ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                                                                 
Μέσα σε κλίμα συναίνεσης και ομόφωνης αποδοχής το Δ.Σ. του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με την υπ’ αρ. 26/2014 απόφασή του έκανε ένα σημαντικό βήμα μπροστά για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάπλασης και εκσυγχρονισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου της Αρτέμιδος.
Η εν λόγω πολιτική απόφαση υιοθέτησε ψήφισμα, που αποτυπώνει την αναντίρρητη ανάγκη της νεολαίας και της τοπικής κοινωνίας, να αποκτήσει επιτέλους έναν αξιοπρεπή αθλητικό χώρο.
Το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος αναφέρει :
 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος στην συνεδρίασή της 24ης Φεβρουαρίου 2014, αφού έλαβε υπ’ όψιν του:
1.      Το αίτημα της επιτροπής γονέων των αθλούμενων στην πόλη της Αρτέμιδος αναφορικά με την πανθομολογούμενη και επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου της πόλης.
2.      Τα διαχρονικά αιτήματα για πάνω από 10 χρόνια, του Α.Ο. Άρτεμις και άλλων αθλητικών σωματείων της περιοχής που άμεσα απαιτούν την επίστρωση χλοοτάπητα και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του γηπέδου.
3.      Την υφιστάμενη τοποθεσία του γηπέδου για περισσότερο από 40 χρόνια.
4.      Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου και τις χρήσεις της ευρύτερης περιοχής.
5.      Το γεγονός της παραχώρησης του εν λόγω χώρου από την ΚΕΔ στον πρώην Δήμο Αρτέμιδος και σήμερα στον ενοποιημένο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.
6.      Τις ενέργειες όλων των δημοτικών αρχών τα τελευταία 10 χρόνια που είχαν ως αποτέλεσμα την νομιμοποίηση των εγκαταστάσεών του.
7.      Το σχέδιο αναβάθμισης του χώρου που εκπονήθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
8.      Την διασφάλιση της χρηματοδότησης.
9.      Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πόλεις πολύ μικρότερες από την Αρτέμιδα, διαθέτουν γήπεδα, εγκαταστάσεις και υποδομές πολύ υψηλού επιπέδου.
10.  Το ότι είναι τεράστια υποβάθμιση για την Αρτέμιδα, οι αθλούμενοι να προπονούνται σε ξερό γήπεδο με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, να μην έχουν το στοιχειώδες επίπεδο υποδομών και εγκαταστάσεων και να αγωνίζονται με έδρα γήπεδα γειτονικών πόλεων.
·         Δηλώνει απερίφραστα και εμφατικά, ότι η αναβάθμιση του γηπέδου της Αρτέμιδος είναι προϊόν ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ όλων των πολιτικών παραγόντων της πόλης, ότι όλοι έχουν συμμετάσχει προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του έργου και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί το έργο αυτό, να αποτελέσει αντικείμενο πολιτικών σκοπιμοτήτων και μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων.
·         Αναγνωρίζει την ανάγκη του άμεσου, εντός 2μηνου, εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του προαναφερόμενου αθλητικού χώρου.
·         Στηρίζει τις προσπάθειες απεμπλοκής από την γραφειοκρατία και τους διφορούμενους νόμους της κεντρικής διοίκησης.
·         Απομονώνει την οποιαδήποτε προσπάθεια κωλυσιεργίας, νομικής και δικαστικής εμπλοκής απ’ όπου και εάν προέρχεται.
Αξίζει να σημειωθεί, πως στην συνέχεια των ενεργειών για την προώθηση του εν λόγω ζητήματος ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστος Αντ. Μάρκου συνοδευόμενος από τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων του Δ.Σ. και άλλους αθλητικούς παράγοντες, συναντήθηκε την Τετάρτη 26/2 με υπεύθυνους της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα και προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες της ανάπλασης.

218 σχόλια:

  1. Σοβαρά, η τοποθεσία του γηπέδου είναι εκεί για 40 χρόνια; Για εκατομμύρια, μπορώ να σου πώ. Άσε που δε συνηθίζεται να μετακινούνται οι ....τοποθεσίες! (Δεν είναι για γελια. Για κλάματα είναι, που μπλέξαμε με αγράμματους πολιτικούς αγύρτες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:23 π.μ.

    τωωωωωωωωρααααααα θυμηθηκαν ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑ θυμηθηκαν τους διορισμους.....
    τωωωωωωωωωρααααααα εκαναν την μετακομιση.
    Νομιζετε οτι προλαβαινουν τωωωωωρααααα να κανουν εργα σε δυο μηνες,να διορισουν σε δυο μηνες?
    Δουλεμα προεκλογικο ...χοντρο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ απαντάνε με το γήπεδο , που αυτοί , οι ίδιοι το κατάντησαν έτσι. Στο : "Γιατί δήμαρχε, δεν πρότεινες ΠΟΤΕ εναλλακτική τοποθεσία για την αποχέτευση , όπως σου ζητούσε η τοπική κοινωνία ,και ήσουν υποχρεωμένος να κάνεις "; Απαντάνε ότι θα επισκευάσουν το γήπεδο , ΟΙ ΙΔΙΟΙ που το ρήμαξαν τόσα χρόνια...ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ; ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ;;;;;ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γήπεδο... παράγκα... τραβιούνται χρόνια για να στρωθεί χλοοτάπητας από τον χορηγό ΑΙΑ...αθλητικός οργανισμός ανύπαρκτος... αλισβερίσι δημάρχων και συμβούλων και κόντρες τόσα χρόνια σε κάθε προσπάθεια να γίνει ΓΗΠΕΔΟ αυτός ο χώρος...συμπολίτευση - αντιπολίτευση ... τώρα που πάνε για "πλακάκια" μπας και παραμείνουν όλοι στην εξουσία υπάρχει κοινό ανακοινωθέν...πόσο μαλάκες είμαστε και πόσο μαλάκες παραμένουμε... τουλάχιστον ας στρωθεί χλοοτάπητας έστω και υπό το βλέμμα το προεκλογικό κάτω από το βλέμμα της συνεργασίας των "αντιπάλων" υποψηφίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:21 μ.μ.

    Kαλα κανεις σας δεν ειδε οτι τους ζητησαν απο την περιφερεια να ΑΝΘΕΩΡΗΣΟΥΝ την Αρτεμιδα και τον Ξενοφωντα?Κανεις δεν βλεπει τοσα χρονια τους προυπολογισμους,των οργανισμων ?Γιατι τους αναθεωρουν, καιθε τρεις και λιγο?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ.ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ για το 2013 να δουμε τι μας κοστισαν.και τοτε τα λεμε.

    Σας φταιει ο Αριστογειτονας ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ?
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ να κανουν ολοι πραξεις ΜΕ ΤΑ.....ΝΟΥΜΕΡΑ.
    Πατε να παρετε ψηφους φιλαθλων ολοι σας και ομονοησατε οπως ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ?

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ .ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

    ΣΩΣΤΟΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΟΛΚΗΣ ΤΟΥΤΟ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΟΛΟΦΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ..ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ,ΖΗΤΩΩΩΩ.. 1960-2014.ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΛΙΓΟ ΑΣΒΕΣΤΗ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΑ!ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΤΣΑΣ ΜΟΡΦΗ..Ο ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΛΕΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΚΑΙΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ .....

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΔΙΚΗΣΑΙ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ εσύ είσαι σωστός.... μοναδικός ... κόπανος με Π κεφαλάιο....

      Διαγραφή
    2. βριστε βριστε ρε καρεκλα δε παιρνετε......

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  9. Με βάση τα στοιχεία μόνο ο Ποθουλάκης φαίνεται και πάλι να λέει την αλήθεια, κανένας από τον Δήμο. Αυτός τους ξεσκέπασε με έγγραφα και στοιχεία στην εφημερίδα ως υποκριτές και τους τα είπε και στην προχθεσινή συνεδρίαση. Μόνος του απέναντι σε καμιά τριανταριά στημένους που είχε κουβαλήσει ο Ραφτόπουλος, κλπ. Γιατί δεν απαντούν στα απορριπτικά έγγραφα του Υπουργείου Οικονομικών - Κτηματικής, αλλά τα κρύβουν και προσποιούνται ότι κόπτονται για το γήπεδο προεκλογικά, όπως κάνουν εδώ και 15 χρόνια, πάντα λίγο πριν από τις εκλογές; Τι έχουν να πουν για το από 31.10.2013 (καταγγελτικό) έγγραφο του Δήμου Σ-Α προς τον Εισαγγελέα, που δημοσίευσε ο Ποθουλάκης στις 20.2.2014, με βάσει το οποίο συμπαρασύρεται και το γήπεδο ποδοσφαίρου ως παράνομο, αυθαίρετο και κατεδαφιστέο, κατά το Υπουργείο Οικονομικών; Ας απαντήσει ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ και πρώην αστυνομικός - νυν συνταξιούχος, κ. Παραχεράκης και ο νυν Πρόεδρος του ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ κ. Ι. Ραφτόπουλος, που για προφανείς λόγους κινείται για προσέλκυση ψηφοφόρων υπέρ της κόρης του, αποκρύπτοντας αμφότεροι την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα μπορεί να θελει να βάλει μέσα στο γήπεδο να δουλέψει το κυλικείο κάποιος που να έχει εμπειρία σε καφέδες ,ρακετες,beach volley, και γενικά να μπορεί να βάζει θεμέλια που να μην το κουναει κανείς και τίποτα και φυσικά οταν χρειάζεται να κάνει επεκτάσεις στα τετραγωνικά που τον βολεύει χωρις καμία αδεια εννοείται . Απλα γιατι ετσι γουστάρει .βλεπε ταινία Στάθη Ψαλτη ( βάλε ρόδες και τσουλα ) τι εισαι κομμουνιστής εισαι κύριε καγιοπουλε ; Εύγε ρεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Ραφτοπουλος Ι Προεδρος Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:21 μ.μ.

      Σαν προεδρος του ομιλου το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην τελειωνουν τα παιδια την προπονηση με αιματα στα γονατα ,Να γινει το γινει το γηπεδο τωρα προσωρινα ,

      Διαγραφή
    3. Βρε πολιτικέ υποκριτή δεν μας πείθεις. Τα γόνατα των παιδιών σε συγκίνησαν ή οι ψήφοι που προσβλέπεις για την κόρη σου; Τόσα χρόνια που ήσουν και ποιους στήριζες; Γιατί δεν αγωνίστηκες για νόμιμο γήπεδο της Αρτέμιδος εδώ και χρόνια, αλλά το θυμήθηκες και ανέλαβες την ομάδα όπως την ανέλαβες, παραμονές εκλογών και μάλιστα "οικογενειακά"; (Πρόεδρος εσύ και ταμίας ο υιός !!!)

      Διαγραφή
    4. Την ομαδα την στηριζω και την βοηθαω χρονια.Την ομαδα την ανελαβα γιατι δεν αναλαμβαναν αλλοι.ειμαι προθυμος να παραιτηθωαν δεν ειμαι χρησιμος. Παντος δεν ειναι οτι το καλυτερο να με βριζεις και μαλιστα ΑΝΩΝΥΜΑ.

      Διαγραφή
    5. Κύριε ραφτοπουλε εσείς θα βοηθήσετε την αδερφη σας στο να εκλεγεί δήμαρχος ; Όχι όμως όπως τον πατερα σας στην ομάδα ,που ξηλωνει ο ένας και ραβει ο άλλος . Δηλαδή Σαν να λεμε ακόμα μια ( οικογένειακη επιχείρηση ) εύγε...... Αρτέμιδα με τους ευφυεστατους επιχειρηματιες - παράγοντες - πολιτοικαντηδες........ξερολες και καλα......!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 9:40 π.μ.

      ΠαντΩς κυριε 12 51
      Αλλο ειναι το
      ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ ΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΝ
      Και το πλειν ,ειναι απο το πλεω οχι το πλην ορθογραφιας.

      Εγω θελω να ερωτησω ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΘΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ?
      Ολοι εισθε παραγοντες?
      ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΦΑΜΙΛΙΑ .
      Πολιτιστικα,αθλητικα,Δημαρχιακα ,εχετε και αλλους ταλαντουχους ακομα?Ετσι απο απλη περιεργεια ερωτω,γιατι προς το παρον δεν εχω πεισθει για τα προσοντα και των ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ προσπαθειων σας και των αθλητικων δραστηριοτητων σας.Αν δεν ηθελε κανεις να αναλαβει ,γιατι υπηρξε αντιπαλο ψηφοδελτιο?Μηπως αναλαβατε για να μας σωσετε οικογενειακως απο τους κακους? Τι δεν καταλαβαινω κυριε μου?καντε το μου λιανα.Υπηρχε η οχι αντιπολιτευση?Εκφραζεται με ψηφους στο ΔΣ?ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και βασιλεια δεν εχουμε πλεον.Σας παρακαλω απαντηστε επι του προκειμενου,το αν θα παραιτηθειτε ειναι δικο σας θεμα εγω ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ.
      ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ.ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.
      Εκτιμω το οτι απαντατε συναισθηματικα για πρακτικα θεματα ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ βλεπουμε μελο στην τηλεοραση ,γεματη τουρκικα ειναι.
      ΗΡΘΕ Η Κ. ΠΡΟΕΔΡΟς των εκπολιτιστικων και μας εγραψε να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ,ερχεσθε εσεις και μας λετε ποσο ΛΥΠΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ,ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν κανει για αυτες τις δραστηριοτητες.
      Αυτες απαιτουν ΓΝΩΣΗ. και δραση.πχ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ)οτι δεν γινεται να τσουλανε και να ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ μονα τους τα βαγονια διπλα στο γηπεδο που αθλειστε.Τους λυπηθηκατε αυτους τους καταπατητες ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΙΕΣ?
      ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΡΔΟΣ δεν τους λυπαμαι διολου ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ μεχρι να ξυπνησουν οι κοιμισμενοι,οι κοιμισμενες οι προικισμενοι και οι προικισμενες ,οι ευαισθητοι και οι ευαισθητες ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Το παρανομο ειναι σιγουρα ΑΝΗΘΙΚΟ , κυριε αλλα και το νομιμο ακομα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ..Εδω λοιπον μιλαμε για παρανομια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ και μαλιστα οχι για τα παιδια ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΙΑ.Εσεις δεν τα βλεπετε δεν σας ενδιαφερει τι γινεται ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ?
      Συγχωρηστε με αλλα εχω μαθει να μην παγιδευομαι απο επεα πτεροεντα και να ΑΠΑΙΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Αν τα εχετε απαντατε ,αν δεν τα εχετε, σιωπατε.ΚΑΙ Η ΣΙΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΓΛΩΤΗ .απο την ασχετη απαντηση.

      Διαγραφή
    7. Μπορει ο Ραφτοπουλος να μην εφαγε αλλα να εδωσε αλλα ειναι ενοχος γιατι θελει να κανει παρανομο γηπεδο σε χωρο του δημοσιου.

      Διαγραφή
    8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ2 Μαρτίου 2014 στις 10:58 μ.μ.

      ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΝΘΗ .....ΠΑΡΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑ.........

      Διαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:14 μ.μ.

    ΜΩΡΕ τοσο φτηνιαρηδες γινατε?ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΛΟΟ.ταπητα....κοινως χορτα?χορτα τρωτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Β1 ΠΕΡΙΟΧΗ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λέει και το έγγραφο της 31.10.2013 της Πολεοδομίας του Δήμου, που εξέδωσε ήδη ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ για κατεδάφιση και πρόστιμα 57.000 ευρώ, για το απέναντι στο ίδιο δημόσιο κτήμα. Οπότε παρενέβη η Κτηματική Υπηρεσία με το έγγραφό της στις 3.12.2013 και ισοφαρίζει τα δυο γήπεδα εγκαλώντας ουσιαστικά τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, δηλαδή τον κ. Γκινοσάτη ως αρμόδιο αντιδήμαρχο, με το από 12.2.2014 νεότερο έγγραφο της Κτηματικής. Αλήθεια γιατί η Πολεοδομία του Δήμου δεν πήγε ακόμα για αυτοψία στο γήπεδο Β.Δ. του δημοσίου κτήματος ΑΒΚ 168; κα Σωτηροπούλου, το ξεχάσατε ή σας εμπόδισε κανείς; Το καθήκον σας πάντως ξέρετε πιο είναι;

      Διαγραφή
  12. Ζητω στον επιχειρηματια που πληρωνει του αθλητές του Α.Ο.Α με μελομακαρονα. Κουραμπιεδες τέλος. Ερώτηση: ετσι πληρωνει και τους προμηθευτές του ; Συγχαρητήρια και στην ωραία μας νεα υποψήφια δήμαρχο που προσπαθεί για το καλυτερο του δήμου Σπατων-Αρτεμιδας. Η απουσία της εδω και 4 χρόνια αισθητή , πουλάνε μόνο , μελομακαρονα και καμία παράνομη αδεια σε απολύτως προστατευόμενη , με λίγα λόγια β1 ζώνη . Μην ξεχνάμε τη χαβούζα μας (Αρτέμιδα ) σε λίγο καιρο που δεν θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο ούτε τα σκυλιά μας στη θάλασσα .και πρέπει να ευχαριστήσουμε της ως τωρα δημοτική αρχή , τον κύριο μπεκα ( υπαστυνομο πρώην )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ραυτοπουλος Γ.Προεδρος Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:56 μ.μ.

      Σαν προεεδρος του ομιλου εκρινα σκοπιμο να δωσω στα παιδια μαζυ με τα αλλα να δωσω στα παιδια και απο ενα κουτι γλυκα για το καλο του χρονου .Αν εκανα λαθος ΣΥΓΝΩΜΗ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:38 μ.μ.

      Κυριε προεδρε ..ορθως, ορθιστα μοιρασατε ενα κουτι γλυκα,..Και δυο να ηταν ακομα καλυτερα.
      ΟΜΩΣ εδω κατεβαζουν εγγραφα, οτι εχετε γηπεδο σε περιοχη που απαγορευεται.
      Δεν μιλαμε για αβροφροσυνες ,μιλαμε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.Εσεις με τοσους μηχανικους στον στενο σας περιγυρο ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ?ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΤΕ?Δεν τρεξατε να παρετε εσεις αλλα εγγραφα που να αποδεικνυουν οτι ΟΡΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ?
      Γιατι τα μελομακαρονα δεν ειναι τεκμηρια ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
      Αυτο πρεπει να απαντησετε σαν ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
      Τι συμβαινει ακριβως με το γηπεδο σας και πως δρασατε για να εξασφαλισετε την ομαδα σας,.Ποιος λεει αληθεια ?Εσεις η ο διεκδικητης της παραλιας ΚΤΗΜ ΥΠΗΡ,ΔΗΜΟΣΙΟΥ?Γιατι στην παραλιακη β1 ζωνη εχουν δικαιωματα ΕΞ ΙΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ,ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ.ΠΡΩΤΟΣ.Εγω θυμαμαι πολυ καλα την περιοχη χωρις γηπεδο.ΠΟΙΟς ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ?
      Αυτα να μας πειτε, γιατι δεν εισθε προεδρος μελομακαρονου ουτε κουραμπιε.Ειστε εκλεγμενος προεδρος ομαδας και οφειλετε ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
      Αλλιως φοβαμαι, οτι περι αλλα τυρβαζετε εκει στο σωματειο σας ,αν δεν σας απασχολει σε ποιον ανηκει το γηπεδο σας.και σας απασχολει αν θα δωσετε γλυκα η παγωτα...και αν θα σας κοροιδεψουν για ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ.Ελπιζω να αντιλαμβανεσθε που σταματαει το γελοιο και που ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ραφτοπουλος Ι προεδρος Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:31 μ.μ.

      Θελω να σας πω οτι ανελαβα την ομαδα πριν τρεις μηνες θελω προσωρινα ναβολευτουν τα παιδια και να μην τραυματιζονται στις προπονησεις.

      Διαγραφή
    4. Προσωρινά, με μη νόμιμες εγκαταστάσεις, κόντρα στον νόμο και τον ιδιοκτήτη που είναι το Ελληνικό Κράτος, όπως λένε τα έγγραφα της Κτηματικής, έτσι απλά για να δείξεις όψιμο ενδιαφέρον, προεκλογικά, που ουσιαστικά σημαίνει άγρα ψήφων για την κόρη σου. Μα τόσο μ.....ς μας έχεις;

      Διαγραφή
    5. Τοσο καιρο που ήσουν . Ψυχοπονιαρη μας . Κύριε ραφτοπουλε στείλτε μας την συνταγη για τα μελομακαρονα. Αφού δεν θα βγει η αννουλα μας, δεν θα κάνουμε γήπεδο μπάς και κάνουμε Κανά μελομακαρονο

      Διαγραφή
    6. Σε ευχαριστω για το σχολιο το βρισκω ευχαριστο.Αλλα γιατι ρε αδελφε ανωνυμο.

      Διαγραφή
    7. Καταρχήν δεν είμαι αδερφος σου, και επουδενι δεν θα ήθελα να είμαι . Θα είχα αυτοκτονήσει . Και μην μου ζητάς ευχαριστώ , λεμε μόνο αλήθειες . Σε αντίθεση με εσάς .

      Διαγραφή
    8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 8:25 π.μ.

      Κυριε προεδρε, σε αλλο σχολιο σας λετε ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.
      Απο χρονια λοιπον που προσφερατε ανιδιοτελως δεν ειχατεΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ κατι τοσο βασικο οσο το αν το γηπεδο σας ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΕΚΤΑΣΗ?
      ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ κυριε προεδρε ενας επιχειρημματιας ,που δινει χρηματα να μην ξερει .ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.Αληθευει οτι ειστε προεδρος σε μισο ΔΣ και γιατι?ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ?Απεναντι σας ειναι οι ΚΑΚΟΙ και με εσας ειναι οι ΚΑΛΟΙ?
      Αυτα κυριε μου δεν συμβαινουν πλεον ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ.Αν ειστε προεδρος των μισων ΧΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΑΣ.Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας σας και απορω πως δεν το αντιλαμβανεσθε ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .Τι παραδειγμα τους δινετε?Τι αθλητικη συνειδηση?Τι δημοκρατικη συνειδηση?Γιατι ο αθλητισμος ΑΠΑΙΤΕΙ ΗΘΟΣ .ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .Εγω ΠΧ δεν θα εστελνα τον γιο μου καπου που η διοικηση λειτουργει κατα το ημισυ και αθλειται σε καταπατημενο χωρο.Εσεις πως το αντιμετωιζετε αυτο το θεμα?
      ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ...ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ βεβαια εννοω οχι των δικων σας παιδιων.

      Διαγραφή
    9. Κύριε Ραφτόπουλε, ελπίζω να θυμάστε ότι το επίθετό σας γράφεται με Φ και όχι με Υ, εσείς ένας επιστήμων !

      Διαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:40 μ.μ.

    Μπραβο κυριοι της δημοτικης αρχι .....δας
    Ομοφωνα αποφασισατε ,να βαλετε ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ σε γηπεδο ,,σε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.
    Οι ψηφοι θα πεσουν ΣΥΥΥΥΥΝΝΕΦΟ απο τα γυρω γυρω φρεατια με τα λιμναζοντα νερα κατακαλοκαιρο ,με τα κουνουπια ΤΙΓΡΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΚΕΙ. ΠΕΡΙΣΥ.
    Με τα βαγονια διπλα, που τσουλανε προς το νερο και αφοδευουν ταυτοχρονα.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΛΕΓΚΑ να; ωρυεται και να τρεχουν να κρυφτουν τα πουλια και οι χελωνες.
    Με ομπρελλοαπλωστρες μεχρι το κυμα να μην αφηνουν χιλιοστο γης ελευθερο
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ τωρα μπορειτε να βαλετε παντου δημαρχιακες εξεδρες να περνανε οι δημοτες και να χαιρετουν λεγοντας
    Ave Caesar ,morituri te salutant

    Η λουτσιστι ...χαιρε καισαρ οι μελλοθανατοι (ΔΗΜΟΤΕΣ ) σε χαιρετουν


    η βασιλιας η γελωτοποιος μπορει να γεννηθει καποιος (Σενεκας)
    ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.


    ΥΓ Μαζι με το Κολοσσαιο ,,,ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ αλη ΜΠΑΜΠΑ?Τοοοοσο κοπο εκαναν στο ΔΣ .Τσαμπα θα παει τοση κουραση απο το χειροκροτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα κάνουμε γήπεδο . Θα , θα ,θα , θα , θα σας έλεγα αυτο που θέλετε να ακούσετε αλλα δεν σας κάνω τη χάρη να πείσω στο επίπεδο σας.Ο καλύτερος προεκλογικός αγώνας δεν υπάρχει καλύτερος απο το να ταζεις γήπεδο ,χλοοτάπητα ,μαντρες,φωτισμό κ.τ.λ. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο αυτο που εδω και15 χρόνια έχει κρατήσει σε ένα επίπεδο υψηλό τον σύλλογο ΑΟΑ και οτι δηποτε περιβάλει τον αθλητισμό . ( πρώην υπαστυνομος ) ΜΠΕΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζητω στον επιχειρηματια που πληρωνει του αθλητές του Α.Ο.Α με μελομακαρονα. Κουραμπιεδες τέλος. Ερώτηση: ετσι πληρωνει και τους προμηθευτές του ; Συγχαρητήρια και στην ωραία μας νεα υποψήφια δήμαρχο που προσπαθεί για το καλυτερο του δήμου Σπατων-Αρτεμιδας. Η απουσία της εδω και 4 χρόνια αισθητή , πουλάνε μόνο , μελομακαρονα και καμία παράνομη αδεια σε απολύτως προστατευόμενη , με λίγα λόγια β1 ζώνη . Μην ξεχνάμε τη χαβούζα μας (Αρτέμιδα ) σε λίγο καιρο που δεν θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο ούτε τα σκυλιά μας στη θάλασσα .και πρέπει να ευχαριστήσουμε της ως τωρα δημοτική αρχή , τον κύριο μπεκα ( υπαστυνομο πρώην )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παίκτες πληρώθηκαν κανονικά και σαν δώρο τους δόθηκε απο ένα κουτί γλυκά για τα Χριστούγεννα. Εάν θεωρείς αυτό κακό, μάλλον έχεις πρόβλημα.

      Όσον αφορά τα επαγγελματικά (προμηθευτές κτλ..,.) ρώτα την αγορά καλύτερα να σου πει.

      Διαγραφή
    2. Τσιφλικα ρωτα πρωτα κακομοιρη

      Διαγραφή
    3. Κακομοίρη λες τον εαυτό σου?

      Διαγραφή
    4. Κοκκινησε ο σβερκος..ερχονται φαπες κακομοιρη φαπα

      Διαγραφή
    5. το χεις χασει ετσι? εισαι σε πληρη συγχιση , διαχωρισε τα θεματα που και καλα σε απασχολουν βρε κακομοιρη που απο τη μιζερια σου και την κακια σου μπλεκεις το θεμα της ομαδας με τα δημαρχηλικια , πες επιχειρηματα αν θελεις να σε παρουν σοβαρα οχι υβρις και χαρακτηεισμους , κακομοιρη!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Μελομακαρονα κουραμπιεδες χριστουγεννα 2013 κατι κακομοιριδες κουβαρνταδες τσουρεκια στεργιου πασχα 2014 φαπα φαπες

      Διαγραφή
  16. Και αφού θέλουν να βοηθήσουν και να ανεβάσουν τον αθλητισμό στην πόλη μας γιατι δεν λένε οι μαυρογιαλουροι να κάνουν ,πλήρες αθλητικες εγκαταστάσεις . Με κλειστό γήπεδο μπάσκετ,βόλεϊ , όπου θα μπορει να βοηθήσει και σε αλλα αθλήματα ενόργανη κτλ.και να φτιάξουν και ένα γήπεδο ποδόσφαιρου Με ισάξιες συνθήκες με αλλα Γήπεδα . Αν λέω αν ; Γίνει γήπεδο ποδοσφαίρου στη β1 ζώνη . Π α ρ α ν ο μ α... Φυσικά έχω μια ερώτηση και μια πρόταση. ( προς τους κύριους καγιοπουλο, τον κύριο με τα μελομακαρονα ( ραφτοπουλος) . Ερώτηση : το μπάσκετ που θα κάνει προπόνηση και που θα πιέζει τους εντός έδρας αγώνες του . Και η πρόταση μου είναι αν γίνει το παρα πάνω παράνομο κομμάτι που θέλετε , θέλω και εγω να αγωρασω 250 τετράγωνικα ,ένα οικόπεδακι ρε αδερφέ πάνω στο κύμα . Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ραφτοπουλος Ι. Προεδρος Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:42 μ.μ.

      Το γηπεδο ειναι πρωτη προτεραιοτητα.Ηδη ξεκινησαμε τον αγωνα και γι το κλειστο του μπασκετ .Θελω βοηθεια.

      Διαγραφή
    2. Βρε Ραφτόπουλε, μήπως δεν έχεις κατανοήσει το θεσμικό σου ρόλο; Απλά μπορείς να υποβάλεις αιτήματα. Είσαι πρόεδρος ενός ιδιωτικού δικαίου συλλόγου. Δεν είσαι ούτε κρατική ούτε δημοτική αρχή. Άσε που και το διοικητικό συμβούλιο που εκπροσωπείς είναι κολοβό, αφού ενώ κατέβηκαν δυο παρατάξεις, βλέπουμε να είναι στη διοίκηση οι εκπρόσωποι μόνο της μίας, τι στιγμή που οι έδρες έπρεπε να είχαν μοιραστεί 8 - 7. Τελικά και εδώ το κάνατε αλλά Ομοσπονδία ;

      Διαγραφή
  17. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΟΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΧΥΣΗ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,Ο ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ Ο ΚΑΙΚΑΙΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑ,ΤΟ ΑΜΕΑ ΚΟΥΛΑΡΕ..ΤΩΡΑ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ27 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:01 μ.μ.

    Mou αρεσει που μιλατε ακομα για το ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΛΑ γιατι δεν αφηνει και πολλα ,με την χειροτερη ποιοτητα στην ακριβοτερη τιμη και αυτο ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ πριν τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μιλάμε για ανάθεση κύριοι... χορηγία εξ αεροδρομίου ο χλοοτάπητας... είπαμε ΑΙΑ !!!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:00 μ.μ.

      ΑΑΑΑΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΣΑΣ ...ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΦΙΔΙΑ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑ....

      Διαγραφή
    3. Βρε και η Πιτσιγαυδάκη, πως το κάνει γαργάρα; Είδες προς τιμήν της Ραφτοπούλου, πουλάει και τον αγώνα. Ας πάρουμε λέει το χρήμα για το γήπεδο, για το καλό (εκλογικό) αποτέλεσμα της Άννας.

      Διαγραφή
    4. Nα μη ξεχάσετε να ζητήσετε χλοοτάπητα από "κουτόχορτο" έχει τόσους να ταϊσει ο πρόεδρος !!! Και η Πιτσιγαυδάκη να μην ξεχάσει να ευχαριστήσει το αεροδρόμιο για το κουτόχορτο.

      Διαγραφή
  19. Πρόκειται για μια εγκατάσταση ΠΑΡΑΝΟΜΗ, σε προστατευόμενη περιοχή! Κάνουν λάθος επίσης όσοι νομίζουν ότι το θέμα φρενάρει μόνον εξαιτίας μιας τοπικής εφημερίδας και κου Ποθουλάκη. Προηγούνται μυνήσεις και αναφορές συλλόγων και δημοτών για το αίσχος αυθαίρετης κατάληψης της προστατευόμενης περιοχής Β1 από το γήπεδο (ο Θεός να το κάνει, νυχτερινό κέντρο είναι!) και από τα αισχρά μαγαζιά της ρύπανσης και ηχορύπανσης!
    Δεν έχετε αντιληφθεί, ότι η όλη ιστορία είναι ένα ακόμη προεκλογικό φούμαρο του Δήμου και των ασχέτων πάσης φύσεως παραγόντων;
    Ή ξεχνάτε και αυτούς που επιδιώκουν ένα γήπεδο εκεί ειδικά, σκοπεύοντας κυρίως σε ένα ακόμη παραλιακό ξενυχτάδικο μέσω της μεθόδου των παραχωρήσεων σε άτομα και φορείς (αυτό έχει πολύ "ψωμί".........), που κάνει κόλαση την πόλη τα καλοκαίρια;
    Αθλητικοί χώροι ναι, αλλά Ν-Ο-Μ-Ι-Μ-Ο-Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ
    Αρτέμιδα, 28.02.2014
    Αριθ. πρωτ: 108
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ
    για το «γήπεδο» Αρτέμιδος στην περιοχή Β.1. «Αλυκή», κλπ

    Τα ψέματα, η αποσιώπηση στοιχείων (βλ. και απόκρυψη των πραγματικών γεγονότων και δημοσίων εγγράφων στην υπόθεση του γηπέδου), οι απροκάλυπτες αποπροσανατολιστικές μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής Σπάτων – Αρτέμιδος και των «συνοδοιπόρων» της (σύσσωμης συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης !!), όπως και των εκπροσώπων του «Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ», κ.κ. Ι. Ραφτόπουλου και Ι. Παραχεράκη, προδίδουν με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο την πολιτική συμπεριφορά και πολυετή απραξία – ανικανότητα και αποτυχία τους, στα θέματα που άπτονται των διαδικασιών σχεδιασμού, ωρίμανσης, αδειοδότησης, κατασκευής και λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων ανοικτού και κλειστού τύπου, για τους νέους και τους πολίτες της Αρτέμιδος, αλλά και των εν γένει ανύπαρκτων επί δεκαετίες έργων υποδομής.
    Το παντελώς αποτυχημένο (σε όλους τους τομείς), επίσημο, τοπικό «σύστημα» της έως σήμερα εκπροσώπησης, διοίκησης και διαχείρισης των τοπικών – Δημοτικών μας υποθέσεων, επιχειρεί για μια ακόμα φορά, απεγνωσμένα, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, να εξαπατήσει τους δημότες, με το σαθρό και προφανώς ανυπόστατο και παιδαριώδες επιχείρημα, ότι η παταγώδης αποτυχία του και ιδίως το κατάντημα (εγκατάλειψη) της Αρτέμιδος, δήθεν οφείλεται σε «κάποιον τοπικό δημοτικό παράγοντα (μαζί με μερικούς ακόμη συνοδοιπόρους του) ονόματι Ποθουλάκη»!! (π.χ. βλέπετε δημόσιες δηλώσεις του κ. Ιωάννη Παραχεράκη, 26.2.2014, στο διαδίκτυο: http://neaepsana.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8611.html).
    Αυτή η θλιβερή, αβάσιμη, συκοφαντική, αποπροσανατολιστική και προφανώς παιδαριώδης δήλωση του πρώην (επί σειρά ετών) Προέδρου του «ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ» και νυν αντιπροέδρου (πρώην δημοτικού συμβούλου Αρτέμιδος, νυν συνταξιούχου αστυνομικού), κ. Ι. Παραχεράκη, που δεν είναι τυχαίο ότι εκτοξεύτηκε, με αφορμή τα επίσημα αποκαλυπτικά στοιχεία που έφθασαν στον ΟΠΑΣ και στον εκπρόσωπό του, κ. Ποθουλάκη (κατόπιν νομίμων αιτήσεών του προς τις αρμόδιες αρχές), μέρος των οποίων δημοσίευσε ήδη στο φύλλο: 129/20.2.2014 της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ», έδειξαν περίτρανα, το μέγεθος του πολιτικού εμπαιγμού και της υποκρισίας της Δημοτικής Αρχής Σπάτων – Αρτέμιδος προς τους δημότες και ειδικότερα προς τα μέλη του «ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ». Αν και παρόλα αυτά, μια μερίδα τους (προφανώς υποκινούμενη), συνεχίζει να συμπεριφέρεται με περίεργο τρόπο και «απρεπή» συμπεριφορά, δείχνοντας έτσι ότι αρνείται την πραγματικότητα, την οποία επιχειρεί να αποκρύψει περιοριστικά, πίσω από τη διεκδίκηση του νυν γηπέδου.
    Όμως η αμείλικτη πραγματικότητα και αλήθεια, λέει ότι:
    1. Ο ίδιος ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος (ΟΧΙ ο ΟΠΑΣ), με το υπ’ αριθ. πρωτ: 39980/31.10.2013 έγγραφό του προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα, την Κτηματική Υπηρεσία του Υπ. Οικονομικών, το Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος, το ΙΚΑ Σπάτων, την Δ/νση Εσόδων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, κλπ, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ με Έκθεση αυτοψίας, συγκεκριμένες παράνομες πράξεις (σε τμήμα της Ζώνης Β.1. του δημόσιου ακινήτου της «Αλυκής» - Αρτέμιδος), όμοιες με αυτές του γηπέδου Αρτέμιδος, της ίδιας επίσης περιοχής και χρήσης γης (Ζώνη απολύτου προστασίας τοπίου και αρχ. χώρου)
    2. Κατόπιν του ανωτέρω και με βάση αυτό το έγγραφο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (επαναλαμβάνουμε ΟΧΙ του ΟΠΑΣ), το Ελληνικό Δημόσιο, δια της αρμόδιας Υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών (Κτηματική Υπηρεσία Ανατολικής Αττικής), εξέδωσε ως ιδιοκτήτης του δημόσιου ακινήτου, το υπ’ αριθ. πρωτ: 8153/1746/13/3.12.2013 αποκαλυπτικό έγγραφο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
    -(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
    «Η Υπηρεσία μας με το παρόν έγγραφο ανακαλεί το υπ’ αριθ. 3548/1430/22-06-2012 έγγραφο προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. ………… Πρόσφατα η Υπηρεσία μας έλαβε το υπ’ αριθ. 39980/31-10-2013 έγγραφο της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με το οποίο διαβιβάζονται Έκθεση Αυτοψίας και Διακοπή Οικοδομικών Εργασιών, καθόσον οι κατασκευές (γήπεδα καλαθοσφαίρισης & αντισφαίρισης κλπ) που υπάρχουν εντός του δημοσίου ακινήτου με ΑΒΚ 168 Αλυκή κρίνονται κατεδαφιστέες. Τα γήπεδα βρίσκονται στο ΒΑ τμήμα του ακινήτου ενώ το αυθαίρετο γήπεδο ποδοσφαίρου, του οποίου την τακτοποίηση ζητά ο Δήμος Αρτέμιδος, βρίσκεται στο ΝΔ τμήμα. Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός ως περιοχή Β1 της ΖΟΕ Μεσογείων (ΦΕΚ 199/Δ/06-03-2003) αφορά ολόκληρο το δημόσιο ακίνητο και όχι μόνο τμήμα του
    Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείσθε α) να μην προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες τακτοποίησης του αυθαίρετου γηπέδου εντός του δημόσιου ακινήτου, β) να γίνει επανέλεγχος των όρων του παραχωρητηρίου προς τον Δήμο Αρτέμιδος ως προς την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων που ισχύουν για την περιοχή»
    Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και μια σειρά άλλα σημαντικά για την περίπτωση έγγραφα, όπως το απαγορευτικό υπ’ αριθ. πρωτ: 37/7.1.2014 έγγραφο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου ΑΕ, το υπ’ αριθ. πρωτ: 1057/179/14/12.2.2014 ελεγκτικό έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ανατ. Αττικής (Υπ. Οικονομικών) και το υπ’ αριθ. πρωτ: 8290/1805/13/6.12.2013 έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ανατ. Αττικής για τους 47 καταπατητές!!, στην ίδια περιοχή. Τα σημαντικά αυτά έγγραφα φέρεται να αγνοούσε η Διοίκηση του «ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ», οπότε κατόπιν αιτήματός της διαβιβάσθηκαν εγγράφως (στις 22.1.2014), από τον ΟΠΑΣ προς τον Πρόεδρο, κ. Ι. Ραφτόπουλο, που μαζί με τον κ. Ι. Παραχεράκη, δήλωσαν κατάπληκτοι για τη στάση της Δημοτικής Αρχής που τους τα απέκρυπτε, για να έλθουν στη συνέχεια (24.1.2014 ενώπιον του Δημ. Συμβουλίου), αντίθετα από αυτά, να δηλώνουν με περισσή υποκρισία και τουλάχιστον απρεπώς, για «διαβόλια» που υπονομεύουν (βλ. την από 24.2.2014 τοποθέτηση του κ. Ραφτόπουλου) και παράγοντες του ΟΠΑΣ που δήθεν επεμβαίνουν προκλητικά (βλ. και ανωτέρω από 26.2.2014 δήλωση του κ. Παραχεράκη), αν και με βάση τα στοιχεία που έχουν, γνωρίζουν και την υπάρχουσα επί του θέματος επίσημη – έγγραφη καταγγελία, που σε κάθε περίπτωση δεν προήλθε από τον ΟΠΑΣ.
    Αυτά είναι τα γεγονότα που δείχνουν την αξιοπρεπή, διάφανη, τεκμηριωμένη, αλλά ταυτόχρονα αποκαλυπτική λειτουργία του ΟΠΑΣ στα ζητήματα των δημοτών, και του δημοσίου συμφέροντος, μακριά από αδιαφανείς και προφανώς προεκλογικές σκοπιμότητες και μεταφορά ευθυνών.
    Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε τους ορθώς σκεπτόμενους συνδημότες μας, να προβληματιστούν, γιατί άραγε οι δημοτικοί μας άρχοντες και τοπικοί παράγοντες (π.χ. οι κ.κ. Ι. Ραφτόπουλος και Ι. Παραχεράκης), στρέφονται με τόσο απροκάλυπτο φανατισμό (ενθαρρύνοντας έτσι και καταγεγραμμένες ήδη απειλές) ενάντια στον ΟΠΑΣ και στον εκπρόσωπό του, όταν την ίδια στιγμή δεν λένε λέξη για όσα αποκαλύπτουν τα δημόσια έγγραφα που προαναφέρθηκαν, καθώς επίσης ούτε για τους 47 καταπατητές, επί του ιδίου δημοσίου ακινήτου της περιοχής «Αλυκή» Αρτέμιδος;
    Ο ΟΠΑΣ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και καλεί τους συνδημότες, να παραβρεθούν στην συγκέντρωση που θα καλέσει στο επόμενο διάστημα, με σκοπό να ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια πάνω στα καυτά προβλήματα του Δήμου Σ-Α (άνιση – δυσμενή μεταχείριση της Αρτέμιδος, Αποχετευτικό, ΕΥΔΑΠ - ύδρευση, προβλήματα με Αεροδρόμιο(1) , παραλιακά, υπάρχουσες προτάσεις του, κλπ) και για όσα οι άλλοι κρύβουν χρόνια τώρα «κάτω από το χαλί»
    Εκ μέρους του ΟΠΑΣ
    Χρήστος Ποθουλάκης

    (1) Το οποίο οι Δημοτική Αρχή και τοπικοί παράγοντες (εκπρ. φορέων), εκλιπαρούν για χρηματοδότηση των εργασιών του γηπέδου, ξεχνώντας «επιλεκτικά» όσα έχουν «αγωνιστικά» διακηρύξει στο παρελθόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρήστο Ποθουλάκη - Αριστογείτονα τώρα βάλαμε τα κλάματα! Πως θα κοιμηθώ το βράδυ που φεύγει μια τέτοια άξια προσωπικότητα απο το σύλλογο Κρητών. Μη το κάνεις νόμιμε αγωνιστή της πόλης. Ξανασκέψου το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι φαπες πεφτουν κατα ριπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι ένας απο τους 30 που σέρνει ο Ραφτόπουλος και ο παραχερακης για το θέμα του γηπέδου , βρε τι να σας πω? Τετοια μιζέρια ποια ? Εδώ τα παιδιά μας δεν έχουν ενα χώρο για παιξουννννν και εσείς οι αναμορφωτές και παντογνωστες παλι κραζετε ημαρτον σηκωθητε απο την καρέκλα και ελάτε να κάνετε αυτό που κάνω εγώ έστω και ενα μήνα .πρεπει λοιπον να παω το παιδι μου για να παίξει ποδόσφαιρο ,στην Ραφήνα -σπατα-Παλλήνη , με κοστος 150€ σε βενζινες τουλαχιστον . όλα καλά παντογνωστεσ αλλά λύση θα μου βρείτε ? Καλά όσο για τους κωλοτουμπες του τοπικου τύπου ,έχουν αναγεννηση την Αρτέμιδα με τις ιδέες τους,ας παννε σε καμια γιορτή και κοπή πιτας να φάνε τσαμπα λέω εγώ και μέτρα μιλάνε ''tsambes e tsambes ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή τα παιδιά σας δεν έχουν γήπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο (μεγάλη φιλοδοξία κι αυτή!), πρέπει να καταπατήσετε ό,τι βρείτε μπροστά σας και κατά προτίμηση κατά παραλία μεριά, γιατί τόσες άλλες τοποθεσίες δεν κάνουν για σας! Για νομιμότητα έχετε ακουστά, βρε θρασύτατοι; Όποιος καταπατήσει προστατευόμενη περιοχή είτε δημότης είτε δημαρχέσας, θα πάει δεμένος.

      Διαγραφή
    2. Ραφτοπουλος Ι Προεδρος Α.Ο, ΑΡΤΕΜΙΣ1 Μαρτίου 2014 στις 12:01 π.μ.

      Το ξεκαθαριζω τιποτα δεν θα καταπατησουμαι.Προσωρινα θα βολευτουμαι να μην τραυματιζονται τα παιδια στις προπονησεις.

      Διαγραφή
    3. Tι είναι αυτό ; "θα καταπατήσουμε", με έψιλον κύριε πρόεδρε, θα "βολευτούμε" με έψιλον κύριε πρόεδρε...Αυτά τα μαθαίνουμε στο δημοτικό..Χριστέ μου αυτοί θα προσέξουν τα παιδιά μας..Τον ξεγράφω αύριο τον γιό μου..Εδώ έχουμε αγραμματοσύνη.Τι εμπιστοσύνη να έχεις;Γιατί γράφεις άνθρωπέ μου αφού δεν μπορείς και μας βγάζεις το μάτι.!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ζητω συγνωμη για το ορθογραφικο λαθος, Δεν ειναι τοσο τραγικο.Τρογικο ειναι που απαντατε με τετοιο μισος και μαλιστα ανωνυμα κυρια καθηγητρια.

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 7:37 π.μ.

      K.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
      Δεν εχετε αντιληφθει φαινεται, οτι ΜΟΝΟΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ και αρχοντες στην Σπαταρτε μνησια .Δεν σχολιασα τα ορθογραφικα και του αλλου σχολιου γιατι αυτο πλεον το θεωρω ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,για την περιοχη.Ομως,η ουσια ειναι οτι ο κ.προεδρος, χρησιμοποιωντας την λεξη ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, παραδεχεται εμμεσως οτι το γηπεδο εκει ,ειναι παρανομο.Παραδεχεται επισης οτι ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ αυτο.Αρα προς τι το μισος σε καποιον, που με εγγραφα το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ?Εσεις καταλαβαινετε?
      ΤΩΡΑ ,το ποσο τραγικο ειναι κατι γραπτο, οσο το να μην ξερεις να χειρισθεις την γλωσσα σε επιπεδο ενικου -πληθυντικου αριθμου ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ,Το μηδενιζει ο δασκαλος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

      Διαγραφή
    6. Κύριε τάδε που υπογράφετε ως Ραφτόπουλος (είτε είστε είτε δεν είστε, αδιάφορον), μάθετε επιτέλους, ότι στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ανωνυμία! Μόνο ένας αστοιχείωτος θα ισχυριζόταν κάτι τέτοιο! Επίσης κανένα μίσος δεν είδα εναντίον σας για τις ανορθόγραφες κοτσάνες σας. Πολύ ήπια σας τα είπε η καθηγήτρια!

      Διαγραφή
    7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 9:56 π.μ.

      libero αν υποννοεις οτι εχουν εκπροσωπο τυπου και γραφει, αυτα που γραφει, οπως τα γραφει
      εεεεεεεΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΙ.ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΣΑΜΠΑ.Αυτο θα ειναι το καλυτεροοοοοο....Ελπιζω να γραφουν μονοι τους οποτε θα ειμαι επιεικης.Αν ειναι αυτος που θα μας κανει να βελαξουμε και το παιζει δοκτωρ Τζεκιλ ΚΑΙ μιστερ Χαιντ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝ .ΑΚ αυτος που υπεκλεψε λεε ip και ανακαλυψε οτι ειμαι ο Ποθουλακης ..μην ανησυχεις.
      Θα τους καψει εντελως και οικογενειακως και θα το καταλαβουν μονον οταν ανοιξει η καλπη.
      ΟΘΕΝ αν εχεις δικιο παμε πολυ καλα,ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

      Διαγραφή
    8. Άμα ξέρεις τη νοητική κατάσταση κάποιου και το επίπεδο μόρφωσης, ξέρεις και πώς γράφει. Συνήθως ο σοβαρός άνθρωπος ξέρει τί δυνατότητες έχει και πορεύεται ανάλογα. Το συμπέρασμα βγαίνει, νομίζω....

      Διαγραφή
    9. Ξεμωραμένη καθηγήτρια τα βλέπουμε και στο Facebook τα μαργαριτάρια σου! Μια σαν Καθηγητρια, μια σαν ΣΠΑΤΑΝΑΙΑ, μια Ανώνυμη... Τι θα γίνει με σένα τελικά? Θέλεις και εσύ οικοπεδάκι και σε αφήσανε εκτός?

      Διαγραφή
    10. Στο facebook δεν έχω γράψει ποτέ μου κύριε Ανώνυμε! Ούτε οικοπεδάκι θέλω γιατί πολύ απλά εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!! Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος και έχω δικαίωμα να υποστυρίξω το συνδυασμό μου! ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

      Διαγραφή
    11. υποστηριξω

      Λάθη κάνουμε όλοι μας - δεν είναι δικαίωμα μόνο του προέδρου!!!

      Διαγραφή
    12. αρχαιολατρης ροκας Αριστογειτων2 Μαρτίου 2014 στις 8:20 π.μ.

      Ειναι ροκας ο image maker?Nεα κοπελλα βαζει να της γραφουν σε γλωσσα δημοδιδασκαλου του 50?Βαζει μπραβους μπλογκιτες να γραφουν βρισιες?
      Αυτο ειναι ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ?
      Αυτο ειναι παλαιολουτσαιικο.εως πολυ παλαιολουτσαιικο.
      ειστε εντελως ντεμοντε.....κατα την γλωσσα του 50 .και κατα τα νεολαιιστηκα τα ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ....φτιαχνουν μπουρμπουληθρες....

      Διαγραφή
    13. Ελεφαντα πελατακο μας

      Διαγραφή
  25. Οικονομίδη εσύ πότε θα εξαφανιστείς από την πόλη;;; Mυρίστηκες....και ήρθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:56 μ.μ.

    Νταβατζηδες, καταπατητες,παραγκες ,εκλεγμενοι ,ολοι ενα συνοθηλευμα απατεωνων .
    Αυτους ψηφιζατε. Χαρητε τους θαυμαστε τοιυς και Ξανα ψηφιστε τους να δειτε ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    Δεν φταινε αυτοι παιδες ,Εσεις φταιτε και τα μυαλα και η ψηφος που κουβαλατε,
    Μην ξανα α κουσω ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ...
    Εσεις τι κανετε?Καλυπτετε τα λαμογια για ενα χλο ταπητα πλαστικουρα,
    εεεεε τι να σας πει κανεις.....πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύση δεν βλέπω να εχεις εσύ σοφε

      Διαγραφή
    2. Ρωτα τους προεδρους σου τι σημαινει β1..θα ερθω εξω απο το σπιτι σου να κατασκηνωσω νομιμο η παρανομο,οι προεδροι σου την ξερουν τη λυση εδω και χρονια νομιμα παντα,τα μεροκαματα πολλα τραβα ρωτα τους

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:23 μ.μ.

      Να περιμενεις να πεσει το μαννα και ο μπαμπας ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ .Να κατεβουν οι τσαλαπετηνοι και οι κορακες ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.Να πινεις καφε σε βαγονια που τσουλανεεν οσο το παιδι σου θα παιζει μπαλα διπλα σε γεματα φρεατια κατακαλοκαιρο γεματα μυιγες και κουνουπια που μπορει να το τσιμπησουν και να κανει μπανιο σε χαβουζα.Εσυ να ονειρευτεσαι πλαστικους προεκλογικους βουρλοταπητες.Αυτη την λυση σου προτεινω.

      Διαγραφή
    4. Ραφτοπουλος Ι. Προεδρος Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ1 Μαρτίου 2014 στις 12:19 π.μ.

      Αν ενοεις εμενα[εκλεγμενοι]ουτε καταπατητης ειμαι ουτε νταβατζης ουτε απατεωνας.Ενας επιχειρηματιας της περιοχης ειμαι που αγαπαει την πολη του και προσφερει πολλα για τον αθλητισμο εδω και χρονια.

      Διαγραφή
    5. Κύριε ραφτοπουλε δεν εισαι οντως απατεωνας , αλλα δεν χρειάζεται να λες τέτοια είδους ψέματα . Γιατι αν θέλετε να βγάλετε την Μονακριβη θυγατέρα σας δήμαρχο , υπάρχουν παρα πολλοί τρόποι . Ένας απο αυτούς βάλτε βαθιά το χέρι στη τσέπη και αφήστε τα ψέματα .

      Διαγραφή
    6. Οσο μπορω βοηθαω.Τοψεμα δεν βλεπω υπαρχουν αποδειξεις.Προτιμω απαντησεις επωνυμα.Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    7. Το γήπεδο ως χώρος είναι ήδη καταπάτηση κύριε Ραφτόπουλε και αυτό επιβεβαιώνεται από το λάθρο ΚΑΕΚ 050231401064, σε βάρος των φερόμενων ιδιοκτητών και χρηστών του μάλιστα έχουν ασκηθεί ήδη τα κατά νόμο ένδικα βοηθήματα, σύμφωνα με το υπ' αριθ. πρωτ: 8290/1805/2013/6.12.2013 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών. Κατά τα άλλα κύριε Ραφτόπουλε δεν μας ενδιαφέρει τι είδους επιχειρηματίας είστε, άλλωστε το καλός ή κακός ή απατεώνας (που και εγώ πιστεύω δεν είστε) το ξέρει η αρμόδια ΔΟΥ, όμως ένας καλός, έντιμος και νόμιμος επιχειρηματίας (καταστηματάρχης πώλησης εμπορευμάτων καλύτερα, για να μην μπερδευόμαστε), θα πρέπει να είναι επίσης έντιμος και νόμιμος πρόεδρος αθλητικού Συλλόγου. Εδώ όμως με βάση τα έγγραφα της Κτηματικής και τον ν. 4178 υπάρχει ζητηματάρα !!!! Καλά η κόρη σας ως μηχανικός δεν τα γνωρίζει αυτά, τι σας λέει; Γιατί δεν μας κάνει μια επίσημη έγγραφη δήλωση η ίδια για το εν λόγο γήπεδο; Θα μου πείτε ψηφίζει (πολιτικά !!) στο δημοτικό συμβούλιο προφανώς παράνομα, αλλά για το καλό των παιδιών, για να πάψουν να κτυπάνε τα γόνατά τους ....

      Διαγραφή
    8. Παντα μιλαμε για προσωρινα μεχρι να γινει το καινουργιο

      Διαγραφή
    9. Για να ξέρουμε δεν ξέρει να γράφει ένας πρόεδρος και επιχειρηματίας , και απαντάει ο γιος...... Καλό και αυτο , και θέλετε και δημαρχηληκια....... Ακούς κύριε καγιοπουλε η κοιμάσαι ....

      Διαγραφή
  27. Όχι ρε Χρήστο όχι μην το κανεις αυτό ,εγώ θα βγω και θα κλείσω την κεντρικη λεωφόρο προς ενδείξη συμπαράστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:45 μ.μ.

    Παλι λαθος καταλαβατε κορακες της παραλιακηςΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ,ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και πολυ μαλιστα, αυτο που εσεις εχετε ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ.
    Η αξιοπρεπεια,η νομιμοτητα,το περιβαλλον,η αληθεια ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ.
    Οπως πεταχτηκα εγω απο το πουθενα και σας λουζω καθημερινα ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ που δεν τους βλεπετε καθως εχετε πεσει στο πτωμα και το τραβολογατε ποιος θα παρει το μεγαλυτερο κοματι, σαν υαινες.Αυτοι ομως ΨΗΦΙΖΟΥΝ μαγκες ψηφιζουν και ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ.Δεν φωναζουν ουτε γραφουν αλλα ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ.Εκει ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ, που ειναι ορατες απο ολους, ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ,σας την εχουμε στημενη ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.Αναλωθειτε τωρα στα κατα Ποθουλακη και στις μαντεψιες τι ρολο οπαιζει ο Αριστογειτονας και αφηστε τα νωτα σας ακαλυπτα.Και τα νωτα ειναι σε καθε σπιτι σε καθε ψηφοφορο σε καθε καφενε στις γυναικες στις αγορες ΠΑΝΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.Ολοι μαζι και ο καθενας μονος του.Εκει θα δειξουμε την δυναμη μας.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ .ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΑΚΙΑ ..ΠΟΥ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ..ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
    Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ.ΜΑΣ.
    Ξεκινηστε τις επισκεψεις,ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ.Αρχιστε απο την γειτονια σας,και προχωρηστε πιο μακρια... Προετοιμαστε το εδαφος,Σπειρετε τωρα και ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.Καλη μας σοδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έλα να μιλήσεις για βούρκοτάπητες στα παιδιά και άσε τα βαγόνια απ´εξω, παντογνωστη, όλο copy paste εισαι σε όλα τα blogs , λύση εχεις ; Περιμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:11 μ.μ.

    ΒΟΥΡΛΟ εγραψα, βουρκος ειναι η παραλια.
    ΑΚΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ...ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥς.....αυτο ειναι ΒΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΡΚΟΣ..Περιμενε διπλα στο φρεατιο στην αμμο ..να πεσει το μαννα του μπαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ28 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:00 μ.μ.

    Είστε νταβατζήδες που θέλετε και γήπεδο παράνομο στη πόλη μας! Δεν θα αφήσουμε εμείς τον ανίκανο Δήμαρχο να καρπωθεί το γήπεδο! Να ωφεληθεί και να ανέβουν τα ποσοστά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θα κάνουμε όλοι μας οτι περνάει απο το χέρι μας για να εμποδίσουμε τη κατασκευή αυτού του γηπέδου. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα παιδιά των Αρτεμισιωτών δεν έχουν γήπεδο να αθληθούν. Εμάς μας ενδιαφέρει η νίκη στις εκλογές και μόνο αυτή... και να ξέρετε οτι θα κάνουμε οτι περνάει απο το χέρι μας για να πετύχουμε το σκοπό μας! Και όταν τα πράγματα αλλάξουν, τότε η έκταση είναι δικιά μας. Και γήπεδο θα κάνουμε και απο ένα οικοπεδάκι θα μοιραστούμε μεταξύ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΠΑΝΕ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.

      Διαγραφή
  32. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ......28 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:16 μ.μ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΕΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ
    Δεν θα Ξαναδιαψευσω σχολιο του ΗΛΙΘΙΟΥ,7 00 ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ.
    Τον αφηνω να δειχνει ολη του την προστυχια.ολη την ανοησια ολη την πρεμουρα να τον μαζεψουν καποιοι οποιοι ναναι....ολους μαζι τους γλειφει εναλλαξ και τους βριζει εναλλαξ

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    Το Τελειο ειναι το οικοπεδακι ..
    ο πεινασμενος οικοπεδα ονειρευται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αλλος υποψήφιος για πρόεδρος του Α.Ο..Αρτέμιδας δεν υπήρχε ; Αυτός που βγάλατε δεν μπορεί να τελειώσει την πρόταση.Πρέπει να κάνεις συνδυασμούς για να καταλάβεις τι θέλει να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το γελοίο είναι ότι άτομα χαμένα χρόνια εμφανίζονται προεκλογικά και τάζουν ότι θα κάνουν ότι δεν έκαναν τόσα χρόνια. Το ακόμα πιο γελοίο είναι ότι υπάρχουν άτομα που τους πιστεύουν. Κατά σύμπτωση δε είναι ή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή συγγενείς υποψηφίων. Η Αρτέμιδα και τα Σπάτα έχουν 21000 ψηφοφόρους με αυτά που βιώνουμε λάθη δεν επιτρέπονται πλέον ας μη αποδείξουμε άλλη μια φορά ότι έχουμε αυτούς που μας αξίζουν και την πόλη που μας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 8:03 π.μ.

    Βρε μπλογκιτες..πειτε μου πως γινεται ολοι οι ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΙΟΙ ,να ειναι σχεδον αγραμματοι εντελως ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, να μπορουμε να χειρισθουμε τον λογο?
    ΔΕΣ ΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΧ 11 58 ,11 37 ,1 12 ΚΛΠ ΚΛΠ
    Αψογα Ελληνικα με ορθογραφια και συνταξη..
    Επειδη λοιπον το γραπτο ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ,αντιλαμβανεσθαι για τι ΜΥΑΛΑ μιλαμε.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ .
    Μιλαμε για συγκροτηση του ΝΟΥ.
    Αν δεν μπορεις να γραψεις δεν μπορεις ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ.
    Αυτη την αδυναμια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ. ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΟΡΘΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    Γιαυτο το γραπτο ειναι το καλυτερο αποτυπωμα του γραφοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 8:04 π.μ.

    αντιλαμβανεσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κύριε Ραφτόπουλε, ελπίζω να θυμάστε ότι το επίθετό σας γράφεται με Φ και όχι με Υ, εσείς ένας επιστήμων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To διόρθωσαν, αλλά τους ξέφυγε ,στις 28 φεβρουαρίου , ώρα 4.56 μ.μ..χαχαχαχά. Καλά είναι δυνατον να γράφεις λάθος το όνομά σου;;;;;;;;Τι την θέλει την αναγνωρισιμότητα με όνομα Ραφτόπουλος ...από πότε έχει να γράψει το όνομα του...Ραφτόπουλος με φι....όχι Ραυτόπουλος με υψιλον...εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απλά γελάω με αυτά που διαβάζω... Είναι δυνατόν εσείς ρε μορφωμένοι επιστήμονες και μέγιστοι διανοούμενοι της Λούτσας να πιστεύετε οτι ο τύπος που υπογράφει σαν Ραφτόπουλος, Ραυτόπουλος, Ι ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, προεδρος του ΑΟ Αρτεμις κτλ κτλ... είναι όντως ο πραγματικός??? Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε όλοι σας οτι είναι κάποιος άσχετος που προσπαθεί να διαβάλλει τον ίδιο τον Ραφτόπουλο και γράφει αντ' αυτού. Απο όλους τους άλλους ανώνυμους και μη το καταλαβαίνω. Αλλά απο εσάς κ. Αριστογείτων που διαβάζω τα σχόλια σας και σας εκτιμώ και ας μη σας γνωρίζω, είναι δυνατόν να πέφτετε σε αυτή τη παγίδα. Εξεπλάγην όταν διάβασα πιο πάνω κάποιον fake να υπογράφει με το ψευδώνυμό σας. Ακόμα δεν καταλάβατε λοιπόν πόσο έυκολο είναι για κάποιον να γράψει??

    Δηλαδή αν εγώ τώρα γράψω σαν "Δημήτρης Μάρκου, Υποψήφιος Δήμαρχος" ή "Χρήστος Μάρκου, Δήμαρχος" ή ή ή κτλ κτλ θα νομίσετε οτι είμαι ο πραγματικός??? Internet κύριοι και κυρίες μου... Ο βασιλιάς του fake και την ανωνυμίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, θα πάρετε Όσκαρ δικαιολογίας για τις ανορθόγραφες ...πατάτες! Απίστευτο εύρημα! Όμως, άδικος κόπος:
      Αυτά να τα λες σε όσους δεν ξέρουνε πρόσωπα και πράγματα. Βλέπεις, άμα π.χ. κάποιοι μπουκάρουνε ..οικογενειακώς σε όποιο σύλλογο βρουν μπροστά τους.. Έ, παίρνουμε χαμπάρι πόσο μυαλό έχει ο καθένας, τί γράμματα γνωρίζει και όοολο το μπακγκράουντ, που λένε.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:53 μ.μ.

      Ο καθένας μπαίνει κα γράφει οτι πατάτα θέλει και υπογράφει με όποιο όνομα του κατέβει κάθε φορά! Τόσο απλό είναι μπλογκίτη!

      Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και εμείς πως θα εμποδίσουμε το γήπεδο να γίνει! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ!!

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ! Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΣΟΣ!!

      Διαγραφή
    3. Αριστογειτων ο κυνηγος λαμογιων1 Μαρτίου 2014 στις 3:02 μ.μ.

      και εδω ξανα κουτσουλησε

      Διαγραφή
  40. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:17 μ.μ.

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
    Περασα απ εξω απο το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΣΜΑ ,στο οποιο ελαβε χωρα η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    Η ερωτηση ειναι .Καλα δεν ξερατε οτι ειναι παρανομο αλλα απ εξω δεν κοιταξατε?
    Σε επαφη με το αρχαιο ιερο της ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΥ ,ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ.
    Παλιες ομπρελες απο σαπια χορτα,πλαστικες καρεκλες αυτες που πουλανε οι γυφτοι,σκουπιδια,αποφαγια και σκ αδεσποτων σκυλων κλπ κλπ
    Για ΟΝΟΜΑ δεν τα ειδατε?Τι ειδους επιλεκτικη εκπολιτιστικη τυφλωση ειναι αυτη?
    ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ,ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΒΡΩΜΙΑ δεν ειναι ορατη σε εσας?
    Γιατι να σας εκλεξει κανεις, αν δεν βλεπετε και δεν ακουτε?Σε κωφαλαλους η σε τυφλους απευθυνεστε?
    Εδω δεν συζηταμε για ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
    Μιλαμε για αισθησεις.Οραση ,ακοη οσφρηση ...ολα αυτα ΥΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ?
    Φοβαμαι κυριοι μου οτι ειστε εντελως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ,για τις θεσεις στις οποιες στοχευετε η κατεχετε.
    ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ
    Εσεις ασχολεισθαι μονο με το σωμα των ΠΑΙΔΙΩΝ ?Ο ΝΟΥΣ τους δεν σας αφορα? Τι αθλητικη ΠΑΙΔΕΙΑ παρεχετε?Τι σοι εκπολιτισμος ειναι αυτος που προβαλετε?
    Δεν με πειθετε καθολου οικογενειακως.... λυπαμαι....
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ,ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΛΟΥΤΣΑ.
    Το παιδευετε με την αρχαιοελληνικη εννοια του ορου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Αριστογείτονα δεν μας είπες που κολλάει τώρα η ομοσπονδία?? Δηλαδή επειδή βλέπεις οτι η Ραφτοπούλου ανεβαίνει και πιθανόν να αφήσει εκτός δεύτερης κυριακής το Δημητράκη σου που στα σπρώχνει χοντρά για την πολεμάς, κάνεις πόλεμο με κάθε τρόπο?? Εκτός και αν δεν τα πάιρνεις απο το Δημητράκη και τα πάιρνεις απο την ίδια τη Ραφτοπούλου και θέλεις να τη διαφημίζεις. Μήπως ισχύει αυτό??? Σε ένα θέμα άσχετο αναφέρεσαι στην υποψήφια κυρία. Γιατί το κάνεις? Θέλεις να τη διαφημίζεις συνεχώς?

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:49 μ.μ.

      Δεν θα σχολιάσω τα γραφόμενά σας κύριε! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΉΣΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ!!

      Το οτι κατεβαίνει υποψήφια Δήμαρχος είναι δικαίωμά της και δικαίωμα του καθενός! Καλή της επιτυχία θα της ευχηθώ αλλά να γνωρίζει οτι θα κριθεί! Και εγώ είμαι ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ να ξέρει!!

      Δεν διαφημίζω κανέναν!

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ;

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:56 μ.μ.

      Η κυρία Ραφτοπούλου είναι υποψήφια δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος!

      Εμένα να ρωτάτε που τα ξέρω όλα

      Διαγραφή
    5. Αριστογειτων ο κυνηγος λαμογιων1 Μαρτίου 2014 στις 3:01 μ.μ.

      και εδω κουτσουλησε το στρουθιο

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ1 Μαρτίου 2014 στις 3:05 μ.μ.

      Δεν έχεις αφήσει τελικά τπτ για τον original...

      Διαγραφή
    7. Αριστογειτων ο ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΣ1 Μαρτίου 2014 στις 3:09 μ.μ.

      2 49 ξανα κουτσουλησε εχει ΔΙΑΡΡΟΙΑ
      ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΛΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
      Καλα βρε παιδες τοσο επικινδυνος ειμαι?
      πω πω τι εχουν παθει....
      ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝΕ
      Εγω καθε φορα θα αλλαζω ονομα....και ψαχτε το ip τι πλακα......
      εχω δουλεια παιδες ....αντε αργοτερα....

      Διαγραφή
    8. Αριστογείτων ο γραφικός1 Μαρτίου 2014 στις 3:16 μ.μ.

      ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

      Διαγραφή
    9. Ωπα ,τωρα λειπει μονο ο μπογιας...για να δεσει το γλυκο.
      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ εγω ειμαι γραφικος,
      Εσεις ΣΟΒΑΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΝΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΨΗΦΟΥΣ?
      Εγω την πλακα μου κανω ,αντε να θυσιασω εναν υπνακο αλλα εσεις κοντζαμ αντρακλες υποψηφιοι για ΜΕΓΑΑΑΑΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ την παιζετε σαν εφηβοι στα μπλογκς?
      Ελα παναγια μου της ΛΟΥΤΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...14 ΓΑΒ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑ.

      Διαγραφή
    10. Αριστογειτων ο μεδων1 Μαρτίου 2014 στις 4:08 μ.μ.

      O original ξερει τοσα αρχαια που δεν ξερετε εσεις αρα ...δεν τελειωνει. Ειμαι όρχαμος,μεδων ,και ωκυπους σαν τον Αχιλλεα να πουμε....
      Αντε ψαξτε τι σας λεω....
      ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ ΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΝ ΜΑΓΚΕΣ.....
      ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξαπατησουν και να ξεγελασουν αλλους χαζους..και χαζος δεν ειμα,ουτε εγω ουτε πολλοι που σας κυνηγανε.

      Διαγραφή
  41. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:19 μ.μ.

    ασχολεισθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα ρε άρχοντα Αρίστο!! Έκανες το ίδιο λάθος με τον επονομαζόμενο πρόεδρο του ΑΟ??? Καλά όταν εσκεμμένα το έκανε πιο πάνω ο άλλος τον έκραξες μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Ακριβώς το ίδιο λάθος έκανες ρε μπαγλαμα Αριστο! Ακριβώς το ίδιο λάθος έκανες! Που είσαι η σέξι καθηγήτρια να πεταχτεί σαν σκατό και να κράξει τους πάντες για την ελληνική γλώσσα?? Που είναι οι επιπλήξεις κύριοι???

      Διαγραφή
    2. Άλλος ένας μάγκας ελληναράς.

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:39 μ.μ.

      Έχεις δίκιο Ανωρθώγραφε, λάθη κάνουμε όλοι μας! Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι η παρανομία που πάει να γίνει στο γήπεδο με τους γνωστούς άγνωστους που συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι.
      ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ Κ.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:51 μ.μ.

      Δεν εχετε τον θεο σας σε προστυχια ,δεν ζηταω συγνωμη ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
      ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
      ΤΕΡΜΑ ΑΛΛΑΖΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και ψαχτε το ip μου λαμογια.
      Θα σας τρελλανω που θα μου πατε,εχω χρονο εχω πειρα εχω γνωση.Αλοιμονο να μην τα βγαζω περα με τοπικα βουρλα.ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:55 μ.μ.

      ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ!

      ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΑΛΛΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

      ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΕ ΤΥΡΑΚΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΣΕΡΕΤΗ, ΡΑΦΑΗΛ! ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

      ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    6. Αριστογειτων ο ΒΛΑΚΟΚΤΟΝΟΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:59 μ.μ.

      2 39 ΜΕ 2 42 εγραφα ταυτοχρονα δυο σχολια,,τι πλακα εχετε τελικα...ειναι σαν τον δισυποστατο Ποθουλακη τετοια βλακεια σας δερνει ....
      ακου ζητω συγνωμη...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ?
      ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΟΥΖΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Αν ομως επιμενετε, θα το διορθωσω με αρχαιες βρισιες ,που θα ψαχνετε σε ομηρικο λεξικο ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ και δεν θα το καταλαβαινετε καν.Και τωρα πειτε μου οτι το κανατε για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ οτι ειναι ολα fake να ΚΑΓΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ .....

      Διαγραφή
    7. Αριστογείτων ο συκοφαντης1 Μαρτίου 2014 στις 3:11 μ.μ.

      Η ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

      ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΥΡΙΕ??? ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ : Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!

      Έχετε χάρη που απεχθάνομαι τη πολιτική και αναλόνομαι στη συκοφαντία ανερχόμενων προσώπων, γιατί αλλιώς θα βλέπατε ποιος είναι ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

      Διαγραφή
    8. ΚΠ ΚΑΙ ΦΑΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ1 Μαρτίου 2014 στις 3:23 μ.μ.

      ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΣΩ .....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΡΑΔΥ.

      Διαγραφή
  42. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:42 μ.μ.

    Τα δικα μου ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ,ειναι προς τα πραγματικα ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ,ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ,που μπορει να εχει ψευδωνυμο ειναι ομως, υπαρκτο προσωπο ,με αισθησεις.ΑΚΟΗ ΟΡΑΣΗ ΟΣΦΡΗΣΗ και ολα μυριζουν ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ σε επιπεδο τοπικων παραγοντων.Μυριζουν οι ομοσπονδιες μυριζουν τα γηπεδα ,μυριζουν οι συμβουλοι ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΥΡΙΖΩ,ΚΑΛΑ δεν ειμαι ιθαγενης.Με καταλαβατε ελπιζω....αφου με εκτιματε οπως λετε ,θα εχετε καταλαβει οτι ΑΦΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ .
    Γιατι πχ λεω ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ FAKE,που σας φωναξαν να ΣΟΒΑΤΙΣΕΤΕ? Ο ΣΟΒΑΣ ΣΕ ΒΡΟΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ δεν το Ξερετε?
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,Το ποιος ειμαι δεν ενδιαφερει κανεναν το ΤΙ ΡΩΤΑΩ ενδιαφερει πολλους μπλογκιτες οθεν.Μην ασχολεισθε μαζι μου γιατι απλως γινεται φανερο σε ολους οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
    ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ
    Σαν λογος ομως, σας ειμαι γνωστος .Εδω δεν ανταλασσουμε ωραιες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.Ανταλασσουμε αποψεις.Κανουμε ερωτησεις σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ και αυτη δεν δινεται πλεον στα μουγγα.Αν θελετε ψηφο ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το οτι είσαι ο Χρήστος ο Ποθουλάκης το ξέρουνε και οι βάρκες στο λιμάνι!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ

      Διαγραφή
    3. το οτι μοιραζει 20ευρα ο μπαμπας για τις "βενζινες" οπως λεει το ξερουνε επισης οι βαρκες στο λιμανι,

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΧΕΡΜΑΔΙΟΚΤΟΝΟΣ1 Μαρτίου 2014 στις 6:37 μ.μ.

      ξερει και αρχαια ο Ποθουλακης?
      εεε ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ...ΧΕΡΜΑΔΙΟΝ αυτο που μας βαραει σημερα,

      Διαγραφή
    5. Είναι πασίγνωστο. Ο Ποθουλάκης στα αρχαιοελληνικά είναι άσχετος και δεν πιστεύω να βγει να υποστηρίξει το αντίθετο γιατί πέραν από τα πολιτικο-τεχνοκρατικά και διοικητικά δεν έχει δείξει ούτε έχει ισχυρισθεί φιλολογικές και αρχαιοελληνικές γνώσεις του. Οπότε δεν μας πείθουν τα σχόλια. Γι' αυτό εσύ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ στο ύψος σου και ο κάθε ένας στο ύψος του. Εσύ πάντως δεν αντιγράφεσαι. Είσαι φαινόμενο ανεπανάληπτο. Τρέλανέ τους, μπορείς....

      Διαγραφή
  43. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 2:46 μ.μ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!

    ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ή ΟΧΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    Είμαι απλά ένας πολιτευτής και εξυπηρετώ τα πιστεύω μου αλλά και το πελάτη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Αριστογειτων μοιραζει τσαμπα αντι διαρροικα1 Μαρτίου 2014 στις 3:12 μ.μ.

      αλλη μια διαρροια

      Διαγραφή
    2. ο μπαμπας ομως μοιραζει 20ευρα για τις "βενζινες" οπως λεει

      Διαγραφή
  44. Σε περίπτωση που δεν είναι ο πραγματικός Ραφτόπουλος και είναι άλλος δεν έχω και εγώ με τη σειρά μου να του ζητήσω συγγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστογειτων αρχιδουκας της ΛΟΥΤΣΑΣ1 Μαρτίου 2014 στις 3:17 μ.μ.

      ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ...
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ...ΚΛΠ ΚΛΠ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΣ ΧΑΜΑΙ ΛΕΩΝ
      Κοινως απο την λασπη που επεσε,ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ , παριστανει τον ΛΕΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ...
      ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ....
      ΒΡΕ ΣΕΙΣ ....ΛΑΛΗΞΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ?

      Διαγραφή
    2. ωχ! Τι έγινε παλλικάρια; ο 2.59 είναι κλώνος μου.
      Σιγά μη ζητάω συγγνώμες! Ας πάτε σχολείο να μάθετε πως γράφεται το όνομά σας ΚΥΡΙΕ!

      Διαγραφή
    3. Αριστογειτων ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ1 Μαρτίου 2014 στις 4:36 μ.μ.

      Τι καταλαβαν τωρα?ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ.,ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ....
      ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΑΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

      Διαγραφή
  45. Eλα η lady ,πώς θα κλείσει συνδυασμό; Τρώει πόρτα και από ευεργετημένους .....Ολα τα μαλλιαρά αρκουδάκια στην πίστα...Φωνάξτε ένα "μπόγια" να μας σώσει....Οσο για το πότε γράφει ο Αριστογείτονας , φαίνεται.Τώρα αυτοί γράφουν και απαντάνε στον εαυτό τους...δυστυχώς τα δημοτικά ιατρεία δεν διαθέτουν ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η λαίδη να πάρει και τον Κ.Π. Ταιριάζει με την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και εγώ αυτό λέω ηλίθιε! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και όχι μόνο για τα ψυχιατρεία αλλά και για τις φυλακές να γεμίσουν μέσα όλα τα λαμόγια της Λούτσας! Πρώτος περνάς εσύ, αφού όμως πρώτα βγάλεις τη μάσκα και το τριγωνικό σου καπέλο Mr Ελληνική ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αρίστος αριστοκρατης μαγκας1 Μαρτίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

    ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ .
    ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ.
    Γιαυτο το κανουν μπαχαλο
    δεν τσιμπαμε ..μαζευουμε ψηφους εναντιον ολων των λαμογιων οπου και αν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αριστος ο εσθλός1 Μαρτίου 2014 στις 3:57 μ.μ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ?
    ΑΓΚΥΛΟΒΟΥΛΟΙ ,ΑΕΣΙΦΡΟΝΕΣ, ΑΙΑΝΕΙΣ ,ΑΙΟΛΟΙ (απο το ρημα αιολιζω =εξαπατω)ΑΙΣΥΦΙΟΙ ΑΚΡΙΤΟΜΥΘΟΙ,,ΑΛΕΟΦΡΟΝΕΣ ,ΑΛΗΜΟΝΕΣ.ΑΜΑΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ολα αυτα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ και μαθετε και πεντε λεξεις ψαχνοντας να δειτε τι σας αποκαλουν στην Σπαταρτεμνησια και δεν το ξερετε,ετσι που ζειτε στην κοσμαρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστο ο μπαμπας μοιραζει 20ευρα για τις ¨βενζινες"

      Διαγραφή
  50. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΡΑΦΙΝΕΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 4:31 μ.μ.

    μονο?φτηνιαρικα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παιδιά ,όσοι είμαστε νορμάλ και δεν ερωταπαντάμε μόνοι μας , να αποχαιρετήσουμε αυτή την καταχώρηση..Αυτοί είναι άγρια δύση .Καλό ηλιοβασίλεμα.!!! Κι αν αντιληφτώ ότι χρησιμοποιεί πλαστή καταχώρηση που να με αφορά ,ξέρω κι εγώ να λάβω τα μέτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ουλόμενος1 Μαρτίου 2014 στις 6:32 μ.μ.

    ΟΚ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΚΑΙ να τρεχει το αλογο το ΤΟΠΙΚΟ.
    Δεν κολωνω εχω περασει απο πολυ δυσκολοτερα,και πιο εξυπνα λαμογια ,ξερω απο μαιμουδες,και απο αλλα ζωα,απλως χανω χρονο ετσι,που θα μπορουσα να βοηθησω αλλιως καλυτερα
    Οπου βλεπετε αγνωστη Ελληνικη λεξη ,ομηρικη ,Ξερετε οτι ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ.Αστους να ψαχνουν τι σημαινει...θελει ομηρικο λεξικο το αθλημα και δεν το εχουν ..
    Εδω δεν ξερουν καν την καθομιλουμενη και θελουν να δοκιμασουν μεταξωτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ,ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ PC..ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑΞΙ ΑΠΑΡΤΙΑ,. ΤΟΝ ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΙ ΤΟΝ ΚΑΙΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΑΜΕΑ..ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ.ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ..ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι διαφερετε απο τους κουκουλοφορους προδοτες της κατοχης . Σε τιποτα.

      Διαγραφή
    2. Τα ανώνυμα άρθρα και σχόλια στο διαδίκτυο είναι μεγίστη δημοκρατική κατάκτηση της εποχής μας, γιατί απλούστατα ΔΕΝ υπάρχει ανωνυμία. Ρώτα να μάθεις πρώτα και μετά να αμολάς ό,τι σου έρθει, αμόρφωτο λουτσιώτικο.

      Διαγραφή
    3. Οι μεγιστες κατακτησεις κερδιθηκαν χωρις κουκουλες και μασκες με τα προσωπα ανοικτα και με δουλια ανοητε.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΝΤΩΣ ....ΚΕΡΔΙΘΗΚΑΝ(!!!!!) ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!

      Διαγραφή
    5. Παντος συμφωνεις οτι οτι κερδισαν το κερδισαν με τα προσωπα ανοικτα χωρις κουκουλες και μασκες ανοητε.

      Διαγραφή
    6. Αυτά μόνο στη Λούτσα γίνονται! Ο ένας ανώνυμος λέει τους άλλους ανώνυμους, κουκουλοφόρους, αλλά τον εαυτό του όχι!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Ενός ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ
      Το αλλο ,ειναι πάντως.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ. Αλλος ο κακός ανθρωπος και αλλο το κακώς εγινε κατι .
      ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ Γινεσθε ακατανοητοι,σκεφθειτε να θελει να σας διαβασει καποιος που τωρα μαθαινει Ελληνικα...τι θα καταλαβει.....
      ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΤΕ ΚΑΝ ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ?
      Σας ταυτοποιουμε πλεον απο τον ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
      ΘΕΛΟΥΜΕ Ελληνες στην γλωσσα και την παιδεια.Εσεις δεν ξερω τι ειδος ειστε ,
      Αταυτοποιητο.ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,πολιτισμικη ,γλωσσικη ,ηθικη,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ.
      ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ..
      Αντε τωρα να αντιγραψετε ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ και να γινετε πειστικοι.Και ο τελευταιος μπλογκιτης μπορει να καταλαβει ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ.Μονον αμορφωτοι νομιζουν οτι η κουκουλα εξαφανιζει την γλωσσα.Η γλωσσα μαγκες, δεν αγοραζεται.ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ.
      ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ .
      Εισθε για κατακτηση ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ.

      Διαγραφή
    8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 9:42 π.μ.

      ΕΧΩ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.

      Πολυ πονος βρε παιδι μου ..δωσε πονο ....σαδο εισαι?
      ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΧΡΥΣΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ?
      Βρε μπας και εσαι ΠΑΡΑ ΤΩ ΧΕΡΑΚΙ?
      εγω αυτα δεν τα παιζω ..δεν το εχεις παρει ειδηση ακομα?
      ΒΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ?
      Μην μου πεις οτι πιστευεις ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.....

      Διαγραφή
    9. ΑΡΙΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΠΑΧΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ..ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ

      Διαγραφή
  54. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Μαρτίου 2014 στις 9:19 μ.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ.
    Το καπαπιδι γραφει ΑΔΕΡ Φ Ι
    ΟΙ προεδροι γραφουν ΑΔΕ Λ ΦΕ.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?
    Δεν θα αλλαξω ψευδωνυμο, αυτο δεν το παρατηρουν παρα μονον οι επαγγελματιες της γραφης και οχι ολοι μαλιστα.Μονον οι πολυ εμπειροι και τετοιον δεν εχω συναντησει ΕΔΩ .Αλλου σε αλλους κυκλους κανει μπαμ.Αλλα εδω ειναι ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΝΗΣΙΑ ....Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΕΝΑ Ν ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ και υποδηλωνει την διαφ Θορα..Κολπα γραφιαδων μπλογκιτες που δεν μπορει να τα μιμηθει ο καθε τυχον αγραμματος πολιτευτακος ,ετσι για να μαθαινετε κατι χρησιμο.Το να εισθε παρατηρητικοι.
    Δεν ειναι ΑΠΛΟ η μιμηση και η απομιμηση ....γιαυτο τα λενε μαιμουδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγαλτε τις κουκουλες προδοτες της κατοχης

      Διαγραφή
    2. Αμα σε τσουζουν τα σχολια..... Αμα όμως καποιος ειναι προδοτης οπως λες γιατι δεν κανεις αιτηση στον εισαγγελεα να σου πουν αμεσως το ονομα;

      Διαγραφή
    3. Μπουκομενος με μελομακαρονο

      Διαγραφή
    4. KNOCKING ON THE HEAVENS DOOR
      Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ THE GANGSTERS PARADISE

      Διαγραφή
  55. Επισης οι προεδροι βαζουν αγκυλες οι ΑΛΛΟΙ παρενθεσεις
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
    Ευχαριστω για την διασκεδαση ,παω για κανονικο εργο ,αυτο ηταν μαπα....με δυο μονον κακιστους ηθοποιους..αντε τρεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λαθος εσυ δεν φορας κουκουλα. Φορας μασκα ΚΟΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ο μεγας θαυμαστης του Ομηρου ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ1 Μαρτίου 2014 στις 11:41 μ.μ.

    ααααα δεν ξερεις την μασκα των anonymous?ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.Ν Α ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ. ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ .....
    Ωραιο εργο το κανονικο εργο το λουτσιωτικο ...ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΝΤΖΕΣ εντελως ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΟΧΗΣ........
    Γιαυτο δεν ακουτε ροκ?
    ΤΟ ΑΣΜΑ ΡΟΚ WHAT ARE THE CHANCES....ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΚ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ?
    Τι διαβολο ξερετε παναθεμα με?
    καβαλερια ρουστικανα σε αφελεις και αγραμματους παιζετε?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΕΡΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ.
    Θα σας παω τσουλωντας μεχρι να σας αναλαβει εισαγγελεας και να ζητησετε αρση απορρητου για να αποκαλυφθειτε και εσεις με τοση βρωμια που πετατε,Θα βγουν ολα τα ονοματακια σας στην φορα αφου θελετε ΕΠΩΝΥΜΑ.Εδω ειναι καταγεγραμμενα ακομα και τα σβησμενα.Εσεις μπορει να τα ξεχασατε εγω δεν ξεχναω.Το παρατσουκλι που μου ειχαν δωσει ειναι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ .λογω μνημης και ισοπεδωσης .Φυτοφαγο ζωο αλλα τρεπει σε φυγη τα σαρκοβορα και κυριως τις υαινες.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ μπας και αποκτησετε λιγη ηρεμη και ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ και να μην ονειρευεσθε εφιαλτες με Αριστογειτονες νυχτιατικα.Ουτε δημαρχηλικια ,,,παει τελειωσε αυτο το παραμυθι, οτι και να μηχανευτειτε,θα αποκαλυπτεσθε χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΒΕΡΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ.ΠΕΛΑΤΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κύριε ραφτοπουλε ; Που είστε ; Μαζι με τον κύριο καγιοπουλο τον κομμουνιστή . Η δίνετε στον γιο σας την κρεμουλα του. Η νεα μας δήμαρχος που είναι βγάζει καμία παράνομη αδεια. Μολις θα κανετε το γήπεδο θέλω να κλείσω ένα φιλικό . Ο νικητής θα πάρει όχι 1 αλλα 2 κιλά μελομακαρονα. Ξέρεις εσυ τωρα, ευγενική χορηγία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλα βρε παιδες,το καταλαβαινω ολο το κατακαθι να ειναι στα τρισαυγουλα.Εδω ομως μαθαινω οτι το υπολοιπο κατακαθι κουρευει συριζα....
    ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ, ΤΣΑΛΑΠΕΤΗΝΟΙ ΚΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΙΟΠΟΥΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?
    Αυτους εχετε?Βρε βρε τι ειχαν τα ερμα και ψοφουσαν .....
    Αν αυτοι ειναι αριστεροι εγω ειμαι ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ. ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ των κοιμισμενων της Σπαταρτεμησιας, που χαφτουν αριστερες μυιγες και φασιστικες αλογομυιγες.
    ΑΝΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ,ΠαντΩς τις εξετασεις δεν τις περνατε ΕΤΣΙ....ΘΑ ΚΟΠΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΚΛΕΟΥΣ ,ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ3 Μαρτίου 2014 στις 8:40 π.μ.

    Mιας και σημερα βρεχει και οι μαιμουδες δεν βγαινουν στην βροχη,και δεν ειναι για μπανιο ,θα σας πω κατι που ειπε ο Αριστοκλης.,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.
    ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ

    Αντιγραφω απο μεγαλο ελληνα στοχαστη του και ερμηνευτη του.

    Ειμαστε ακομα ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΛΟΓΙΚΑ και παραμενουμε σε μια ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ της οποιας το κρισιμο χαρακτηριστικο ειναι το συναισθημα.

    Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ για αυτα τα φαινομενα, λεει οτι οπου δεν υπαρχει ισορροπια ΛΟΓΟΥ και αισθηματος,στην κουλτουρα ,στις συμπεριφορες και στις νοοτροπιες μιας κοινωνιας, ΑΤΡΟΦΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ και κυριαρχει μια ΒΙΑΙΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ετσι η πολιτικη αντιπαραθεση ,περιοριζεται σε κατι που μοιαζει με γρονθοκοπημα σε εναν αγωνα επιβολης.
    Εαν λοιπον δεν χωρεσει στο Ελληνικο κοινωνικο προβλημα Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ και συνεπως οι επιπτωσεις που αυτη φερει, στο συλλογικο αποτελεσμα ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
    Παμε πισω στον Πλατωνα, οχι με την προοπτικη μιας αρχαιοελληνικης αναγνωσεως αλλα ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ προς τα μπρος και οχι προς τα πισω..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.


    Αυτο ειναι copy paste διαφορετικο απο αυτα που εχετε συνηθισει.
    ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΑΓΚΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ το κρυφτο και το κυνηγητο των ΑΕΙ ΠΑΙΔΩΝ οπως αυτοι που παριστανουν Αριστογειτονες Χανδρηδες και εκθετουν την παιδικομορφη σκεψη τους την κουτοπονηρια τους,την ελλειψη σκεψης και κρισης ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.
    Η παιδεια και ο πολιτισμος ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ παραγοντες και παραγοντισκοι,ΠΕΙΘΟΥΝ.
    Αν δεν μπορειτε να πεισετε την εχετε κατσει που λενε οι νεαροι.Η βαρκα μπαζει νερα και παει για ΦΟΥΝΤΟ..
    I WILL SURVIVE
    By Gloria Gaynor
    ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΜΕ αυτο το συστημα που ακολουθειτε.Αν δεν σας κοβει εσας να εμφανισθειτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ , αλλαξτε συμβουλους,Αυτοι που εχετε ειναι εντελως μαπα.Τσαμπα τους πληρωνετε, να κυνηγουν φαντασματα στην λασπη του υδροβιοτοπου.Απλως η λασπη σας πασαλειβει ολους σας.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΥΓ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ..ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανερχόμενο μεγάλο λαμογιο ο καντερες Θωμάς , που σβήνει οτι θελει να φαίνεται . Όπως για ραφτοπουλο κτλ. Και για τον Παραχερακη κουβέντα . Άρεσε λαμόγια . Καντερες - παραχερακης στην ιδια παράταξη και που ξέρεις και καμία αλαξοκολια , σαν τον αντι δήμαρχο μας , Τσιου Τσιου το πουλακη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. μην ανησυχεις ..το διαβασαμε.....
    ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ολα αυτα τα χρόνια λάθη πολλα κλεμμενα παρα πολλα , και τωρα ήρθε η ωρα να εκλεγουμε !!!!! Γιατι έχω ένα σπιτάκι πάνω στη παραλία , παράνομα φυσικά που θέλω να το τελειώσω επιτέλους... Επίσης ο γιος μου θα συνέχιση της σπουδές του όπως και η κορη μου ... Που θα βρω τα λεφτά ; Ένας ανθρωπακος συνταξιούχως , πρώην αστυνομικού , πρώην πρόεδρος ΑΟΑρτεμις, και πρώην δημοτικός σύμβουλος ..... Γεια σου ρε Π Α Ρ Α Χ Ε Ρ Α Κ Η....... Τρεχαντιρι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δελτίο τύπου : είναι ακόμα εδω , κάποιοι κρατάνε το δημο (σπατα- Αρτέμιδα) νεκρό , άλλοι το κρατάνε απο το λαιμό . Για δικό τους ωφελος και για δικό τους σκοπό , βλέπουν το λάθος σωστό . Εχουν τις μπίζνες στο μυαλό και το μυαλό στις μπίζνες . Κάνουν χρυσές επιτυχίες και ξεχνάν τις ρίζες . ΚΑΝΤΕΡΕΣ-ΠΑΡΑΧΕΡΑΚΗΣ -ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ... TEAM ...OF... LAMOGIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΦΙΛΕ 2:02 ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ολοι ΑΛΛΗΛΟ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ,φιλε.Αυτοι που λες και μερικοι ακομα.Αρα ,η πρεπει να σπασει ενας, η να τους φουνταρουμε ολους μαζι.Οι δυο οργανισμοι του δημου αθλητικος και πολιτιστικος,ειναι ΑΝΤΡΟΝ ,αλληλοβοηθουντων.Απλα εμφανιζονται σαν δυο χερια και ως γνωστον το ενα χερι νιβει το αλλο και τα δυο το προσωπο.Αλλαγη σε οργανισμους δεν γινεται ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.Αυτο να το καταλαβετε και να πραξετε αναλογως.Καλα κανεις και τα λες αλλα μ ην περιμενεις αλλαγες στο αθλητικο στατους ,γιατι χρηματοδοτουνται ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.Και τις χορηγιες ο Δημος τις κανονιζει.Απλα αλλη μια εστια μολυσμενη, εμφανιζεται,κατα πως τα λες.Σπυρια μολυσμενα εμφανιζονται στις ασθενειες.Δεν κυνηγας τα σπυρια ,κυνηγας την νοσο με φαρμακα,χειρουργεια,καυτηριασμους κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΣΑΠΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΠΑΚΕΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΥΛΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ(ΑΝ ΤΟΝ ΑΞΙΞΕΙΣ)..Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ 96,ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ...Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Το ότι τα παιδιά σας αντί να κάνουν κάποιο άθλημα, προτιμάτε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να μπλέξουν με τα ναρκωτικά!!
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι σας, που ξαφνικά σας νοιάζει η παρανομία! !
    Που όλη η Αρτέμιδα είναι παράνομη! !
    Τα σπίτια σας (μας) όλα τα μαγαζιά!!
    Είστε για τα πανηγύρια!!
    Ξυπνήστε!!!
    Αν θέλετε να σώσετε την περιοχή που αγαπάτε και σας νοιάζει το παιδί σας να ζει αξιοπρεπώς, κάντε πιο ουσιαστικά πράγματα στο να γίνουν εννοείται όλα νόμιμα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο! !
    Είτε για το γήπεδο είτε για το ΚΕΛ, είτε για σχολεία!!!
    Πληρώνω 250,00€ το μήνα σε βενζίνες και έξοδα για να πηγαίνω τον παιδί μου σε άλλο δήμο να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι προεδροι σου τη λενε ρε λεβεντη..το αρχιλαμογιο που ψηφιζες τοσα χρονια τι εκανε 15 χρονια στην φουστια βουτηγμενος ειναι..αθλητικη εγκατασταση για ολα τα αθληματα καθαρα πραγματα..σε πηρε ο πονος τωρα για τα παιδια εμεις εχουμε σκυλια

      Διαγραφή
  70. Τίποτα δε δικλαιολογεί την καταπάτηση δημόσιου χώρου προστατευόμενου μάλιστα λόγω οικοσυστήματος και αρχαιολογικής αξίας.
    Πριν το πάτε κύριε το παιδί σας στα ποδόσφαιρα, διδάξτε του πρώτα τί σημαίνει αυτός ο προστατευόμενος τόπος και θα δείτε ότι πρώτα αυτό θα είναι αντίθετο με την αισχρή καταπάτηση.
    Και επίσης, αγνοείτε τί επιδιώκουν οι σάπιοι της δημοτικής αρχής που κόπτονται προεκλογικά για το γήπεδο; Να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που έκαναν μέχρι τώρα : Να το παραχωρούν για μπουζουκοκλαρίνα όλο το καλοκαίρ! Έχει πολύ "ψωμί η υπόθεση...
    Όσο για τα ναρκωτικά, καλλιεργείστε το παιδί σας σωστά και δεν έχετε κανένα κίνδυνο. Μάλλον κινδυνεύει περισσότερο όταν έχει ινδάλματα τους ποδοσφαιριστές της ντόπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Μαρτίου 2014 στις 3:20 μ.μ.

    ΔΙΠΛΑ ΑΛΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, εχει μαγαζια σε καταπατημενο χωρο.Αυτους προστατευετε κυριε ?
    ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?
    Και εσεις δεν τα βλεπετε?ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ,που τα επιβλεπουν και εσεις οι γονεις στραβωθηκατε?Δεν με πειθετε κυριε, ,οτι αγαπησατε τον αθλητισμο ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.Πως πηραν αδεια υγειονομικου ενδιαφεροντος ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ.μηπως μπορειτε να μας εξηγησετε?Μηπως , αφου ενδιαφερεσθε για τα παιδια,ξερετε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΑ ΥΔΑΤΑ?Ειδατε καμμια ταμπελα δημοτικη εκει?Μηπως ειδατε και τιποτα στην αμμο?ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ δεν σας νοιαζει η υγεια του παιδιου σας και σας νοιαζει η βενζινη που καταναλωνετε?Εγω τετοιο επιλεκτικο ενδιαφερον ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΙΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΕΙΤΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ταχαμου γονιων .Οι πραγματικοι ΓΟΝΕΙΣ νοιαζονται για ολα ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ και κοιτανε και τριγυρω εκει που συχναζουν τα παιδια τους. ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και ποιος σου είπε ότι το παιδί μου κάνει μπάνιο στην Αρτέμιδα Αριστογείτων του Αριστοκλέους?
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ(υπενθύμιση για τον τίτλο του blog).
    Δίκιο έχεις για τις ταμπέλες που λες φυσικά που δεν έχουν βάλει(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ).
    Οσο για το γήπεδο δεν ζήτησα να γίνει απαραίτητα εκεί που βρίσκεται, γενικά μιλούσα να γίνει, όπου πρέπει να γίνει.
    Δεν προστατεύω κανένα συμφέρον πονηρούλη, σταμάτα την καχυποψία με όσους γράφουν εδώ μέσα.
    Πήρα το θάρρος να πω και εγώ την γνώμη μου σαν απλός κάτοικος της περιοχής αυτής.
    Οσο για τους ΜΑΙΜΟΥΔΟ ΓΟΝΕΙΣ, περισσότερες πιθανότητες να ανήκεις εσύ, γιατί το έχεις κάνει τσίρκο το blog Aριστοgeitwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αφου λοιπον δεν κανει μπανιο στην Λουτσα δεν καις βενζινη να το πας αλλου?
    Για τις καφετεριες κουβεντα?Δεν τρεχει τιποτα?Τρεχει με το τι υποθετεις οτι ειναι ο Αριστογειτων και δεν τρεχει ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ?ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ?Το πας για μπανιο αλλου αλλα παρεες δεν εχει εκει?Δεν συχναζει σε μερη που διακινειται οτι μπορει να φαντασθει κανεις?
    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ?Το μονο που σε απασχολει στον τοπο σου ειναι ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟς ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ?
    ΕΕΕΕΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ....για απλος κατοικος...
    Θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι σας που Ξαφνικα σας νοιαζει η παρανομια ,ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ συνεχιζεις με βρωμικα σεξουαλικα υπονοουμενα για δικαιολογια.,ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ.... ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ .....ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ..πιασαμε ακομα και την ηθικη υποσταση .....και την υποστηριξη.εσυ νομιζεις οτι κρυβεσαι....ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΣ?
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΣ...ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΛΚΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι κατάλαβα?
      Μικρός πρέπει να έτρωγες πολύ ξύλο από τον πατέρα σου ή πρέπει να παίρνεις ( ψυχ)φάρμακα! !
      Δεν εξηγείτε αυτή η συμπεριφορά!!!
      Άντε τρέλανε κανέναν άλλον!!
      Καλή συνέχεια Ψυχgeitona.

      Διαγραφή
  74. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ 12.3.2014 ΕΓΓΡΑΦΟ "ΒΟΜΒΑ" ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ" (ΠΑΡΑΧΕΡΑΚΗ & ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ), ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ........!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΟΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ? ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ?

      Διαγραφή
  75. NEA ΗΘΗ... ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ........
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήστε τά περί κακομοίρηδων κλπ. Το γήπεδο είναι παράνομο και πρέπει να κατεδαφιστεί και όποιος επιμένει για παρανομίες, ντροπή του.

      Διαγραφή
  76. ΟΜΕΡΤΑ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ΟΜΕΡΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Μετα τους φταινε οι Σπαταναιοι ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΑΡΧΟ .....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ.
    Ειναι βαθυτατη ανηθικοτητα συνδιαλλαγη -διαφθορα ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Καταπατητες ,σκυλομαγαζατορες ,διακινουμενα ΑΓΑΘΑ.......και πολλα αλλα.
    ΕΕΕΕΕΕ και κανενας αφελης ..που θελει να μην του καταγγειλουν το κοτετσι..ΚΑΙ ..ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ.ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ
    Γιαυτο και οι δυο υποψηφιοι ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟ ΛΟΥΤΣΑ μοκο για το παπλωμα...μας σερβιρουν ονειρα και ονειρωξεις και νομιμα ξενυχταδικα....για φαντασουου ου ου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ
    Οταν γινεται παρανομια ειναι συν ενοχοι.Και κατα νομο και κατα ηθικη.
    Το οτι οι προηγουμενοι ηταν λαμογια δεν σημαινει τι αυτοι που διοικουν ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ,ειναι αθωοι.
    Ο Ποθουλακης δεν ειναι κακομοιρης,ουτε μπαινει στη ιδια μοιρα με τους συγκαλυπτοντες την παρανομια.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ.
    Αυτο δεν σημαινει τιποτα.Δεν παει για γαμπρος. το θεμα ειναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ.Τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου και πιθανοι ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ Η ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.
    Εμενα δεν με ξεγελανε αυτα τα σχολια.
    το γηπεδο ειναι παρανομο.
    πρεπει να φυγει τελεια και τερμα.
    Τα υπολοιπα να τα βρουν οι Δημαρχαιοι που τοσα χρονια ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΑΙΟΥΣ.
    Αν με κολπα πανε να παρουν ψηφους ανεγκεφαλων ποδοσφαιροφιλων αυτο εντασσεται στο πλαισιο συνενοχης που προανεφερα.
    ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ να παρουν θεση..και οχι να παιζουν μπαλακι και στο τελος να φταιει ο Ποθουλακης η ο Αριστογειτων μιας και οι Κλουζω της λουτσας εσπευσαν να μας ταυτισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γεια σας και από εμενα
    Εναν ανωνυμο κατοικο της Αρτεμιδας.(όπως ολοι οι τζαμπα μαγκες του πληκτρολογιου)
    Ζω στην Αρτεμιδα τα 6 τελευταια χρονια.
    Και την παρανομια που εχω δει εδώ δεν την εχω δει πουθενα αλλου
    Από που να πιασεις
    Από τους μαγκες των νυχτερινών παραγκών(Γιατι παραγκες είναι)
    Από τα σπιτια? Που ο καθενας χτιζει ότι γουσταρει και όπως γουσταρει!!!
    Αγαπησα αυτόν τον τοπο και εάν με εχει καλα ο θεος θα περασω μαλλον το υπολοιπο της ζωης μου εδώ.
    Το να μιλαμε για νομιμοτητα όμως στην Αρτεμιδα είναι τουλάχιστον γελοίο.
    Μου θυμιζει τους φιλόζωους που αφηνουν τα σκυλάκια τους να τα κανουν εξω από την πορτα του γειτονα και αντι να εχουν μια σακουλιτσα μαζι τους,να σου την λενε κιολας εάν τους πεις και κατι
    Θα ηθελα να προτείνω όταν γινει η διαμαρτηρια για να μην γινει το γηπεδο(όπως γραφει καποιος πιο πανω),να εχουμε μαζι ΟΛΟΙ μας τις αδειες των σπιτιων μας..Και οποιος είναι νομιμος να διαμαρτυρηθεί οσο θελει(αλλα να πει και τις εναλλακτικες λυσεις)
    Σιγουρα οταν τοσα χρονια δεν κανεις τιποτα αλλα πας να κανεις μπαλωματα 2 μηνες πριν τις εκλογες εισαι λαμογιο και ως λαμογιο πρεπει να σε δει ο κοσμος
    Αλλα να καταγγελεις είναι ευκολο
    Προτασεις θελουμε.Δεν μπορει ολοκληρη Αρτεμιδα να μην εχει έναν αλλον χωρο για αθλητικο κεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ19 Μαρτίου 2014 στις 8:43 π.μ.

      ΛΟΥΤΣΩΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ Π-Ρ-Ο-Σ-Τ-Α-Τ-Ε-Υ-Ο-Μ-Ε-Ν-Η!!

      Διαγραφή
  79. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    Εχεις εσυ παρανομο κοτετσι?Κανω και εγω βιλα αναψυκτηριο.ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΑ ΚΑΜΑΡΑΚΙ ?ΚΑΤΑΠΑΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ,κανω κεντρο ,βαζω ξαπλωστρες και διχτυα, φωναζω και δυο αλλοδαπες ανασφαλιστες ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ καβω και καμμια αποδειξη αμα λαχει,ΚΑΙ ΦΑΕ ΕΣΥ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ να μαθεις να σκεφτεσαι Λουτσιωτη ποιος κερδιζει στην τελικη.

    Αυτο ειναι δειγμα ΤΥΠΙΚΟ.Αυτο μας εφερε εδω που ειμαστε σαν χωρα.Και το χειροτερο?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ......και συνεχιζει να ψηφιζει με το ιδιο σκεπτικο.
    Αυτο εγω θεωρω διαφθορα μυαλου.Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ με την δικαιολογια ολοι το κανουμε.......
    Μπραβο βρε λουτσαιοι αφου ολοι το κανετε εεεεεΖΑΛΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
    ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ?
    Αν δεν μπορεις να προστατευσεις τον εαυτο σου ,θα προστατευσεις και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ?
    Εκεινη η τροικα φταιει για ολα...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΜΕ Η ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Έχεις σε πολλα δικιο Αριστογείτων και σε πολλα από τα παραπανω συμφωνω μαζι σου.
    Αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω την αποψη ότι εδώ που φτασαμε είναι επειδή ο καθενας εριχνε την προσθηκη στο καμαρακι που λες,το παρανομο κοτετσι κτλ κτλ κτλ
    Αλλα όταν τελειωνε την δικια του παρανομια και αφου ειχε μπαζωσει ρεματα,ειχε κοψει πευκα(πιστευω από παλαιες φωτογραφιες να εχετε δει ποσα πευκα ειχε καποτε ο τοπος μας) γινοταν οικολόγος,πολεοδομος,αστυνομος,ορνιθολογος κτλ
    Και εμενα όταν ηρθα να αγορασω μου εδειχναν οικόπεδα οι μεσιταραδες της περιοχης που φαινονταν από μακρια ότι ηταν καταπατημένα.
    Προτιμησα να πληρωσω 3 χρονια παραπανω δανειο και να παρω καπου νομιμα.
    Οι πιο μαγκες αγορασαν εκει και εχτισαν,αλλα θα φταιει το κρατος αν τους το παρει το ρεμα
    Και δεν θελουν και τον αλλον να παει να χτισει διπλα επειδή ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ
    Ακομη και ο μηχανικος μου,με προετρεψε να κανω καποια παρανομια(κλεισιμο σοφιτας) και του ειπα :ότι λεει η αδεια μου.
    Εχω μεγαλωσει στο εξωτερικο και όπως εμαθα ετσι κανω
    Αλλα την υποκρισια ,ότι εγω εχω κανει μικρο εγκλημα ,αλλα δεν θα ανεχτω το άλλο επειδή είναι μεγαλο δεν την μπορω!!!
    Προτασεις θελω να ακουσω
    Για να κανουμε μια εποικοδομητική κουβεντα και να μην αναλωνόμαστε σε χαρακτηρισμούς άσχημους μεταξυ μας λες και εχουμε κατι να χωρισουμε
    Εάν υπαρχει καποιο άλλο μερος για να γινει γηπεδο
    Γιατι το θεωρω απαραδεκτο να μην εχει η πολη ένα αθλητικο κεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτοικος Αρτέμιδος19 Μαρτίου 2014 στις 10:08 μ.μ.

      Νομίζω είστε ηθελημένα ή αθέλητα ανακριβής.
      Ακόμα κι αν έχει κάποιος παράνομο σπίτι, δε σημαίνει ότι για μια ζωή θα είναι υποχρεωμένος να επικροτεί παρανομίες και μάλιστα καταπάτηση δημόσιας έκτασης προστατευόμενης, που ανήκει στο κοινωνικό σύνολο και όχι στον τάδε ή στον β ή στους ποδοσφαιρόφιλους!
      Όσο για τα οικόπεδα τα καταπατημένα, αυτά δε φαίνονται με το μάτι(!), αλλά με έλεγχο. Επίσης κανένα κανονικό μηχανικό δεν ξέρω να προτρέπει σε παρανομία. Το αντίθετο, οι πελάτες πιέζουν αφόρητα και είναι τεράστιο πρόβλημα για τους μηχανικούς οι επιβλέψεις σε παράνομο κτίσμα, με τεράστιες ευθύνες. Γιατί να "βάλουν το κεφάλι στο ντορβά";
      Η άποψή σας είναι απαράδεκτη, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, προτρέπετε να ανεχτούμε παρανομία, με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει αθλητικό κέντρο.
      Αποκλείεται να γίνονται αυτά στο εξωτερικό, που λέτε ότι ζήσατε. Εκτός αν ζήσατε σε τριτοκοσμική χώρα.

      Διαγραφή
  81. ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ πρεπει να εχει κανεις, μεγαλες ηθικες αντιστασεις , για να κανει το νομιμο.Μονος σας το λετε ,οτι ΕΞΩ ΜΑΘΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
    Οταν λοιπον εγω φωναζω εδω μεσα ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ αυτη που υποστηριζει και θρεφει την παρανομια, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ που το πρωτο που θα πρεπει να εχουν ειναι ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ που ολοι ξερουμε τι εκπροσωπει, ειναι κατα την γνωμη μου απο το κακο στο χειριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. το σωστοτερο θα ηταν το γηπεδο να γινει σε καινουργια τοποθεσια απο την αρχη με ολες τις προδιαγραφες, υπαρχει ομως ενα αλλα ολοι ξερουμε για το προβλημα του σχεδιου πολης και των πραξεων εφαρμογης που ειναι ανυπαρκτα στην περιοχη μας και για αυτο φταινε και οι τοπικες αρχες, οι κυριοι δημαρχοι τοσα χρονια ενα σχολειο δεν μπορουν να χτισουν μην ζηταμε συγχρονο γηπεδο. μηπως λοιπον θα ηταν προτιμοτερο να γινει μια ανακαινιση στο υπαρχον γηπεδο απο το να μην φτιαχτει ποτε? κε ραφτοπουλε η λεξη ''προσωρινα'' δεν μου λεει τιποτα η φτιαξτε ενα γηπεδο της προκοπης σε οποια τοποθεσια η αφηστε το οπως ειναι, αν ειναι να γινει δουλεια του ποδαριου καλυτερα να μην γινει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ti είναι ο Ραφτόπουλος και του ζητάς γήπεδο; Προστάτες θα ψάχνετε μια ζωή; Δυναμικά δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τίποτα; Μπορείς να μου πεις τον ρόλο Ραφτόπουλου που τον επικαλείσαι; Ολα όσα τέλειωσαν για τις άλλες πόλεις εδώ ξεκινάνε από κάτι μυαλά σαν το δικό σου. Εσείς μας καταδικάζετε. Πως διεκδικείς εσύ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο ραφτοπουλος την έχει δει όπως ο Jim Carey ( στο θεός για μια εβδομάδα ) . Αλλα δεν του έχει πει κανείς οτι εδω δεν είναι το χημειο του κράτους που έπαιρνε....... και εκμεταλλευόταν τους πάντες ...... Αλλα για να σε δούμε τωρα κακομοιρη ραφτοπουλε με την ανάσα σου . Ο καγιοπουλος θα σε υποστηριξη γιατι όπως ξέρουμε έχετε κοινό συμφέρον , για φαντασου αλλού ο Γιάννης ρ. Και αλλου ο Γιάννης κ. . Αχ ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. οτι και να ειναι ο ραφτοπουλος καλως η κακως ειναι προεδρος του συλλογου, που θα απευθυνθουμε ρε μαγκα? δεν ειναι λογικο να απευθυνθουμε στο δσ του συλλογου και στην δημοτικη αρχη? ξερεις καποιον αλλο εσυ? η μηπως να μιλησουμε κατευθειαν στον πρωθυπουργο η να παρουμε τα τσαπια και να χτισουμε μονοι μας γηπεδο ετσι δυναμικα και τσαμπουκαλιστικα που λες. εφοσον δεν προτεινεις κατι και αερολογεις μου φαινεται τελικα οτι εσυ δεν διεκδικεις. το θεμα δεν ειναι ο ραφτοπουλος και ο καθε ραφτοπουλος, το θεμα ειναι να γινει σωστο γηπεδο με σωστες προδιαγραφες οπου και να φτιαχτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ; ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΕΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε φίλε να παμε δεμένοι μέσα επειδη ο μοναδικός πρόεδρος που τολμάει να τα βάλει με όλους και με ολα είναι ο Ραυτοπουλος . Ντροπή σας και μην ξανά ακούσω για τον Γιαννάκη το γιο του οτι τι θα μας πείτε τωρα και για την Άννα . Άλλαξε κασέτα , ντροπή σας....

      Διαγραφή
    2. Μπλογκιτη μάλλον σε έχει βάλει η Άννα..σα για να πετάς λάσπες και να λες οτι σου λένε . Ρωτα πρώτα , διάβασε εδω τι γράφουνε για τα κολιταρια σου , που δε είναι ψέματα και άμα σε φέρνει ο δρόμος έλα να σε τραταρω ένα μελομακαρονο , κουραμπιεδες τέλος .

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας