ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση- Σχολιασμός Συνέντευξης Δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση- Σχολιασμός Συνέντευξης Δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος
ΣΧΕΤ.: α. Νόμος 3852/2010(ΦΕΚ 87Α)
β. Νόμος 2690/1999(ΦΕΚ 45 τ.Α από 09-03-1999)
γ. Νόμος 3920/2011
δ. Εφημερίδα Ανατολική Ακτή αρ. φύλλου 423 από 21-02-2014

Κύριε Δήμαρχε!

Διάβασα με προσοχή την παρέμβαση σας στο άρθρο με τίτλο «Σήμα κινδύνου για το περιβάλλον στην ανατολική Αττική», της εφημερίδας Ανατολική Ακτή. Τα αναφερόμενα σας στο εν λόγω άρθρο μου προκάλεσαν συναισθήματα αγανάκτησης και λύπης, τόσο για όσα λέτε για το θέμα της επίλυσης του αποχετευτικού, όσο και όσα υποστηρίζεται για τα άλλα δύο σοβαρά προβλήματα που βιώνουν ήδη οι πόλεις μας, την περιβαλλοντική επιβάρυνση- όχληση του Αεροδρομίου ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ και την καθαριότητα –ευπρεπισμό/ καλλωπισμό των πόλεων μας.
Για το θέμα της αποχέτευσης, επιτίθεστε πολιτικά για πολλοστή φορά σε όσους δεν επιθυμούν την δημιουργία του ΚΕΛ στην θέση Πλατύ χωράφι, με εκβολή του αγωγού διάθεσης των επεξεργασμένων υδάτων στην Αρτέμιδα (περιοχή Αγίου Νικολάου). Ισχυρίζεστε ότι υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι με τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων, όταν στον φάκελο με στοιχεία που μοιράσατε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, υπάρχει απαντητική επιστολή της ΕΕ, ότι δεν χρηματοδοτεί τριτοβάθμια επεξεργασία αλλά μόνο δευτεροβάθμια. Αναφέρεστε στην δημιουργία δικτύου επαναχρησιμοποίησης υδάτων, όταν αυτό δεν έχει εφαρμοστεί σε αυτό το εύρος πουθενά στην Ελλάδα και οι υπάρχοντες υγειονομικοί περιορισμοί είναι τεράστιοι, όπως σας ενημερώσαμε και σε συνεδρίαση του Τοπικού Σπάτων.
Ερωτώ Κύριε Δήμαρχε
Με τι κονδύλια θα κατασκευαστεί το εν λόγω δίκτυο επαναχρησιμοποίησης επεξεργασμένων υδάτων, εφόσον η ΕΕ δεν χρηματοδοτεί τριτοβάθμια επεξεργασία! Πως θα συντηρείται, εδώ για το ήδη υπάρχον δημοτικό
δίκτυο ύδρευσης τα προβλήματα συντήρησης είναι τεράστια, θα μπορούμε να συντηρήσουμε δύο παράλληλα δίκτυα.
Κύριε Δήμαρχε
Όσοι αντισταθήκαμε στην κατασκευή ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι και στην ψήφιση του περιβόητου «συμφώνου συνεργασίας», κατά την προσωπική πολιτική μου άποψη «λευκής επιταγής» προς την Περιφέρεια, ΥΠΕΚΑ και ΕΥΔΑΠ, έχουμε υλοποιήσιμη πρόταση, ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ, επαναλαμβάνω ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ! Το μόνο που εμποδίζει την υλοποίηση της, είναι η μη στήριξη από τον Δήμο μας αυτής της λύσης, καθώς πώς μπορεί να δικαιολογηθεί αλλιώς ότι, δεν έχει υπάρξει ακόμα απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου μας για σύνδεση με την Ψυτάλλεια, παρά τις δύο σχετικές αποφάσεις των Τοπικών Σπάτων και Αρτέμιδος. Οι μεγαλοεργολάβοι θα χάσουν πολλά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, από την μη κατασκευή του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι και την σύνδεση μας με την Ψυτάλλεια. Η μάχη θα είναι σκληρή! Ερωτώ κύριε Δήμαρχε! Πολεμήσατε, θα πολεμήσετε για Ψυτάλλεια!
Ερωτώ Κύριε Δήμαρχε
Τι έγινε, τι αλλαγή προς το καλύτερο υπήρξε, στα άλλα δύο θέματα που αναφερθήκατε, για τις πόλεις μας (Αεροδρόμιο- καθαριότητα)! Στο πατρικό του συζύγου μου στην Αρτέμιδα, ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε στην αυλή, από τον θόρυβο των αεροσκαφών, τα σκουπίδια σχημάτιζαν και σχηματίζουν λόφους, παντού οι παιδικές χαρές υπό διάλυση! Καθ’ όλη αυτή την τριετία της θητείας σας αυτό που διαπιστώνω, την γνωστή «εικόνα» που βιώνουμε εδώ και χρόνια! Η οικονομική κρίση πράγματι είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα, που δημιουργεί κωλύματα στην λειτουργία του Δήμου, όμως μη ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα προβλήματα των πόλεων μας υπάρχουν χρόνια και δεν λύθηκαν ούτε την εποχή της οικονομικής ευρωστίας «των παχιών αγελάδων»! Επομένως το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, απαιτείται πρόγραμμα, δράση, αγώνας, γνώση διοικητική και τεχνοκρατική. Κατά την πολιτική μου άποψη, πρόβλημα δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, αλλά όλοι εμείς που επιλέγουν οι πολίτες για να λύσουν τα τοπικά τους προβλήματα, ο καθένας από εμάς, όταν δεν επιτυχαίνουμε στο έργο μας!
Με την ευκαιρία του κλεισίματος της παρούσας δημοτικής περιόδου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, τις ομάδες κοινωνικής δικτύωσης που ασχολούνται με τα τοπικά θέματα για την ενημέρωση που μας πρόσφεραν, την κρητική στα λάθη μας και την στήριξη στις μάχες που δόθηκαν. Πραγματικά κάτι καινούργιο δημιουργήθηκε και έβγαλε την τοπική πολιτική ζωή, στο «φως»!
Μετά Τιμής
Φράγκου Ελένη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας
Σπάτων

34 σχόλια:

  1. Tα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ανύπαρκτα για την απερχόμενη δημοτική αρχή γιατί δεν επιτρέπουν ατεκμηρίωτους μονολόγους σαν τα ψευτοδελτία τύπου ,τις στημένες συνεντεύξεις κλπ.
    Είναι ο μόνος δήμος που δεν έχει e-mail και φυσικά ούτε λόγος για αντιδημάρχους με e-mail κλπ.
    Επίσης από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους ουδείς έχει αναρτήσει το υποχρεωτικό πόθεν έσχες για τα έτη 2012,2012,2013 πλην του κ.Γκινοσάτη για το 2011, με κίνδυνο να αντιμετωπίσουν κυρώσεις εκτός από την προφανή περιφρόνηση στον νόμο και τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι σωστο κα φραγκου κανανε ???? δεν μπορει κατι καλο θα κανανε.....

    εκτος και αν δεν κανανε τιποτα .... για να ερθετε να τα κανετε εσεις ολα μαζι....

    τωρα αυτα που λεει ο 8.45 σωστα ειναι.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ σώπα !! Νά έρθεις εσύ και το κούνημα πολιτών να τα κάνετε, η μάλλον να τα αποτελειώσετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ σώπα !! Νά έρθεις εσύ και το κούνημα πολιτών να τα κάνετε, η μάλλον να τα αποτελειώσετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:53 π.μ.

    Eγω θα σας πω πολλα καλα που εκαναν
    .
    1 Ενοικιασαν ενα ωραιο ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ Δημαρχειο ,για να βοηθησουν τους εργολαβους.
    2 Δανεισαν την Δημαρχιακη εξεδρα για να βοηθησουν τις ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.
    3 Σηκωσαν την αμμο απο τους αμμολοφους για να βοηθησουν την οικοδομη
    4 Απλωσαν στην παραλια ομπρελλοκαθισματα για να βοηθησουτν τις ανασφαλιστες αλλοδαπες.
    5 Εκαναν μνημονιο συνεργασιας με τα νυκτερινα κεντρα για να βοηθησουν την ποιοτητα ζωης των ιδιοκτητων τους.
    ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ Μεγαλωσαν ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ,,αδειασαν οι βοθροι στην θαλασσα,φυτευτηκαν γιουκα στην αμμο ,καρφωθηκαν φοινικες,προστατευτηκαν ΤΑ ΦΙΔΙΑ στο παρκο τησ Αχρηστιας του Ελ Βενιζελος,,αναδομησαν εγκεφαλους σε ιδιωτικη εταιρεια,,και μας εκαναν πανακριβα κλυσματα ΠΟΙΗΣΗΣ.Επισης,προσελαβαν κομματικους συμβουλους,εστειλαν δελτια τυπου με μαιμουδες,εβαλαν τελη στα ΖΩΗΛΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,εφτιαξαν μαιμουδο προυπολογισμους.
    Ετρεψαν σε φυγη 11 Δημους απο την Αμερικανικη λιμνη με τα χρυσοψαρα,εστησαν πανηγυρια στον υδροβιοτοπο,εδωσαν ΣΤΕΓΗ στους εκπολιτιστες της Ομοσπονδιας,και εφεραν ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ,τσαμπα στο Δημαρχιακο μεγαρο .Καθαρισαν το πολιτιστικο κεντρο και το ΑΠΟΛΥΜΑΝΑΝ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ,πηραν μετρα προστασιας των γαιδαρων ,των μαιμουδων ,διορισαν σκυλοφυλακες,,κλπ κλπ
    ΕΕΕΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    Τελος ,αφου επαιξαν με τοοοοοοση επιτυχια το παλιο εργο, τωρα ετοιμαζουν ΝΕΟΝ ΕΡΓΟΝ με μικροαλλαγες στον ΘΙΑΣΟ ,αλλαγη ηθοποιων και ανακατανομη των ρολων

    ΧΕΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Αν νομίζεις ότι έτσι θα "κάψεις" έναν έναν κάποιους υποψηφίους, είσαι βαθειά νυχτωμένος! Είμαστες παλιές καραβάνες, δε μασάμε!

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:30 μ.μ.

      Νομιζω οτι ειμαι η πιο εμπειρη καραβανα ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ .
      Εσυ 12 56 τι προβλημα εχεις?ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ τι κανει ενας μπλογκιτης οπως και αν τον λενε?
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το κερασμα δεν θα παρω ειμαι φαγωμενος.Αν νομιζεις οτι ετσι κανεις καλο PROMOTION ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ .ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΛΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.

      Διαγραφή
  6. ΔΗΤΩ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΘΗ......

    κιν.πολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 5 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2010
    ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

    Η εκδήλωση παρουσίασης του δημοτικού προγράμματος και του συνδυασμού της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ “ΝΕΑ ΠΟΛΗ” του υποψηφίου Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΜΑΡΚΟΥ ήταν άρτια οργανωμένη. Η προσέλευση των πολιτών ήταν πολύ πάνω απ’ τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων της διοργάνωσης.

    Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΥ κάλεσε τις 14 επιτροπές επεξεργασίας του προγράμματος που κατά σειρά παρουσίασαν την συλλογική δουλειά, που είχαν κάνει. Αυτές ήταν:



    v ΕΠΙΤΡΟΠΗ για την ΥΓΕΙΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ (ΓΩΓΑΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ, ........ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ,................. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ)

    ΔΗΤΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ......

    ΔΗΤΩ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:42 π.μ.

      Δεν σας ελεγα οτι θα πιασουν στο βρωμοστομα το χειρουργειο στο τελος?
      ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ .
      ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ?
      ποιος φταιει για τα χαλια τησ περιοχης?
      1 Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ
      2 Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
      3 Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΠΑΤΩΝ
      ΚΑΙ ΤΩΩΩΩΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.


      ΕΕΕΕΕΕ τοση ανοησια ψηφιζατε μεχρι τωρα.Εσεις τους δωσατε λογο.
      Λουστειτε τους τωρα ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ.
      Τωρα δεν εχετε καμμια δικαιολογια πλεον.
      Και να σκεφθει κανεις οτι αυτο το τριο στουντζες περιμενατε να κανει ....ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ......

      ΠΗΡΑΤΕ .μια πληρη εικονα απο ομοσπονδιες, απο αντιπολιτευση εεεεεεεε ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  8. KYΡΙΕ ΚΑΠΑΠΙΔΗ ΜΟΥ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ Η ΝΕΑ ΠΟΛΗ , LAST YEAR 2010.....ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , O ΣΕΡ ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ...ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ..!ΠΙΕΣ , ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΞΕΖΑΛΙΣΤΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα...............

    χαχα

    χαλαμε μανεστρες ............ζαλισμενοι

    Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

    ΤΕΛΟΣ

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AX... KYΡΙΕ ΚΑΠΑΠΙΔΗ ΜΟΥ , ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ ΤΟΣΟ...!!! ΑΦΟΥ ΕΣΥ .."ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΑ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ"...ΤΡΑΛΑΛΑΤΡΑΛΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AX... KYΡΙΕ ΚΑΠΑΠΙΔΗ ΜΟΥ , ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ ΤΟΣΟ...!!! ΑΦΟΥ ΕΣΥ .."ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΑ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ"...ΤΡΑΛΑΛΑΤΡΑΛΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετσι δεν πειραζει στο πολιτικο ξεφτιλισμα εμεις απανταμε
    με το......... πιες ενα καφε χρυσο μου να ξεζαλιστεις.....

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΛΕΜΕ ....

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ........

    ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάσαι που διέδιδες ψευδώς, ότι ήσουν επιστήμων, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος; Εσύ είσαι άσχετος και αμόρφωτος! Όμως έχεις πολιτικό λόγο. Πότε; Όταν μας συμβούλευες να συχνάζουμε με τα παιδιά μας στα νυχτερινά κέντρα της παραλίας στην Αρτέμιδα!!!!!

      Διαγραφή
    2. ποιος ειναι ρε μελος του τεχνικου επιμελητηριου.....παλι τα ιδια

      ακουτε τις ανοησιες που σας λεει ο μουρλος παραπανω οτι ειμαστε ο τσαντηλας...

      ποιος τσαντηλας δεν πατε να τον ρωτησετε αν μας ξερει......

      απλοι γειτονες σας ειμαστε.

      Τωρα για τη λασπη που συνεχιζεις και ριχνεις..... και βεβαια ο κοσμος πρεπει να πηγαινει
      στα σκυλαδικα ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ που λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ- ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-,
      στα χασαπικα ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ που λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ -ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-
      στα ζαχαροπλαστεια ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ που λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ- ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-....

      α να χαθεις που θα μας πουλησεις και εξυπναδα......

      ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

      Διαγραφή
    4. Αν δεν απαντάς στον κύριο-α Καπαπίδη , μπορεί και να σκάσει.Εγώ αυτό θα εφαρμόσω πλέον.

      Διαγραφή
    5. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΠΑΠΗΣ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΛΕΙΦΕΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ....

      Διαγραφή
    6. ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ
      ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ
      ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙΟΒΟΛΕΜΕΝΕ.....

      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ
      ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ....

      ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ .......ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ............

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    7. Και στους οίκους ανοχής δουλεύει κόσμος, εκεί να δεις. Να φέρουμε κάμποσους και στη Λούτσα! Ή μάλλον να ανοίξει, έτσι γι αρχή στη γειτονιά σου τη Μαγκούλιζα ένας, να έχεις δίπλα σου την ..."πρόοδο"! Μας μπάφιασες με τις παρλαπίπες τόσα χρόνια στα Σπάτα, τώρα κατέπλευσες και στη Λούτσα! Για πότε όμως σε πήρανε είδηση.... Τάκα - τάκα!

      Διαγραφή
    8. ΕΠΙΠΕΔΟ ...ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ
      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ
      ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΙΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    9. ΟΥΠΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ .....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    10. Μα γιατί...........Αφού δουλεύει τόσος κόσμος στους οίκους!

      Διαγραφή
    11. ειπαμε επιπεδο αντιπολιτευσης........

      ο πεινασμενος αλλωστε.....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:22 μ.μ.

    βρε παιδες ηρεμα.....θα παθει τιποτα και θα το εχετε βαρος το ΑΜΕΑ στην συνειδηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΜΕΑ.....

    κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ..ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καπαπίδης όλο ΤΣΑΝΤΗΛΑ.............είναι! Γιατί τον στενοχωρείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:31 π.μ.

    Το τριο Στουντζες ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ που επαιζε την αντιπολιτευση στο παλαιο εργο ,τωρα αλλαξε ρολους.Το νεον εργον θα κρατησει μεχρι τις εκλογες.ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΑΣΑΝ Στο θεατρο δεν εχει διαθεσιμοτητα εχει απολυση.Τωρα τσανιζονται ξε ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ σκοτουρα μας.ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΣΤΗΚΑΝ .....και θα μαυρισθουν δεοντως οσο και αν ΜΕΡΙΚΟΙ ,σαλταρουν σε βαρκα με ΤΡΥΠΙΟ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ24 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:47 μ.μ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ που ο προτεινομενος ,Ξεφορτωθηκε το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΡΙΔΙ και εχει καποιες ελπιδες αλλιως θα τον εβαφε ΜΑΥΡΟ ,Η ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΚΑΖΟΥ?Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ,ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.Αυτο ουσιαστικα απηντησε η περιφερεια,Γιαυτο αναθεωρουν την ιδρυτικη πραξη στο προσεχες ΔΣ.Να με ακουτε οταν λεω ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:01 π.μ.

    Πως το ξανα φερατε αυτο?
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ.
    Με αυτο σας δουλευουν ΟΜΟΦΩΝΑ.
    Για αυτο στελνουν δελτια τυπου.
    Αυτο θα φτιαξουν πριν τις εκλογες......τι δουλεμα....ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΑΝ ..ειχαν την μετακομιση που ηταν ΕΠΕΙΓΟΝ ....

    Αγιος ο Θεος
    Αγιος ισχυρος
    Αγιος αθανατος

    ελεησον ημας
    μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι .....

    ΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ τα ψελνουν οι ψαλταδες και τα επαναλαμβανει το εκκλησιασμα
    ΤΑ ΔΕ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΥΔΕ ΣΠΕΙΡΟΥΣΙ ΟΥΔΕ ΘΕΡΙΖΟΥΣΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας