ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Από τα πρακτικά του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδος της 10/06/2013


ΘΕΜΑ 10ο
Προέγκριση ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος « Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Προχείρου γεύματος ζεστής & κρύας κουζίνας (αναψυκτήριο)», επ’ ονόματι του Δημήτρη Σαρρή του Γεωργίου, όπως νομίμως εκπροσωπείται για το κατάστημά του , που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου Ο.Τ. Γ583 Π.Ε. 6 Αρτέμιδα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προέγκριση ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος « Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Προχείρου γεύματος ζεστής & κρύας κουζίνας (αναψυκτήριο)», επ’ ονόματι του Δημήτρη Σαρρή του Γεωργίου, όπως νομίμως εκπροσωπείται για το κατάστημά του , που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου Ο.Τ. Γ583 Π.Ε. 6 Αρτέμιδα. Πάμε σε ψηφοφορία ή έχετε κάποιες ανακοινώσεις.

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Καλησπέρα σας, λέγομαι Κοντογιάννης Μάριος είμαι αρχιτέκτων μηχανικός και τακτικό μέλος των Αρχιτεκτονικών Συμβουλίων Δυτικής Αθήνας και πρώην Αντιδήμαρχος Παλλήνης.
Εδώ έχει γίνει μια σοβαρή δουλειά, δεν ξέρω γιατί το απορρίψατε την πρώτη φορά. Θα σας καταθέσω ένα καινούριο φάκελο με μια τεχνική έκθεση συνοδευόμενη με τη δική μου μαζί με τα σχέδια που ακολουθούν και σας αναφέρω τα εξής:
Αναφορικά με την υπ αριθμ 18864, στις 10-05-2013 αίτηση για βεβαίωση προέγκρισης του κυρίου Σαρρή Δημήτρη και σε συνέχεια της απάντησης στις 22-05-2013, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω προβεί στις εξής ενέργειες:

1) Ένταξη των αυθαίρετων κατασκευών με τον Νόμο 4014, με αριθμό δήλωσης 808208 στις 21-01-2013, για την οποία έχει καταβληθεί παράβολο και τέλος υπαγωγής με το Νόμο 4014/2011 από τις 20-03-2013 και η οποία επισυνάπτεται στο παρόν.

2) Έγκριση από την εφορία Νεοτέρων Μνημείων Αττικής, κατεδάφιση αυθαίρετης πέργκολας με την υπ αριθμ ΓΓΠ/ΓΔΑΜΤΕ /ΕΝΜΑ86575/12899/4169, ημερομηνία πρωτοκόλλησης 03-06-2013, την οποία σας επισυνάπτω.

3) Πρωτοκόλληση ΥΔΟΜ, αίτηση για 48ωρη ενημέρωση του μηχανικού με αριθμό πρωτόκολλου 23601/07-06-2013 για εργασία μικρής κλίμακος, καθώς και για κατεδάφιση υπάρχουσας πέργκολας, η οποία υφίσταται στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος προς τη θάλασσα.
Με βάση τα παραπάνω, στο χώρο που μισθώνει ο κύριος Σαρρής δεν υφίσταται καμία αυθαίρετη κατασκευή ή χρήση. Όσον αφορά τις αυθαίρετες κατασκευές που υφίστανται στο υπόλοιπο του οικοπέδου, πρόκειται να γίνει νομιμοποίηση αυτών μέσω της ΥΔΟΜ Αρτέμιδος.
Για τους παραπάνω λόγους και δεδομένης της πίεσης χρόνου, λόγω έναρξης της θερινής περιόδου, αιτούμαι την επίσπευση της έκδοσης βεβαίωσης προέγκρισης για το κατάστημα του κυρίου Σαρρή.
Σας έχω φέρει την νομιμοποίηση του 1337 του Τρίτση, καθώς επίσης το τοπογραφικό διάγραμμα το οποίο έχω συντάξει εγώ, και πιο λεπτομερώς σε όλη την έκταση η μόνη μίσθωση που γίνεται του κυρίου Σαρρή, είναι αυτό εκεί το μαυρισμένο, το οποίο είναι τελείως νόμιμο.
Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση σας, έχει γίνει μια σοβαρή μελέτη από το γραφείο μου, καθώς επίσης και τη δήλωση 4014 της νομιμοποίησης, καθώς επίσης και την έγκριση της εφορίας αρχαιοτήτων. Για περαιτέρω διευκρινήσεις είμαι στην διακριτική σας ευχέρεια. Έχω επισυνάψει μέσα στο φάκελο και τη χρήση γης που το επιτρέπει.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Επειδή σε αυτό είχαμε δώσει αναβολή για να γίνει εξέταση από την πολεοδομία, εμείς το έγγραφο το έχουμε όλοι, η απάντηση της πολεοδομίας λέει τι βρήκε. Είναι μπροστά από το οικόπεδο αυτή η κατασκευή και είναι προς κατεδάφιση.
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Το δικό μου είναι το μαυρισμένο, αυτό μισθώνω. Είναι τελείως νόμιμο. Δεν ανοίξει ακόμα η ταμειακή μηχανή. Πρέπει να γίνει η προέγκριση και μετά. Οικόπεδο είναι, όχι παραλιακός χώρος. Σε οτιδήποτε θέλετε θα σας απαντήσω.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Ποια η διαφορά που έχετε με τον δίπλα;
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Εγώ δεν έχω καμία διαφορά. Εγώ είμαι ο μηχανικός του κυρίου Σαρρή και ζητώ την προέγκριση.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Ξέρω ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των καταστηματαρχών. Με το ΜΑΚΑΜΠΟ έχετε μια διαφορά. Εσείς είστε του ΜΑΚΑΜΠΟ;
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Εγώ πρώτη φορά τους βλέπω τους ανθρώπους, δε γνωρίζω τίποτα. Ζητάω την προέγκριση ενός νομίμου καταστήματος, αυτό είναι ένα ακίνητο το οποίο είναι τρεις ιδιοκτησίες και είναι νομίμως υφιστάμενα. Αν υπάρχουν καταγγελίες μεταξύ τους ή οτιδήποτε υπάρχουν και τα Διοικητικά Εφετεία και η Ευελπιδων, δε με απασχολεί το νομικό πλαίσιο.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Θέλω να λυθεί το πρόβλημα, αλλα εδώ είμαι ως τεχνικός του κυρίου Σαρρή. Δεν είμαι δικηγόρος. Θέλω να μου πείτε απορίες στη μελέτη που έχω κάνει και μετά μου λέτε ό,τι θέλετε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Να πάρουν το λόγο πρώτα οι Σύμβουλοι. Ο κύριος Λάμπρου.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Πρώτα θέλω να ρωτήσω, γιατί θεωρώ ότι ο κύριος Κατσούλης το έχει θέσει καλύτερα, είχε αναφέρει ότι δεν μπορούσαμε να το ξαναφέρουμε γιατί δεν έχει περάσει το δίμηνο. Άκουσα και το μηχανικό που λέει ότι περισσότερες κατασκευές έχουν νομιμοποιηθεί και κάποιες θα νομιμοποιηθούν. Εμείς αυτά τα στοιχεία δεν τα είχαμε, πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν είμαστε τεχνικοί ούτε μηχανικοί, δεν ξέρω τώρα αν προλαβαίνουμε να τα δούμε. Ίσως έπρεπε να ήταν μέσα στο φάκελο αλλά εδώ υπάρχει ένα προς γραφείο του Προέδρου που έχει έρθει από την πολεοδομία τη δική μας και λέει ότι υπάρχουν ξυλοκατασκευές παράνομες έμπροσθεν του καταστήματος.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν είναι παράνομες, είναι στο ρυμοτομούμενο, είναι εκτός του οικοπέδου.
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Πρέπει να του απαντήσω.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μισό λεπτό. Πως παίρνετε το λόγο έτσι και γιατί καθίσατε εκεί; Θα σεβαστείτε το Συμβούλιο. Θα πάρετε το λόγο όταν σας δοθεί.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Μια δεύτερη ερώτηση. Χωρίς να είμαι γνώστης, δε λέω ότι λέει ψέματα, δείχνει εκεί ένα κτίριο και λέει ότι ο κύριος Σαρρής αυτό νοικιάζει. Το υπόλοιπο κομμάτι του οικοπέδου, υπάρχει εκεί μέσα το κατάστημα με διακριτικό τίτλο ΜΑΚΑΜΠΟ; Δηλαδή το ΜΑΚΑΜΠΟ δεν έχει κανένα κτήριο;
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Όχι βέβαια, του κυρίου Σαρρή εξετάζουμε σήμερα.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Γιατί δεν το βλέπω. Μας λέει ότι είναι μόνο του κυρίου Σαρρή. Σε ένα τοπογραφικό δεν πρέπει να υπάρχει και το υπόλοιπο κτήριο.
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Του κυρίου Σαρρή ήρθα να υποστηρίξω. Δε με απασχολεί αν σε μια πολυκατοικία έχει είκοσι διαμερίσματα, θα μπουν και τα είκοσι; Μόνο αυτό που αιτούμαι.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Θα ήθελα και τη γνώμη του κυρίου Μάρκου, γιατί έχει πάει εκεί. Εγώ δεν το γνωρίζω πραγματικά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Γκιουλέκας.
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: Ευχαριστώ. Αυτή η κάτοψη είναι στην ΠΕ1;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στον Άγιο Νικόλαο.
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: Εγώ λοιπόν διαβάζω εδώ στο δέκατο θέμα που μας λέει 25ης Μαρτίου, οικοδομικό τετράγωνο Γ583 ΠΕ6 Αρτέμιδος. Άρα από την πολεοδομική 1; Υπάρχει λάθος; Η Π.Ε. 6 είναι πολύ μακριά από την Π.Ε.1.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάθος, γιατί το έγγραφο της πολεοδομίας στην αυτοψία λέει Π.Ε. 1.
Ο κύριος Μάρκου έχει το λόγο.
ΜΑΡΚΟΥ: Το θέμα αυτό είναι του προηγούμενου Συμβουλίου, στο οποίο έγινε η συζήτηση ότι είχα επισκεφτεί το κατάστημα και όπως είπε και ο Δήμαρχος ότι δε μου επιτρέπεται και όπως και εσύ κύριε Λάμπρου είπες «Δεν είπα το όνομα σου», εν πάση περιπτώσει, εγώ πήγα σε κατάστημα που δεν υπήρχε και ζητούσε προέγκριση. Και επειδή έπεσε λίγη λάσπη με τον ανεμιστήρα στο πρόσωπο μου, ηρεμήστε λίγο.
Θέλω να πω τι είδα εκεί. Παρουσία και εκπροσώπου του ΜΑΚΑΜΠΟ και παρουσία του κυρίου Σαρρή, ο οποίος είχε υποβάλει αίτημα για χορήγηση προέγκρισης. Ο χώρος όλος είναι κλεισμένος οριζόντια και δεν αφήνει πρόσβαση, με ξυλοκατασκευή, στον κύριο Σαρρή να βγει στη θάλασσα. Σε διαλογική συζήτηση που έγινε εκεί, ο κύριος Σαρρής με κάποιον κύριο από το ΜΑΚΑΜΠΟ είπαν ότι υπάρχει διένεξη. Φυσικά αυτά δεν αφορούσαν το Συμβούλιο μας και συνέστησα να έρθουν το βράδυ στο περασμένο Συμβούλιο και εκεί έκλεισε το θέμα. Επειδή όμως η αίτηση έχει υποβληθεί από τον τέταρτο μήνα, κινδυνεύει να θεωρηθεί ότι αυτεπάγγελτα έχει παρθεί η προέγκριση.
Ευχαριστώ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πώς έχει παρθεί η προέγκριση; Δεν κατάλαβα.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Την απάντηση της πολεοδομίας που έκανε την αυτοψία την έχετε διαβάσει όλοι. Λέει ότι είναι εντός ρυμοτομούμενου, που σημαίνει ότι σε χώρο εκτός οικοπέδου, απλώς δε δίνει πρόσβαση προς τη θάλασσα.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Να συνεχίσουμε με τους κυρίους. Το όνομα σας;
ΦΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λέγομαι Θεοφιλόπουλος. Το κατάστημα αγοράστηκε το 2009 από τον κύριο Σαρρή, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημα. Μας πούλησε το κατάστημα, ας μη λέω ποσά, και από τον κύριο Μαλλίδη έχει συνταχθεί μισθωτήριο. Το μισθωτήριο, όπως λέει, έχουμε νοικιάσει 190 τετραγωνικά και με το τοπογραφικό που έχει γίνει με συντεταγμένες, το οποίο θα σας καταθέσω από τον κύριο Κουτσιανήτη, δε βγαίνουν τα 190 τετραγωνικά πουθενά και σίγουρα έχει υπολογίσει ο κύριος Μαλλίδης ή έχει διπλομισθώσει και του και σε εμάς και στον κύριο Σαρρή και του έχουμε κάνει εξώδικο με δικηγόρο.
Από τις αρχές του χρόνου κύριε Πρόεδρε δεχόμαστε μια μεθοδευμένη εκβίαση από τον κύριο Σαρρή. Τέσσερα χρόνια δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Εμείς έχουμε το πάτωμα μπροστά, όπως το παραλάβαμε από τον κύριο Σαρρή, δεν έχουμε πειράξει τίποτα. Εκεί που είναι το στέγαστρο, ήδη υπήρχε στέγαστρο το οποίο ανακαινίσαμε, και μεγαλύτερο. Δυστυχώς πέσαμε σε μια κατάσταση εκβιαστική με κομπάρσους και σε μια κακόγουστη θεατρική παράσταση. Ο κύριος Σαρρής μια μέρα λέει στον γιο μου «Θέλω εκατό χιλιάδες ευρώ, διαφορετικά θα σας δημιουργήσω θέμα». Έχουμε καταθέσει μήνυση στον κύριο για την εκβιαση.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καθίστε κάτω, θα διακόψω το Συμβούλιο. Ένας ένας θα παίρνει το λόγο και με τη σειρά του.
ΦΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε έχουμε με τον κύριο Μαλλίδη και τον κύριο Σαρρή διαμάχη αστικής φύσεως.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στα δικαστήρια. Εμείς δεν έχουμε λόγο.
ΦΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Παρουσιάζονται τώρα και θίγονται τα συμφέροντα της εταιρίας και αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται από το πουθενά ο κύριος Σαρρής, να μας ζητάει εκβιαστικά να του παρέχουμε χώρο να βγει έξω και να πάρει άδεια.
Θα σας καταθέσω εξώδικα, παραγγελίες από εισαγγελέα που έχουμε πάει, πολεοδομικά έγγραφα, τοπογραφικό με συντεταγμένες, να τα λάβετε υπ’ όψιν σας προτού πάρετε την απόφαση σας, γιατί εμείς ήδη κατέχουμε άδεια ίδρυσης καταστήματος με μισθωτήρια. Θα παρακαλέσω τους κυρίους Συμβούλους να τα λάβουν υπ’ όψιν πριν αποφασίσουν.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κάποιος άλλος από τους κυρίους; Επτά έγγραφα κατατεθήκαν στο Προεδρείο.
Ο κύριος Φύτρος.
ΦΥΤΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε έχετε χρέος να προστατέψετε το Σώμα. Εγώ προτείνω να το στείλουμε στην Ε.ΠΟΙ.ΖΩ., που είναι αρμόδιοι για κάτι τέτοιο και έχουν και μηχανικούς.
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, γιατί είναι προέγκριση. Ανά πάσα στιγμή αν δείτε κάποιο παράπτωμα ή τα έγγραφα που σας φέρνω από αρχαιολογίες και φορείς ότι είναι αναρμόδια ή ανακολουθία, τότε να κάνετε ανάκληση. Θα χάσουμε τη θερινή περίοδο.
Σας καταθέτω όλα τα γνήσια έγγραφα, στην ΥΔΟΜ, στην Πολεοδομία Σπάτων και το Ν. 4014 «Περί τακτοποιήσεων», το οποίο έχει πάει στο ΥΠΕΚΑ. Από εκεί και ύστερα ό,τι αναφέρει σαν προέγκριση, το δικαιούμαι. Αν είναι κάτι παράτυπο πέραν αυτού, μιλάω ως τεχνικός και μηχανικός και όχι ότι είμαι μέλος τακτικό, αφήστε τα αυτά, αιτούμαι να πάρω την προέγκριση. Αν οποιοδήποτε έγγραφο που σας καταθέτω είναι ψευδές, να δεχτώ τις συνέπειες.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έξι έγγραφα κατατεθήκαν από τον μηχανικό Κοντογιάννη Μάριο.
Η κυρία Μωραΐτη έχει το λόγο.
ΜΩΡΑΪΤΗ: Ευχαριστώ Πρόεδρε.
Εκτιμώ πάρα πολύ την τοποθέτηση σας σαν μηχανικός, κατανοώ ότι γνωρίζετε πάρα πολύ καλά τις διοικητικές διαδικασίες, καθ’ ότι ήσασταν Αντιδήμαρχος και γι’ αυτό πρέπει να γνωρίζετε, και το ξέρω όχι επειδή είμαι μηχανικός, αλλά επειδή το αντιμετωπίσαμε μα άλλο κατάστημα που παρ’ ότι είχε νομιμοποιήσει, στην Αγία Κυριακή αν θυμάστε και μάλιστα ήταν μίνι μάρκετ, καθημερινής ανάγκης, είχαμε πρόβλημα με την υπηρεσία που μας ζήτησε να πάρουμε πίσω την προέγκριση.
Ένα δεύτερο θέμα είναι πώς εσείς μου διασφαλίζετε έμενα, που είμαι πολιτικό όργανο, δεν είμαι υπηρεσία, ότι δε θα έχω μήνυση από τον εκάστοτε θιγόμενο επιχειρηματία για διαφυγόντα κέρδη και δε θα το επωμιστώ εγώ και όλο το υπόλοιπο Συμβούλιο για μία λάθος προέγκριση;
Συμφωνώ με τον κύριο Φύτρο, είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα. Δυστυχώς δεν έχω την ικανότητα γιατί δεν είμαι μηχανικός, ούτε έχω τα όργανα των υπηρεσιών να κρίνω σωστά και θεωρώ ότι πρέπει να ζητηθεί μία εμπεριστατωμένη απάντηση από τις Τεχνικές Υπηρεσίες για το τι γίνεται, γιατί είναι λίγο φειδωλή για μένα. Προσωπικά δε θέλω να μπω στη μέση σε καμία περίπτωση σε επιχειρηματίες που δράττονται στην περιοχή, όταν υπάρχουν εκκρεμότητες δικαστικές.
Χρειάζομαι για να αποφασίσω μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη της Υπηρεσίας πρώτον και δεύτερον θεωρώ ότι πρέπει να παραπεμφθεί στην Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.
Αυτή είναι η τοποθέτηση μου, αυτό θα στηρίξω, δεν είμαι ούτε υπέρ του ενός ούτε υπέρ του αλλού. Είναι σοβαρό το θέμα, σίγουρα μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα, όμως δεν έχω τα μέσα αυτή τη στιγμή να πω «ναι είναι» ή «ναι δεν είναι». Άρα δεν μπαίνω στη μέση για κανένα λόγο, όταν δεν έχω όλα τα μέσα να αποφασίσω.
Ευχαριστώ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Μάρκου.
ΜΑΡΚΟΥ: Από τη διαλογική συζήτηση που κάναμε και ακούσαμε και τις δύο πλευρές, τον εκπρόσωπο της επιχείρησης του κυρίου Σαρρή, τον πολιτικό μηχανικό και τους κυρίους Φεοφιλόπουλους.
Υπάρχει μια διένεξη, κατέθεσαν τις απόψεις τους, τα έγγραφα τους, τα δικαιολογητικά και ό,τι άλλο στοιχείο είχαν, με αποτέλεσμα εγώ τουλάχιστον προσωπικά, να βλέπω ότι το Συμβούλιο μας δεν μπορεί να επιλύσει διαφορές μεταξύ δύο ανθρώπων, δύο καταστημάτων.
Επειδή έρχεται γρήγορα η σεζόν, να μη θιγεί ούτε ο κύριος Σαρρής ο οποίος περιμένει και αυτός να ανοίξει το μαγαζί του, προτείνω κατεπειγόντως να αποφανθεί ο νομικός Σύμβουλος του Δήμου, εις τρόπον ώστε να μην προξενήσουμε ζημία στον κύριο Σαρρή, αν δικαιωθεί στο τέλος. Αν δικαιωθεί το χειμώνα είναι δώρον άδωρον. Θα παρακαλούσα να γίνει αυτή η υπόμνηση με ένα έγγραφο κατεπείγον προς το νομικό Σύμβουλο, να γνωματεύσει εντός τριημέρου ή και αυθημερόν και να κάνουμε ένα έκτακτο Συμβούλιο για να τελειώνει η ιστορία.
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Θα μπορούσα να απαντήσω στην κυρία Μωραΐτη σε ένα λεπτό θέμα το οποίο προσπεράσαμε;
Αυτή τη στιγμή και η καφετέρια ΜΑΚΑΜΠΟ είναι παράνομη. Πώς δώσατε τέτοια άδεια με ένα στέγαστρο το οποίο είναι μέσα στη ρυμοτομική; Άρα πρέπει να γίνει ανάκληση της άδειας, διότι αυτό το στέγαστρο που αιτούμαι πρέπει να κατεδαφιστεί.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό θα το δούμε. Ο κύριος Λάμπρου.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, από ότι καταλαβαίνω είναι μία σκληρή διένεξη. Το θέμα είναι ότι στο Προεδρείο έρχονται χαρτιά, λες και είμαστε δικαστήριο, αλλά εμείς δεν τα πήραμε ούτε του ενός, ούτε και του άλλου, για να μπορέσουμε να εκφέρουμε γνώμη.
Θα συμφωνήσω με την κυρία Μωραΐτη, ένα πιο εμπεριστατωμένο χαρτί από τη δική μας Τεχνική Υπηρεσία και εφόσον το δικαιούται ο κύριος Σαρρής, να το δώσουμε. Εγώ γνωρίζετε, τα ακούω πολλές φόρες και από τους πολίτες, ότι λέω ναι στους επαγγελματίες. Σπάνια θα πω όχι, αλλά σε μια τέτοια διένεξη πως μπορείς να πάρεις θέσει ή υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η κυρία Μωραΐτη.
ΜΩΡΑΪΤΗ: Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να κρίνω τις παρανομίες. Το ενενήντα τοις εκατό της Αρτέμιδος είναι παράνομο, δυστυχώς δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το κρίνουμε. Από ότι ξέρω θα κατεβεί για ελέγχους η Κτηματική Υπηρεσία, άρα ακόμα και να είναι παράνομο, δεν έχω το δικαίωμα να πάρω τέτοια απόφαση.
Μιλάω σαν Μωραΐτη, ανήκω στην αντιπολίτευση και είμαι αυτόνομη και είναι η άποψη μου. Προσπαθώ να εξηγήσω την άποψη μου. Δεν μπορώ να κρίνω ούτε να πω πως είσαι παράνομος κύριε Θεοφιλόπουλε, κύριε Σαρρή. Δεν μπορώ να το κάνω. Θέλω όμως «χθες» να έχω την επίσημη απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας, για να κάνω αυτό που πρέπει. Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ζορίσω τον Πρόεδρο μου ώστε να κάνει ό,τι μπορεί.
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Να κάνω μια αντιπρόταση κύριε Πρόεδρε. Αν κάτι δεν «περπατήσει», κάντε άμεσα ανάκληση στην προέγκριση που θα δώσετε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εγώ ζητάω να το στείλουμε στην Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. Νομική ερμηνεία δεν γίνεται. Δικηγόρος του Δήμου δεν υπάρχει.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν βοηθάτε έτσι. Ζημιά θα κάνετε και για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Μην φτάνουμε εκεί, γιατί θα παρθούν αρνητικοί ψήφοι και θα είναι εις βάρος και των δυο σας. Μην το τραβάτε άλλο.
Ο κύριος Κατσούλης έχει μια πρόταση.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Εγώ θα προτείνω να δώσουμε μία μικρή αναβολή αποφάσεως του θέματος, προκειμένου άμεσα, έστω και αύριο το πρωί, να πάρουμε μια γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας για το συγκεκριμένο θέμα, λόγω του ότι υπάρχει δικαστική διένεξη μεταξύ
τους, όπως επίσης και μία πρόταση από την Τεχνική Υπηρεσία, η οποία να είναι και αυτή άμεση.
Και μπορούμε να το φέρουμε σε έκτακτο θέμα εντός της εβδομάδος και δια περιφοράς από το τηλέφωνο μπορούμε να πάρουμε απόφαση «ναι» ή «όχι».
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Κατσούλη αυτά μπορούν να σταθούν;
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Βεβαίως. Αυτή την πρόταση κάνω.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν μπορούμε να το επιλύσουμε αυτό. Εγώ θα έλεγα να το πάμε στην Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Δεν είναι δυνατόν κύριε Πρόεδρε να μπούμε εμείς στη δικαστική διένεξη που έχουν μεταξύ τους.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ούτε και νομικό έχουμε.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Αν έχει νομικό ο Δήμος ή όχι αυτό είναι ένα άλλο θέμα και δεν αφορά τους κυρίους. Αν θέλει η Οικονομική Επιτροπή αύριο το πρωί αναθέτει, όπως έχει αναθέσει άλλες χίλιες περιπτώσεις σε δικηγόρους.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πάμε σε ψηφοφορία. Η πρόταση μου είναι να το πάμε στην Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανακεφαλαιώνω και λέω ότι πάμε με την πρόταση του κυρίου Κατσούλη, να το στείλουμε στη Νομική και την Τεχνική Υπηρεσία ώστε να αποφανθεί.
Πάμε σε ψηφοφορία.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Μάρκου.
ΜΑΡΚΟΥ: Ναι στην πρόταση να αποφανθεί η Νομική Υπηρεσία και η Τεχνική Υπηρεσία με έκθεση και να συσταθεί Συμβούλιο κατ’ εξαίρεση, άμεσα, μετά την απόφαση.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυρία Σαρρή.
ΣΑΡΡΗ: Εγώ θα ήθελα να ψηφίσω ναι, όμως μεταξύ των δύο που συνέβησαν αυτά, πρέπει να ψηφίσω την πρόταση αυτή, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Και όσο πιο σύντομα μπορεί να γίνει η πρόταση, για να εξυπηρετηθείτε και οι δύο.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ο κύριος Κατσούλης.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Εγώ έκανα μία πρόταση προηγουμένως και ψηφίζω την πρόταση μου.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Η κυρία Ράφτη.
ΡΑΦΤΗ: Ναι στην πρόταση του κυρίου Κατσούλη.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ο κύριος Λάμπρου.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Ναι στην πρόταση του κυρίου Κατσούλη.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυρία Μωραΐτη.
ΜΩΡΑΪΤΗ: Ναι στην πρόταση του κυρίου Κατσούλη.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Γκιουλέκα.
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: Ναι στην πρόταση του κυρίου Κατσούλη.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Φύτρο.
ΦΥΤΡΟΣ: Παρών, νομίζω ότι αυτή η πρόταση θα ταλαιπωρήσει και τους δύο.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Πρόεδρε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ναι στην πρόταση του κυρίου Κατσούλη.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Η απόφαση πήρε αριθμό 48/2013.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας ευχαριστούμε. Προσέξτε, δεν χρειάζονται κόντρες. Η παραλία με αυτό που έχετε κάνει τελειώνει. Δεν θα έχετε παραλία, τελειώσατε, γι’ αυτό περάστε αυτή τη σεζόν όπως πρέπει. Ευχαριστούμε πολύ.

ΘΕΜΑ 13ο
Περί λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση αδειών μουσικής μουσικών οργάνων για 3 έτη της εταιρείας Τσολιάς Παράσχος & Σια Ε.Ε. (ΓΑΒΡΙΛΟΣ).
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Περί λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση αδειών μουσικής μουσικών οργάνων για 3 έτη της εταιρείας Τσολιάς Παράσχος & Σια Ε.Ε. (ΓΑΒΡΙΛΟΣ). Να σας ενημερώσω ότι ένα υπόμνημα του συλλόγου ζητάει από τους Τοπικούς Συμβούλους της Αρτέμιδος το εξής:
«Γνωρίζοντας ότι η όλη εξωφρενική κατάσταση που βιώνει η περιοχή μας με τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα ήθελα να ενημερώσω το Σώμα ότι σχετικά με τη σημερινή απόφαση περί άδειας μουσικής εταιρίας ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΟΛΙΑΣ κατάστημα Γαβρίλος, που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου της περιοχής μας και μετά την απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας ζητούμε:

Να δοθεί άδεια μουσικής για ένα χρόνο και όχι για τρία χρόνια όπως έχει ζητηθεί.

Παράταση μουσικής 24:00 έως 03:00 και να δοθεί μόνο στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και

Για τον εξωτερικό χώρο να δοθεί άδεια μουσικής έως τις 24:00 μ.μ. χωρίς καμία παράταση.

Σημειωτέον, θα έπρεπε να προσκομισθεί ο φάκελος του συγκεκριμένου καταστήματος για το αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις για την περίοδο από τις 10 Δεκεμβρίου έως σήμερα, διότι υπήρχε άδειας μουσικής όλη την περίοδο παρ’ όλα αυτά τα καταστήματα λειτουργούσαν κανονικά με μουσική. Χθες Κυριακή 09-06-2013 είχε τοιχοκολληθεί αφίσα για μεσημεριανό ξεφάντωμα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου.»
Ο κύριος Κατσούλης έχει το λόγο.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Ποιος είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου του Αγίου Νικολάου, που έρχεται να μας ορίσει τι ώρες θα δώσουμε άδεια; Ποιος είναι ο Πρόεδρος του συλλόγου;
Δεύτερον, το θάρρος του Προέδρου του συλλόγου και γενικά του Συλλόγου του Αγίου Νικολάου, ξεκίνησε από το φιάσκο διαβούλευσης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. του κυρίου Γκινοσάτη, επειδή είναι φιλικά προσκείμενος προς τα εκεί, μαζί και της κυρίας Μαργέτη και εν αγνοία του Τοπικού Συμβουλίου, παρέκαμψαν και τον Καλλικράτη, ο οποίος λέει ότι θα πρέπει να γίνει διαβούλευση με τους φορείς. Μας παρέκαμψε, έκανε διαβούλευση ο κύριος Γκινοσάτης και η κυρία Μαργέτη μόνο με τον κύριο Βλάχο και το Σύλλογο του Αγίου Νικολάου και έτσι πήρε το θάρρος ο κύριος Βλάχος και μας ορίζει σήμερα τι ώρες θα δώσουμε εμείς άδεια.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Μάρκου έχει το λόγο.
ΜΑΡΚΟΥ: Τσολιάς Παράσχος & ΣΙΑ Ε.Ε., 25η Μαρτίου 20 και λέει: «Καφετέρια, εστιατόριο, σνακ-μπαρ και ανοιχτό μπαρ». Τί από όλα είναι; Εκεί είναι τέσσερα-πέντε μαγαζιά της ίδιας επιχείρησης. Σε ποιο δίνουμε άδεια;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό το κατάστημα είναι Γαβρίλος.
ΜΑΡΚΟΥ: Ήρθε μια εισήγηση μετά από την ανάρτηση της απόφασης για τις άδειες μουσικής. Η εισήγηση αυτή είναι πέρα για πέρα αντίθετη και δεν είναι πλήρης ο φάκελος, σύμφωνα με την αναρτηθείσα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους όρους της μουσικής. Δεν μπορεί αυτό το θέμα να συζητηθεί απόψε, διότι λείπουν στοιχεία. Τα τριάντα τέσσερα άρθρα της απόφασης λένε άλλα πράγματα μέσα και όχι αυτά.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΜΑΡΚΟΥ: Αυτή που είναι φιάσκο, έχει εγκριθεί και από την Περιφέρεια, αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα πρέπει ή η υπηρεσία να την ξαναστείλει εδώ, όπως γράφτηκε και στα πρακτικά, για να ξαναγνωματεύσουμε και να την φέρουμε στα ίσα της, σαν αρμόδιοι κατά κύριο λόγο και επίσης, εφόσον τη δεχόμαστε όπως είναι αυτή τη στιγμή θα πρέπει αυτή η εισήγηση να συμμορφωθεί με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και το λέω αυτό και επιμένω, διότι δεν μπορεί οι νομοθέτες να καταστρατηγούν τον ίδιο τους το νόμο.
Ευχαριστώ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Λάμπρου.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Θέλω να ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω αν είναι κάποιος από την εταιρία εδώ. Πέρυσι που είχε ξαναέρθει το θέμα και δε δώσαμε την άδεια, ίσως ήμουν ο μόνος που είχα ψηφίσει ναι στην άδεια.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είναι για το ίδιο μαγαζί που ακυρώθηκε πέρυσι.
ΜΑΡΚΟΥ: Πέρυσι ίσως ήμουν ο μόνος και ο κύριος Κατσούλης νομίζω κάτι είχε πει, και ως καινούριο μαγαζί δεν μπορούσαμε να του αρνηθούμε. Πήραμε μια άλλη απόφαση καλώς ή κακώς, είμαστε δημοκρατικό όργανο και δεν μπορούμε να μην την αποδεχτούμε. Από πέρυσι μέχρι φέτος το συγκεκριμένο μαγαζί λειτουργεί και καλά κάνει, εμείς δεν είμαστε ελεγκτικός μηχανισμός.
Πώς λειτουργεί ένα χρόνο στα live που κάνει και τα πάρτι και φέρνει και κόσμο από άλλες περιοχές, χωρίς άδεια μουσικής; Άρα πρέπει να το καταλάβουν για άλλη μια φορά και οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου ότι εμείς δώσουμε δε δώσουμε τα μαγαζιά δουλεύουν. Αυτό που είπε ο κύριος Βλάχος, έχω εγώ το χαρτί, Γαβρίλος live open για χθες. Άρα του δώσουμε δεν του δώσουμε σήμερα, χθες έκανε τη δουλειά του και καλά κάνει. Δε φταίμε εμείς, ούτε εκείνος. Αφού τα όργανα της πολιτείας δεν λειτουργούν καλά κάνει.
Εγώ ήμουν κατά, έπρεπε πέρυσι να πάρει την άδεια, κακώς δεν τη δώσαμε, κατά τη γνώμη μου και φέτος θεωρώ ότι το δικαιούται και αν δεν ακούσω κάτι άλλο, μάλλον θα ψηφίσω θετικά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η κυρία Μωραΐτη.
ΜΩΡΑΪΤΗ: Πέρυσι δεν είχαμε δώσει άδεια, γιατί είχε δημιουργηθεί ένα τεράστιο θέμα όχλησης, όχι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά από όλα της περιοχής, όλους του επιχειρηματίες. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει φέτος να δω ποια είναι η κατάσταση. Θέλω να πιστεύω και θεωρώ ότι οι υποσχέσεις που πήραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα γίνει ένα «πάντρεμα» των μεν και των δε, για να μπορέσουν να υπάρξουν και θα ισχύσουν.
Θεωρώ ότι πρέπει να πάρει άδεια αυτός ο άνθρωπος, να δουλέψει νόμιμα. Δεν έχω κάποια ένσταση για το ένα ή για τα τρία χρόνια. Δε με πειράζει που εγώ βλέπω τη γνώμη του Συλλόγου του Αγίου Νικολάου, γιατί έχω μία εικόνα και δε με αφορούν τα πολιτικά τους φρονήματα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έτσι κι αλλιώς ο Κανονισμός λέει με τις τρεις μηνύσεις αφαιρείται η άδεια και τέλειωσε, δεν υπάρχει πρόβλημα.
ΜΩΡΑΪΤΗ: Και βέβαια να προσέξει το κατάστημα λίγο παραπάνω στις ώρες κοινής ησυχίας, γιατί σίγουρα δε γίνεται να ζουν αυτό το πράγμα οι κάτοικοι.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΤΗ (ΚΟΛΤΖΟΥ) ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΜΩΡΑΪΤΗ: Κύριε Κόλτζο αφού τα ξέρετε τόσο καλά, θα έπρεπε να ξέρετε ότι δυστυχώς δεν είμαστε αρμόδιοι για τις ξαπλώστρες. Πρέπει να κατεβεί η Κτηματική Υπηρεσία.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κύριος Βλάχος έχει ζητήσει το λόγο.
ΒΛΑΧΟΣ: Καλησπέρα. Έχω έρθει αρκετές φόρες και με γνωρίζετε.
Κατ’ αρχήν ο κύριος Κατσούλης είπε ότι «ο κύριος Βλάχος και η κυρία Μαργέτη έκαναν ρυθμιστικό κανονισμό»
ΜΑΡΚΟΥ: Η κυρία Μαργέτη μου τα είπε κύριε Βλάχο.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
ΒΛΑΧΟΣ: Όταν μιλούσατε δεν διέκοψα.
Αυτός ο ρυθμιστικός κανονισμός πιστεύω ότι ξεκίνησε και αποδίδει. Όσοι δε ζουν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου δεν το έχουν καταλάβει. Πραγματικά οι περισσότεροι καταστηματάρχες, μετά από συζητήσεις και μετά από αυτόν τον κανονισμό, εκτός ότι κατάλαβαν ότι δεν αστειεύεται ο κόσμος και όποιος πάει αντίθετα με τον κόσμο χάνει, έχουν βάλει νερό στο κρασί τους και είμαστε σε μία καλή ατμόσφαιρα πιστεύω.
Εμείς δεν έχουμε μάθει ούτε να κοροϊδεύουμε, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, κάθε Κυριακή κάνουμε ανοιχτή Συνέλευση και μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Ακούμε όλες τις συζητήσεις και έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία επί του θέματος. Από την πρώτη στιγμή ο σύλλογος δεν είπε ποτέ να μην πάρουν άδειες. Είπαμε να δουλέψουν, όμως αυτό το «παράταση μουσικής μέχρι τις τρεις για όλα τα καταστήματα», γιατί πρέπει να δίνεται; Στη Ραφήνα, στο Πόρτο Ράφτη δεν δίνεται. Σε γειτονικούς Δήμους δε δίνεται, εδώ γιατί πρέπει όλοι να έχουν;
ΛΑΜΠΡΟΥ: Στη Ραφήνα έξι η ώρα έκλεισε το Σάββατο.
ΒΛΑΧΟΣ: Η Ραφήνα δώδεκα η ώρα κλείνει, αν έτυχε κανένας, δεν ξέρω τι γίνεται.
Ζητάμε να δοθεί η άδεια για ένα χρόνο και όχι για τρία. Από εκεί και ύστερα θα μπορούσε εδώ μέσα ερμηνευτικά να πει με παράταση στα τρία χρόνια, γιατί δεν ξέρω αν αυτό που γράφουμε χρειαστεί επιπλέον έξοδα.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Εσείς θα μας πείτε τι θα κάνουμε;
ΒΛΑΧΟΣ: Είπα «ζητάμε».
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΒΛΑΧΟΣ: Όταν θα γίνεται Πρόεδρος θα μιλάτε. Πάρε κάνα χαπάκι, δεν μπορώ να συζητάω έτσι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Κατσούλη.
ΒΛΑΧΟΣ: Ζητάμε την παράταση μουσικής δώδεκα με τρεις, αν είναι δυνατόν, στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ
ΒΛΑΧΟΣ: Δηλαδή δεν πρέπει να το διαβάσω; Έχεις πρόβλημα. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Κοίτα, πάρε κάνα χαπάκι, θα γίνεις καλά
ΛΑΜΠΡΟΥ: Πρόεδρε προστάτεψε λίγο το Συμβούλιο, γιατί ακούγονται διάφορα. Δε λέγονται τέτοια πράγματα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Κατσούλη παρακαλώ, μην φτάνουμε στα άκρα. Πάμε σε ψηφοφορία, όπως είναι η εισήγηση.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Μάρκου.
ΜΑΡΚΟΥ: Εγώ διαφωνώ στο σημείο αυτό, διότι η εισήγηση καταστρατηγεί τον κανονισμό που οι ίδιοι έβγαλαν. Ο κανονισμός λέει άλλα πράγματα μέσα, μιλάει για μηνύσεις, μιλάει για διατύπωση, μιλάει για πάρα πολλά στα τριάντα τέσσερα άρθρα και πείτε μου εσείς τώρα τι ψηφίζουμε. Παρανομούμε διότι δεν ακολουθούμε τον κανονισμό που ψηφίστηκε;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πήραμε την υπηρεσία, ζητήσαμε έγγραφο για τις μηνύσεις και δεν υπάρχουν.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Ενημερωθήκατε για τον κανονισμό κύριε Μάρκου;
ΜΑΡΚΟΥ: Βεβαίως, είναι αναρτημένος στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγώ είμαι ενημερωμένος.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Με βάση τον Καλλικράτη, δεν έπρεπε να γίνει διαβούλευση μεταξύ μας και να μη γίνει διαβούλευση μόνο της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. του κυρίου Γκινοσάτη;
ΜΑΡΚΟΥ: Αυτό θέλω να πω, αφήστε με.
Έστω και παράνομος αυτός ο κανονισμός και κατά την ίδια την άποψη και του Συμβουλίου της Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου, που παραδέχτηκαν ότι είναι παράνομο και θα το παραπέμψουν πάλι στο Τοπικό, πείτε μου εσείς τώρα τι πρέπει να 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Κατσούλη και κύριε Βλάχο σας παρακαλώ. Πάμε σε ψηφοφορία για την άδεια, όπως είναι η εισήγηση.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ
κάνουμε. Πρέπει να το αναβάλουμε; Πρέπει να το απορρίψουμε, διότι η Υπηρεσία φταίει στην προκειμένη περίπτωση;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αν κρίνετε ότι φταίει η Υπηρεσία… Είκοσι δύο άτομα στο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφησαν ναι σε αυτή την εισήγηση.
ΜΑΡΚΟΥ: Όχι, μέσα στα πρακτικά αναφέρεται ότι το ψηφίζουν μεν, αλλά θα ξαναγυρίσει στο Τοπικό για συμπλήρωση.
Από εκεί και πέρα λέω ότι φτάνουμε στο σημείο που θα πρέπει ή να καταστρέψουμε τον άνθρωπο ή να παρανομήσουμε. Εισηγηθείτε τώρα εσείς στους εγκεφάλους, οι οποίοι αποφασίζουν αυτά που αποφασίζουν παράνομα, τι θα κάνουν για τα επόμενα που θα έρθουν.
Όσον αφορά αυτό είμαι αναγκασμένος να μην καταστρέψω τον άνθρωπο και θα ψηφίσω ναι.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυρία Σαρρή.
ΣΑΡΡΗ: Όπως βλέπετε κάθε φορά που έρχεται ένα θέμα για μουσική, γίνεται αυτό το χάλι. Δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να διαιωνίζεται, κάτι πρέπει να γίνει.
Θα ψηφίσω ναι, αλλά θα ήθελα και εσείς οι καταστηματάρχες να προσέχετε, να μην τη βάζετε δυνατά. Σας είπε ο Δήμαρχος την άλλη φορά να συμμορφωθείτε και εσείς με την παρέμβαση της Αστυνομίας και του κυρίου Ιωαννίδη, σας εξήγησαν κάποια πράγματα και αυτά πρέπει να τα τηρήσετε. Ας ελπίσουμε να μην τηρούνται μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Κατσούλη.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Εγώ θα συμφωνήσω με την εισήγηση και με τα όσα ανέφερε ο κύριος Μάρκου.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυρία Ράφτη.
ΡΑΦΤΗ: Ναι στην εισήγηση.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Λάμπρου.
ΛΑΜΠΡΟΥ: Ναι και θα το αιτιολογήσω. Γιατί με την προηγούμενη απόφαση που πήραμε και αυτό που είπα δεν ήταν κατά, δημιουργησαμε για ένα χρόνο παράνομο επαγγελματία. Ήρθε ο άνθρωπος πέρυσι, ζήτησε άδεια και δεν του τη δώσαμε. Θεωρώ, εφόσον τη δικαιούται, ένα χρόνο το δημιουργησαμε εμείς.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυρία Μωραΐτη.
ΜΩΡΑΪΤΗ: Ναι, εφόσον τηρείται η κανονιστική απόφαση, που ήμουν παρούσα και είδα ότι συμφώνησαν όλες οι πλευρές. Αν θυμάμαι καλά ήταν επ’ αορίστου η πρόταση στην κανονιστική και έγινε τρία χρόνια, που σημαίνει ότι είναι σύμφωνο.
Όσο για την περσινή που δε δώσαμε, ήταν τόσο σοβαρό το θέμα που ο Καλλικράτης έλεγε ότι πρέπει να δίνουμε αν και εφόσον δεν ενοχλούνται οι περίοικοι. Γι’ αυτό πέρυσι δε δώσαμε άδεια, παρ’ ότι δικαιούταν.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Γκιουλέκα.
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο σαν χρώμα, υπάρχουν και αλλα και επειδή πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συνυπάρχουμε, καταστηματάρχες, γείτονες, πελάτες κτλ, πρέπει να δείξουμε οπωσδήποτε κατανόηση σε κάποια πράγματα, όλες οι πλευρές.
Ψηφίζω ναι στην εισήγηση.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Φύτρο.
ΦΥΤΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε ο άνθρωπος είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δεν έχει ούτε μηνύσεις, ούτε τίποτα, δεν μπορούμε εμείς να του αρνηθούμε την άδεια. Ψηφίζω ναι.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύριε Πρόεδρε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ναι.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Η απόφαση πήρε αριθμό 50/2013.
----------------------------------

40 σχόλια:

  1. ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ....

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΟΡΘΩΣ, ΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?ΟΛΑ ΠΡΑΝΟΜΑ τους τα βγαζουν ετσι και αλιως...να πληρωνουν δικηγορο? Ποσους εγαζομενους εχουν?Πως χειριζονταιΘΕΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ...ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ετσι αερα πατερα ...ΧΩΡΙς ΣΥΝΕΧΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ? Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    Θα σας αφησω να απολαυσετε μονοι σας το SHOW και θα κλεισω με το νεο χτυπημα ,στο πρωτο θεμα που μου ειχε ξεφυγει.
    Μαχες παρανομων που καταγγελουν ο ενας τον αλλον

    ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ .......


    βρεεεεεε τι μαθαινουμε στο Σικαγο της ποτοαπαγορευσης....


    Για το δευτερο θεμα ....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ.


    Κυριε προεδρε....ο ανθρωπος ειναι παραδειγμα προς μιμηση ........

    ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ο Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ?


    ΟΛΟ ΠΑΑΑΑΜΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.....
    ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
    ΩΩΩΩΩΠΑ ΠΑΑΑΑΜΕ ....

    ΣΗΜ οχι οτι ειναι κακο να κανεις μεταφορες, αλλα να....ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ηλία
    όταν στα γράφουμε διαμαρτύρεσε.
    Είδες που καταντήσαμε!
    Σε βγάλανε στη "σέντρα", καταράκωσαν την αξιοπρέπειά μας στο πρόσωπο του προέδρου μας και νομιμοποίησαν τις παρανομίες τους.
    Τί άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβεις ότι σε δουλεύουνε και μας κοροϊδεύουν.
    Άσε επιτέλους να γίνουν οι μηνύσεις, κάνε ασφαλιστικά μέτρα και ξέρεις ότι ο κόσμος είναι μαζί σου και θα σε στηρίξει, γιατί όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι είσαι πολύ αγνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πραγματικά καλό να διαβάζεις τα πρακτικά από τα τοπικά συμβούλια στην Αρτέμιδα για να καταλαβαίνεις γιατί η θα παραμείνει πάντα Λούτσα. Δήμος, σύλλογοι, καταστηματάρχες όλοι μαζί μια παρέα. Η περιοχή του Αγίου Νικολάου περιγράφτηκε ως ένα ησυχαστήριο που αρμονικά συμβίωναν και θα συμβιώνουν τα επόμενα τρία χρόνια μαγαζιά και σπίτια. Το ότι είναι πιο ήσυχη φέτος η Αρτέμιδα δεν υπάρχει η περσινή κίνηση οφείλεται κυρίως στην οικονομική κρίση. Όσο περνάει ο καιρός και ο τζίρος θα πέφτει κάποιοι θα προσπαθήσουν με ακρότητες να τραβήξουν κόσμο και τότε τα live θα γίνουν πιο συχνά. Λογικό είναι πρίν την εξέταση της άδειας κάποιου μαγαζιού αυτό να είναι πιο ήσυχο τρελός είναι ο άνθρωπος. Το φοβερό είναι η δήλωση του πρόεδρου του συλλόγου του Αγίου Νικολάου «Αυτός ο ρυθμιστικός κανονισμός πιστεύω ότι ξεκίνησε και αποδίδει. Όσοι δε ζουν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου δεν το έχουν καταλάβει. Πραγματικά οι περισσότεροι καταστηματάρχες, μετά από συζητήσεις και μετά από αυτόν τον κανονισμό, εκτός ότι κατάλαβαν ότι δεν αστειεύεται ο κόσμος και όποιος πάει αντίθετα με τον κόσμο χάνει, έχουν βάλει νερό στο κρασί τους και είμαστε σε μία καλή ατμόσφαιρα πιστεύω.» Φοβερή!!! Ο κανονισμός που οι ίδιοι οι τοπικοί λένε ότι δεν έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται έχει αποτελέσματα και τα νταπα ντουπα του Αγίου Νικολάου είναι στην φαντασία των κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Λούτσα παραμένει Λούτσα έτσι είναι όπως τα λέει ο προλαλήσαντας. Διαπλεκόμενα και διαφθορά στο μέγιστο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι και πιο πίσω. Αντίθετα η ηχορύπανση από τα μαγαζιά χειροτερεύει. Ο Αγ.Νικόλαος από ήσυχη λουτρόπολη μετατράπηκε σε κόλαση ηχορύπανσης και αυθαιρεσίας εκεί στην οδό 25ης Μαρτίου πλησίον του τέρματος των λεωφορείων... Ήθελα να ήξερα ποιος αποφάσισε ότι ο Αγ.Νικόλαος πρέπει να "αναπτυχθεί" με αυτόν τον τρόπο; Ποιος έδωσε τις πρώτες άδειες και με ποιο σκεπτικό; Πότε πρωτοξεκίνησε αυτή η "μεθόδευση"; Αυτός που το ξεκίνησε, η συμμορία του και όλοι όσοι συνεχίζουν την αυθαιρεσία και το αίσχος της ηχορύπανσης, είναι θέμα αρχής να λογοδοτήσουν κάποτε... Δε ξέρω πότε, αλλά κάποτε πρέπει να πληρώσουν το έγκλημά τους. Εμείς ως περίοικοι, έτσι κι αλλιώς χάσαμε την ποιότητα ζωής μας, ζούμε πλέον στη φασαρία, στην ανελέητη ηχορύπανση, στην καταπατημένη από τα μαγαζιά παραλία... Αναρωτιέμαι όμως έχουμε το δικαίωμα να παραδώσουμε τα όπλα και να αποδεχτούμε μοιρολατρικά τη νοσηρή αυτή κατάσταση; Όχι φυσικά. Θα παλεύουμε μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα. Δε το βάζουμε κάτω, θα γίνουμε ενοχλητικοί, επίμονοι, αδιαπραγμάτευτοι στα δίκαιά μας. Εύχομαι στο μέλλον να αποκτήσουμε και τη συλλογικότητα ώστε η φωνή μας να είναι πλέον διαπεραστική στα αυτιά των υπευθύνων. Πιστεύω ότι θα πάρει χρόνια αυτό αλλά θα συμβεί. Θα είμαι όμως εκεί, για να απολαύσω ξανά τον Αγ.Νικόλαο των παιδικών μου χρόνων, που ήταν ένας παράδεισος επί γης και τον έχουν μετατρέψει οι γνωστοί ασυνείδητοι σε σχεδόν καμμένη γη... Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και δεν κάνω πίσω με τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε 209.Οχι οτι εχει κανενα νοημα πλεον ,αλλα ετσι για αλλες περιοχες,τετοια προβληματα χτυπιουνται στην αρχη τους.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ.Εκει πεφτουν ολοι μαζι.Εσεις το ΠΑΡΑ ΑΦΗΣΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ.Τα πλοκαμια του ειναι παντου.Δεν ειναι τυχαιο οτι ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ,Τωρα υπαρχει ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Συνδιασμος πολυ ζορικος.
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ.
    Αν δεν αλλαξετε εντελως τις δημοτικες αρχες..να μην βγουν ουτε αντιπολιτευη,το παπλωμα δεν ξηλωνεται.Ολοι οσοι συχναζουν εδω μεσα ,εχουν καταλαβειτι συμβαινει.

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΠΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.

    Αλλου ,νεοι δημαρχοι καθαρισαν την Γλυφαδα πχ ο Τριτσης καθαρισε την Πλακα...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    Αποφασισμενοι δημοτες υπαρχουν, αλλα δεν αρκει.Υποστηριτε τοους να βγουν μπροστα ωστε να εχουν ΔΥΝΑΜΗ.Η ψηφος σας ειναι η δυναμη σας ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.
    Μεχρι να συμβει, αν συμβει αυτο,βαλτε το χερι στην τσεπη και κυνηγειστε μονοι σας με ολους τους κινδυνους που ενεχει αυτο.Πολλες φορες ενας αλλα αποφασισμενος, αρκει να αρχισει το λυσιμο του κουβαριου.Οι ακρες ειναι πολλες.

    ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ,ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ,ΕΦΟΡΙΑΚΗ .Επι πλεον...επιθεωρηση εργασιας,αδειες γκαρσονιων ,χρησιμοποιηση μεταναστων ,ΟΛΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ.Δεν ειναι αναγκη να κλεισουν απο ηχορυπανση.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Ασε που ολα κλεινουν την μουσικη στις 12.Και μυνησεις αβερτα κουβερτα,να εχει πανω απο 3 καθε σαιζον ο καθεις.ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΑ ?

    ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΕΕΕΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΠΙΚΟ......ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ.
    ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ........

    Θα αναρωτιεστε τι με κανει να ασχολουμαι...εεεε λοιπον ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑΤΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΜΝΗΣΙΑ.
    Ειμαι και εγω αποφασισμενος με το δικο μου οπλο.ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.
    Και φαινεται οτι ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ,γιατι στην τελικη ,ολοι ακουμε καποιον που λεει καθαρες κουβεντες.Και εγω και εσεις και ολοι οι μπλογκιτες.Αυτη ειναι η δυναμη των μπλογκς .Επηρεαζουν ενα μεγαλυτερο ευρος απο το προσωπικο κυκλο του καθενος.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.Σας βεβαιωνω εκ του αποτελεσματος οτι ΜΕΤΡΑΕΙ.

    Δεν ξυπνησα ενα πρωι και δεν ειχα τι να κανω ...και επιασα ενα περιφερειακο μπλογκ.....ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ....και αφηστε τους αφελεις να με νομιζουν παλαβο...ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ,να υποτιμουν τον αντιπαλο.Αυτοι που πολεμησα ετσι την πατησαν ....ακομα και ενας ....παλαβος, μπορει να κανει μεγαλη ζημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί αντί να κλείσουν τα μπαρ της παρανομίας και της ηχορύπανσης στον Αγ.Νικόλαο ανοίγουν κι άλλα!!! Αν είναι δυνατόν!!! Αναρωτιέμαι πόσα "μαγαζιά" χωράνε στην ταλαίπωρη χιλιοκαταπατημένη και χιλιοβιασμένη παραλιούλα που κάποτε ήταν παράδεισος φυσικής αρμονίας και καθαριότητας...
    Πόσο άπληστοι και αχόρταγοι είναι τελικά;;;
    Άλλο ένα κωλόμπαρο λοιπόν εκκολάπτεται (τι αναψυκτήριο και πράσινα άλογα για τα μάτια του κόσμου, παράτυπο κωλόμπαρο θα 'ναι)... Περαστικά στους περίοικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν και το Νοστος κολομπαρο; Γιατι προκειται για τον ιδιο ανθρωπο που εσωσε εθελοντικα [ναυαγοσωστης] ανθρωπους ρισκαροντας τη ζωη του οταν η Αρτεμιδα δεν ειχε καν ασχοληθει. Ντροπη. Μαθε κι αυτο, ανωνυμε, ο ανθρωπος τιμηθηκε απο το λιμεναρχειο. Αυτα για ενημερωση και εαν εκανες λαθος ο χρονος θα το δειξει. Το Νοστος θα ξαναγινει οσο πολεμο κι αν κανουν καποιοι. Οι αξιες ειναι πανω απο το χρημα. Ξυπνηστε!

      Διαγραφή
    2. Ούτε το μαγαζί ξέρω ούτε για την εξαίρετη πράξη που αναφέρετε και δεν έχω λόγους να την αμφισβητήσω και μπράβο του ανθρώπου. Όμως αυτό δεν είναι συγχωροχάρτι για τυχόν παρανομίες και φυσικά είναι απολύτως άσχετο με το θέμα μας που είναι η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ενός καταστήματος και κυρίως το να μην καταπατά δημόσιο χώρο, να μη ρυπαίνει και να μην ηχορυπαίνει.

      Διαγραφή
    3. @ΝΟΣΤΟΣ7 Ιουλίου 2013 - 3:37 μ.μ: Tα μπαρ της παραλίας σχεδόν καθολικά ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ καταπατώντας κάθε άδεια μουσικής και κάθε νομιμότητα!! Μην υπεκφεύγετε ύπουλα άνθρωποι της νύχτας! Δεν συγκινούμαστε από τις δακρύβρεχτες σιροπιαστές αράδες σας για να αποκομίσετε φθηνές εντυπώσεις ότι τάχα επιτελείτε και αγαθοεργίες ή κοινωνικό έργο!!! Απέναντι στους περίοικους το μόνο που προσφέρετε είναι την αστείρευτη ασυνειδησία σας!!

      Διαγραφή
    4. το νοστος ηταν πριν 5 χρονια δεν ξερεις , μαθε και μετα μιλα

      Διαγραφή
    5. αμα θες πληροφοριες ρωτα στο λιμεναρχειο και να μη λες οτι ναναι

      Διαγραφή
    6. βρε,βρε,βρε... μόλις μίλησαν οι άνθρωποι της νύχτας... έχουν και πολλά διαφορετικά προφίλ... λες και δε καταλαβαίνουμε...

      Διαγραφή
    7. EEEEEEEEEEEEEκαλα.....εχουν αυπνια ...διανοουμενοι ειναι, που εχουν υπαρξιακο προβλημα.....ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ......

      Διαγραφή
  7. ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ,για να αντιληφθουν ολοι κατοικοι αλλα και μπλογκιτες,οτι το τερας της ακτης ΕΙΝΑΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ.
    Δεν ειναι ευκολο να τα κοψεις μονομιας ολα.Θελει μεθοδευση .Νομιζω οτι το αντιμετωπιζετε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σαν κατοικοι.
    ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ,ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, επρεπε να ειστε αλλοι για να τα βγαλετε περα.
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ.
    Αν αλλαξετε δημοτικη αρχη ,αν αλλαξετε και εσεις οι ιδιοι ,αν παψετε να φοβαστε ,αν κινητοποιηθειτε ..αν κανετε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙς ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ΤΟΤΕ...ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    Οπως αντιλαμβανεσθε με τοσα ΑΝ ,χλωμο το βλεπω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,και εσεις και ολοι οι μπλογκιτες.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.
    Εγω παντως δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος...επι του προκειμενου του Αγ Νικολαου.Ακουσα και καποιες συζητησεις καλοπροαιρετων χριστιανων σημερα ....και πεισθηκα.ΧΛΩΜΟ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ, ΝΑ ΠΑς ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΕΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα ανεβουν στην εξεδρα την δημαρχιακη που ειναι στα καταπατημενα, στο beach volley και θα παιξουν τυφλομυγα.Και οποιον πιασουν .....θα παρει βραβειο παραλια...απλωστρες,αδεια τριετη,και εξεδρα.
    Να γιατι φωναζα,να δειτε και την επομενη συνεδριαση ...οι υπολοιπες τριετους φοιτησης....ΑΔΕΙΕΣ....ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΙς ΜΥΝΗΣΕΙΣ....

    ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ,ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήμερα μαζέψανε ξανά τις ξαπλώστρες από τα κωλόμπαρα του Αγίου Νικολάου!!! Της κακομοίρας γινόταν στην παραλία!! Τις είχαν ξαναμαζέψει μερικές μέρες πριν, αλλά οι αναιδέστατοι-ασυνείδητοι του υπόκοσμου, που θέλουν να λέγονται "επιχειρηματίες" είχαν πάλι στρώσει τις ξαπλώστρες μέχρι το κύμα σα να μη τρέχει τίποτα, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την κατάφωρη και ολοκληρωτική καταπάτηση της αμμουδιάς, πάλι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στην ακτή... Οι αρχές επενέβησαν και για μια ακόμα φορά οι ξαπλώστρες μαζεύτηκαν... Για πόσο ακόμα; Δεν πιστεύω στα θαύματα, αλλά οι αληταράδες τουλάχιστον πήραν το ηχηρό μήνυμα!! Σειρά έχει το ντάπα-ντούπα!! Αυτό θα κοπεί μαχαίρι... Αναμείνατε...
    Πόσο χάρηκα τον Άγιο Νικόλαο αυτά τα λίγα 24ώρα που έχει ησυχάσει λόγω της "κόμπλας" των αληταράδων με τις αρχές... Μου θύμισε τα παλιά όμορφα χρόνια... Μύρισε εξοχή, ακούστηκαν τα πουλάκια στα δέντρα, ησυχία, νορμάλ άνθρωποι και οικογένειες βολτάριζαν και απολάμβαναν για πρώτη φορά μετά από μήνες την υπέροχη αμμουδιά, ηρεμούσε η ψυχή σου... Το καφριλίκι έχει καταστρέψει και διαβρώσει σε τέτοιο βαθμό την συνοικία μας, που για αυτά τα λίγα 24ωρα που τα κωλόμπαρα "έβγαλαν το σκασμό" και μάζεψαν τις ξαπλώστρες τους, νομίσαμε ότι αναγεννηθήκαμε!!! Τεράστια διαφορά!! Είμαστε πια πεπεισμένοι ότι αυτόν τον Άγιο Νικόλαο θέλουμε, αυτόν θα διεκδικήσουμε!! Με ποιότητα ζωής, με σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον!! Οι αληταράδες της παραλίας δεν έχουν θέση, δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα, θα τους ξεριζώσουμε να σηκωθούν να φύγουν μαζί με τα καφριλίκια τους, τις λαμογιές τους και τους ελεεινούς προστάτες τους... Θέλουμε πίσω την ποιότητα στη ζωή μας και θα παλέψουμε λυσσαλέα και ασταμάτητα με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι να το πετύχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν πηρανε κανενα μήνυμα.Πλάκα κάνετε κτηματική υπηρεσία πέρασε. από δευτέρα αλά μπορεί και από αύριο θα είναι όπως ήτανε .και στο Αγγ .Νικόλαο θα έχουν άδεια στη παραλία όλα μαγαζιά.(μεγαθήρια) συνολικά 19. Δεν το έχετε ακούσει Νωρίς χαρήκατε. Δεν θα αλλάξει τίποτα. ΔΥΣΤΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δε μπορεί να απαγορέψει ξαπλώστρες και ομπρέλλες όπου επιτρέπεται. Και βέβαια να υπάρχουν, για όποιον θέλει να τις χρησιμοποιεί. Αρκεί να μην επεκτείνονται παράνομα.

      Διαγραφή
  12. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ......ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.Αυτο πια το Ξερει και ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης.
    ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.Σε ποια μαγαζια και σε τι εκταση.Μπορουν να την αναρτησουν στο μπλογκ για να αντιληφθουν οι μπλογκιτες ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, οχι να φρεναρουν να περασει η γκαρσονα με τον δισκο απεναντι.

    Καταλαβες?ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ...που τα εχουν γεματα,,οσοι ειναι πανω στο παραλιακο μετωπο και δικαιουνται.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓ,ΝΙΚΟΛΑΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.Μπορει να καθησει κοσμος,,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ,ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Αυτο δεν σου λεει κατι?Γεμιστε αυτες πρωτα πληρωστε για νομιμη επεκταση αν δεν σας φτανουν,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΕΡΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥ ΜΕ 3.5 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ.ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ Η ΛΟΥΤΣΟΡΙΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΦΑΜΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΡΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οποιος ονειρευεται ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ,να την βαλει στο οικοπεδο του.Εκει που βαλανε τις ντανες ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ,ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ,ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ? Μηπως δεν μπορει κανεις πελατης, να περπατησει 20 βηματα μεχρι την θαλασσα?να ενοικιασετε τα διπλανα οικοπεδα αλλα αυτο θελει λεφτα και καλομαθατε στο τσαμπα,καλομαθατε στις υπερτιμησεις των προιοντων σας,στις εφοριες,στις αστυνομιες ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ,και μου βγηκατε υπερασπιστες της ΑΝΕΣΗΣ...ΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ....ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...Η ΚΡΙΣΗ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΔΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.Καντε live ,ΞΕΚΟΥΦΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ πελατες γιοκ.

    ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΜΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.

    ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ....ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.

    ΤΟ ΜΥΝΥΜΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΠΛΕΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παραθερίζω κοντά σε μαγαζί με ξαπλώστρες. Το τί ακούγαμε χτες μεσάνυχτα δε σας λέω! Τις νύχτες όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει τις χρησιμοποιεί και για υπαίθρια γκαρσονιέρα! Έχετε δει πολλούς να επιβλέπουν το χώρο τη νύχτα και να τις καθαρίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μόνη "ανάπτυξη" που έχει δει ο Άγιο Νικόλαος Αρτέμιδος τα τελευταία 35 χρόνια, είναι τα κωλόμπαρα της παραλίας και οι ξαπλώστρες τους!!! Για τους κατοίκους απολύτως τίποτα, ένα μεγάλο μηδενικό!!! Είμασταν μια ήσυχη λουτρόπολη και καταντήσαμε να χάσουμε και την παραλία και την ησυχία μας, απλά για να τα κονομάνε κάποιοι αληταράδες και οι προστάτες τους!! Αυτή είναι η αλήθεια. Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους! Στείλτε στο δι@ολο όλα τα λαμόγια και την αληταρία μπας και πάρουμε πίσω την περιοχή μας που την καταπατούν και καταστρέφουν οι νονοί της παρανομίας και της ασυνειδησίας... Αυτό το περιβάλλον θέλουμε για τα παιδιά μας;;; Ξεκουνηθείτε όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιαννη μου,καντε μια καταγγελια στο υγειονομικο στην νομαρχια.Κυνηγηστε την και λιγο ,βαλτε και καμμια φωνη εκει ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.Επι 40 ημερες πηγαινα πρωι πρωι στο υγειονομικο και επαιρνα παρουσιες,,,με βαρεθηκαν και ηρθαν.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑ.ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΙΑ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΧΑΒΟΥΖΑ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.Εδω πεισθηκαν οι γειτονες της παρ ολιγον χαβουζας ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ.ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ.Και ο Αγιος φοβερα θελει.ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,εχετε το δικιο με το μερος σας,εχετε παιδια ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.Δεν πρεπει να φοβαστε εσεις, αυτοι πρεπει να σας φοβουνται και να τρεχουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ.ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΑ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ.......ΠΑΜΕ ..ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    Μην μας αφηνετε στα σκοταδια της ΛΟΥΤΣΑΣ.ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΑΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ LIVE KAI LIVE να μην ξερουμε?ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπομονη Αγιονικολιτες...ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ EVA......LIVE....
    ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ειναι αυτο που λενε απο ΦΩΝΗ......ΚΟΡΜΑΡΑ......
    Προσοχη λοιπον οι δερματιτιδες απο πλημελλη καθαρισμο, οπου ξαπλωνετε ...παραμονευουν.ΚΑΛΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ .....Το Σαββατο θα ειμαι εκει κοντα.....μολις αρχισει....δροοοοομο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντως ο ένας απ' αυτούς τους "μαγαζάτορες" της παραλίας σιγά σιγά πάει να ξεδιπλώσει ξαπλώστρες!! Ω, μα τη Σάντα Μαρία την καθολική, θα γίνει της Πόπης αν το τολμήσει. Θα φάει μηνύσεις να τις κάνει συλλογή μαζί με τις άλλες που έχει ήδη μαζέψει! Αφού έτσι το θέλουν τέτοιο παιχνίδι θα έχουν! Συμφέρει; Για να δούμε τι θα δείξει ο ισολογισμός τους στο τέλος της σεζόν... Ο κόσμος αποφεύγει τις ξαπλώστρες κι όσοι κακήν κακώς κάθονται παίρνουν ένα νεράκι και κατσικώνονται μέχρι το απόγευμα... Η κρίση έφαγε τον παρά και θα το νιώσουν καλά στο πετσί τους οι παράνομοι μπαρονονοί της παραλίας... Πάνε τα παλιά που ξέρανε. Οι συναυλίες και τα πάρτι με τα εκατοντάδες 15χρονα που αφήνανε τα πενηντάρικα του μπαμπά σε ποτά κάθε νύχτα...Στοιχηματίζω ότι ήδη οι νονοί σιγοδαγκώνονται για τη βιωσιμότητα των "επενδύσεων" στην παραλία ειδικά όσοι αγόρασαν σε προ-κρίσης τιμές. Από τη γειτονιά πάντως με την συμπεριφορά αυτή που δείχνουν μόνο με κιάλια θα μας βλέπουν, εμάς και τους ανθρώπους του κύκλου μας. Η εκκωφαντική μουσική επίσης δεν έχει πέραση και σύντομα θα διαπιστώσουν οι ανεγκέφαλοι ότι αυτοί θα είναι που θα διώξουν τον κόσμο από την παραλία... Αυτοί νομίζουν ότι βρίσκονται στο 2005 και πίσω, μακρά νυχτωμένοι είναι... Οι καλές μέρες θα αργήσουν να ξαναέρθουν και μέχρι να το πάρουν χαμπάρι τα λαμόγια θα κλείσουν οι τρώγλες τους η μία μετά την άλλη και θα μας αφήσουν στην ησυχία μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τωρα που εχει χωρο γιατι να πας σε ξεπλωστρα?ΑΝ ΠΑΡ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΣ, απλωσε πρωτα την δικη σου πετσετα καλου κακου.ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.Οι γονεις οφειλουν να τους εξηγησουν που πανε και Που δεν πανε και ΓΙΑΤΙ.
    τα παιδια δεν ειναι χαζα,εξηγησεις θελουν.


    Η καλυτερη αμυνα ειναι η ενημερωση.ΠΟΥ ΠΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ...ΤΕΛΙΚΑ.Και μετα το κυκλοφορουν μονα τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    Διπλα σας,σε αλλο δημο, στο κεντρο, σε πλατεια ,μαγαζι εκλεισε κατακαλοκαιρο 3 εβδομαδες, απο τον δημο γιατι ειχε 3 μηνυσεις
    Αλλο . παραδιπλα ,εκλεισε για υγειονομικους λογους
    Αντιδημαρχος και εργολαβος πηγαν σε δικη (εκδικαζεται τωρα,τελος Ιουλιου)γιατι πεταξαν μπαζα ....σε ...αλλο δημο.Το καταπληκτικο ειναι οτι τους κατηγγειλαν στον εισαγγελεα περιβαλλοντος, οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, γιατι ρυπαιναν τους αλλους.Τους παρακολουθησαν και τους βιντεοσκοπησαν.......ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΡΟΜΟ.
    Αυτα τα λεω για να δειξω οτι .

    Ενεργοι και ενημεροι, ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,μπορουν να προστατευσουν τον τοπο τους πολυ καλυτερα και αποτελεσματικοτερα απο τις ΑΡΧΕΣ.Οι αρχες διαφθειρονται,υποχρεωνονται,συναλλασσονται,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Δεν γραφτηκε τυχαια αυτο.Οι νομοι που ακολουθουν το συνταγμα,ΕΠΑΦΙΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.Δεν εγραψαν επαφιεται στις αρχες......ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.Πολιτες για το περιβαλλον ,Πολιτες για την διαφθορα,ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ,ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ και .....εξαναγκαζουν τις αρχες,να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ συμφωνα με τον νομο.

    Ετσι ειναι η πολιτεια,τα αλλα ειναι ΤΣΙΦΛΙΚΙ του καθε ΔΗΜΑΡΧΟΥ,που εχει την αστυνομια ΤΟΥ ,την πολεοδομια ΤΟΥ,και την αμολαει οπου και οταν θελει.

    ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ τα τσιφλικια φιλοι..ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ.

    ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.....

    Αν φοβαστε, ειδοποιηστε αλλους, αλλα ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    Εδω στο μπλογκ ΦΩΛΙΑΖΟΥΜ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ καικαθε ειδους φιδια δηλητηριωση και μη.
    Απο τα γραφομενα τους αλλα και απο τα βρισιματα τους καταλαβαινετε οτι ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.Να μην τολμουν να ξεμυτησουν ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΨ ΤΟΝ ΧΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.Δεν τους εχετε αναγκη ουτε εμενα φυσικα.ΤΩΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΤΕ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑς ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ......αφηστε τους να σερνονται στα τεσσερα,για να τους βλεπετε καλυτερα απο ψηλα.

    Σαββατο σημερα ειθε να ειναι το τελευταιο live.αληθεια μεχρι τι ωρα εχουν αδεια?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΛΟΝΔΡΕΖΟΙ. ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΔΗΜΟΥ ,κατεβασαν τους διακοπτες η ωρα 12 .... στην μεγαλη υπαιθρια συναυλια του θρυλικου σκαθαριου ΣΕΡ ΠΩΛ ΜΑΚ ΚΑΡΤΝΕΥ.Αυτου που αλλαξε την παγκοσμια μουσικη σκηνη και ειναι γεματος βραβεια,Αυτο για να μην ενοχλουνται οι περιοικοι. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ....EVA...

    Ελεος μπλογκιτες....ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΩ....Σερ Πωλ Μακ Καρτνευ φυσικα.
    YESTERDAY...αφιερωμενο στους πολιτες της ακτης της θαλασσας ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

    ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟ...ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Περιφρουρειστε...για τον επαγγελματια της γραφης που με παρακολουθει long time agοw.....

    thiS is the end... H FINITO LA MUSICA PASSATO LA FIESTA....H C EST FINIE ,,,,
    δεν μπορει καπου θα εκανα λαθος σε 4 γλωσσες...διορθωνε τωρα.

    ααααα ξεχασα..... τα βιβλια πανε για τεσσερα.....αλλα εσυ δεν διαβαζεις ,τα ξερεις ολα και μονο γραφεις αρθρα περισπουδαστα για το πολιτικον γιγνεσθαι......

    οιμεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. την εκανα στα αγγλικα αυτη την φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. should I stay or should I go?

    Παλι ροκ για αγγλομαθεις η αμερικανομαθεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έτσι για την ενημέρωσή σας, σήμερα Κυριακή από τις 15:00 έως τώρα, η παραλία του Αγ.Νικολάου σείεται από τα ντάπα - ντούπα, σε τέτοια ένταση που ακόμα κι εγώ που μένω αρκετά μακριά ενοχλούμαι αφάνταστα! Όλη η περιοχή είναι ένα απέραντο κλαμπ, όργιο ανομίας και ασυδοσίας, οι αλήτες της παραλίας κρατούν όμηρο όλη την πόλη!! Τέτοιος εκβιασμός, τέτοια ατιμωρησία, τέτοιου μεγέθους οργανωμένη αλητεία, νομίζω ότι είναι πραγματικά ειδική περίπτωση! Ένα κατά συρροή έγκλημα σε βάρος των κατοίκων του Αγίου Νικολάου, από συμμορίες ασυνείδητων αλητών, με σκουλαρίκια αλλά και κουστούμια, τόσο καλά οργανωμένων και διαπλεκόμενων, που για πάνω από δεκαπέντε χρόνια χύνουν το δηλητήριο τους και καταστρέφουν τη ζωή μας και τις περιουσίες μας!
    Όσο για τις ξαπλώστρες είναι όλες εκεί, καταλαμβάνουν όλη την παραλία σαν να μη μαζεύτηκαν ποτέ! Α, να μη ξεχάσω και το χθεσινοβραδινό live ξεφάντωμα των "νταπαντουπάδικων" της παραλίας όπου η φάλτσα φωνή της "καλλιτέχνιδος" τσίριζε στα αυτιά μας σε όλη την περιοχή περασμένα μεσάνυχτα, ως τις 03:00 τα ξημερώματα!
    Τι καταγγελίες στο 100, τι ξανά τηλέφωνα, κανένα αποτέλεσμα, μέχρι που ολοκληρώθηκε κανονικά τα ξημερώματα το πρόγραμμα ανενόχλητα!! Πραγματικά δεν έχει νόημα να παίρνει κανείς τηλέφωνο την αστυνομία, κατά κανόνα δεν υπάρχει αποτέλεσμα - η μουσική συνεχίζει να μας ξεκουφαίνει - ή όταν επεμβαίνει τελικά, το κάνει εξαιρετικά καθυστερημένα σχεδόν ταυτόχρονα με το τέλος του προγράμματος των "μαγαζιών"! Η ηχορύπανση κατά κανόνα τραβάει ως τα ξημερώματα, το "ντάπα-ντούπα" όλες τις ώρες κοινής ησυχίας ακατάπαυστα... Τυχαίο; Τώρα που κατάργησαν τη δημοτική αστυνομία δε καταργούν και την κανονική αστυνομία, έτσι θα πληρώνουμε και λιγότερους φόρους!!
    Αυτά για την ενημέρωσή σας έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ποια είναι η πραγματικότητα ή αν θέλετε να έχουμε επίγνωση που πραγματικά βρισκόμαστε και πόσο μακριά απέχει αυτό το "ιδεατό" που έχουμε στόχο να φτάσουμε, όταν το φτάσουμε... Οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου παλεύουν ΜΟΝΟΙ τους ενάντια στην ανομία και στην υποβάθμιση της περιοχής, χωρίς τη συμπαράσταση ΚΑΜΙΑΣ αρχής, ενώ είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι η πολιτεία μέσω των τοπικών αντιπροσώπων της, των δημοτικών αρχών, είναι απροκάλυπτα εχθρική απέναντί μας και δεν επιθυμεί ουδεμία αλλαγή στο υπάρχον καθεστώς της υποβάθμισης και της αφόρητης ηχορύπανσης της περιοχής μας. Ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΖΑΜ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΆ ΤΙ ΜΕ ΝΕΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΩΣΤΗΣΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΕΤΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28 ης ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ?Μωρε δεν αρκει να μην τους ψηφισεις ,πρεπει και να τους γιουχαρεις οταν ανεβουνε σε εξεδρα.Και στον δρομο οταν κυκλοφορουν.ΠΑΝΤΟΥ.Ασε να τους λιβανιζουν οι συλλογοι ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.Μην πατατε στις εκδηλωσεις τους.ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ....ΑΠΟ ΤΩΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδιά μη το παιδεύετε πολύ... Σ΄όλη την Ελλάδα το ίδιο συμβαίνει ειδικά τα καλοκαίρια. Παντού μπαρ, φασαρία, ηχορύπανση, μηνύσεις κι οι "μαγαζάτορες" πάντα πέφτουν στα μαλακά. Μα πείτε το αδικία για τους κατοίκους, μα πείτε το ατιμωρησία και ανομία, ισχύει παντού το ίδιο... Οι πολιτικοί μας, δε θέλουν στην Ελλάδα να συρρικνωθεί η νυχτερινή διασκέδαση, τα μπαρ, τα καφέ. Ο λόγος απλός... Εκεί ξεδίνει μια καταπιεσμένη νεολαία, χαμηλού κατά κανόνα μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, που έτσι εκτονώνεται σπαταλά τη ζωτικότητά της και δεν αφήνεται να ασχοληθεί με τα πραγματικά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα... Αλίμονο αν οι πόλεις και τα χωριά, ήταν ησυχαστήρια και ακουγόταν μόνο το θρόισμα του αέρα, οι νεαροί που δεν θα είχαν τι να κάνουν θα αναλογίζονταν και θα καταπιάνονταν με τα κοινά και τότε "μαύρο φίδι" που θα έτρωγε την εξουσία και γενικά τους πραγματικά υπεύθυνους για το χάλι μας ως κοινωνία, ως Ελλάδα... Έτσι πηγαίνοντας στα νταπαντουπάδικα και στα σκυλάδικα, οι νεαροί μεθούν, γλεντοκοπούν και ξεχνιούνται κατάκοποι και με εγκέφαλο καμένο απ΄τα hangover και τα ξενύχτια, που να μείνει φαιά ουσία για την σκληρή πραγματικότητα... Ναρκωτικό είναι τα μπαρ και τα ξενυχτάδικα, κρατάνε καλά κοιμισμένους τους πολίτες και παράλληλα συντηρούν οικονομικά, μια ολόκληρη λίστα "επαγγελματιών" της νύχτας, μεσαζόντων, δημοτικών παραγόντων κτλ κλτ... Πολύ χρήμα πάει κι έρχεται, οι πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετούνται και όλα καλά!! Ο χρόνος να κυλάει είναι το ζητούμενο, μη διαταραχτεί το κατεστημένο... Καθόλου εύκολα να αλλάξουν τα πράγματα πιστέψτε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι όλες οι εποχές ίδιες ούτε όλες οι περιοχές. Σήμερα έχουμε καλύτερο νομικό οπλοστάσιο και πιο συνειδητούς πολίτες. Επίσης έχουμε και κρίση και σε λίγο εκλογές επίσης.

      Άλλωστε άλλη λύση δεν έχουμε. Να πουλήσουμε τα σπίτια μας, σήμερα είναι αδύνατον κιόλας. Να οδηγηθούμε στο ψυχίατρο ή στην αυτοκτονία;

      Έχουμε τρόπους πάρα πολλούς να δράσουμε. Με νόμιμα όπλα και νόμιμα κόλπα. Και τα ξέρουμε καλά. Και δε φοβόμαστε αφού ούτε αυτοί φοβούνται. Και μεις της πιάτσας είμαστε. Και καλύτεροι μάλιστα απ' αυτούς γιατί εμείς τα καταφέραμε την ημέρα και δεν είμαστε σαν αυτούς που είναι οι αποτυχημένοι της μέρας και κατέφυγαν στη νύχτα της ...Λούτσας!

      Διαγραφή
    2. αααααααααα ΦΙΛΕ 8 20 ο παλαιομαρξισμος δεν τα αντιλαμβανεται αυτα.Βρισκεται κοντα στην εποχη του Μαρξ,μονο δυο αιωνες πισω.ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ....ΛΕΝΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ......ΔΙΑ ΚΑΦΕΝΟΒΙΑ ΧΡΗΣΗ.Οποιος καταφερε και διαβασε ολο, Το Κεφαλαιο, ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΙΩΣ.

      ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.Ακομα και ενας αποφασισμενος να τα εξαντλησει χωρις να εξαντληθει,κανει μεγαλη ζημια.

      πχ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΔΥΟ ΩΡΕς ΣΤΟ 100,Τους τηλεφωνησε ο δικηγορος μου,απειλησα με τηλεοραση και τελικα....ΗΡΘΑΝ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.μου απηντησαν το αμιμητο.θΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 100 ΕΥΡΩ.χιλια θα πληρωσω τους απαντησα αλλα εσεις θα τον συλλαβετε ΤΩΡΑ.ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ........ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ....αλλα τον ξεφορτωθηκα μια καιεξω.ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ.Εμεινε μεσα το τριημερο λογω αργιων , εφαγε κατι μηνες, δεν ειχε να πληρωσει,πηγε μεσα.Την αλλη εβδομαδα θα σας φερω τον επομενο, τους ειπα,να ερθετε πιο γρηγορα γιατι ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΚΩ....ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ και πρεπει να δουλευω εγω για να; πληρωνεσθε.....εσεις.

      ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕΒΕΡΑΝΤΖΕΣ.....ΣΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΛΛΟ ......

      Διαγραφή
  29. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    Δεν γινεται στην Ν Μακρη διπλα σας, δεν γινεται στον Μαραθωνα ,δεν γινεται στην Βραυρωνα,δεν γινεται στο κοκκινο λιμανακι. Γινεται στο φαληρακι της Ροδου ,στον καβο της Κερκυρας.ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΡΗ.Η παλαιομαρξιστικη σας αναλυση, ΠΑΣΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΗ, ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ.Αν δεν ειστε απο τους.....προοδευτικους.... της δημοτικης αρχης,πραγμα που θεωρω πολυ πιθανο, ειστε αφελης εως αφελεστατος, απο αυτους που βρισκουν και τα κανουν......


    ααααα ΞΕΧΑΣΑ ...υπαρχουν και προοδευτικοι επιχειρημματιεσ.... εκτος απο αντιδημαρχαιους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρωταω...τους παντες και τους συλλογους.ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ?Κανεις δεν ξερει?ΦΩΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ....ειναι δημοσια...υποτιθεται, πληρωνουμε για αυτα, 23000 τον χρονο.

    πωωωωωωωωωως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας