ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω Έργων στα όρια των Δήμων Σπάτων - Παιανίας – Παλλήνης

 • Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών και τους καλούμε να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας
 • Κατανοούμε ότι θα ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη το έργο να ολοκληρωθεί
Η Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου - Συντήρηση Εγκαταστάσεων Ηλεκτροφωτισμού & λοιπές εργασίες σε Οδούς Αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Έτους 2012», θα ξεκινήσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 18 Οκτωβρίου 2013 επί της Λεωφόρου Σπάτων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 18 Απριλίου 2015 και έχουν ως εξής:

 • Διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Σπάτων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Πύρρου & Παπαγγελάκη, με απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος και στα δύο ρεύματα, καθ’ όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδος.
Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα θα γίνεται μέσω περιποριών από εναλλακτικές διαδρομές με κατάλληλη σήμανση ως εξής:
 • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, δεξιά στην οδό Πύρρου, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη και συνέχεια δεξιά στη Λ. Σπάτων
 • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη, δεξιά στην οδό Παπασιδέρη , αριστερά στην ανώνυμη οδο , δεξιά στην οδό Παλαιοπαναγιάς, αριστερά στην οδό Μπέλλου, δεξιά στην οδό Λεονταρίου και συνέχεια αριστερά στη Λ. Σπάτων
Επισημαίνεται ότι για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω περιπορίες, θα κατασκευαστούν νέοι φωτεινοί σηματοδότες στις διασταυρώσεις Λ. Σπάτων – Παπαγγελάκη και Παπαγγελάκη – Πύρρου και θα τροποποιηθεί η υφιστάμενη φωτεινή σηματοδότηση στον κόμβο Λ. Σπάτων – Ανατολικής Λεονταρίου (Γέφυρα).
Επίσης, για την οδό Πύρρου θεωρείται απαραίτητη η μονοδρόμησή της με κατεύθυνση από τη Λ. Σπάτων προς την οδό Παπαγγελάκη, καθώς και μειώσεις στα όρια ταχύτητας στις οδούς Παπαγγελάκη, Παπασιδέρη, ανώνυμη οδός, Παλαιοπαναγιάς, Μπέλλου, Λεονταρίου, μείωση του ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα, ενώ στην οδό Πύρρου μείωση του ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ ώρα.
Τέλος, όσον αφορά την κυκλοφορία των Λεωφορείων & Βαρέων οχημάτων και μόνο για την κατεύθυνή τους από Σπάτα προς Αθήνα προβλέπεται η περιπορία τους μέσω των οδών Μπέκα, Αγίου Δημητρίου, Παράδρομο Αττικής Οδού & Εθνικής Αντιστάσεως.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Σγουρός δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε ότι οι προσωρινές αυτές ρυθμίσεις μπορεί να ταλαιπωρήσουν τους πολίτες. Ζητούμε την κατανόησή τους, όμως, καθώς η ολοκλήρωση του έργου θεωρείται επιτακτική προς όφελος των πολιτών. Παρακαλούμε τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας» .

6 σχόλια:

 1. Προσωρινές που θα κρατήσουν ακριβώς δύο χρόνια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΡΕ ΣΓΟΥΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ?
  ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΙΑ ΟΔΗΓΩΝ, ΓΟΝΙΩΝ ΚΛΠ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.
  ΕΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟ. ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πλήρη απαξίωση του τόπου μας! Δήμαρχε νομίζεις ότι όλοι μένουμε στην περιοχή και δουλεύουμε εδώ τριγύρω! Υπάρχουν άνθρωποι που σηκωνόμαστε από τα ξημερώματα και πάμε στις δουλειές μας στην Αθήνα! Έλεος ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!! Όταν δεν μπορούμε να κανονίσουμε με την Περιφέρεια για ένα γεφύρι φαντάσου τι θα γινόταν με το ΚΕΛ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ ΚΕΛ θα γινοταν με αναθεση σε Αμερικανους.Αλλες ταχυτητες οι Αμερικανοι.
  Επ ευκαιρια ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ανεκδοτο.Ξερεις λεει ο Ελληνοαμερικανος στον Ελληνα,εμεις στην Αμερικη ,την μια ημερα κανεις αιτηση και την αλλα εχεις τηλεφωνο.Εμεις να δεις λεει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ..Τηλεφωνας στο κονε σου ΚΑΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ,εχεις τηλεφωνο την ιδια ημερα.
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ .Δεν ειχε αναθεση διαθεσιμη ο δημος και η περιφερεια.........ψαχνοταν ποιον θα βαλει .....που......Επ ευκαιρια του ΚΕΛ ,εκεινο το εκτος ημερησιας με 9 υπογραφες ΠΩΣ ΠΑΕΙ?Ποσο χρονο χρειαζονται να μαζευτουν 9 υπογραφες?Δυσκολο να μαζεψεις 9 συμβουλους σε δυο ΔΣ που εγιναν ηδη.Ποιο ευκολα αποφασιζεις να αγορασεις οικομεδο ...απ οτι φαινεται. ΥΠΟΜΟΝΗ κυρια μου οπως κανουμε ολοι.με τους αρχοντες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΓΟΥΡΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
  ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ
  ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας