ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μπορώ γιατί θέλω




Κάποιες φορές, στην διάρκεια μίας συνηθισμένης ζωής, η μοίρα μας χαρίζει μια ιστορία.

Γράφω αυτό το κείμενο για να σας πω για την δικιά μου ιστορία. Μια ιστορία που ίσως κάνει κάποιους να νιώσουν κάτι… η αλήθεια είναι ότι σε αυτούς απευθύνομαι.

Η ιστορία μου λοιπόν… αν έβαζα έναν τίτλο θα ήταν… ΑΡΤΕΜΙΔΑ.

Εκεί βρίσκεται το σπίτι μου, η οικογένεια μου και ότι αγαπώ. Μερικές από τις πιο αγαπημένες μου αναμνήσεις και τα μεγαλύτερά μου όνειρα.

Σε αυτόν τον τόπο όλα είναι διαφορετικά για μένα.

Η θάλασσα… πόσες φορές την αγναντεύω; και εκείνη; Έχει ένα μαγικό τρόπο να με ηρεμεί.

Ο ουρανός… η καθαρότητά του μου καθαρίζει την ψυχή.

Η ανατολή του ήλιου… πόσες καλημέρες ακολούθησαν και ακολουθούν αυτή την ματιά προς τον ήλιο που γεμίζει με πορτοκαλί ακτίνες το δωμάτιό μου το πρωί;

Το φεγγάρι.. θεέ μου πόσο εντυπωσιακό; Και ο λαμπερός διάδρομος που δημιουργεί το φως του πάνω στην θάλασσα;

Θυμάμαι τις πρώτες φορές που επισκέφτηκα την Αρτέμιδα… στις αρχές τις δεκαετίας του 80. Τότε για να φτάσεις εδώ έπρεπε να διασχίσεις τεράστιες αποστάσεις με απίστευτη κίνηση… το τελευταίο «πηγμένο» κομμάτι ήταν η σιδερένια γέφυρα του «Σταυρού». Θυμάμαι να είμαστε στριμωγμένοι με τα αδέρφια μου στο πίσω κάθισμα. Μετά την γέφυρα λοιπόν απελευθερωνόμασταν. Θυμάμαι τους καρπουζάδες στον περιφερειακό των Σπάτων και στα τελευταία μέτρα πριν την διασταύρωση την μυρωδιά της Θάλασσας, αλλά και πόσες ακόμα αναμνήσεις; Παιχνίδι με τα αδέρφια μου και τους φίλους μας, μέχρι αργά το βράδυ… φλερτ… φαγητό… γέλια.

Τότε φάνταζε ένας παράδεισος στα μάτια μου.

Μία αντίληψη όμως που για εμένα δεν άλλαξε ποτέ. Πιστεύω στην δυναμική αυτού του τόπου που έχει κακοποιηθεί άγρια από εργολαβικά συμφέροντα, από νονούς της νύχτας, από μια χούφτα ανεπάγγελτους κοντόφθαλμους γηγενείς που ασχολήθηκαν με την περιοχή καιροσκοπικά και από πολιτικές κόντρες που μπήκαν πάνω από το κοινό συμφέρον, χωρίς να τους καίγεται καρφάκι για το μέλλον .

Πιστεύω ότι κάθε δρόμος κάθε γωνία έχει ανθρώπους σαν και μένα. Ανθρώπους που μπορούν να πουν την ίδια ιστορία.

Σας γράφω λοιπόν την ιστορία μου για να σας θυμίσω ότι ζούμε εδώ, στην πόλη που μας μάγεψε και επιλέξαμε μόνοι μας για να εγκατασταθούμε.

Τι θα κάνουμε για να έχουν και τα παιδιά μας όμορφες αναμνήσεις; Τι θα κάνουμε για να νιώθουμε περήφανοι για την επιλογή μας; Να κοιτάζουμε τα παιδιά μας στα μάτια και να μην ντρεπόμαστε που θα τους κληροδοτήσουμε κάτι χειρότερο από αυτό που είχαμε εμείς όταν ήμασταν παιδιά;

Εγώ!!! Αυτό!!! δεν μπορώ γιατί δεν το θέλω, να το αφήσω  να συμβεί._

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει να πιστεύουμε πως δε μπορούμε μόνοι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας, πως δεν αντέχουμε , πως δεν αξίζουμε. Περιμένουμε να συμβεί κάτι που θα΄ χει σαν αφετηρία κάποιον άλλο, την τύχη, τον διπλανό μας, πάντως όχι εμάς. Και η κρίση; Αυτή και αν είναι άλλοθι για να κλειστούμε στο καβούκι μας.

Όλοι αναρωτιόμαστε πως θα βγούμε από την κρίση;

Κοιτάζουμε τους αριθμούς και έχουμε ξεχάσει να κοιτάξουμε στα μάτια τους συνανθρώπους μας, τους γείτονές μας. Τα πρόσωπα και το δυναμικό το οποίο αφθονεί γύρω μας και το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο, γιατί δεν υπάρχει ένα όραμα, μία ιδέα, αλλά και γιατί δεν υπάρχει η πίστη στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας.

Κάθε φορά που η ζωή με ζορίζει, αυτόματα σκέφτομαι μία έκφραση που μου έλεγε ο πατέρας μου όταν ετοιμαζόμουν να παρατήσω μία προσπάθεια…

-«Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω, όταν θέλεις όλα τα μπορείς».

Αυτό είναι το πρώτο, μα τεράστιο βήμα, που παίρνει το ρίσκο να κάνει κάποιος, για να βγει από μια δύσκολη κατάσταση.

Υπάρχουν στιγμές που η ζωή μας όλη μπορεί να φαντάζει διαλυμένη, να νιώθει κανείς ότι δεν μπορεί, ότι δεν είναι σε θέση να καταφέρει τίποτα.

Τότε πες «Μπορώ γιατί το θέλω»...

Σκέψου ότι είναι όλα καλά, ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ότι έχεις την δύναμη να ορίσεις το μέλλον, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου, σαν να μπορεί να συμβεί… χωρίς να σκέφτεσαι τι λένε όλοι οι άλλοι.

Συνήθως οι άνθρωποι επιθυμούν την αλλαγή τους αλλά επειδή δεν είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν αντιστέκονται... τους φαίνεται ανούσιο, κοροϊδία το να κάνουν κάτι που στην πραγματικότητα έχει λίγες πιθανότητες να συμβεί.

Όμως η αξία του «Μπορώ γιατί το θέλω» είναι ανεκτίμητη. Γιατί η ζωή αναπαράγει το «Μπορώ γιατί το θέλω». Κάνει περισσότερους ανθρώπους να το πιστεύουν. Αν με το «Μπορώ γιατί το θέλω» πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω την πόλη μου προς το καλύτερο μπορώ να πείσω έστω έναν και αυτός άλλον έναν… και τότε το «Μπορώ γιατί το θέλω» θα μπει στις καρδιές όλων μας και θα μας πείσει ότι αξίζουμε και ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από το κακό στερεότυπο, από το τίποτα, από την ανυπαρξία, από τον σκοταδισμό. 
Να κάνουμε την Αρτέμιδα μία πόλη πρότυπο. 
Να βγούμε από το τούνελ και να προχωρήσουμε προς το φως. 
Χρειάζεται χρόνος κι υπομονή... μα το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει...

Μπορώ γιατί το θέλω να πείσω έστω έναν από εσάς να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης, που να μπορεί γιατί το θέλει να κάνει την Αρτέμιδα καλύτερη και μετά το «Μπορώ γιατί το θέλω»  να γίνει ένα τσουνάμι. Ένα τσουνάμι θετικής ενέργειας με χιλιάδες πολίτες που επειδή θέλουν να κάνουν την Αρτέμιδα καλύτερη, μπορούν.









Θ. Καντερές

138 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ! Θα πείσω σίγουρα έναν διπλανό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλέ δημότη καλά κάνεις και συμφωνείς. Όμως πριν πείσεις το διπλανό σου, καλό θα ήταν να γνωρίζεις κάποια πράγματα σχετικά με το ποιόν του καθενός.

      Λοιπον ο κύριος Θ.Καντερές είναι διαχειριστής - "ιδιοκτήτης" του blog στο οποίο είμαστε τώρα. Το spata-artemida.blogspot.gr. Ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του κ.Κασίμη Νεα Πνοή και είναι ακόμα στην ομάδα του. Απλά επειδή ο κ.Κασίμης έχει διάφορα προβλήματα και πιθανόν να μην κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος , είναι σήμερα μετέωρος. Πιθανόν να τον ακολουθήσει σε κάποιο συνδυασμό.

      Ο κ.Καντερές λοιπόν ελέγχει όπως είναι φυσικό τη ροή των blogs και κατευθύνει μέσα απο σχόλια του και σχόλια της ομάδας του το κ.Κασίμη. Χθές το βράδυ συγκεκριμένα, απειλήθηκε με μήνυση επειδή αποκάλεσε κάποιον πολίτη της Αρτέμιδος τοκογλύφο και διέργραψε άρον άρον τα μισά σχόλια. Κοπτοραπτική που λέει και ο Αριστογείτονας. Υπέγραφε τα σχόλιά του σαν Ιω.Π. Έχω ήδη επικοινωνήσει με το τμήμα νομικής προστασίας ηλεκτρονικών δεδομένων του Υπουργείου δημόσιας τάξης για να γίνουν τα περαιτέρω. Το οτι τα διέγραψε δε σημαίνει οτι έχουν διαγραφεί και απο το server της google που υποστηρίζει τα blogspots.

      Αυτά λοιπόν για το κύριο Καντερέ που μέχρι τώρα ήταν στο απυρόβλητο, αλλά πλέον θα δεχθεί τη κριτική του. Αλλά η κριτική που θα δεχθεί δε θα είναι άναδρη όπως η δική του. Δε θα αφορά την οικογένειά του, ούτε το σεξουαλικό του προσανατολισμό, ούτε το πάχος του , ούτε άλλο κουσούρι που πιθανόν να έχει. Κ.Καντερέ δε θα σας ακολουθήσω σε αυτή τη κατηφόρα που έχετε πάρει εσείς και ο συνδυασμός σας.

      Διαγραφή
    2. Τώρα για την ομάδα του κ.Κασίμη που προσπάθεί να τη μετατρέψει σε συνδυασμό και να διεκδικήσει τις εκλογές για τέταρτη φορά!!! Ο κ.Κασίμης είναι παλίός δήμαρχος της πόλης της Αρτέμιδος. Καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως, στις εκλογές του 2006 ηττήθηκε και εκλέχθηκε κάποιος άλλος για δήμαρχος. Στις εκλογές του 2010 στο διευρυμένο πλέον δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος ξαναδιεκδίκησε τις εκλογές αλλά και τότε ηττήθηκε. Σήμερα εν έτη 2014 και ύστερα απο 12 έτη απο τη πρώτη εκλογή του (2002), ο κ.Κασίμης, δυστυχώς, έχει ακόμα φιλοδοξίες να ξαναγίνει δήμαρχος! Όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο, ύστερα απο όλα αυτά τα δεινά που πέρασε και συνεχίζει να βιώνει ο δήμος μας, ο κ.Κασίμης "τολμά" να ξαναζητήσει τη ψήφο των πολιτών! Όταν κάποιος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει οτι κάποια στιγμή πρέπει να αποσύρεται, πρέπει να τον αποσύρει ο λαός. Όμως δεν φταίει αυτός...όταν παίρνει παράδειγμα απο τη κεντρική πολιτική σκηνή και βλέπει οτι οι ίδιοι άνθρωποι που εκλεχτηκαν στις βουλευτικές εκλογές των 1996,2000 εκλέγονται ακόμα και τώρα, δεν είναι λογικό να παίρνει δύναμη και να αποκτά αισιοδοξία?

      Κατά γενική ομολογία χαρισματικός και πολύ επικοινωνιακός πολιτικός. Όμως πολιτικός με την αρνητική έννοια του όρου. Απο τις εκλογές του 2002 με τα φυλλάδια με υβρισικό περιεχόμενο που μοίρασε προεκλογικά μέχρι τη προώθηση των Blogs όπως το spata- artemida.blogspot δείχνει τις παλιές πολιτικές πρακτικές που δε λέει να αποχωριστεί.Συνεχίζει να χτυπάει τους πολιτικούς του αντιπάλους κάτω απο τη μέση, συνεχίζει να καλλιεργεί αβάσιμες πληροφορίες και συκοφαντίες. Μια μορφή καρκίνου δηλαδή που τόσο θα ήθελε ένας ασθενής να αποχωριστεί αλλά αδυνατεί... Έτσι και ο τόπος μας...

      Διαγραφή
    3. Ρε λεβεντη στειλε και εναν ορκωτο για τον ΑΟΑ που εχεις τα κονε και εισαι και σπουδαγμενο παιδι αντε λεβεντακο μου να χεις καλο..τι καλο παιδι επιστημονας

      Διαγραφή
    4. Ειλικρινά λυπουμαι αν προκληθηκε αναστατωση σε σας και στο μπλογκ επειδη σας μετεφερα την απογοητευση μου με όσα άκουγα στην πολη για διαφορους που βαζουν υποψηφιοτητα να γινουν δημαρχοι. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΤΕ. Επακολουθησαν σχόλια δικα σας δυστυχως με διαφορα ονόματα και οικογενειακες λεπτομέρεις και αυτό ήταν λάθος σας. Ισως παρασυρθηκατε εν θερμώ.
      Εστω και αν με βρισατε ακατανόμαστα ομως για μενα είναι σημαντικο ότι πιθανοτατα είναι αβάσιμα κουτσομπολια. Μακαρι, το ευχομαι ολόψύχως διοτι δεν είναι ευχαριστο να πας να μεινεις καπου και να ακους ασχημα πραγματα.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Ιω.Π καλό είναι λοιπόν να μην αναπαράγεται αβάσιμα κουτσομπολιά γιατί δεν ωφελεί κανέναν. Αυτοί που ωφελούνται είναι αυτοί που που τα παράγουν.

      Λεβεντάκο μου 10.55, ποιόν εννοείς ΑΟΑ για να έχουμε και καλό ερώτημα? Αν εννοείς τον ΑΟ Άρτεμις (διστάζεις και να το γράψεις λεβεντάκο μου?), μπορείς να το κάνεις μόνο σου στο ΔΣ. Επειδή εγώ δεν ανακατεύομαι με κανέναν σύλλογο δεν έχω εικόνα, οπότε δεν μπορώ και να το κάνω. Σπουδαγμένο παιδί τυχαίνει να είμαι αλλά επειδή δε γνωρίζω τα του ΑΟΑ, σε προτρέπω εσένα να το πράξεις που μάλλον έχεις στοιχεία για να το λες.

      Διαγραφή
    6. λεβεντακο βγαλε το V και βαλε το Φ τι καλο παιδι ποu ειναι τα πιανει αμεσωs τι επιπεδο,οταν ειναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ο αλλος και εχει τα κονε μια εξυπηρετηση να εκανες λεβεντακο μου..

      Διαγραφή
    7. Λεβεντάκο ομολογώ οτι δε σε πιάνω... Δε θα ρωτήσω τι σημαίνει ακριβώς το Φ, γιατί μάλλον ούτε εσύ δε ξέρεις.

      Διαγραφή
    8. Φίλε V σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις καλοπροαίρετες απειλές σου. Στεναχωριέμαι μόνο που δεν σε νοιάζει καθόλου η Αρτέμιδα αλλά καίγεσαι για το τι θα κάνει ο Κασίμης και ο Καντερές. Για τον Κασίμη δεν μπορώ να μιλήσω, μπορώ να μιλήσω όμως για μένα και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω αυτό που πρέπει.

      Διαγραφή
    9. Κύριε Καντερέ δε χρειάζεται να ειρωνεύεστε με ευχαριστίες μιας και δε σας είπα καλά λόγια. Αφήστε αυτά να τα κάνουν στα panels των δελτίων ειδήσεων ο Μειμαράκης, ο Σκανδαλίδης και οι λοιποί πολιτικοί.

      Να μη στεναχωριέστε καθόλου γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για το τόπο μου και μόνο γι'αυτόν σε αντίθεση με εσάς που σου σας ενδιαφέρει η παράταξή σας. Άλλωστε αυτό φαίνεται απο τη καθοδήγηση των σχολίων, απο την επιλεκτική διαγραφή τους και απο τη γενικότερη εικόνα που προσδίδετε στο blog σας. Αν σας ενδιέφερε η πόλη που ζείτε και κάνατε "αυτό που πρέπει" όπως ευαγγελίζεστε, θα είχατε σίγουρα άλλη συμπεριφορά.

      Διαγραφή
    10. Οπότε όπως λέει και το άρθρο μου, μπορεί να σε πείσω να ασχοληθείς με τα κοινά. Εάν αγαπάς την Αρτέμιδα όπως λες σίγουρα μπορείς να προσφέρεις. Να είσαι σίγουρος ότι εάν κάνεις πράγματα για την Αρτέμιδα θα είμαι δίπλα σου.

      Διαγραφή
    11. O Καντερές εάν είναι admin του blog, είναι με τη χρ.αυγή; ή ο Κασίμης είναι με την Χρ.Αυγή και κατευθύνει τις αναρτήσεις.
      Γιατί εάν δε κάνω λάθος εδώ μέσα δίνεται άκριτα ελέυθερο βήμα στη ΧΑ και πάντοτε προβάλονται οι απόψεις της; εεεε

      Διαγραφή
    12. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ. ΑΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΟΥΝ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG 3,5 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΕ V ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΠΑΝΤΡΕΨΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
    13. Κατετεθη και νεος συνδυασμος εις τα Λουτσας.?.....
      Βρε τι εχουμε να ακουσουμε με το νεο ηθος....
      Ακουστε ΗΘΟΣ
      ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ.....ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ....
      Αυτο ειναι οντως, ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ.
      Ειναι αντιστοιχου ποιοτητας ,υφος γραφης με το θα σε κανω να βελαξεις....
      ααααααα ουδεμια σχεση εχουν τα δυο σχολια....
      ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΓΚΙΙΤΕΣ ΜΟΥ Ο ΔΡ ΤΖΕΚΙΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΧΑΙΝΤ.
      Και αλλος ο σερλοκ Χολμς της Λουτσας.

      ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ .....
      Ουδεμια σχεση με παραγματικα προσωπα οπως γραφουν οι εκδοτικοι οικοι
      ανασσανα ...τωρα ....η ανασσσσανα?Με 4 σσσσ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΙΙΙΠ.....

      Διαγραφή
  2. Ο κυριος ειναι υποψηφιος και με ποιον συνδιασμο?Αν αυτο ειναι πολιτικο κειμενο εχει ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ.
    Δεν εμπλεκω τα ειδη γραφης.Καθενα εχει τις δικες του απαιτησεις και βασει αυτων κρινεται,το εαν εκπληρει τους αντιστοιχους ορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μία ωραία έκθεση ιδεών την ....παραμονή εκλογών.
    Μέχρι τώρα δώσατε μπόλικο βήμα στα χρυσαυγά (και τώρα υπάρχει πλαϊνή σταθερή καταχώριση του συνδυασμού) και σε άφθονα χυδαιολογούντα σχόλια. Βελτίωση του μπλογκ δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο.
    Μέχρι τώρα δεν είδαμε αγώνα πραγματικό (και όχι απλές ανώδυνες αναφορές), για το τεράστιο ΚΕΛ που θα εκβάλλει στη θάλασσά μας και ιδίως για την κατάρα του τόπου, τα νυχτερινά σκυλάδικα, που μολύνουν την παραλία, τη θάλασσα, τη ζωή μας. Μάλιστα ο εκλεκτός σας πρώην, τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα, αν και αναγνώστες πιεστικά τον ρωτούν συνεχώς για την εμπλοκή του στις τριετείς άδειες μουσικής...
    Τώρα όψιμα, ξεκινάτε πάλι, αλλά στραβά. Αν και το μπλογκ σας δε λέγεται μόνο Αρτέμιδα, αλλά Σπάτα - Αρτέμιδα, επιλέγετε μέθοδο προεκλογικού αγώνα μέσω διαχωρισμού.
    Όμως είτε μας αρέσει είτε όχι, από Σπάτα εκπορεύονται πιο υγιείς λύσεις παρά από την Αρτέμιδα. Το τοπικό μας πολιτεύτηκε άθλια, αλλά δεν είδαμε να το στηλιτεύσετε. Το τοπικό των Σπάτων έδωσε τιτάνιο αγώνα για μας, όπως για ΚΕΛ, για την ανάπτυξη της παραλίας, για τα πάντα.
    Ήδη έχουν αρχίσει διάφοροι "λίγοι", και "μικροί" παράγοντες και παραγοντίσκοι να απευθύνονται στους ψηφοφόρους και στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα, με το σύνθημα ...προτιμήστε φρούτα από τη δική μας πόλη και όχι από την άλλη!
    Λάθος λοιπόν η διάσπαση και οι διαχωρισμοί και εκ του πονηρού. Τέλος. Όλος ο Δήμος είναι ο τόπος μας. Μας ενδιαφέρουν οι σοβαροί και αξιόλογοι πολιτικοί είτε κατάγονται από την Αρτέμιδα είτε από τα Σπάτα είτε από την ...Κολοπετινίτσα.
    Διαφορετικά είμαστε καταδικασμένοι, γιατί σε λίγο η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Τα Σπάτα, μια πόλη με παράδοση ανθρώπων και προϊόντων, έρημα και περιθωριοποιημένα. Η Αρτέμιδα, μια πόλη ευλογημένη από τη φύση και με μεγάλη αρχαιολογική αξία κιόλας, πόλη - βόθρος απαξιωμένη πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aριστογειτων the scorpion.10 Μαρτίου 2014 στις 9:30 π.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    Ομως ,οπως θα διαπιστωσατε ,το στιγμα ,το δινουν οι μπλογκιτες και οχι οι αναρτησιες.
    Οι μπλογκιτες βαζουν το στοιχημα ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ μπορουν να το κερδισουν.
    Αν κρινω απο τον εαυτο μου, απλα πεισμωνω περισσοτερο ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΛΑΘΡΑ.
    Ετσι λοιπον, εδω θα ειμαστε, να ξεσκεπαζουμε τα κουκουλωμενα,να εντοπιζουμε τα στημενα,να διευκρινιζουμε τα αδιευκρινιστα ,να ενωνουμε τα χωριστα ,και τελικως ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΤΕΜΙΣ SOS ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Αυτοι κανουν την δουλεια τους οπως νομιζουν και εμεις την δικη μας οπως ξερουμε.
    Για να το πω λοιπον χυδιν
    Δεν πανε να γραφουν οτι θελουν....δεν πανε να δινουν το πνευματικο κεντρο στα χρυσαυγουλα,δεν πανε να προβαλουν ακαταλογιστους ,κοιμισμενες λουλουλουδες με κανελλογαρυφαλλα,καπαπιδια και απιδια, επικολυρικα ποιηματα ,και σπαταρτεμησιανικα χοροπηδηματα, ΑΥΤΟΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ .
    ΔΕΝ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΑΣΤΕ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΜΝΗ Σ ΤΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Συνεχιζουμε και δεν χανουμε τον στοχο .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ και εμεις εχουμε αρχισει πολυ νωρις και ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    Καλη σας ημερα και μην ανησυχειτε ετσι ειναι οι προεκλογικοι αγωνες.ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.Εδω ειναι εντελως ερασιτεχνικα...οπως ολα αλλωςν τε.
    show must fo on ......BY Scorpions.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Show must go on λεει το τραγουδι των Scorpions αγραμματε...

      Διαγραφή
    2. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ FO στα αγγλικα.....

      Διαγραφή
  5. Εμένα δεν με νοιάζουν τα σπάτα. Η λούτσα έχει τα απίστευτα προβλήματα. Οι σπαταναίοι έχουν σχολεία, αθλητικούς χώρους, κέντρο υγείας, πλατείες, τα πάντα. Η λούτσα δεν έχει τίποτα.
    Αριστογείτων γιατί δεν μας λες ότι θέλεις να βγάλουμε τον δημητράκη δήμαρχο. Βγάζει μάτια η προσπάθειά σου να κατευθύνεις τον κόσμο. Άστο και δεν περνάει. ο δημητράκης θα βγει μόνο εάν πει ότι θα καταναλώσει τα 3/4 της θητείας του και των πόρων του δήμου για την Αρτέμιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΟΠΟΤΕ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΟΥΤΣΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΝΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ. ΤΙ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;

      Διαγραφή
  6. Έχετε καταλάβει γιατί η Αρτέμιδα είναι η πιο υποβαθμισμένη πόλη στα Μεσόγεια. Ήταν πόλη Δήμος για δεκάδες χρόνια την διοικούσαν άνθρωποι που οι ίδιοι οι κάτοικοι επέλεγαν. Αλλά και τότε λειτουργούσε διασπαστικά σαν πόλη. Είχαμε την νέα Λούτσα, την παλιά Λούτσα, το κέντρο. Μέσα στις δικές μου παιδικές αναμνήσεις είναι που μια ημέρα ήρθε στον πατέρα μου ένα πρόεδρος συλλόγου και του έλεγε με περηφάνια ότι σαμπόταρε το έργο ενός άλλου προέδρου δεν θα γινόταν ο δρόμος και η πλατεία εάν δεν έκαναν τα ίδια στην γειτονιά του. Ακόμα 20 χρόνια μετά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν δρόμο και πλατεία. Είναι κουτό να πιστεύει κάποιος ότι ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος όσο καλός και να είναι θα μπορέσει να μετατρέψει την Αρτέμιδα σε αυτό που της αξίζει. Χρειάζονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί όμως να αρχίσει από τα βασικά και να δρομολογήσει εξελίξεις. Εγώ για τον Θωμά Καντερέ έχω θετική άποψη την αγαπάει την πόλη και έχει αγωνιστεί για αυτή. Οι δύο πόλεις πρέπει να πάνε μαζί χέρι- χέρι. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα τρία χρόνια που είναι μαζί οι δύο πόλεις τα Σπάτα ποτέ δεν ενόχλησαν την Αρτέμιδα! Απεναντίας βοήθησαν και στον αγώνα εναντίον στο ΚΕΛ. Στα θέματα τον υποδομών σχολεία πλατείες δεν ζήτησαν τίποτα! Για το πάρκο που έφτιαξε το αεροδρόμιο έξω από την πόλη το οποίο και λεηλατήθηκε καταστράφηκε το Τοπικό Σπάτων είχε προτείνει να λεφτά να δοθούν για την συντήρηση των ήδη υπαρχόντων παιδικών χαρών ξεκινώντας από την Αρτέμιδα. Σύμβουλοι της πόλης της Αρτέμιδος αντέδρασαν. Πάνω από όλα μετράει η επιλογή ατόμων προσοχή στα άτομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ.
    Αυτο το νεκροταφειο καθε ελπιδας να γινει τιοτα καλο με αυτους.
    Για αυτον που τον νοιαζει ο δρομος του ,,,δεν χαραμιζω ουτε ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ.
    Ειναι η αποδειξη γιατι εχετε οτι εχετε, αυτοπροσωπως.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ...τον ξυπνιο ....αν εχεις στοιχεια οτι ο περι ου, ειναι ΛΑΜΟΓΙΟ καταθεσε τα και θα τον περιλαβω.Στοιχεια ομως οχι μπουρδες.
    Πολεμαω κατα των λαμογιων ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΦΟΥΦΩΤΟΣ.
    Ασε λοιπον τις εξυπναδες ,γιατι τα εισαι του ταδε και του δεινα ...ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. Ειμαι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.και εσυ δεν μου φαινεσαι και πολυ εξυπνος ετσι που γραφεις οποτε ασε μας.....
    Δεν ψαχνουμε αρχηγο.Στηνουμε καλη ομαδα μλογκιτες.
    Αφηστε τους ανοητους να περιμενουν την αρχηγαρα που θα σκισει μονη της.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ....και μαθαμε στις αρχηγαρες......και ξανα ψαχνουμε .....σωτηρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ Ο ΛΟΥΤΣΑΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ..ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΣΑΦΕΣ.
    Προσεχουμε πως το γραφουμε,η ειρωνεια στον γραπτο λογο δεν εχει ουτε χειρονομιες ουτε γκριματσες και μπορει ΑΝΕΤΑ να παρεξηγηθει.Ελπιζω οτι σε βοηθηαα να το καταλαβεις.
    ΣΑΦΗΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα που η Μπάρμπη εγκαταλείπει την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και φτιάχνει την δημοτική παράταξη θα τα λύσει όλα. Ξέρετε, την παράταξη θα την ονομάσει "ΑΝΑΣΑ". Έτσι, μετά την "ΠΝΟΗ" του Κασίμη, θα έχουμε την ΑΝΑΣΑ της Ραφτοπούλου. Φρου - φρου, αρώματα, γαρύφαλα και εντυπωσιασμούς υπόσχεται η κοπέλα, με κείμενα που τις γράφουν άλλοι και τα οποία βρίσκονται σε αντίθεση με τα πεπραγμένα της. Επί της ουσίας θα πει τίποτα; Οι κύριοι και οι κυρίες της ομοσπονδίας Αρτέμιδος, τι θα πουν τώρα που φάνηκε ότι τους χρησιμοποίησε δεόντος για τα δικά της παιχνίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου παρακολουθεις το μπλογκ ,συντομα θα καταλαβεις ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
    Εκεινο που επισης θα καταλαβεις, ειναι οτι υπαρχουν και σοβαροι ανθρωποι.
    ποιοι ειναι?Εκεινοι που τους κυνηγουν τα λαμογια.Ετσι και εγω, οταν πρωτο μπηκα ειχα συγκεχυμενη ιδεα.
    Μετα καταλαβα τι καπνο φουμαρει ο καθεις.Εχεις τρεις ολοκληρους μηνες, να διαμορφωσεις αποψη.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,,Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.
    Ενα να βλεπεις δεκα να καταλαβαινεις
    Αντε καλως ηρθες στην Σπαταρτε μνησια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις ειστε σοβαρος δηλαδη? Τη λεξη μετριοφροσυνη την εχετε ακουστα κυριε?

      Διαγραφή
  11. Το γράμμα μοιάζει σαν επικήδειο "μάλλον έτσι θα αισθάνεσαι ακόμη και τώρα" μιας ζωής που χάθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το γραμμα συμβολιζει τον επικηδειο ολων αυτων που λερωσαν και εκμεταλλευτηκαν τα πλεονεκτηματα αυτης της πολης... Ολων αυτων που εχουν ακομα το θρασος και ζητουν τη ψηφο του κοσμου... Υστερα απο ολα αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. V FOR VENDETTA
    V για τους ANONYMOYS.
    εεεε Η βεντεττα δεν ειναι κηδεια.Προκαλει κηδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ειπα κυριε και θα σας μιλαω στο πληθυντικο επειδη ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. Δε σας εχω απειλησει ποτε ουτε εσας ουτε κανεναν εδω. Επισης δεν εκπροσωπω κανεναν. Διαβαζω προσεκτικα ολες τις αναρτησεις σας αν και καμια φορα με κουραζουν κ δε σας καταλαβαινω. Ομως ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ. Το απειλω γραφεται με ΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτελους και ενας σοβαρος

      κ.π.

      Διαγραφή
    2. Τι εννοειτε μαουνιερη? Αποκαλειτε ετσι εμενα?

      Διαγραφή
  15. TA ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ..ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΣΑΠΙΑ ΣΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σωστο κειμενο φιλε θανο

    ευχαριστουμε ( αν και εχουμε συνολικα αντιθετες αποψεις με σενα ) για τη φιλοξενεια

    καλη τυχη

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου προξενει αλγεινη εντυπωση να υπερασπιζεσαι καποιον βριζοντας.
    Εχει ξανα γινει ,στο παρελθον και αυτοι που απΕΙλουσαν οτι θα με κανουν να βελαξω ,ηταν ολως τυχαιως και εκεινοι, υποστηρικτες της κ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ των ομοσπονδιων εκ πολιτισμου.Αυτο εγω δεν το θεωρω διολου τυχαιο.Επισης θυμαμαι την συμπεριφορα τους στο ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.Τσαμπουκας και υβρεις.Αν νομιζουν οτι ετσι την υπερασπιζονται καλυτερα θελω να τους πω οτι ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΝ.ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ,αυτο μπορει να ειναι ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ, και αλλο επιθετικη και χυδαια συμπεριφορα.Οτι εχω δει ως δημιουργημα της κυριας ,απο τις χοροεσπεριδες σε αυθαιρετα κτισματα, μεχρι τα ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ,οπως τα εστειλε στον τυπο .και τα σχολιασα ειναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟ.
    Θα μπορουσε να μας στειλει πχ σαν μηχανικος, τι εκανε για τις αυθαιρεσιες στην παραλια.Τι κατηγγειλε, τι εψαξε,σε ποια υπηρεσια απευθυνθηκε και τι της απηντησαν.Αυτο θα ηταν εργο.ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ,οταν στοχευεις σε δημαρχιακο θωκο ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ.
    Με ενδιαφερει το δημοσιο προσωπο της και οχι το οικογενειακο της δεντρο.
    θεωρω αποπροσανατολιστικη την συζητηση για τα οικογενειακα της.Αν εχει λογο ΠΟΛΙΤΙΚΟ γιατι το αξιωμα που επιζητει ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ,ας το καταθεσει με επιχειρημματα.ΠΩΣ, ,ΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ .Εχω σειρα ερωτηματων σε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ αν αποφασισει να ΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O ΓΚΟΥΓΚΛΟΔΑΚΤΥΛΟΣ εφαγε παλι τα σχολια κατα συγκεκριμμενου υποψηφιου.
    μονο που εφαγε και τα ΜΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.
    Βρε αναρτησιες πηρατε το ψαλλιδι και κοβετε οτι ναναι?
    Εγω λοιπον θα συνεχισω με πολιτικα ερωτηματα και η google ας κανει κοπτο ραπτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριε Αριστογειτων μιλατε με γριφους για κουκλοσπιτα κτλ και δεν σας καταλαβαινω. Δεν πολιτευομαι, απλα αποφασισα να λαβω ενεργα μερος στη συζητηση σας γιατι θεωρησα οτι υπηρχαν ανακριβειες.
    Συγχωρεστε με και δεν θα σας ξαναδιορθωσω αλλα επειδη ξερω οτι ειστε λατρης της ελληνικης γλωσσας, σας αναφερω απλα οτι ο συνδυασμος γραφεται με υψιλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ.
    ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πραγματικα μπάχαλο κοπτοραπτικής!Δε θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο χαρακτηρισμό! Το σχόλιο 8:01 το έγραψα χθες το βράδυ και μάλιστα μου απαντήσατε αν θυμάμαι καλά! Ξαφνικά το βλέπω σήμερα το πρωί... Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν αρκει να κρατας ψαλλιδι, πρεπει να Ξερεις και να το χρησιμοποιεις.
    Σκεφθειτε ποσο πιο δυσκολο ειναι, ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΝΥΣΤΕΡΙ και να το χρησιμοποιεις σε ανθρωπο.
    Αυτα για να μην εξισωνουμε ΤΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΤΙ ΛΑΧΑΝΑ....
    Οποιος καταλαβει καταλαβε, διευκρινησεις δεν δινονται μου ειναι πληκτικο.
    Ευτυχως αναρτησιες που εχω μνημη ελεφαντα.Ολα ειναι καταγεγραμμενα σε σκληρο δισκο που δεν ΣΒΥΝΕΙ ΟΥΤΕ ΨΑΛΛΙΔΙΖΕΤΑΙ.
    Συνεχιστε ακαθεκτοι και οποιον παρει ο χαρος, ενα ψαλλιδακι τοσο δα ειναι, σιγα τα ΩΑ και δεν εννοω εσενα ωον.Ειπα τα ΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έγραψα χθες ένα σχόλιο και σβήστηκε από το blog. Γιατί? Επιλέγετε τα σχόλια που σας βολεύουν? Τα υβριστικά και τα γελοία σχόλια θα πρέπει να αφαιρείτε.
    Ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος V, ο οποίος βρίζει τους άλλους σχολιαστές και επιπλέον φωτογραφίζει ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Φαίνεται καθαρά να υποστηρίζει την κα Ραφτοπούλου και την οικογένειά της κι αυτό που έγραψα εγώ ήταν ότι η κυρία αυτή δεν έκανε τίποτα για την πόλη της Αρτέμιδας. Είναι ψέματα? Γιατί το σβήνετε και δεν το αφήνετε να διαβαστεί?
    Αυτή δεν είναι δική μου διαπίστωση, είναι ευρύτερα γνωστή. Δεν αξίζει λοιπόν ούτε να ξαναβγεί, ούτε να ξαναασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα γιατί τα έκανε "μπάχαλο".
    Αν είχε πάρει σωστές θέσεις σαν δημοτική σύμβουλος, θα το φώναζα με όλη μου τη ψυχή. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Είπαμε, κανέναν από τους παλιούς. Μόνο αυτοί που άξιζαν πραγματικά να ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα δείχνοντας τις θέσεις τους. Και είναι πολύ λίγοι. Δυστυχώς. Αυτοί οι λίγοι μαζί με τα καινούργια πρόσωπα θα πρέπει να κάνουν έναν συνδυασμό, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει στο δήμο και στους δημότες του.
    Έναν τέτοιο συνδυασμό θέλω να δω να γίνεται με ανθρώπους που έχουν δείξει τα δείγματα γραφής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΥΡΙΕ V ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ (!!!) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΔΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΠΩ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΦΙΛΩΝ (;) ΣΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΑΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΑΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγνώμη κύριε/κυρία V, αλλά επειδή είμαι ενεργό μέλος του μπλόγκ, πάνω από 3 χρόνια, σε αντίθεση με εσάς που είστε new entry, μόνος/μόνη σας παραδέχεστε ποιος είστε, στο σχόλιό σας στις 11 Μαρτίου , 10.09 όπου γράφετε: "Έχω ήδη επικοινωνήσει με το τμήμα νομικής προστασίας ηλεκτρονικών δεδομένων του Υπουργείου δημόσιας τάξης για να γίνουν τα περαιτέρω." Δεν είστε ένας απλός πολίτης όπως λέτε. Αυτό που δεν μου αρέσει, και μπορώ να το πω και προσωπικά στον επικεφαλής του συνδυασμού σας, είναι ότι από τότε που οργανώθηκε, είχαμε πολλές new entries , με υβριστικά σχόλια προς διάφορα πρόσωπα. Γενικά υπήρξε η τάση να χαλάσει η δομή του μπλογκ, με σοβαρά θέματα και να αρχίσουμε να μετράμε τις ικανότητες μας, ηλικιακά, με το ποιος έχει πιο πολλά μαλλιά κτλ. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μήπως ξέρει κανείς, ο ΣΥΡΙΖΑ ποιόν έβγαλε χτες βράδυ για υποψήφιο; Έτσι για να δούμε πώς πάνε τα εκλογομαγειρέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτά που λέτε τα καταλάβατε και τα υπονοήσατε εσείς. Δεν τα είπα εγώ. Φυσικά και δεν συμφωνώ με τις εξυβρίσεις, και τον τελευταίο καιρό, δεν έπαιρνα καν μέρος σε αυτή τη γελοιότητα. Δεν θίχτηκε μόνο ή κυρία που όπως λέτε έχετε αναλάβει, αλλά πολύς κόσμος. Μου φτάνει που παραδεχτήκατε "ποιος είστε", έστω και ανώνυμα, τουλάχιστον να ξέρουμε με ποιους μιλάμε. Απλά, το καταννοήσαμε, δεν χρειάζεται να απαντάτε κάτω από όλα τα σχόλια, "τρομοκρατώντας" τους μπλογκίτες, μην τυχόν και γράψουν κάτι και τους βρει ο εισαγγελέας (εξαιρώ τις υβρεις φυσικα) . Τα διαγραμμένα σχόλια, είναι προφανές ότι μου είναι αδύνατο να τα βρω και να τα διαβάσω. Καλό σας απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λούτσα είνα ψηλά στην παραβατικότητα, το λένε οι στατιστικές. Πολλά τα αδικήματα. Κάθε τόσο τα διαβάζουμε τα συμβάντα στον τύπο. Επίσης οι παρανομούντες εδώ είναι φυσικό να θέλουν πρόσβαση στην εξουσία, όπως παντού άλλωστε. Πρέπει να μην το ξεχνάμε αυτό και να είμαστε σε εγρήγορση. Αυτά όμως δεν αφορούν όλους αυτούς που πολιτεύονται. Υπάρχουν οι καθαροί και μη. Όποιος είναι καθαρός τί να φοβηθεί; Ίσα ίσα, του είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσει! Βέβαια προσωπικοί χαρακτηρισμοί να μη δημοσιεύονται καν, έστω και αν ελάχιστοι τα παίρνουν αυτά στα σοβαρά, καθότι άσχετα με το δημόσιο βίο. Και μεις οι δημότες από τη μεριά μας ας είμαστε σωστά ενημερωμένοι πριν τη ψήφο, που ίσως αποτελεί το κυριώτερο όπλο μας.

      Διαγραφή
    2. libero. Εάν έχεις τέτοιες στατιστικές παρακαλούμε να μας τις στείλεις. Η πόλη της Αρτέμιδας είναι τόσο ασφαλής όσο και αυτές των Σπάτων και της Ραφήνας. Η όποια παραβατικότητα υπάρχει, σχετίζεται με τα παράνομα μαγαζιά της παραλίας και τους αδίστακτους εργολάβους. Κατά τα λοιπά συμφωνούμε.

      Διαγραφή
    3. Ναι, μπλογκ μου, με το να σβήσεις όμως το σχόλιο όπου παραδέχεται ο/η V ότι υποστηρίζει την κα Ραφτοπούλου, δεν αφήνεις τους υπόλοιπους να βγάλουν νόημα. Είναι σαν να μιλάω μόνος μου. Το σχόλιο του/της V , δεν ήταν υβριστικό, ίσα ίσα εξηγούσε ότι υποστηρίζει την κα Ραφτοπουλου!

      Διαγραφή
    4. ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΤΣΟΛΙΑ .
      Μπαχαλο εγινε στο κοψιμο.ΠΧ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο V ΕΙΧΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ..ΣΗΜΕΡΑ .ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ,...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..,ΚΟΠΗΚΑΝ .Και εμεινε το καπαπιδι.
      ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ
      ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΨΑΛΛΙΔΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.
      Παντως γλυτωσαμε μαλλον την νεα αφιξη .....που αφου εβρισε πρωτα,μετα εγινε κοσμιος....και μαλλον τον πηρε η μπαλα και αυτον η το ζητησε αυτος.
      ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ......
      Παντως το μπαχαλο δεν ειναι καλο για τον διαχειριστη Αν δεν Ξερει να κοβει δεν Ξερει και να ραβει.

      Διαγραφή
    5. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ +ΑΝΑΠΤΥΞΗ και εγώ νομιζω, ότι τα νυχτερινά μαγαζιά είναι η κύρια πηγή και κέντρο της παραβατικότητας. Μόλις έχω και επίσημα στοιχεία θα σας τα κάνω γνωστά, διότι η πληροφόρησή μου προέρχεται από αστυνομικές πηγές και τον τύπο φυσικά. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι η προγραμματιζόμενη κατάργηση του τοπικού Α.Τ. και η συνένωσή του με αυτό των Σπάτων, δεν έγινε εξαιτίας της μεγάλης παραβατικότητας σε σχέση με τα Σπάτα.
      Όμως δεν το ζούμε; Δε διαβάζουμε τα συχνά κρούσματα στον τύπο; Όσοι είναι εδώ κάποια χρόνια δεν είδαν να πλουτίζουν, μέσα σε μικρό διάστημα, άτομα με ασαφές πόθεν έσχες και ακαθόριστο επάγγελμα, να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εξουσίας, να γίνονται παράγοντες κλπ. Στα Σπάτα βλέποντας κάποιον να αποκτά ξαφνική οικονομική ευρωστία, καταλαβαίνεις, ότι προέρχεται κατά κανόνα από πώληση γης. Και αν δε συμβαίνει αυτό, μέσα σε λίγα λεπτά μαθαίνεις πού τα βρήκε. Εδώ; Μεγάλο το χωνευτήρι...

      Διαγραφή
    6. Άμα καταφέρουμε να βάλουμε σε τάξη την παραλία και να αποφύγουμε το ΚΕΛ στη θάλασσα, η πόλη μας θα γίνει αγνώριστη και αυτό θα είναι καλό για όλους και όχι για αρπαχτές λίγων. Τα πιο περίεργα πράγματα βλέπω. Μαγαζιά μόνο το καλοκαίρι που ρημάζουν το χειμώνα και είναι χάλια να τα βλέπεις. Μαγαζιά που το πρώτο που κάνουν είναι να βάλουνε νάυλον παραπετάσματα απέξω και να χαλάνε την εικόνα της πόλης. Κάτι άλλα πολύ περίεργα που μου λένε, όπως για κάτι στο κέντρο, που ο μαγαζάτορας πηγαίνει κάθε μέρα για μήνες, χωρίς ποτέ να πατήσει ένας πελάτης για δείγμα! Άσε την παραλία. Και τώρα να πας έχουν αρχίσει τα εργοτάξια μέσα στην αμμουδιά και πηγαινοέχονται φορτωτές! Τέρμα, αν αυτή τη φορά δε βγει ένας σοβαρός δήμος, τελειώσαμε.

      Διαγραφή

  28. Εκεινο που εχω να παρατηρησω ειναι το εξης
    Ενας απλος κατα δηλωση του ,πολιτης και μπλογκιτης, μας ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ οτι θα μαθουμε για αυτον ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ
    Και διευκρινιζει για οσους δεν το αντεληφθησαν, οτι εννοει την ημερα των εκλογων.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ,
    Το αν χανει κανεις την ψυχραιμια του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Εν πασει περιπτωσει κυριε μου, καλον ειναι να προετοιμασετε την υποψηφια που εχετε αναλαβει υπο την προστασια σας οπως μας δηλωσατε, οτι μπορει να συνεχισει να ειναι στην αντιπολιτευση και οχι απαραιτητα στην αξιΟ ματικη οπως το γραψατε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    ΤΑ ΡΕΤΑ...ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩ,,,,οπως ακριβως τα γραψατε συγχωρηστε με ΕΓΩ δεν τα θεωρω απλα ελλειψη ψυχραιμιας.Τα θεωρω βαθυτερο εαυτο ,που βγαινει στην επιφανεια ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ .
    Περισσοτερα μου λεει η συγνωμη .
    Ελπιζω να διατηρησετε την ψυχραιμια σας γιατι η αφιξη σας , ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    Ελπιζω να μην δημιουργησετε το ιδιο στην κ.υποψηφια αν ετσι ευκολα χανετε την ψυχραιιμια σας.
    ΕΙΣΤΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ αφου ισχυριζεσθε οτι δεν εχετε καμμια σχεση με τους προηγουμενους ,που απειλουσαν με ξυλο. Πολυ περιεργο στατιστικα το βρισκω εσεις το βρισκετε στατιστικως πιθανον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα καταγραφετ ΑΙ και θα διαβιβαζετΑΙ.
      Θα σας ημουν ευγνωμων αν μου υποδεικνυατε μια υβριστικη λεξη απο εμενα.
      Καλον θα ηταν οταν τα διαβιβαζετ Ε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ,
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΤ Ε ΕΠΙΣΗΣ?

      Διαγραφή
  29. εκανες αγαπητε V,

    το λαθος και αντιπολιτευτηκες .....την αντιπολιτευσαρα του τοπικου .....εγκλημα


    εκανες αγαπητε V ,

    το λαθος και μιλησες με καλα λογια για προσωπο ξενο προς τους ηρωες του τοπικου....κακουργημα


    εκανες αγαπητε V,

    το λαθος να μιλησεις για αυθαιρετες κατηγοριες χωρις αποδειξεις.........κρεμασμα



    εκανες αγαπαητε V,

    το λαθος να μιλησεις για εναν αλλο τροπο σκεψης , ξενο προς αυτο του οχλου, ....στη πυρα



    εκανες αγαπητε V,

    το λαθος να προσβαλεις το πληρωμενο πολιτικο αποκαιδι ονοματι αριστογειτωνας, .....εισαι
    πολιτικα απαραδεκτος......


    ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ......

    α που εισαι κλεινοντας πες και ενα γεια στο δημαρχο απο το φιλο του το τσαντηλα...
    ετσι και αλλιως εδω μεσα χρηστους μας λενε.....

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ

      Διαγραφή
    2. τι μορφωση.......

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    3. Τετοια εμμονη με το Τοπικο μονο ο χοντρος αγωνιστης εχει. Καλα τι δουλεια εχει το Τοπικο με την φασαρια εδω. Τι κανουν οι εμμονες. ΚΠ θελει να κρυφτεις αλλα το παθος δεν σε αφηνει.

      Διαγραφή
    4. γεια σου ρε χρησταρα ....
      αν του κυνηγας και εσυ οπως εμεις ,
      με τις μισαληθειες και που λενε στο κοσμο, θα σου φερουμε λουλουδια στη γιορτη σου. ...

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    5. Το πληρωμενο πολιτικο αποκαιδι τι ειναι?
      Το πληρωμενο ΠΟΘΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ?
      Να ζητησω εγω αρση ?
      οσο αποδεικνυεται το τοκογλυφος που γραφτηκε, αλλο τοσο αποδεικνυεται το πληρωμενο
      οθεν ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΠ ΚΑΙ V που συμφωνεiτε?
      για φωτιστε μας που ειναι η διαφορα?
      ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ
      ΕΓΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
      Αυτο κατα την ταπεινη μου γνωμη ,κανει ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.Δεν χρειαζεται βοηθους και προστατες.Εξ αλλου ,το προστατες δεν μου αρεσει καθολου γιατι παραπεμπει σε αλλες εκφρασεις για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
      Τον κπ τον εχω απαλλαξει λογω ειδικης κατηγοριας.
      ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΤΕΙΝΟΥ Αλλο η κατηγορια βαρεων βαρων Αν καποιος ειναι στην μια κατηγορια δεν μπορει να παιξει με αντιπαλο απο αλλη.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    6. o KΠ και ο πόνος του, το τοπικό...

      Διαγραφή
    7. το πληρωμενο γελοιε προερχεται απο τους σκυλομαγαζατορες.....

      το πληρωμενο γελοιε προερχεται απο τους μεθυσμενους......

      το πληρωμενο γελοιε προερχεται απο το τσιρακι του δημαρχου.....

      και οτι αλλο εχεις πει εις βαρος μας προβοκαρωντας τη γνωμη μας.....

      ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ,

      ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΚΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  30. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΧ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ! ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΗΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λοιπόν ,επειδή βλέπω μεγάλη επιθετικότητα και τάσεις φίμωσης προς τους μπλοκίτες , εάν αρθεί το απόρρητο ,θα αρθεί για ΟΛΑ τα σχόλια ....και ο νοών νοήτω.....Είναι δικαίωμα μας να εκφράζουμε την γνώμη μας για τις δραστηριότητες και τις μεθοδεύσεις δημοσίων προσώπων .Είναι δικαίωμα μας να κρίνουμε το έργο καθενός στην δημοτική θητεία. Είναι δικαίωμα μας να απαιτούμε συμβούλους που θα προσφέρουν σε αυτό τον δόλιο δήμο .Είναι γεγονός ότι κάποια στιγμή , μετά την εξαγγελία καθόδου νέων παρατάξεων , άρχισαν να γράφουν άτομα θίγοντας την εμφάνιση, την ηλικία , και χρησιμοποιήθηκαν ,απαράδεκτες λέξεις και απειλές.."Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" λέει η παροιμία.!! Ξαφνικά κάποιοι μπλοκίτες δήθεν "νεαροί" επιτίθενται σε αξίες που ούτε τα παπούτσια τους δεν μπορούν να σκουπίσουν..Κάθε άλλο από νέοι στο μυαλό..Για Δημοτική Αρχή θα ψηφίσουμε και όχι για Παιδική Σταθμό.! Το μπλογκ μέχρι΄τώρα ,παρά τις εκάστοτε αντιθέσεις σε τέτοιο επίπεδο δεν είχε κατέβει.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαράντα πέντε σύμβουλοι ενός κοκόρου γνώση...
      και από τεμπελιά.... σύννεφο
      δεν έχουμε δει ούτε μια πρόταση από ένα σύμβουλο, ούτε μια.
      κάθε 2 τετάρτες σηκώνουν τα χεράκια άντε και καμιά "παρέμβαση" για τα media κάθε εξάμηνο...
      ούτε μια ομάδα εργασίας, ούτε μια πρωτοβουλία της προκοπής με αρχή μέση τέλος και σχέδιο (θέλει δουλειά χρόνο και θυσία βλέπεις).
      άμα δε, τους δώσεις να διαβάσουν κάτι μεγαλύτερο από δύο σελίδες πάνε για τσιγάρο...
      εδώ είδαμε να μιλάνε κανά μισάωρο για το εάν το πιάνο είναι στη θέση του ή πρέπει να πάει παραδίπλα, και η ανεργία στην αρτέμιδα 40% και βάλε, και η χα βασιλιάς στο πνευματικό, και το ρουσφέτι σύννεφο...
      αυτά τα περί όμορφης λουτρόπολης και ανθοστόλιστου κάμπου μας φάγανε... οϊμέ.
      διαπιστώσεις με το τσουβάλι, τι όμορφη πόλη που θα μπορούσαμε να 'χουμε, τι κακό αεροδρόμιο, τι ζημιά το ένα τι το άλλο, πες μας ρε άνθρωπε 1,2 3. αυτά θα κάνω με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτό το χρόνο.
      τώρα καλοί οι νέοι, αλλά στα σαϊνια και στ' αρπακτικά δεν πας με βοσκοπούλα... δηλαδή κι αυτή χρειάζεται αλλά θες και κανά θωρηκτό να μπουκάρει... θες και κάποιον να χει τα αντερα να στείλει κόσμο όξω από τους συνηγόρους μαύρα μεσάνυχτα (έλα γιάννη είμαι ευελπίδων θα 'ρθεις;), αλλά κυρίως θες πολίτες, αν αυτοί είναι αδιάφοροι ή αδερφέ στρώσε μου το δρόμο κι άσε το σύμπαν να ρημάξει, έχετε γεια...

      Διαγραφή
  32. ακουτε συντοπιτες τι λεει ο συμβουλος...........χαχαχα

    ......αν αρθει το απορητο θα αρθει για ολα τα σχολια.....


    ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΟ....... ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.....


    ΡΕ ΦΩΛΙΑ ΑΜΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ......

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί ανησυχείς κύριε Καπαπίδη μου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εμεις καθολου αγαπητη μας, καθε αλλο

    το να λεει ο καθενας τι ειναι δεν ειναι ντροπη.....

    ετσι και σεις εδω μεσα δεν ειναι ντροπη, το οτι ειστε οι μισοι του κασιμη και οι
    αλλοι μισοι του τοπικου.....

    η ντροπη ειναι να απειλεις αντιθετες με σενα αποψεις....

    και αυτο εσεις εδω μεσα το ξερετε καλα....



    ανεξ.κιν.πολιτ.( η χρηστος, η μπαρμουνης, η σκυλομαγαζατορες, η σαλιγκαρια..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άνασσα = βασίλισσα (αρχαία ελληνικά)
    Ανάσα = αναπνοή
    Πού τονίζεται ο καινούριος συνδυασμός ; Αν γράφεται με δύο σίγμα , όπως ανακοίνωσαν , πρέπει να τονισθεί στο πρώτο άλφα , οπότε σημαίνει βασίλισσα....όχι ανάσα (αναπνοή)...!!!! Δεν υπάρχει λέξη στο ελληνικό λεξιλόγιο που να τονίζεται στο δέύτερο άλφα , με δύο σίγμα και να σημαίνει "ανάσα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aνάσα εδω και χρονια ,ειναι το ονομα του συλλογου των ΑΝΟΡΕΞΙΚΩΝ.
      Βρε συμβουλοι επικοινωνιας την καψατε ΠΑΛΙ.
      ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ......
      Οσο για το άνασσα εεεε τι να πω πια Τα ορθογραφικα του Αριστογειτοιονα ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ .
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?
      Κατοπιν ωριμου σκεψεως δεν θα βαλω υποψηφιοτητα για το ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑΣ και σας καλω να κανετε το ιδιο για να μην ρεζιλευεσθε με λαθη ακομα ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΑΣ.
      Επισης σας καλω να περιορισετε τα ονειρα,τις πιαρικες ανοησιες,τους προστατες,και κυριως τον εκ πολιτισμο.,καθοτι ιθαγενεις δεν υπαρχουν πλεον.

      Διαγραφή
  36. αντε βρε καιρος να θυμηθουμε παλιες καλες
    εποχες,

    ... τις εποχες των στρατιωτικων επαναστασεων και του φακελωματος.....

    ...ετσι και αλλιως η παραταξη σας ιδεολογικα δεν απεχει και πολυ........


    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΑ ΕΣΥ 9.29 ,ΤΙ ΛΕΣ ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ..ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ; ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΓΓΑΣΤΡΙΜΥΘΟΣ ΨΕΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙ'ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. τιποτα αγαπητε απλα επεσε θεμα αρσης απορρητου

    και μας τρομαξανε............

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΧΩ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΜΒΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΠΑΤΩΝ! Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ! ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ! ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ! ΔΥΟ ΝΤΟΣΙΕΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΕΥΔΑΠ, ΥΠΕΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΑΣ. ΟΜΟΦΩΝΑ-ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά μπράβο στη κ.Ελένη Φράγκου για τη ξεκάθαρη θέση της! Επίσης συμφωνώ απόλυτα για τη καθαρή και σταθερή στάση του τοπικού αναφορικά με το ΚΕΛ και όχι μόνο.

      Διαγραφή
  40. ΟΡΘΟ ......ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άποψη μου για το ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής γνωστή! Έχω εκφράσει δημόσια την ευχαριστία μου για το έργο του. Όταν ο Δήμος σιωπούσε συστηματικά, ο τοπικός ηλεκτρονικός τύπος ενημέρωνε συστηματικά 4 χρόνια τώρα! Ξεκινάει η προεκλογική περίοδος, θα ξεκινήσουν πολιτικές αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις, δεν χρειάζονται ανόητες προσωπικές επιθέσεις! Ας χρησιμοποιηθούν τα blog για να θέσουν οι δημότες τις ερωτήσεις τις ανησυχίες τους! Ότι θέλετε να ρωτήσετε το Τοπικό Σπάτων έχουμε φτιάξει σελίδα στο facebook ρωτήστε μας! Για αυτούς που λένε ότι το Τοπικό Σπάτων λέει μισές αλήθειες για το ΚΕΛ ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε γενική συνέλευση φορέων/ κατοίκων πρίν από 2,5 μήνες για το θέμα εκεί απαντήθηκαν όλα είναι τα σχετικά video στο ιντερνετ και θα βγουν και τα πρακτικά.

      Διαγραφή
  41. Πραγματικά διαβάζοντας τις αναρτήσεις πλην λίγων περιπτώσεων οι περισσότερες είναι άνευ ουσίας, φαντασίας, προτάσεων. Πάμε για Δημοτικέ εκλογές και ο νους και ο λογισμός σας είναι σε βλακείες τουλάχιστον. Δεν σας αρέσει η πρόοδος άρα σας αξίζουν αυτοί που δεν έκαναν τίποτα (sic) για να βελτιωθεί ιδιαίτερα η Αρτέμιδα που έχει μείνει με υποδομές του 70.
    Μην ελπίζετε λοιπόν για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Μην ελπίζετε για σχολεία, κοινωνική μέριμνα , συγκοινωνίες ...κλπ παρά μόνο να ασχολείστε με παραμύθια. Εύγε σας.
    Όσο για τον Θωμά ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος του και τις ιδέες του. Δεν χρειάζονται περισσότερα.
    Μπλοκίτες ενηλικιωθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μην παραπονιέστε, κάποιοι μπαίνουν για να κάνουν μπάχαλο το μπλογκ. Κυκλοφορούμε στην πόλη και ακούμε την προσπάθεια κάποιων να το απαξιώσουν... έλα μωρέ.. εκεί όλο βωμολοχίες έχει και ψέματα… λένε.
    Το ξέρετε όσοι παρακολουθείτε το μπλογκ, πως ότι γράφουμε είναι διασταυρωμένο. Οι βωμολοχίες είναι από σχόλια μερικών που μας φοβούνται και θέλουν να ρίξουν το επίπεδο του μπλογκ. Αναγκαζόμαστε λοιπόν να κόβουμε τα σχόλια όχι μόνο γιατί είναι υβριστικά αλλά και για να κόψουμε τους μπαχαλάκιδες. Επίσης όταν κόβεται ένα σχόλιο που από κάτω του έχει κρεμασμένες απαντήσεις… φεύγουν και οι απαντήσεις. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας αλλά έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτό και στην προσωρινή αναστολή των σχολίων μέχρι να περάσουν οι εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για να μπορέσουμε να δούμε την πόλη μας, κάποια στιγμή σε ένα καλό επίπεδο, θα πρέπει να αφήσουμε κάποιο δήμαρχο με την παρέα του να κάνει το έργο τους για περισσότερο από 1 τετραετία! !
    Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ αλλαγή σε τίποτα και ποτέ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα με τόσα προβλήματα μεγάλα που έχουμε σαν δήμος!!
    Κάθε τετραετία και άλλος δήμαρχος!!
    Βαρεθήκαμε!!!
    Αναλαμβάνουν κάθε φορά ο καθένας τους ένα δήμο με περισσότερο χρέος!!
    Χωρίς να γνωρίζω τα μέσα και τα έξω,
    απλά κρίνω με όλη την σημασία της δυσκολίας που αναλαμβάνουν μια τόσο μεγάλη ευθύνη, να διοικούν τον Δήμο μας!!
    Εύχομαι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα φέτος για τους υποψήφιους δημάρχους της πόλης μας να είναι το καλύτερο για τον καθένα τους ξεχωριστά!!
    Φύγαμε από τα καυσαέρια, φύγαμε από την τρέλα και την φασαρία της Αθήνας για μια καλύτερη, ήρεμη και απολαυστική ζωή.
    Αποδείξτε μας ότι δεν κάναμε λάθος που πήραμε αυτήν την απόφαση!!!
    Θα περιμένουμε για άλλη μια φορά την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σας για ένα καλύτερο Δήμο!!
    Να σέβονται όσοι ξένοι έρχονται στην Αρτέμιδα και όχι στην Λούτσα! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή 5* χρόνια δεν είναι αρκετά; έλεος, πόσα κανα δεκαπεντάρι (5 να παραλάβουμε καμένη γη, 5 να προσαρμοστούμε και 5 κοιταζομαστε); να στα κάνω είκοσι να 'σαι οκ;

      πέντε είναι και όχι 4

      Διαγραφή
    2. Εσείς πρέπει να το αποδείξετε στον εαυτό σας ότι δεν κάνατε λάθος και ότι θέλετε να ζήσετε καλύτερα, τον Μάϊο...!!! .

      Διαγραφή
  44. Καλα τα ευχελαια αλλα παρτε και καμμια γατα,γιατι μαζευτηκαν πολλα ποντικια.
    Τα νεα προσωπα και τα νεα ειδη ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ υποστηρικτων ,αφου εκαναν μπαχαλο το τοπικο Λουτσας τοτε με την ομοσπονδια,εσπευσαν σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ.
    Καινουργια αφιξη ο κυριος V τον οποιο εγω θα αποκαλω ΒΕΝΤΕΤΤΑ (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ)εχει την ιδια ακριβως γραφη με τον προ καιρου εμφανισθεντα ανωνυμο ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ . .Θεωρω στατιστικα απιθανο, τετοια ομοιοτητα υφους ,στην γραφη
    Τελικα δεν πρεπει να ειναι και πολυ εξυπνος, ουτε να ξερει την δουλεια του.
    Αφου αναλωθηκε να αποδειξει οτι ειμαι ο Ποθουλακης...τωρα το ντεντεκτιβικο του δαιμονιο τον οδηγει στο εξης καταπληκτικο συμπερασμα.
    Οτι με εδιωξαν απο το ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ.........
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
    Τρωνε παραγματικο φαγητο στα κουκλοσπιτα?Και που χωρανε?ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ.Εκει πρεπει να μπεις στα τεσσερα.και αυτο ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Αριστογείτονα συγχωρέστε με αλλά δε θα μπορέσω να σας ακολουθήσω. Δε θα μπορέσω να μπώ στη λογική με μπαχαλάκια, κουκλόσπιτα, σκύβω και δεν χωράω κτλ κτλ. Το επίπεδο το ρίχνετε πολύ χαμηλά προσπαθώντας να γίνει πειστικός αλλά δυστυχώς γίνεσθε γραφικός!

      Διαγραφή
  45. Τι μας λέτε ανώνυμε 12.32!
    Nα μένουν πάνω από μια τετραετία και οι άχρηστοι, και τα λαμόγια και οι κλέφτες κι όλοι;
    Στα 4 χρόνια δεν μπορείς να αποδείξεις το ήθος σου; Τις ικανότητές σου; Δεν υπάρχει καμία δυσκολία αν είσαι τίμιος!
    Αν θέλετε ένα ήσυχο μέρος, να επισκεφτείτε ένα μοναστήρι, δεν ξέρετε τι καλό κάνει!
    Εγώ σέβομαι την Αρτέμιδα ως Λούτσα γιατί εκεί πέρασα τις ωραιότερες στιγμές μου!!!
    Αλλος για τη βάρκα μας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ.
    Να φυγουν τα λαμογια και οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    Να καθαρισει η ΔΙΑΠΛΟΚΗ,
    Αυτο ειναι για εμενα το μονο αιτουμενο απο το ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΑΤΑ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.Ακομα και τωρα ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ?
    Γιατι εχουν συμφωνησει για το ποιον θα στηριξουν στον β γυρο.
    Μιλημενα κανονισμενα ειναι
    Ας βγουν να πουν οι υποψηφιοι 4 μεχρι στιγμης ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ.Αν δεν το πουν, απλα ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,που εχουν μπει οι εισαγγελεις ειναι μιλημενος.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονοκούκι σε ποιόν? Τι προτείνετε κύριε Αριστογείτωνα? Αν θέλετε βέβαια να εκτεθείτε εκφράζοντας την άποψή σας...

      Διαγραφή
    2. Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .
      Οσοι θελουν νιανια, δεν με ενδιαφερουν.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ που ειμαι με αυτο το ψευδωνυμο ,ΔΕΝ Θα το καταλαβετε ποτε.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ?
      Ειπατε δεν θα με ακολουθησετε.ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ .Θα σας ειμαι ευγνωμων γιατι εκτος ολων των αλλων ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ.
      ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ που δεν εκοψε τα σχολια που τον αφορουσαν προσωπικα και κυριως ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΤΑ ΕΜΜΕΣΑ,,ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.για την προσωπικη του ζωη .Αυτα αποτελουν το νεο ηθος.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΠ ο μονος που συμφωνει με την βεντεττα,
      και αυτο δεν ειναι καθολου τυχαιο,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ
      ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΝΕΑΣ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ.ΠΧ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙς ΣΕΞΞΞ.....
      Να μην μου ξανα απευθυνετε τον λογο κ. βεντεττα Δεν συζητω με βεντεττες,διοτι δεν ειμαι ουτε βλαξ.ουτε κουτοπονηρος.

      Διαγραφή
    3. Το μπλογκ, τόσα χρόνια έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ακόμη και αν ο ιδιοκτήτης του είναι με έναν συγκεκριμένο συνδιασμό, τόσα χρόνια, ΠΟΤΕ δεν έπεσε το επίπεδο σε αυτό που είδαμε τελευταία, από τότε που σχηματίστηκαν κάποιοι νέοι συνδυασμοι. Ηταν για εμάς ξεκάθαρο.

      Διαγραφή
    4. Ειδες τσολια ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ?
      Ειδες τι σεμνα και ηθικα υπερασπιζονται ιδεες?Ειδες τι ΚΟΠΗΚΕ?ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΣΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ?Ειδες οταν χαθει το λουστρο τι βγαινει?Ε λοιπον,καταλαβες τι μας θεωρουν.Τυφλους κουφους και ανοητους.
      Ευτυχως που βρεθηκε υποστηρικτης ο ΚΠ ο μονος εξυπνος εδω μεσα.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.Παιζοντας το τοπικιστικο χαρτι ,που σε καποιους ανεγκεφαλους θα πιασει,εχεις αρκετους ανοητους για μαγια.Αν εμφανισθει και αλλος σαν το δικο μας παιδι, μοιραζονται τα ψηφαλακια.ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΟ για να βγει εστω και ενας και να διαπραγματευτει την ψηφο που του εριξαν ,στον β γυρο.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 8% .αν δεν κανω λαθος για να βγει ενας.8% Ο ΚΑΘΕ ΛΟΥΤΣΑΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.
      ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ .Εξ ου το κατα ΘΩΜΑ ευαγγελιο.Ολα εχουν εξηγηση αν ξερεις να σκεφθεις και διαβολε ..τοσα χρονια μπρικια κολαμε ολοι μας?ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.
      Απο ολο αυτο το μπαχαλο εγω ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ,ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ.Οι πονηρευομενοι εξολοθρευθησονται το λεει και το .....ευαγγελιο.

      Διαγραφή
    5. Ακριβώς όπως τα λες (και νομίζω κατανΟΩείς ποιος είμαι) απλός το άλλαξα λιγο, μπας και αποφύγουμε για λιγο τα κατεβατά του υποστηρικτή!!..

      Διαγραφή
    6. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?ΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.
      Ασε τωρα θα εχουμε δυο,να αντιμετωπισουμε ,Πως κολανε βρε παιδι μου..ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.......βρισκει ο Φιλιππος τον Ναθαναηλ μεγαλη η χαρη τους.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ?ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ?Μωρε ουτε την φετα δεν θα τον αφηνουν να κοβει αν στραβωθει κανεις και τον ψηφισει.....

      Διαγραφή
  47. V...πολύ αέρα δεν πήρες ;;;;Τι σε νοιάζει ποιόν αφορά το μονοκούκι; Εγώ πάντως , για να μη ρωτάς , θα το ρίξω όπου πάει το ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ , ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,( ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) , ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ...!!!!!! ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΝΕΑ" ΚΑΙ "ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ" ΚΑΙ "...ΦΡΕΣΚΙΑ"..Θα αγωνιστώ όσο μπορώ να έρθουν στα πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας στα του τοπικού Σπάτων. Αλλά εξηγήστε μου τι εννοείτε "όπου πάει το τοπικό Σπάτων" αν θέλετε. Δηλαδή θα πάει κάπου σύσσωμο το τοπικό Σπάτων?

      Τώρα όσον αφορά το "πολύ αέρα δεν πήρες" δε θα το σχολιάσω γιατί θεωρώ οτι ξεφεύγει κατά πολύ απο μια πολιτισμένη συζήτηση και μου θυμίζει τα χρόνια του γυμνασίου που μιλάγαμε μεταξύ μας στα διαλείμματα.

      Διαγραφή
  48. 'Oλοι ξέρουμε την πρόταση του Τοπικού για την τουριστική ανάπτυξη της παραλίας , για την δημιουργία Αρχαιολογικού θεματικού πάρκου , και την Αποτροπή δημιουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με αγωγούς στην θάλασσα..Και μόνο με αυτά να κατέβουν ..!!!! Με όποιους πάνε εκεί θα είμαστε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναι , το ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ θα πάει όλο μαζί ...δεν το ξέρατε V;;;; Πέτυχαν και αυτό.!!! Συμπολίτευση και αντιπολίτευση ενωμένοι για κοινούς στόχους για την ανάπτυξη του τόπου. Δεν υπάρχουν προσωπικές φιλοδοξίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ολο εκπληξεις οι Δημοτικες εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΝΑΛΩΣΙΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕΙ..Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ..ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙ..ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δες τε πως τα καταφερνει κανεις, αν ειναι ΒΕΝΤΕΤΤΑ.
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΑΝΑΤ ΑΚΤ 5 01
    5 02
    ΕΔΩ 5 08
    ΑΝΑΤ ΑΚΤΗ 5 25
    ΕΔΩ 5 29
    ΑΝΑΤ ΑΚΤΗ 6 15

    Αυτο ουτε εγω το εχω καταφερει.

    ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    εγω δεν κανω μαντεψιες παραθετω νουμερα.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟ
    Τι να κανουν ?Μικρα παιδια εχουν ,να μην μιλανε για μπαμπουλες?Οταν το βγαζεις το παιδι εξω στην σκληρη πιατσα,δεν θα του πεις για μπαμπουλα?
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΗΓΕΣ στο πνευματικο κεντρο ......ουτε να περιμενεις β γυρο...
    Μπαμ και κατω απο την πρωτη Κυριακη ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ..... ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ....Η ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ
      ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ 5 12 ΕΔΩ.ΕΕΕΕΕ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ.
      Κανενα αλλο μπλογκ Ξερετε μπλογκιτες να το επισκεφθω για στατιστικους λογους?
      Σημερα δεν εχω τρεξιμο .....στο κεντρο.
      Τα καλα νεα ειναι οτι ο πριονης πατωνει.Ετσι ισως δεν με χρειασθουν για ανιδιοτελη βοηθεια.
      ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΟΜΠΥ Να δουλευω τσαμπα εναντιον της λαμογιας.Και ω του θαυματος ....ειμαστε αρκετοι ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ.Εκει οδος Πειραιως....,πλατεια Κουμουνδουρου,γκαζι, ΠΑΛΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ......
      Ολογος που οι επιθεωρητες Κλουζω κανουν συνεχως λαθος μαντεψιες ειναι οτι ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.....
      Εχει και μεγαλα ψαρια η ελληνικη θαλασσα.Δεν ειναι μονον μαριδακι για την ορεξη και την προπονηση.ΦΤΗΝΟ ΨΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

      Διαγραφή
  53. αγαπητη κα φραγκου ,

    οσα λετε ειναι απολυτως σωστα.

    Καποιες παρατηρησεις μονο.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1.

    Πιστεουμε οτι οταν αναφερεστε σε μας θα ηταν πολυ πρακτικοτερο
    να χρησιμοποιειτε καποιου ειδους προσφωνηση προκειμενου να καταλαβαινουμε οτι
    μιλατε για μας, παρα να επιλεγετε τη χρηση της γενικολογης φρασης καποιος εδω μεσα....

    Σαν τετοιες προσφωνησεις θα μπορουσαν να ειναι οι κατωθι:

    - αγαπητε κε καπαπιδη,
    η
    -αγαπητε κε τσαντηλα,
    η
    - αγαπητα σαλιγκαρια.

    Προκεται για ιδιαιτερως αγαπητες προσφωνησεις που χρησιμοποιουν πολλοι bloggers εδω μεσα, με
    βαθιες δημοκρατικες αντιληψεις.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2

    χαρακτηρισατε αρνητικα το γεγονος οτι πιστευουμε οτι λετε μισες αληθειες.
    χαρακτηρισατε αρνητικα το γεγονος οτι πιστεουμε οτι λετε ΜΙΣΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    θα συνεχιζουμε να υποστηριζουμε τη παραπανω αποψη , οσο εσεις συνεχιζετε
    να δειχνετε την μια αποψη του νομισματος. Θα συνεχιζουμε να λεμε οτι ψευδεσθε οσο
    εσεις παρουσιαζετε εκθεσεις που βολεουν μονο τη μια πλευρα ( αυτη της αρτεμιδας) και εντεχνως
    κρυβεται τη αλλη πλευρα, αυτη που αφορα την επιπλεον επιβαρυνση της νησου ψυταλειας.

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    ορθοτατα αναφερεσθε σε ενα σωρο εκθεσεις της ευδαπ, που μιλανε για το πλεονασμα χωριτικοτητας
    της ευδαπ. Τετοιες εκθεσεις εχουμε παρουσιασει και μεις απο δω.

    ΟΜΩΣ .

    ποσες φορες καποιος κυριος του τοπικου , ο κυριος γιαννατος η εσεις εχετε παρουσιασει και την αντιθετη αποψη;

    για παραδειγμα.....



    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ 12/11/10
    Ο Υ Φ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ
    ΓΡΑΦΕΙΟ Αθηνα Αρ.Πρωτ: 3478 Β Αμαλιαδος 17 - Αμπελόκηποι 11523 - Αθήνα Τηλ. 210 64 00 015 fax. 210 64 29 137



    Θέμα : «Προστασια Σαρωνικού». Σχετ:. Σε απαντηση της Ερώτησης με αρ. πρωτ. 5182/19-10-2010 που κατατέθηκε από το· Βουλευτή κ. Γεώργιο Ανατολόκη σας γνωριζουμε τα εξής:


    ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ....

    με την ΚΥΑ 140774/2009.....

    «Ανανέωση, τροποποιηση, κωδικοποιηση και έγκριση περιβαλλονικων όρων για το Κέντρο Επεξεργασιας λυματων της ψυτταλειας του Νομου Αττικης (ΚΕΛ ψυτταλειας και Ακροκέραμου), οσο αφορα το Δίκτυο ακαθαρτων ..........του ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ Αθηνών......... και τις Λιμενικές εγκαταστασεις στον Ακροκέραμο και την ψυτταλεια».



    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



    ο παραπανω γενικος γραμματεας μιλα ξεκαθαρα για το δικτυο αποχετευσης του λεκανοπεδιου και ΟΧΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.....οπως λετε εσεις.- και μη μας πειτε παλι για τη καντζα, γιατι η παραπανω συνδεση ειναι παρατυπη-

    ΕΡΩΤΑΣΘΑΙ
    ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ , ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ
    ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 3.

    Μας λετε οτι το τοπικο ειναι ανοικτο σε οποιον θελει να ερθει και να ρωτησει. Μην στεναχωριεστε
    ξερουμε οτι εισαστε ανοικτα και μας περιμενετε. Το ερωτημα ειναι να ρθουμε να κανουμε τι;
    Να ακουσουμε το κυριο ποθουλακη να μιλαει για τη μοναδικοτητα της λυσης ψυταλειας.

    Ο κυριος ποθουλακης ποτε αφιερωσε εστω και 5 λεπτα να μιλησει για το λεγομενο κονωνικο κοστος
    μιας τετοιας αποφασης;

    O κυριος ποθουλακης ποτε αφιερωσε 5 λεπτα να πει οτι υπαρχει και το κατωθι....

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
    Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥ'ΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
    Αρ.Πρώτ: 7048Β Αμαλιαδος 17 - Αμπελόκηποι 115 23 - Αθήνσ Τηλ. 210 64 00 015



    ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ 'Εκθεση Ελέγχου 198/2-2-2012


    Θεμα: «Μερικος ελεγχος τήρησης περιβαλλοντικών όρων και περιβαλλοντικής νομοθεσίας όσον αφορά στη διαχείριση των εσχαρισμάτων και της ιλυος των εγκαταστάσεων του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας (ΚΕΛΨ της ΕΥΔΑΠ, που Λειτουργούν στη νήσο Ψυττάλεια και στον Ακροκεραμο»

    κατοπιν,
    αιτησης του δημαρχου δραπετσωνας-κερατσινιου για τη σωστη λειτουργια του ΚΕΛΨ
    καταληγουμε στα εξης:


    Ε. ΠΡΟΤΑΣΗ Με δεδομένη πλέον την πλήρωση του κυττάρου 2 και τη διαθέσιμη χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων του ΚΕΛ Ψυπάλειας, θεωρεΙται σκόπιμη........... η ΑΜΕΣΑ εξέταση και εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων διαχειρισης της ξηραμένης ιλύος για την αποφυγή ενδεχόμενων προβλημάτων συσσώρευσης επΙ της Ψυπάλειος σε περιπτωση αδυναμιας Διάθεσης του υλικού............

    Η Τομεάρχης
    Γ ΚΟΤΙΝΗ


    ΠΟΤΕ;


    ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ;
    Η ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 4

    και κατι τελευταιο κα φραγκου, μια συμβουλη αν θελετε απο εμας.

    απο αριστερους και προοδευτικους δημαρχους, που βλεπουν χαβουζες ως επενδυτικες ευκαιριες, ο κοσμος εστω και με αγωνα, μπορει να γλυτωσει......

    απο ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΣ αντιπολιτευσεις δε γλιτωσε ΚΑΝΕΝΑΣ και ΠΟΤΕ.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ .....

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΕΛΛΑΔΑ 21.02.2014
    Χωρίς αποχέτευση το μεγαλύτερο τμήμα της Αττικής


    Στον δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας, μέρος του αποχετευτικού δικτύου είχε κατασκευαστεί προ ετών, αλλά δεν λειτουργούσε γιατί ήταν ανενεργός ο βιολογικός καθαρισμός. «Τα πρώτα 50 σπίτια συνδέθηκαν στα τέλη Δεκέμβρη», λέει ο δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης. «Στα τέλη Μαρτίου υπογράφουμε σύμβαση για τη δεύτερη φάση της αποχέτευσης με σκοπό σε 14 μήνες να έχει καλυφθεί το 80% του Μαρκόπουλου. .........

    .................Παράλληλα προσπαθούμε να εντάξουμε σε χρηματοδότηση το αποχετευτικό της Νέας Μάκρης».....................

    φαινεται οτι καποιοι μιλανε στο κοσμο με πιο ρελαστικες προτασεις απο ΕΣΑΣ ( αυτο που σας λεμε καιρο τωρα). Καποιοι προσπαθουν να βαλουν και τη νεα μακρη στο κορωπι. Ελπιζουμε αυτη τη φορα μαζι με τα χλωρα (ν Μακρη) να παρει η μπαλα και τα ξερα (αρτεμιδα).

    Γιατι αν δεν τα παρει ουτε και τωρα , μας βλεπουμε, ολοι να εχουν αποχετευση και εμεις να αναζητουμε τη χαμενη νησο ψυταλεια, οπως ο Οδυσσεας αναζητουσε επι χρονια την ιθακη του.

    ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΜΕΙΣ;


    κωστης σταυροπουλος - οικονομολογος .
    Κατοικος βυρωνα

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο: Επιτρέψτε μου αγαπητή Ελένη Φράγκου, μία συμβουλή. Δεν έχει νόημα να αναλώνεστε για να απαντάτε στα ασυνάρτητα κατεβατά που απλώνει κάθε κάτοικος της πόλης μας και συγχρόνως γραφικός κολαούζος της εξουσίας. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.

      Διαγραφή
  57. Ενα μόνο θα σε ρωτήσω σε σχέση με όλα τα κατεβατά σου. Γιατί σε νοιάζει μόνο το κοινωνικό κόστος της Ψυττάλειας, και δεν σε νοιάζει το κοινωνικό και περιβαντολλογικό κόστος της κατακαημένης Λούτσας, που το μόνο που της έχει μεινει, είναι η ρημαδοθάλασσα. Αν μπορείς, και λέω ΑΝ , να μου απαντήσεις ΜΟΝΟ σε αυτό που σε ρωτάω και όχι πάλι με κατεβατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. οκ, αγαπητο ωον θα σου απαντησω χωρις κατεβατο,

    τα κατεβατα αυτα ειναι ακριβως για να μην καει και αλλο αυτη η κατακαημενη λουτσα.

    οταν σου φερνουν κελ στο σπιτι σου , εσυ ανταπαντας με ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ.

    σαν τετοια προταση ειναι αυτα που γραφω παραπανω, εγω και αλλοι συναγωνιστες μου κατα καιρο.

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΛ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΑΣ.

    κωστης σταυροπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. KΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕ . ΑΠΟ ΤΟ 2011 , ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ..." Ε Ν Α Λ Λ Α Κ Τ Ι Κ Η Λ Υ Σ Η "....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ , ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ , ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΠΡΟ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ , ΤΟ 2011 ;;;;;;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ , ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ 15 ΔΗΜΟΙ ..ΘΑ ΠΑΝΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ,,ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ , ΕΝΩ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΧΙ ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ.. ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ : 1ον ΌΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ..ΔΙΕΨΕΥΣΘΗ ..! 2ον ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ..ΔΙΕΨΕΥΣΘΗ.. ! 3ον ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ...ΔΙΕΨΕΥΣΘΗ ...!4ον ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 3ου ΒΑΘΜΟΥ... ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ..!!!....5ον Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΕΛ ΚΑΘΕ 100 ΧΛΜ. , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΑΛΟΥΝ ΚΕΛ ΚΑΘΕ ..10 ΧΛΜ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;;;;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΕΥΔΑΠ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΩΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΗΣΤΙΚΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑΤΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ. ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ(ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ-ΚΙΟΥΡΚΑ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ). ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΚΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ 50000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 90000 ΑΤΟΜΑ. Η ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΛ. ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΒΥΡΩΝΑ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 13 Μαρτίου 2014 - 8:32 μ.μ. ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ
      ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  61. αγαπητε,
    κυριε συμβουλε δεν χρειαζεται να φωναζετε.

    ορθως ζηταγατε εναλλακτικη λυση απο το 2011.

    οι εναλλακτικες που προτεινατε ηταν αρχικα κελ τριτοβαθμιο στο δημο ραφηνας.

    και ξαφνικα αυτη η εναλλακτικη αλλαξε στην εναλλακτικη της ψυταλειας....

    φαινεται αγαπητε κε συμβουλε οτι αυτη η εναλλακτικη ηταν πιο βολικη για ολους σας.

    εν παση περιπτωσει επειδη εμεις δεν σταυρωνουμε κανεναν , εσεις μας εχετε χωρις αποχετευση τοσα χρονια .... ας δουμε ενα ενα τα θεματα που αναφερεσθε.

    1. λετε οταν αλλοι δεκαπεντε δημοι γειτονες μας πανε ψυταλεια εμεις θα τους επιβαρυνουμε;
    Δεν λετε και σε μας ποιοι ειναι αυτοι οι γειτονες;

    Γιατι αν μας πειτε οτι ειναι γειτονας, ο δημος βαρναβα η γειτονας δημος κηφισιας , θα πεσουμε κατω απο το γελια. Μιλαμε για τα λυματα της ανατολικης αττικης κυριοι και για καμια αλλη περιοχη. Στο μοναδικο που εχετε δικιο ειναι για το δημο παλληνης και καποιους δημους της νοτιας αττικης, οπου εκει οι συνδεσεις δεν εχουν ακομη την εγκριση της περιφερειας.
    Επιπλεον λετε ψεμματα για δευτερη φορα γιατι πολλοι γειτονες δημοι οπως ο δημος μαρκοπουλου και ο δημος κρωπιας εχουν δικα τους πλεον κελ.

    2. Αυτα που λεει ο δημαρχος ειναι ολα ψεματα. Το κελψ και χωραει, και η συνδεση ειναι εφικτη, και ο αγωγος απο ενα νεο κελ θα παει στη θαλασσα.

    οποτε απο οτι καταλαβαινετε κυριε φωνακλα συμβουλε που σας σταυρωνουμε, εγω θα ελεγα οτι εσεις μας σταυρωνετε μιας και εμεις και η μαγαδασκαρη δεν εχουμε αποχετευση,

    ΚΑΙ ο δημαρχος λεει ψεμματα περι μη συνδεσιμοτητας,
    αλλα
    ΚΑΙ εσεις οταν επικαλειστε το παραδειγμα της κηφισιας ως παραδειγμα γειτονα δημου.

    τα αποτελεσματα αλλωστε τα βλεπει ο κοσμος που ειναι χωρις αποχετευση εδω και χρονια.

    αν εχετε λιγη τσιπα πανω σας καλο θα ηταν να παραιτηθειτε, και εμεις δεν σταυρωνουμε κανεναν.

    ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΤΕ
    ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ , ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    κωστης σταυροπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μαρκόπουλο έχει ΚΕΛ θα έχει μελλοντικά ΚΕΛ Παιανίας Μαρκοπούλου με χωρητικότητα 90000 κατοίκους, με πρόβλεψη 50εντιας έως 200000 κατοίκους(κλιμακωτά), το γνωρίζουμε όπως και ότι καταλήγει ο αγωγός απορροής των επεξεργασμένων υδάτων, στην θάλασσα μας στην Χαμολιά! Δεν είπα ότι η Κηφισιά, ο Βαρνάβας, τα Κιούρκα, οι Θρακομακεδόνες και ο Σαρωνικός είναι ανατολική Αττική. Γεωγραφία ξέρουμε όλοι σε αυτό το blog. Είπα για όσους δεν κατάλαβαν, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της Αττικής ακόμα και απομακρυσμένοι Δήμοι από την Ψυτάλλεια, ακόμα και Δήμοι που μετά από εμάς δήλωσαν την πρόθεση τους σύνδεσης με την Ψυτάλλεια, το πέτυχαν γιατί όχι και εμείς! Για τον Σαρωνικό και την Παλλήνη έχουν εγκριθεί οι μελέτες και έχει ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. Το Τοπικό Σπάτων ποτέ δεν πρότεινε συγκεκριμένη χωροθέτηση για το ΚΕΛ. Πριν μάθουμε για τις δυνατότητες της Ψυτάλλειας και στραφούμε στην λύση αυτή αποφασίσαμε εναλλακτική λύση χωροθέτησης και κατασκευής μέσω μελέτης και αυτό είναι το λογικό γιατί δεν είμαστε μελετητές(το Τοπικό), για να προτείνουμε χωροθέτηση. Αυτά που λέτε για « αρχικά ΚΕΛ τριτοβάθμιο στο δήμο Ραφήνας», ότι προτάθηκε από το Τοπικό Σπάτων είναι ανακρίβεια, αναρτήστε την σχετική απόφαση εάν υπάρχει, που φυσικά δεν υπάρχε,ι γιατί αυτή ήταν απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας. Πριν κατηγορήστε κάποιον διαβάστε προσεκτικά το κείμενό του όσο και να σας εκνευρίζουν αυτά που γράφει. Μην πιστεύεται ότι «ιδρώνει το αυτί μου» από ύβρεις! Στο θέμα αυτό και απειληθήκαμε και εξυβριστήκαμε!

      Ο Πρόεδρος του Τοπικού Σπάτων κος Γιαννάτος, (επειδή δεν έχει υπάρξει λύση στο θέμα τις αποχέτευσης) προχθές κατέθεσε μαζί με άλλους συμπολίτες μας, έχοντας την πλήρη στήριξη του Τοπικού, στην προκαταρτική εξέταση που διεξάγεται κατόπιν εντολής εισαγγελέα, για το θέμα της αποχέτευσης στην περιοχή μας. Η προκαταρτική διατάχθηκε μετά την μηνυτήρια αναφορά του κου Ποθουλάκη. Έχουν κατατεθεί το σύνολο των εγγράφων- αποφάσεων που αφορούν το θέμα και θα αναζητηθούν οι τυχόν ευθύνες από όλους του φορείς ΥΠΕΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟ, ΕΥΔΑΠ. Εδώ πλέον θα κληθούν όλοι σοβαρά τεκμηριωμένα, να πουν τις απόψεις τους, να ελεγχτούν για τις ενέργειες ή παραλήψεις τους. Επομένως δεν λέμε μισές αλήθειες, ειδάλλως δεν θα συμμετείχαμε σε αυτή την διαδικασία, όπως απέφυγαν να συμμετάσχουν άλλοι. Σίγουρα οι κάτοικοι της περιοχή μου έχουν μεγαλύτερη οικολογική και κοινωνική συνείδηση, από εκατοντάδες χιλιάδες άλλους, που για δεκάδες χρόνια δέχονταν μέσω του τότε δικτύου αποχέτευσης, να χύνονται ακατέργαστα τα λύματα τους στον Σαρωνικό, τον οποίο κατέστρεψαν. Έχουν την ίδια οικολογική και κοινωνική συνείδηση με τους κατοίκους της Αθήνας- Πειραιά και της υπόλοιπης Αττική,ς που χαίρονται τα προτερήματα της σύνδεσης με την Ψυτάλλεια. Έχω και εγώ το φόβο μήπως η παθητική και αρνητική στάση της παρούσας Δημοτικής αρχής, που δεν έχει πάρει καν απόφαση δημοτικού συμβουλίου για σύνδεση με την Ψυτάλλεια, μας φέρει από την πίσω πόρτα το ΚΕΛ. Η καινούργια δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές σε δύο μήνες, θα καταφέρει να δώσει την λύση!

      Διαγραφή
    2. 1. ποια καινουργια δημοτικη αρχη θα δωσει τη λυση κα
      φραγκου εσεις;

      2. Ποιες ειναι ολες αυτες οι περιοχες της περιφερειας που απολαμβανουν τη ψυταλεια θα μας τις πειτε επιτελους. Μην ειναι το θριασιο και η ελευσινα με τη μανδρα,δυο βηματα απο τη ψυταλεια, που κανανε δικο τους κελ . Τα κοροιδα.....
      3. Θα πατε να κανετε μηνυσεις σε ποιον και γιατι. Και θα πειτε στους αρμοδιους εισαγγελεις τι ; οτι εμεις θελουμε να παμε ψυταλεια και ο μεθενιτης το κοροιδο κανει δικο του κελ διπλα;
      4.Δεν βλεπεται οτι ειναι θεμα πολιτικης αποφασης που δεν τη παιρνουν γιατι τσινανε ιο δημοι της πειραικης; Δεν βλεπετε οτι με αυτα που κανετε τελικα δε θα γλιτωσουμε το κελ διπλα στο σπιτι μας.....δεν το βλεπετε;

      Κ.Π. ( ο σταυροπουλος εγυγε)

      Διαγραφή
    3. 17 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΧΙΖΩ ΒΟΡΕΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ. Η ΒΟΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΧ ΚΙΟΥΡΚΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
      ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ(ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ). ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ???
      ΠΡΟΣ ΚΠ Ή ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΥΟ!

      Διαγραφή
    4. Μην πιστεύεται ότι μπορείτε να εντάξετε στο «πλάζ του διεφθαρμένου πολιτικού» το Τοπικό Σπάτων! Η κοινωνία είναι μικρή στην περιοχή μας και μας γνωρίζει ένα- ένα! Δεν ασκήσαμε ποτέ διοίκηση από καμιά θέση! Είμαστε απλοί κάτοικοι- δημότες της περιοχής γιατροί –αγρότες, φοιτητές, άνεργοι, σε διαθεσιμότητα, από όλα! Η καταφανή ενόχληση σας για τις θέσεις μας για το ΚΕΛ σας κάνει να μπερδεύεστε! Και μην ξεχνάτε οι αποφάσεις μας για το ΚΕΛ είναι ομόφωνες και αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν των κατοίκων.

      Διαγραφή
    5. Ο Μεθενίτης και το ΚΕΛ του Δήμου του είχε γίνει πριν από το 2009 (Ωρίμανση φακέλου-μελετών και κατασκευή μετά) και αυτό γιατί η παράδοση των έργων αναβάθμισης της Ψυττάλειας για όλη την Αττική, έγινε μετά το 2009. Το ίδιο και το ΚΕΛ Κορωπίου - Παιανίας, όπου η σχεδίαση και οι 4 φάσεις ωρίμανσής του ως έργου, είχε αρχίσει πολύ πριν την ολοκλήρωση της β' και γ' Φάσης αναβάθμισης της Ψυττάλειας.

      Διαγραφή
  62. Κάποτε το είχα ξαναπεί και πέσατε όλοι να με φάτε... Η κατάσταση στη Λούτσα, έτσι θα παραμείνει και χειρότερα! Μαζί κι ο Άγιος Νικόλαος που καταστράφηκε τελευταίος. Τα αεροπλάνα θα συνεχίσουν να περνούν ακριβώς πάνω απ' τα κεφάλια μας όπως κάνουν σχεδόν όλα τα χρόνια μετά την κατασκευή του αεροδρομίου (αν εξαιρέσεις τον πρώτο χρόνο, αν θυμάμαι καλά, που ήταν και η μόνη περίοδος που σεβάστηκαν τους νόμους και τους αεροδιαδρόμους)... Τα κωλόμπαρα στις παραλίες (κυρίως στον Αγ.Νικόλαο), θα συνεχίσουν την εδώ και πάνω από δεκαετία ασυδοσία τους, να ξεκουφαίνουν νυχθημερόν τους αγανακτισμένους περίοικους χωρίς να υπολογίζουν νόμους, γειτονιά και ωράρια... Η ευρύτερη περιοχή της Λούτσας επίσης δεν παρουσιάζει ούτε δείγμα ανάπτυξης εδώ και χρόνια, είναι στην ουσία η ίδια ακριβώς "στάσιμη" πόλη από πλευράς υποδομών με την κωμόπολη που ήταν 35 χρόνια πίσω... Εκτός αν εννοούμε ανάπτυξη τα "πολιτιστικά" events με τα θλιβερά κλαρίνα της κακιάς ώρας που μας ξεσηκώνουν τις καλοκαιρινές νύχτες στα γήπεδα που έχουν μετατραπεί σε πολιτιστικές αλάνες σκυλοκουλτούρας με τη βούλα του δήμου, όπως και τα αυθαίρετα κωλόμπαρα παραδίπλα στην παραλία... Θλιβερή πόλη είναι πλέον η Λούτσα, τριτοκοσμική, με τη διαφθορά πανταχού παρούσα... Θα χρειαστούν πάνω από δέκα χρόνια για να αλλάξει κάτι, ακόμα κι αν νέα πρόσωπα με κέφι και συνείδηση βρουν το δρόμο προς τη δημοτική αρχή... Είναι τέτοια όμως η αντίσταση που θα συναντήσουν από το υπάρχον διεφθαρμένο κατεστημένο το τόσο καλά γατζωμένο στην εξουσία, που αμφιβάλω αν και τα δέκα χρόνια αρκούν... Στο μεταξύ η ηχώ και τα μπάσα από τα σκυλόμπαρα της παραλίας θα δίνουν το στίγμα του τριτοκοσμικού βόθρου που λέγεται σημερινή Λούτσα... Προσεχώς ο βόθρος θα έχει και το όνομα και την ρευστή ουσία, με την εκβολή των υποπροιόντων του ΚΕΛ στις παραλίες... Εγώ σας τα έλεγα αλλά κοντέψατε να φάτε... Δείτε επιτέλους την πραγματικότητα κατάμουτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην πιστεύεται ότι μπορείτε να εντάξετε στο «πλάζ του διεφθαρμένου πολιτικού» το Τοπικό Σπάτων! Η κοινωνία είναι μικρή στην περιοχή μας και μας γνωρίζει ένα- ένα! Δεν ασκήσαμε ποτέ διοίκηση από καμιά θέση! Είμαστε απλοί κάτοικοι- δημότες της περιοχής γιατροί –αγρότες, φοιτητές, άνεργοι, σε διαθεσιμότητα, από όλα! Η καταφανή ενόχληση σας για τις θέσεις μας για το ΚΕΛ σας κάνει να μπερδεύεται! Και μην ξεχνάτε η αποφάσεις μας για το είναι ομόφωνες και αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν των κατοίκων.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΠ/ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

      Διαγραφή
    3. Ελένη, "απλοί κάτοικοι", δημότες, τοπικοί σύμβουλοι και προπαντώς "κλειστή κοινωνία" που τα βάζει όλα κάτω από το χαλί. Γι' αυτό κανένας δεν μιλάει και δεν πίεσε ποτέ για τα μεγάλα σκάνδαλα στα Σπάτα. Βλέπε Μυκηναϊκούς, Επιχειρηματικά πάρκα, εκπτωτικό, κλπ. Για όλα τα μεγάλα σιωπή. Από αυτή τη σιωπή και τη γενικευμένη συγκάλυψη ξεκινάνε όλα.

      Διαγραφή
    4. Έχετε δίκιο αλλά μια τα blog μια η σύνδεση με την Αρτέμιδα, όμιλοι κτλ βγήκαν πολλά στο φως, ! Ο εισαγγελέας αργεί αλλά τα κακουργήματα παραγράφονται σε 15 χρόνια! Το ποτάμι δεν γυρίζει!

      Διαγραφή
  63. οσο φιλε μου ξερεις τι γινεται γυρω σου μη φοβασαι
    κανεναν.

    και τα κωλομπαρα θα σταματησουν , και τα αεροπλανα θα πανε απο
    κει που πρεπει,

    και αποχετευση θα εχεις.

    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ , ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΜΕ ΑΦΙΣΕΣ.

    αμ ξυπνησαν τα δουλικα αντωνακη....

    καλο σου βραδυ

    κωστης σταυροπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Χρήστο Καπαπίδη ,το ίδιο ακατάλαβιστικος , όπως και στα συμβούλια..το ίδιο κωλοτουμπας με ήξεις αφίξεις..Στην ουσία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ. Σε τρώει η ζήλεια γιατί το Τοπικό μεσα σε 3 χρόνια πήρε αποφάσεις που οι εσείς οι εικοσαετείς σύμβουλοι δεν είχατε ονειρευτει...!!! Πες μας μωρέ με λίγα λόγια ...ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ;;;;; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;;;Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 100ΧΛΜ. ΣΤΗΝ ΕΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΛ ;;;ΤΙ ΝΕΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΡΑΦΗΝΑ ;;; ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΚΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ειναι δυνατον να ασχολουμαστε ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ?
    Στειλτε τον στην βεντεττα,Εκει θα συννενοηθουν αφου αλλωστε ειναι ο μονος που συμφωνει μαζι τους.
    ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΛΙ COPY PASTE ,εφημεριδων ,ΚΑΙ ενος ΕΙΔΙΚΟΥ...ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ,μονον η θεια μου η Μαγδαλω δεν περασε απο τα .....ντοκουμεντα του.
    ΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ και να τον περιμαζεψουν καπου.ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΝΤΕΤΤΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΕΝΤΕΤΤΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.
    Εμειναν λιγοτερο απο δυο μηνες για τις εκλογες Εκει επικεντρωνουμε ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ του β γυρου,Δεν πρεπει γινει β γυρος.Το κελ δεν ειναι το μονο θεμα.Εχει και αλλα σοβαρα ζητηματα.Μην μας παρασυρει το καπαπιδι σε σκ...συζητηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο ΚαΠαπίδης υπογράφει τώρα σαν κωστης σταυροπουλος ; Ξέρετε τις περισσότερες φορές βάζει την γυναίκα του και γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο ΚαΠαπίδης υπογράφει τώρα σαν κωστης σταυροπουλος ; Ξέρετε τις περισσότερες φορές βάζει την γυναίκα του και γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν ξέρω τι γίνεται με το μπλόγκ. Μόλις πας να βγείς σου δέίχνει μερικές φορές ότι δεν έχει καταγραφεί η καταχώρησή σου και το κλικάρεις δεύτερη φορά. Αυτό έπαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ στο COPY PASTE ΕΠΑΝΩ , ενα ονομα,,καποιου οικονομολογου ποιος ξερει που και γιατι και τωρα παει να το μπαλωσει.
    ΤΙ ασχολειστε με τις μεταμορφωσεις ....ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛ.
    Το αν ειναι οικογενειακως ανορθογραφοι, η γραφουν μαζι τι να κανουμε δεν εχουν χρηματα να παρουν ειδικους οπως η ωραια κοιμωμενη ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ευρηκαααααααα
    ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
    Προσεξτε
    ΕΔΩ,1-2 Μαρτιου επιθεση ηλεκτρονικη με πολλα σχολια υπερ .....των υποψηφιων

    ΕΔΩ 10 -11 Μαρτιου ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    Ανατ. ΑΚΤΗ 9 -11 Μαρτιου ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕΝΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡ.
    Ανατ ΑΚΤΗ 12-13 Μαρτιου νεα αναρτηση με τον αντιστοιχο βομβαρδισμο.


    Ενδιαμεσα σχολια ....ΜΗΔΕΝ
    Αρα πληρωνονται για δυο ημερες να σχολιαζουν καποιες ωρες αμεσως μετα την αναρτηση.

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝ .ΑΚΤΗ.

    Αυτα δεν ειναι ΣΥΜΤΩΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ
    Ειναι συμβολαια επαγγελματικα.

    Αντε τωρα θα δικαιολογηθουν με σχολιο σαν εκεινο το αληστου μηνημης ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ
    Απλως φωναξαν τον ΕΙΔΙΚΟ να καθαρισει.
    Αυτος βομβαρδιζε ενα διημερο και μετα καπνος .Μετα φτου και απο την αρχη ΝΕΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ....
    Θωμα αν θελεις επιβεβαιωση Αρχισε να αναρτας τα πονηματα του επαγγελματια,αναμεταδοση απο Αν Ακτη
    θα πεσει γελιο και της αρκουδας της Λουτσας και της μαιμους και ολων των θηριων ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΠΟΛΥ.Περισσοτερο και απο το οτι ειμαι Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ,ΜΕΤΑ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΩΡΙΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ .....
    Εντελως ερασιτεχνες οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.....με τα ξενικα ονοματα που βαζουν σαν ψευδωνυμα.

    πλακα τεραστια Λουτσαικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Α. ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΣΤΟΝ 11.09

    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ . ΣΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΗ ΨΥΤΑΛΕΙΑ

    2.Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΕΛ ΚΑΘΕ 100 ΧΛΜ

    3.ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ

    4.ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ.
    ΕΧΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ


    Β. ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑ ΦΡΑΓΚΟΥ 10.17

    ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΑΒΑΣΕΙ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ
    ΟΤΙ Η ΕΥΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ (ΚΥΑ 140774/2009.) ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ ΠΑΝΕ ΨΥΤΑΛΕΙΑ.... Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ...............

    Γ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟ 4.49,

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΕ ΤΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΑΜΙΑ

    Κ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακριβειες αλλη μια φορα ανακριβειες ΚΠ. Το να υπστηριζει οτι του επεσαν καποιου τυχαια τα πρακτικα δημοτικου συμβουλιου στα χερια ειναι γελιο πιστευει οτι απευθυνεται σε ηλιθιους. Εχω γνωστο στα Κιουρκα και πραγματικα ειναι στον προγραμματισμο για Ψυταλλεια τουλαχιστον αυτο τους εχουν ανακοινωση. Ο Σγουρος που δεν εφτιαξε ουτε ενα εργο στην περιοχη μας ουτε καν το γκρεμισμενο γεφυρι. Συμφωνεις με τον συγκεκριμενο συμβουλο τοσο μα τοσο ακομα και στον τροπο γραφης συνταξης που ολοι πιστευουμε οτι εισαι το ιδιο ατομο. Δεν πειραζει οσο και να γυρναει αυτος και τα ''κουκια τουυ'' δεν το θελει κανεις γιατι θα φορτωθει το ΝΑΙ στο ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι που εχει πει!

      Διαγραφή
  72. XΡΗΣΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΗ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ..!!!! ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ.....ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΤΡΙΟ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.!!! ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΕΛΑΚΗ .....ΑΡΑ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
    Απο τρελλο και απο μικρο παιδι μαθαινεις την αληθεια.Αυτος ειναι ο μονος λογος που παρακολουθω τις μεταμορφωσεις του ΟΒΙΔΙΟΥ......
    Οχι βεβαια τα copy paste...ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ .ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    Εξ αλλου εχουμε και τον συμβουλο επικοινωνιας με τα διημερα συμβολαια...που θα Ξναχτυπησει αραγε με νεο ΠΟΝΗΜΑ?

    οψομεθα.....ες Φιλιππους της Λουτσας,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΙ ,ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.Εκει στοχευουν ολοι με το ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑΧΑΜΟΥ.
    Αυτο που δεν υπολογιζουν ειναι οτι οι Λουτσιωτες ειναι κατακαμμενοι απο τους διαπλεκομενους,τους στραβους που δεν βλεπουν καταπατησεις ,τους κουφους που δεν ακουνε τα σκυλομαγαζα και τους ανευ ΟΣΦΡΗΣΗΣ που δεν μυριζουν την βρωμα.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΑΠΗΔΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ταμίας είναι και ο ΚαΠαπίδης σε ένα σύλλογο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Βρε ΚαΠαπίδι, Χρήστο, ποιός μίλησε εδώ μέσα για εναλλακτική Ραφήνας; Ονόμασέ τον να τον κραμάσουμε. Πάλι ανακρίβειες και μπούρδες λέγεις. Στην προηγούμενη ανάρτηση, που λένε ότι συμφωνούν κατά σύμπτωση.... με τον σύμβουλο που βρήκαν κατά σύμπτωση... τα πρακτικά,φαίνεται ότι επί τέλους και η γυναίκα του ΚαΠαπίδι συμφωνεί με τον σύζυγό της, γιατί μέχρι τώρα μπερδευόντουσαν και μεταξύ τους.΄Αντε να ησυχάσουμε από αυτούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ
    Γιατι να μην ψηφισουμε τσαντηλες απο τον πρωτο γυρο?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΤΕΛΑΚΗ ?
    Δεν εχει κατευθειαν δρομο ?Εξηγησε μου βρε Καπαπιδι ....στον πρωτο γυρο που στην ευχη ειναι αυτος που συμφωνει μαζι σου να τον ψηφισουμε?Μην με στειλεις μονο στην ωραια κοιμωμενη εκει ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ.Ελα μην το κλωθογυριζεις αλλο, γιατι ζαλιζεσαι και ζαλιζεις και τους μπλογκιτες.
    ριξτο το ρημαδι να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας