ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Επέλεξαν υποψήφια Δήμαρχο που έχει κώλυμα εκλογής... δεν το ξέρουν ή κάτι άλλο παίζει;

Κωλύματα Εκλογιμότητας
Σύμφωνα με το άρθρο 29 του ΔΚΚ:
1. Δεν μπορούν να εκλεγούν στα αξιώματα των δημοτικών ή κοινοτικών αρχών:
    i. Οι δικαστικοί λειτουργοί  .
   ii. Οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Δεν έχουν κώλυμα εκλογιμότητας οι οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων, οι δόκιμοι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.
    iii.Οι θρησκευτικοί λειτουργοί των γνωστών θρησκειών.
    iv.Οι γενικοί γραμματείς Δήμων και οι υπάλληλοι Δήμων ή Κοινοτήτων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου υπηρετούν , με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, δηλαδή μόνιμοι, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Το κώλυμα αυτό δεν υφίσταται για τους δικηγόρους του Δήμου. Επίσης, το κώλυμα αυτό δεν καταλαμβάνει τους διοικητές και τα μέλη διοίκησης νπδδ, οργανισμών κλπ. Όμως, το κώλυμα αυτό, καίτοι δεν εισάγεται ρητά με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα, υφίσταται προκειμένου για τους ειδικούς συμβούλους και τους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου, καθώς και τους επιστημονικούς συνεργάτες του άρθρου 67 του ν. 1416/1984, όπως ισχύει, διότι έχει κριθεί από το ΣτΕ ότι προέχει η προστασία του δημοσίου συμφέροντος από τον ψυχολογικό επηρεασμό που είναι δυνατόν να ασκήσουν στο εκλογικό σώμα λόγω της θέσης που κατέχουν στο Δήμο, καθώς και η αποφυγή της προπαρασκευής με τον τρόπο αυτό της σταδιοδρομίας τους ως δημοτικών αρχόντων.

Διαβάστε σχετικά:


 
Η πρώτη Συνέλευση της νέας Δημοτικής Παράταξης η οποία ξεκίνησε την πορεία της από τους πολίτες του ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνα πριν, ανακοινώνει σήμερα με ενθουσιασμό και ελπίδα,
την υποψηφιότητα της νέας δικηγόρου Λίας Ντελάκη για το Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας.
Η πρωτοβουλία μας ήδη ξεπέρασε τα σύνορα της ριζοσπαστικής αριστεράς και επεκτείνεται, για να γίνει στην κορύφωση της εκλογικής μάχης η εναλλακτική, πειστική και νικηφόρα πρόταση όλων των δημιουργικών και δημοκρατικών δυνάμεων της περιοχής μας.
Τα εκρηκτικά προβλήματα των πόλεων μας, τα οποία οξύνθηκαν περαιτέρω από τις μνημονιακές πολιτικές και τον «Καλλικράτη», είναι εδώ! Οι φανερά ή συγκεκαλυμμένα μνημονιακοί συνδυασμοί, το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν είναι: πρόσθετη φορολογία, ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών, απολύσεις και περιορισμό των δομών κοινωνικής πολιτικής, ενώ  ο χρυσαυγίτικος συνδυασμός της «Ελληνικής Αυγής»: διχασμό, τραμπουκισμούς και εγκληματική δράση.
Ένας άλλος δρόμος για το Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας και μια διαφορετική ριζοσπαστική πολιτική στην Περιφέρεια Αττικής και τη χώρα μας, αποτελούν τη διέξοδο και την προϋπόθεση για λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής.
Με τις νέες και τους νέους της περιοχής μας και τους δημοκρατικούς πολίτες που συνειδητοποιούν τα αδιέξοδα των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, συγκροτούμε το δημοτικό συνδυασμό της νίκης και συνδιαμορφώνουμε  το πρόγραμμα της ελπίδας, της ανάπτυξης και των υποδομών σύγχρονης πόλης για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα.
Για το  καλύτερο αύριο της Αρτέμιδας και των Σπάτων, με πρόσημο ανατροπής και ανάπτυξης, συγκροτούμε το συνδυασμό της νίκης με υποψήφια Δήμαρχο τη Λία Ντελάκη!

24 σχόλια:

  1. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι κουτός! Κάποιοι μπροστά στα προσωπικά συμφέροντα θάβουν ένα κόμμα προς όφελος μια δημοτικής παράταξης. Λειτουργούν με λογική αόριστης λάσπης πριν καν πουν τις τοπικές πολιτικές τους θέσεις. Ο πλέον μνημονικός Δήμος με τεράστιες αυξήσεις στα τέλη, νερό παντού. Χέρι χέρι με την περιφέρεια και το ΥΠΕΚΑ(γνωστή φωτογραφία με Παπακωσταντίνου). Ποιους κατηγορούν ως κρυφομνημονιακούς μάλλον τους εαυτούς τους. Υποψήφια Δήμαρχο η έμμισθη ειδική σύμβουλος του Δημάρχου. Λυπάμαι ιδιαίτερα για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρω την υποψηφιοτητα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ και για το κομμα που την επελεξε και για την νοημοσυνη μας ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ της παραταξης της.
    Που ειναι οσοι ισχυριζονταν οτι δεν σημαινει η επιλογη της σαν ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ.οτι θα ειναι υποψηφια ? Επι της κεφαλης τους θα πεσει ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΩ.Πιστευω οτι ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.και εκτος απο τους απλους πολιτες οι ιδιοι οι οργανωμενοι οπαδοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ,Διαφορετικα λυπαμαι τους παιρνει ολους η μπαλα.
    Να το χαιρεσθε το τριο των συνεταιρων και βοηθεια σας.Εγω ειμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    Μωρε οχι στο ποταμι ...στην θαλασσα θα πεσω να γλυτωσω.....απο ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ...που δυστυχεστατα εγιναν και γινονται και αλλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Βατερλό του Γκινοσάτη έρχεται ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ...ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ.Εκει που τον ανασκολοπησαν τα βαγονια οι βοθροι οι τσαλαπετηνοι και οι κορακες.Εκει θα θαψουν και το κομμα ΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΡΜΟΔΙΩΣ Το μονο που μου μενει ειναι η ψηφος μου,εχασα τα λογια μου δεν θα χασω και τις ψηφους που μπορω να επηρεασω.
    ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ.
    Υπαρχουν τα κομματικα κουκια υπαρχει και ο κουκος .
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ .
    Να μην υπαρξει β γυρος μπλογκιτες.
    Ειναι ολα κανονισμενα ,μιλημενα.με τα πνευματικα ΚΕΝΤΡΑ και τα πνευματικα τεκνα της διαπλοκης.


    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με όσα έγραψες Αριστογείτων! Για μένα είναι πολύ λυπηρή για το κόμμα όλη αυτή η κωμωδία!! Ξαναλέω, ΕΥΤΥΧΩΣ που στις δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ψηφίζουμε κομματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πούμε ένα σενάριο;
    Βάζουμε μπροστά την Ντελάκη. Δήμαρχος δεν πρόκειται να βγει, θα εκλεγεί όμως σαν αρχηγός παράταξης δημοτική σύμβουλος.
    Λόγω κωλύματος εκλογιμότητας θα πρέπει να παραιτηθεί και την θέση της θα πάρει ο πρώτος σε σταυρούς της παράταξης. Δηλ ποιος; Ποιος προσπαθεί να εκλεγεί ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με αυτές τις μεθοδεύσεις; Καλό;
    Φανταστείτε δε, να γίνει και κανένα θαύμα και να βγει η Ντελάκη Δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι να απορείς, ύστερα από 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ότι φαντασιωνόμαστε πως το νέο σκέλος του διαχρονικού ψευτοδιλημματικού διπόλου κομίζει νέα ήθη.
    Από την κορφή ως τα νύχια, κυριαρχεί η ασάφεια, η αβεβαιότητα και οι διφορούμενες διατυπώσεις. Εντέχνως διαχέεται μια ψευτοανατρεπτική προοπτική αντάμα με τον αρχιεπίσκοπο και τον πρόεδρο του ΣΕΒ. Γιατί οι τοπικές οργανώσεις να είναι κάτι διαφορετικό; Μήπως θα συγκρουστούν με τα εδραιωμένα θεσμικά συμφέροντα, μήπως θα φέρουν σύρουν από το αυτί την τοπική κοινωνία να αναλάβει πρωτοβουλίες, δράσεις και να χαράξει πολιτική;

    Τώρα για να μην εισοπεδώσουμε το σύμπαν, ας δώσουμε τη ευκαιρία στην υποψήφια να μας απαντήσει: Ποιες λύσεις έδωσε από τη θέση που της αποδόθηκε, ποιες υποθέσεις ξεδιέλυνε, τι αποτελέσματα έφερε; έστω και ως έμμισθη σύμβουλος επί ζητημάτων ακίνητης περιουσίας.
    Το ασυμβίβαστο θα κριθεί έτσι κι αλλιώς...αρμοδίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά τη γνώμη μου, για τις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ εκλογές ισχύει: Τί θα ψηφίσουμε; Αυτόν που μας σκότωσε ή αυτόν που ....θα μας σκοτώσει;
    Έτσι κι αλλιώς το μετεμφυλιακό κράτος που στήσανε, είναι καμωμένο με κορμό συγκεκριμένο, από τη γνωστή δεξαμενή των πλουτισάντων επί κατοχής. Ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων έμεινε στο περιθώριο ή πήγε εξορία ή μετανάστευσε. Είχαμε εκτελέσεις ακόμα μέχρι τη δεκαετία 50-60 και αργότερα μία εθνοσωτήριο για να ξαναφρενάρει τα πράγματα.
    Μετά δε χρειάστηκε και πολύ βία. Σε ένα κράτος χωρίς Παιδεία, με μεγάλο μέρος της διανόησης εις το πυρ το εξώτερον, ο εκμαυλισμός της εργατικής τάξης ήταν το πιο εύκολο. Το γευόμαστε σήμερα.
    Στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές όμως, ψηφίζουμε πρόσωπα ανεξαρτήτως κόμματος (εννοείται, εκτός από Χρυσή Ντροπή). Άλλωστε πήραμε δείγμα γραφής από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα πολιτικό αίσχος.
    Όσο για την υποψήφια, δε θεωρώ ότι πρέπει να μας αναλύσει τα επαγγελματικά της η ίδια. Η Δημοτική Αρχή να μας πεί για το τί πέτυχε και ιδίως τί απέγινε με την απωλεσθείσα περιουσία του Μπέκα, καθότι γιαυτό κυρίως προσελήφθη η κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόση επιμονή για να υπάρχει Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ.. Καταστρέφουν ένα κόμμα όπου είχαμε εναποθέσει ελπίδες , για να πετύχουν τους στόχους της καταστροφής του τόπου μας...ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!! Καλά ο δήμαρχος και οι δημαρχεύοντες δεν ντρέπονται; Τι υποκλοπές των ψήφων προσπαθούν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερβολές, το ΣΥΡΙΖΑ δε θα τον αποτελειώσει η υποψήφια Σπάτων-Αρτέμιδας, η ίδια η εξουσία θα τον αποκάνει...σε διάσημα ολίγων μηνών από την ανάληψή της...
      Η απόσταση από τον Ρήγα στις Βρυξέλλες είναι αστρονομική και δεν καλύπτεται ούτε με διευρύνσεις μηδε με στρογγυλεύσεις...

      Διαγραφή
  10. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...!!!! ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. A ρε Λουκά. κρίμα που σε βλέπω σε αυτή την φωτο΄!!!!!! Τι δουλειά έχεις εσύ σε αυτή την φάκα του Γκινοσάτη για τον β΄γύρο του Κατσαλίρου;;;;;; Γιατί καταστρέφετε τον ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής , για την επικράτηση του αντιδημάρχου στην δημαρχία του Κατσαλίρου;;; Πουλημένο το παιγνίδι . Αλλά ο λαός ΔΕΝ πουλιέται.! Θα είστε υπόλογοι στα όνειρα μας, θα είστε υπόλογοι στην πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραίες προοδευτικές ιδέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εργο δυστυχως, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.Δεν θα προκυψει τιποτα καινουργιο αν ακολουθουμε τα ιδια λαθη που εφεραν ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΑΛΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    Δυστυχεστατα το φαινομενο δεν ειναι μονον τοπικο.Αν ηταν ετσι θα αισιοδοξουσα .Δεν ειναι καν αυτοδιοικητικο.ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΟ .Ηπολιτικη δεν ειναι απαραιτητα ανηθικη.Τα κομματα οπως λειτουργουν την κανουν ετσι.Αυτο φερνει την απογοητευση την ηττοπαθεια και στο τελος κανει τιμητες τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.Οι πολιτικοι και οχι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ο καθενας με διαφορετικο τροπο.ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ..Εγινε στην Γερμανια το 1938 και δεν εμαθαν τιποτα απο την δημοκρατια της Βαιμαρης.ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,

    Βοηθεια μας οσοι αντιστεκομαστε.
    Ντροπη τους, οσοι τους χαιδευουν για την ψηφο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (άρθρο 13 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης)
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΚΚ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχει δεν εχει νομικο κωλυμα ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΕΙΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ
    ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΗΘΙΚΟ.
    πες τε το λοιπον φανερα,ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΘΕ?
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ ΟΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΗΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ?

    ΕΕΕΕΕΕ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΤΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το λεει και ο Καλλικρατης οτι υπαρχει κωλυμα ειναι copy paste η διαταξη με την αναφερομενη στο αρθρο. Για πειτε μας εσυς σε ποιο αρθρο την βρηκατε την δυνατοτητα να ειναι υποψηφια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε τι σας πειράζει, αν θέλει αυτή και ο ΣΥΡΙΖΑ ας την καταθέσει υποψήφια Δήμαρχο. Να έχουμε δυο γυναίκες υποψήφιες είναι καλό. Την Ευαγγελία και την Άννα. Βέβαια η μεν Ευαγγελία έχει μάνατζερ το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η ΑΝΑΣΑ της Άννας έχει τον κ. Ζαν Κοέν. Αυτό θα πει χρήμα, όχι ο μισθουλάκος της Ευαγγελίας, που σας πείραξε. Το ζήτημα είναι ότι η Άννα θα γράφει πλέον και θα διαβάζει μέσω του κ. Κοέν και εσείς ορισμένοι θα χειροκροτάτε. Για πείτε μας όμως εσείς οι νέοι που λέτε θα στελεχώσετε τον συνδυασμό της ΑΝΑΣΑΣ ή αυτοί που τρέχετε να ....... προλάβετε, από που κι έως που βρε νεολαίε της Αρτέμιδος ή των Σπάτων που ματώνεις στην ανεργία και στα αδιέξοδα, που δεν έχεις ούτε ποδήλατο, μπορεί να σε εκφράσει η χλιδάτη Άννα, με τα σπόρ αυτοκίνητα, την πολυτέλεια, κλπ; Από που κι ως που βρε καραμήτρο; Από που κι ως που γυναίκα της Αρτέμιδος ή των Σπάτων που ματώνεις και υποφέρεις, θα δεχθείς να σε εκφράσει η χλιδάτη υποψήφια Δήμαρχος, το παιδί του "μπαμπά", των συλλόγων και των γερόντων, που έως τώρα χρησιμοποιούσε και τώρα μας λέει ότι τους θέλει μόνο για την ψήφο. Πάρτε θέση, θα γελάσουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί μας ενδιαφέρουν οι μάναζερ και το πόσα λεφτά έχει ή δεν έχει κάθε υποψήφιος και αν είναι γυναίκα ή άντρας; Σημασία έχει να είναι άξιος και σοβαρός και με προσόντα. Να μη διαπλέκεται με την εξουσία. Π.χ να έχουμε - όπως μου λένε- δυο συνέταιρους που πήραν την εξουσία και τα έκαναν θάλασσα και τώρα βάλανε άτομο που συνεργάζονται, ως υποψήφιο για τη δημαρχία, ώστε να μας ξανακαθήσουν στο σβέρκο οι αποτυχημένοι!
      Επίσης δε μας ενδιαφέρει αν κάποιο άτομο έχει χρήματα και είναι "των συλλόγων και των γερόντων", λες και είναι κακό (και ρατσισμό για τους γέρους, ώ δημοκράτες μου!). Σημασία έχει ότι ένα άτομο είναι λίγο και ανεπαρκέστατο πολιτικά και πήραμε γεύση όσο ήταν στο δημ. συμβούλιο!
      Επίσης αλλού αυτά τα δακρύβρεχτα περί "μισθουλάκου". Κάθε μισθός, μικρός ή μεγάλος ή τεράστιος, πρέπει να προέρχεται με αξιοκρατικό διορισμό και π.χ. όχι να διορίζουμε τους συνεργάτες μας.
      Επί τη ευκαιρία, απολογισμό θα κάνει ο δήμος γα το αν η ειδική συνεργάτης και νυν υποψήφια δήμαρχος βρήκε κανένα ακίνητο του Δήμου, αφού για το λόγο αυτό προσελήφθη;

      Διαγραφή
  18. Γιατι ασχολεισθε με πεθαμενους?

    Εχει και ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ μπλογκιτες
    Γελασαμε ,διασκεδασαμε τελειωσε.
    Ευτυχως υπαρχουν και σοβαρες γυναικες με κουκλοσπια κομματικα η οικογενειακα θα παιζουμε?

    Ο Στοχος ειναι .
    ΟΧΙ Β ΓΥΡΟΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ?
    Οτι η κυρια αν βγει δημαρχος,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ δηλαδη του εαυτου της,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?
    Τι γελοιοτητες ειναι αυτες που ασχολεισθε?Σας εβαλε ο τσαλαπετεινος στο τρυπακι και τον ΑΦΗΣΑΤΕ ΗΣΥΧΟ?
    ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΩ,
    Εκαψε την παραλιακη ,εκαψε την τοπικη ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΣΥΡΙΖΑ,εβαλε τα χρυσαυγουλα στο πνευματικο κεντρο ,και εσεις ασχολεισθε με υποθεσεις υποθεσεων ,οταν εχετε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.ΕΕΕΕΕ δεν παιζεσθε μου φαινεται ,θα σας ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ και εσεις θα παιρνετε μπαλακι να παιζετε ρακετα .....στην παραλια.
    Μακαρι να κανω λαθος αλλα ειμαι βαθυτατα πεπεισμενος οτι καπαπιδια ,κοιμισμενες,χρυσαυγουλα ολοι μαζι ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΕΒΗ.
    Δεν ειμαι μαγος, μια ΣΤΑΛΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙγια να δεις που παει το πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάρτε χαμπάρι ότι ο δήμαρχος είναι η "μαριονέτα". Οι αντιδήμαρχοι και οι σύμβουλοι κάνουν όλο το παιχνίδι. Γι' αυτό η Αρτέμιδα έχει μείνει τόσα χρόνια σ' αυτό το χάλι. Γιατί βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι με αλλαγή μόνο της μαριονέτας. Ο αντιδήμαρχος Πουλάκης πόσα χρόνια βγαίνει? Έχετε αναρρωτηθεί? Και πάλι θα τα "μαγειρέψει" έτσι ώστε να ξαναβγεί και να μοιράζει άδειες στα νυχτερινά μαγαζιά να "βαράνε" μέχρι το πρωί. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν ξαναβγούν τέτοια πρόσωπα στη διοίκηση του δήμου.
    Κανέναν από τους παλιούς. Καινούργια πρόσωπα που έχουν όρεξη για δουλειά και που μπορούν να κάνουν τον δήμο ένα εργοτάξιο υποδομών. Όλοι οι γειτονικοί δήμοι την τελευταία δεκαετία φτιάχτηκαν. Μόνο η Αρτέμιδα έμεινε σ' αυτή την κατάντια. Γιατί? Γιατί ήθελαν να την κάνουν κέντρο της ανομίας και της παραβατικότητας. Ψηφίστε καινούργια πρόσωπα που έχουν δείξει δείγματα γραφής για το τι μπορούν να κάνουν, και όσο αφορά τί θα γίνει με τους παλιούς, αυτό αφήστε να το κρίνει η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνω μπλογκιτη οτι ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΨΩΝΙΟ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ που δεν ειναι κραγμενο ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ νομιζουν οτι ψηφιζουν επισκοπο ενω ψηφιζουν ΜΥΛΩΝΑ.Εινα το ιδιο ακριβως κολπο, της κεντρικη πολιτικης σκηνης.ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
    Υπαρχουν επισης και καποιοι δευτεροκλασσατοι που δηλωνουν ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για δημαρχοι για να διεκδικησουν με συμφωνιες ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.Εκει εντασσω εγω τις δυο λουτσαικες υποψηφιοτητες.Ο Κασιμης μαλλον λογω εμπειρου πολιτικου παρελθοντος νομιζει οτι θα ειναι σε ισχυροτερη θεση διαπραγματευσης μετα τις εκλογες.Εγω πιστευω οτι κανει λαθος ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ .Αν παλι ειναι και αυτος στο κολπο τοτε ισχυει οτι για τους αλλους.Κοινως φασκελο κουκουλωτα αν ψηφιζουν για Ηρακλη οι δημοτες.ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ γιατι θα πανε ολα στους νυν. Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ που κραταει χρονια, ειναι το τοπικο Σπατων ΜΕ Γιαννατο,με Ποθουλακη ,Δ,Μαρκου και συλλογους που ειναι ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝ Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ .
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ,ΣΥΡΙΖΑ,ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΣΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΛΙΑ.ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ.

    Οποιος δεν τα βλεπει αυτα τα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ,οφλισκανει ΜΩΡΙΑΝ παχυλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδω θα σας γραψω κατι που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
    Tι θα συμβει αυριο?
    Αυριο ΘΑ κανω θαυματα ειπε ο μαντης μαγος σε εναν Ρωσο πριγκιπα.Σε απαντηση ο πριγκιπας τραβηξε το σπαθι του και του εκοψε το κεφαλι.
    ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ,ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ..
    ΓΙΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΑΓΟΥΣ.ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας