ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Σχόλιο αναγνώστη που προσυπογράφουμε...

Δυστυχώς για την Αρτέμιδα τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Προδιαγράφεται ότι η πόλη στην ερχόμενη δημαρχιακή περίοδο των 5 ετών θα διοικείται από μη φιλικά προσκείμενα σ' αυτήν άτομα. Ο Κασίμης δεν περνάει και να ήθελε λόγω κακού προηγούμενου αυτοδιοικητικού παρελθόντος και όντας οικονομικά καταλογισμένος - δεδικασμένο (σχόλιο του blog: αυτό δεν υπάρχει, εάν υπάρχει τέτοια απόφαση να μας την στείλετε να την ανεβάσουμε). Η Αννούλα την είδαμε τόσα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι μόνο για τα "λούσα",
τις εδώ και χρόνια υποσχέσεις χωρίς πραγματικό αντίκρισμα (π.χ. δασικά) και μόνο για το προσωπικό πολιτικό της πελατολόγιο και προφίλ, το οποίο έστησε με την βοήθεια του μπαμπά και τα διάφορα γερόντια από τους συλλόγους και την Ομοσπονδία. Οι κ.κ. Ραφαήλ, Αναγνωστόπουλος, Τυράκης, κλπ, στον κόσμο τους, νομίζουν ότι εκείνοι τα είχαν κάνει καλά και επιδιώκουν (τρομάρα τους), αυτόνομο ρόλο και μάλιστα με όρους !!!, έστω και διεισδύοντας σε κάποιο συνδυασμό. Οι διάφοροι μικροπαράγοντες των Συλλόγων έχουν χαθεί κυριολεκτικά, αφού οι διοικούντες του Δήμου τους έστυψαν ως λεμονόκουπες, εδώ και χρόνια, τους διέσπασαν και τώρα τους έμειναν μόνο οι συνεστιάσεις – πασαρέλας για να παραβρίσκονται οι υποψήφιοι προς άγρα ψήφων. Εκεί κατάντησαν, όλοι αυτοί. Ο Ποθουλάκης (τι να τον κάνεις;) έχει "πλακωθεί" με όλους και για όλα, χωρίς να δίνει ούτε αυτός πραγματική διέξοδο, με αποτέλεσμα να μην τον θέλει κανείς σε κανέναν συνδυασμό, οπότε τι να το κάνει, αποτέλεσμα μηδέν. Δεν τον ακολουθούν ούτε ο Λιανός, ούτε ο Κρόκος, ούτε η Ζήση, ούτε ο Μπέκας (που υποτίθεται είναι δημοτικοί σύμβουλοι, διαφωνούντες της νυν δημοτικής αρχής), ούτε οι διάφοροι μεμονωμένοι που στα λόγια συμφωνούσαν και φυσικά ούτε οι άνθρωποι του πρώην Δημάρχου – Αλτιπαρμάκη, που στηρίζουν αναφανδόν την νυν Δημοτική Αρχή, ούτε οι άνθρωποι του Κασίμη, που θυμούνται το κυνηγητό που τους έκανε στο παρελθόν (δίκαιο ή άδικο, δεν έχει σημασία τώρα). Αυτό σημαίνει κ.κ. Κασίμη, Ραφτοπούλου, Ποθουλάκη, παράγοντες των Συλλόγων και διάφοροι της γερουσίας, ότι κανείς σας δεν έπεισε και δεν κατάφερε να φτιάξει μόνος ή με άλλους έναν αξιόπιστο δημοτικό συνδυασμό. Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε φταίτε (που φταίτε), είτε όχι. Αλήθεια είναι τυχαία όλα αυτά ή δείχνουν το μέγεθος της κακομοιριάς και της πολιτικής βλακείας των ανθρώπων της Αρτέμιδος; Σημασία έχει ότι μετά από αυτά και εφόσον τις επόμενες ημέρες δεν δοθεί κάποια ουσιαστική διέξοδο, η Αρτέμιδα θα δοθεί "άνευ ανταλλάγματος" στις δυο εκ Σπάτων ορμόμενες παρατάξεις. Τις παρατάξεις των δυο .... Μάρκου (του Χρήστου, δηλαδή του Δημάρχου) και του Δημήτρη, οπότε μην την ψάχνετε, θα έχουμε μια από τα ίδια. Δήμαρχος ξανά ο ίδιος και να σου το ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι (πάει το «όνειρο» της Ψυττάλειας), νάσου το αεροδρόμιο και τα ανεξέλεγκτα αεροπλάνα στα κεφάλια μας, νάσου όλα τα έργα στα Σπάτα και οι Αρτεμισιώτες θα μείνουν με τα αυθαίρετα γήπεδα, με τις παράνομες παραλίες και μαγαζιά, με τα δημοτικά χρέη και τα χαράτσια, χωρίς πράξεις εφαρμογής, χωρίς αποχέτευση, αλλά με βόθρους και τα απόβλητα όμως των Σπάτων (από το ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι) στην θάλασσα της Αρτέμιδος. Αυτή είναι η μοίρα μας, αφού τόσα χρόνια δεν καταφέρατε όλοι εσείς που δραστηριοποιείστε, να δημιουργήσετε έναν δημοτικό συνδυασμό με επικεφαλής έναν άξιο συμπολίτη μας, αλλά ο καθένας σας κοιτάει τα πράγματα από τη δικιά του πλευρά.
Ωραία λοιπόν, τόσο εσείς που σας προανέφερα, όσο και όλοι εμείς οι δημότες, ας μην εκπλαγούμε ούτε για το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου, ούτε για τα επακόλουθα και το γεγονός ότι η Αρτέμιδα δεν θα έχει λόγο πουθενά.
Το αποτέλεσμα έχει σημασία. Οι ευθύνες είναι δεδομένες και σ’ αυτούς που προανέφερα και βέβαια σε όλους εμάς του ψηφοφόρους

260 σχόλια:

  1. Εγκρίνω και επαυξάνω !! Γράψε το όνομα σου άνθρωπε μου να έρθω να σου σφίξω το χέρι !!
    Όσο για μας τους υπόλοιπους καλά να τα πάθουμε .. γιατί τόσα χρόνια ανεχόμαστε το κάθε σούργελο, αρσενικό και θηλυκό ..
    Πάνος Προκόπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη, φίλε μου, αχ και νάξερες πιος είμαι. Θα σε πάρω τηλέφωνο ή θα σε δω από κοντά. Θα πάθεις πλάκα και που θα με δεις και από αυτά που θα σου πω. Να είσαι καλά με την οικογένειά σου.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 8:05 π.μ.

      Αχ παναγωτη μου τι σισυφειο μαρτυριο ειναι αυτο που περναμε στην Λουτσα....
      Καλα μωρε δεν καταλαβατε ακομα τιποτα?
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
      1 WHO IS TALKING
      2 WHY HE IS TALKING
      3 WHAT HE ASPECTS.

      EEEEEE αν δεν ξερετε Αμερικανικα που πατε να ΨΗΦΙΣΕΤΕ εις τας λουτσας?Λουτσα θα γινετε ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΟΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ.ΚΑΤΑΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ......

      Διαγραφή
    3. Η Ιστορία διδάσκει, ότι οι άνθρωποι δεν διδάσκονται εύκολα από τα λάθη τους.
      Αριστογείτων του Αριστοτέλους (βεβαίως βεβαίως), καλό θα είναι να πάψουμε να μιλάμε με γρίφους. Όλα στον αέρα και ας αναλάβει ο καθένας μας τις ευθύνες του, πολίτης η πολιτευόμενος, όποιες και αν είναι.
      Όσο για την ποιότητα των υποψηφίων να μας κυβερνήσουν θα σου αναφέρω τούτο.
      Ρώτησα κάποτε έναν από δαύτους, τους σωτήρες μας ντε, .."αυτόν τον άχρηστο τι τον θέλεις στον συνδυασμό σου" ;; .. μου απάντησε .. "θα μου φέρει 43 ψήφους" !! Του πήγε 42, κάποια φαίνεται ψήφος είχε ψοφήσει στο δρόμο. Σε γενικές γραμμές έτσι λειτουργούν οι κομματάρχες, έχουν μερικά πρόβατα που τους ακολουθούν και τα βγάζουν στο παζάρι για να δουν τι θα κονομήσουν.
      Τι πρέπει να γίνει ; Θα σου έλεγα, μα το νεκροταφείο είναι μικρό και δεν φτάνει .. Ας ελπίσουμε οι καινούριες γενιές να μη μοιάσουν των πατεράδων τους.
      Πάνος Προκόπης.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 2:09 μ.μ.

      Αγαπητε Πανο
      1 ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ, ειμαι του ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΕΟΥΣ (αριστον κλεος)και οχι του Αριστοτελους(αριστον τεεεεελος)
      ΩΣ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ,αυτο αποδεδειγμενα ,δεν μπορεσες να δεις ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ.
      ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, αλλα αν ειναι αερας κοπανιστος ,πρεπει να εισαι σε θεση να τον καταλαβεις.
      Ευτυχως αλλοι μπλογκιτες το επιασαν αμεσως στον αερα..τι να κανουμε Πανο μου ,πολλοι διαβαζουν λιγοι καταλαβαινουν αλλα ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
      Λυπαμαι δεν μπορω να γινω πιο απλος ...ομως βλεπω οτι ειμαι ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.
      ΤΑ ΝΙΑΝΙΑ ειναι για τα μωρα και τους πολυ γερους.Το κανονικο φαγητο θελει ΔΟΝΤΙΑ ΓΕΡΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙ και δεν θα σε σωσει ο Αριστο ΤΕΛΗΣ .....
      Διαβασε τι λενε ΑΛΛΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.....και μην εισαι αφελης,Αυτο ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ , για το καλο των παιδιων σου.

      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ??????????????.

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 10,30

      Διαγραφή
  2. Δε ν υπάρχουν Λουτσιώτες και Σπαταναίοι .Ο Δήμος είναι ενιαίος και μάλιστα η Αρτέμιδα είναι πολύ πολυτιμώτερη στους Σπαταναίους από ότι τα Σπάτα για τους Λουτσιώτες.Η ιδιαίτερη πατρίδα του υπψήφιου δημάρχου δεν παίζει κανένα ρόλο.Η απόδειξη είναι ο τωρινός Δήμαρχος που ολοκλήρωσε την πλήρη καταστροφή των Σπάτων που είναι και σε κατάσταση ΤΕΛΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ.Σημασία έχει να υπάρχει τίμιος και ικανός Δήμαρχος ΜΕ παρόμοιους συνεργάτες και σωστές και αξιόπιστες θέσεις για τις δημοτικές υποθέσεις σε συνδυασμό με ξεκαθάρισμα όλων των πράξεων και παραλείψεων των προηγουμένων για απόδοση δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσυπογράφετε δηλαδή ότι ο Ποθουλάκης "πλακώνεται" με όλους και με όλα? Και γιατί να μην "πλακώνετε" όταν υπάρχουν αυθαιρεσίες και ανομίες? Για πλάκα "πλακώνεται"? Γνωρίζετε εσείς γιατί "πλακώνετε"? Γιατί θέλετε να περάσετε το μήνυμα ότι τα έχει βάλει με όλους, ενώ ξέρετε πολύ καλά για ποιούς λόγους έχει απευθυνθεί στον Εισαγγελέα?
    Εγώ είμαι ένας απλό πολίτης, αλλά παρακολουθώ στενά τα δημοτικά δρώμενα γιατί κατοικώ στην πόλη της Αρτέμιδας και με ενδιαφέρει η ανάπτυξή της. Θέλετε να μείνει η πόλη σ' αυτή την κατάντια? Γιατί πυροβολείτε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για την πόλη? Με τις αυθαιρεσίες και τις ανομίες δεν μπορεί να πάει μπροστά τίποτα.
    Εγώ συμφωνώ απολύτως με τις κινήσεις του και αν χρειαστεί να "πλακωθεί" ξανά θα πρέπει να το κάνει.
    Έχετε μάθει όλοι εδώ στην Αρτέμιδα να ζείτε στην παρανομία και τη λαμογιά. Αυτό βλέπω εγώ το λίγο διάστημα που μένω εδώ. Αλλά επειδή ψηφίζω εδώ πλέον και θέλω να αναθαθμιστεί η πόλη, θέλω ένα σχήμα από καινούργιους ανθρώπους (κανέναν από τους παλιούς) που να έχει όρεξη να δουλέψει με υπευθυνότητα και εντιμότητα. Ένα νέο σχήμα που να μην περιλαμβάνει κανέναν από τους παλιούς. Κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά τα γράφεις συντοπίτη μου.Έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν - διοικούν αυτόν τον δύσμοιρο τόπο οι διάφοροι αυτόκλητοι Σ Ω Τ Η Ρ Ε Σ. Καλό κουράγιο. Αλοίμονο σε αυτούς που δεν τολμήσανε.

      Διαγραφή
    2. Φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είμαι καί εγώ τα τελευταία χρόνια μόνιμος κάτοικος Αρτέμιδας ,δέν έχω καμία σχέση με την περιοχή [ από Κρήτη ] μού άρεσε ο τόπος νόμιζα ότι έχει μεγάλη προοπτική ανάπτυξης [π.χ. παραλία ], δυστυχώς η λαμογιά, τα προσωπικά συμφέροντα η παρανομία καί η ηθελημένη κάλυψη τών ανίκανων έτσι κ'αλλιώς τοπικών αρχόντων δεν άφησαν την πόλη να προοδεύση . Διά ταύτα επειδή καί εγώ ψηφίζω εδώ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ , ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ,με εντιμότητα καί όραμα πού η ΑΡΤΕΜΙΔΑ θα είναι η ΑΡΤΕΜΙΔΑ καί οχι Λούτσα

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ και εγώ μαζί σας .Όλοι τα έχουν φάει και συνεχίζουν να τα τρώνε, μόνο που τώρα είναι μικρότερη η πίτα και κοιτάζουν πως θα βολέψει ο ένας τον άλλο.Μαύρο σε όλους τους παλιούς.Νέα πρόσωπα με όρεξη γιά δουλειά για να καθαρίσει η βρωμιά και το βόλεμα.Κώστας.

      Διαγραφή
  4. Και καποιος νεος να θελησει να κανει κατι πρωτοι εσεις θα τον πυροβολησετε και μαλιστα ανανδρα [ανωνυμα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν λεμε νεος δεν ενουμε βεβαια τον Δημητρακη Μαρκου που πηρε μαζυ του τον.....................ΤΥΡΑΚΗ?

      Διαγραφή
  5. Έ, μην ισοπεδώνουμε και τα πάντα. Δεν μπορούμε να ταυτίζουμε και να φτύνουμε τον Ποθουλάκη με εκείνους που διοίκησαν και έχουμε ράμματα για τη γούνα τους. Ούτε η Ραφτοπούλου διοίκησε, ήταν απλή δημοτική σύμβουλος, αλλά δικαίως της χρεώνεται βεβαίως η ανεπάρκεια. Ο Χ.Π. δεν φαίνεται όμως ανεπαρκείς, κάθε άλλο, παρουσιάζει όμως μια ιδιόμορφη, κάθετη και αντιεπικοινωνιακή πολιτική, ένεκα της σκληρής επί χρόνια στάσης του τουλάχιστον στις χονδρές παρανομίες, οπότε μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, μάλλον αυτό δεν βολεύει ούτε τους κρατούντες της διοίκησης, αλλά και πολλούς, πάρα πολλούς από εμάς τους δημότες, που έχουμε μάθει με το ρουσφετάκι και τις αυθαιρεσιούλες. Καιρός όμως να αποφασίσουμε τι θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 7:37 π.μ.

    Το απαυγασμα του στειρου παλιοκαιρισιου ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    Εκεινο που προβαλλει ,ειναι ο διαχωρισμος ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ -ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ .
    Και αυτο το ξεπερασμενο και αποδεδειγμενα ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ...ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ......
    ΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ ,ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΞΟΡΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ...ΚΑΤΑΡΑ......
    ΝΑ ΚΡΑΕΜΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ
    Δεν θα χασω χρονο για περαιτερω σχολιασμο και που ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ .
    Τσαμπα χανω τον χρονο μου,τον αραπη για να ασπρισεις το σαπουνι σου χαλας.......ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    Δεν καταλαβατε ΚΑΝ ΤΟ ΥΦΟΣ, και θα καταλαβετε το ηθος?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ .ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΟ ΥΦΟΣ και λυπαμαι μαγκες αλλα δεν εισθε. Αυτον που χειροκροτατε τον εχετε διαβασει και αλλου και σας εχει στειλει αλλου για αλλου στο παρελθον
    αντε καλο ξυπνημα...απο το σισυφειο μαρτυριο σας....ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 7:55 π.μ.

    ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙΑ.
    Καλα δεν Ξερεις οτι ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ?
    Αλλο παραγραφη αλλο αθωωση.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ, βρηκες να αγγαλιασεις?Νομιζεις οτι θα τσιμπησουν οι μπλογκιτες ?
    ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ .
    Με τα κοκκινα δε που εβαλες ,εκτιθεσαι και εσυ
    Κριμα τα λαθη σας ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ .Αυτα που κανατε και κυριως αυτα που ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΛΟΥΤΣΑΙΟΣ.Απλως οντας απ εξω, βλεπει αυτο που εσεις δεν βλεπετε.και σας το λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να παραγραφεί κάτι που έχει καταλογιστεί, θα πρέπει να υπάρχει απόφαση καταλογισμού. Πού είναι στείλτε την μας. Την ψάχνουμε. Αν δεν υπάρχει πως χαρακτηρίζεται κάποιος καταλογισμένος...

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 8:16 π.μ.

      Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ πιανει και τους υποδικους.ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ..Προσεξε τα ητα σου και μην κοπτεσαι τσαμπα
      Αληθεια εσενα γιατι σε νοιαζει τοσο ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕΣ?Ειχες ολη την ανεση να μην το αναρτησεις, το διαβασαμε και το σχολιασαμε και αλλου.Εσυ πηρες την ευθυνη της χωριστης αναρτησης και κατα την γνωμη μου ειναι ΛΑΘΟΣ, η οικειοποιηση λαθος αποψεων και λαθος προσωπων.

      ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
      Θα ημουν ευτυχης αν μου το επισημαινες
      μαθαινω απο τα λαθη μου.
      Αντιθετα φαινεται οτι εκει ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ.
      Μπορει να μην ειναι καταλογισμενος με την νομικη εννοια του ορου, αλλα δεν ειναι και ακαταλογιστος με την τρεχουσα εννοια.

      Διαγραφή
    3. Εδώ στο μπλογκ έχει ειπωθεί εκατό φορές τί έγινε με τους καταλογισμούς σαν του Κασίμη. Και βάβαια του επεβλήθη καταλογισμός, απλώς δεν τον πλήρωσε διότι λόγω των τότε εκλογών κάνανε "δώρο" σε όλους τους καταλογισμένους Δημάρχους να μην πληρώσουν. Έτσι τη γλύτωσε την καταβολή και ο δικός μας Κασίμης. ΟΜΩΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ και τον βαρύνει, όπως και πολλά άλλα ακόμα βαρύτερα.

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 7:57 π.μ.

    αγκαλιασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 8:18 π.μ.

    μπραβο που το διορθωσες το ητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αρε Θωμα ποσο κασιμικος εισαι και γινεσαι ρεζιλι και ρεζιλευεις και τον ιδιο σου πειραξε τον αρχηγο το κειμενο και τσουπ κοκκινα γραμματα αρε κασιμη τι μπουμπουκια κουβαλας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 9:56 π.μ.

    Εγω νομιζω οτι
    Μωραινει Κυριος, ον βουλεται απωλεσαι..
    Εχεις κατι επιτυχημενο και το συνδεεις με αποτυχια.
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ,αλλα κανεις δεν μπορει να εμποδισει καποιον αν θελει την αυτοκτονια.
    Τι να κανουμε ..ετσι ειναι η ζωη .αλλοι βγαζουν τα ματια τους μονοι τους και αλλοι προσπαθουν να βγαλουν τα ματια αλλων.
    Γιαυτο εχουμε τοοοοσους τυφλους ετσι που οι μονοφθαλμοι να ειναι περιζητητοι.
    Σας συνιστω το ΠΕΡΙ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ,βιβλιο του Νομπελιστα Σαραμαγκου.
    Αν και εδω δεν διαβαζετε,,,,ΤΥΡΒΑΖΕΤΕ ...ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ..ΣΥΝΗΘΩΣ....
    Επ ευκαρια ,ο Θεοχαρακης δεν πουλαει αυτοκινητα....παρουσιαζει καταπληκτικο Παρθενη ....ουτε αυτο ενδιαφερει ....ΕΤΣΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ που εχουν αναλαβει εργολαβικα οι ΤΥΦΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 10:52 π.μ.

    Για να συνοψισω.
    ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ
    ΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ (μπαζα) ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.
    ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    Αναρωτιεμαι λοιπον ΕΥΛΟΓΩΣ ,τι εξυπηρετει αυτο το σχολιο.ΜΗΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ,το ολοι ιδιοι ολα ιδια ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ....να σωθουμε?.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ?.
    Εχω μαθει να ΔΙΑΒΑΖΩ πισω απο τις γραμμες ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ ΑΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ.Εγω βεβαια ειμαι γνωστος υποψιασμενος αλλα ΑΦΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
    ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα καλά ο τσαλαπετεινός δεν είναι νέο υλικό,όλα δικά μας τα θέλουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 5:41 μ.μ.

      ΑΚΟΥΣΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ 11 11
      Ο τσαλαπετεινος ειναι ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ? τι ορος ειναι αυτος?
      ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
      Και οποιος δεν καταλαβαινει ,να τσουλησει σαν βαγονι κατευθειαν στην θαλασσα των ψηφων της β Κυριακης.

      Διαγραφή
  14. Καλό το σχόλιο αλλά συνεχίζετε να κοιτάτε τις ίδιες αποτυχημένες φάτσες . Όλοι λίγο ή πολύ έχουν βάλει
    το χέρι τους για να είμαστε σε αυτή την κατάσταση.Όλοι έχουν γλύψει το μέλι.Μαύρο σε όλους .Μόνο σε νέα πρόσωπα έχει ελπίδα ο ρημαγμένος τόπος μας.Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θωμά δυστυχώς λειτουργείς με παρωπίδες και κωλύματα! παρωπίδες για τα δημαρχιακά, κωλύματα για τα του αεροδρομίου! κάποιοι έφαγαν και κάποιοι τρώνε, και κάποιοι δεν κάνουν τίποτα παρά στρογγυλοκάθονται και καμαρώνουν! ά ρε Θωμά, ξεκόλλα μπας και κάνουμε κάτι για την πόλη μας, είτε αυτή είναι τα Σπάτα είτε αυτή είναι η Αρτέμιδα.
    Γιώργος (δεν έχει νόημα το επίθετο, δεν θα μπω στο προεκλογικό παιχνίδι τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ4 Μαρτίου 2014 στις 1:33 μ.μ.

    Γιατί, έκανε κανείς κάτι, έστω τόσο δα, για τα Σπάτα;
    Αντί να προχωρήσουν τα σχέδια στις εντάξεις, τα άφησαν να λιμνάζουν για δεκαετίες και μόνο κάτι εμπορικά πάρκα των "μεγάλων" φρόντισαν και έσπευσαν να τακτοποιήσουν.
    Το κληροδότημα του πνευμ. κέντρου, το κατάφεραν κι αυτό να το ρημάξουν, μέσα στην εγκατάλειψη είναι.
    Την απέραντη περιουσία του Μπέκα που άφησε στο δήμο ποτέ δεν την είδαμε, ακόμα την ψάχνουν οι άχρηστοι και πριν κανα δυο χρόνια είχανε βγάλει και κονδύλι για το ψάξιμο που αν δε κάνω λάθος είχαν αναθέσει σε δικηγόρο τωρινή συνεργάτη του Δημάρχου και επικεφαλής δημοτ. παραταξης Συριζα. Ούτε κάνανε τον κόπο να ενημερώσουνε τους δημότες αν βρέθηκε κάτι...........
    Σχεδόν αποκόψανε τη συγκοινωνία με τη Λούτσα! Πολύ δύσκολη πια η μετάβαση από Σπάτα.
    Οι Δημαρχαίοι έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για το ερήμωμα της πόλης και το τέλος των μαγαζιών. Ούτε ένα έργο υποδομής. Απίστευτη αδιαφορία.
    Η Λούτσα είναι για μας τους Σπαταναίους ακόμα σημαντικότερη από τα Σπάτα. Είναι τόπος μας. Κάθε πρόβλημα εκεί είναι ζημιά για μας.
    Αλλά και για τους Λουτσιώτες είναι σημαντικό να έχουν μια παλαιότερη πόλη δίπλα τους με ότι αυτό σημαίνει. Να έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και στις δραστηριότητές της είτε αθλητικές είτε πολιτιστικές είτε εμπορικές κλπ.
    Σταματείστε να ξεχωρίζετε τις πόλεις. Ενιαίος δήμος είναι. Οποιος τις ξεχωρίζει κάπου το πάει σε σχέση με εκλογομαγειρέματα.. Είναι ολοφάνερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να με συγχωρείς συμπολίτη, έχω κάποιες παρατηρήσεις για σχόλια σου.
      Λες ότι "κάθε πρόβλημα εκεί είναι ζημιά για μας". Συμφωνώ, αν εννοείς το οικονομικό σκέλος επειδή έχετε τα μαγαζιά σας.Αλλά πρέπει να σου πω ότι ποτέ και κανένας από τα Σπάτα δεν ενδιαφέρθηκε για το αν δεν υπάρχουν δρόμοι στην Αρτέμιδα, αν δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, (μιλάμε για ρώσικη ρουλέτα, φονικές καταστάσεις), αν τα σκουπίδια σχηματίζουν λόφους, η αν δέχονται εκεί κάθε αρνητική για την υγεία δράση του αεροδρομίου.(ανάφερα κάποια από τα πολλά)
      Όσο για το ότι είναι σημαντικό να υπάρχει μια παλαιότερη πόλη κοντά, θα σου πω όχι, δεν είναι. Διότι προτιμώ αυτά τα έργα υποδομής που αναφέρεις να φτιαχτούν στην Αρτέμιδα και όχι ο πολίτης να τρέχει στην γείτονα ικέτης και ζητιάνος.
      Οπότε ας κανονίσουν οι πολίτες την πορεία τους και τι θα επιλέξουν. Αν διαθέτουν ακόμα φαιά ουσία στο κεφάλι.
      Πάνος Προκόπης.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Μαρτίου 2014 στις 6:04 μ.μ.

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ,οπως τα γραφει,ο σχολιαστης, θα εχει μονον Σπαταναιικα προιοντα?
      ΤΑ ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΣΑΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑΝΑΙΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ?ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΚΕΛ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ?Γιατι δεν του αρεσει η τοποθεσια που θα παει το σπαταναικο σκ?
      Βρε τι ειχαν τα ερμα και ψοφουσανε....ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΣ ?
      ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ..
      Εσεις εισθε φιλικα προσκειμενοι στην πολη σας και την θαλασσα σας,η περιμενετε να σας λυσουν αλλοι τα προβληματα σας?Κανατε μια, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ,διαμαρτυρια για το ξεκουφαμα στον Αγ ΝΙΚΟΛΑΟ?Πηγατε να απαιτησετε να σας αδειασουν χωρο να κολυμπατε,που εφτασαν τις ομπρεοξαπλωστρες στην θαλασσα?πειτε μου ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.Με πο....ες δεν βαφονται αυγα ...ουτε με φιλα προσκειμενους.....

      Οποιος ΤΑ ΕΧΕΙ σπαει αυγα μονος του .και δεν το κανει για να τον αγαπησετε..λες και θα τον παρετε γαμπρο....ΚΑΤΑΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.....

      Αντε συνελθετε, γιατι παλι κωτσους θα σας πιασουν, οχι οι σπαταναιοι αλλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ, οσο θα ψαχνετε ενα καλο ΚΑΙ δικο μας παιδι ,να καλοπαντρευτουμε....

      Διαγραφή
    3. Για τον αναγνώστη που υπογράφει Πάνος Προκόπης:
      Η ζημιά για τους Σπαταναίους δεν είναι μόνο οικονομική και δεν καταλαβαίνω για ποια μαγαζιά μιλάτε. Οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών είναι διάφοροι από πολλές περιοχές, μερικοί δεν είναι καν δημότες, Αυτοί δε που τα εκμεταλλεύονται σχεδόν κανένας ή ελάχιστοι από Σπάτα. Αλλά και πάλι τί επιχείρημα είναι αυτό;
      Απλώς πρέπει να καταλάβετε ότι για μας που καταγόμαστε ή μένουμε Σπάτα, η απαξίωση της Λούτσας είναι απαξίωση της πόλης μας. Τόσο απλό. Όσο για το αν ενδιαφερόμαστε για τα σκουπίδια και τους δρόμους, αυτό αφορά όλους τους κατοίκους του ενιαίου Δήμου. Προσωπικά διαμένω πάνω από 8-9 μήνες το χρόνο στη Λούτσα και υποφέρω όσο όλοι μας.
      Τώρα για το ποιός ενδιαφέρεται περισσότερο, δεν γνωρίζετε ότι αντί να ενδιαφέρεται για τη Λούτσα το τοπικό συμβούλιό της, ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο το τοπικό των Σπάτων; Ότι μάχεται κατά του τεράστιου ΚΕΛ και επίσης έχει καταθέσει και μελέτη ανάπτυξης της παραλίας;
      Επειδή ψηφίζω εδώ και χρόνια στη Λούτσα, τους γνωρίζω καλά και τους εκεί πολιτευτές. Τη διέλυσαν και την κατέστρεψαν! Κάτι σαν το σημερινό τοπικό της Αρτέμιδος, που κατάντησε εκδοτήριο αδειών μουσικής για τα νυχτερινά κέντρα της ντροπής!
      Αφήστε λοιπόν τους διαχωρισμούς σε δικούς μας και ...ξένους. Ρίξτε μια ματιά στα μελη των συμβουλίων που είναι από Λούτσα από απλά μέλη μέχρι αντιδημάρχους. Όχι αδιαφόρησαν, όχι έκαναν λάθη, ταφόπετρα στην πόλη έβαλαν με τις θέσεις τους και με την ψήφο τους στα κρίσιμα ζητήματα.
      Άξιους και σοβαρούς θέλουμε.

      Διαγραφή
    4. Φίλε "6:46 μ.μ." δεν διαφωνώ με τα λεγόμενα σου, η διαφορά μας μάλλον είναι στο ότι εγώ τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι χωρίς διαχωρισμό.Είμαι 60 χρονών και τόσα χρόνια έχω μπουχτίσει από σωτήρες !! Σωτηρία δεν έχω δει ..
      Πάνος Προκόπης.

      Διαγραφή
  17. ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Δυο υποψηφιοι δημαρχαιοι ειναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.
    Ολοφανερο ειναι ΟΤΙ η επιειικα αφορα τον ενα μονον.
    Ολοφανερο ειναι οτι καποιος ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟ 8 ΕΤΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .

    ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

    ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ .....
    Τα μπλογκς τα κανουν οι μπλογκιτες.οι αναρτησιες απλως βαζουν ΤΟ ΘΕΜΑ.
    Και το θεμα ειναι απο προ σα να το λι στι κο.Να καψει και τα χλωρα μαζι με τα ξερα,να συσπειρωσει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ , να καψει τον ενα υποψηφιο ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ,και τι μενει ΑΔΕΡΦΙΑ που λεει και ο κπ?
    Ο μοναδικος δικος μας παιδι της Λουτσας ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΗ ...ΑΔΙΚΑ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ .Η συμφωνια για τον β γυρο ,τι περιλαμβανει?Το γδαρσιμο της προβατινας?εεεεεε παιδες ξεφυγε η προβατινα και παει κατα Σπατα μερια....και εσεις την κυνηγατε και φωναζετε τσαμπα...ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θωμα το παραξεφτυλισεσ το θεμα ζητω ο κασιμηςςςςςςςςςςςςς

      Διαγραφή
  18. Κάτοικος Αρτέμιδος4 Μαρτίου 2014 στις 3:34 μ.μ.

    Η ανάρτηση είναι σε τελείως λάθος βάση. Βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα για τους ντοπιους πολιτευόμενους. Κάποιους αναφέρει και κάποιους αγνοει. Π.χ. απουσιάζει το όνομα του Γιαννάτου, που τόσο πολύ έχει ακουστεί θετικά... Επίσης ούτε που κατάλαβα τί εννοεί για Ποθουλάκη και ποιάς αξίας είναι οι Κρόκος, Λιανός, Ζήση (!!!) και Μπέκας που δεν ακολουθούν. Ή τί θα πεί Μάρκου και ...Μάρκου. Το επίθετο είναι το πρόβλημα; Καμμία σχέση δεν έχει ο Δήμαρχος Μάρκου ένα πολιτικό τίποτα (και λίγα λέμε), με τον Δημήτρη Μάρκου της μείζονος αντιπολιτεύσεως που αν μη τι άλλο είναι σοβαρή παρουσία, κατέχει τη θέση του αναπληρωτή συνήγορου του καταναλωτή κλπ.
    Τώρα τα περί έργων μόνο στα Σπάτα και οχι στην Αρτέμιδα είναι άστοχο. Όλος ο Δήμος στα χάλια είναι. Να επιλέγουμε με βάση τα προσόντα και τις δυνατοτητες, όλα τα άλλα εναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι οΔημητρακης διοριστικε απο την ΝΔ στην θεση αυτη.Μην περιμενετε τιποτα απο κοματοσκυλα.

      Διαγραφή
    2. O καθένας κρίνεται από τη συγκρότησή του και όχι από το κόμμα που ανήκει, εκτός αν έχουμε να κάνουμε με νεοναζί. Η ένταξη σε κόμμα είναι δκαίωμα του κάθε πολίτη. Επίσης η ισοπέδωση του στυλ "όλοι οι κομματικοποιημένοι είναι κακοί και όλοι οι απολιτίκ είναι καλοί" είναι όχι απλώς λάθος και ανοησία, αλλά πιθανόν να εξυπηρετεί και σκοπιμότητες. Τί άλλο είναι οι βρισιές αντί της κριτικής και των επιχειρημάτων;

      Διαγραφή
    3. και παρεμεινε και με ΠΑΣΟΚ και δυο οικουμενικες. επι ΠΑΣΟΚ μαλιστα ανελαβε την εκπροσωπηση στην ευρωπαικη ενωση

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΤΟ, ΕΛ. ΦΡΑΓΚΟΥ, ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ, ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΑΧΗ.

      Διαγραφή
    5. Ο Γιαννατος ειναι συνταξιουχος ο Τυρακης υπερηλικας και αποτυχημενος Δημαρχος δημοτικο συμβουλιο θα κανουμε η ΚΑΠΗ.

      Διαγραφή
  19. Ραφτόπουλος και Οικονομίδης στην Μέδουσα?? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Συγχαρητήρια!!!! Σας πήραμε χαμπάρι. ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι εγραφα στον χρησμο για το σισυφειο μαρτυριο?ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΡΩΣΕΤΕ..Μονον οι ξυπνιοι ερμηνευουν .Οι υπολοιποι ΑΠΟΡΟΥΝ.....
    Δεν υπαρχει περιπτωση φιλε 4 00 .Αυτα ειναι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ για τον β γυρο.Εκει μοιραζουν αξιωματα.
    ΓΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Β ΓΥΡΟΣ.
    Εκει θα γινει το ελα να δεις,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ,και κυριως το καλο τους .Θα πανε ολοι μαζι για να μας την φερουν με τον ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ.
    Το καινουργιο σλογκαν ειναι
    ΟΧΙ Β ΓΥΡΟΣ.
    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .
    Οι τσαλαπετηνοι εχουν λαλησει στα αλλα πουλια,ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ.
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ.Τα λενε λυπηση ,γνωρημια,ρουσφετι,γηπεδο,ταπητα,δουλεια ,και δουλιτσα.
    ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    Η ΜΟΝΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .Τα νυν και τα πρωην ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝ ΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ .............ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ,ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΩΤΟ ΣΟΠ για να μην φαινεται η ηλικια ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗ.......

      Διαγραφή
    2. Εμενα στο αρθρο αυτο μου αρεσε η δικαιολογια γαι τον καταλογισμο!! Σου λεει που να τρεχουν να την βρουν την αποφαση του καταλογισμου, αρα θα τους πουμε δεν υπαρχει! Ποιος Λουτσαιος θα τρεξει στα ελεγκτικα συνεδρια η οπου αλλου να την βρει! Ομως ξεχασαν οτι ο ιδιος ο πρωην δημαρχος το εχει παραδεχτει και εγραφε πριν λιγο καιρο στο μπλογκ οτι εχει κανει εφεση, οτι τον αθωωσαν και αλλα τετοια. Η αληθεια βεβαια ειναι πασιγνωστη. Ολοι οι καταλογισμενοι δημοτικοι αρχοντες τη γλυτωσαν την πληρωμη με προεκλογικο μποναμα της ΝΔ αλλα καταλογισμος υπηρξε. Ασε που ακουσα οτι καποιος εχει εδω στην Αρτεμιδα και το εγγραφο. Αλλα αμα λαχει το βρισκουμε και μεις. Ενταξει παιδες και αλλη φορα να μη διορθωνετε σχολια αναγνωστων που προσυπογραφετε κιολας!

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ Ή ΤΟ ΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ.

      Διαγραφή
  22. Τώρα που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, έχουν βγει όλη στη "γύρα" και ζητιανεύουν ψήφους. Τώρα είναι που πρέπει να τους φτύσουμε κατάματα. Το θράσος που έχουνε είναι απίστευτο. Ζητούν την ψήφο μας σαν τους κακομοίρηδες και όταν ανέβουν στη διοίκηση μας "γράφουν" στα παλιά τους τα παπούτσια. Μου θυμίζουν τους Αλβανούς που όταν έρχονται να ζητήσουν δουλειά είναι ταπεινοί και όταν την πάρουν και μπουν μέσα στο σπίτι σου, το θεωρούν τσιφλίκι τους.
    Αλλά, να μου πει κανείς οι περισσότεροι σ' αυτό το δήμο (Σπάτα-Αρτέμιδα) είναι Αρβανίτες. Αλβανοί δηλαδή. Γι' αυτό κι έχουν αυτή τη νοοτροπία. Δεν ντρέπονται, δεν σέβονται, τους φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    Τί έκαναν 4 χρόνια στο δήμο? Να μας πουν τί, αφού δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Ούτε στα βασικά πράγματα ενός δήμου δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Τα δημοτικά τέλη όμως που χρεώνουν είναι στα ύψη. 140 εργατοϋπάλληλοι και τα σκουπίδια και τα αγριόχορτα "βουνά" στην πόλη της Αρτέμιδας. Τί στο διάολο κάνουν? Ξύνονται και πληρώνονται? Κι απ' όποιο δρόμο να περάσεις όταν βρέχει πρέπει να κουβαλάς και μία βάρκα μαζί σου.
    4 χρόνια πλήρους απραξίας. 4 χρόνια καταστροφικά για το δήμο. 4 χρόνια σκοτάδι. Περιμένετε τίποτα λοιπόν από δαύτους? Και είχε το θράσος ο αντιδήμαρχος Μαργέτης να μηνύσει τοπική εφημερίδα για το άρθρο που δημοσίευσε για τα σκουπίδια. Μήπως ο κύριος αυτός μας θεωρεί αόματους? Δεν βλέπουμε τί υπάρχει γύρω μας? Πού είναι οι 140 εργάτες να καθαρίσουν τα αγριόχορτα και να μαζέψουν τα σκουπίδια? Πού είναι?
    Και ο Πουλάκης του τοπικού να δίνει άδειες μουσικής για να "βαράνε" στη διαπασών όλα τα μαγαζιά του Αγ. Νικολάου, αφήνοντας ξάγρυπνους τους γύρω κατοίκους. Και έχει το θράσος να βγαίνει και σε κανάλια. Τί να μας πεις βρε κακομοίρη? Απορώ πως κυκλοφορεί ελεύθερα στην πόλη και δεν τον γιαουρτώνουν.
    Εάν δεν γίνει ένας συνδυασμός με καινούργια πρόσωπα με όρεξη για δουλειά, μην ψηφίσετε κανέναν από τους παλιούς. Κανέναν. Ψηφίστε καλύτερα Χρυσή Αυγή να μπει στο δημοτικό συμβούλιο και να τρώνε και λίγο ξύλο όταν ξεφεύγουν. Αυτό τους χρειάζεται. Ψηφίστε ο,τιδήποτε άλλο, όχι τους παλιούς που μας έκαψαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάτοι και οι ρατσιστές νεοναζί............... Και γιατί να μην έρθετε, αφού σας έδωσαν και το Πνευματικό Κέντρο οι ανίκανοι (και πολλά άλλα) της Δημοτικής Αρχής; Θα τρίζουν και τα κόκκαλα του Μπέκα με τους θιασώτες της σβάστικας μέσα στο κληροδότημα!....

      Διαγραφή
  23. ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ,ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ!!!
    ΠΕΝΤΕ ΦΑΣΚΕΛΑ ΘΑ ΦΑΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστογειτων ο Αλβανος.ο Τουρκος..κλπ κλπ5 Μαρτίου 2014 στις 8:03 π.μ.

      10 07
      Αν βρηκες αφορμη να κανεις κυρηγμα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ και να μιλησεις για ΞΥΛΟ να πας αλλου,για ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ
      ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΛΟΥΤΣΑ
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ -ΦΑΣΙΣΤΑ.
      Περα απο το γεγονος οτι δεν ξερεις στοιχειωδως ιστορια, για να διακρινεις οτι, ΑΛΛΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ εισαι και ΑΦΕΛΗΣ
      Αυτο λοιπον το δηλαδη Αρβανιτης, δειχνει το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΣΟΥ.
      Δεν με εκπλησσει αυτο. Ολος ο ΧΩΡΟΣ που προτρεπεις να ψηφισουμε ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ που νομιζει οτι δερνοντας θα μας συμορφωσει
      ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΛΕΩ ΜΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ,ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
      Ασε που δεν μας λες στον β γυρο ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ? ,
      Κοψε λοιπον την πλακα του αγανακτισμενου, πολυ καιρο ειχατε μουλωξει μου ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ...ΚΑΘΑΡΣΗ.
      Μπας και μαζεψετε ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ και εσεις σαν τους αλλους και ΚΑΠΑΚΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ..ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ...ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ...ΕΚΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΡΥΣΑΣ ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΩΘΕΙται......εεεεεεε πια ....εξαφανιστει ΤΕΕΕΕΕΕ.
      Και μην μου πεις οτι δεν εισαι εσυ που εγραψες την ανορθογραφια γιατι ΤΟ ΞΕΡΩ,ΤΥΧΑΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ?
      Αγανακτισμενοι υπαρχουν ,τοσο ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ και να σας το ριξουν το ψηφαλακι ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑΚΙ δεν υπαρχουν .ΠΛΕΟΝ.

      Διαγραφή
    2. Αριστογείτονα βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα. Δεν είμαι χρυσαύγουλο όπως έγραψες, αλλά προκειμένου να ξαναβγεί αυτή η "σαπίλα" του δήμου, θα ήταν καλύτερο να μπουν κι αυτοί στο δημοτικό συμβούλιο, όχι στη διοίκηση, στην αντιπολίτευση, για να μοιράζει μερικές σφαλιάρες όταν χρειάζεται. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς όλοι οι "νταβατζήδες" της διοίκησης.
      Έχουν δημιουργήσει τέτοιες πελατειακές σχέσεις με τους ανεγκέφαλους δημότες, που είναι πολύ πιθανόν να ξαναβγούν. Σε μία τέτοια περίπτωση τί γίνεται? Θα τους ξαναφάμε στη "μάπα" και θα ξενυχτάμε όλη τη νύχτα με τη μουσική στη διαπασών? Αφού γνωρίζεις καλά πως έχουν τα πράγματα εδώ στην Αρτέμιδα.

      Διαγραφή
    3. Αριστογειτων ο Αλβανος.ο Τουρκος..κλπ κλπ5 Μαρτίου 2014 στις 5:03 μ.μ.

      Αν σε περνανε για φασιστα, ψαξε μεσα σου να δεις ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ,Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ειναι κοσμοαντιληψη ,μπορει να νομιζει κανεις οτι ειναι αριστερος η δημοκρατης αλλα .......ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
      Ψαξτο λοιπον ....ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να κανουν το ιδιο λαθος...δεν ειναι λιγο δυσκολο?ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ που παραπεμπει αλλου,εσυ θα το βρεις τι ειναι.

      Διαγραφή
    4. Σιγά μη δεν είναι φασίστας! Έτσι λένε όλοι τους: "Δεν είμαι μ' αυτούς, το κάνω για κάποιο σκοπό κλπ." Άλλωστε ο τύπος είναι βεριτάμπλ ρατσιστής, αφού διακρίνει τους ανθρώπους ανάλογα με τη φυλή! Κάνει πως τον ενοχλούν τα ξενυχτάδικα, τάχα δεν ξέρει ότι οι μαυροντυμένοι φασίστες είναι οι μπράβοι τους... Καραμπινάτη περίπτωση χρυσαυγού.

      Διαγραφή
    5. Εσύ ΑΝΩ ΚΑΤΩ που δεν είσαι ρατσιστής, πώς ανέχεσαι τόσα χρόνια τους νταβατζήδες της διοίκησης? Εκτός από το να κριτικάρεις τους άλλους, τί έχεις κάνει για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου? Γράφεις ότι κάνω ότι με ενοχλούν τα ξενυχτάδικα. Εσύ πού μένεις? Γιατί αν έμενες στην περιοχή του Αγ. Νικολάου θα σε ενοχλούσαν και δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς. Εκ του ασφαλούς μιλάς? Τους φασίστες που δίνουν τις άδειες σ' αυτά τα μαγαζιά χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις τους γνωρίζεις? Αποφασίζουν και διατάσσουν. Αυτό γίνεται χρόνια τώρα. Κι όχι μόνο τους βγάζουν τις άδειες, αλλά τους προστατεύουν κι από πάνω. Ποιοί είναι οι "μπράβοι" τώρα, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί (αν υπάρχει).

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
  24. Μαλλον εχετε μπερδευτει εντονα και βριζεται χωρις λογο τους αρβανιτες! Στην ευρυτερη περιοχη της αττικης υπαρχουν 500000 κατοικοι αρβανιτικης κσταγωγης! Στο πολεμο το ελληνοτουρκικο πολεμο του 1897 σκοτωθηκαν συμφωνα με ιστορικα στοιχεια 500 αρβανιτες! Στους βαλκανικους πολεμους και στην Μικρα Ασια χιλιαδες ακομα δεν εχουν καταληξη σε ακριβη αριθμο! Στον δευτερο παγκοσμιο 2000! Καπου εχετε μπερδευτει εντονος. Πρεπει μαλλον να διαβασετε την φυλετικη και εθνολογικη προλευση των Ελληνων εξ αρχης! Για την κατασταση στην Αρτεμιδα η οποια ειναι ασχημη τα τελευταια 40 χρονια που θυμαμαι φταιει ενα συνολο κατοικων-τοπικων πολιτικων που ειναι καταγωγη απο ολες της γωνιες της Ελλαδας. Η διαφθορα απο την αρχαιοτητα ειναι σαν μια ευθεια γραμμη που διερχεται απο παντου! Νεους-γερους, παλιους -νεους, αμορφωτους- επιστημονες, φτωχους- πλουσιους. Επειδη βλεπω οτι καποιοι προσπαθουν να λειτουργησουν διασπαστικα μεταξυ των δυο πολεων υβριζοντας οι μεν τους δε το λαθος που κανουν ειναι τεραστιο γιατι μια απο τις βασικες πολιτικες της διαφθορας ειναι το διαιρει κι βασιλευε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στενοχωριεσε και οι δυο ΜΑΡΚΟΥ αρβανιτες ειναι αλλα δεν θα τους περασει.

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ

      Διαγραφή
  25. Η λογικη καποιων που ειτε βριζουν τους αρβανιτες η βριζουν τους κατοικους της Αρτεμιδας ως ξενους πρεπει να ληξει. Ειναι αληθεια οτι ειμαστε δυο διαφορετικες πολεις με διαφορετικα χαρακτηριστηκα αλλα αν δεν καταφερουμε να συνεργαστουμε θα παμε μαζι στο βυθο.
    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τρομερος πολιτικος λογος αυτος της αναρτησης με
    ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ


    Σπάτα 24 – 01 – 2012
    Αριθ. Πρωτ: 2141
    ΠΡΟΣ:
    Αντιπρόεδρο Κυβέρνησης
    κ. Πάγκαλο Θεόδωρο
    Υπουργό ΠΕΚΑ
    κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιο
    Περιφερειάρχη Αττικής
    κ. Σγουρό Γιάννη
    Πρόεδρο ΕΥΔΑΠ
    κ. Θεμιστοκλή Λέκκα
    Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΥΔΑΠ
    κ. Νικόλαο Μπάρδη



    Αξιότιμοι κύριοι,

    Προκειμένου να λυθεί το χρονίζον θέμα της αποχέτευσης του Δήμου μας και ενόψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει εντός δέκα (10) ημερών, παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως εάν είναι δυνατή η ένταξη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στο δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ στην Ψυτάλλεια.
    Σας γνωρίζουμε ότι μια τέτοια λύση θα έχει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.


    Ο Δήμαρχος

    Χρήστος Αντ. Μάρκου


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ....

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ....
    ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ......

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ 4.50 , ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ
    ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΕ, Ο ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ" ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ

      Διαγραφή
    2. Eυσεβεις ΠΟΘΟΙ των λαμογιων, να τους αδειασει την γωνια.Αμ δεν τα εχετε υπολογισει καλα .
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΣ για να σας αλλαζει τον αδοξαστο.Μονος, του οπως τωρα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Ασε που δεν χρειαζεται να κανει και υποχωρησεις,ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ηγνωμη μου ειναι οτι απ εξω ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ.Μια χαρα εισαι σαν ελευθερος σκοπευτης.Σκοπευεις οπου γουσταρεις εσυ .Εμενα μου ειναι απολυτα κατανοητο.Γιατι να μπλεξειςμε συμβιβασμους?για να παρεις ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΝΗΣΙΑΣ?
      Οθεν μην χαιρεσθε ,δεν ειπε οτι ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΑς ΚΥΝΗΓΑΕΙ ,ισα ισα,το αντιθετο θα σας αλλαζει τα πετρελαια ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ.
      Και μονον τα σχολια των λαμογιων να δεις, καταλαβαινεις ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ...ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ......
      μωρε δεν σας αφηνει σε χλωρο κλαρι ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ,Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.
      Η αποδειξη ειναι οτι ενας ασχετος και αγνωστος μπλογκιτης που τον επιασε το ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ και σας εχει κανει με μονο οπλο ενα πληκτρολογιο ΑΝΩ ΚΑΤΩ.Σκεψου να κραταει και μυνησεις και καταγγελιες και να της μοιραζει ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ....τι παθαινετε...
      Δεν με νοιαζει μια, αν ειναι πολυξερος, με ενδιαφερει και του βγαζω το καπελλο γιατι ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ.Αρα τοχει .....μαγκες των κρυφων κινηματων ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΣΑΣ .

      Διαγραφή
    3. Ρε γελοίε ΚαΠαπίδι, την απάντηση που πήρε η δημαρχάρα από τους εντιμότατους υπουργούς κ.λ.π..την ξέρεις ; Μια ηλίθια απάντηση γιατί πίστευαν ότι υπάρχουν στα Σπάτα πολλοί με την νοημοσύνη την δικιά σου. Του απάντησαν ότι, βάσει της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ στις 16/1/2012, τα Σπάτα και Αρτέμιδα δεν πάνε στην Ψυττάλεια. Δεν γνωρίζεις όμως, γελοίε ΚαΠαπίδι, ότι μέχρι τις 16/1/2012 που συνεδρίασε η ΕΥΔΑΠ και αποφάσισε μόνο την σύνδεση του Σαρωνικού και της Παλλήνης, τα Σπάτα, η Αρτέμιδα, η Ραφήνα και Πικέρμι δεν είχαν ζητήσει ποτέ σύνδεση με Ψυττάλεια. Η ΕΥΔΑΠ δεν συνεδρίασε ποτέ για τα Σπάτα και την Ραφήνα. Γιατί ποτέ η δημαρχάρα μας δεν ήθελε να πάνε όλοι μαζί με τους Ραφηνιώτες και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης και να πιέσουν για Ψυττάλεια. Με επιστολές..... δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, αλλά επί τόπου με πίεση. Κόψε λοιπόν τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ, παντογνώστη....!!!!!! Κ.Π.!!!!! Η απάντηση λοιπόν, που μας δημοσιεύεις κιόλας, είναι απλούστατα υπεκφυγή της ΕΥΔΑΠ. Για κάφρους μας θεωρείς, σαν την αφεντιά σου ;

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΥΔΑΠ, ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΤΙΚΑ !!! ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ; ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Κ.Π.!!!

      Διαγραφή
    5. Αυτα ΔΗΜΑΡΧΕ δεν υα ζητας με παρακαλια ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ αν δεν μπορεις πηγαινε σπιτι σου η οπου αλλου θελεις.

      Διαγραφή
  27. Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟ ΜΗ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΘΑ ΡΘΕΙ
    Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι ωραία όσο έλειπες Χρηστάκη..Αρχισες πάλι τα παλαβά ..και τα δήθεν..και τα καπαπίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
    ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
    ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΜΟΝΝΗ
    ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ..
    ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΡΟΛ...
    Μονον 3 ημερες γλυτωσαμε ,και περιμενουμε 3 μηνες να ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ.ΤΟ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.
    Εχει μια ωραια μελετη για την ψυχοσυνθεση των τρολ στο διαδικτυο .Την εκανε Αμερικανικο πανεπιστημιο και αφορα την ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.Αυτην που βλεπετε αναγλυφα σε καθε σχολιο.Δυστυχως καταληγει το αρθρο ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ,
    Θα πρεπει οι δικοι τους να τους φροντισουν .Αυτα ειναι copy paste που πρεπει να διαβαζουν για να αντιληφθουν που πασχουν.Ομως οταν εχεις εμοννες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Εναι και αυτο ΣΥΜΠΤΩΜΑ της ασθενειας ,η εμοννη με προσωπα η θεματα.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ,,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΗΣΥΧΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ Αριστογείτονα,,,30 χρόνια στα αυτοδιοικητικά ο κ.Χρήστος Καπαπίδης, είναι το τσιράκι του εκάστοτε δημάρχου..Αν και το παίζει αριστερούλης , με συμπεριφορά δεξιότατου, είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα...Πάντως, πράγματι, έχει πρόβλημα σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω γύρω στα 20 χρόνια είναι αυτοδιοικητικός και πάντα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, αλλά μυαλό....σαλίγκαρου .

      Διαγραφή
  31. Τι μου λες μπλογκιτη
    30 χρονια ψηφιζατε ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ?
    Και θελετε τωρα να καταλαβουν ,στα ξαφνικα, οτι ξυπνησατε?
    αααααατωρα καταλαβα γιατι φταιει για ολα ο Αριστογειτονας.....που να φαντασθει οτι ξυπνησατε μετα απο 30 χρονο κωμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σαν πολίτης του κόσμου αυτού, με νοιάζει και πολύ μάλιστα ΟΛΟΣ ο κόσμος. Θέλω όλες οι πόλεις να είναι καθαρές, φιλήσυχες, αρμονικές, να εφαρμόζονται οι νόμοι! Πόσο μάλλον η γειτονιά μου, Σπάτα-Λούτσα. Οσο και να παίξετε το παιχνίδι του διαχωρισμού των πόλεων, να ξέρετε σε νοήμοντα όντα, ΔΕΝ περνάει. Και για τον αγωγό του ΚΕΛ που η τωρινή δημοτική αρχή θέλει να πέσει στη Λούτσα, αυτός που αντιστέκεται τόσα χρόνια, αν και εκλεγόμενος με τη δημοτική αρχή, είναι ο Γιαννάτος, με καταγωγή από το Μεσολόγγι. Αρα, όταν ένας άνθρωπος είναι σωστός, δεν έχει σημασία το από που είναι. Και όταν λέτε πως οι Σπαταναίοι δεν αγαπάνε τη Λούτσα, είστε φαιδροί, επικίνδυνοι και άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριμα στο δημο που εχει μποσταρη εναν υπερηλικα συνταξιουχο[ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ] δεν υπαρχει καποιος νεος ΕΛΕΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Yπάρχουν και ράφτρες και κομμώτριες και παιδιά της νύχτας , Ποιός σε κρατάει και αλαλάζεις και βελάζεις και γρυλίζεις.! Φοβάσαι μήπως κάτι ;;;;

      Διαγραφή
    3. Τοσες γκαρσονες εχει ,τοσους προστατες στα κωλαδικα,εσεις μου θελετε γιατρο?
      ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΩΡΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?

      Διαγραφή
    4. Μαζυμας δεν θα συνενοειται θα συνενοειται με τους φιλους του στο ΚΑΠΗ οπου ειναι η θεση του.

      Διαγραφή
    5. Μαζί σας και να θέλει του είναι αδύνατον να συνεννοηθει! και να θέλει..ΔΕΝ!

      Διαγραφή
    6. ΣΕ ΚΟΒΩ ΗΛΗΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ

      Διαγραφή
    7. Αφου δεν ξερει να γραψει καν την λεξη ηλικια ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ . .
      Βρε σε μια σειρα σε τρεις λεξεις (τα αρθρα και αντωνυμιες δεν μετρανε ) 33 ,333% ανορθογραφια?
      που πας μωρε ετσι?
      Που θα σε χωσουν που πρεπει να σου απαγορευσουν να αγγιζεις πληκτρολογιο γιατι ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ.Την υπογραφη σου τουλαχιστον την γραφεις σωστα?ΜΕ ΗΤΑ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  33. Αριστογειτων ο κυνηγος λαμογιων5 Μαρτίου 2014 στις 4:57 μ.μ.

    Το καλυτερο με την βλακεια, ειναι οτι ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ αυτο που θελει ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ δινοντας πατηματα να βγουν στην φορα ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ.ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ενα υπερ και εκεινο οταν καταλαβε τι εγραψε ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
    ΜΗΔΕΝ συμπαρασταση μηδεν συμφωνια, μηδεν αποδοχη.
    σαν να εκανε αναρτηση το καπαπιδι μονο του,ετσι εξελιχθηκε το φοβερο σχολιο.
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ
    Τα μπλογκ τα κανουν οι μπλογκιτες με τα; σχολια τους.
    Αυτοι δινουν τον τονο.Ειναι αυτο το κοινο αισθημα ,η κοινη αντιληψη που τους ενωνει.
    ειναι αυτο που λεει το παρατημενο ,ΦΩΛΙΑ.Αναρωτιεμαι τι θελει ενα κακομοιρο στρουθιο μονο του σε ΞΕΝΗ ΦΩΛΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ?Το εχουν κατατσαλαπατησει και συνεχιζει ,,τσιοουου τσιουουου ...
    ΤΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ενας κακομοιρος σπινος να νομιζει οτι ειναι ΑΕΤΟΣ.....
    ΑQILLA NON CAPIT MUSCAS
    Mεταφραστε το του μωρε...σε ελληνικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αριστογείτων: τραγικός ξερόλας, Κασίμης: μεγάλο λαμόγιο, Αλτιπαρμάκης: τα έκανε θάλασσα, όσο για τους Μάρκου ο ένας έντιμος αλλά ανεπαρκής κι άλλος το αντίθετο. Ψηφίστε κάποιον που δεν έχετε ξαναψηφίσει, κάποιον νέο που δεν έχει ανακατευτεί ποτέ σε αυτόν τον βούρκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!

      Διαγραφή
    2. ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΥΧΤΑ ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΣΙΦΤΕΝΤΕΛΙΑ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...

      Διαγραφή
  35. ναι νεοι που δεν εχει ξαναεκλεγει ποτε. οσοι εχουν διατελεσει δημοτικοι συμβουλοι να μην ξαναεκλεγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για πες μας ποιον μηπως αυτη που δεν αναφερεις γιατι μονο Ραφτοπουλου και Ντελακη του ΣΥΡΙΖΑ εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ραφτοπούλου έχει εκλεγεί. Είναι σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. A αλήθεια ,ήταν και σύμβουλος η Ραφτοπούλου; Νόμιζα ότι ήταν μόνο στους συλλόγους .!! Δεν πήγαινε στα δημοτικά συμβούλια; Δεν την έχω ακούσει.

      Διαγραφή
    3. Πάρε τα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων τότε.....

      Διαγραφή
    4. ναι τα βρήκα. έχει μιλήσει 4 φορΕΣ

      Διαγραφή
    5. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ...
      Τεσσερα χρονια συμβουλος και λαλησε τετρακις?

      Διαγραφή
  37. Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο ανεγκέφαλοι που έβαλαν την Ντελάκη στο συνδυασμό τους επικεφαλής? Δεν γνωρίζουν ότι είχε γίνει ρεζίλι στα κανάλια με τα χιλιάδες ευρώ που τις έδωσε ο δήμαρχος για να του δίνει συμβουλές? Με τέτοιες επιλογές που κάνετε δείχνετε ότι έχετε δόλο. Γιατί αν δεν είχατε δεν θα επιλέγατε αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο που είναι στη διαπλοκή.
    Και περιμένετε να βγείτε? Είστε βαθιά νυχτωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρε με αυτα που κανουν, θα τους παρει ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ που βγηκε απο το πουθενα.
      Ασε μην την περιλαβει παλι η τηλεοραση ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
      Το τοπικο ας το μαζεψει ....ΜΟΝΟ ΤΟΥ.Αυτο την ακανε την κουτσουκελα ,αυτο να την ΜΑΖΕΨΕΙ.
      Βρε σας πηρε αμπαριζα ενας τσαλαπετεινος παλληκαρια της φακης?Τα νωτα του φυλαει γιατι σας φοβαται.Αφηστε τον συξυλο και περαστε αλλου.Τι θα κανει δηλαδη?Θα σας διαγραψει? Σταβαδια φανταροι ειστε και δεν ξερετε απο εσω κομματικες κοντρες?

      Διαγραφή
    2. Ψηφοφόρος της Αριστεράς6 Μαρτίου 2014 στις 8:58 π.μ.

      Για το Δήμο ΜΟΥ θα ψηφίσω όποιο συνδυασμό θεωρώ καλύτερο και όχι οποιον μου υποδείξει ο κάθε Γκινοσάτης, ο οποίος αν και αντιδήμαρχος απέτυχε παταγωδώς. Μια καταστροφή υπήρξε με τις θέσεις που πήρε σε όλη τη θητεία του και κυρίως για το ΚΕΛ και για τις καταπατήσεις στην παραλία. Αυτό έλειπε να μου υποδείξει αυτός τί θα ψηφίσω! Πρόκειται για τοπικές εκλογές όχι για βουλευτικές! Δεν αξίζουν στην Αριστερά τέτοιοι.

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Μαρτίου 2014 στις 11:38 π.μ.

      ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ οτι δυσφημουν την Αριστερα,μου την πεφτατε οτι ειμαι Σαμαρικος...ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΡΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΩΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

      Διαγραφή
  38. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.....ΦΙΛΕ 8.57

    1.ΑΛΛΑ ΠΩΠΩ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ .....ΨΥΤΑΛΕΙΕΣ

    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΧΑΡΤΙ , ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ
    ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ....ΠΩΠΩ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΧΑΧΑΧΑ

    2. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

    Α. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    ΟΜΩΣ

    Β. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΙΨΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ- ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ
    ΞΕΡΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ- ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ....ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ..

    3.
    Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013


    Δεν θέλουν στην Ψυττάλεια άλλα λύματα...


    Για το λόγο αυτό προσφεύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια», δηλώνει στην «Ε» ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.




    4. ΧΩΧΩ

    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΒΡΑΚΙ , ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΘΡΟΥΣ

    ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΗ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΥΣ

    ΩΡΑΙΑ....

    5. ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ -ΣΕ ΑΥΤΟΝ
    ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ-....

    ΑΛΛΑ

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΡΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ .... ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
    ΠΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ

    ΑΛΛΑ......

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΟΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ....

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ...


    6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ. ΣΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΛ
    ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ.....



    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΙΔΙ

    4.57.....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ. ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ. ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΗΘΕΛΕ. ΜΟΝΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΠ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 10 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΟΥ ''ΤΡΙΒΩ'' ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.

      Διαγραφή
    2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΑΦΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ''ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ''. ΜΟΝΟ ΜΗ ''ΓΛΥΦΕΙΣ'' ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ. Η ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΚΙΤΣΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΤΡΟΠΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΚΙΤΣΟ.

      Διαγραφή
    3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ......

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΜΙΑ

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ....

      ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ Μ ΑΓΑΠΑΣ Η ΤΣΑΜΠΑ ΠΙΝΩ.......?

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. Λες και δεν καταλαβαμε οτι τα συντροφια, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,ειναι συνεχως ντιρλα......Ετσι ειναι η αριστερη συνειδηση της δεξιας τσεπης.
      πινει για να ξεχασει...
      ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ....και δεν καταλαβαινει τις φαπες..
      Μυστηριον αριστερον σπαταρτεμησιανικον......

      Διαγραφή
    5. Ρε γελοίε ΚαΠαπίδι, την απάντηση που πήρε η δημαρχάρα από τους εντιμότατους υπουργούς κ.λ.π..την ξέρεις ; Μια ηλίθια απάντηση γιατί πίστευαν ότι υπάρχουν στα Σπάτα πολλοί με την νοημοσύνη την δικιά σου. Του απάντησαν ότι, βάσει της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ στις 16/1/2012, τα Σπάτα και Αρτέμιδα δεν πάνε στην Ψυττάλεια. Δεν γνωρίζεις όμως, γελοίε ΚαΠαπίδι, ότι μέχρι τις 16/1/2012 που συνεδρίασε η ΕΥΔΑΠ και αποφάσισε μόνο την σύνδεση του Σαρωνικού και της Παλλήνης, τα Σπάτα, η Αρτέμιδα, η Ραφήνα και Πικέρμι δεν είχαν ζητήσει ποτέ σύνδεση με Ψυττάλεια. Η ΕΥΔΑΠ δεν συνεδρίασε ποτέ για τα Σπάτα και την Ραφήνα. Γιατί ποτέ η δημαρχάρα μας δεν ήθελε να πάνε όλοι μαζί με τους Ραφηνιώτες και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης και να πιέσουν για Ψυττάλεια. Με επιστολές..... δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, αλλά επί τόπου με πίεση. Κόψε λοιπόν τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ, παντογνώστη....!!!!!! Κ.Π.!!!!! Η απάντηση λοιπόν, που μας δημοσιεύεις κιόλας, είναι απλούστατα υπεκφυγή της ΕΥΔΑΠ. Για κάφρους μας θεωρείς, σαν την αφεντιά σου ;

      Διαγραφή
    6. Ρε γελοίε ΚαΠαπίδι, την απάντηση που πήρε η δημαρχάρα από τους εντιμότατους υπουργούς κ.λ.π..την ξέρεις ; Μια ηλίθια απάντηση γιατί πίστευαν ότι υπάρχουν στα Σπάτα πολλοί με την νοημοσύνη την δικιά σου. Του απάντησαν ότι, βάσει της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ στις 16/1/2012, τα Σπάτα και Αρτέμιδα δεν πάνε στην Ψυττάλεια. Δεν γνωρίζεις όμως, γελοίε ΚαΠαπίδι, ότι μέχρι τις 16/1/2012 που συνεδρίασε η ΕΥΔΑΠ και αποφάσισε μόνο την σύνδεση του Σαρωνικού και της Παλλήνης, τα Σπάτα, η Αρτέμιδα, η Ραφήνα και Πικέρμι δεν είχαν ζητήσει ποτέ σύνδεση με Ψυττάλεια. Η ΕΥΔΑΠ δεν συνεδρίασε ποτέ για τα Σπάτα και την Ραφήνα. Γιατί ποτέ η δημαρχάρα μας δεν ήθελε να πάνε όλοι μαζί με τους Ραφηνιώτες και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης και να πιέσουν για Ψυττάλεια. Με επιστολές..... δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, αλλά επί τόπου με πίεση. Κόψε λοιπόν τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ, παντογνώστη....!!!!!! Κ.Π.!!!!! Η απάντηση λοιπόν, που μας δημοσιεύεις κιόλας, είναι απλούστατα υπεκφυγή της ΕΥΔΑΠ. Για κάφρους μας θεωρείς, σαν την αφεντιά σου ;

      Διαγραφή
  39. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ.
    Μιλαμε ακομα ΠΕΡΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ .
    ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
    Αρα μολις ξεμυτιζει καποιος, πρεπει να τα ακουει και να ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
    Εδω κοντευει να δηλωσει και ο καπαπιδης,θα το παρουμε στα σοβαρα?
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ
    ΟΠΟΙΑ.... ΑΤΙΜΙΑ......γιατι τιμη δεν ειναι ,ειναι σχεδον βρισια.
    Μαλλον του ερριξα καμμια ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    Τι να γινει φιλε...αν γραφεις μπορει και να σκονταψεις σε καποιον ξερολα.. καλυτερα απο το να σκονταφτεις ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ....ολως τυχαιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΥΜΕ

    ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΙΔΙ Η ΜΑΣΕΛΟΦΟΝΙΑ ...9.49

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε πάλι τα ασυνάρτητα του καπα...πιπι!

      Διαγραφή
    2. Συνιστωσα ροζα εχεις παει στο σουφλι

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ

      ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑΣ.....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. Ροζα τα χριστουγεννα ντυθηκες αι βασιλης και της αποκριες γιομπαζολιας

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ5 Μαρτίου 2014 στις 11:08 μ.μ.

      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ....ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ,....ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕΙ.
      Τωρα θα αρχισουν τα Ισπανικα θητα....Ειναι απο τα πρωτα συμτωματα της μεθης, το να κανεις το ρο -θητα.....Μετα πας πιπι....
      ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΨΗΦΟΙ .....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ.....

      Διαγραφή
  41. ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ.
    ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ. ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΗΘΕΛΕ. ΜΟΝΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΠ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 10 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΟΥ ''ΤΡΙΒΩ'' ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΨΥΦΙΣΤΕ ΤΣΑΝΤΗΛΑ.....ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και ο ΚαΠαπίδης δεν θέλει Ψυττάλεια όπως και η καλή... δημοτική αρχή....Λυπάται λέει τους Πειραιώτες ! Λουτσιώτες φάτε τον στη μούρη !!!! Τον Χρήστο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δημότης6 Μαρτίου 2014 - 1:37 π.μ.
    ΚΑΛΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΥΔΑΠ, ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΤΙΚΑ !!! ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ; ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ Κ.Π.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Μαρτίου 2014 στις 7:06 π.μ.

    Τοοοοοοοσααααα στραπατσα εχει φαει η δημαρχαρα ,ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ?
    Μονο τα καπαπιδια αντιλαμβανονται το ΕΡΩΤΗΜΑ σαν αιτημα.
    Καταλαβαινετε τωρα οτι δεν ειναι θεμα μονο ορθογραφικο?ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑς ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.Σκεφτειτε ενας τετοιος, να παει για διαπραγμνματευση.Θα τον γδυσουν και θα φυγει ευχαριστημενος γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Η ερωτηση ειναι .Και ο δημαρχος ειναι τοοοοοοσο εξυπνος?Γιατι εκεινα τα δελτια τυπου που ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ειναι η επιτομη της παλαιοκομματικης αφασιας.Βρε που τους βρισκετε?Εναν μπλογκιτη δια κληρου να ΒΑΛΕΤΕ ,αφου εξαιρεσετε το καπαπιδι ,ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Στις δημοτικές ψηφίζουμε ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...! Στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...!!!! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ...ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ..!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ..!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ..!!! ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ..! ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ..ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ! !!! Ε εεεεε;;;;;;;Αντιδήμαρχε ;;;;;;Κατάλαβες ΠΟΙΟΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανδρος χαρακτηρ ΕΚ ΛΟΓΟΥ γνωριζεται
    Αδ.Κοραης ..εκ χωριου του Μαινανδρου.

    la battaglia per la lingua e prima di tutto battaglia de la IDEA.
    Η μαχη για την γλωσσα ειναι πανω απ ολα ΜΑΧΗ ΙΔΕΩΝ.

    Αφηστε λοιπον να νομιζουν οι αγραμματοι οτι υπερασπιζονται ΙΔΕΕΣ.
    Την παρτη τους υπερασπιζονται, με ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ.
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.Οτι οδηγει σε κατωτερα ενστικτα ειναι ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ασχετως πως το ονομαζουν καθε φορα.Ναζισμος φασισμος εθνικισμος αριστερισμος κλπ κλπ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ .Αυτο που ειδαμε δεν ειναι προοδος.Ειναι πισωγυρισμα στα χειροτερα χρονια της νεοελληνικης ιστοριας.ΦΑΡΕΣ ΚΟΝΤΖΑΜΠΑΣΑΙΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ .
    Εδω ειναι Ο ΛΟΓΟΣ που δειχνει τον ανδρα...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ που προξενουν γελιο η θλιψη ,αναλογως.
    Τα θλιβερα δελτια τυπου εχουν την σφραγιδα ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ,αδιαψευστου μαρτυρα ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είναι απίστευτο τρεις συνέταιροι - συνεργάτες ενός γραφείου (2 μηχανικοί, 1 δικηγόρος) να στήσουν αντίστοιχο σχήμα ως Δημοτική Αρχή και να μεθοδεύουν το ίδιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, μέσω του ΣΥΡΙΖΑ! Ελπίζω όσοι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ να μην το καταπιούμε αυτό. Όχι μόνο επειδή είναι προκλητικό και προσβλητικό για τους δημότες, αλλά κυρίως επειδή τους ζήσαμε στο Δήμο, όπου απέτυχαν, έκαναν κακό στην πόλη και αμαυρώνουν τον πολιτικό μας χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΙ.

      Διαγραφή
  49. για σαλιγκαρια πολλα σχολια μαζεψαμε παλι....
    φαινεται πως τα σαλιγκαρια...που μας απαντουν εχουν μεγαλυτερο ιq απο το δικο
    μας....

    για αυτο αστους ρε κωστη δε πειραζει , μπορει να μη θελουν κιολας να γινει καλυτερη η
    ζωη τους ειναι δικαιωμα τους.

    Οταν καταλαβουν οτι το θεμα δεν ειναι ΤΟΣΟ θεμα προσωπων και πολιτικων οταν μιλας για χρημα, ειτε
    αυτο προερχεται απο την ευρωπη ειτε απο το υπεκα ειτε απο το ελ βενιζελος, ισως να αποκτησουν εναν ορθοτερο τροπο σκεψης....

    Οταν καταλαβουν οτι τα συμφεροντα ειναι τοσο χοντρα που δε μπορει να τα κοψει ενας δημαρχος η μια αντιπολιτευση , ποσο μαλλον ενα τοπικο .... ισως να εχουμε πετυχει και μεις κατι.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ

    εμεις εδω θα ειμαστε για να σας λεμε

    a. το αεροδρομιο ειναι λαθος κατασκευασμενο.
    b. η υπα δεν ευθυνεται για το θορυβο αλλα το λαθος κατασκευασμενο αεροδρομιο
    c. ο δημαρχος (που γλειφουμε) δεν εχει τα κοτσια να ζητησει την εκτεταμενη χρηση
    του δυτικου διαδρομου προκειμενου να λυθει ουσιαστικα το προβλημα.
    d. Παρο΄λα αυτα ο δημαρχος (που γλειφουμε) καταφερε να πετυχει καποιοες ευθειες πορειες
    αεροσκαφων προκειμενου να εχουμε καποια σχετικη μειωση θορυβου.
    e. Η παρουσα δημοτικη αρχη εκανε προσπαθειες για τη μειωση του θορυβου απο
    παραλιακα μπουζουκσιδικα
    f. H παρουσα δημοτικη αρχη εκανε λαθος οσον αφορα τη χωροθετηση σημειο κατασκευης κελ
    g. Η παρουσα δημοτικη αρχη μαζεψε καρεκλες εστω και για τρεις ημερες.
    h. H αντιπολιτευση κοροιδευει το κοσμο
    i. ο ποθουλακης ειναι πανεξυπνος , αλλα λεει μισες αληθειες και κοιτα προς το δημαρχειο
    j. ο γιαννατος ειναι εντιμοτατος αλλα ζητα πραγματα που δε γινονται.
    k. το τοπικο κρεμεται σε ψευτικες υποσχεσεις βουλευταδων , οι οποιοι κρεμονται σε ψευτικες υποσχεσεις υπουργων που κρεμονται σε ψευτικες υποσχεσεις πρωθυπουργων.
    l. οι πειραιωτες τα λυματα δε τα θελουν, ο μεθενιτης το συζηταει
    m. κανενας περιφερειαρχης δεν θα υπογραψει ψυταλεια , οταν εσυ διπλα σου εχεις κελ που λειτουργει εδω και δεκαπεντε χρονια - κελ μαρκοπουλου-, και ας εχουμε ωραια ματια
    n. ο αριστογειτων δεν ειναι ο ποθουλακης. Ο ποθουλακης εχει ορθο πολιτικο λογο
    ο.το μπλογκ ειναι το κασιμη και ευχαριστουμε για τη φιλοξενια
    p.εμεις ειμαστε ανορθογραφοι γιατι πολλοι απο μας δεν εχουμε σπουδασει στην ελλαδα.
    q.το τσαντηλα δε τον ξερουμε
    r. δεν ειμαστε εμεις αξιοι να σας πουμε τι θα ψηφισετε
    s. Το ελληνικο χρεος δεν ειναι βιωσιμο και χρειαζεται να μπει ρητρα αναπτυξης στη συνθηκη του μαστριχτ γιατι αλλιως η ανεργια στις χωρες του νοτου θα φτασει το 40 %
    t. το πρωταθλημα ειναι σικε για να το παρει ο γαβρος.

    ολα τα παραπανω ειναι πραγματικα γεγονοτα που δεν αμφισβητουνται δυστυχως

    αν θελετε μας ακουτε και γινεστε ψαγμενοι, και στεκεστε απεναντι σε δημαρχαιους, αντιδημαρχαιους,
    και αντιπολιτευσεις. Η ιστορια λεει οτι μαλλον εμεις εχουμε δικιο....

    15 χρονια χωρις αποχετευση
    15 χρονια με το εναεριο νεκροταφειο διπλα μας
    15 χρονια με παρανομα μπουζουκσιδικα(με οτι νομιμο δεν υπαρχει θεμα, αν κανενα νομιμο να κλεισουν ολα) .....

    ειναι μεγαλη ταλαιπωρια συντοπιτες.

    τουλαχιστον αν σταματησετε να κουνατε σημαιακια κατι θα εχουμε κανει....

    ανεξαρτητη κινηση πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MΠOYZOY ΚΣΙ ΔΙΚΑ.......εχουν σπουδασει στο ...εξωτερικο μενουν στο Παγκρατι και μετεχουν σε κινηματα στην Λουτσα....Αποδειξη ?
      Το αγγλικο αλφαβητο....
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.....
      ολα τα βρισκουν με σοβαροτερο οτι ο Αριστογειτων δεν ειναι ο Ποθουλακης.
      ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ του αδειαζε την γωνια ,σημερα εχει πολιτικη σκεψη.Βρε μπας και γλειφει και κατα εκει? Χερι που δεν μπορεις να δαγκωσεις φιλησε το......ξεχασε οτι μου προτεινε να με ΔΕΧΘΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ..........

      Διαγραφή
    2. Το αγγλικό αλφάβητο σημαίνει πως ή δε γνωρίζει την ελληνική αρίθμηση μετά το θ ή ότι έχει ms word 2003.

      Διαγραφή
    3. πω πω δεκαετια και βαλε....απο τα 20 προυπηρεσια στο κουρμπετι

      Διαγραφή
  50. Την ορεθογραφια ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ .
    Την συνταξη στο γυμνασιο
    Το να μαθαινεις να σκεφτεσαι, στο πανεπιστημιο

    Την ηθικη ,την μαθαινεις πολυ μικρος, και ειναι ανεξαρτητη απο γνωσεις και πτυχια
    Η βλακεια δεν ειναι αναστρεψιμη .Την κουβαλας ολη σου την ζωη.
    Η ακατασχετη λογοδιαρροια και η βωμολοχια ειναι ψυχολογικο προβλημα,οπως και η φιλαρχια η προσποιηση,η ελλειψη εντροπης, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δεν κανεις τιποτα φιλε αστο.....

    ο κοσμος βαρεθηκε τα παλια πληρωμενα κασετοφωνακια ....εχει
    αρχισει και σκεφτεται.....

    ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.......

    ανεξαρτητη κινηση πολιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ..ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ..αληθεια ειναι οτι τον διεκδικουν ολα τα ΚΑΠΗ. Δεν υπαπχει κανενας ΝΕΟΣ σεεναν υπερηλικα συνταξιουχο στηριζομαστε? ΕΛΕΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Τα ΚΑΠΗ είναι αρμοδιότητα του Μαργέτη , από εκεί αντλεί τις ανάσες του...μη του πάρουμε την πελατεία..

      Διαγραφή
  53. MH ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΕΞΩ. Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ. ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν καλή ιδέα εκατέρωθεν.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

      Διαγραφή
    3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ .....ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.
      ΤΣΑΠΑΠΕΤΗΝΟΙ ,ΣΤΡΟΥΘΟ ΚΑΜΗΛΟΙ ,ΚΟΡΑΚΕΣ ΚΙΣΣΕΣ ΚΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟ ΦΑΓΑ .γυπες και κονδορες,και κρωζουν ολα μαζι.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....κανενας νεος τσαλαπετεινος?ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ?Κανενα τρισαυγουλο για τον β γυρο?Κανενα καπαπιδι τσαντισμενο?

      Διαγραφή
    4. Στο Δημοτικό συμβούλιο η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν και είναι οι νέοι ηλικιακά σύμβουλοι του. Υπήρχαν δύο νέα παιδιά ένας στην παράταξη του Δημάρχου οικονομολόγος και μία κοπέλα στην παράταξη του Δημήτρη Μάρκου μηχανικός. Έπρεπε να είχαν γυρίσει το συμβούλιο και τις επιτροπές ανάποδα να είχαν συνεχώς μια δυναμική παρουσία δυστυχώς έκαναν ένα μεγάλο τίποτα. Ο οικονομολόγος ενώ πατούσε στα Δημοτικά συμβούλια δεν έπαιρνε ποτέ θέση, δεν πρότεινε λύσεις, έργα. Η δε μηχανικός όταν θυμόταν και ερχόταν ή δεν έφευγε από το τρίτο τέταρτο θέμα πάλι το αμίλητο νερό είχε πιεί καμιά πρόταση λύση.

      Διαγραφή
    5. Ακριβώς. Πρόκειται για πρόσωπα τελείως ακατάλληλα για το δημοτικό συμβούλιο. Ο πρώτος συντασσόταν πάντα μα πάντα με ό,τι έλεγε ο δήμαρχος και μάλιστα θυμάμαι πόσο ανοίκεια και ανάρμοστα καταφερόταν κατά των φορέων που διαμαρτύρονταν για το ΚΕΛ. Αλλά και η δεύτερη που αναφέρετε, πλέει σε πελάγη πολιτικής ανυπαρξίας. Τελευταίως ακούμε μάλιστα ότι θέλει να γίνει και δήμαρχος!!!!!

      Διαγραφή
  54. Δηλαδη με ποιον θα συμμαχουσε?Ολα μαζι τα λαμογια αριστεροδεξιοστροφα και ο γιατρος μονος του για να τον φατε ευκολα?
    ΑΜ ΔΕ.....
    Χωρις συμμαχιες δεν μπαινεις ΜΟΝΑΧΟΣ στο λακκο με τα ΦΙΔΙΑ.
    Και με τον διαβολο θα συμμαχουσα για να φυγετε ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.ΓΙΑΤΙ τα πλακακια τα εχετε κανει ηδη .
    Δεν με νοιαζει μια, αν συμμαχει με τον Δ, Μαρκου ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ.
    ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕ του βρηκατε το ΜΕΓΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ..δεν πηρε τα ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ,δεν πηρε την κοιμισμενη ,δεν πηρε τον ακαταλογιστο,δεν πηρε τον γιαννη ,εεεεεεεθα τους μαζεψετε εσεις στον Β γυρο,μαζι με τα τρισαυγουλα που τους δωσατε το πνευματικο κεντρο για να τους ΕΛΕΓΞΕΤΕ...ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ....Το παιξατε .αυτο την προηγουμενη ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,.ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ?μην κατσει του Δημητρακη?Δηλαδη ρε μαγκες τοσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ ησασταν εσεις και τοσο μαγκας ο Δημητρης?Αν ειναι τοσο μαγκας που πετυχε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ στους δικους σας συμβουλους,γιατι εσεις τον κατεβασατε τον γιατρο ,εεεεεετοτε ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ........ΤΕΡΜΑ.
    ΑΛΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΠΟΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΑ 7 21
    Αυτο ειναι το ιστορικο συμπερασμα,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ συμμαχους.
    Σε εκοψε Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ....
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    Κοινος εχθρος, κοινος αγωνας.
    Στοιχηθειτε ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΜΕ ΟΡΘΙΟΙ .....
    Το συμπερασμα εγω το εβγαλα.
    Παμε για Ξεφτιαρισμα της κοπρου που συσσωρευτηκε.ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Mέχρι τώρα οι ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΑΠΙΔΗΣ έλεγαν τον Γιαννάτο δημαγωγό , και ότι αντιστέκεται γιατί θέλει να κατέβει για δήμαρχος..ότι θέλει δημαρχιλίκι...Τώρα επειδή δεν έκατσε σε κάποιους υπόψηφίους , που έταξαν "γη και ύδωρ" , λένε ότι δεν είναι επαναστάτης. Δεν είναι ΓΕΛΟΙΟΣ , αυτό είναι σίγουρο .! Δεν είναι ΛΑΜΟΓΙΟ , σιγουρότατο..! Δεν τον απασχολούν τα δημαρχιλίκια είναι βέβαιο, γιατί έχει καταξιωθεί μέσα από την δουλειά του και δεν έχει ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 2007 ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ , Υπάρχουν αποδείξεις για όλα αυτά , μέχρι και παρέμβαση του Προέδρου Δημοκρατίας με έγγραφα..! Μέχρι και εκπομπή έγινε για αυτό το θέμα...Είναι γνωστά αυτά και στους δημαρχίδες. Και τότε το 2007 δεν ήταν "τζάμπα μάγκας" . Επίσης έχει βιογραφικό σε μέγεθος βιβλίου. Δεν κολάει πουθενά, γιατί δεν εξαρτάται από πουθενά...Μιλάει με αποδείξεις και όχι παραπλανώντας τους δημότες. Για τον Δήμαρχο προεκλογικά ήταν το " αστέρι " τους..όμως ας φυλαχτούν τώρα γιατί το αστέρι έγινε... κομήτης !!!!! Λόγω Μεσολογγίτικης καταγωγής , θα κάνει την αναπαράσταση της "ΕΞΟΔΟΥ"...Ολοι αυτοί δεν θέλουν δημοτικούς συμβούλους , "ανθρώπους - πλυντήρια" θέλουν.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μόλις ακούνε το όνομα Γιαννάτος κάτι παθαίνουν γιατί;;;;;;;;Τους χάλασε την μάσα , τους χάλασε την πιάτσα , τους έκανε όλους μια μουτζούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ , ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ;;; ΓΚΙΝΟΣΑΤΕΙΑ ΚΟΛΠΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Μαρτίου 2014 στις 12:07 μ.μ.

      Kανουν συγκεντρωση στο πνευματικο κεντρο ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ......ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ.
      Ποιος θα καθαρισει τα πατωματα εεεεεεε?Με τα μαλλια τους θα τα καθαρισουν ,οπως η μετανοουσα Μαγδαληνη .....οι μετανοουσες μαγδαληνες ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ.
      Μωρε δεν πατε να μαγειρευετε ΣΑΠΙΑ ΦΑΓΗΤΑ...κανεις δεν τα χαφτει.Ασε που θα τα Ακουσετε απο τα συντροφια.Εγω οτι ηταν να πω το ειπα ΨΗΛΑ.ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ....ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΦΙΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

      Διαγραφή
    4. Αριστεροί είμαστε, όχι ηλίθιοι. Η θητεία Αντιδημάρχου - κατά δήλωσίν του - αριστερού, είχε όλα τα στοιχεία της πολιτικής αθλιότητας! Τελευταίο του κατόρθωμα η κατασκευή δημοτικής παράταξης με στόχο να ξαναβγεί δήμαρχος, ο συνεταίρος. Αυτό δεν θα περάσει. Στο Δήμο ψηφίζουμε όποιους θεωρούμε καλύτερους εμείς, όχι ο κάθε αποτυχημένος κομματάρχης.

      Διαγραφή
  58. Να προσθέσω και κάτι άλλο για τον Γιαννάτο ,. ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ..!!! Είναι πάντα νηφάλιος...Γιατί ο δήμος μας χρειάζεται μονάδα απεξάρτησης από το αλκοόλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ. ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΖΙΖΑΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΥΠΟΥΛΑ & ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.

    ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ .. ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ....ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΙΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΕΛΕΟΣ..

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ?
      ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΕ ΒΡΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ
      Εσεις επιβαρυνετε ,αυτος επιβαρυνετΑΙ
      Δεν μαθαινεις, παναθεμα με
      Στουρνος ΜΕ 20 χρονια ΣΤΟ ΣΕΡΑΙ ?
      τι να σε κανουν μωρε?ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ..ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  60. ΕΠΙΜΕΝΩ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΟΡΘΙΟΙ, εναντιον αυτων ΤΩΝ ΞΑΠΛΩΤΩΝ που απλωσαν την αριδα τους στην παραλια και τα βρωμοχερα τους στα ταμεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.

      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ. "ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ".

      ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕ. ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ.

      ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

      ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ Ο.ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΚΑΛΛΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..

      Διαγραφή
    2. η δικαιοσυνη ειναι αργη φιλε .
      ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.
      Σε καθε σπιτι, καθε εντιμο μαγαζι,καθε πλατεια ,καθε καφενειο

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ
      ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..
      ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  61. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΝΗΦΑΛΙΟΙ,εναντιον των μθυσμενων.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, απο την κομματικουρα.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ πληρωνουν σαν υποζυγια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ,εναντια σε οσους αληθωριζουν
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ που βλεπουν μονον τσεπες.
    τερμαααααα
    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΚΥΚΛΩΠΑ
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.και η καθε μια φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΟΚ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ7 Μαρτίου 2014 στις 4:15 μ.μ.

    ΠEΡIMENOYME ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
    Το φτυαρι ομως το εχουμε απο τωρα ετοιμο και θαβουμε οπου δει,
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΦΩΛΙΑ.
    Φωλια τρομοκρατων των δημαρχαιων ναι ΕΙΜΑΣΤΕ.
    Βρε παιδες εκτος απο αν ακτη ,εχει και αλλο ΥΨΩΜΑ για επιθεση?
    η δικη τους φωλια σε ποιο δεντρο ειναι να το ξεριζωσουμε?
    ΜΟΝΟ ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ στον τοπικο ανεξαρτητο γραφουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΞΕΡΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.
    Οθεν βγειτε εξω Σπειρετε τωρα θεριζετε τον Μαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες μπαρούφες ξερόλα, το 53,6% των νυκοκοιριών διαθέτει ευρυζωνική σύνδεση (Ελ.Στατ.Αρχή, 2012: Έρευνα Χρήσης Τεχνολογιών Πληροφόρησης και Επικοινωνίας έτους 2012).

      Διαγραφή
    2. σε πραλαβαίνω, μη σχολιάσεις την ανορθογραφία μου "νοικοκοιριών" (ζητώ ταπεινά συγνώμη) αλλά την ημιμάθειά σου

      Διαγραφή
    3. "νοικοκυριών", μήπως; Μιλάμε για μεγάλα στουρνάρια. Διορθώνουν την ανορθογραφάι με άλλη ανορθογραφία!!!! Μόνο στη Λούτσα τα βρίσκεις αυτά. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε δίπλα μας τέτοια μεγάλα μυαλά!

      Διαγραφή
  66. KAΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ; ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ; ΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ; Η ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!!! Η ΑΛΛΗ , ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ,ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ "ΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ" ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥΓΚΑΝΙΣΕΙΣ...ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ; ΠΟΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΙΔΕΑ ; ΒΑΡΙΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕΣΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ !!! ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ , ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΤΕΘΗ ΣΤΑ "ΕΠΑΘΛΑ"...ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    δεν ξερουμε αν ειναι προτεινομενη για δημαρχεσσα.ΟΤΑΝ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ .ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ του τσαλαπετεινου
    Ηαλλη αφου γεμισε φωτογραφιες τον τοπικο τυπο μονη της, ψαχνεται για να ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ στην δημαρχια .Αρα επισημως τιποτα ακομα.ΜΟΝΟΝ Ο ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ της νεας ΠΝΟΗΣ που ξεψυχαει και διαψευδει συνεργασια και ο Γιαννης ειναι επισημως υποψηφιοι ακομα, ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....Δεν με εβαλε στην φωτογραφια παραπονιεται.Ελα μωρε φωτογραφιστε το το καυμενο....αν χωραει σε φωτογραφια,,,,, γιατι ψηλωνει ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΥ ΓΩΝΙΟΙ ΦΑΚΟΙ να φωτογραφισετε την ευρυτητα των μετατοπισεων....του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Λέει ένα ρητό ότι "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη". Ο Γιαννάτος μπορεί. Γιατί το λέει η καρδιά του. Γιατί αγαπάει αυτό τον τόπο με όλη του τη δύναμη. Αν είναι δυνατόν. Να υπάρχει ένας άνθρωπος έντιμος μέσα στη σαπίλα και το βούρκο της διοίκησης. Όπως ο Διογένης που έψαχνε με το φανάρι να βρει "άνθρωπο".
    Ο Γιαννάτος είναι άνθρωπος έντιμος, υπεύθυνος και έχει δείξει τα δείγματα γραφής του. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, αν του δοθεί η εντολή. Τα λαμόγια της διοίκησης έχουν λυσσάξει από το κακό τους. Κατέστρεψαν ολοκληρωτικά τον τόπο και έχουν βλέψεις να τον πάνε ακόμα πιο πίσω. Δεν τον αγαπάνε. Τον μισούνε. Γιατί όμως? Εδώ δεν ζουν? Δεν θέλουν να αποκτήσει ο δήμος υποδομές και να γίνει το στολίδι των Μεσογείων? Όχι δεν θέλουν. Το μόνο που θέλουν είναι λεφτά. ΛΕΦΤΑ. ΛΕΦΤΑ. Λεφτά που τα δίνουμε εμείς οι δημότες με τα υπέρογκα τέλη που έχουν θεσπίσει χωρίς να έχουμε υπηρεσίες και χωρίς να είναι ανταποδοτικά για την πόλη της Αρτέμιδας. Πηγαίνουν στους μισθούς όλων αυτών των άχρηστων που έχει προσλάβει για να του φέρνουν ψήφους.
    Πάρτε χαμπάρι ότι είστε τελειωμένοι. Αλλά μην νομίζετε ότι θα φύγετε έτσι απλά. Και θα χάσετε τη "μάσα" του δήμου και θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά. Η δικαιοσύνη αργεί αλλά δεν λησμονεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τον βασανιζετε αφιστε τον υπερηλικα .Οι συνταξιουχοι θα φερουν την ανοιξη μωρε .Στα ΚΑΠΗ ΕΙΝΑΙ η θεση του. ΜΕ τον παπου θα παμε μπροστα

      Διαγραφή
    2. ελα βρε καπαπιδι ,,αφΗσε τα ανωνυμα.....ολοι παπουδες και εσυ το οργισμενο ανορθογραφο νιατο....

      Διαγραφή
    3. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΓΙΑΝΑΤΟ

      Διαγραφή
    4. Είστε για γέλια! Αφού δε βρήκατε κάτι άλλο επιλήψιμο , σκαρφιστήκατε την .....ηλικία! Ο άνθρωπος κάθε άλλο παρά μεγάλος είναι και μάλιστα μέχρι πρόσφατα χειρουργούσε... Έχετε δει πολλoύς υπερήλικες να χειρουργούν;

      Διαγραφή
    5. αρχαιολατρης ροκας Αριστογειτων8 Μαρτίου 2014 στις 9:16 π.μ.

      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΙ.....
      Καλα ,αυτα τα καπαπιδια εχουν εμοννη με το γηρας?Μεχρι τωρα παπους ηταν ο Αριστογειτονας ,λες να γλυτωσα λογω ροκ?
      put the blame on me boys,,,,,,,
      Aυτο ειναι ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ.
      show must go on by scorpions.....
      iam gonna do it FOR EVER

      Διαγραφή
  69. Τοπικό Σπάτων = Ομάδα - Παρέα7 Μαρτίου 2014 στις 8:17 μ.μ.

    Τοπικό Σπάτων = Ομάδα - Παρέα...χαρακτηρισμός απόλυτα πετυχημένος από Τοπικό Σύμβουλο Σπάτων ..Ομάδα που σκέφτεται και λειτουργεί σαν Μονάδα !!!!!!! Εδώ οι αρχηγοί και οι επικεφαλής ΔΕΝ χρειάζονται....Ενας απόλυτα πετυχημένος χαρακτηρισμός, και άσε τους γύρω να ασχολούνται , με τί κόλπα θα πριμοδοτήσουν τον νυν δήμαρχο στον β΄ γύρο, αν καταφέρει να μπει...Μέχρι τώρα 3 υποψήφιοι για δήμαρχοι χωρίς επίγνωση των ικανοτήτων τους....Μόνο μωροφιλοδοξίες, , παρασκήνιο , και γελοιότητα...επιεικώς όλα αυτά.!!! Θα υπάρξουν και βαρύτεροι χαρακτηρισμοί αργότερα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Eμαθα ότι μία παράταξη θα έχει και λουλουδάκια...Ενας τριανταφυλένιος υποψήφιος , σαν γαρδένια , ένας κρίνος...!! Εκεί και με τα άλλα φυτά , θα ανθίσεις υποψήφιέ μου....Μόνο να σε ποτίζουν να μην μαραθείς και σε χάσουμε, όπως παλιά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. τοπο στα νιατα των υποψηφιων και στα κιλα τους....Καλα μωρε δεν βρισκετε τιποτα αλλο ?
    ολοι ειναι γεροι και η αλογοουρα νεανιας.....ντιρλα ντα ντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ψηφίστε την παρέα του Τσαντήλα να...σωθείτε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σκεφθειτε μπλογκιτες τι εχει να γινει ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
    Παρτε μασκες, η μποχα θα ειναι αφορητη.
    Γιαυτο βαρατε ΑΠΟ ΤΩΡΑ να τους εχουμε λειωσει ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
    Οπως ειδατε, αρχιζεις νωρις ...απομονωνεις εναν εναν ,στοχευεις και χτυπας.
    Ειναι ολοι του χεριου μας,και ολοι κουτσουλανε ως ανωνυμοι ...
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.Μονο το χαζο νομιζει οτι κρυβεται ανωνυμως
    κωδικοι
    αριστεροθολουρα = τσαλαπετεινος
    ανορθογραφια,επιπεδου κπ = ακαταλογιστος
    ο μεγας ντεντεκτιβ = σωματοφυλακας της ωραιας κοιμωμενης
    πονοι,σφαλιαρες κλπ = χρυσαυγουλο
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ screening ..
    Για τα καπαπιδια εεεεεε δεν χρειαζεται κωδικος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Οι γνωστοί "μπαχαλάκηδες" κάθε φασιστικής εξουσίας...Μόλις ζορίζονται με επιχειρήματα , κάνουν μπάχαλο την ανάρτηση....Υπάρχει όμως η σιωπηλή πλειοψηφία που θα εκφραστεί όταν πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Οι γνωστοί "μπαχαλάκηδες" κάθε φασιστικής εξουσίας...Μόλις ζορίζονται με επιχειρήματα , κάνουν μπάχαλο την ανάρτηση....Υπάρχει όμως η σιωπηλή πλειοψηφία που θα εκφραστεί όταν πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ....ΟΙ "ΠΑΡΑΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ...ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ !!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ , ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ , ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..; ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.. ΠΡΟΣΟΧΗ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΔΩΡΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. "Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ" πολύ πετυχημένος τίτλος , με τα ζόμπι που θέλουν να την διοικήσουν...Ο κόσμος της Αρτέμιδας να λιώσει σαν κατσαρίδες , αυτούς που τους υποτιμούν , για να τους κουμαντάρουν.Υπάρχει ένα πανώ μαύρο μόλις φτάνεις στην Αρτέμιδα, που ζητάει γήπεδο. Σωστό .. Αλλά το μόνο πρόβλημα είναι αυτό σε μια τόσο παραμελημένη πόλη;;; Ποιούς βολεύει αυτός ο αποπροσανατολισμός από τα σοβαρά προβλήματα ; Και η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.!!!! Το μόνο πρόβλημα που εκφράζεται και με μαύρο πανώ είναι η ανυπαρξία του γηπέδου; Γιατί το γήπεδο δεν υπάρχει ούτε στα χαρτιά !!!Και γιατί τρία χρόνια οι τόσοι μηχανικοί του δήμου ,αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι , δεν το αντιμετώπιζαν στην πραγματικότητα; Και η υποψηφία δήμαρχος , γιατί τόσα χρόνια σαν μηχανικός δεν το έθεσε σαν θέμα ;;;;;;;Τώρα δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι λένε, ότι θα νομιμοποιήσουν την παρανομία !!!!! Μας κοροϊδεύουν όλοι !!! Θέλουν την ψήφο μας και να την πατήσουμε και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.
    Κρινουμε,κατακρινουμε και τελικως ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    Αφηστε τους να σερνονται στα πεζοδρομια και πατατε τα αχρηστα ζωυφια.Κανενα ελεος.
    Η μαχη των μπλογκς ειναι και αυτη μαχη εντυπωσεων ,ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    Δεν αποκαλυπτεται στις ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ειμαι πολυ χαρουμενος Ο πριονης ερχεται τελευταιος Εκει να δειτε ηλεκτονικες μαχες .Αν παει ετσι θα αποσυρθει πριν τις εκλογες.ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ.Γιατι αραγε?Για σκεφθειτε.
    Για σκεφθειτε και εδω ,ποιος θελει ποιον και γιατι?....Για καντε υποθεσεις ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Β ΓΥΡΟ ποιος παει που?Γιαυτο μπαμ και κατω ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ti να ασχολείσαι τώρα με αλκοολικούς και ανθρώπους που η χολιστερίνη ,έχει κάψει τον εγκέφαλο.!!! Τι να ασχολείσαι με παιδιά της νύχτας και του bar....! Νάταν η ζήλεια ψώρα ...Προσέχτε τα άτομα που περιβάλλουν τους υποψηφίους-ες και θα καταλάβαιτε την ποιότητα του υφάσματος...Η ποιότητα και το ήθος δεν αγοράζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κοιταξε να δεις μπλογκιτη ..Υπαρχει η μονιμη ΤΥΦΛΩΣΗ το αλκοολ το κανει αυτο σε βαθος χρονου,και η προσωρινη τυφλωση.Αυτοι που εχουν μονιμη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ.Αυτους λοιπον απλως τους σπρωχνεις να μην σε εμποδιζουν, περιφερομενοι ασχετως, για να μην σκουντουφλησεις.Αυτο βλεπεις εδω,να κανω.Η προσωρινη τυφλωση .μπορει να θεραπευθει με ενα ΣΟΚ .Αυτο το σοκ το εχουν αναλαβει μονοι τους.ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ..για να γινει ορατο καλυτερα.
    Ξερεις,,τα κουνουργια νυστερια λειζερ κοβουν καλυτερα και ταυτοχρονα καυτηριαζουν.Επισης δεν εχεις αιμοραγιες....ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.
    Το πες μου τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ να σου πω ΤΙ ΕΙΣΑΙ ισχυε απο την εποχη των φιλων.Τωρα τελειωσαν οι φιλοι ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΒΟΗΣΩΜΕΝ.Αναλογα με το τι διαλεξες να σε προμοταρει ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.

    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠ ΟΠ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Απο οτι εχει εμφανισθει μεχρι τωρα ,τους εχουν κατα τσουρουφλισει.Αυτο κανει την δικη μας δουλεια πιο ευκολη.ΜΠΑΡΑΒΟ ΒΡΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ IMAGE MAKERS.....κανετε πιο ευκολο το φτυαρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αριστογείτονα μη μαρτυράς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.. Μη μας το παίξουν καλά παιδιά , δεν θέλουμε.. Ασε να εκδηλωθούν...Μη ντυθούν προβατάκια τα σαρκοβόρα κτήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Πολυ καλη η κινηση της Αννας Ραφτοπουλου να μοιρασει λουλουδια στις γυναικες των δυο δημων Σπατων Αρτεμιδας λογω της εορτης της γυναικας , τα μικρα πραγματα κανουν την διαφορα ενα λουλουδι μπορει να σου κανει τη μερα καλυτερη και να σου δωσει ΑΝΑΣΑ αισιοδοξιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι δυνατόν!9 Μαρτίου 2014 στις 4:09 π.μ.

      Ελα κυρία Βασιλική μου τώρα!!! Κινήσεις δεκαετίας του '80 ... το δημαρχιακό νιάτο!!! Ιδέα του μπαμπά;

      Διαγραφή
  83. Μπουμ θα κάνεις Αρχιδογείτωνα! !
    Εσύ που τα ξέρεις όλα, βοήθα και εμάς να ξέρουμε τι γίνεται!!
    Μόνο υπονοούμενα είσαι!!
    Θα θα θα θα θα!!
    Τι περιμένεις στην γωνία μωρή τρελή, πες τα να ξέρουμε, να έχουμε άποψη για τους δημάρχους!!
    Λάλατο Λάλατο! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλου λαλουν τα ΟΡΓΑΝΑ και αλλου γινεται ο ΓΑΜΟΣ.
      Εγω λαλω ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ.12 11
      Εσυ λαλα η καλυτερα ΛΑΛΗΞΕ οπου σου κοβει.
      ΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ,παλι. Αλλου λαλουν τα ΘΑ...ΘΑ ΘΑ ..
      ΛΑΛΑ ΤΟ (ειναι δυο λεξεις)
      Λαληξα.... ειναι μια.

      Διαγραφή
    2. Βρε παιδες γιατι βιαζεται ο 12 11 να διαμορφωσει αποψη?Μπας και τον παρουν οι προθεσμιες και μεινει εκτος ψηφοδελτιου?
      ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ....,εχουμε χρονο.
      ΤΟ ΣΙΓΑΝΟ ΨΗΣΙΜΟ ...κανει το φαι καλυτερο.
      Μου αρεσει που κρυβεις το κεφαλι στην αμμο ....ΣΑΝ ΣΤΡΟΥΘΟ ΚΑΜΗΛΟΣ .
      Το πτηνο με εγκεφαλο πτηνου και ΣΩΜΑ ΚΑΜΗΛΑΣ.....
      ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΦΩΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .
      ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.,ουτε τα φυτοφαγα κοαλα δεν την διαθετουν ,ουτε οι τσαλαπετηνοι ,ουτε οι κορακες.ΜΑΚΡΑΝ ..ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΑ.......

      Διαγραφή
  84. Mε τόσα φυτά που μάζεψε στον συνδυασμό , ας μοιράσει τα μπουμπούκια τους...χαχαχαχα..Τι άλλο να μοιράσει ; Γνώσεις ; Αντε και καμμιά μπάλα...Και η Μαρία Αντουανέτα προέτρεπε τον λαό που του έλειπε το ψωμί ..να φάει παντεσπάνι...! Το τέλος όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλέ κι΄εγώ είμαι ανθοπώλης, να βάλω για Δήμαρχος ; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Βάλε για μπουζουξού 12:40 μ.μ να σου πετάξουμε τα λουλούδια σου, με τα σουξέ που λες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Βλέπω ότι το blogs αυτό έγινε
    @bouzoukoblog@!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ......απο κοντα οι λουλουδουδες ,οι νταβατζηδες κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. τελικα παει να σας πεισει ο μουρλογερος
    για τη προσωποποιηση του προβληματος ετσι...

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΑΓΜΕΝΟΙ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ....


    πρακτικα συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης Σπάτων-Αρτέμιδας της 16.5.2013

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    Ποιος θα πείσει τον οποιοδήποτε δημότη ότι τα «λύματα», μέσα σε εισαγωγικά, ανεξάρτητα αν δεν είναι λύματα, αλλά είναι νερό επαναχρησιμοποιούμενο, τα δικά σου θα τα πάρω εγώ στην δική μου την αυλή; Με ποια λογική δηλαδή; Δεν το κατανοώ αυτό. Με ποια λογική; (ΣΩΣΤΟ)

    Παρ’ όλο που η τελική κατάληξη των επεξεργασμένων υλικών μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, έχουμε ζητήσει και εμμένουμε σε αυτό μέχρι σήμερα, να μην υπάρξει επ’ ουδενί αγωγός στη θάλασσα.(ΛΑΘΟΣ)

    Υπήρξε ενδιάμεσα μια άλλη παρεμβολικού χαρακτήρα λύση, την οποία πρότεινε ο Δήμος της Ραφήνας, ισχυριζόμενος δια του Δημάρχου της ότι ο Δήμος της Παιανίας θα έκανε αποδεκτή την κατασκευή ενός δεύτερου βιολογικού κέντρου επεξεργασίας λυμάτων στο χώρο που είναι ήδη προγραμματισμένη η κατασκευή του βιολογικού Κορωπίου, Παιανίας και Μαρκόπουλου. (ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ)

    θεωρώ ότι ένα αναπτυξιακό έργο (ΚΕΛ), γιατί αναπτυξιακό έργο το θεωρούμε εμεις, δεν το βάζει στα διοικητικό όρια ενός άλλου Δήμου. ( ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....)

    ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ

    Το κόστος που έχει προγραμματίσει και το έχει εγκρίνει η ΕΥΔΑΠ για το Κορωπί, που έχει ενενήντα χιλιάδες κατοίκους, είναι 113.000.000€. Το δικό μας το ΚΕΛ θα είναι για εκατόν είκοσι χιλιάδες κατοίκους, άρα δεν θα στοιχίζει 113.000.000€, θα στοιχίζει πολύ περισσότερο.(ΛΑΘΟΣ ΤΑ 113 ΕΚΑΤ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ 220.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ)

    Και να σας πω και το τελευταίο. Λέει ότι αν πάμε τα λύματα στη Ψυτάλλεια δεν τα δέχονται, γιατί ο Σαρωνικός λέει έχει χαρακτηριστεί ευαίσθητος αποδέκτης, ενώ ο Ευβοϊκός λέει δεν έχει χαρακτηριστεί ευαίσθητος, γιατί αυτοκαθαρίζεται γρήγορα. Δηλαδή τι μας λέει; Ότι ο Σαρωνικός είναι ευαίσθητος, πάρτε τα εσείς που δεν είναι ευαίσθητος ο Ευβοϊκός. Το σχέδιο τους είναι για εκεί.(ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟΣ)

    Εγώ προσωπικά πήγα στον Γεωργιάδη της ΕΥΔΑΠ με Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και μας είπε ότι ΚΕΛ χωρίς αγωγό στη θάλασσα δεν γίνεται.(ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ)

    Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι η Ψυτάλλεια και η πιο οικονομική. Αυτό το παραδέχεται και η ίδια η ΕΥΔΑΠ. Ευχαριστώ πολύ. (ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ...ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ)

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ) ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ
    ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    2. Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΕΙΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
    3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ, ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΕΛ.

    θελουμε να σταματησετε να κουνατε σημαιακια , θελουμε να εισαστε ψαγμενοι...

    1.θελουμε οταν σας μιλα ο γιαννατος για ψυταλειες να γελατε ειρωνικα.....
    2.θελουμε οταν σας μιλα ο ποθουλακης για δευτεροβαθμιους να ξυνετε το κεφαλι σας
    3.θελουμε οταν ο δημαρχος (που γλειφουμε) μιλα για κελ χωρις θαλασσιους αγωγους να κτυπιεστε κατω απο τα γελια.

    ΟΜΩΣ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ........

    Φ@ΣΚΕΛ@

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι ανακρίβειες λες ΚΠ τα 220.000.000 αναφέρονται στην πρόβλεψη 50ετίας, που υπάρχει για κάθε ΚΕΛ στην περιβαντολογική μελέτη υποχρεωτικά. Το τωρινό κόστος είναι 113.000.000 ευρών. Αυτό είναι και λογικό καθώς δεν μπορεί να γίνει οικονομική μελέτη βάθους 50ετίας. Πάλι λες ακρίβειες εσκεμμένα. Σε ενοχλεί ο γιατρός και φαίνεται, όπως και το Τοπικό Σπάτων και φαίνεται και αυτό. Δεν πειράζει καλύτερα να σε έχουν απέναντι τους παρά μαζί τους. Διαφήμιση είναι για αυτούς ότι τους βρίζεις. Σε αυτό το blog η άνθρωποι είναι ψαγμένοι δεν πείθεις κανένα. Το καταλαβαίνω είναι άσχημο να μη σε θέλει κανείς να θεωρήσε «βαρίδι» και να ελπίζεις στην δήθεν πολιτική σου ταυτότητα. Άδοξο τέλος μιας παρακμάζουσας πορείας.

      Διαγραφή
  90. Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΣ και οι 40 κλεφτες ,ΜΑΣ στελνουν 40 φασκελα.
    Εμεις απανταμε με 400 ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ
    Καθε φορα που γραφει, εγω θα ξαμολιεμαι για ενα μαυρο ,Οσα σχολια τοσα μαυρα....ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....
    ΑΡΧΙΖΩ ΕΧΩ ΗΔΗ 15 ΣΙΓΟΥΡΑ .ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ,απο γνωστη μου 16
    Μπλογκιτες ας παιξουμε ποσα μαυρα θα εξασφαλισει ο καθεις.
    Στον πριονη ειχαφθασει τα 150 μονος μου.Τωρα εκει ειναι ευκολα .ΠΑΤΩΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 %
    Επαναλαμβανω ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΩ ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ......ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ....ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΗΡΩΑ

    ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΕΙΤΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΣΙΜΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ......

    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
    ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΧΑΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ , ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ

    ...........

    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΣΤΟ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. KΥΡΙΕ ΚΑΠΑΠΙΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ; ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ..ΤΟΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΑΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΤΙ ΜΕΙΟΝΕΞΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΑΠΙΔΗ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ , ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ ΜΕ ΚΟΛΟΝΙΕΣ..ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.!!! ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ
    ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ?
    Ειναι τοσο αρρωστο , που ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ .
    Ομως τωρα,,,,,θυμηθηκε ...την μεγααααλη μορφη......του ακαταλογιστου.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....
    ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ...ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ....
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Έχω παρατηρήσει ότι όταν γίνεται μπάχαλο το σάϊτ από μερικά σχόλια ανεγκέφαλων, ξεφυτρώνει το Κ.Π. για να το αποτελειώσει. Όσο τα σχόλια είναι σοβαρά και με περιεχόμενο, κρύβεται. Γιατί ξέρει κι ο ίδιος κατά βάθος ότι είναι ανεγκέφαλος. Κάθε φορά που γράφει φαίνεται αυτό στον υπερθετικό βαθμό. Εγώ προσωπικά τα σχόλιά του τα προσπερνώ και δεν τα διαβάζω καθόλου. Είναι γελοία.
    Όσο αναφορά το πρόσωπο του Γιαννάτου, επειδή δεν μπορούν να του προσάψουν τίποτα το επιλήψιμο, τον "χτυπούν" για την ηλικία του. Τί έχει η ηλικία του? Είναι ραμολιμέντο και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του? Είστε γελοίοι όλοι όσοι νομίζετε έτσι. Ο άνθρωπος έχει μια ηλικία, η οποία του έχει δώσει γνώση και εμπειρία. Τώρα μπορεί να αποδώσει στα δύσκολα. Και υπάρχουν πολλές δυσκολίες που μπορεί να τις αντιμετωπίσει.
    Μακάρι να κατέβαινε για δήμαρχος. Πραγματικά θα γινόταν εργοτάξιο όλος ο δήμος. Αυτοί οι άχρηστοι, οι ανίκανοι, οι ανεγκέφαλοι που μας διοίκησαν 4 χρόνια, ούτε έναν δρόμο δεν ήταν άξιοι να φτιάξουν. Οι χωματόδρομοι παρέμειναν χωματόδρομοι και τα σκουπίδια έγιναν "βουνά". Τους ξέρετε ποιοί είναι. Τους γνωρίζετε. Αν τους ξαναψηφίσετε τότε θα είστε άξιοι της μοίρας σας. Κι αυτούς που "βόλεψαν" στο δήμο, έναντι ανταλλάγματος ψήφων, κι αυτοί θα "ξεβολευτούν" τώρα με τις αναγκαστικές απολύσεις. Και μαζί μ' αυτούς, τους φάγαμε κι εμείς στην "μάπα" που τους σιχαινόμαστε. Κι έχουν το θράσος να ξαναβάζουν υποψηφιότητα για να "ροκανίσουν" ό,τι απέμεινε.
    Προσέξτε καλά, μην σας ξεγελάσουν κάτι Πουλάκηδες, Γκινοσάτηδες, Μαργέτηδες μαζί με τη συνοδεία των προβάτων που έχουν μαζί τους.
    Προσέξτε καλά, ψηφίστε ανθρώπους καινούργιους και όσους έχουν δείξει τα δείγματα γραφής τους. Κανέναν από τους παλιούς. Κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8/3 σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι η γιορτής της «μαχόμενης γυναίκας» του ανθρώπου με τους πολλαπλούς και απαιτητικούς ρόλους (νοικοκυρά, σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη). Στην σημερινή δύσκολη εποχή αντιπροσωπεύει όλο και περισσότερες γυναίκες «αγωνιστές της καθημερινότητας», αντιπροσωπεύει όμως και ένα σύνολο γυναικών τόσο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό που δέχονται καθημερινή «σωματική και πνευματική βία». Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα λουλούδι με μια πολιτική κάρτα που μου έλεγε χρόνια πολλά και ανέφερε την υποψηφιότητα μιας κυρίας για το Δήμο της πόλης. Θα ήθελα να πω στον επικοινωνιολόγο που σκέφτηκε αυτή την κίνηση ο οποίος πρέπει να είναι και άνδρας ότι ο θεσμός που γιορτάζεται σήμερα ανήκει σε όλες τις γυναίκες και κυρίως σε αυτές που ακόμα βιώνουν την «σωματική και πνευματική βία». Δεν έχει δικαίωμα καμία πολιτικός να τον χρησιμοποιεί για πολιτική της διαφήμιση, για στήριξη της υποψηφιότητας της. Θα μπορούσε να μοιράζει το λουλούδι συνοδευόμενο από ένα ωραίο κείμενο για τα προβλήματα της νέας γυναίκας της εποχής μας δίνοντας το πολιτικό στίγμα της. Είσαστε νέα μη προβαίνετε σε παλιές μεθόδους, ενημερωθείτε. Πριν είκοσι χρόνια πάλι ένας υποψήφιος με διπλάσια ηλικία από εσάς μου είχε δώσει ένα τριαντάφυλλο με την κάρτα του πίστευε ότι θα τον επιλέξω για αυτή του την κίνηση, γυναίκα είναι χαζή, συναισθηματική, θα την ρίξω σκέφτηκε, με την κίνηση αυτή. Σαν νέα γυναίκα κινηθείτε αλλιώς, αν θέλετε να επιτύχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Βαλεντικοι και σια ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΑΤΟΜΩΝ.Ω ς νεα γυναικα φερθηκε εντελως παλιομοδητικα.Το ψηφιστε με γιατι ειμαι Γυναικα,ειμαι νεος κλπ κλπ ΜΟΝΟ ΤΟΥ δεν λεει τιποτα.ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ,ειναι το αιτουμενο Τα αλλα ειναι για να τα τσιμπανε οι πιαρηδες ,που πειθουν τους αφελεις υποψηφιους.
    Ασε που τελικα τους κανουν και κακο.
    Αν δεν εισαι σε θεση να ελεγξεις τους πιαρηδες σου ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Σιγα μην συγκρουσθεις.
    Ανοησιες ανοητων ,για ανοητους ψηφοφορους
    Ψηφιστε με γιατι θυμηθηκα την ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΟΡΤΗ....που ηταν περασμενη στο κομπιουτερρ που εστελνε αυτοματα το ιδιο μηνυμα σε ολους.Ποτε δεν ψηφιζω υποψηφιους που κανουν τετοιες πιαρηκες υποτιθεται πιασαρικες βλακειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ψηφίζοντας μπάρμπη, προωθείτε τη βλακεία στην τοπική εξουσία (Δήμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ψηφίστε Τσαντήλα να...σωθείτε...!!! Τον έχουν και Ταμία...στο σύλλογο... Κίνημα Πολιτών...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας