ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Κατασχέθηκαν εννέα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα με ειδικό λογισμικό

Εντοπίσθηκε κατάστημα στην Αρτέμιδα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα παιχνίδια
Ένα κατάστημα μέσα στο οποίο διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια εντόπισαν χθες (30-12-2013) το απόγευμα στην Αρτέμιδα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
Συνελήφθησαν μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ένας 45χρονος ημεδαπός παίκτης, ενώ αναζητείται ο ημεδαπός ιδιοκτήτης.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, με ειδικό λογισμικό για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, ένα (1) σύστημα καταγραφής κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, το χρηματικό ποσό των 655 ευρώ και χειρόγραφες σημειώσεις όπου αναγράφονται ποσά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 1:18 μ.μ.

    Αυτα ειναι ΑΝΘΥΠΟ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ μπροστα στο τι κυκλοφορει ......ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ....Οχι οτι πειραζει που επιασαν μια αλβανικης υπηκοοτητας ,,,,προσωρινα υπευθυνη...και ενα κοροιδο παικτη ετων .....45 το πουλακι μου,που δεν επηξε ακομα το μυαλο του ,αλλα κυκλοφορουν και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, σε τετοια κολπα .ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.Κυκλοφορουν τα παντα σε υπερ επαρκεια γιαυτο γονιοι απο κοντα τα παιδια σας, να τα προσεχετε που μπαινουν και πως ...βγαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας