ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, πυρετώδεις συναντήσεις των «αρμοδίων» για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒOΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ


ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, πυρετώδεις συναντήσεις των «αρμοδίων» για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Στις 05-07-2013 πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΚΑ σύσκεψη με θέμα την Αποχέτευση στη περιοχή, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων κ.Τριάντη, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής, της ΕΥΔΑΠ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος. Η απουσία του Δήμου Ρ-Π ηχηρή. Αντί να παρουσιασθούν οι θέσεις των τοπικών κοινωνιών, επιτρέπουμε σε όσους αδιαφορούν για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των περιοχών της Ανατολικής Αττικής, να μας απειλούν και να εκβιάζουν και με πρόστιμα.
Ακόμη επιτρέπουμε σε άλλους ενδιαφερόμενους (διοίκηση Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος) χωρίς συστολή, να εκπονούν τα σχέδια περαιτέρω καταστροφής της περιοχής, αφού αποφάσισαν στο Πλατύ Χωράφι να δημιουργήσουν παράλληλα  με το ΚΕΛ, αμαξοστάσιο, συνεργείο επισκευών, δεξαμενές καυσίμων, σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, λειοτεμαχισμό αποβλήτων πρασίνου κλπ. Προσεχώς προγραμματίζουν και άλλα «αναπτυξιακά» έργα όπως, καύσεις για παραγωγή ενέργειας κλπ κλπ.

Έτσι ολοκληρώνεται η φρίκη αφού, μαζί με τα επεξεργασμένα ύδατα από τα λύματα,  θα εκβάλλουν στον Άγιο Νικόλαο και τα ανεπεξέργαστα λύματα όταν θα υπάρχουν αστοχίες (στατιστικά συμβαίνει συχνά), παρέα με δεκάδες βυτιοφόρα που θα μεταφέρουν τη λυματολάσπη, ίσως και με  φορτηγίδες μέσω θαλασσίων οδών, μαζί με τις τεράστιες στήλες βιοαερίου που θα καίνε διαρκώς όπως στο Σκαραμαγκά. Παράλληλα θα έχουμε και δεκάδες απορριμματοφόρα, αλλά και βυτιοφόρα μεταφοράς καυσίμων. Τι μέλλον !! Είναι βέβαιο ότι είναι θέμα χρόνου οι φιλόξενες περιοχές μας να χάσουν τους πολυπληθείς επισκέπτες, να χαθούν εισοδήματα, θέσεις εργασίας, να ερημώσουν.
Καλούμε  τις τοπικές κοινωνίες των Σπάτων και της Αρτέμιδος, της Ραφήνας και του Πικερμίου να κινητοποιηθούν και στη θέση του ΚΕΛ να δημιουργηθεί ένα διαδημοτικό θεματικό παλαιοντολογικό πάρκο. Τα πικερμικά παλαιοντολογικά ευρήματα,  αποτελούν παγκόσμια κληρονομιά της ανθρωπότητας και για το λόγο αυτό έχει προταθεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, η κατασκευή στο χώρο αυτό ενός μουσείου για να εκτίθενται τα εκθέματα. Φοιτητές από όλο το κόσμο θα συμμετέχουν στις ομάδες εξερεύνησης του παλαιοντολογικού πλούτου στη περιοχή, Πανεπιστήμια από κάθε γωνιά θα επισκεφθούν την Ακρόπολη της Παλαιοντολογίας, όπως και κάθε επισκέπτης της Αττικής.
Αυτά  συνδεδεμένα με τα θαλάσσια απολιθώματα στη παράκτια ζώνη και σε σύνδεση με το Μουσείο και το Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα και με τα σπουδαία ευρήματα και το Μουσείο του Μαραθώνα, ανοίγουν ευρύτατες προοπτικές στους όμορους Δήμους. Οι πολλοί επισκέπτες θα δώσουν κίνητρο για αισθητικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στις υποδομές της περιοχής. Η δημιουργία παράκτιων πεζόδρομων σε όλη τη διαδρομή Βραυρώνα – Ραφήνα – Μαραθώνας (με αναγκαίες παρεκκλίσεις) θα γίνουν παράθυρα με θέα τη θάλασσα για τους  επισκέπτες. Οι εξειδικευμένες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θα γίνουν βατήρας για ανάπτυξη και απασχόληση στη περιοχή και όχι τα ΚΕΛ.
Αποχέτευση ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι
Οι κάτοικοι παράλληλα απαιτούν Αποχέτευση ΤΩΡΑ. Τέλος στο αίσχος των βόθρων και των βόθρο-λυμάτων στους δρόμους. Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια και παράλληλη δημιουργία αποχετευτικών δικτύων. Εναλλακτικά έχει προταθεί η όδευση των λυμάτων στη Παιανία. Σε αυτούς τους στόχους έχει συμπορευτεί η συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων και σωματείων των δύο Δήμων, έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες συγκεντρώσεις, συσκέψεις, ημερίδες, παρεμβάσεις σε Υπουργεία, Περιφέρεια, Γ.Γ Υδάτων, ΕΥΔΑΠ κλπ, έχουμε συλλέξει χιλιάδες υπογραφές από κατοίκους στο Δήμο Ρ-Π.
Τι κάνουν όμως οι δικοί μας αρμόδιοι??
Η Διοίκηση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος σε κατάφωρη αντίθεση με τους κατοίκους, διαρκώς διολισθαίνει σε αποφάσεις καταστροφικές για τις περιοχές μας. Βαφτίζει «αναπτυξιακά» τα έργα που καταδικάζουν οριστικά το τόπο μας και επάξια κερδίζουν το τίτλο βάρβαροι επιδρομείς.
Αντίθετα το Δ.Σ του Δήμου Ρ-Π με την ομόφωνη απόφαση του 16/2011, που την επικαιροποίησε στις 09/07/13, διαμόρφωσε ανάχωμα, αφού δεν δέχεται ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Όμως ο Δήμαρχος Ρ-Π με τη στάση του, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Αντί να προωθεί με τρόπους αποτελεσματικούς αυτές τις αποφάσεις με στόχο τη τελική δικαίωση, με τη μεθοδευμένη αδράνεια, την ηχηρή σιωπή, την απουσία, την εναντίωση σε όποιον προσπαθεί, λες και επιδιώκει να περνά ο χρόνος και να υπογραφεί το ΚΕΛ  στο Πλατύ Χωράφι. Και αν γίνει…….
Ποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά μια τέτοια λύση (!) και να ανακοινώσει εμφατικά ότι, εγώ αγωνίστηκα, δεν εισακούστηκα, τώρα ήρθε η ώρα να φτιάξω αποχέτευση και να κλείσω τους βόθρους (!). Η επικείμενη καταστροφή της περιοχής θα στιγματίσει ανεξίτηλα και θα μαυρίσει πολιτικά όποιον επενδύει σε τέτοια υποκριτική και εξυπνακίστικη «λογική». Όλοι πρέπει να δεσμευτούν ότι δεν θα αποδεχθούν ποτέ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα αποχωρεί από τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Ρ-Π
Καταγγέλλουμε τη παρελκυστική τακτική που ακολουθείται και οδηγεί αντικειμενικά στη σιωπηρή αποδοχή ΚΕΛ  στο Πλατύ Χωράφι.  Να  τι λέγαμε όταν ανακοινώσαμε τη συμμετοχή μας στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή  «….....ο αταλάντευτος αγώνας που είναι ανάγκη να διεξαχθεί,  αποτελεί το κριτήριο  και  συναρτάται με τη παραμονή μας στη Διαπαραταξιακή……». Η στάση αυτή της αποχώρησης μας,  δεν σημαίνει παραίτηση από τον αγώνα, αντίθετα ένταση των προσπαθειών για να αναπτυχθεί ένα κίνημα κατοίκων που θα επιβάλλει τις λύσεις που έχουν ανάγκη οι περιοχές.
Τι θα κάνει όμως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κάθε νυν ή υποψήφιος Σύμβουλος ή Δήμαρχος για να αποτραπεί η καταστροφή?
Τώρα όμως που πλησιάζει η κρίσιμη ώρα των αποφάσεων, ΟΛΟΙ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην κρύβονται πίσω από κάθε είδους παραβάν. Είναι η ώρα της εγρήγορσης, της κινητοποίησης και όλοι πρέπει να είναι παρόντες.  
Καλούμε τους κατοίκους σε αταλάντευτο αγώνα μέχρι τη τελική δικαίωση. Η περαιτέρω κλιμάκωση των μορφών του αγώνα,  θα αποφασιστούν σε συσκέψεις που θα συγκληθούν για αυτό το σκοπό.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ
Το μήνυμά σας είναι έτοιμο για αποστολή με τα ακόλουθα συνημμένα αρχεία ή συνδέσεις:
23-07-2013 ΣΥΝΤ ΕΠΙΤΡ ΑΓΩΝΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

13 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....
    Αφου τα εσπασαν και με την Ραφηνα ,ΠΑΕΙ .....
    Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ το παιζουν οι Σπαταναιοι μονοι τους....ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ....

    Σωσον κυριε τον λαον σου...ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΟΥ....απο τα ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ....
    ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΕ ..ΟΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ....ΟΛΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.... ΕΚΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IMAGINE... ΑΣΜΑ ,αξεπεραστο..ΤΖΩΝ ΛΕΝΝΟΝ...Περασαν 50 χρονια ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΕΣΚΟ.....ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ....ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ....you may think i am a DREAMER....

    THATS LIFE ....DUST IN THE WIND...για παλιοροκερ και οχι μονον ....ασματα τρια....
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ (ΜΕΓΑΛΟς ΤΖΑΖΙΣΤΑΣ) δωρεαν στους Αρβανιτες ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΒΑΙΑ....δυο βραδυες,για να διασκεδασουμε τον πονο μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι Σαμαρά @@@@@@ στραβούλιακα, ολετήρα των πάντων να μεταφέρεις στον Άγιο Νικόλαο και τα μισά εργοστάσια απο τον Ασπρόπυργο και την ναυηγοεπισκευαστική ζώνη, όσο για τον Μάρκου εννοείται οτι δέν ξαναβγαίνει σημασία έχει τί γίνεται με τον επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.Μετα εχει δεσει γεννεες 14 και 12 ετη με ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ...το παιζουν ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ,αλλα στον Μαραθωνα.
    ΜΠΕΖΟΣ, ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ ΚΑ....
    Επισης Λακης με τα ψηλα ρεβερ με Πλιατσικα...πολυ alternative δημος... ολο το εναλλακτικο ροκ παρελαυνει εκει......γουσταρω....

    Στην Σπαταρτεμισια...... ας κρατησουν οι χοροι και θα βρουμε αλοιωτικα στεκια επαρχιωτικα....ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ...
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ Η ΑΡΤΕΜΙΣ....Επ ευκαιρια η Ελευσινα δυο βηματα απο την,Ψυτταλεια,ΕΚΑΝΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ και εχετε μπολικους στην Σπαταρτεμισια για δουλειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντοτε πιστευα, οτι δεν βαζεις ολα τα αυγα,σου στο ιδιο καλαθι.Η ΛΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ψΥΤΤΑΛΕΙΑ...για πολλους και διαφορους λογους,οικονομικους ,τεχνικους ,πολιτικους ειχε το ρισκο,ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ Κ.... ΣΕ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΚΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ.Εκει που δεν ενοχλει περιοικους,και εχει αρκετο χωρο για να φιλοξενησει και ΚΕΛ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΠΑΤΩΝ.Αν οι δημαρχιακοι Κορωπιου πεισθουν με ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΗΣΤΙΚΑ,τωρα που το ΣΤΕ ,εβγαλε αποφαση,μπορει να γινει δεκτο. Η λυση πλατυ χωραφι θα οδηγησει σε ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,το οποιο οπως απεδειχθη περιτρανα στις τελευταιες πλημμυρες...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ.θα υπαρξουν νεες καθυστερησεις και προστιμα. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ..και κυριος ειδε τι ακριβως θα προκυψει οσον αφορα την επεξεργασια τοσο ως προς τον βαθμο καθαρισμου, οσο και ως προς την διαχειριση της λυμματολασπης.
    Διαπραγματευση ΜΕ ΤΟΥς ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ,και οχι κατα μονας, με πεισματα και πισωπλατα.ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ.Κοντα σε αυτους και οι μιζες,το κατω απο το τραπεζι ,οι ημετεροι κλπ κλπ κλπ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και αυτο πρεπει να ειναι κοινη απαιτηση των δημοτων και στους τρεις δημους.Κοντρες και πολιτικαντικα παιχνιδακια ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΔΩ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑς ΘΑΛΑΣΣΑς ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ?ΜΟΝΟΝ Η ΕΥΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ?ΠΟΙΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ?ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ,που πηγαν να τους φορεσουν νυχτα την αγορα αγρου για μεταφορτωση σκουπιδιων?Παλι απο την πισω πορτα? Ποια εργα συμφωνησαν να γινουν,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ,ειναι η ερωτηση που πρεπει να κανουν ολοι οι δημοτες ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ γιατι το φαι που μαγειρε3υουν μυριζειΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ .....και δεν σκοπευουμε να το φαμε ....θα σας το τριψουμε στην μουρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ...ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ.....ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΚΑΙ ...ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PERIMENETE AGIONIKOLIOTES , AKOMA DEN
    EKLEISE O KYKLOS TON....ERGON.
    OSONOYPO SAS FERNOYN KAI " MARINA ",
    AFTHN DE POY PHRE ENTOLI NA MELETISI
    O PROEDROS TOY TOPIKOY.
    AM POS ? NOMISATE OTI KSEMPERDEPSATE ?
    ...KORO'I'DA..............-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ?Χαιρεσαι για την καταστροφη της φυσης,καιτον πονο των συνανθρωπων σου? ΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ....ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ....
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ αφορα αυτον τα παιδια και τα εγγονια του που θα τον αναθεματιζουν.Πηγαινε να σου βγαλουν τον σατανα χαιρεκακια που εχεις μεσα σου και σε κατατρωει.Αυτον που δεν σου επιτρεπει ουτε να μαθεις να γραφεις στην γλωσσα ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ ....ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΜΕ ΖΩΟΓΛΩΣΣΑ...ΒΔΕΛΥΡΗ ΣΚΟΥΛΙΚΕΝΙΑ.....

    ΦΤΟΥ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΚΡΗΚΛΙς ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μαρίνα δέν είναι κακό αρκεί να μην έρχονται βρωμιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν το διλλημα ειναι μαρινα η ξαπλωστρα ...ασυζητητι....Μαρινα ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΡΙΒΙΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ...ΣΑς ΧΑΙΡΕΤΩ....ΦΕΥΓΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....Καλος συντροφος δεν λεω....ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ....
    Να διαβαζετε... Το διαβασμα ειναι γνωση,παρηγορια, απαντοχη, ελπιδα,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας