ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δημοτικό Συμβούλιο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 20:30



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ             κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 21 Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.      Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων οικονομικού έτους 2014.
2.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης ορισμού Δικηγόρου και ύψους της αμοιβής αυτού για την ανάγκη σύνταξης γνωμοδότησης επί του τρόπου επιβολής τελών ύδρευσης για τα έτη 2012 και 2013 (αρ.απόφ.Ο.Ε.137/2014).
3.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης εξώδικου συμβιβασμού λόγω του ύψους του ποσού για αποζημίωση επικείμενων στις ιδιοκτησίες με κ.α.κ.0106073, 0113041, 0107015 (κ.Κατσίκη Παναγιώτη του Ισι-δώρου) στο επιχειρηματικό πάρκο «Πέτρα Γυαλού – Βούλα – Προκαλήσι» (αρ.αποφ.Ο.Ε.103/2014).
4.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης εξώδικου συμβιβασμού λόγω του ύψους του ποσού για αποζημίωση επικείμενων στις ιδιοκτησίες με κ.α.κ.0113003, 0106032, 0106074 (κα Κατσίκη Αικατερίνης του Ισι-δώρου) στο επιχειρηματικό πάρκο «Πέτρα Γυαλού – Βούλα – Προκαλήσι» (αρ.αποφ.Ο.Ε.104/2014).
5.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης λόγω ύψους του ποσού για τον εξώδικο συμβιβασμό συμψηφισμού αποζημίωσης επικείμενων για τις ιδιοκτησίες με κ.α.κ.0113039 & 0115009 (κας Αικατερίνης Γκίκα του Άγγελου) στο επιχειρηματικό πάρκο «Γυαλού – Βούλια – Προκαλήσι» (αρ.αποφ.Ο.Ε.110/2014).
6.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης εξώδικου συμβιβασμού λόγω του ύψους του ποσού για αποζημίωση επικείμενων για την ιδιοκτησία με κ.α.κ.0115028 (κ. Καρσινού Δημήτριου του Αναργύρου) στο επιχειρηματικό πάρκο «Γυαλού – Βούλια – Προκαλήσι» (αρ.αποφ.Ο.Ε.111/2014).
7.      Λήψη απόφασης περί παραχώρησης παραλιακών χώρων στα καταστήματα που έχουν προβολή στους χώρους αυτούς και καθορισμό των όρων παραχώρησης αυτών (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. 18/2014).
8.      Λήψη απόφασης περί καθορισμού θέσεων για τοποθέτηση τροχήλατων καντινών στην παραλία Αρτέμιδος και έγκριση των όρων διακήρυξης αυτών (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.19/2014).
9.      Λήψη απόφασης για την οριοθέτηση συγκεκριμένων χώρων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.20/2014).
10.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης της ανάθεσης φύλαξης Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
11.  Λήψη απόφασης περί: α) ορισμού ομάδας έργου, β) ορισμού επιτροπής παρακολούθησης του έργου (GRASP) [GReen procurement And Smart city suPport in the energy sector] καθώς επίσης και γ) έγκριση συμμετοχής εκπροσώπων της Διοίκησης και ενός εκπροσώπου της συμβούλου εταιρείας στην επικείμενη διακρατική συνάντηση εργασίας του έργου στην Terrassa στην Ισπανία (nearest airport Barcelona) στις 8 και 9 Απριλίου.
12.  Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη των υποδειχθέντων ανέργων του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.
13.  Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» οικονομικού έτους 2014 (αρ.αποφ.Ν.Π.Δ.Δ.__/2014).
14.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης των πρακτικών 1ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών & Αμφισβητήσεων έτους 2014.
15.  Λήψη απόφασης για τη διαγραφή και επαναβεβαίωση οφειλών από Χρηματικούς Κατάλογους για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
16.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής και επαναβεβαίωσης οφειλών από τέλη παρατάσεων ταφής ετών 2009 και 2010.
17.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής και επαναβεβαίωσης οφειλών από τέλη καθαριότητας και συντήρησης νεκροταφείου Αρτέμιδος.
18.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικού ποσού από χρηματικό κατάλογο (πρόστιμο ανέγερσης και πρόστιμο διατήρησης κα Γαλάνη Ευρώπη).
19.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από χρηματικούς καταλόγους εισφορών γης  σε χρήμα (Χαραλαμποπούλου Χριστίνα).     
20.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από χρηματικούς καταλόγους εισφορών γης  σε χρήμα (Ψαρρής Κωνσταντίνος).     
21.  Λήψη απόφασης περί απαλλαγής οφειλέτη από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής (Μουστής Κωνσταντίνος).




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

6 σχόλια:

  1. ...2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ορισμού Δικηγόρου και ύψους της αμοιβής αυτού για την ανάγκη σύνταξης γνωμοδότησης επί του τρόπου επιβολής τελών ύδρευσης για τα έτη 2012 και 2013 (αρ.απόφ.Ο.Ε.137/2014). ....

    Γυρίστε πίσω τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 2011 ΚΑΙ 2012 και τιμολογήστε με βάση τον ΝΟΜΙΜΟ τιμοκατάλογο του 2010.Οι εξοργιστικές παράνομες αυξήσεις από 10ο μέχρι 300% για το 2011,2012,2013 και 2014 πρέπει να συμψηφισθούν με τις χρέωσεις 2013 και 2014 που ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

    Ολοι οι σύμβουλοι να απαιτήσουν την εκκαθάριση με βάση τον νόμιμο τιμοκατάλογο του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου τα εκαναν ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟ τωρα θα πληρωΣΟΥΜΕ δικηγορο να τα ξεμπλεξει.
    ΜΕΤΑ θα τον βαλουμε υποψηφιο ΔΗΜΑΡΧΟ.
    Εγω λεω να ψηφισουμε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.
    Λεω να σταματησω εδω,Θου κυριε φυλακη τω στοματι μου και αντε και παρατα με ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ..και αυτο τσαμπα το πληρωνω μαζι με ολους τους ασχετους που πεσανε σαν ακριδες πανω μας και μας ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ.
    Αμαν πια βαραω βαραω ατελειωτες ειναι.Τα υπολοιπα θεματα ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ οταν εχω κανονικο δικτυο.....θα σας τα σουρω ακριδες Σπατανολουτσαικες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης παραλιακών χώρων στα καταστήματα που έχουν προβολή στους χώρους αυτούς και καθορισμό των όρων παραχώρησης αυτών (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. 18/2014).

    Οπρέλες και ξαπλώστρες στα σκυλόμπαρα είναι ο κανονικός τίτλος του άρθρου 7.
    Δηλαδή: ότι προλάβουμε να αρπάξουμε για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Σκέψου να βγεί καινούργιος δήμαρχος που να απαιτήσει την εφαρμογή του νόμου.
    Δημαρχάρα θα σε πάρουνε με τις πέτρες και τα σβόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα κωλόμπαρα της παραλίας (στο Άγιο Νικόλαο και σε όλη την παραλία της Αρτέμιδος), την χωρίς όρια και ωράρια αφόρητη ηχορύπανση που προκαλούν, τις ξαπλώστρες τους που καλύπτουν όλη την παραλία και τα βοθρόνερα που χύνουν ανεξέλεγκτα στη θάλασσα και στους δρόμους, κουβέντα! Θα περάσει όλη η προεκλογική εκστρατεία και δε θα ακουστεί τίποτα για αυτά τα θέματα που είναι στην ουσία ΤΑ κορυφαία προβλήματα! Μόκο. Από αυτό και μόνο βγάζει κανείς τα συμπεράσματά του για το ποιον των υποψηφίων για τις καρέκλες της τοπικής αυτοδιοίκησης και την εγκληματική υποκρισία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα 7 ειναι ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ με την παραλια ,Βιαζονται να τακτοποιησουν τις ομπρελλο ξαπλωστρες πριν φυγουν.Στα μουλωχτα και αυτο, οπως στα μουλωχτα περασαν και οι ενοικιασεις και τα αλλα θεματα των ενοικιων. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ,Αυτο ηταν το εργο τους.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ σε σχεση με με ολα τα οικονομικα θεματα και ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ?
    Δεν χρειαζεται ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΥΑΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ?Μονον αναμορφωση των οικονομικων γινεται καθε τρεις και λιγο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ?
    Οτι ψηφισατε ψηφισατε...ΟΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.Οι δημοτικοι δεν εχουν ασυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας