκαλύπτικός ο ΟΠΑΣ (Φανερά οργανωμένος στην παρουσία του, μοίρασε στα μέλη της Επιτροπής ογκώδη ενημερωτικό φάκελο και στην συνεδρίαση παρακολουθούσαν και όλα τα μέλη της Συντονιστικής του Επιτροπής). Από την αρχή μια "στημένη" ερώτηση του Ποθουλάκη, προς τον αντιδήμαρχο Μάρκου, και η απάντηση του δεύτερου, έδωσε την δυνατότητα στον ΟΠΑΣ να προβεί σε αποκαλύψεις που τελικά έδειξαν ότι τίποτα, μα τίποτα δεν έχει αποφασισθεί σε σοβαρό και νόμιμο επίπεδο για το έργο στο πλατύ χωράφι και όλα είναι φληναφήματα και κουτοπονηριές. Υπήρξαν τοποθετήσεις των συμμετεχόντων αλλά οι περισσότεροι επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Στο θέμα του χρέους με την ΕΥΔΑΠ ο μεγάλος χαμός. "Όλα στο Δήμο" μας είναι πλέον στο κόκκινο ακούστηκε να λέει σε μια στιγμή της αγόρευσής του ο Χ.Π., που σημειωτέον, ο άνθρωπος δεν .... παίζεται ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρών, στη συνεδρίαση18 Μαΐου 2013 στις 3:49 π.μ.

      Ρε φίλε 9,28 ο Ποθουλάκης είσαι ; Μόνον ο Ποθουλάκης μίλησε στη συνεδρίαση ; Εκεί έγινε χαμός από πολλούς, που κατατρόπωσαν τους δημαρχίδες. Τα δη- και αντιδημαρχίδια, δεν ήξεραν από που να προφυλλαχτούν.

      Διαγραφή
    2. Παρών, στη συνεδρίαση18 Μαΐου 2013 στις 3:57 π.μ.

      Εντάξει, κάνε και λίγο κράτει. Μην αυτοδιαφημίζεσαι και τόσο πολύ .

      Διαγραφή
    3. Παρών, στη συνεδρίαση18 Μαΐου 2013 στις 4:06 π.μ.

      Καλός ήσουν, Ποθουλάκη, αλλά καλοί και άλλοι πολλοί, που δεν κάθησαν στ΄αβγά τους !

      Διαγραφή
    4. Μπραβο παιδες,συλλογικα.ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ,ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.Τωρα που πιασατε την ακρη τραβατε,οπου βρητε κλωστη ,απο συνεδριαση σε συνεδριαση.ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ.Εδω δεν ειναι θεμα, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ.ΤΑ ΚΑΚΑ?Απειρα, αλλα εσεις εισθε εξυπνοι καιδεν τσιμπατε.ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΣ ΣΑς.Αντε να πηγαινετε και εσειςΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ.Γιατι φευγατοι ειναι ηδη και ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ,ΟΘΕΝ Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.......Μην ξεχνατε, κρατουν ακομα το μαχαιρι,για το πεπονι.Δεν εννοω ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ.αυτος εφυγε αλλος θα τους αναλαβει.

      Διαγραφή
    5. ΕΔΩ 9:28 π.μ. και ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.
      Μόνο που τον πιστεύω ακράδαντα και αυτό είναι δικαίωμά μου. Σαφώς και άλλοι είπαν πολλά και στάθηκαν καλά. Και ο Παπαστεφάνου και ο Βλάχος, ο Καραπιδάκης, ο Τζανετάκος, κλπ. Όμως τη ΒΟΜΒΑ την έριξε τεκμηριωμένα και στοχευμένα ο άνθρωπος του ΟΠΑΣ, απογυμνώνοντας τα έργα και τις ημέρες της Δημ. Αρχής και όσους επί του θέματος της έκαναν πλάτη σε διάφορες περιόδους, έως σήμερα. Εκτός κι αν δεν καταλάβατε φίλοι μας όσα έγιναν στη συνεδρίαση, διακατεχόμενοι από εγωισμό, οπότε εξηγείτε γιατί δεν στηρίξατε την πρότασή του Χ.Π. για να γίνει η κρίσιμη ψηφοφορία ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΛΕΒΕΝΤΕΣ» που μας ταλαιπωρούν. Επειδή λοιπόν επιχειρείται αποπροσανατολισμός, λες και όσοι και ΟΣΕΣ (εγώ είμαι γυναίκα) συμμετείχαμε είμαστε κουτορνίθια, λέω και εγώ ότι υπακούσατε ως καλά παιδιά την παράνομη – παρερμηνεία του Προεδρεύοντος Αντιδημάρχου Μαργέτη, ο οποίος σας κατάφερε να μην κάνετε ψηφοφορία, βλέποντας ότι θα την έχανε. Καλοί μπορεί να ήσασταν κάποιοι από τις γενικές τοποθετήσεις σας, αλλά αφού το θέλετε έτσι, μάθετε και λίγα πράγματα γύρω από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην πράξη, η οποία ακόμα και για τις γνώμες ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ κύριοι και κυρίες της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Και το λέω αυτό γιατί αν κατάλαβα καλά (γιατί ο ΧΠ δεν τα λέει και τόσο απλά πολλές φορές, αλλά τεχνοκρατικά), οι έως τώρα συζητήσεις και υποτιθέμενες διεκδικήσεις από πλευράς Δήμου γίνονται χωρίς διαφάνεια ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΗ «ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ (αυτή ακριβώς τη φράση του κράτησα), ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΕΛ (Δια νόμου – Κανονισμού από το 2007 !!!), γεγονός που όλοι σας χρόνια τώρα αποφεύγετε να συζητήσετε (ΓΙΑΤΙ άραγε;). Όταν λοιπόν τόσα χρόνια σύλλογοι, ομοσπονδίες, δημοτικά συμβούλια, δήμαρχοι, ΕΥΔΑΠ και Κράτος συζητούν ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ (αυτό κατάλαβα εγώ ότι απέδειξε προχθές ο Χ.Π., που δεν αναμάσησε τα ίδια και τα ίδια γνωστά που καλά είπαν και επανέλαβαν οι υπόλοιποι), ΕΓΩ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, να μην το χειροκροτήσω; Ακούστε εδώ, γνωριζόμαστε πλέον καλά ορισμένοι άνθρωποι και προφανώς δεν είναι όλοι ίδιοι. Τον Χ.Π. τον γνωρίζω από το 2001 και στους «ενεργούς πολίτες» που ήμασταν τότε, όπως γνωρίζω και άλλους, άρα έχω το δικαίωμα να κρίνω, να συγκρίνω και να αξιολογώ. Το ίδιο θα έκανα και θα ξεχώριζα οποιονδήποτε άλλον που θα έθετε νέα αποκαλυπτικά δεδομένα στην υπόθεση του ΚΕΛ και του χρέους της ΕΥΔΑΠ. Είχα επίσης την τιμή να λάβω (μετά από παράκλησή μου σε στέλεχος της Συντ. Επιτρ. του ΟΠΑΣ), έναν φάκελο ενημερωτικού υλικού που ΜΟΝΟ ο ΟΠΑΣ μοίρασε στην προχθεσινή συνεδρίαση και έτσι διαφωτίστηκα αρκετά για τα παιχνίδια που παίχθηκαν γύρω από το ΚΕΛ από το 2003 και το θέμα του χρέους στην ΕΥΔΑΠ. Μου έκανε εντύπωση το αποδεικτικό υλικό που βρήκα (για όλα) μέσα στον φάκελο του ΟΠΑΣ, σύμφωνα με το οποίο αποδεδειγμένα, στις 10.9.2012, η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου (Α.Ρ), ψήφισε ΝΑΙ στην υποστήριξη (δια «συμβούλου» που θα προσλάμβανε ο Δήμος) για την υλοποίηση του έργου του ΚΕΛ στο «Πλατύ χωράφι», ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ !! (Έτσι ακριβώς που το διαβάζετε, αφού το παραπάνω γεγονός προσδιορίζεται δια της επικλήσεως προς υλοποίηση της υπ’ αριθ. 87/2012 αποφάσεως του Δ.Σ., που σημαίνει ξεκάθαρα ΚΕΛ – πλατύ χωράφι). Ο ΟΠΑΣ στο φάκελο είχε και στοιχεία από την προσφυγή που έκανε τότε και την κέρδισε ακυρώνοντας την ενέργεια αυτή του Δήμου. Ρωτάω λοιπόν τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, γιατί και αυτοί δεν μας ενημέρωσαν για όλα αυτά; Γιατί αυτοί τόσο καιρό δεν έκαναν καμία προσφυγή; Γιατί δεν διέγραψαν την Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας αφού παραβίασε τις αποφάσεις και το καταστατικό;
      ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ εκεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης. Μην ενοχλείστε λοιπόν γιατί κάποιοι από εμάς που συνεχίζουμε να σκεπτόμαστε διακρίνουμε τη διαφορά του ΟΠΑΣ. Έχουμε αποδείξεις…….

      Διαγραφή
  8. ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ, ειναι οτι σε ΔΣ της σπαρταρτεμισιας,ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.Λες να ξερουν κατι αυτοι ,που δεν ξερω εγω, για να γελανε ετσι ανεμελα και φανερα ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΕΙΚΟ?Μαλλον ξερουνε αυτα που λεει ο ανωθεν μου ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ.Εγκαταλειψη του πλοιου που βουλιαζει ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΑ ...ΑΠΟΝΕΡΑ.... ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ .Οι προηγουμενοι ειναι καμμενα χαρτια,θα πανε καποιοι της προσκολησεως ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ,και οι ανεξαρτητοι αδεσμευτοι κλπ κλπ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ, αφου ομως κρατανε και πισινη ...για το ενδεχομενο αλλαγης . ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.Παντως το παρον ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ , ειναι στα καγκελα ...ΠΟΙΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ ?ΕΕΕΕΕαυτα που ειναι για ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.......
    Για τα πολιτιστικα της παραλιας δηλωσαν τιποτα?Ακουσα τον μεγα δημαρχιδα να λεει επι λεξει .Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΔΕ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Η ΓΝΩΣΤΗ) προσφερουν πολυ μεγαλο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ,ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.....γιαυτο τους παραχωρησαμε δωρεαν και επιλεκτικα το διαμερισμα της διαθηκης του ΣΥΓΧΩΡΕΜΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ.

    ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑ , ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.
    ΘΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
    Αυτό που είδα και άκουσα χθες στην συνάντηση που είχαμε στο Δημαρχείο ήταν μεν η ενημέρωση για τα νέα μέτρα που στην πράξη δεν μπορούν να εφαρμοστούν φέτος έτσι ακριβώς όπως αναφέρονται στην Υπουργική απόφαση και από την άλλη τη μοναδική πρακτική - μεταβατική για φέτος ΠΡΟΤΑΣΗ του ΟΠΑΣ, που οι περισσότεροι όμως έκαναν πως δεν την άκουσαν, οι δε παριστάμενοι της Δημοτικής Αρχής υποκρίθηκαν στα μαλακά ότι συμφωνούν άλλωστε ..... Άξιοι της μοίρας μας οι επαγγελματίες που δεν πιέσαμε αμέσως να υπάρξουν σαφέστερες δεσμεύσεις για υλοποίηση όσων είπε ο ΟΠΑΣ και με τις εγγυήσεις και δεσμεύσεις που προτάθηκε να αναλάβουμε για μεταβατική περίοδο και εμείς. Τελικά όλοι συμφωνήσαμε στο ΜΠΑΧΑΛΟ και αποχωρήσαμε ικανοποιημένοι. Ο Δήμος πρότεινε ανεφάρμοστα πράγματα και εμείς ως επαγγελματίες συνεχίζουμε με τις παλιές κακές μας νοοτροπίες και όλοι μαζί (Δήμος - επαγγελματίες) πάμε στο αδιέξοδο. Τελικά σε λίγο δεν θα υπάρχουμε στην Αρτέμιδα. Το καταλάβατε συνάδελφοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητε μου 10 43.Αυτο που λετε πολυ παραστατικα ειναι οτι, ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,σας επιασαν κωτσους,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Φαινεται οτι δεν ωριμασε αρκετα Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ
    ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ και μεχρι να φυγουν οριστικα εχοντας το μαχαιρι .....αυτοι θα κοβουν το πεπονι και εσεις ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.Εκτος απο νταπαντουπαδικα ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ,ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ,που μονον θλιψη προκαλουν στον επισκεπτη.Ουτε για ψωνια, ουτε για φαγητο ,ουτε για θαλασσα,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Υπαρχουν κοντα σας πχ Ν Μακρη ,ποικιλια καταστηματων ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ δεν ειδα τοσα ενοικιαστηρια σπιτιων για διακοπες και τοσο λιγο ενδιαφερον.
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημότης Ραφήνας19 Μαΐου 2013 στις 4:00 π.μ.

    ΄Εχω μια απορία ! Η επιτροπή ΔΙΑ...ΔΟΥΛΕΥΣΗΣ, αποτελείται μόνο από Αρτεμησιάνους ; Σπαταναίοι μέλη δεν υπάρχουν, η δεν ενδιαφέρονται για το ΚΕΛ και την ΕΥΔΑΠ ; ΄Ολα τα ονόματα που αναγράφονται πιο πάνω δεν είναι Σπαταναίοι. Ούτε από το τοπικό των Σπάτων κανείς ; που εκεί τουλάχιστον, απ΄ότι μας έδειξαν στο παρελθόν, κάτι κινείται, γίνεται δουλειά. Η μήπως τους φίμωσαν κι΄αυτούς ; Λέγω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστά γράφεις φίλε Ραφηνιώτη, απ' αυτούς που συμμετείχαν και αναγράφονται πιο πάνω δεν φαίνεται να συμμετείχαν Σπαταναίοι. Αυτό συνέβη βέβαια αν και στην Επιτροπή που έχει συγκροτηθεί σύμφωνα με τον νόμο συμμετέχουν και εκπρόσωποι κάπου 12 φορέων (συλλόγων) με δράση στα Σπάτα ή και στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα.
    Έτσι, αν δεις την απόφαση συγκρότησης της Επιτροπής Διαβούλευσης (αριθ. 61/2013) οι με αύξοντα αριθμό : 3, 5, 6, 13, 14, 18, 19, 20 φορείς δρούν στα Σπάτα και ο 13 στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, ενώ από τους συμμετέχοντες απλούς πολίτες οι με αύξοντα αριθμό : 1, 3, 4 ενδεχομένος και άλλος ή άλλη είναι Σπαταναίοι. Ο κ. Γιαννάτος συμμετείχε ως παρατηρητής έλαβε το λόγο και είπε τις απόψεις του. Τώρα αν πίσω από όλα αυτά και με βάση την ορθότατη παρατήρησή σου αν συμβαίνουν ή σκοπούνται άλλα πράγματα ο καιρός θα δείξει. Ο σχολιασμός σου πάντως είναι εύστοχος και διερωτάμαι και εγώ αυτή τη στιγμή γιατί κανένας από τους συμμετέχοντες δεν επισήμανε την μη παρουσία των Σπαταναίων, μελών της Επιτροπής στη συνεδρίαση της 16.5.2013. Λέτε να μην ειδοποιήθηκαν; Ειδοποιήθηκαν και δεν πήγαν και αν ναι γιατί; Από που έπεσε γραμμή;
    Μήπως ο ΟΠΑΣ που ζήτησε ψηφοφορία κάτι είχε στο μυαλό του; Μήπως ο προεδρεύον κ. Μαργέτης που δεν άφησε να γίνει ψηφοφορία είχε κάτι άλλο στο μυαλό του;
    Μήπως σκόπιμα δεν πήγαν οι απόντες; Το θέμα πάντως που έθιξες Ραφηνιώτη είναι σημαντικό. Μπράβο γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια διόρθωση 8:46 πμ, γιατί από τα Σπάτα συμμετείχε ένα τουλάχιστον σωματείο [έχει Νο 3 στην απόφαση συγκρότησης] και είναι το σωματείο υπαλλήλων Δήμου Σπάτων. ϊσως υπήρχε και άλλος εκπρόσωπος Σπαταναίος και δεν τον γνωρίζω. Όσον αφορά αυτά που αναφέρεις, όπως και ο προηγούμενος [ΡΑΦΗΝΙΩΤΗΣ], εγώ διερωτώμαι γιατί δεν έγινε ψηφοφορία; Αν τελικά κάποιος ρωτήσει τι απεφάνθη - τι γνωμοδότησε η Επιτροπή, θα προσκομίσουν τα πρακτικά και που να βρεις άκρη έτσι; Λάθος που δεν απαίτησαν όλα τα μέλη να γίνει ψηφοφορία. Μόνο ο Παπαστεφάνου το κατάλαβε όπως είδα και συντάχθηκε με την πρόταση, ενώ οι υπόλοιποι μάλλον δεν ήθελαν να τα χαλάσουν με τον κ. Μαργέτη. Γιατί όμως; Ρωτάω κι εγώ.

      Διαγραφή
  13. Επιβεβαιωθηκε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,αν θελεις να μην γινει τιποτα ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
    Η διαβουλευση ειναι αγνωστη εννοια στην Ελλαδα.ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ και τελικως δεν γινεται τιποτα.Δεν βλεπετε μικρογραφια και εδω που ασχολουνται με τις εντυπωσεις?ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕς,και σιγα σιγα θα μαθουν ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.Ειδατε που σας τα ελεγα?Οι ραφηνιωτες απεκτησαν πειρα απο τα μαθηματα του ΔΣ του δημου που τα παρακολουθουν.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΙΛΟΙ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ,δεν παμε εξετασεις μονο με το βιβλιο.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ καταλαβαν οτι το πεπονι σκληρυνε.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΣ,Το της 20 ης ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΘΟΡΥΒΟΣ...απο το αεροδρομιο .αααααΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε ορισμένα ζητήματα που έθεσες (αν θέλεις να μην γίνει τίποτα, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ …..).
      Κατ' αρχήν η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ δεν είναι τυχαίο αυτοδιοικητικό όργανο. Οι γνωμοδοτήσεις του είναι απαραίτητες (προϋπόθεση) για να μπορέσει το οποιοδήποτε στη συνέχεια εκτελεστικό - αποφασιστικό όργανο του Δήμου να λάβει τελικές αποφάσεις.
      ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 76 ΤΟΥ Ν. 3852/10, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
      - Άρθρο 76, Ν. 3852/10:
      [Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης:
      α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο. γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών. δ) Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ.. Η διατύπωση γνώμης από τη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης δεν αποκλείει την παράλληλη ηλεκτρονική διαβούλευση με τους πολίτες, μέσω διαδικτύου. Οι προτάσεις της ηλεκτρονικής διαβούλευσης συγκεντρώνονται και συστηματοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και παρουσιάζονται από τον πρόεδρο της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης κατά την αντίστοιχη συνεδρίασή της.
      3. Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης συνεδριάζει δημόσια, μετά από πρόσκληση του προέδρου της, υποχρεωτικά μια φορά το χρόνο, πριν από τη σύνταξη των προσχεδίων του προϋπολογισμού και του ετήσιου προγράμματος δράσης και τουλάχιστον μία φορά κάθε τρεις (3) μήνες για άλλα θέματα που εισάγονται προς συζήτηση. Η πρόσκληση κοινοποιείται στα μέλη με κάθε πρόσφορο μέσο επτά (7) εργάσιμες ημέρες πριν τη συνεδρίαση και περιλαμβάνει την ημερήσια διάταξη, τον τόπο, την ημερομηνία και την ώρα της συνεδρίασης και συνοδεύεται από εισήγηση επί των υπό συζήτηση θεμάτων. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία. Η γραμματειακή υποστήριξη της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης γίνεται από τις υπηρεσίες του δήμου και τηρούνται πρακτικά. Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης διατυπώνει τη γνώμη της μετά από σχετική συζήτηση. Στην εισήγησή της αναγράφονται όλες οι γνώμες που διατυπώνονται]
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
      - Δεν φταίνε αυτοί που έκαμαν την Επιτροπή αυτή με τον νόμο, ούτε μπορούμε να πούμε ότι την έκαμαν για «να μην γίνει τίποτα», αφού η ευθύνη για οποιαδήποτε κακή εξέλιξη η κακή αξιοποίηση του θεσμού βαρύνει τους Δήμους.
      - Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος (κατά τις διατάξεις του άρθρου 76), έπρεπε «Η πρόσκληση (για τη συνεδρίαση στις 16.5.2013)…. να συνοδεύεται από εισήγηση επί των υπό συζήτηση θεμάτων», ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
      - Κατά τις διατάξεις του άρθρου 76 : «Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης διατυπώνει τη γνώμη της μετά από σχετική συζήτηση». Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΑΡΓΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕ, ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡ. ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ή ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ. Παράλληλα βέβαια με τη διατύπωση της γνώμης της Επιτροπής Διαβούλευσης, στην εισήγηση που διατυπώνεται αναγράφονται και όλες οι άλλες γνώμες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Επιτροπή δεν διατυπώνει μια συνολική γνώμη ως κεντρική πλειοψηφική έκφραση.
      Αυτά προς τεκμηρίωση των απόψεών μου, διευκρινίζοντας ότι θεωρώ απαράδεκτο να μην υποστηριχθεί η άποψη να ψηφιστεί η τελική γνώμη για τα θέματα ημερήσιας διάταξης και να περάσει απαρατήρητος ο «τσαμπουκάς» του αντιδημάρχου, που αρνήθηκε τη δημοκρατία, αρνήθηκε την ψηφοφορία.

      Διαγραφή
  14. ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ ΩΣ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ?ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?Το....... φτιαξιμο κοινως στησιμο μιας επιτροπης,και τα φαινομενα σαν αυτα που εγιναν ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ...ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ......ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ,ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ,Ετσι για να λες, ειναι γνωμη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,ενω στην πραγματικοτητα εξυπηρετει αυτους που την εστησαν. Φοβαμαι οτι το ιδιο συστημα ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    Οσο και αν το θεωρειτε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,εγινε και ηταν αναμενομενο, απο την συσταση ,στησιμο της.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑμετα τοσων χρονων μουγκα και προγραμματισμενη συνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας