ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν από ένα χρόνο, στις 21/2/2013, η φοβερή πλημμύρα στο ρέμα που περνάει και από το Πλατύ Χωράφι, σημείο επιλογής της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού, κατέστρεψε και την γέφυρα της Λεωφόρου Σπάτων, στο κελάρι του Παπαχρήστου.

Αποτέλεσμα ήταν η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η ταλαιπωρία των εργαζομένων και διερχομένων. Πολλές φορές αναφέρθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας για το συγκεκριμένο γεγονός, με την παράκληση να φροντίσει ο Δήμος για την αποκατάστασή του. Εις μάτην όμως. Μέχρι που πρόσφατα η γέφυρα απεκλείσθη διότι, όπως μου δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Ανατολ. Αττικής κα Κισκήρα, με την οποία έχω έρθει σε επαφή αρκετές φορές για το θέμα, θεωρείται επικίνδυνη και η κυκλοφορία όπως γνωρίζετε γίνεται από παράπλευρη οδό, την Παπαγγελάκη, στενή, διπλής κατεύθυνσης και επικίνδυνη.
Στις 13/12/2013, το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων, με την υπ΄αριθμ. 60/2013 απόφασή του, πρότεινε στην Περιφέρεια Ανατολ. Αττικής την τοποθέτηση, προσωρινά, στρατιωτικής γέφυρας μέχρι την αποκατάσταση της κανονικής.
Η κα Κισκήρα μου απάντησε ότι, η τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας, θα εμποδίζει την επισκευή της κανονικής και φρόντισε να εξασφαλίσει κονδύλι για την μελέτη, άγνωστον βέβαια σε πόσο χρόνο θα τελειώσει η μελέτη και η επισκευή της γέφυρας.
Της αντιπροτείναμε άλλη λύση και της επιδώσαμε και σχετικό σχεδιάγραμμα, για διέλευση από υπάρχοντα παράδρομο πίσω από το κελάρι, ώστε η κυκλοφορία από και προς Αθήνα και μετρό Κάντζας, να γίνεται σε μονόδρομους για να διευκολυνθούν οι
διερχόμενοι και ειδικά το καλοκαίρι η προσέλευση λουομένων προς Αρτέμιδα. ΄Εχουμε επικοινωνήσει και με την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας για την περίπτωση.
Προχθές στις 13/2/2014, στα εγκαίνια της οδού Παιανίας-Σπάτων, μίλησα ξανά με την κα Κισκήρα, μου είπε ότι, έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα, γιατί την απασχολεί, έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα της μελέτης και ότι σύντομα θα φροντίσει, ως ελπίζει, για την αποκατάσταση της γέφυρας.
Τώρα βέβαια, μετά από τόσο καιρό και τις δημοσιοποιήσεις των ενεργειών του Τοπικού Συμβουλίου των Σπάτων, θυμήθηκε η Δημοτική Αρχή να ενοχλήσει τον Περιφερειάρχη κο Σγουρό για την γέφυρα, ο οποίος κος Σγουρός δήλωσε ενώπιον όλων, παντελή άγνοια του θέματος. Τόσο πολύ έχουν ασχοληθεί οι διοικούντες με την γέφυρα !!! Απορώ ποιό είναι το νόημα της έκδοσης του δελτίου τύπου του Δήμου και ποιούς και σε τι θέλει να τους ενημερώσει ;

15/2/2014
Ο πρόεδρος
Γιαννάτος Σωτήρης

139 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Π.Χ. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΟΔΑ. ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κ.Α. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΑ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Κ.Λ.Π. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:07 π.μ.

      ΑΣΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ τα πολιτιστικα γιατι θα βογγηξει η καρετα στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Β1 ΖΩΝΗΣ.Θα φυγουν ολα τα πουλια και θα μας μεινει μονον ο μεγας τσαλαπετεινος.Αυτος που κανει φωλιες σε βαγονια και τα μεγαλωνει.ΕΚΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΣΤΟ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ....ασε σου λεω ασε..(ασμα της Βιταλη )ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ...ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ....

      Διαγραφή
    2. Το τοπικό Σπάτων κινήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2013.
      Η τωρινή δημοτική αρχή με τον τσιτσιφιόγκο τον Σγουρό, ΘΑ αρχίσει να κινείται και ήδη κινείται "προεκλογηκα"...
      Τα συμπερασματα, δικά μας...

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:36 π.μ.

      Αγαπητο ωον ,σου γραφω σε αυτο το μπλογκ της ευγενειας ,οπου οι μπλογκιτες αναρωτιουνται αν τηρουνται οι κανονες ευγενειας προς τας κυριας,για να σε ρωτησω αν αντεληφθης εσυ που εισαι παρατηρητικος, οτι.
      1 ενα μεγαλο ποσοστο των μπλογκιτων ασχολουναι με θεματα συμπεριφορας του Αριστογειτονα
      2 Ενα αλλο ποσοστο ασχολειται με τον κ Ποθουλακη
      3 ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ειναι copy paste.
      Aυτο το φαινομενο σε ενα δημο που γινεται το ελα να δεις απο πλευρας δημοτικων αρχων ,εσενα που εχεις μυαλο ,
      ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ?
      Που ειναι οι υποστηρικτες των δημαρχαιων ?Λες να μην υπαρχουν και να αφησαν ενα Γιαννη μονο του να τους υπερασπιζεται?
      Αυτο εγω το αποκλειω.
      Κατ εμενα λοιπον ,ειναι ΕΔΩ ,αλλα δεν μιλουν ευθεως.Αναλωνονται να βγαλουν αναξιοπιστους οσους τους πολεμανε ,η να ΕΚΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ σε προσωπικα κουτσομπολια.
      Ειναι και αυτο μια μεθοδος ,σαν το ανεκδοτο,και σεις γιατι καταπιεζετε τους νεγρους.
      ΤΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ και η απαντηση ειναι τι κανει ο Αριστογειτονας η ο Ποθουλακης.
      ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ την δικη μου θεση για οσους κανουν οτι δεν καταλαβαινουν .......
      Ειμαι εδω και γραφω γιατι πιστευω οτι ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΡΟΥΘΙΑ ,
      Αυτο γινεται με πολλους τροπους.
      Επισημα με δελτια τυπου
      Ανεπισημα με συμφψνιες κατω απο το τραπεζι,συνδιαλλαγες και κομματικες λοβιτουρες
      Ανεπισημα μεσω ανωνυμων σχολιων οπου δεν εμφανιζονται σαν φανεροι οπαδοι, αλλα σαν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ κατα Αριστογειτονα η Ποθουλακη ,και αν βγει μπροστα ο Γιατρος και εναντιον του.Θυμησου με ,τι εχουν να του σουρουν.Τρελλο δεν τον ελεγαν?
      ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ.
      Δειχνει οτι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να τους υπερασπισθουν φανερα.και καταφευγουν σε αυτα τα κολπα.
      ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
      ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
      Αν κρυβεσαι σημαινει οτι κατι εχεις να κρυψεις και εχουν πολλα να κρυψουν.
      ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ..ΦΟΒΑΣΑΙ.
      Οταν φοβασαι κρυβεσαι.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ.
      Οποιος δεν φοβαται, βγαινει ΦΑΝΕΡΑ και λεει υποστηριζω τον ΤΑΔΕ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ, που στο κατω κατω ,δεν ζηταει ψηφο αρα τι τους νοιαζει αν ειναι η δεν ειναι ,ποιος ειναι και τι κανει?
      Αυτα τα ολιγα για να μην νομιζουν οτι τα κοροιδα θα ασχοληθουν με εμενα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΝΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ.
      ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
      ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΣΟΔΕΙΑ ΜΑΣ, δεν μπηκαν αλλοι, να κανουν προυολογισμους και ισολογισμους,δεν νοικιασαν αλλοι το νεο κτηριο,δεν εδωσαν αλλοι τριετεις αδειες οργανων ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ
      ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ .

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς όπως τα λες είναι Αριστογείτωνα! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα!

      Διαγραφή
    5. Ωραία λογική. Ασχολούμεθα μόνο με τα κακουργήματα και όλα τα άλλα, πλημμελήματα, πταίσματα τα παρατάμε. Τί σκαρφίζεται ο κάθε Αριστο...τέτοιος, για να δικαιολογήσει τον εαυτό του! Πες άνθρωπέ μου μια δικαιολογία, μια συγγνώμη τελοσπάντων και άσε τα μακρόσυρτα άρθρα και τις κακιούλες, να λήξει το θέμα....

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:47 μ.μ.

      ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
      Γραψτε οτι σας κατεβει και δειτε ποσο σας κοβει και ποσο σας κοφτει.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΨΗΦΟ ,οποτε τσαμπα κουραζεσθε.Εγω μεχρι τις εκλογες θελω να ειμαι Ξεκουραστος γιατι εχω ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,και σκοπευω να σας ΤΑΡΑΞΩ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ....

      Διαγραφή
    7. Στρίβειν δια του αρραβώνος.....

      Διαγραφή
    8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:43 μ.μ.

      Ειδες αγαπητο ωον ,ποσο απλα ειναι τα πραγματα και ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ,οταν θελει κανεις να τα ξεκαθαρισει?Δεν θελουν να ξεκαθαρισουν την θεση τους.Δεν θελει η τοπικη οργανωση ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.Δεν ψηφισαν λεει, υποψηφια δημαρχο αλλα ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΕΣ?Κρυφο τον κρατατε?Δεν εχει ονομα? ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.Φοβουνται ολοι να ξεστομισουν το ονομα του ΚΑΤΣΙΡΙΛΟ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΤΟΥ Α του μεγαλου ευεργετη και αρχοντα ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΝΗΣΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ των ευγενων υπηκοων και κολαουζων του Μεγαλου δουκος.
      Ο ΔΟΥΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ,ΘΕΟΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ,μετα γραπτα σας ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .

      Διαγραφή
  2. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστό ότι ο Δήμος συνεργαζεται με αιγίδες κλπ. με συγκεκριμένα παράνομα μπαρ παραλιακά για noise festival, παράνομες συναυλίες και ανέχεται καταπατήσεις στην παραλία μας από τους μαγαζάτορες! Πως είναι δυνατόν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι να συχνάζουν κιόλας σ' αυτά τα κέντρα; Κόλαση είναι η ζωή μας στην Αρτέμιδα. Μήπως ξεχάσατε ότι το καλοκαίρι μέχρι και την εξέδρα των παρελάσεων κουβάλησαν σε καφετέρια! Ντροπή τους. Για ποιο πολιτισμο μου λετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:28 π.μ.

    ΤΑ ΣΠΑΤΑ ειναι μια πολη συνεχως αποκλεισμενη.Για ενα μεγαλο διαστημα ,δεν μπορουσες να φθασεις απο το Πικερμι ,ειμι μονον μεσω ΜΑΚ ΤΑΔΕ. και ετσι ανακαλυψαμε το ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ δωρεα του Αεροδρομιου. Μετα αποκλειστηκε και απο την Κανζα.Αυτη λοιπον η συνεχως ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ πολη ερημωσε.Το τελευταιο ΧΤΥΠΗΜΑ ηρθε με την μεταφορα των υπηρεσιων του δημου στο ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΘΕΝ ΚΤΗΡΙΟ που ειναι και η μονη ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ της δημοτικης αρχης στην ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ.ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ και τα εσοδα θα διαπιστωσει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΔΗΜΟΣ. ,
    Εχει απο τα ακριβοτερα Δημοτικα τελη ,εχει εμπορικο παρκο ,εχει ομπρελλοκαθισματα σε ,μηκος χιλιομετρωνπου απ οτι γραφουν οι ιδιοι ,στον προυπολογισμο του 2014, ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ .....ΜΗΔΕΝ, εχει εμπορικο παρκο .ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.απο πλευρας εσοδων.Ομως ,παλι κατα τους ισολογισμους τους,παρουσιαζουν τα μεγαλυτερα εξοδα .ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ,αμφιβολου αναγκαιοτητας.ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.Γνωριζω οτι ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης,οι αδιαφθοροι της αστυνομιας,η εισαγγελια,η κτηματικη υπηρεσια του Δημοσιου,ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .και αυτο δεν ειναι τυχαιο.Ουτε ειναι τυχαια η συλληψη υπαλληλου της πολεοδομιας.
    ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ αμφισβητουνται .Ακομα και ο προυπολογισμος του 2014 ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ με δελτιο τυπου (αλοιμονο η εγκριση ενος ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ να αποτελει αντικειμενο πανηγυρισμων,τετοια καταντια),ουσιαστικα τους ζητανε ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.Επειδη λοιπον, καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει ,πολυς καπνος συσωρευτηκε με αυτη την δημοτικη αρχη.Μυρισε ολη η πολη καπνα καιακομα δεν εχει αραιωσει.Κανουν συνεχως αναθεωρησεις του προυπολογισμου τουλαχιστον 10 φορες σε ενα χρονο για τις δυο δημοτικες επιχειρησεις την Αρτεμη και τον Ξενοφωντα,ετσι που κανεις δεν μπορει να παρακολουθησει την πραγματικη οικονομικη εικονα τους πραγμα που τους το διατυπωνει στις παρατηρησεις η περιφερεια και τους ζηταει ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ,ειδικα για αυτους τους οργανισμους.Σταθηκα μονο σε ενα θεμα της Δημοτικης αρχης.ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.Αλλη φορα θα ασχοληθω με το ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ στην παραλιακη ζωνη και το ΑΙΣΧΟΣ που γινεται εκει με την συμμετοχη τους.. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.οικοδ αδειες,αδειες καταστηματων μυνησεις κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξερετε κανενα νεο για τα τελευταια μαγειρεματα! Τι θα κανει ο Κασιμης τι παιζει με την Μπαρμπη! Η στηριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Λια επεσε στο κενο μια και ολη την θεωρουν κινηση του κοτσιδακια! Ειναι και ειδικη συμβουλος επ αμοιβης του Δημαρχου! Ο εκλογομαγειρας των Σπατων ο Κιτσος λεγετε οτι εφτασε να παρακαλαει μεχρι και πρωην εχθρους! Κανενα νεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με λίγα λόγια τα είπες όλα. Ακριβώς αυτό συμβαίνει.

      Διαγραφή
  6. ΒΡΕ 10.43, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ , ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΤΕΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΜΙΑ ;;; Ο ΚΙΤΣΟΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...0+0=0! ΚΑΙ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ;;;ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ..Ο ΚΙΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΛΛΟΝ.... ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ..ΡΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ , ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ...ΡΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΗΣ ΜΠΑΡΜΠΗ , ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑΚΙΑ , ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ , (ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ), ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ..ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ..ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ"..ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:35 μ.μ.

      Ελπιζω να πανε ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ΣΠΑΤΑΝΑΙΕ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Αν πανε καθαρα μονοι τους, χωρις καμμενους παλιους, μπορει και να παρουν τον δημο απο την α Κυριακη,γιατι στην β θα πεσουν ολοι μαζι εναντιον τους.

      Διαγραφή
  8. Ποιά είναι η υποψήφια του Κίτσου ; Πέστε μου θα σκάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ; Η ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχιιι αν υποψιαστώ...κι άλλος Γιάννης; Η συμβία του;;;;μη με τρελαίνεις..δεν μπορεί, τον έκαψα τον εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:26 μ.μ.

    Τι αλλο κουνελι θα βγαλουν απο το καπελλο ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΣ?
    Το πρωτο κουνελι που εβγαλαν ηταν ζαβο.Αν το επομενο ειναι ενα καταλογισμενο κουνελι που δεν μπορει να συμπληρωσει ψηφοδελτιο ,παει και αυτο,καηκε.εεεεεεε Ο Γιαννης με τους παγανιστες....δεν ειναι καν κουνελι,ενα ποντικακι που βρυχαται ειναι..
    Η ωραια κοιμωμενη ειναι η τελευταια τους ελπιδα.Δεν πιστευω να μπουρδουκλωσουν αλλον ,βλακας δεν ειναι.ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ αλλα ειναι αμφιβολο αν θα τους βγει και αυτο.
    ΑΝ ΦΕΡΘΕΙ ΕΞΥΠΝΑ και δεν σας λεω πως....μπορει να απαιτησει ΑΥΤΗ , μεγαλη προικα απο τον υποψηφιο γαμπρο. Ελα ωραια κοιμωμενη να δουμε αν ξερεις να χορευεις τους αλλους στο ταψι.Ποσα προβατα ειχε στις προηγουμενες εκλογες δικα της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ καταλαβαίνεις το πρόβλημα του Κατσαλίρου, ωραίο συνδυασμό θα κάνουνε..χαζοχαρούμενο . Και νομίζουν ότι ο κόσμος είναι κοπάδι;Που καταντησε το Παγκαλόπαιδο.. από τα ψηλά στα χαμηλά, και απο τα πολλά στα λίγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυρία Σύμβουλος, που προτείνεται από την οικογένεια της , για δήμαρχος, που έχει βάλει τα όρια; Υπήρξε ανύπαρκτη στις ιδέες, συρόταν στις αποφάσεις , για αυτό ψήφιζε και αλλαλούμ και παράνομα σε θέματα που ΔΕΝ έπρεπε λόγω κωλύματος ...ε;; Νέος άνθρωπος χωρίς ιδέες , παλαιολιθικής νοοτροπίας , ξεπερασμένη, έξω τελείως από τα προβλήματα της πόλης , καμένα εξτένσιονς..κατευθυνόμενη απόλυτα.Σε αυτή την περίπτωση είναι σύμβουλος με φερετζέ..α,ρέ κατακαϋμένε δήμο Σπάτων - Λούτσας, ποιοί ακόμα θα σε διαλύσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατεβαίνει μόνη της ,γιατί έφαγε πόρτα από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:03 π.μ.

    ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ 12 59..Ακομα και οι ψηφοι μιας χοροεσπεριδας μετρανε στον β γυρο.Στο τραπεζι δεν εχει πεσει ακομα ΑΣΣΟΣ.Ολο χαμηλα χαρτια πεφτουν.Τα χοντρα χαρτια ειναι πισω.Θα πεσουν αιφνηδιαστικα.Μην πονταρεις ακομα..Να περιμενεις να πονταρει ο Σπαταναιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ . ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ , ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ..ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ . ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλοί οι χοροί και τα πανηγύρια, ας αρχίσει όμως να μας λέει η κυρία και προτάσεις για την ανάπτυξη του δήμου.. Δεν θα βγάλουμε πρόεδρο δεκαπενταμελούς, δήμαρχο θέλουμε να βγάλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ σωστά λέτε. Η κυρία Ραφτοπούλου πρέπει πρωτα από όλα να μας πει δημόσια τη θέση της για τα αυθαίρετα και παράνομα μαγαζιά και ανανέλαβε ποτέ οποιαδήποτε εργασία ή σχλέδια γι' αυτά και τα αφεντικά τους.
    Αν συμφωνεί τα αυθαίρετα μαγαζιά που είναι πάνω σε κοινόχρηστους χώρους να κλείσουν και αν ναι τότε γιατί δεν ψήφισε να κλήσει και να αρθεί η άδεια του μαγαζιού - ταβέρνας που έκαμε πρόσφατα τον χορό - γλέντι της ομοσπονδίας της.
    Μας προβληματίζει που αναλαμβάνει με πάθος τον αποχαρακτηρισμό των δασικών εκτάσεων της Αρτέμιδος, αλλά κατά τα άλλα τώρα που θέλει να μας πλασαρισθεί ως υποψήφια θα μας λέει ότι είναι και οικολόγος. Και οικολόγος λοιπόν και με τους καταστροφείς των δασών. Και με το ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι το 2012 και με τη λύση Ψυττάλεια το 2013. Σ' όλα μέσα, σε όλα και ναι και όχι.
    Φοβερή η κοπέλα....
    Και για να απολάυσετε το πως μεθοδεύεται μέσα από την αφάνεια και την αδιαφάνεια η προώθησή της για υποψήφια Δήμαρχος για να παγιδεύσει τους αφελείς, δείτε το παρακάτω (επόμενο) κείμενο που της έφτιαξε προφανώς ο γνωστός της "μάνατζερ' της κακιάς ώρας και θα καταλάβεται με τι σύγχρονες και νεανικές νοοτροπίες έχουμε να κάνουμε που θέλουν λέει να αλλάξουν την ΟΜΕΡΤΑ των Σπάτων.
    Δείτε πως δια της άτοπον απαγωγής (του αποκλεισμού όλων) θέλουν να μας πλασάρουν αυτό το άσχετο κορίτσι για δήμαρχο. Είπαμε όλοι άσχετοι και ντενεκέδες άλλα όχι και έτσι κύριοι της "αγίας" οικογένειας !!!!!!!!!!!
    Διαβάστε την επόμενη ανάρτηση...............




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ "ΛΥΣΗ' ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ, διαβάστε το και βγάλτε συμπέρασμα. Λέει τα παρακάτω και ίσως το δείτε να το δημοσιεύουν πληρωμένοι - ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι κονδηλοφόροι και δημοσιογράφοι. Καμαρώστε το..............
    [Επιχειρώντας μια ανασκόπηση των πεπραγμένων της παρούσας Δημοτικής Αρχής δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα
    Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ατολμία, η έλλειψη στόχων και η αδυναμία της να αξιοποιήσει και να εμπνεύσει το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου.
    Επίσης δεν θέλησε να αναδείξει προβλήματα του παρελθόντος και δεν θέλησε να συγκρουστεί με προηγούμενα Δημοτικά κατεστημένα, μέρος των οποίων ενσωμάτωσε κατά τη συγκρότηση της και περιλαμβάνονται στη σημερινή διοίκηση.
    Οι προσδοκίες και οι ελπίδες που δημιούργησε όταν εξελέγη, κυρίως στην τοπική Κοινωνία των Σπάτων, εξανεμίσθηκαν μέσα στην τριετία που πέρασε και αυτά που έμεινε είναι η πικρή γεύση της διάψευσης και ότι δεν πρόκειται να απονεμηθούν ευθύνες για την κακοδιαχείριση και τη σπατάλη των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, οι οποίες στο τέλος του 2010 παρέδωσαν ένα πλούσιο και με υποδομή Δήμο στην χειρότερη κατάσταση της ιστορίας του.
    Από την άλλη ο πρώην Δήμος Αρτέμιδος, προβληματικός σ’ όλη του τη διαδρομή σε θέματα υποδομών, χρήσεων γης, ρυμοτομικού σχεδίου, οικονομικών πόρων κλπ, πίστεψε ότι με την ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ένωσή του με τον πρώην Δήμο Σπάτων θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά του, βασιζόμενος στην λάθος εκτίμηση ότι ενώνεται με έναν υγιή και οικονομικά εύρωστο Δήμο.
    Αυτός ήταν και ο κύριο λόγος που υπερψήφισε Δήμαρχο καταγόμενο από τα Σπάτα παρότι αριθμητικά υπερείχε και θα μπορούσε (όπως και μπορεί) να επιβάλλει τη θέλησή του στο νέο Καλλικρατικό Δήμο, Απογοήτευση λοιπόν στην τοπική κοινωνία της Αρτέμιδος
    Κάνω αυτά το διαχωρισμό των τοπικών κοινωνιών Σπάτων και Αρτέμιδος όχι γιατί είμαι ενάντια στον ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο, ούτε υποστηρίζω την επαναφορά στην πρότερη κατάσταση. Το κάνω για να επισημάνω ότι οι δύο πόλεις έχουν διαφορετικά προβλήματα, διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές προτεραιότητες διαφορετική ομογένεια πληθυσμού και γιατί ακόμα δεν έχει ωριμάσει η ιδέα της ενιαίας πόλη.
    Επίσης πιστεύω, ότι με αυτή την ανάλυση των τοπικών κοινωνιών αποτυπώνεται καλύτερα το Δημοτικό σκηνικό και προκύπτουν τα αδιέξοδα των πολιτών και οι εξελίξεις που θα τροφοδοτήσουν
    Στα Σπάτα θα επιχειρηθεί η ενίσχυση του σημερινού αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δ. Μάρκου, ο οποίος συνδυάζει το πλεονέκτημα της εντοποιότητας και της πολιτικής αφθαρσίας αλλά κυρίως με τη λογική του «μη χείρον βέλτιστο»
    Πιθανή δεύτερη υποψηφιότητα από την κοινωνία των Σπάτων, θα δημιουργήσει προβλήματα και θα αποδυναμώσει τον κ. Δ. Μάρκου κυρίως όμως θα εξουδετερώσει τον σημερινό Δήμαρχο διότι θα δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες εκτόνωσης των αδιέξοδων που απασχολούν τους πολίτες των Σπάτων (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. -ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ:
    Όσον αφορά την Αρτέμιδα εδώ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και πιο απρόβλεπτα. Η τοπική κοινωνία αυτή τη φορά θέλει να επιβάλει την άποψη της λόγω της αριθμητικής υπεροχής της και θέλει να πάρει στα χέρια της τον ενιαίο Δήμο.
    Αναζητά Αρτεμίσιο Δήμαρχο, νέο, άφθαρτο, χωρίς αμαρτίες, χωρίς βαρίδια, χωρίς δεσμεύσεις και με διάθεση να καλλιεργήσει στην πράξη την ενότητα των δυο πόλεων, αλλά και να ισορροπήσει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που χρονίζουν.
    Εγχείρημα τολμηρό, δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολη η στελέχωση μιας τέτοιας Δημοτικής Παράταξης. Υποψήφιος Δήμαρχος που δεν θα καταφέρει να έχει έναν πυρήνα νέων δημιουργικών ανθρώπων και των δυο πόλεων και με διάθεση να δουλέψουν, είναι καταδικασμένος να αποτύχει ακόμα κι αν έχει τις καλύτερες προθέσεις.
    Θα πρέπει να παραγκωνιστούν oι επαγγελματίες Δημοτικοί σύμβουλοι oι οποίοι ανακυκλώνονται χρόνια τώρα από παράταξη σε παράταξη και με τις πράξεις τους ή την ΑΠΡΑΞΙΑ τους σφραγίζουν το τέλμα στο οποίο περιήλθαν οι Δήμοι
    Στην Αρτέμιδα, η μόνη σίγουρη υποψηφιότητα αυτή τη στιγμή είναι του κ. Κασίμη, ο οποίος παρουσιάζεται αποδυναμωμένος, με σημαντικές απώλειες στο ψηφοδέλτιό του και με εμφανή τα σημάδια πολιτικής κόπωσης. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να ενσαρκώσει το όραμα του λαού της Αρτέμιδος ούτε την αλλαγή που επιθυμεί. Του λείπουν επίσης τα ερείσματα στην τοπική κοινωνία των Σπάτων.
    Οι πιθανότητες για εμφάνιση παρατάξεων με κριτήριο την πολιτική καθαρότητα ή το χρίσμα κάποιου πολιτικού κόμματος (πλην του ΚΚΕ) είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες γιατί αποκλείουν πρόσωπα από τα Δημοτικά δρώμενα και αποδυναμώνουν την ενότητα των τοπικών κοινωνιών. Αλλά ακόμα και αν εμφανιστούν, θα προσπαθήσουν να ποδηγετήσουν ψηφοφόρους και να τους στρέψουν σε παλαιά δημοτικά στερεότυπα βαπτίζοντας τα «φίλα προσκείμενα» ή ακόμα και να τα εμπλουτίσουν με δυο-τρεις υποψηφιότητες με κομματική ιδιότητα.
    Υπάρχει λοιπόν σοβαρό πολιτικό κενό το οποίο ή θα καλυφθεί με νέες υποψηφιότητες ή θα το καλύψουν οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις με διάφορες παραλλαγές και τεχνάσματα.
    Καταλήγουμε λοιπόν στην αναγκαιότητα αναζήτησης και εύρεσης ενός προσώπου από το χώρο της Αρτέμιδος που να συγκεντρώνει κάποια κριτήρια και αρετές όπως:
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΗΘΟΣ – ΠΕΙΡΑ – ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΘΕΛΗΣΗ – ΟΡΑΜΑ- ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, και όσοι πιστεύουμε σ’ αυτές τις αρχές να τον πλαισιώσουμε.
    Παράλληλα όμως θα πρέπει να πείσουμε τους Σπαταναίους συμπολίτες μας, οι οποίοι βλέπουν την πόλη τους να μαραζώνει και να οπισθοδρομεί ότι αυτή η κίνηση αποτελεί αναγκαιότητα και μονόδρομο γιατί η εξυγίανση δεν μπορεί να προέλθει από
    την κλειστή κοινωνία των Σπάτων όπου η πολιτική ΟΜΕΡΤΑ δεν μπορεί και δεν θέλει να σπάσει αυγά].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΩΣΗ; ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟ, Δ. ΜΑΡΚΟΥ, ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΑΤΑ. Ε-Χ-Ο-Υ-Μ-Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:52 μ.μ.

      εχουμε ????????????ΑΜΗΝ .....ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Επι τελους καταλαβε τι τρεχει.Εγω ομως σημερα εμαθα, εξ εγκυρων πηγων οτι τα συνεταιρακια πλακωθηκαν και ειπα ΜΠΑΑΑΑΑΑ κολπο ειναι, δεν του βγηκε του τσαλαπετεινου το ενα κολπο ,παιζουν δευτερο,εχουν πολλες καβαντζες σχεδια.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ .
      εχε τα ματια σου ανοιχτα βραδυ πρωι
      γιατι μπροστα σου παντα απλωνεται ενα διχτυ
      αν καποτε στα ΡΙΧΤΙΑ του πιαστεις
      κανεις δεν θα μπορεσει να σε βγαλει
      μοναχος σου την ακρη της κλωστης
      και αν εισαι τυχερος Ξεκινα παλι.
      Αυτο ειναι σοφο ασμα
      ριχτια οπως σε ριχνω κλπ κλπ κλπ

      Διαγραφή
  22. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:37 μ.μ.

    ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ?Με την στηλη πληρωθηκε?Τι προσπαθει να μας πει ο συντακτης?ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ που εχει απηχηση ειναι η ωραια κοιμωμενη?
    Μετα μου λεει ο μπλογκιτης οτι εχει εξυπνους και σοβαρους ανθρωπους η ομοσπονδια.Και τι κανουν ερωτω?
    ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ με χορους σε αυθαιρετα ,να χοροπηδανε αυθαιρετως οι τσαλαπετηνοι,και να παζαρευουν β γυρους?Το εξυπνος ειναι κατι που φαινεται απο τις επιλογες και τις πραξεις δεν ειναι κατα δηλωσηΔηλωνω και εγω ιδιοφυια και τι εγινε?Τσαμπα ειναι τα σχολια και τσαμπα γραφεις μπλογκιτη ΛΟΥΤΣΙΩΤΗ.Αποδειξη εχεις?Εγω σου γραφω γιατι κατα την γνωμη μου δεν ειναι εξυπνοι.ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝΤΑΙ απο ανεπαρκεστατους.Τοσο απλα.Αποδειξε μου το αντιθετο με στοιχεια.Τα αλλα που γραφεις τα θεωρω παρολες μεταξυ ομοσπονδοποιημενων ,που καθονται ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ,ποσο δεν τους κανει η προεδρος, αλλα ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ?Αυτη εχει στοχους και τους χρησιμοποιει αυτοι οι ΕΞΥΠΝΟΙ δεν το βλεπουν?ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ δεν ειναι αποδειξη ευφυιας,αλλο πραγμα ειναι ,και απορω ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.Εγω αυτα τα λεω ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,αλλου ειναι το ζητημα και για εσενα ,που το γραφεις και για αυτους που το λενε.ΠΟΥ? ΕΕ κατσε και σκεψου λιγο και αν θελεις, μπορεις να το βρεις.Αν παλι δεν θελεις κανενας δεν θα σε πεισει οτι δεν εισαι τοοοοοοσο εξυπνος οσο νομιζεις. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ.Αυτο το καταλαβες τουλαχιστον...παλι καλα γιατι αυτο υπονοουσα .,οχι οτι θα γινει δημαρχεσσα για ονομα.....ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.στις πλατες των αφελων.Τοσο δυσνοητος ειμαι πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πθθθθθθθθθθθθ

    θα ερθει το τοπικο και ο ΘΩΤΟΘ και θα σωθουμε ολοι.....

    θα ερθει ο ποθουλακηθ και θα παμε πθιταλεια ....

    θα ερθει η ελενιτσα και θα φτιαχθει τη γεφυρα

    θα ερθει και ο θυλλογος αγ νικολαου και θα θταματηθουν τα θκυλομπαρα πθθθθθθθθθθ

    θα ερθει και ο δημητρακηθ και θα λυθει και το αεροδρομιο.

    αλλα προπαντων θα ερθει ο πεθαμενοθ πρωην πολιτικο αποκαιδι- που μιλα για νεουθ- ονοματι αρισταρχιδηθ που θα μας θωθει ολουθ......

    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ .

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΔΗΜΗΡΑΚΗΣ , ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ΄? ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ .... ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ .....ΤΙΠΟΤΑ.

    Εστειλε η ελενιτσα επιστολη στο σγουρο....χαχαχαχαχ
    ε και , ο σγουρος πηρε το χαρτακι και σκουπισε το καφε απο το φλυτζανι. Χιλια δικια εχει η γυναικα
    ομως οταν εχεις να κανεις με λεφτα , αεροδρομια, εσπα, προστιμα κτλπ, δεν θελει επιστολες θελει αλλα πραγματα.

    Θελει καταρχην ο σγουρος απεναντι του να εχει μια δημοτικη αρχη μπετον, που οχι μονο θα ειναι ενημερωμενη αλλα θα λενε και ολοι τα ιδια πανω κατω. Εδω βγαινει ο καθε σουπερ μαριο και νομιζει οτι θα λυσει μονος του το αποχετευτικο.

    Και δευτερον χρειαζεται ενα δημαρχο με μεγαλυτερη υπομονη. Ξερουμε κυριε δημαρχε οτι εχεις κανει ουκ ολιγες προσπαθειες τοσο για το αεροδρομιο οδο και για τα σκυλομπαρα. Ξερουμε οτι κανεις προσπαθειες και για τη γεφυρα. Στο αποχετευτικο κανεις λαθος και στο χουμε ξαναπει.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΑ.

    ΑΝ ΜΕ ΔΜΑΡΧΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΑΡΓΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ.

    ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑΡΧ@ΔΙΚΑ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ , ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.

    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ


    κινημ. πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ άμα ξανάρθουν ο Χρήστοθ ο δήμαρχοθ , ο Χρήστοθ ο Αντιδήμαρχοθ και αυτή η μεγάλη προθωπικότητα τηθ πολιτικήθ ο Χρήστοθ ο θύμβουλοθ θα θωθούμε όλοι!!!!!

      Συμμαχείς με ό, τι βρεις και γλείφεις προς πάσαν κατεύθυνσιν για να βρεις λόγω ύπαρξης.

      Έχεις γελιοποιηθεί τελείως.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:54 π.μ.

      ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ μπλογκιτη...τι λες?Και μονο που ακουω τα ονοματα και σκεφτομαι τα προσωπα ανατριχιαζω.Αστο μωρε το βαρεμενο ,Τα πινανε χθες και εχασε το ρ ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ.απο τις σφαλιαρες που του ριχνετε και γελοιοποιει και τους ιδιους τους γελοιους που υποστηριζει .ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΖΑΒΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΚΠ, είσαι εκτός από γελοίος και κόπανος, μιλάμε για IQ ραδικιού και μπρόκολου!
      Με τη λογική σου βρε χοντρή μπριζόλα, πρέπει να μας διοικούν τα λαμόγια και να κάνουμε και τουμπεκί και να λέμε και ευχαριστώ. Ρε γλυφτη Α κατηγορίας, το ξέρουμε πως πράττεις έτσι, μπας και χτυπήσεις καμιά δουλειά, αλλά πλέον είσαι και ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ αν νομίζεις πως όλοι είμαστε λαμόγια σαν την τωρινή δημοτική αρχή που υποστηρίζεις! Αντε μπες στην αμμο, θάψου αριστερέ αγωνιστή μου, που θες να γλύψουμε και τα αρχιλαμόγια! Ουστ! και εσύ και ο τόφαλος η γυναίκα σου. ΧΑΘΕΙΤΕ από τη γη, την μολυνετε!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:19 π.μ.

      ΒΡΕ ΩΟΝ, ειναι δυνατον να τσαντιζεσαι με την ΣΑΠΙΑ ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΙΖΟΛΑ?Εδω εμφανιστηκε προ πενταλεπτου και ο Αλλος, του κινηματος και τα εβαλε με την Ελενη.Πηρε λεει, τις ψηφους λογω ΓΙΩΡΓΟΥ........Αστους δεν θα σταυρωσουν ψηφο ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ.Απο την ανακοινωση μεχρι το ψηφοδελτιο με 45 ατομα και ποσοστωση για γυναικες,ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ,εχουμε να τους υποστουμε ακομα.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΙ αλλα στη απελπισια τους που ξερεις...μπορει να τους παρουν.,Ακομα γυριζει η ροδα,κατσε και ΑΠΟΛΑΥΣΕ την παρασταση γυρω γυρω ολοι στην μεση ο κατσιριλολουδοβικος.Τελικα πλακωθηκαν οι συνεταιροι η ειναι κολπο?.Λεω να παω Λουτσα εχει ομιχλη κατα εκει?

      Διαγραφή
    5. Ναι, τσαντίζομαι, γιατί δεν αντέχω άλλο τα λαμόγια στο έχω ξεναπεί, πόσο μάλλον τους υποστηρικτές τους, τους κράχτες τους, που σαν κακόμοιρες ύαινες, τρώνε ότι περισσεύει από τα λιοντάρια... Δεν μπορώ να κάνουν και κύρηγμα τέτοια ατομίδια.. Μου γυρίζουν τα άντερα πρωί πρωί!!!

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:46 μ.μ.

      Να ηρεμησεις και να μαζεψεις ψηφους.ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.Να μην ειναι στον β γυρο, η ο γιατρος να βγει απο τον πρωτο γυρο.Ολα τα αλλα ,κοιμωμενες,καπαπιδια καταλογισμενοι τσαλαπετεινοι και κορακες ειναι στο ιδιο καλάθι ψηφοι.Μπορει να εχεις ενδοιασμους για καποιους απο το νεο σχημα και εγω εχω , οποτε μην τους σταυρωσεις.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ .για να απαλλαγουμεαπο τα λαμογια.

      Διαγραφή
  24. Ο Δήμαρχος δεν έκανε για κανένα θέμα τίποτα ούτε ένα τηλέφωνο δεν σήκωνε για να τρέξει κάποιο θέμα! Μόνο ότι του διαβίβαζαν τα δύο βαρίδια από την κυβέρνηση έκανε! Στο Δήμο το ξέρουν ακόμα και οι τοίχοι! Εδώ στο ΚΕΛ ήθελε να υπογράψει προϋπογεγραμμένο από τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ και Σγουρό «σύμφωνο συνεργασίας» Αγαπητέ ΚΠ από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι δεν είσαι ο τύπος του αγωνιστή και ας λες ότι είσαι κίνημα το πρώτο ανώνυμο κίνημα που συναντώ! Προπαγανδίζεις απλώς το Δήμαρχο με έξυπνο τρόπο τον βρίζει στην αρχή για να αποκτήσεις έρισμα και μετά περνάς σε τακτικές στήριξης δεν είμαστε χαζοί οι σχολιαστές σε αυτό το blog. Ζητάς αγώνα από τους άλλους όταν εσύ και το κίνημα σου δεν τολμάς να εμφανιστείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:23 μ.μ.

    Μπλογκιτες υπαρχει κοινος σκοπος για Σπατα και Λουτσα,Να ξεκουμπιστουνε οι νυν και οι κολαουζοι τους.Εκει συμφωνουμε οι περισσοτεροι.Αντε να το πραγματοποιησουμε ολοι μαζι. Ολοι οσοι δεν μοιραστηκαμε τιποτα ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ σαν υποζυγια τα δημοτικα τελη Κηφησσιας με υπηρεσιες Ισλαμαμπαντ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ,οσοι δεν μπορουν να απλωσουν την πετσετα τους στην αμμο που την σηκωσαν και εβαλαν ομπρελλοκαθισματα,οσοι δεν θελουν να κολυμπανε στο κολοβακτηριδιο,να παιζουν ρακετα σε παρανομα βαγονια που τσουλανε και μεγαλωνουν συνεχως καταπατωντας την παραλια,οσοι δεν θελουν να χορευει ο καθε μεθυσμενος στην ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,,και να ουρλιαζει ο καθε Τερλεγκας στον υδροβιοτοπο,οσοι δεν θελουν να πληρωνουν Δημαρχιακα ενοικια Κολωνακιου,οσοι δεν θελουν να μην πληρωνει ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΑΚ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ .ΑΥΤΟΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΥΝ.Αυτα ειναι τα εργα της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΕΕΕΕΕΕλοιπον αυτη την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ.Γιατι καταντια ειναι τετοια δημαρχιακη αρχη και να φυγει και να ξεχασουμε ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΠΑΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑ;;; ΚΙΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:47 π.μ.

    Βρε 1 32 ξερεις βεβαια οτι η χολερα μεταδιδεται πολυ ευκολα.Τι στην ευχη ανακατευεσαι με ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ?Ηταν δυο στο κινημα και εμεινε ενας μονος του και ζαβος.Η νοσος εχει προχωρησει..,εχει πιασει εγκεφαλο.Ουτε οι αλλοι χολεριασμενοι δεν τον παιρνουν γιατι το βλεπουν και σκιζεται στο γλειψιμο.Τωρα πες μου εσυ ,αληθευει οτι πλακωθηκαν οι δυο συνεταιροι η ειναι ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ?ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ,,,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΓΕΛΙΟ.Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ......αυτο το Ξερω εξ εγκυρων πηγων.ξυπνησαν βρε τα συντροφια επι τελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:07 π.μ.

    XΑΙΡΕΤΙΖΩ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ......ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ.
    Σε δυο σειρες ΔΥΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.
    Καιρο ειχαμε να σε δουμε,πως απο δω.....,παει και η Ελενη ,παει και ο Γιαννης....ο Γιωργος ειναι πονηρος και μονος....πλεον.Ποιος θα του γραφει ορθογραφημενα?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ?δυο υποψηφιου δυο ψηφοι δυο ορθογραφικα λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ "ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ...ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ..ΩΡΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειρωνεία = αστραπή του μίσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:17 μ.μ.

    ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ....ΒΡΥΣΕΣ ...(βρυζωωωωωω)ΤΟΥ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥ..... ΠΟΝΗΡΟΥ Κ.....ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...... μωρε δεν κανεις ψηφοδελτιο .....ΣΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ και δεν τους εδιωξε ο Αριστογειτονας ουτε η ανορθογραφια .Το κλουβιο σου κεφαλι και οι ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΟΥ τους εδιωξαν.ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ Η ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ?
    Δουλεια μου ειναι να ξεσκεπαζω τα λαμογια.Ωραια δουλεια..με ικανοποιηση.Δεν ειναι να κυνηγαω μπας και σταυρωσω υποψηφιο, για να παιξω ρολο στον β γυρο.Αν θελεις την γνωμη μου .ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Κατσε στην δουλεια σου, που οσο και αν μειωθηκε, ειναι δουλεια και ασε τις φιλοδοξιες.Βγηκαν νεα φρουτα δεν σε παιρνει,ετσι κακο παλιωμενο κρασι που εισαι.Δεν κανεις ουτε για ξυδι .
    ΑΝΤΕ χαιρετα μου τον πλατανο και δημαρχο καρτερει ΚΑΙ ΕΣΥ. το κακομοιρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:14 μ.μ.

    Λοιπον μπλογκιτες ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.τρεις διαφορετικες παραταξεις, τα εβαλαν μαζι μου.Αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι.
    Σημαινει οτι τους τσουζουν οσα γραφω,Σημαινει επισης ,οτι φοβουνται.Τα σκυλια που φοβουνται γαυγιζουν καθε περαστικο.Τα εξυπνα σκυλια η δεν ειδοποιουν καθολου ,ειχα ενα τετοιο που δεν γαυγιζε αλλα εβγαινε φαντης μπαστουνι ξαφνικα με τα 55 του κιλα,.η γαυγιζουν οταν πρεπει.
    Επισης και αυτο ειναι το καλυτερο, αναλωνονται μαζι μου ,εκθετοντας την δικη τους πραγματικη φυση,και οχι την μουτσουνα που φορανε για τις εκλογες στο ποπολο.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞ ΟΛΩΝ
    Κοιτανε να φοβισουν τον τσιλιαδορο κυνηγωντας καποιον που τους γυριζει, γυρω γυρω το τετραγωνο....και αφηνουν την πορτα ανοιχτη .Για ολα αυτα ειμαι πολυ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.Η δουλεια παει καλα,ο χρονος περναει ,ο αιφνηδιασμος ειναι η καλυτερη τακτικη,το εδαφος εχει προετοιμασθει ,ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΠΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΡΙΞΤΕ για να κανει καρπους το δεντρο .και να σταθεροποιηθουν οσο καποιοι χαζοι θα πετροβολανε τον ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ,που την δουλεια του δεν την κανουν οι καρποι, αλλα οι ριζες που ειναι βαθειες και τα φυλλα που ειναι θεραπευτικα. Αυτα ισως να Μην τα καταλαβαινετε οποτε ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΜΕ ΕΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ.Ου παντος πλειν ες Κορινθον....μονον οι αφελεις πιστευουν οτι θα πανε.κολυμπωντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1. ρε χρηστακη θα θελαμε να ξεραμε ειλικρινα τι τους εχεις κανει
    και τρως τετοιο βρισιδι... Ενταξει ουτε εμεις σε γουσταραμε-μας εισαι πολιτικα αδιαφορος- αλλα αυτο εχει μεγαλη
    διαφορα απο αυτα που σου σερνουν εδω μεσα....

    2. φιλε 9.44 μη μου ταραζεσαι, εχεις να ακουσεις εδω μεσα .....ειπαμε ειναι ΦΩΛΙΑ.
    αλλα το γεγονος οτι εδω μεσα στη φωλια στους 20 που μιλανε υπαρχουν και δυο τρεις που τους τα χωνουν κανονικα και τους ξεφτιλιζουν συνεχως , σημαινει οτι μαλλον εχουν φαει γκολ απο τα αποδυτηρια.

    3. Τωρα για το πολιτικο αποκαιδι 7.14 τα ειπε ολα ο 11.04. Γελαει ο κοσμος πλεον. Αφηστε τον να νομιζει οτι καπου προσφερει και αυτος, κανεις δεν ειναι τελειος.

    4.Και ειναι και το μοναδικο παραπονο που εχουμε απο το συγκεκριμενο ιστιοτοπο. Οτι αφησε μεσα απο μια γενικοτερα καλοπροαιρετη ελευθερια , να αναπτυχθουν πολιτικα σκουληκια σαν τον παραπανω. Εδω μεσα εγραφε ο δημαρχος , ο αντιδημαρχος , ενα σωρο μελη της αντιπολιτευσης. Εξ αιτιας του παραπανω σκουπιδιου φτασαμε να γραφει μονο αυτος αντε και απο πισω εμεις να τον βριζουμε.

    5. Επι της ουσιας κυριοι της δημοτικης αρχης , κυριοι της αντιπολιτευσης , τοπικα συμβουλια και επιτροπες οφειλετε να ξερετε οτι οι καιροι αλλαξαν. Οφειλετε να γνωριζετε οτι δεν μπορειτε να μας κοροιδευετε αλλο γιατι πολυ απλα δεν μπορουμε αλλη κοροιδια.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ , ΣΚΥΨΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

    κιν. πολιτ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. To όνομα "Χρηστάκης" από που προκύπτει; Αυτοκαρφώνεσαι;
      2. Δεν παίζεσαι! Η καρέκλα ίσως είναι για σένα και τους ομοίους σου το παν!
      3. Πριν μας έλεγες να πράττουμε ως πρόβατα, να πηγαίνουμε με το "ρεύμα του σγουρού βασιλικού" , ΠΑΛΙ το άλλαξες;
      Ο,τι να'ναι...

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:40 μ.μ.

      Βρε αναρτησιες, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΙΟ ΣΑΣ, στον ιστι οτοπο που λεει ο καπαπιπης? Δεν του εξηγειτε τι ειναι ιστιο και τι ιστος?Ο ΙΣΤΟΣ ειναι της αραχνης, της μαυρης χηρας, που εΙναι δηλητηριωδης ΤΟ ΙΣΤΙΟ αντικαθιστα το κουπι,ειναι τμημα του ιστιοφορου πλεουμενου,ΠΟΥ Αρμενιζει ο ιστιο τοπος σας......ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΩΛΕΑ ?Σαν να μιλαει η αντιτρομοκρατικη μου ακουγεται.ΦΩΛΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ?

      Διαγραφή
    3. γραψτε γραψτε
      ψευτοεπαναστατες της συμφορας ο κοσμος ξυπνησε εχει περασει πολλα
      ουτε στη πλακα δε σας παιρνει....

      κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ22 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:55 μ.μ.

      ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ και θα κλεισει το μπλογκ μεχρι τις εκλογες......ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ.....
      ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αλλοιμονο στους καθυστερημενους,,η παρασταση εχει αρχισει και θα δουνε το τελος χωρις να Ξερουν την αρχη.
      ΚΟΛΟΒΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ.

      ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ
      Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ....
      Αντε ,οψομεθα ες Φιλιππους ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ.Ο Βρουτος την πατησε ες Φιλιππους παιδες.τι και αν μαχαιρωσε τον Ιουλιο Καισαρα ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ.....

      Διαγραφή
  34. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:30 μ.μ.

    Βρε σεις,,,εγραφε δημαρχος εδω ,εγραφαν αντιδημαρχοι ...για φαντασου.....και τους σουταραμε και εχασε η βενετια βελονι και το μπλογκ την ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΟΦΙΑ.Και τι ζητανε παρακαλω?ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ .....
    ΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΑΣΟΥΡΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΖΗΤΑΣ ΦΙΜΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΟΥΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ?ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Αλλου σας βριζουν με πολυ χυδαια λογια.Τουλαχιστον αλλοι 5 σας λουζουν και απο αλλου.Δεν σας σωζει αυτο ...ξεχαστε το .Ελα βρε 9 44 να Ξανακανετε παραταξη γιατι διαλυθηκε το μαγαζι,και δεν φταιει η ωραια ελενη φταιει ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΠΑΝΟΣ.Ουτε δυο μηνες δεν εμειναν πολυ αργα πια.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΓΚ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.Μπα μαλλον ο 11 ο4 ειναι ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΣ,ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ,ειναι ενας η δυο ?Ετσι και αλλιως τους βαραμε,αντε να εβαλαν και γυναικεια ποσοστωση βαρεων βαρων , που λεει και το ωον και να εγιναν τρεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. και για να μη ξεχνιομαστε....

    ΤΑ ΝΕΑ 19.02.14


    Τέλος στην «ασφυξία» 280.000 κατοίκων στην Ανατολική Αττική

    Ανάσα σε περισσότερους από 280.000 κατοίκους της Ανατολικής Αττικής αναμένεται να δοθεί με την ολοκλήρωση των δύο Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων, τα οποία ξεκίνησαν με πρωτοβουλία και πόρους της Περιφέρειας Αττικής.


    1.Τα έργα αναβάθμισης του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Μαρκοπούλου, το οποίο θα εξυπηρετεί 80.000 κατοίκους της περιοχής και θα οδηγήσει στην κατάργηση 50.000 βόθρων.

    2.υπό κατασκευή εγκαταστάσεις του ΚΕΛ Κορωπίου - Παιανίας. Πρόκειται επίσης για ένα σημαντικό έργο καθώς θα δημιουργηθεί αποχετευτικό δίκτυο μήκους περίπου 90 χιλιομέτρων, το οποίο σε πρώτη φάση θα εξυπηρετεί 135.000 κατοίκους και με την προβλεπόμενη επέκτασή του θα καλυφθούν πάνω από 200.000 κάτοικοι.!!!!! -40000 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΡΩΠΙΩΤΕΣ-

    Δημαρχε μια και σ αγαπαμε πολυ σου λεμε ξανα οτι αυτοι που φωναζουν εχουν δικιο.
    Σταματηστε να λετε αηδιες για κελ στα ορια του δημου μας και πιεστε για τη παραπανω λυση ΧΩΡΙΣ
    ΚΕΛ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

    ΑΥΤΑ....

    ευχαριστουμε

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ19 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:43 μ.μ.

    ΣΑΛΠΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΙΟ ΤΟΥ ...Η ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ COPY PASTE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αμα κατεβουμε
    πεστο και σε μας να το ξερουμε.....

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιάννη, σε ξέρουν όλοι ποιός είσαι. Τι κίνημα πολιτών μας λες. Φανερώσου. Καλύτερα να βάλεις υποψηφιότητα στην περιφέρεια που δεν ξέρουν τι πρεσβεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ20 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:31 π.μ.

    Με το σγουροκεφαλο θα παει?Ελεος Σπαταναιε..θα το ξεφορτωθειτε εσεις και θα το στειλετε σαν εξαγωγιμο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΑΤΑΝΕΙΚΟ ΠΙΑΤΟ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΠΑΞ ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ20 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:36 μ.μ.

    Μην ανησυχειτε μπλογκιτες.ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ, αλλα εδω ειναι ακομα οι περισσοτεροι.
    Ο ΘΩΜΑΣ καλα εκανε και εκοψε γιατι το ειχαν καταξευτηλησει το πραγμα.Ας μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
    Στην πολιτικη το χειροτερο,δεν ειναι να σε βρισουν Το χειροτερο ειναι να ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ.Αφου λοιπον ανελαβαν μονοι τους να σκαψουν τον λακο τους εεεεεεε ας βοηθησουμε στο σκαψιμο του λακου που θα πεσουν μεσα.Εχει πολλους μπλογκιτες με .κοφτερα σχολια και ΚΡΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ .Ας βοηθησουν στο σκαψιμο και το οριστικο θαψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θα ήθελα να συγχαρώ τοπική εφημερίδα για το άρθρο προβολή υποψηφίων για τον Δήμο Σπάτα – Αρτέμιδα και ειδικά για την αναφορά στη κα. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση η οποία ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ στο να κάνει
    ΤΙΠΟΤΑ όπως βέβαια και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι και Δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΔΩ ΜΠΗΚΑΝΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ Α.Ο.Α ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ20 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:40 μ.μ.

    Καλα βρε παιδες, πως η ΕΙΔΙΚΗ ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ,στραβωθηκε και δεν ειδε τις εργασιες στο βαγονι?Εκει που χοροπηδανε στα αυθαιρετα στις ΧΟΡΟΕΠΕΡΙΔΕΣ, υπαρχει ελεγχος για πυρασφαλεια, Η αν συμβει οτιδηποτε, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?Γιατι απο καψιμο καλα παμε μας τσουρουφλισε η ΕΙΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.Δεν μου λετε μπλογκιτες εχουν μοιρασει την παραλια σε περιοχες,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ οπως οι μαφιες τα νυχτερινα κεντρα?
    Βαρατε αλυπηταΔεν εχουν κανονες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ.
    Πρεπει να τους ξεφορτωθουμε με επιθεση ολοι μαζι,ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ20 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:41 μ.μ.

    Καταρτιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΦΥΓΕΤΕ EAST COAST 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΔΕΡΦΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ABELOGARDEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ20 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:48 μ.μ.

    ,Και αναρωτιομουν και εγω ο ΑΦΕΛΗΣ, πριν σχεδον τρια χρονια ,ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΣ, η Αρτεμιδα εχει τετοια παρανομια.Μεχρι που ρωτησα σοβαρους ανθρωπους ,απο Σπατα και Λουτσα και μου εξηγησαν τα καθεκαστα.Τοτε και εγω θυμηθηκα την ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ και στον Πριονη και στην αποκαθηλωση του πρωην Ραφηνας και ειπα να την χρησιμοποιησω.Βλεπεις εγω δεν ειμαι τοοοοοοοσο σοβαρος που να μην θελω να ανακατευτω με τα πιτουρα.Πιστευω οτι αν δεν μπεις στον βοθρο μονος σου δεν ξερεις ποσο καλα καθαριστηκε Ετσι αποφασισα να χωθω εδω μεσα ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑΤΑ ΜΟΥ. Νωρις καταλαβα ποιοι μαχονται τα λαμογια.Ετσι δεν χρειαστηκε να ρωτησω πολλα,Πεισμωσα λοιπον και ειπα θα τους αλλαξω τον ΑΔΟΞΑΣΤΟ τα επομενα τρια χρονια, μεχρι τις εκλογες.Και αν δεν αλλαξει τιποτα εεεεκαι τι εγινε ,,δεν θα σωσω μονος μου την ελλαδα θα κανω ομως ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ, ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ,ΔΕΝ Αποπροσανατολιζομαι.ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ και σας καλω να κανετε και εσεις το ιδιο. για τρεις μηνες,Διαβολε εγω το κανω τρια ΧΡΟΝΙΑ.και δεν βαρεθηκα να τους πολεμαω,Εχουμε ΠΟΛΕΜΟ κατα της λαμογιας και δεν θα τον κερδισουμε αν δεν συσπειρωθουμε και δεν βγαλουμε ΑΛΛΟΥΣ.Εχω και εγω οπως και πολλοι απο εσας τους ενδοιασμους μου για καποιους ΟΜΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ που εχουμε ,δεν μπορει να βρεθουν Δεν πανε να με κυνηγανε τα καπαπιδια, οι κομισμενες με τους προστατες τους βασιλοφρονες υποχθονιους ,οι τσαλαπετηνοι ,οι κορακες .ακομα και τα συντροφια ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΞΕ ΚΟΥ ΚΟΥ ΛΩ ΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΕΡΜΑ Καντε οτι νομιζετε δεν με πιανουν τα σχολια σας .Εσεις κουραζεσθε λαμογια να γυρνατε γυρω γυρω και να με κυνηγατε αφηνοντας ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ να τελειωσουν την δουλεια που αρχισαν και ειναι το να ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ απο την πλατη μας, που μας ζαλωθηκατε με την κοροιδια που πουλησατε στους αφελεις. ΤΕΡΜΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ .Πλαγιωμενοι υπαρχουν μονον ,και θα τους φαμε ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν γινεται τιποτα με τη περιπτωση σου ειλικρινα.....
      πρεπει να εισαι ο μονος ανθρωπος που θα φας ξυλο οχι απο μας αλλα απο τους
      δικους σου με αυτα που λες.....

      1. Ψηφιστε ενεργοι πολιτες νεους ανθρωπους και αφθαρτους χαχαχαχαχα

      ο ποθουλακης χρονια δημ συμβουλος νεος και αφθαρτος.... ναι ρε η πιπιλα του λειπει....

      2. εγω δεν σας λεω τι να ψηφισετε αλλα ριχτε μαυρο στους παλιους και ασπρο στους νεους...........

      του οπας......

      3. Οποιαδηποτε διαφορετικη πολιτικη τοποθετηση απο αυτη που σας λεω να κανετε- βλ ψηφο προς ραφτοπουλου η κιτσομαρκο- σας εντασσει στο κλαμπ των ανορθογραφων, των ασυντακτων και των πολιτικα διεφθαρμενων.....

      ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ....

      4. Τωρα για καποιους λεβεντες που λενε εδω μεσα οτι στηριζουμε δημαρχο....., οταν εχεις φαει κασιμη και χασαπη, ο κιτσομαρκος -αυτο το συμβολο της μετριοτητας- φανταζει θεος......

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ21 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:15 π.μ.

      ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΑΚΟΜΑ.Αυτο ειναι πολυ καλο ,το να ασχολουνται μαζι μου και με τον Ποθουλακη μονον ,επιασαν λιγο και την Κυρια Ελενη (αυτο για τις ....μετα φεμινιστριες) και εκει ...ΦΡΕΝΑΡΑΝ.ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ....καλα ολους τους γλειφει μαζι?ΔΕΝ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ?Αλλος που θα δωσει ξυλο ....Τα παλληκαρια του ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ......εν δρασει .......

      Διαγραφή
    3. Αριστογείτων να μου επιτρέψεις να σε ενημερώσω γιατί μου φαίνεσαι καλοπροαίρετος. Π.χ. μία λέγεται Μαρία Παπαγιάννη. Εάν δε θέλουμε να είμαστε σεξιστές, μισογύνηδες κλπ:

      Την αποκαλούμε κα Παπαγιάννη ή κα Μαρία Παπαγιάννη ή απλώς όλο το ονοπατεπώνυμο δηλ. Μαρία Παπαγιάννη ή έστω με το επώνυμο σκέτο (η Παπαγιάννη).
      Στη γυναίκα το κτητικό "μου" (Μαρία μου) έχει τάση υποτίμησης, περισσότερο από το αντίστοιχο στον άνδρα, που ηχεί με διάθεση οικειότητας (Γιώργο μου).
      Ομοίως τα υποκοριστικά, Μαριώ, Μαρούλα κλπ. και ακόμα χειρότερα το κυρά - Μαρία. Το τελευταίο ηχεί άσχημα ακόμα και στο αντίστοιχο προς άνδρα (κυρ - Γιώργο).

      Καμμιά φορά λέγονται πράγματι χάριν οκειότητος, όπως συνήθως στα δικά σου σχόλια. Όμως ειδικά όταν αναφερόμαστε σε γυναίκες που εκτιμούμε, που κατέχουν κάποια επαγγελματική ή πολιτική θέση, επιστημονική ιδιότητα κλπ. ας το κάνουμε όπως αρμόζει.
      Μη φτάσουμε στο χάλι κάποιων ελληναράδων, που αποκαλούσαν την Καγκελλάριο, ...Αγγέλα!

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ22 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:43 μ.μ.

      ΟΚ θα μιλαω και στις γνωστες μου με το επιθετο ,αν αυτο απαιτει το τοπικο σαβουαρ βιβρ.
      ΕΓΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΩ( εεεεε οχι ολες..μονον οσες ειναι κυριες)..ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΟ.

      Διαγραφή
  48. Σημερα ετυχε και μου επεσε στα χερια μια τοπικη εφημεριδα. Διαβαζοντας την μπερδευτηκα και νομιζα οτι διαβαζα προεκλογικο φυλλαδιο υποστηριξης της Μπαρμπη και δηλωσεις του Δημαρχου που πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν εχει καταλαβει τιποτα 3.5 χρονια στην εξουσια. Ειδα και ανακοινωση του Γιαννη για υποψηφιοτητα ως Δημαρχο που στα Σπατα μεχρι και σημερα δηλωνει οτι δεν ξερει θα δει.Τελικα εχει παλι και χανεται καθε σοβαροτητα παλι πριν καν αρχισουν οι εκλογες. Η Μπαρμπη που 3.5 χρονια τωρα στην αντιπολυτευση δεν εκανε απολυτως τιποτα ως ατομο μια προταση μια ενεργεια ελειπε σε μεγαλο αριθμο συμβουλιων, ψηφισε ναι για τον ορισμο συμβουλου για την στηριξη του Δημου στην κατασκευη του ΚΕΛ στο Πλατυ χωραφι, συμμετειχε στη ενω υπηρχε προσωπικο κωλυμα στην συνεδριαση για την εξοφληση χρεων του Δημου προς ιδιωτες ενω ηταν και τιμολογια οικοιου προσωπου μεσα! Ο Δημαρχος που σωνει κι καλα θελει να φερει το ΚΕΛ στο Πλατυ χωραφι, που ακομη διωχνει τα βαριδια, που ......... τελειωμο δεν εχει. Ισως πρεπει καποιοι να καταλαβουν οτι οσες εκτατες εκδοσεις εφημεριδων και να χρηματοδοτησουν ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο. Λογω της κρισης εχει γινει υποψιασμενος και παλια κολπα δεν θα περασουν ευκολα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ21 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:04 π.μ.

      ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ στις προηγουμενς εκλογες ,πηγαινε χιλιαρα η ολοσελιδη.Τωρα λογω κρισης μειωθηκε.Υπαρχει ψωνιο που εχει σκασει μεχρι τωρα ενενηκοντα και δεν εννοω την κυρια.ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ.Οι τοπικοι ανεξαρτητοι περιμενουν τις εκλογες να ρεφαρουν.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ομως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
      Δραστε λοιπον αναλογως ,Τις φυλλαδες τις εχω σε ενα ραφι κι δεν τις ανοιξα καν.Τι να δεις τον Γιαννη με τους παγανιστες η τον Λουδοβικο?Απλως μετραω ποσα εσκασαν δεν τις διαβαζω.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ image makers ,που μας ζαλωσαν τους νυν.Αν εχεις καμμια παλαια, δες τι γραφανε φια τον Λουδοβικο ΤΟΟΟΟΟΤΕ....ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ

      Διαγραφή
    2. Α ρε μεγάλε Αριστογείτονα, είσαι το διαμάντι της πόλης μας!! Όλοι σε εσένα θέλουνε να επιτεθούνε! Όλοι με εσένα θέλουνε να τα βάλουνε σε αυτή τη πόλη! Ξέρεις γιατί? Επειδή σε φοβόνται!! Είσαι τόσο ικανός και τόσο ενημερωμένος που σε φοβόνται!

      Απλά καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λίγο και να κατέβεις απο κει πάνω που έχεις σκαρφαλώσει! Κατέβα και λίγο κάτω με εμάς τους κοινούς θνητούς μεγάλε Αθάνατε Αρειστογείτονα! Όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να πέσεις και να χτυπήσεις τα ωραίο και γλυκό προσωπάκι σου... και τι θα κάνουμε όλοι μας μετά χωρίς αυτή τη θεική παρουσία!!!

      Α ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ!!! Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!!!

      Διαγραφή
  49. ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΚΔΟΔΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ21 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:06 π.μ.

    ΜΕΤΡΑΤΕ ΧΙΛΙΑΡΑ Η ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστογείτονα δεν μας είπες τη νύχτα πόσο τη χρεώνεις???

      Διαγραφή
  51. πουλημενος εισαι ρε?

    που σηκωθηκες στις 6 το πρωι να βγαλεις μεροκαματο......

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ....ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΡΥ....

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ....

    ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ22 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:46 π.μ.

    ΞΥΠΝΑΩ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ
    ΔΕΝ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΒΛΑΚΩΔΩΣ
    ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ
    ΚΑΝΩ ΚΟΛΥΜΠΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ.....
    Ασε που θα δαρθεις με λαθος ανθρωπο, με τετοια βλακεια που σε δερνει
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ .ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    Να σου πω τωρα και το πιο αστειο .Μπορει να πληρωνεις για να με διαβασεις και να μην το ξερεις καν ΒΟΥΡΛΟ.ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ.Αν και εσυ διαβαζεις μονον για να κανειςcopy paste,Εχεις παρει
    εξειδικευση.ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΚΑΤΟΛΟΓΟΣ Κ.ΚΑΠΑΠΙΔΗΣ.Τωρα φλερταρεις την κοιμισμενη να σε περιμαζεψει?Κοιμισμενη μπορει να ειναι αλλα ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ?ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΛΕΟΝ.Δεν θα μπορεσεις να κατεβεις καν .Παω και στοιχημα με τους μπλογκιτες.Να δω ποιος θα πονταρει σε εσενα......ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.Εκεινα τα περι συζηγου που εγραφες ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΣΟΦΙΑ...ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ειμαι γυμνασμενος ομορφος κανω κολυμπι..... αναζητω κυρια μορφωμενη, εως 50 ετων κατοικο βπ για συντροφια ........ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΝΑ........ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ22 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:21 π.μ.

















    Ιδου τι ψηφισατε και τι ΞΑΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ.......


    Μολις ΞΥΣΕΙΣ λιγο, βγαινει η μποχα ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ
    Την ωρα που ο φυσιολογικος κοσμος κοιμαται 2 30 ενας ΑΚΟΜΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΚΟΣ πηδαει απο εδω και απο εκει, γλειφοντας ολη την βρωμια της τοπικης πολιτικουρας.

    τωρα ξερετε ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ αν ψηφισετε τους ιδιους.,
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ Αριστογειτονα δεν λεγεται.....

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
    Καιρος να τους σβησετε....
    ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΣΗΚΩΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ .....ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.Αντιληφθηκατε πιστευω ποσα κεφαλια εχετε να κοψετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΤΟΜΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ....

      ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΝΩΡΙΣ ΠΑΝΕ ΓΙΣ ΚΟΛΥΜΠΙ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ....

      ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. Είσαι εμετικός. Σεβάσου λίγο, όχι εμάς τους αναγνώστες, αλλά την οικογένειά σου. Πάντα ήσουν φαιδρός, αλλά τώρα ξέφυγες τελείως.

      Διαγραφή
    3. Οι αληθειες φιλε προκαλουν εμετο....

      εσας παντα σας σεβομασταν και θα σας σεβομαστε. Τα πολιτικα αποβρασματα σαν τον παραπανω μας ενοχλουν.

      τωρα αυτα που μας λες για οικογενειες δεν τα καταλαβαινουμε. Παλι με λαθος ατομα ομιζετε οτι μιλατε....

      κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    4. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ... ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ LOOSERS...

      Διαγραφή
  55. ΛΟΥΤΣΙΣΤΑΝ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ..ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ..ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ22 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:02 π.μ.

    ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΧΗ, που μπορει να αρρωστησες,αλλο το ΑΚΥΡΟ αλλο το λευκο ,αλλο το μαυρο.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΜΠΛΟΚΓΙΤΗ.Για σκεψου το καλυτερα και πες μας πως ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?Κα μονοι τους να μεινουν, θα ψηφισθουν μεταξυ τους και καλυτερα τους ,θα ξανα κατσικωθουν για αλλα τεσσερα.Σιγα μην τους πειραξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Η ΑΠΟΧΗ.....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ που να μην εβγαλε κυβερνηση γιατι δεν πηγαν να ψηφισουν οι ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ?Επι των ψηφισαντων βγαινουν ακομα και αν οι ψηφισαντες ειναι η μειοψηφια .Ας προσεχαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ..Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ. ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη, τόσα χρόνια ο κόσμος γιατί δεν ψήφιζε τους άξιους; Και όμως έβαζαν υποψηφιότητα, αλλά προτίμησε κάτι καταλογισμένους δημάρχους και δε συμμαζεύεται. Κανείς δε μας φταίει στην Αρτέμιδα, όταν τρέχουμε πίσω από τον κάθε αχρείο που τάζει διορισμούς κλπ. Ποιά κατάρα αρβανίτικη, ευλογία αρβανίτικη να λες, πάλι καλά που υπάρχει το τοπικό των Αρβανιτών και ξέπλυνε και τη δική μας την ντροπή!

      Διαγραφή
  58. Δασκαλε που διδασκες διαχειρηστη του μπλογκ!!! πριν 3 μερες εγραψα 2 σχολια στα οποια δεν εβριζα ουτε εθιγα ΚΑΝΕΝΑΝ και ομως τα σχολια μου τα εσβησες !!!! γιατι αραγε ??? επειδη δεν εκανα επιθεση σε ενα Συγκεκριμενο ατομο και σου εκανα χαλαστρα ??? αν θελεις να εισαι εντιμος και αντικειμενικος να αφηνεις ολα τα σχολια που γραφονται ειτε σε συμφερουν ειτε οχι αυτο θα πει αντικειμενικη ενημερωση αλλιως ειναι κατευθυνομενη και λογοκρινομενη !!! ο καθενας εχει την γνωμη του και μπορει να την γραφει ,πως δε σβηνεις και τα υβριστικα και εμπαθη σχολια που εχουν αποδεκτη ενα και μονο ατομο?? μαλλον πρεπει να το ψαξω για το τι γινετε εδω μεσα και ποια συμφεροντα εξυπηρετουνται !! αντε να δουμε ποτε θα σβησεις και αυτο το σχολιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ 1960 ΕΥΓΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΑ..ΣΠΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ..ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΓΕ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ..ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΤΣΑΡΑ..ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:45 μ.μ.

      Εσυ αμπελοκηπε , δεν διαβασες Αληθεια, για τον προεδρο?χααααααανεις.....ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ..αλλα τι το κανει?

      Διαγραφή
    2. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG..ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ..ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ

      Διαγραφή
  60. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ22 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:30 μ.μ.

    Eγω θα πρωτοτυπησω παλι.
    Σαν ο κυριος αποδεκτης ολης ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΣκαι της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ,σαν ο κυριος στοχος ολων των διαπλεκομενων ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ οτι δεν με ενοχλει το βρισιμο.Με ενοχλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. .Αυτο που θα συμβει,μετα βεβαιοτητας ,ειναι οτι ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΣΟΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.Αυτους και ΜΟΝΟΝ εξυπηρετει το προεκλογικο κλεισιμο για λογους ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ.
    Εγω ενα εχω να πω.
    ΑΙΔΩΣ ΛΟΥΤΣΟΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ.
    Αν δεν καταλαβαινουμε ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ , και ΓΙΑΤΙ τοτε ειμαστε αξιοι της τυχη μας.
    και δεν ειναι τυχη ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΩΜΑ επειδη εισαι νεος σου αφιερωνω ενα ωραιο τραγουδι
    ελληνικο πρωτα
    εχε τα ματια σου ανοιχτα βραδυ πρωι
    γιατι μπροστα σου παντα απλωνεται ενα διχτυ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΒΡΟΓΧΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΤΕΙΣ
    κανεις δεν θα μπορεσει να σε βγαλει
    ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΛΩΣΤΗΣ
    και αν εισαι τυχερος ξεκινα παλι

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΙΓΟΝ ΡΟΚ
    ΒΟΝ JOVI
    WE ALL ......?
    αν δεν ξερεις απο ροκ ...ασε..δεν εισαι νεος σε πηρανε τα χρονια και δεν το καταλαβες.
    Ακομα πιστευεις οτι ειμαι γερος?ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΠΡΑΜΣ.....?

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΙΟΛΟΥ Πειραμα παλι κανω ενα ειδος ατομικης δημοσκοπησης,,,συνεχιστε.... ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ .....
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:22 μ.μ.

    Σημερα διαβασα ολα τα εγγραφα,ολες τις απαντησεις,ολες τις κοινοποιησεις,ειδα ολες τις φρωτογραφιες της Β 1 ,ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ,ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ολα οσα δεν βλεπουν ΤΟΣΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ και ολα οι διαβολοι που ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ

    Ουτε μια απαντηση δεν εχει δωσει κανεις τους.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ
    ΣΕ 8 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ.
    Μονον μαιμουδοδελτια μαιμουδο κομματικα παιγνια,μαιμουδο χορους μαιμουδο σχολια
    Γεμισε Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ
    ονοματα πραγματικα θα βαλετε στα ψηφοδελτια η θα βαλετε φωτογραφιες με μασκα αποκριατικη?
    Παντως στην νεα φωτο της ωραιας, Η ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ ΣΕ ΦΛΟΥ .....ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ,με φωτισμο κοκκινο . μονον η δεκα εντολες και ο Μωυσης λειπουν για να γινει ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ για την μεγαλη εβδομαδα Η ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ......
    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ IMAGE MAKER.....εχω μεινει αναυδος στην Αν Ακ την εχουν αναρτημενη την αφισσα ...,.
    ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΣΚΕΤΟ ΦΩΤΟ ΜΑΓΑΖΟ.......Μας αλλαξε τα ΦΩΤΑ.και μας τυφλωσε η λαμψη του πολιτισμου της ΛΟΥΤΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:42 μ.μ.

    Eκλογικη εκτιμηση.Προς το παρον εχουμε δυο αυτονομους loosers.Tωρα παμε για τριτο.
    Οταν μαθω για το κομματικο ψηφοδελτιο και το ομοσπονδιακο προβλημα εμπλοκης θα σας πω και το τριτο.Τελικα θα κατεβουν πολυ λιγοτεροι απο τους διαφημισθεντες.Η διαφημιση σκοπο εχει να τους φωναξουν οι αλλοι ,και να εμφανισθουν σαν παραγοντες.Αυτο σιγα σιγα ξεκαθαριζει,Καποιους δεν θα τους φωναξουν και δεν πανε να απειλουν για αυτονομη καθοδο...θα τα μαζεψουν.γιατι ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ στην οποια απεβλεπε η απειλη καθοδου.Τα ΧΑΡΤΙΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ..Τα πουλια και τα πουλακια στεναζουν.Οι πασιεντζες μαλλον ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ .....ΤΟ ΤΙ ΕΣΟΥΡΑ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.....ολες τις πληροφοριες για τα εργα και ημερες που ειχα μαζεψει.Με σκυφτο κεφαλι με ακουγαν αρα.....αναμενω φως ανωθεν......Τα υπολοιπα ΠΕΡΙ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΝΗΣΙΑΣ αυριο στην Ραφηνα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ , ΘΑ ΤΑ ΣΟΥΡΩ ΑΡΜΟΔΙΩΣ .πιο ψηλα.
    ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΩ πειστικοτητα οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα γιατι ειναι ολα αληθειες ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ..ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ..ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΟ ΠΛΕΟΝ.ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πω, πω, το απόλαυσα απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ποθουλάκης εναντίον όλων των παρατάξεων και εναντίον όλων των λαμογιών και καμιά εικοσαριά στημένων κλακαδόρων της πλάκας που είχαν κινητοποιήσει οι Ραφτοπουλέοι για να γίνει λέει το παράνομο γήπεδο στην παραλία, όπως «γίνεται» κάθε φορά πριν τις εκλογές, που όπως κατάλαβα και διάβασα στα έγγραφα του Υπουργείου οικονομικών που δημοσίευσε η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι τελείως παράνομο και παραδίπλα του μπόλικοι καταπατητές της δημόσιας έκτασης στην Αλυκή. Οι δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν ομόφωνα καταχειροκροτούμενοι από τους ανόητους που γιούχαραν τον Ποθουλάκη γιατί διάβαζε ένα έγγραφο που ενοχλούσε και προφανώς δεν ήθελαν να ακουστεί. Προφανώς δεν περίμενε κανείς να τους πείσει, όμως και το ότι τα έβαλε με όλους για αυτά που τίμια πιστεύει, αγνοώντας πολιτικό κόστος πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Τα "έχωσε" πάντως ιδιαίτερα στον Γκινοσάτη (και στον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και στο Ραφτοπουλέϊκο δείχνοντας την Μπάρμπη. Κασίμης, Μάρκου, Τούντας, της αντιπολίτευσης «κότες», το ίδιο και οι Λιανός, Κρόκος, Μπέκας, κλπ, που ψήφισαν το φιάσκο του γηπέδου, αντί να πουν την αλήθεια και τουλάχιστον να σχεδιάσουν έτσι ώστε να γίνει κάποτε ένα γήπεδο στην Αρτέμιδα και όχι άλλο ένα αυθαίρετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:56 π.μ.

    Οι ποδοσφαιροφιλοι ψηφιζουν βλεπεις μπλογκιτη......Σε ολους θα υποσχεθουν νομιμοποιηση.Στους ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ,,σε οσους δεν πληρωνουν,σε οσους δινουν δουλειες ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?
    Ετσι εκαναν τοσα χρονια ετσι συνεχιζουν.Το θεμα ειναι αν υπαρχουν ακομα ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ που για να εχουν ενα ΨΙΧΟΥΛΟ ,χαριζουν το καρβελι .Αν υπερτερει η ανοησια μην περιμενετε ΑΠΑΛΛΑΓΗ.Αν οι εραστες της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ειναι περισσοτεροι, εεεεε ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΦΑΝΕ.ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.
    Εξαντληθηκε η μαγκια στο μπλογκ και δεν τους εμεινε για τα ΔΣ.
    Εξαντληθηκε φαινεται ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ γιαυτο δεν αναρταται και ΕΔΩ.
    Δεν πειραζει παιδες.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.
    Το παιχνιδι συνεχιζεται και γκολ δεν μπηκε ακομα.
    Κραταμε γερα.ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΘΑ ΦΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΕΤΟ..ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΜΑΠΑ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΥΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ..ΑΡΒΑΝΙΤΟΜΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΙΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ..ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΟΥΣΚΟΥΔΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ! ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ???

      Διαγραφή
    2. ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕ..ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΟΜΕΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΡΑΣΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ..ΑΝΑΛΩΣΙΜΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ..ΒΑΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ

      Διαγραφή
    3. Βουσκουδάκη κατάλαβες εσύ τι έγραψες???

      Διαγραφή
    4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΝΕΒΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ,ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟΑ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:54 μ.μ.

      ΒΡΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΕ ριξτε μια κλωτσια ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ......Ριξε και για εμενα γιατι ψηφιζω αλλου.
      ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ θα τους φαμε αν νομιζουν οτι ειμαι ο Ποθος και ο Αραμις
      Ο Ντ Αρντανιαν ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΡΙΞΤΗΝ ΟΠΩΣ Ζιπε,Καρεμπε ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ ..,και θα τους διαλυσουμε απο την πρωτη Κυριακη....

      Διαγραφή
    6. Αμπελο...τετοια. Αλλη ασυναρτητη χαβουζα μας προεκυψε. Ωραιος τροπος να αντιδραει καποιος. Λουτσα, τι να πεις..................

      Διαγραφή
  66. Φίλε Αρισογείτων και φίλοι μπλογκίτες,

    Θεωρώ οτι έχεις αποκαλυφθεί και καλό είναι να μην κρύβεσαι πια. Καλό είναι να αρχίσεις να γράφεις με το πραγματικό σου όνομα και όχι με ένα ψευδώνυμο! Εφόσον μπορείς να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου και τα γραφόμενά σου δεν χρειάζεται να κρύβεσαι άλλο πίσω απο την ανωνυμία που σου προσφέρουν τα Blogs. Μπορείς να λασπολογείς, να συκοφαντείς, να παίζεις το παιχνιδάκι του αρχηγού σου και υποψηφίου δημάρχου.

    Χθές στις 6:03 είπες οτι βιάζεσαι, γιατί έχεις να κυνηγήσεις μεγάλα πουλιά (και εμείς τα κοτόπουλα δεν σου κάνουμε). Πού πήγες όμως και τι έκανες δεν μας είπες? Ποιά είναι τα μεγάλα πουλιά που πήγες να κυνηγήσεις δεν μας είπες? Μετά τις 6 το απόγευμα που πήγες λοιπόν και τι έκανες θα μας πείς ή θα παίζουμε κρυφτό? Εγώ δεν μπόρεσα να έρθω αλλά ενημερώθηκα οτι ξεφτυλίστηκες. Ξεφτυλιστηκες μπροστά σε όλο το δημοτικό συμβούλιο (ακόμα και ο αρχηγός σου με ερωτηματικό βέβαια, αλλά το υποστήριξε), μπροστά στα παιδιά απο τις ακαδημίες του Α.Ο. Αρτέμιδος, μπροστά στους γονείς τους και μπροστά σε πολλούς πολλούς πολίτες της πόλης της Αρτέμιδος και των Σπάτων. Έμαθα οτι θέλεις να κάνεις σε μηνύσεις κιόλας επειδή σε... ζορίσανε κάποιοι γονείς. Είμαι πλέον σίγουρος, μετά τη χθεσινή ενημέρωση, οτι το πρόβλημα σου είναι ψυχικό και όχι κάτι άλλο. Ή μάλλον είναι και ένα κόμπλεξ που βγάζεις στη Ραφτοπούλου και στο Γκινοσάτη. Τη πρώτη επειδή τη ζηλεύεις και τη φθονείς, το δεύτερο επειδή δεν τον φτάνεις αλλά σε έχει κάνει και ξεφτύλα γενικώς. Μάλλον είσαι για λύπηση.

    Απο την άλλη θαυμάζω το γεγονός οτι καταφέρνεις με μαεστρία να αλλάζεις ύφος στη γραφή σου για να μη σε καταλάβουμε. Μιάς και στην εφημερίδα που γράφεις δεν μπορείς να γράφεις ανώνυμα όπως εδώ, οπότε πρέπει να συκοφαντείς επώνυμα. Άρα αυτό σε κάνει κα προσεκτικό σε εκφράσεις. Όμως η εμπάθειά σου σε προδίδει. Θίγεις συνεχώς τα ορθογραφικά λάθη των άλλων που έχουν αντίθετη άποψη με εσένα. Όμως κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Έτσι και εσύ κάνεις συστηματικά ένα ορθογραφικό λάθος. Τη λέξη σχόλια που χρησιμοποιείς συχνά, τη γράφεις με λάθος τρόπο : σχόλεια. Η αυτόματη διόρθωση του Word δεν σε διορθώνει γιατί καταλαβαίνει οτι εννοείς σχολεία. Δε ξέρω αν πήγες σχολείο για να μάθεις γράμματα, ή απλώς ήθελες να μάθεις να συκοφαντείς ανθρώπους, αλλά προδόθηκες πια... Προδόθηκες επειδή αυτό το λάθος το κάνεις συστηματικα και στη φυλλάδα που γράφεις και λασπολογείς. Στη σελ. 22 της φυλλαδας σου γράφεις : "... Αντί άλλου σχολείου..." ... και συνεχίζεις να παίζεις τα πολιτικά σου παιχνίδια, να εξυπηρετείς τα αφεντικά σου και να εκφράζεις τους κομπλεξισμούς σου.

    Κύριε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ σταματήστε λοιπόν πια να κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία σας. Έτσι κι αλλίως ασήμαντος είστε... Ακριβώς οτι είπατε για τη κ.Ραφτοπούλου. Μόνο που εσείς δεν είστε μια ασήμαντη κοκκινομάλλα αλλά ένας ασήμαντος κομπλεξικός πολίτης με ψυχικά προβλήματα.

    Καλή συνέχεια στη μέρα σας κύριε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ - Αριστογείτων του Αριστοκλέους. Αν και μετά το χθεσινό κάζο, δεν θα είστε και πολύ καλά σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητη φιλη/ε

      για το τρελος και ασημαντος ειμαστε σιγουροι

      τωρα για το ποθουλακης ..... δυσκολο....

      κινηση ανεξαρτητων πολιτων.

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟ-ΜΙΔΟ-ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Καλά, ανώνυμε 1.55, κάθησες και έγραψες ολόκληρη σελίδα για το ποιός είναι ένας αναγνώστης που γράφει στο μπλογκ; Αυτό είναι το πρόβλημά σας φαίνεται, όχι τα χάλια του Δήμου! Αυτούς τους συμβούλους βρήκες να υποστηρίξεις; Ατύχησες. Αυτή η τετραετία αποκάλυψε την απόλυτη πολιτική τους ανεπάρκεια. Τα Σπάτα και η Αρτέμιδα καταστρέφονται και εσένα σου φταίνε οι σχολιαστές των μπλογκ!



      Διαγραφή
  67. Μα την ώρα που ήταν στο συμβούλιο ο Ποθουλάκης , υπάρχει σχόλιο του Αριστογείτονα. Κι εγώ το ψάχνω, δεν μου έκατσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως για αυτον δεν υπάρχει τέτοιο σχόλιο. Τελευταίο σχόλιο στις 18:56 , επόμενο σχόλιο 22:58...

      Κύριε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ - ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΘΟΥΛΑΛΗ ΣΕ ΥΜΝΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει στην annatakti .24 Φεβρουαρίου , ώρα 9.46 μμ.Ο Ποθουλάκης ήταν στο δημοτικό συμβούλιο.

      Διαγραφή
  68. ΑΥΛΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!1960 -2014 ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ..ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:16 μ.μ.

    ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΛΟΥΖΩ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΣ .....
    Καλα οι κοιμισμενοι της κοιμισμενης, που βρηκαν λεει το σχολείο ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΡΘΩΣ ,ως σχόλιο,το ξερουμε οτι εχουν παθει αμοκ..Καλα η ξεφτΥλα να μην ξερουν να γραψουν σωστα την ξεφτΙλα τους ,εσεις οι υπολοιποι που εχετε μυαλο το χασατε?
    Τι νομιζετε ,οτι εισθε το κεντρο του κοσμου?ΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΧΘΕΣ?Εκει εβγαλα το φτυαρι και εθαψα πουλια ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΗΔΕΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .Αυτα που τα ΖΗΛΕΥΩ.......ΟΠΩΣ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΙ.
    ΦΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ....σωστα γραμμενο το σχολιο
    Φτου να μην τους ματιαξω , την πληρωσε παλι ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ.ΑΔΙΚΩΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΗΚΕ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ .ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ.και εχω καλο φτυαρι οικοδομικου τυπου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:17 μ.μ.

    Βρε σεις , δισυποστατος ειναι?ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝ.ΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ?
    Σουπερμαν παιδες ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ...ΤΕΡΜΑ.....ΘΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ......ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ....
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ...ΑΠΟ ΨΗΛΑ;..ΚΑΙ ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ..και θα ψαχνουν δεξια.....ΤΙ ΩΡΑΙΑ.....

    ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ?
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ?

    ΕΕΕΕΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΘΕ ..ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..... ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΚΤΗ.......
    βρε μηπως βλεπετε και UFO στον ουρανο της ΛΟΥΤΣΑΣ?ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΒΡΕ ΤΗΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗΣ Η ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΕΤΣΙ και το περνατε για ουφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:24 μ.μ.

    Ασε που σκεφθηκα οτι μπορει να νομιζουν οτι ειμαι ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ.Η ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΑΚΑΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ....
    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΡΙΧΕΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ......
    Με αυτα θα δωσετε παρασταση?ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ .ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ......ΣΥΝΝΕΦΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ......

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΦΟΥΜΟ ΠΟΥΛΑΤΕ

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ .......ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ....

    αν.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:12 μ.μ.

    Βρε συντροφια ...δεν Ξερετε ποιος μιλαγε στην ΡΑΦΗΝΑ ΧΘΕΣ?ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ SUPPORT τσαλαπετεινων ,γιατι στην Ραφηνα δεν ηρθατε.Σας εψαξα και ..μηδεν .ΑΑΑΑΑ πατε γυρευοντας να σας μαυρισουν .Κανεις μωρε?ΚΑΝΕΙΣ? Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΑΡΜΟΔΙΩΣ .Στηριξτε τον να πατωσετε....Αν δεν πατε αλλου την βαψατε,,αναμενω εξελιξεις. ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΩΡΕ?ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?Φιδια κολοβα εχει ΘΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 1.ΤΟ ΟΤΙ ΕΘΑΨΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ

    2. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.

    3. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ
    ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το Τοπικο Σπατων αν καποιος σε προηγουμενο σχολιο αυτο ενοει γραφει επωνυμα οποτε θελει! Ειμαστε εδω δημοσια ανοικτα επωνυμα χρονια τωρα σταθεροι στις θεσεις μας ρωτηστε οτι θελετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. και καλα κανετε και γραφετε και δημοσια και επωνυμα.

    και το οτι ειστε σταθεροι στις θεσεις σας και αυτο το ξερουμε.

    επιτρεψτε μας ομως κα φραγκου να εχουμε διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.

    θεωρουμε οτι κανετε λαθος με το να δινετε γροθια στο μαχαιρι, θεωρουμε οτι λετε στο κοσμο τη μιση αληθεια σε πολλα θεματα και θεωρουμε οτι καποια απο τα μελη σας εκμεταλλευονται προβληματα προκειμενου να πιασουν αρχηγικες θεσεις.

    Αυτη ειναι η πολιτικη μας αποψη στα πλαισια της δημοκρατιας και ειναι καλο το γεγονος οτι υπαρχει ΚΑΙ η αντιθετη γνωμη.

    Η οποια κριτικη αφορα πολιτικες και αναφερεται ελαχιστα σε προσωπα οπως το δικο σας που τιμουμε
    και σεβομαστε.

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ! ΣΟΥ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:25 μ.μ.

      ΒΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ μια σας εκπροσωπει ο τσαλαπετεινος και μια απανταει αντι για εσας αλλος?
      τι ρεζιλικια ειναι αυτα?ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ?

      Διαγραφή
    3. 1.ποιος απανταει για μας δεν καταλαβαινουμε?

      2.τωρα ειδικα εμας ο γιατρος μας εχει κανει σκονη οσο ο αριστογειτωνας ειναι ο ποθουλακης...

      λασπη παντου δε πειραζει...

      κ.π.

      Διαγραφή
  77. ΑΡΙΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΥ!ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΟΧΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΑ,ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ..ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:21 μ.μ.

    Aυτο ειναι αμπελοκηπε.!ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Δωστε του κινητρο να μιλησει.Μεχρι η νομοθεσια το προβλεπει αυτο πλεον.Ειδες πως γλυτωσε ο ξαδερφος του Ακη ?
    ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ .πονηρια και ξεγελασμα χρειαζεται.Εγω εχω αγωνια αν πετυχα τον τσαλαπετεινο στην μπαλωθια.Θα δειξει σε λιγες ημερες....
    ΝΥΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Ομως αν δεν πετυχα τσαλαπετεινο, πετυχα ολοκληρη οικογενεια....αλλων κοκκινολαιμηδων.Αν θελει τους ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΕΙ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.Κοινος εχθρος ,κοινος αγωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ25 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:55 μ.μ.

    9 46 24 Φεβρ.εχει σχολιο μου στην Αν Ακ.Να ζητησω αρση απορρητου που με βριζετε ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ να γελασουμε?Εχει τετοιο βρισιδι στην ΑΝ ΑΚ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΠΟΤΕ .ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ Που θα παει με τετοια βλακεια, θα ερθει και η επομενη πατατα, ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..Μπορει να ειναι ακομα καλυτερη.Ασε που μπορει να το κανει ο Ποθος, που εχει το know how με τις μυνησεις....
    ΤΙ ΑΝΟΗΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗΣ
    Ειχαμε ενα νουμερο τσαλαπετεινο και εμφανιστηκε και κοκκινολαιμης Για το μεγαααααα λο νουμερο δεν σχολιαζω καν .αυτο σχολασε οριστικα.
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ τι θα κανει το δεξιο δεκανικι ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ , καθοτι το αριστερο διωχνει τα τρισαυγουλα....ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ ...ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ .
    Εδω γελανε,μαγκες συντροφια ,σας ρωτησα πριν δυο εβδομαδες , θα ψηφισετε μαζι με τα τρισαυγουλα στον β γυρο?
    ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ εργο, εως πολυ ωραια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:40 π.μ.

    ΣΤΕΛΝΩ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΔΕΣ
    Το στρουθιο που μου στειλατε ,αμολαει κουτσουλιες εδω και εκει ασχετως. και λερωνει ξενες αυλες
    Αν δεν το μαζεψετε ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ θα πυροβολησω και τα σκαγια θα φτασουν μεχρι την δικη σας αυλη.
    Δεν ξερετε με τι ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΥΤΣΑ Και οι εκλογες ειναι κοντα.Δεν συμφερει υποψηφιους να γινει Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ .προ εκλογων ,γιατι οπως το λεει και η λεξη,ειστε ΥΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.Δηλαδη υπο κριση των πολιτων.Δεν θα κουραστω να λεω οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ως εκ τουτου δεν με νοιαζει ΜΙΑ .ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.Αν το πληρωνετε ..πετατε τα χρηματα σας,εκτιθεστε και κινδυνετετε με μυνησεις.
    Αλαξτε ταχυδρομικο περιστερι Αυτο που εχετε εχασε τον δρομο.......ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΦΟΥΝΤΟ.με επικινδυνες ανοησιες και χαμο πεταγματα....Δεν πας ΨΗΛΑ ετσι ισα ισα κινδυνευεις να γκρεμοτσακιστεις οταν πετας ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο πρωτο τοιχαλακι.
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΧΡΗΣΗΝ.ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ..ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ και μπορει να αποφασισω να την ικανοποιησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:05 π.μ.

    Ακομα και στην ανωνυμια, Η ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ.
    Αφου εκαναν την χοντρο πατατα ΟΦΕΙΛΑΝ να ζητησουν ανωνυμως συγνωμη
    1 Απο τον κ Ποθουλακη ,που αφου τον ελουσαν με υβρεις και εδω και στην Αν Ακ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ .Το ειπαν Αριστογειτονα .τετοια βρισια σηκωνει μυνηση
    2 Απο τον Αριστογειτονα που αφου απειλησαν οτι θα τον κανουν να βελαξει, στο τελος του ειπαν και το χειροτερο Τον ειπαν ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ .

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ .και δυστυχως για εσας ειναι δυο και οχι ενας.Πραγμα που σημαινει ΔΙΠΛΟ ΚΥΝΗΓΙ.Και δεν ξερω που φτανουν οι ακρες του κ ΟΠΑΣ αλλα οι δικες μου φτανουν πολυυυυυυ μακρια.Θα εχουν σουτ και απο δεξια και απο αριστερα και ο τερματοφυλκακας ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ .ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Βρε αμπελοκηπε απο που χτυπανε απο δεξια προς το τερμα?Ποιον εχετε αμυνα εκει?.
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ και με χτυπηματα κατω απο την μεση.Δεν μου αρεσει αυτο ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ .ΕΧΩ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ.
    Σημερα παω για καμμια δεκαρια μαυρισματα στα Σπατα.ΑΑΑΑΑ και για να παρω και ΦΕΤΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.και το γιαουρτι αλλα ..παχαινει....Ειπα οτι τωρα που ξεμυτισε και το τρισαυγουλο ,που σας ειχα ειδοποιησει ,θελει και κλαδεμα απο δεξια ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΟΑ ΕΝΑ ΑΜΕΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ,,ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ Γ,Γ,Α ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑΠΗΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ 10ΚΙΛΑ ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΛΟΥΤΣΑΚΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,,Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ,,ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΟΥΡΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ,,ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,,ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο, είσαι σε λάθος δρόμο. Το ποιούς κατέστρεψε περισσότερο η δημ. αρχή, τα Σπάτα ή την Αρτέμιδα, αυτό είναι το θέμα; Ένας Δήμος είμαστε, τέλος. Οι διαχωρισμοί εξυπηρετούν μόνο κάτι αλητόβιους που είτε θέλουν να ξαναπάρουν το δήμο είτε να παραμείνουν στην εξουσία και λένε οι μεν στους δε "εγώ είμαι ο δικός σας" κλπ. Άσε που έχουμε και τοπικό συμβούλιο της πυρκαγιάς, εδώ στην Αρτέμιδα. Σάμπως ενδιαφέρονται για την πόλη; Διάβασε κάτι πρακτικά παραπάνω να θαυμάσεις.

      Διαγραφή
  83. αστο ρε φιλε βουτηξτε ενα φτωχοπαιδο απο τη παραλια
    και καντε το δημαρχο.....που ειναι αξιοι αυτοι του τοπικου για δημαρχιλικια....

    σας εχουν βαλει στη μεση και πλακωνεστε για τους ανιδεους.

    α να χαθουνε οι καρεκλοκενταυροι

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το χαβά σου, να αποχτήσουμε δημαρχο με αλογοουρα. Αργησες αλλα έκανες διάνα. Άντε στο χωριό σου

      Διαγραφή
    2. Οι συνεχεις υβρεις κατα του Τοπικου Σπατων χωρις επιχειρηματα δειχνουν μια προσωπικη εμπαθεια! Να ξερετε δεν ''ψαρωνουμε'' γιατι δεν εχουμε τιποτα για να φοβηθουμε. Οι θεσεις μας ειναι σταθερες καθαρες. Δεν διεκδικουμε το αλαθητο αλλα παντοτε ψηφιζαμε αφου πρωτα ειχαμε ψαξει αρκετα καθε θεμα. Αυτος ειναι ο λογος που βγαινουμε και απανταμε επωνυμα σε καθε κριτικη ακομα και υβρεις. Το κακο ειναι οτι καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι οι υβρεις δεν παραγουν πολιτικη. Αυτο ειναι ενα μυνημα προς ολους που ειτε στα καφενεια η στα blog ανωνυμα μας βριζουν. Θα ειμαστε συνεχεια εδω παρον χωρις παραταξιακους διαχωρισμους ολο το Τοπικο Σπατων με επιχειρηματα με λογο ευγενικο να ενημερωνουμε του συμπολιτες μας. Προκαλω εστω και εναν εκτος απο υβρεις εαν εχει κατι μεμπτο να πει για ενα απο εμας!

      Διαγραφή
  84. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:20 μ.μ.

    Μην ξοδευετε ΤΣΑΜΠΑ τις κλωτσιες σας.Προσεξτε ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ.
    Αυτο ειναι ΛΑΓΟΣ ,ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΣ.Η ΚΛΩΤΣΙΑ πρεπει να ειναι κατευθυνομενη προς το τερμα .Δεν χανουμε για να την στελνουμε για μαζεμα απο την εξεδρα.Μαλλον κερδιζουμε.Αφηστε να εκτιθενται και δουλεψτε ΥΠΟΓΕΙΑ.
    Το μαζεμα , γινεται σπιτι σπιτι.Εγω αρχισα ηδη.Σε τοπικα ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑ .,επισκεψη ετσι γενικα ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ?ΧΑΘΗΚΑΜΕ....ΑΝ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ,αυτο ειναι διαχρονικο ζητημα και δεν γινεται προεκλογικα μονον , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τον εχθρο.Στην πολιτικη η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ δεν συγχωρειται.Δεν ειδατε πως γελοιοποιηθηκε η ΥΠΟΨΗΦΙΑ με το ΜΑΜΟΥΘ που εστειλε να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ οτι ο Ποθουλακης ειναι ο Αριστογειτων?Τωρα οτι και να γραψει ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ?Την γελοιοποιησε με τα σχολια του και εδω και στην Αν Ακ .
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ.ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ χωρις να φατε πεναλντυ
    ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Οι τεχνικοι που εχει ο αντιπαλος ειναι ξεπερασμενοι,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΝΑ .ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας