ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ειρηνική διαμαρτυρία στις 08?/02/2014 τι να πούμε και εμείς... μας ζήτησαν να το αναρτήσουμε.



                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΤΕ όπως όλοι γνωρίζουμε,  δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στη Ραφήνα. Τα τελευταία χρόνια καλύπτει γεωγραφικά  ένα μεγάλο κομμάτι της Ανατολικής Αττικής και εξυπηρετεί πλήθος κόσμου. Οι πόλεις Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Πικέρμι,  Άρτεμις και Σπάτα, εξυπηρετούντο τηλεπικοινωνιακά από τον ΟΤΕ της Ραφήνας.
Οι επιχειρήσεις  της περιοχής μας ,λόγω της τεχνολογικής εξελίξεως,

είχαν ρίξει το βάρος τους στις τηλεπικοινωνίες κι  έβλεπαν τον ΟΤΕ συμπαραστάτη  στις προσπάθειες για αναβάθμιση των Υπηρεσιών τους. Τώρα, με το κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΟΤΕ Ραφήνας ο κόσμος, αλλά και οι επιχειρηματίες, θα είναι αναγκασμένοι να απευθύνονται στο υποκατάστημα Παλλήνης. Πράγμα που σημαίνει περισσότερα χιλιόμετρα, περισσότερη βενζίνη και περισσότερη ταλαιπωρία.
Αν τελικά η Διοίκηση του ΟΤΕ δεν πάρει πίσω την απόφαση αυτή, δεν υποβαθμίζει μόνον την περιοχή μας, αλλά μας υποβάλλει σε μεγαλύτερη ταλαιπωρία, και στερεί από τους επιχειρηματίες τις πολύτιμες υπηρεσίες που τους προσέφερε το υποκατάστημα Ραφήνας.                                                        Ως εκ τούτου η Ομοσπονδία καλεί τη διοίκηση του ΟΤΕ να ακυρώσει την απόφαση αυτή και να επιτρέψει τη συνέχιση της λειτουργίας το υποκαταστήματος Ραφήνας.

                                      ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε τους πολίτες της περιοχής μας σε ειρηνική διαμαρτυρία στις 08/02/2014, και 11.00 π.μ. μπροστά στα γραφεία του ΟΤΕ Ραφήνας για να δείξουμε την αντίθεσή μας στην απαράδεκτη αυτή απόφαση της Διοιήκησης.


      Η                                                                                            Ο
Πρόεδρος                                                                                     Γ.Γραμματέας    



Ραφτοπούλου Άννα                                                                Καραπιδάκης Σπύρος    


και 
 


Κώστας Καλαθάκης
Πριν λίγες μέρες στην πόλη μας έκλεισε το κατάστημα του ΟΤΕ που εξηπηρετούσε το κοινό. Ηταν άλλη μια βόμβα στην τοπική κοινωνία και έδειξε σε όλους οτι η "ανάπτυξη" ειναι προ των πυλών.
Το κατάστημα εδω και δεκαετίες ηταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον οικονομικό ιστό της πόλης, δίνοντας λύσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών για τους πολίτες Ραφήνας-Πικερμίου και τονώνοντας εμπορικές δραστηριότητες.
Οι προσωρινοί Επικυρίαρχοι του όμως αποφάσισαν το κλείσιμο του για να εμπεδώσουμε ακόμα μια φορά οτι ΔΕΝ επενδύουν για να στηρίξουν την Ελλάδα αλλα για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ και στη συνέχεια να ξεπουλήσουν ό,τι οι Έλληνες έφτιαξαν μέσα απο τον αγώνα τους τα τελευταία 50 χρόνια.
Καταδικάζω αυτη την αψυχολόγητη ενέργεια και το κλείσιμο ενός νευραλγικού πόστου που έδινε ζωντάνια στην ήδη αποδυναμωμένη αγορά της πόλης μας.

Καλώ τους παρακοιμώμενους Δημάρχους, Υποψηφίους Δημάρχους, Τοπικούς Άρχοντες και Βουλευτές να αναλάβουν δραση και να είναι σιγουροι οτι σε μια τέτοια κίνηση η τοπική κοινωνία θα είναι στο πλευρό τους.
Υ.Γ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11:00 πμ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Όσοι δεν κατέχουν ΓΡΙ απο ηλεκτρονικές υπηρεσίες και συναλλαγές μπορούν να απευθύνονται στα περίπτερα της cosmote. Διαθέτουν όλα τα προϊόντα του ΟΤΕ και μια χαρά πωλούνται οι τηλεπικοινωνίες. Οι υπόλοιποι σήματα καπνού και χωνί.
    Κινέζο, Κωστάκη και ΓΑΠ δε θέλατε? Καλη χώνεψη του σοσιαλισμού της μπουρζουαζίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας