ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Από το Mpimpas Investing Group ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το  Mpimpas Investing Group

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2014. O Όμιλος Mpimpas Group Investing ξεκίνησε και προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα. Η δημιουργία μονάδων μανιταριών σε εκτάσεις, με τη μέθοδο του franchise Farming, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα για γεωργικές καλλιέργειες, προχωράει με ταχείς ρυθμούς και με μεγάλη επιτυχία λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προκύπτουν.


Ο Όμιλος Mpimpas Group Investing δίνει έμφαση στην ανάπτυξη μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων έχοντας ως κύριο στόχο την εξωστρέφεια. Δεδομένης της παγκόσμιας καινοτομίας στην καλλιέργεια μανιταριών, μόλις σε ένα στρέμμα γης επιτυγχάνεται συγκομιδή που αγγίζει τις είκοσι φορές και παραγόμενο προϊόν 60 τόνων άριστης ποιότητας ανά έτος.  Σημειωτέον, ότι η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση του τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από όλες τις χώρες, το καθιστούν επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν, του οποίου η παραγωγή συμφέρει σε μέγιστο βαθμό με δεδομένο ότι μπορεί να καλύψει την εγχώρια και διεθνή ζήτηση.

Στο παραπάνω πλαίσιο βρίσκονται σε εξέλιξη πέντε (5) υπερσύγχρονες θερμοκηπιακές καλλιεργητικές μονάδες στην ευρύτερη Περιφέρεια της Αττικής και συγκεκριμένα στους δήμους Μαραθώνος, Ραφήνας, Παλλήνης, Σπάτων Παιανίας. Για τις παραπάνω καλλιέργειες ο όμιλος Mpimpas Group Investing βρίσκεται στην εξαγορά κτηριακού συγκροτήματος 3.000 τ.μ. στην περιοχή του Πικερμίου, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί εγκατάσταση σύγχρονου τεχνολογικά εξοπλισμού για την δημιουργία καθετοποιημένης βιομηχανικής μονάδας συγκεκριμένων προδιαγραφών, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης, με έμφαση και στην ενεργειακή τους αυτονομία.

Το κόστος υλοποίησης των παραπάνω έργων θα ανέλθει στα 30.000.000€ και το χρηματοδοτικό σχήμα θα  καλυφθεί από θυγατρική εταιρεία του Ομίλου με την επωνυμία ‘ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΣ Α.Β.Ε.Ε.’ , από έλληνες και ξένους επενδυτές καθώς επίσης και από εθνικές και κοινοτικές επιχορηγήσεις.
Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εν λόγω μονάδες θα δημιουργήσουν 200 μόνιμες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα καλυφθούν από τους δήμους της περιοχής έτσι ώστε ο όμιλος να συμβάλλει τα μέγιστα στην μείωση της ανεργίας.
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ
Λεωφ. Μαραθώνος 68-70
153 51 Παλλήνη
Website: omilos-mpimpas.gr
Tηλ.: 210 6033934,-150, 6945 986878

3 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Ιανουαρίου 2014 στις 2:49 μ.μ.

    Kαλος ο Μπιμπας αλλα,ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ,καλεσε τον πρωτο ΠΡΩΗΝ δικο μας.Και παρολο που υπαρχει το τεκμηριο της αθωωτητας,εγω γιατι πιστευω οτι θα ξετυλιχθει το κουβαρι, της δεκαετιας και βαλε?Εχετε παει ποτε σε εμπειρο ανακριτη να καταθεσετε? Αλλου ειδους ταραχη ακομα και αν εισαι μαρτυρας.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ.Ουτε ψυλλος στον κορφο του εξεταζομενου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε υποψη εαν ειναι πρωην Σπατων Λουτσας απο που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Ιανουαρίου 2014 στις 6:15 μ.μ.

    Διερευνηση ΑΠΙΣΤΙΑΣ πανω απο 15 000 ευρω,που ειναι κακουργημα. Μην βιαζεσαι μπλογκιτη ,η υποθεση ειναι εκει τρια χρονια και τωρα ξεσκαλωσε.Δεν καιμε κοσμο με μια ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.Αλλο το αυτοφωρο αλλη η διερευνηση ,μην τα κανουμε ολα αχταρμα.Αν υπαρξει συνεχεια θα την μαθουμε.Αρα δεν φωτογραφιζουμε ακομα.Απλα εστιαζουμε .Εξ αλλου υπαρχει και συνεχεια στις διοικησεις γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ παραδιδει ο ενας στον αλλο.Ετσι βρεθηκε ενα 5χ5 που δεν υπηρχε στην Ραφηνα.Στην παραδοση.Σκεψου οτι το πολιτιστικο της Ραφηνας,το ψαχνουν 3 χρονια και ακομα το ψαχνουν. Το σαλε διεφυγε για 20 χρονια.Τι βιαζεσαι?Παντως, πριν τις εκλογες θα ξερουμε . και ποιοι παρεδωσαν και ποιοι παρελαβαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας