ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μήνυμα αναγνώστη...

Kαλησπερα, πριν λιγες μερες μου ηρθε συστημενο απο τον δημο Σπατων -Αρτεμιδας το εξης:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ
Συμφωνα με καποιες διαταξεις (οι οποιες αναφέρονται αναλυτικα στο χαρτι)
"Νεα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Προγραμμα Καλλικράτης ΦΕΚ 87/τ' Α/7-6-2010 για τις αρμοδιότητες του Δημάρχου", τον Ν.1337/83 "Επέκταση των πολεοδομικών σχεδίων, οικιστικλη ανάπτυξη κ: , σχετικές ρυθμίσεις" (ΦΕΚ 33/Α'), καταρτίστηκε χρηματικός κατάλογος στον οποίο περιλαμβάνεστε για οφειλή σας από εισφορα σε χρήμα της Πολεοδομικής Ενότητας Π.Ε 3 στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ.

απ οτι είπανε στο δημαρχείο, εχει να κανει με καποια ρυμοτόμηση της περιοχής, αν καταλαβα καλα!!

η εισφορα ειναι αρκετα μεγαλη και το ερωτημα μου ειναι αν εσεις γνωρίζεται κατι γι αυτο η μπορειτε να με ενημερωστε στο αν υπάρχει καποια κίνηση πολιτών στην περιοχή, ή αν εχει κινητοποιηθεί καποιος φορεας για προσφυγή, θεωρώντας οτι μαζί με εμενα θα υπάρχουν κι αλλοι οι οποίοι δεν δύνανται να πληρώσουν!!!Δυστυχως δε μενω στην περιοχη, πτοκειμενου να γνωρίζω!!!!
Ευχαριστώ!

25 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΠΟ ΖΟΥΜΕ! ΑΦΕΝΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ Η ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ. ΤΟΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΪΝΤΑΝΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συνμπλογκίτης έχει απόλυτο δίκιο που βγήκε στα μπλοκς και ρωτά γιατί ο απαράδεκτος δήμος δεν ξέρει τι του γίνεται και ο πλέον απαράδεκτος δημαρχάρας έχει υπογράψει ιδιοχείρως τη σχετική επιστολή.
    Πιο συγκεκριμένα:
    Ο δήμαρχος (κανονικά λόγω θεσμού με "Δ" αλλά ο συγκεκριμένος μόνον με "δ") υπογράφει μια διαβιβαστική επιστολή μιας σελίδας με τρείς μόνον προτάσεις. Ακατανόητη και μόνον για διεστραμένους.
    Η επιστολή αυτή συνοδεύει ένα φύλο υπολογισμού εισφοράς στο οποίο δεν αναφέρεται θέση ακινήτου (περιοχή, οδός, αριθμός) ΚΑΕΚ κτηματολογίου ή κάποιο στοιχείο ώστε να καταλάβεις γιατί σε καλούν να πληρώσεις. Αναφέρεται ένα ποσό και τίποτε άλλο.
    Στην προσπάθειά μου να καταλάβω τι συμβαίνει πήρα τηλέφωνο τον υπάλληλο που δηλώνεται ως υπεύθυνος, ο οποίος μου δήλωσε ότι ξέρει μόνον τα οικονομικά και για τα άλλα να πάρω στην πολεοδομία και στο ερώτημά μου πότε πρέπει να πληρώσω γιατί δεν αναφέρεται τίποτε στο έγγραφο η απάντηση που πήρα ήταν ότι θα το μάθω απο την ταμειακή υπηρεσία. Στην πολεοδομία έμαθα ότι ο Δήμος έχει δικά του ΚΑΕΚ που δεν είναι ίδια με του κτηματολογίου και ο αρμόδιος υπάλληλος ασχολήθηκε αρκετή ώρα με το θέμα ώστε να καταλάβει και αυτός και να μου εξηγήσει σε πιο ακίνητο αφορά η εισφορά.
    Αυτό το χάος που ταλαιπωρεί πολίτες και υπαλλήλους έχει φτιάξει ο "επαγγελματίας" χτίστης αυθαιρέτων, ιταλοσπουδασμένος (κρίμα στην περιουσία που πουλήθηκε!) δημαρχάκος, το καλό παιδί που έχει το θράσος να ξανακατεβαίνει υποψήφιος.
    Φίλε συμπλοκίτη δυστυχώς σε αυτό τον δήμο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρώνεις χωρίς καμμία ανταποδοτική παροχή. Τα λεφτά μας όλα πάνε στη μισθοδοσία ευνουχισμένων υπαλλήλων στους οποίους το μόνο που επιτρέπεται είναι να δοξάζουν & ψηφίζουν "κιτσομάρκους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε ελληναράς θέλει να απολαμβάνει πλατείες και δρόμους και σχέδια, αλλά να μην πληρώνει τίποτα!

      Διαγραφή
  3. αλλα αντι αλλων

    μια οι πορειες του κκε

    μια ο παραπανω κυριος που μιλα για καποιο χαρτι του δημαρχου

    μια οι διαπλοκες για ενοικιαση κτιριων χωρις στοιχεια

    μια το γκρεμισμα του λοφου και της προιστορικης ακροπολης και η μη χροισιμοποιηση
    του δυτικου διαδρομου(λες και δεν χροισιμοποιειται τις νυκτρινες ωρες)

    οτι να ναι

    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ.

    ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΗ

    ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΘΡΑΓΩΓΟΥΣ

    ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΜΠΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ .

    ΔΕ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ...

    γιαννης π.( περιστερι)

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φατε περιστερια....απο τον περιστερωνα του ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΥ τωρα που κυρηξαν επανασταση....
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ? Ουτε ο κατσαλιρος δεν τον θελει και θελει να κανει λιμπα το δημαρχειο?
    Μενει ομως η ωραια και ο συριζα ακομα
    dum spiro spero....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ Μ@Λ@Κ@

      ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

      ΟΤΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ

      ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

      ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΓΚΟΥ

      ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ( ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
      ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

      ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ
      ΚΑΣΙΜΗ.....ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΑΓΕΣ

      ΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
      Που θα παει θα σκασει....ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ...με τον καταλογισμενο.Παει και αυτος ,παπαλα δεν το εμαθε?Γιατρος και ξερο ψωμι.
      Μπλογκιτες ριξτε του γιατρο.....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ,θα στειλουμε χειρουργο....

      Διαγραφή
    3. Ο Δημαρχος θα μας σωσει με τον κινημα πολιτων του ενος πολιτη. Στο Δημοτη διαβασα και επιστολη του πρωην αντιπροεδρου της παραταξης του Δημαρχου που κατηγορει τον Δημαρχο για πολλα. Βεβαια απορω πως τα ειδε τωρα και γιατι εκανε επιθεσεις σε οσους τα ελεγαν μηνες τωρα τι αλαξε τωρα? Η επιστολη του δε συναδει με την ακραια συμπεριφορα υποστηριξης του Δημαρχου που ακολουθουσε μεχρι πριν λιγο?

      Διαγραφή
    4. Θα κατεβει και αυτος υποψηφιος?Αντε να πιασουμε το δεκα το καλο......
      ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ........
      ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΑΑΑΑ ξεχασα το καπαπιδι τους βρισκει τρεις τους μηνες..........

      Διαγραφή
    5. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

      Διαγραφή
    6. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΗΧΑΝΕΥΤΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΙ ΔΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ?Μηπως ακουσες αν προτιμαει το καπαπιδι,αντ αυτων, γιατι ειναι πιστος ακολουθος?Η αληθεια ειναι οτι το νυστερι ολοι το φοβουνται, αλα χωρις αυτο ...δεν πας στον Δημο πας για κηδεια....και δεν νομιζω οτι θελει κανεις να αυτοκτονησει.Αν εσυ γελας με τις αυτοκτονιες και χαιρεσαι να τις σκεφτεσαι, σου λεω οτι στον κατσαλιρο θα ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ .οποτε μην την χασεις θα ειναι η καλυτερη......και πολυ γεελιο και του τσαλαπετεινου να πουμε.....οπως λεμε και της αρκουδας......Σηκωθηκες πρωι πρωι να κουτσουλησεις.....
      παλι κουτσουλανε μπλογκιτες.προσοχη μην σας λερωσουν....

      Διαγραφή
    7. Ε ρε τι έχετε πάθει με το Γιαννάτο... το φυσάτε και δεν κρυώνει...

      Διαγραφή
  5. Αντε πάλι έκανε την εμφάνισή του ο κομήτης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχισαν παλι τα αρθρα στις τοπικες εφημερδες. Ακουστηκε και πρωτη προταση υποψηφιου της ''ανασσας'' δημιουργια τηλεφωνικου κεντρου στο Δημο και οδηγιες οργανωσης. Καλο θα ηταν πριν μιλησουν να ρωτανε. Το μεγαλυτερο προβλημα του Δημου ειναι η υπερβολικη οργανωση, οι πολλοι τηλεφωνητες και ακομα περισσοτεροι υπευθυνοι. Αν αυτες ειναι νεες ιδεες ας μεινουμε καλυτερα. με τις παλιες! Παντως ηταν μια προταση. και καθε προταση καλοδεχουμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καταβολη της μετατροπής της εισφοράς γης σε χρήμα έχει ξεκινήσει σε όλη την ανατολική αττική (άδειασαν τα ταμεία). Βασίζεται στους πινακες πράξεις εφαρμογής που οι πολίτες οφείλουμε να γνωρίζουμε (εφόσον είμαστε ιδιοκτήτες ακινήτων εντος σχεδιου ). Αναφέρονται σε ΟΤ και σε οικοπεδο και όχι σε ΚΑΕΚ κτηματολογίου. Πληροφορίες έγκυρες μονο απο τις πολεοδομικές και όχι απο τα ταμεία. Πρόσφυγες γίνονται εαν υπάρχουν λάθη στους πινακες των πράξεων εφαρμογής (δύσκολο). Αυτές οι διαδικασίες οριστικοποιήθηκαν με την κύρωση της πράξης ανα περιοχή. Αν κάποιοι τώρα αδιάφορη σαν τοτε ενδιαφερθούν θέλουν δε θέλουν τώρα. Το χρέος αν καταστεί ληξιπροθεσμο τοτε βεβαιώνεται στην εφορία. Kalo kouragio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταραμένο auto complete, συγνώμη για τα λάθη

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ 9.33μ.μ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΑΘΗ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ3η ΠΕ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  8. Σε μια περιοχη υπο διαλυση με καμμια υποδομη ο Δημος απαιτει λεφτα. Για να πληρωσει τις λαμογιες και τα χρεη που εχουν δημιουργηθει. Οχι για υποδομες αλλα για τα χρεη απο τις λαμογιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΤΕΙΤΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ. Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΥΣΟΝ- ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΙΚΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλαξα γνώμη..όπου βλέπω πουλάκι να κουτσουλάει, θα υπακούω. Τα ξέρει όλα σου λέω. Ξεπουπουλιάζεται μόνο του ..όλα τα καπαπίδια μαζί.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΩΣΤΟΣ Ο 11.03μ.μ.ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ 5η ΠΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΙ ΚΑΣΙΜΗ, ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ 12η ΠΕ ΑΝ ΘΗΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6.13 Να ήξερες πόση πλάκα σπάμε...Ο Δημήτρης ΔΕΝ φοβάται κανένα Γιαννάτο , γιατί δεν σκοπεύει να πουλήσει τον κόσμο της Αρτέμιδας και των Σπάτων...Ο δήμαρχος απομακρύνθηκε από την παράταξη παραπλανώντας και υφαρπάζοντας την ψήφο μας και κλαψουρίζοντας ότι πρέπει να διώξει τα δήθεν βαρίδια...."Κυριακή ,κοντή γιορτή......" Εναν είχατε στην παράταξη που θα μπορούσε να σας απογειώσει και προσπαθήσατε να τον εξαφανίσετε. Ψάξτε τώρα σε στάνες και λαγκάδια , κάντε δήθεν διαγραφές και δημιουργία μικροπαρατάξεων , προσπαθώντας να αποσπάσετε τον Γιαννάτο από τον Δ. Μάρκου....Ξέρεις κάτι , μερικοί δεν φοράνε παντελόνια τυχαία.....Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει αυτή η δημοτική αρχή μετά την απραξία των 3,5 χρόνων είναι να φύγουν ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο , αλλά αυτό χρειάζεται "κότσια"...Ο δήμαρχος έφυγε από τον Γιαννάτο , δεν έφυγε ο Γιαννάτος από τον δήμαρχο ...Αλλά αφού συμπλέει με όλα αυτό το παλαιοκομματικό σύστημα γύρω του , το μόνο που του έμεινε είναι οι ψεύτικες φωνές των παπαγάλων των καφενείων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ..Πως δεν εκανε ?Ενοικιασεις εκανε,αναθεσεις εκανε,ΑΔΕΙΕΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΔΩΣΕ ,.ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ .Αμμοληψιες εκανε ,το παρκο της αχρηστιας ,αυτο που δωρισε ο Ελ Βενιζελος ΤΟ ΞΕΚΑΝΕ,τους δρομους που οδηγουν στα Σπατα τους εκλεισε,το ΚΥ το μισο εκλεισε ,το γεφυρι το ξεχασε ,το μακταδε το θυμηθηκε,,τους εγκεφαλους τους ΑΝΑΔΟΜΗΣΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,την συμβουλο την εκανε υποψηφια Δημαρχο,στην τηλεοραση καθε τρεις και λιγο βγηκε,ολες τις ελεγκτικες αρχες τις ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ να ασχοληθουν με τα οικονομικα του δημου,ΕΕΕΕΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?Εγω θελω να θυμαστε μπλογκιτες γιατι ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ τα προστατεψε,τους προυπολογισμους τους μαγειρεψε,
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ
    ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ
    ΑΠ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝ.......
    ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΠΟΣ
    ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...ΚΟΛΠΑ .....ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕ ΑΜΝΗΣΙΑΣ?
    Εγω δεν δινω ΑΜΝΗΣΤΙΑ ουτε εχω ΑΜΝΗΣΙΑ.
    Μαυρο,φουμο, πισσα και κατραμι ,οχι πουπουλα.....αφηστε να ξεπουπουλιστουν μεταξυ τους στα καφενεια και να ονειρευονται ......δευτερη θεση.....
    Αν βγει δημαρχος απο την πρωτη ..ονειρευτειτε την δευτερη Κυριακη....και πιαστε την τριτη θεση γιατι εχει και παρακατω.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΞΥΠΝΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΜ ΝΕΡΑ.....μια φορα ειπαμε υπερ του δημαρχου κλπ κλπ κλπΤριτοι και καταιδρωμενοι .....και...βλεπουμεεεεε,,αρα οι συμφωνιες πανε περιπατο.....ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ.....ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας