ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 05/09/2013




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ             κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 05 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.      Λήψη απόφασης για έγκριση της 2ης Τριμηνιαίας Έκθεσης 2013, αποτελέσματα εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων – Ισολογισμού (Α.Ο.Ε.415/2013).
2.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης των μελετών οριοθέτησης οικισμών εκτός σχεδίου, για εξαίρεση από τους Δασικούς χάρτες και ένταξη στο σχέδιο για τους οικισμούς : 1) ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, 2) ΝΕΑΠΟΛΗ - ΒΕΛΑΝΙΔΕΖΑ - ΚΙΑΦΑ, 3) ΒΕΝΙΑ - ΜΑΚΡΥΑ ΛΑΧΙΔΙΑ, 4) ΓΚΟΥΡΙ ΛΑΧΙ - ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ, 5) ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ (αρ.αποφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.59/2013).
3.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης οριοθέτησης οικισμών εκτός σχεδίου για εξαίρεση από τους δασικούς χάρτες και ένταξη στο σχέδιο για τους οικισμούς «Αγ. Κυριακής - Γκούρι Λάχι», «Αγ. Ιωάννου», «Νεάπολη - Βελανιδέζα - Κιάφα», «Νεάπολη Καραϊσκάκη» & «Βένιας - Μακρυά Λαχίδια».
4.      Λήψη απόφασης περί εξαίρεσης ιδιοκτητών στο Ο.Τ.218 των Π.Ε. 1-4 Μυκηναϊκοί Τάφοι-Γήπεδο από την αναστολή πληρωμής αποζημιώσεων την οποία αποφάσισε το Δημοτικό  Συμβούλιο με την υπ’αριθμ.207/2013 απόφασή του (αρ.αποφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.60/2013).
5.      Λήψη απόφασης περί διόρθωσης πινάκων επικειμένων στο Επιχειρηματικό πάρκο «Γυαλού Βούλια Προκαλήσι» (αρ.αποφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.56/2013).
6.      Λήψη απόφασης για το δικαστικό συμβιβασμό και τον εξώδικο συμβιβασμό ή κατάργηση δίκης ή μη σχετικά με την υπόθεση του Ιωάννη Πολίτη κατόπιν γνωμοδότησης δικηγόρου (αρ.αποφ.Ο.Ε. 360/2013).
7.      Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2013 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία “Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»” (αρ.αποφ. Ν.Π.Δ.Δ.22/2013).
8.      Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2013 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» (αρ.αποφ.Ν.Π.Δ.Δ. 82/2013).
9.      Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2013 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» (αρ.αποφ.Ν.Π.Δ.Δ. 84/2013).
10.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής νηπίων από τη δύναμη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας για το σχολικό έτος 2013-2014.
11.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας της προμήθειας και τοποθέτησης πλαστικού δαπέδου με τοπικό στοκάρισμα για τις ανάγκες του Α΄ Παιδικού Σταθμού Σπάτων.
12.  Λήψη απόφασης περί παράτασης μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος.
13.  Λήψη απόφασης περί κήρυξης αναδόχου ως έκπτωτου για τις εργασίες με τίτλο «Συντήρηση Αντλιοστασίων» & «Έλεγχος ολικού και εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό». 
14.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας Προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ SERVER ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ».
15.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδος».
16.  Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθεια αναλωσίμων οχημάτων Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδος έτους 2013».
17.  Λήψη απόφασης για έγκριση της υπηρεσίας «Ασφάλιση οχημάτων Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
18.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης της προμήθειας λιπάσματος για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2013.
19.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης της προμήθειας γεωργικών κηπουρικών εργαλείων για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2013.
20.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης της προμήθειας υλικών αυτόματου ποτίσματος για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2013.
21.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης της ανάθεσης εργασίας συντήρησης μηχανημάτων πρασίνου για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2013.
22.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης της ανάθεσης εργασιών κλαδέματος και κοπής επικίνδυνων δένδρων για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2013.
23.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικού ποσού από χρηματικό κατάλογο (κα Πατούνα Χρυσούλα).
24.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από τον χρηματικό κατάλογο από τα τέλη καθαριότητας κοιμητηρίου για το έτος 2012, ενώ οι θανόντες έχουν ενταφιασθεί το 2013.
25.  Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικού ποσού ως αχρεωσθήτως καταβληθέντος από παράβολο ελληνικής ιθαγένειας αλλοδαπών (SIMONI MARKO του ANDON).
26.  Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικού ποσού ως αχρεωσθήτως καταβληθέντος από παράβολο ελληνικής ιθαγένειας αλλοδαπών (SKENDAJ ANXHELA του KASTRIOT).
27.  Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικού ποσού ως αχρεωσθήτως καταβληθέντος από παράβολο ελληνικής ιθαγένειας αλλοδαπών.
28.  Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικού ποσού ως αχρεωσθήτως καταβληθέντος από παράβολο αδειών διαμονής αλλοδαπών (DUSHAJ DASHAMIR του YMER).
29.  Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικών ποσών ως αχρεωσθήτως καταβληθέντων από διαφορά ΤΑΠ.
30.  Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικού ποσού ως αχρεωσθήτως καταβληθέντος (ΔΑΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ).
31.  Λήψη απόφασης περί απαλλαγής οφειλέτη από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

36 σχόλια:

  1. ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ......ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ....
    Εκεινη την ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ,ολο τους αναμορφωνουν τον προυπολογισμο, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ....

    ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΙΔΕΣ....τα κανανε και στις συνελευσεις καποτε....
    ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ...ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ. Εξεπεσε και ο περιφημος με τα φρεατια και τον ελεγχο χρωμιου....Αν θυμαμαι καλα 60 χιλιαρικακια ητανε, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ?Βοηθατε μπλογκιτες δεν τους προλαβαινω ΠΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω θέματααα! Τι έγινε με το ΚΕΛ ;;;;Εσύ ομοσπονδία δεν μας έλεγες, ότι θα το έβαζαν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο;;;;;ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ Ή ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα μωρε μπλογκιτη ,λεμε καμμια μα...να περναει η ωρα...ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΚ...θα συζηταμε τωρα...εδω εχουμε σοβαρα θεματα.....ποσα θα παρει ο Ξενοφων...και η Αρτεμις .....Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ BEACH VOLLEY..εκει στην εξεδρα......εεεεεε ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?Την στειλανε για διακοπες στην παραλια και τωρα που εληξε η σαιζον την μαζεψαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέματα 2,3,4,5 τεράστια χωρίς την παραμικρή πληροφόρηση από καμιά πλευρά.
    Απαράδεκτη ολιγωρία και ακόμη χειρότερα ύποπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aς ελπίσουμε ότι για το ΚΕΛ ,θα στηριχθούμε στην άρνηση της τοπικής κοινωνίας, στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας, και στις αποφάσεις ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ . Αυτό λαμβάνεται υπόψη υποχρεωτικά για την εγκατάσταση ΚΕΛ.Ολοι οι άλλοι σπουδαίοι και σπουδαίες των "ομοσπονδιών" και των "συλλόγων", απλώς συναλλάσονται, και εναλλάσονται σαν χαμαιλέοντες......Μπορούν να μας πουν ποιά ενημέρωση έκαναν πάνω στην πραγματικότητα ,όχι για "λιμνες", στον κόσμο; Ντροπή τους. Είναι συνενοχοι στο έγκλημα, που ετοιμάζουν οι "σπεσιαλίστες" του ξεπουλημένου τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεματα 2,3,4 εν οψει εκλογων ...ψηφοθηρικα .Να ενεργοποιηθουν οι δημοτες των περιοχων , που τους αφορουν.Αν δεν ενδιαφερθουν οι ιδιοι .....ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.Παλι θα τους πιασουν στον υπνο.Στα μπανια του λαου και στα τερλεγκεια γλεντια περνανε τα σοβαρα θεματα.Το 5 ...τακτοποιηση υποχρεωσεων .Δεν ειναι ολιγωρια ειναι αιφνηδιασμος, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΕΛ.
    Οσο για το ΚΕΛ ,φοβαμαι οτι τα στηριγματα που αναφερετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗ,ηδη ο δημαρχος Ραφηνας,ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.Μαχη ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΩΝ βλεπω,και εκει χρειαζονται ειδικοι Επιστημονες ΠΟΥ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ,θα πιεζουν την ΕΥΔΑΠ για το καλυτερο δυνατο .Ομως η Σπαταρτεμισια διοικηση ΔΙΩΡΙΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. Δεν εχει τεχνικο συμβουλο για το ΚΕΛ .Ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες ,σε τετοια τεχνικης φυσεως εργα και δυστυχως εκει τσαλαβουτανε ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,χωρις ουσιαστικη τεχνικη υποστηριξη.Μπορω να σας βεβαιωσω οτι η συνδεση με Ψυτταλεια , ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ,ειναι πολυ υψηλου κοστους λυση.Αντιλαμβανεσθε λοιπον οτι κατι τετοιο, θα το ξερουν ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .Αυτο εξηγει εν μερει την ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣ που το κοστος της ειναι περιπου 40 000 .ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ μυριζει η ιστορια, ...κουτοπονηρια πολιτικοδημαρχιακη.Τουτεστιν υποστηριζουμε κατι ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ....αλλα ξερουμε οτι δεν θα γινει.Τα αποβλητα μας ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ.....ποιος δεν το θελει.... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ.Κανεις δεν μου απηντησε γιατι η Ελευσινα εκανε δικο της βιολογικο ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ....ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ?Οι αγωνες θελουν και μεθοδευση,δεν αρκουν οι συναυλιες....
    Τα γεγονοτα ειναι πολυ δυσαρεστα...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ,γιατι αυτο που λεει ο Δημαρχος Ραφηνας ,το ΑΔΙΕΞΟΔΟ ειναι γεγονος, εστω και αν το αντιληφθηκε ΑΡΓΑ.Μπορει να πιεσει ακομα .....για την καλυτερη ΤΕΧΝΙΚΑ ΛΥΣΗ.Για αλλη οριοθετηση πιστευω οτι ειναι πολυ αργα πλεον.Ειθε να κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H λύση Ψυτάλλειας είναι η φθηνότερη και εγκυρώτερη λυση συμφωνα με τους αρμόδιους της ΕΥΔΑΠ και τους ανώτερους τεχνικούς που έχουν κατασκευάσει και συντηρούν τις εγκαταστάεεις.Αυτός είναι ο λόγος που δεν συζητάνε ή μελετάνε καθόλου το θέμα αλλά διαδίδουν διάφορες ανεύθυνες έως αστείες φήμες για ακριβή λύση κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9F%CE%A7%CE%A9%CE%A916-%CE%A14%CE%91

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη η ΕΥΔΑΠ λεει οτι .
      Το να πανε τα λυμματα της Ραφηνας, με τα αντλιοστασια ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, στην Ψυτταλεια, ειναι φθηνοτερο.... ΕΡΩΤΗΜΑ 1 ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΔΑΠ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ?Εχει κανεις μια λογικο ΦΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ?
      ΕΡΩΤΗΜΑ 2 Γιατι η Ελευσινα εκανε δικο της βιολογικο ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΙ? ΕΡΩΤΗΜΑ 3 ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ενα εγγραφο που το εχω και λεει οτι η ψυτταλεια χωραει και αλλους?ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ .Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ΤΟ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ Ο ΑΓΩΓΟΣ,ειναι τεχνικα ευκολο και οικονομικο.ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΡΩΤΗΜΑ 4 ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ,αντι να δεχθουν κοντινες τους περιοχες ,υπαρχουνΤΕΤΟΙΕΣ,ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ Ραφηνιωτικα λυμματα?
      Εχουν και αυτοι λογο στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ?Η ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?
      ΕΡΩΤΗΜΑ 5 ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ ,ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΠΗΚΕ....ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ?ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ?Υπαρχει τετοια μελετη και που ΕΙΝΑΙ? Αν δεν υπαρχει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
      Ερωτημα 6 Εκανε ναι η οχι ,τετοια μελετη, ο Δημος Σαρωνικου ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ, αποδεικνυοντας αυτο που εσεις ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΕΥ ΜΕΛΕΤΗΣ?ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Αντιστοιχα τι εκαναν οι ΔΥΟ ...ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ,ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ?
      Αυτα ειναι τα ευλογα ερωτηματα οιουδηποτε λογικου ανθρωπου .Αυτα να απαντησετε τεκμηριωμενα και συγκεκριμμενα.Αυτα που γραφετε, τα θεωρω ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ η αλλη μιση ειναι οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΜΥΤΙΣΑΝ .....ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΑΝ....KEΛ.....
      Απαντησεις θελω στα ερωτηματα μου.

      ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ .....το παιξατε δυο χρονια και αποτυγχανει ΟΣΟΝΟΥΠΩ ...ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και θα σας σκασει στο χερι η βομβα πριν τις δημοτικες....


      ΤΕΛΟΣ..και επι τελους ....ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.... αυτα τα ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ, ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ....τα χορτασαμε.ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ....απαντηστε σαφως στα ευλογα ερωτηματα,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ...Δεν ειμαι υπερ του ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΑΙΔΑΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ
      6 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 6 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ...οτι και εσεις, οπως ακριβως και οι προηγουμενοι, δεν πολιτικολογειτε.....
      Και τα δυο σχολια μου, ειναι σαφεστατα και σε απλα ελληνικα ,οποτε ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ .Κανεις δεν σας υποχρεωσε να ζητατε να μας ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ Η ΑΞΙΩΜΑΤΑ και να ζητατε ψηφο.Πρεπει και να μας πεισετε οτι το αξιζετε,ΕΣΕΙΣ Η ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ, δεν εχω προβλημα..... ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, Η ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΣ, Η ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ... ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.....Εδω ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ, δεν ειναι τοπικος τυπος, να στελνετε μονον δελτια τυπου.ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ απευθυνθειτε στον ΑΝΕΞΑΡΤΥΠΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ.Εκει θα σας κοστισει οικονομικα, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.....

      Διαγραφή
  8. http://www.rpn.gr/?p=23811

    ...O υποψήφιος δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς αποκαλύπτει με έγγραφο της ΕΥΔΑΠ την αλήθεια σχετικά με την Ψυτάλλεια.

    Ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

    Η αλήθεια για την λύση Ψυττάλειας στο θέμα της αποχέτευσης συνολικά στην Ανατολική Αττική, αναδεικνύεται σιγά-σιγά και αυτοί που προσπαθούν να επιβάλλουν άλλες λύσεις εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς, μένουν εκτεθειμένοι απέναντι στους πολίτες που αναζητούν ουσιαστική λύση για την διαχείριση των λυμάτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο υποψηφιος και το γραφειο τυπου, να ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ, οτι η Ψυτταλεια ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ Τ,πριν στειλουμε ολο το σκ....μας .....εκει....ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ .....ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ (ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ)
    Αλλη υποψηφιοτητα ξεμυτησε...εχουμε λοιπον ...ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ,Δημαρχος Ραφηνας,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δημαρχος Ραφηνας(αυτο και αν ειναι τιτλος)εχει αλλους 5-6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η ΡΑΦΗΝΑ ,βαλτε σειρα....γιατι θα στριμωχθειτε....Τι σας ελεγα να πως ξεμυτιζουν ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΡΕΣ, μολις μυρισε το ΚΕΛ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημειωση .Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    Οι αποψεις και ενημερωσεις για το θεμα ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΟ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ..ΠΑΝΟΡΑΜΑ.....
    που περιλαμβανει...ενταξεις στο σχεδιο,ρυθμισεις για το μακ ταδε,ΣΠΟΝΔΕΣ στην Αρτεμιδα και τον Ξενοφωντα....ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ.....ΟΘΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΠΤΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ...ΕΝΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δοκησίσοφος -η -ο [δokisísofos] Ε5 : (λόγ., μειωτ., συνήθ. ως ουσ.) ο δοκησίσοφος, αυτός που νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα και που κομπάζει γι΄ αυτό. [λόγ. < αρχ. δοκησίσοφος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .
    Το ιντερνετ ειναι η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ.Αν εχετε επιχειρημματα απαντηστε.Ακομα και αν ειμαι δοκισισοφος, ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.Αυτα ειναι απορια ψαλτου ...ΒΗΞ.Το βηξιμο το ακουσαμε ,ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ...ΟΘΕΝ ....ΤΗΝ ΨΗΦΟ ...ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ.... ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ..ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ....θα σας δοθει η ευκαιρια να εκτιμησετε ΠΟΣΟ ΔΟΚΙΣΙΣΟΦΟΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.....Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΟΣ ...ΔΟΚΟΥΝ +ΣΟΦΟΣ
      Δοκουν μετοχη του ρηματος δοκω,(σκεφτομαι ,
      νομιζω)

      εδοξε τη βουλη και τω δημω....ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ....αυτα δεν τα γραφει το internet, που παρεχει ΚΟΛΟΒΗ ΓΝΩΣΗ ,τα λεει η αρχαια γραμματεια...ΕΔΟΞΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΩ.... ΑΡΧΕΙΝ ....ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ....
      Κοινως, νομιζει οτι θα γινει δημαρχος, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΟΞΕΝ ΗΜΙΝ ΟΤΙ ΣΟΦΟΙ ΕΣΜΕΝ.(Δοκησισοφος)(Δεν ειμαι σοφος...πολυ διαβασμενος ομως ειμαι )

      Διαγραφή
    2. Ο δοκησίσοφος
      του Ανδρέα Λασκαράτου (1811-1901)





      Ο δοκησίσοφος έλαβε από τη φύση του το χάρισμα του να έχη μεγάλην ιδέαν δια τον εαυτόν του, δια τας γνώσεις του. Ο δε τοιούτος και ζη μεγάλος με τη φαντασία του, έως ότου η περίστασες του το επιτρέπουνε, έως ότου απαντήματα με ανυπομόνους δεν τον εχθέτουνε σε δυσάρεστα ξεγελάσματα.



      Καλά γεμάτος από την ιδέα του, και συνηθισμένος ακολούθως να μιλή ως από καθέδρας δια πράγματα που κάπως εννοεί, ξεθαρρεύει αγάλι΄ - γάλι, και απλώνεται να φλυαρή με τον ίδιον διδαχτικόν τρόπον και δια πράγματα εις τα οποία δεν έχει διόλου γνώριση.



      Ότι δε η μεγάλη ιδέα του εαυτού του φυσικώ τω λόγω τόνε φέρνει στη φλυαρία, ευκόλως ημπορεί να εννοηθή· επειδή, αφού έφθασε να πείση τον εαυτόν του ότι είναι κάτοχος μιας σπανίας νοημοσύνης, μιας σωστότητος κρίσεως αλανθάστου, ενός πνεύματος οπού από λίγο εννοεί πολύ... από τότε δεν αμφιβάλλει πλέον ότι τον φθάνει ν΄ απαντήθηκε κάπου και να ομίλησε με τον Αραγγό, δια να μπορή να εξηγή τες περιοδείες των κομήτων· να εχαιρετήθηκε με τον Βίσμαρκ, δια να ημπορεί να αποφθέγγεται στα πολιτικά· να επισκέφθηκε το Παρίσι, δια να εξευγενίσθηκε· να είδε τη Σμύρνη, δια να γνωρίζη την Ασία· ότι έχει γνώσες ανώτερες από τους άλλους· ότι ακολούθως είναι άνθρωπος με βάρος· και έτσι, εκεί κοντά σοφός και αλάνθαστος να νομίζη ότι μπορεί να μιλή από καθέδρας δια κάθε πράγμα.



      Εις την διεξαγωγήν όμως της δοκησισοφίας του, απαντά κάθε τόσο χάσματα εις τα οποία και αυτή του η οίηση πρέπει να σταματήση. Φιλονεικώντας τότε με άλλους, και αντιπαθώντας να ομολογήση αμάθειαν, ριψοκινδυνεύει να περάση το χάσμα δια πηδήματος, εις το οποίον ενδέχεται και να πέση μέσα.



      — Ναι, κύριε Χ, αλλά σεις βέβαια θα γνωρίζετε με πόσην επιτυχίαν ο Dnieper καταπολεμεί αυτά τα οποία πρεσβεύετε.



      — Α, τον Dnieper εγώ τον εδιάβασα απ΄ αρχής έως τέλους· αλλά τα επιχειρήματά του είναι σαθρά.



      — Έχετε υπομονήν, κ. Χ, αλλά ο Dnieper δεν είναι συγγραφεύς. Είναι ποταμός εις την Ρωσίαν.



      Και ιδού ο δοκησίσοφος εις την ξυλόγατα!...-

      Διαγραφή
  13. Πολυ καλη η προσπαθεια.ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ, ΗΡΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ,ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ , απο τον τοπικο τυπο.Αυτον ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ καιδεν σχολιαζει κανενας, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ....
    Δεχεται μονον πληρωμενες διαφημισεις.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.Λεει οτι υπαρχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.Αλλο δυνατοτητα, αλλο ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ.Γιαυτο ρωτησα ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ,΄ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Παλι θεμα ΜΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ.
    Ασαφειες,χαρακτηρισμοι ,δοξολογια ,εμμεση διαφημιση ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    Περσινα Ξυνα σταφυλια ειναι ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ..ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ.Αλλου ειναι η αποκαλυψη ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΟΥΝΤΕΣ ΝΟΗΤΩΣΣΑΝ.
    Καλημερα σας, δεν ασχολουμαι με ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.....ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ...

    Οι μπλογκιτες εχουν μυαλο και κρινουν.εεεεεεε οχι ολοι μερικοι εξαιρουνται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΕΜΑΤΑ 8 & 9 .... ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ...
    €12,000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Ή ΛΙΓΑ....ΠΡΟΕΔΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αρ 82 ΤΟΥ 13
    αρ 84 του 13
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ?
    Προφανως δεν αναμορφωνουν τα κερδη ..τις ζημιες αναμορφωνουν΄.
    Ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΕΡΔΗ, Η ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕΕΕΕΕ που εγραψε και ο στημενος κολλητος?
    η Εξεδρα ΑΦΗΣΕ ΚΕΡΔΗ ?Οι ομπρελλοΑΠΛΩΣΤΡΕΣ?ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ?
    Θα τα δουμε στον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΘΑ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ?ΜΕΙΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ?Να βγαζετε πλεονασματα εκει που υπαρχουν ελειμματα.....
    ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.....Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για οσους εχουν λογοτεχνικες ανησυχιες, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ, tων αρχων του 19 ου αιωνα.Γονος Αριστοκρατων, μελος του κομματος των ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ,απετυχε δυο φορες να εκλεγει βουλευτης.Το κομμα αυτο ,ο λαος το ονομαζε ΟΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΙ ,Η Η ΚΑΜΑΡΙΛΑ ,Η ΟΙ ΠΕΡΡΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ. Για την αθυροστομια του αφοριστηκε και εξοριστηκε.
    ΥΠΡΧΟΥΝΝ ΠΟΛΛΑ ΡΗΤΑ ΤΟΥ Εκ των οποιων σας αφιερωνω το εξης,
    οποιος σε μισει σε τιμα διοτι ασχολειται μαζι σου....
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ... ασχολουμεθα με τον Λασκαρατο εναν ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΤΟΥ 19 ου ΑΙΩΝΑ και τον Αριστογειτονα του 5 ου πχ αιωνα η τον μπλογκιτη ΤΟΥ 21 0Υ αιωνα που λεει το απλουστατο.


    Μην μας δουλευετε....σας βλεπουμε και σας καταλαβαμε ...ΤΕΕΕΕΕΕΕΡΜΑΑΑΑΑΑ
    Δεν ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝEΤΕ COPY PASTE ολη την λογοτεχνια....ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ...του καθε πικραμμενου....
    το θεμα ειναι επισης το κελ
    ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΡΑ...ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ...ΣΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ.



    ΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν μασανε πλεον φιλοι οι μπλογιτες....ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ....ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ..ΟΧΙ ΑΛΛΑ COPY PASTE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναρωτηθειτε μπλογκιτες μου ,ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΛΑΣΚΑΡΑΤΩΝ, σε μια αναρτηση που αφορα θεματα του ΔΣ της σπαταρτεμισιας.Στο εγκλημα ψαχνεις ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΔΩ?
    Να περασουν στα μουλωχτα τα θεματα,και να ασχολουμαστε περι ανεμων και υδατων.


    ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, που επηρεαζουν πολλους πολιτες ιδιαιτερα στις ενταξεις, 3 θεματα.ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,2 ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΛ.

    ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.Αφορα την εικονα του, που εχετε απο τα γραφομενα του.ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. Δεν αποφασιζει αυτος για σας.Αυτοι που αποφασιζουν ειναι ο στοχος σας .Αν θελετε να κυνηγατε ανεμομυλους, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ,χανετε την δυνατοτητα παρεμβασης σας και εξυπηρετειτε αυτους που αποφασιζουν εν αγνοια σας.Ο Αριστογειτων ειναι μια γνωμη μεσα σε ολες.ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ,γιατι σας ενοχλει τοσο?ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ανωνυμως ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ?Για να πεταγεσθε απο εδω και απο κει ,ΑΠΟΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ? ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΧΤΥΠΑΤΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ. ΣΚΙΑΜΑΧΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ενω σας εχουν ξεφυγει παμπολλοι γαιδαροι,που γκαριζουν και σας λενε....ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟ ΑΓΩΓΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.....

    Δεν εχω κανενα προβλημα να μου επιτιθενται δεξιοθεν και αριστεροθεν.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΑΚΑ....και οταν θεωρουν και πολλους εδω μεσα βλακες, ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.
    ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ....Αντε τωρα, πες τε για τον Σαμαρα, τον Συριζα, τον Αριστογειτονα,κατεβαστε τους Λασκαρατους,τους αρχαιους,τα copy paste, ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΨΗΦΙΣΤΕ 30 ΘΕΜΑΤΑ ΝΥΧΤΑ....


    εεεεεε δεν σφαξανε....ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΣΑΣ ΟΙ ΜΠΟΛΟΓΚΙΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
    Αυριο ειναι το μεγαλο γλεντι,με ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.Τα τριακοντα αργυρια θα τα μοιρασουνε μετα......Οσοι εισθε στις περιοχες που αναφερονται ....μπειτε μεσα.

    ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΜΥΝΑ.....στις ενταξεις,αναμορφωσεις,αναθεσεις......μυκηναικους ταφους,μακ ταδε,ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΟΠΑΣ που εισαι ,ριξε κανενα εγγραφο να δουμε ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΙ?Τα μπανια του λαου τελειωσαν, τωρα ερχεται το κρυο ντους....ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .....αυτη μπορει να ειναι ακομα στην παραλια....

    οψομεθα....ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.....ΕΣ ΑΝΤΙ ΛΟΓΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ,
    πολλές από τις απόψεις σας είναι σωστές και συμφωνώ, αλλά μερικές ίσως είναι προβοκατόρικες. Δεν μπορεί εσείς, που υποστηρίζετε ότι γνωρίζετε σχεδόν τα πάντα, να μη γνωρίζετε το τι συμβαίνει με το ΚΕΛ. ΑΝ είχατε παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης η μία του τοπικού συμβουλίου Σπάτων, που παρακολούθησα μία φορά, θα είχατε ενημερωθεί πλήρως. Θα σας ενημερώσω λοιπόν εγώ για μερικά που έχω διαπιστώσει, όσον αφορά τα ερωτήματά σας, αφού εσείς δεν μπορείτε η δεν θέλετε να γνωρίζετε.
    1) Την ακριβή λύση την θέλουν οι εργολάβοι και μερικοί άλλοι!
    2) Η Ελευσίνα έκανε δικό της ΚΕΛ γιατί ίσως, η Δημοτική της Αρχή να σκεπτόταν όπως και η δική μας!
    3) Εκτός από αυτό το έγγραφο της ΕΥΔΑΠ που το έχετε, δεν έχετε το άλλο έγγραφο της ΕΥΔΑΠ, το 3924/22-3-2013, που δεν αποκλείει την Ψυττάλεια αλλά θέτει οικονομικούς όρους και αν τους μελετήσει κάποιος θα διαπιστώσει ότι πιο πολύ συμφέρουν από την κατασκευή ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, ( κόστος περίπου 150 εκατομ.ευρώ, ενώ η σύνδεσή μας με Παλλήνη-Ψυττάλεια 20-30 εκατομ. ευρώ)!
    4) Εμείς γιατί δεχθήκαμε το Αεροδρόμιο; Εξ΄άλλου η Ψυττάλεια είναι έτσι δομημένη και οργανωμένη, κατά ομολογία της ίδιας της ΕΥΔΑΠ, ώστε να δέχεται τα λύμματα όλου του λεκανοπεδίου, σίγουρα και ακίνδυνα!
    5) Δεν υπάρχει τέτοια μελέτη γιατί δεν θέλουν να υπάρξει!
    6) Το πιο πιθανόν είναι ότι ο Δήμος Σαρωνικού έκανε τέτοια μελέτη και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ραφήνας, αποφάσισε να αναθέσει μια τέτοια μελέτη.
    Αυτά προς απλή ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ,
    πολλές από τις απόψεις σας είναι σωστές και συμφωνώ, αλλά μερικές ίσως είναι προβοκατόρικες. Δεν μπορεί εσείς, που υποστηρίζετε ότι γνωρίζετε σχεδόν τα πάντα, να μη γνωρίζετε το τι συμβαίνει με το ΚΕΛ. ΑΝ είχατε παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης η μία του τοπικού συμβουλίου Σπάτων, που παρακολούθησα μία φορά, θα είχατε ενημερωθεί πλήρως. Θα σας ενημερώσω λοιπόν εγώ για μερικά που έχω διαπιστώσει, όσον αφορά τα ερωτήματά σας, αφού εσείς δεν μπορείτε η δεν θέλετε να γνωρίζετε.
    1) Την ακριβή λύση την θέλουν οι εργολάβοι και μερικοί άλλοι!
    2) Η Ελευσίνα έκανε δικό της ΚΕΛ γιατί ίσως, η Δημοτική της Αρχή να σκεπτόταν όπως και η δική μας!
    3) Εκτός από αυτό το έγγραφο της ΕΥΔΑΠ που το έχετε, δεν έχετε το άλλο έγγραφο της ΕΥΔΑΠ, το 3924/22-3-2013, που δεν αποκλείει την Ψυττάλεια αλλά θέτει οικονομικούς όρους και αν τους μελετήσει κάποιος θα διαπιστώσει ότι πιο πολύ συμφέρουν από την κατασκευή ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, ( κόστος περίπου 150 εκατομ.ευρώ, ενώ η σύνδεσή μας με Παλλήνη-Ψυττάλεια 20-30 εκατομ. ευρώ)!
    4) Εμείς γιατί δεχθήκαμε το Αεροδρόμιο; Εξ΄άλλου η Ψυττάλεια είναι έτσι δομημένη και οργανωμένη, κατά ομολογία της ίδιας της ΕΥΔΑΠ, ώστε να δέχεται τα λύμματα όλου του λεκανοπεδίου, σίγουρα και ακίνδυνα!
    5) Δεν υπάρχει τέτοια μελέτη γιατί δεν θέλουν να υπάρξει!
    6) Το πιο πιθανόν είναι ότι ο Δήμος Σαρωνικού έκανε τέτοια μελέτη και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ραφήνας, αποφάσισε να αναθέσει μια τέτοια μελέτη.
    Αυτά προς απλή ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. To 1 και το 2 τα θεωρω ανεπαρκη, ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.Δικαιωμα σας να τα πιστευετε,αλλα ειναι προσωπικη σας αποψη,εντελως γενικολογη...αλλοι ,συμφεροντακλπ κλπ

    το 3 ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΣ,μεχρι τοτε οπως το 1 και2 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ γνωμη σας ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.
    τΟ 4 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
    ΤΟ 5 ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΨΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ 6 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ .Το εχει η επιτροπη κατα του κελ με το ακριβες κοστος.ΕΔΩ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ και να το δειτε με τα ματια σας,μην ειστε τοσο ευκολοπιστος...και καλοπροαιρετος.

    ΑΠΟ ΤΑ 6 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΑ 5 ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ .και στο 6 ο απλως κανετε λαθος και ειναι ευκολωτατο να το διαπιστωσετε.
    Συγχωρηστε με, αλλα εχω μαθει να ακουω μεν, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΔΕΝ μου δωσατε κανενα στοιχειο.Δικαιωμα σας να τα πιστευετε ολα αυτα, που οι Αγγλοι ονομαζουν wishfull thinking ,αλλα αν μου επιτρεπετε, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΓΙΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.Το συμβουλιο της Ραφηνας, μολις προσφατα ενεκρινε κονδυλιο 3ο οοο για την μελετη ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ .Ξερω και το γραφειο....που θα την αναθεσουν.....

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ....
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ,,ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ......ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΡΙΜΑ....
    Μονο κατι προβοκατορες μας ξεφυγαν εεεε που θα παει αφου τους εντοπισαμε θα τους εξουδετερωσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. KYΡΙΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ...! ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο 5.53 , ΜΕ ΤΟ 1..2..3..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ. ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ";;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;; ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;; ΠΙΑΝΕΙΣ "ΠΟΥΛΑΚΙΑ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;;ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ", ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ , ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ) ,ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΠΑΝΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ . ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ....ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΙ.!!ΕΝΩ Η ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΠΑΤΑ ,ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΛ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΝΑΞΙΟΙ....ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ!!!ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ;;;ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ..ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KYΡΙΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ...! ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο 5.53 , ΜΕ ΤΟ 1..2..3..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ. ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ";;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;; ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;; ΠΙΑΝΕΙΣ "ΠΟΥΛΑΚΙΑ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;;;ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ", ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ , ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ) ,ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΠΑΝΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ . ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ....ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΙ.!!ΕΝΩ Η ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΠΑΤΑ ,ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΛ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΝΑΞΙΟΙ....ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ!!!ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ;;;ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ..ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι γειτονικη δημοι, ειναι ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ .ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Αν ομως δεν μπορουν οι δημοτες να δουν τα χαλια των δημαρχαιων τους ...ΤΟΤΕ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ...που τους τα λεει, αλλα δεν καταλαβαινουν..τι τους λεει και του ζητανε και τα ρεστα γιαυτους που ψηφισαν μον οι τους. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ..το κανατε.
    ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΙΣΘΕ.. Βαρατε σαν τους Αραβες που δεν στοχευαν..ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΑΧ.... Αντε ΛΟΙΠΟΝ στειλε τα λυμματα σου , ΟΠΟΥ ΣΟΥΡΘΕΙ.....
    Και δεν μου λες ρε φιλε....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ? ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ? ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ....Δεν σου φαινεται κομματι φασιστοφερνον αυτο που γραφεις?τα πουλακια τα ψηφισατε μαγκα μου και τα βαλατε κορωνα δημαρχιακη στο κεφαλι σας..ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ.?Βρε μπας και τα εμπλεξες και με νομιζεις για τον δημαρχο σας? ΤΙ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ... ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΠΑΤΑ?ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ?Μονοι σας τους ψηφισατε, λουστητε τους τωρα.ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ?ΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ...ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ που ειναι οτι κανετε μα....συλληβδην ΚΑΙ κοιμοσαστε 3 χρονια .ΤΩΡΑ ξυπνησατε ξαφνικα και ανακαλυψατε οτι φταιω εγω που αποκοιμηθηκατε, Η ΣΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΦΤΑΤΕ....ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΡΙΑ...

    Αντε και αλλη φορα να σκεπαζεσαι οταν κοιμασαι....πηγαινες γυρευοντας να ακουσεις για τα χαλια σας... που τα ομολογεις μοναχος σου ,τοσο σου κοβει λες και εσυ δεν εισαι απο εκει και ηρθες απο την Μπεζανσον,και τα μυαλα που κουμανταρετε...με πρακτορες ,ηθοποιους ρολακια ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑς ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΙς ΙΔΙΕΣ ΜΠΑΡΜΠΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί μου ταράζεσαι ; Ωραία στα λέει ο 10.22.. Από κάπου πρέπει να στριμώχνεσαι. .να καταλάβουμε και τον χαρακτήρα σου..έχασες την ψυχραιμία σου νομίζω; Και αφού ούτε ζεις Σπαταλούτσα , ούτε ψηφίζεις ,τι σε νοιάζει που θα πάμε τα σκ@@@ μας;;;;;;;Ασε μας "κουκλίτσα" μου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί μου ταράζεσαι ; Ωραία στα λέει ο 10.22.. Από κάπου πρέπει να στριμώχνεσαι. .να καταλάβουμε και τον χαρακτήρα σου..έχασες την ψυχραιμία σου νομίζω; Και αφού ούτε ζεις Σπαταλούτσα , ούτε ψηφίζεις ,τι σε νοιάζει που θα πάμε τα σκ@@@ μας;;;;;;;Ασε μας "κουκλίτσα" μου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ την άλλη φορά θα ψηφίσω την Sindy..ουάου..τι σκέφτηκα.!!!Ξεπεράστηκε Η Barbie..άσε που είναι και κουρασμένη από τις διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας