ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ... ΘΕΜΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ 2 ΕΤΩΝ... ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΕΥΡΏ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ     κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 14 Απριλίου 2014, ημέρα M.Δευτέρα και ώρα 08:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1.Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων οικονομικού έτους 2014.
2.Λήψη απόφασης περί καθορισμού τελών ύδρευσης έτους 2012 (αρ.απόφ.Ο.Ε.172/2014).
3.Λήψη απόφασης περί καθορισμού τελών ύδρευσης έτους 2013 (αρ.απόφ.Ο.Ε.173/2014).

4.Λήψη απόφασης περί έγκρισης λόγω του ύψους της αποζημίωσης για τις ιδιοκτησίες με κ.α.κ.0104007, 0104011, 0102015, 0101030 στην περιοχή των Μυκηναϊκών Τάφων (αρ.απόφ. Ο.Ε.171/2014).
5.Λήψη απόφασης περί έγκρισης λόγω του ύψους της αποζημίωσης από ρυμοτόμηση για την ιδιοκτησία (κας Διαγγελάκη Σούντρη Αναστασίας) με κ.α.κ.0101012, στο Επιχειρηματικό Πάρκο «Γυαλού – Αγ. Δημήτριος – Πύργος» (αρ.απόφ.Ο.Ε.177/2014).
6.Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποζημίωσης επικείμενων λόγω του ύψους του ποσού για την ιδιοκτησία του Κων/νου Τούντα του Νικολάου με κ.α.κ.0101001, στο Επιχειρηματικό Πάρκο Γυαλού – Αγ. Δημήτριος – Πύργο (αρ.απόφ.Ο.Ε.181/2014).
7.Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποζημίωσης επικείμενων λόγω του ύψους του ποσού στις ιδιοκτησίες με κ.α.κ.0106073, 0113041, 0107015 (του κ.Κατσίκη Παναγιώτη του Ισιδώρου) στο επιχειρηματικό πάρκο «Πέτρα Γυαλού – Βούλα – Προκαλήσι» (αρ.απόφ.Ο.Ε.103/2014).
8.Λήψη απόφασης περί έγκρισης απολογισμού οικονομικού έτους 2013 Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» (αρ.αποφ.Ν.Π.Δ.Δ.31/2014).
9.Λήψη απόφασης περί κατανομής ποσού 33.028,83€ από 2η ΚΑΠ έτους 2014 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών κλπ. αναγκών των σχολείων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης του Δήμου.
10.Λήψη απόφασης περί κατανομής ποσού 4.224,00€ από επιχορήγηση KAΠ για την υλοποίηση Προγράμματος εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου κατά το έτος 2014 για το 1ο εξάμηνο.
11.Λήψη απόφασης για την εκτέλεση του έργου "Κατασκευή Υδραυλικών Έργων Απορροής Ομβρίων στις περιοχές Γήπεδο - Βαρυκό", Δ.Ε Σπάτων.
12.Λήψη απόφασης περί αποδοχής και κατανομής ποσού 39.041,35€ για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας (ΣΑΤΑ – Πολιτική Προστασία έτους 2011).
13.Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής για τη διεξαγωγή δημοπρασιών.
14.Λήψη απόφασης περί έγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κυλικείου εντός του Δημοτικού Γυμναστηρίου Σπάτων, επ’ ονόματι κ. Σωτηριάδη Αθανασίου του Μιχαήλ.
15.Λήψη απόφασης παράτασης χρονικής διάρκειας της υπ’αριθμ.49692/19-12-2013 Σύμβασης ανάθεσης υπηρεσίας.
16.Λήψη απόφασης έγκρισης της προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2014.
17.Λήψη απόφασης περί ανάθεσης υπηρεσιών Ναυαγοσωστών έτους 2014.
18.Λήψη απόφασης περί ανάθεσης υπηρεσιών καθαρισμού παραλίας έτους 2014.
19.Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών και προσαυξήσεων από χρηματικούς καταλόγους κλήσεων Κ.Ο.Κ. αλλά και τελών καθαριότητας χωρίς ρεύμα (Μαρκάκης Στυλιανός).
20.Λήψη απόφασης περί διαγραφής προσαυξήσεων οφειλών από χρηματικούς καταλόγους για τον οφειλέτη κ. ΠΑΛΑΣΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
21Λήψη απόφασης για μείωση τελών παρατάσεων 2012 και 2013 καθώς και των τελών εκταφής, που αφορούν τη θανούσα ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ λόγω αναπηρίας 67 % σύμφωνα με το άρθρο 202 του Κ.Δ.Κ.
22.Λήψη απόφασης για απαλλαγή από τα τέλη τριετούς ταφής και παρατάσεων της θανούσης ΜΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ λόγω ανεργίας και απορίας σύμφωνα με το άρθρο 202 του Κ.Δ.Κ.
23.Λήψη απόφασης για απαλλαγή από τα τέλη τριετούς ταφής και παρατάσεων της θανούσης ΝΙΑΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ καθώς και απαλλαγή από τα τέλη της εκταφής της θανούσης ΝΙΑΡΑΚΗ ΑΛΙΚΗΣ λόγω ανεργίας σύμφωνα με το άρθρο 202 του Κ.Δ.Κ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

28 σχόλια:

  1. Το 1 Ακομα δεν προλαβε να στεγνωσει το μελανι του προυπολογισμου,αυτου που πανηγυριζαν με δελτιο τυπου και αρχισαν οι ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ....να μην βγαινει ακρη, ουτε να μπορει να παρακολουθηθει....
    Θεμα 2 και 3 της παλαβης με τις παρανομες αυξησεις νερου....Ευτυχως ...το πουλησα.....
    ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ...ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2013 .ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ......ΘΕΜΑ 8 .Αμ δεεεεεεε......Τα αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ακουμπάς τον κο Λεδάκη και τους κολλητούς του! τα ξέρουν ΟΛΑ, τα κάνουν ΟΛΑ, και δεν ξέρουν και τι τους γίνεται ! Η ανάπτυξη ΞΕΚΙΝΗΣΕ από το ΛΙΜΑΝΙ ! ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΕΝ, έργα δεν μπορούν να γίνουν ΑΛΛΑ σκορπάει ο Λεδάκης και η παρέα του λεφτά σε pillar διανομής-πληρωμής ρεύματος-νερού! ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΛΙΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ! ξεμπροστιάστε τους!

      Διαγραφή
    2. Επίσης να μας απαντήσει ο κύριος αυτός, ποιός επικεφαλής οργανισμού του Δήμου επέβλεπε επί τόπου την εγκατάσταση της δημοτικής εξέδρας των παρελάσεων στην καφετέρια της καταπάτησης και της παρανομίας, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

      Επίσης ποιός επικεφαλής οργανισμού του Δήμου υπέγραφε αφειδώς άδειες για μουσικές εκδηλώσεις στο παράνομο γήπεδο στη Β1 περιοχή του Αγίου Νικολάου, λες και ήταν το χωράφι του παππού του.

      Διαγραφή
    3. Οπου και να χτυπησεις πεφτεις σε φλεβα.....μετα μου λετε τι εχω με το κατσαλιρεικο ?
      ααααα εκεινα τα ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ τι εγιναν?Δοθηκαν ,για να ησυχασω βρε παιδι μου, μην με βρουν οι εκλογες με χρεος....

      Διαγραφή
  2. Θα πληρώσουν ελάχιστα γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ισχύσει το παλιό τιμολόγιο που είναι τουλάχιστον 50% μικρότερο και να συμψηφιστούν τα παράνομα εισπραχθέντα του 2012.ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν δε ντρέπονται .....αίσχος!!! Να πάνε να τα πάρουνε από το Μακ αρθουρ....δε πληρώνω τίποτα . Μεγάλη εβδομάδα ΔΣ...έρχονται εκλογές δε πειράζει ...ας ξυπνήσει ο κόσμος και να μιλήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να δείτε που ο Κασίμης στα καυτά θέματα θα το παίζει προστάτης του Δημάρχου ενάντια στον Γκινοσάτη, έχοντας την άνεση που ο ίδιος δεν κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος, παρά τις επίμονες ανακοινώσεις του, που κατάντησαν τραγέλαφο. Ξεφτιλίστηκε και δεν το κατάλαβε. Αναμενόμενη πορεία ενός πολιτικά αναξιόπιστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ
    Ολοι οι ΠΑΛΙΟΙ Παιζουν το χαρτι Κατσαλιρος?
    ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ.......για οσους ακομα ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΥΠΝΟ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ......και ονειρευονται ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.....ΚΟΥΤΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ,εδω και εκει ως ετυχε.....
    Βρε τι πλακα εχουν τα τοπικα.....εκει που ολοι ξερουν ολους,ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ φαινεται αναγλυφα.....
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
    ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Ο Νιονιος το εγραψε....
    Εκδοχη δικη μου
    ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ .. ΠΑΡΑΚΑΛΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι παλιοι παιζουν κατσαλιρο
    και οι νεοι παιζουν 50λ το νερακι και ενα ευρω τη τυροπιτα.

    ο συνηγορος του καταναλωτη απεναντι στο συνηγορο του πολιτη

    καλο μου ακουγεται.

    Α ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ......

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κατσαλιρος συνηγορος του πολιτη ..αλλο,ΑΝΕΚΔΟΤΟΙ ΠΑΛΙ.
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Τα δεδομενα των μπαταχτσηδων....,τα ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ,ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΟΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ,.,κλπ κλπ κλπ....κατα τα ασυναρτητα κινηματα...των .ακαταλογιστων οπαδων..... ΕΙΧΑΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ; ΑΝΕΚΔΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ!!! (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ.....

    ΝΑΙ ΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΟΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ!!!!!( ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ).....

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ....

    ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ...

    ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ,ΚΟΚ.....ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς καπαπιδιον ...
      1 ΔΕΝ ειμαι ουτε δημοσιογραφαρα ουτε δημοσιογραφισκος
      2 ΔΕΝ ειμαι δημοσιογραφος,αυτοι δεν ξερουν να γραφουν
      3 Αν εχεις νεα για τον κατσαλιρο, ριχτα γιατι ο θωμας περιμενει του Θωμα......
      4 Καλο πασχα ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ...τοτε τους σφαζουν...
      5 Κανεις ποτε δεν εσωσε, οποιον δεν θελει να σωθει,και ψαχνει αλλους να τον σωσουν,απο τον εαυτο του.
      6 Αυτον τον αλλο, τον λενε ΨΥΧΙΑΤΡΟ στην πιατσα.,αλλα και παλι ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
      7 Θαυματα κανει μονον ο κατσαλιρος και μπορω να σου πω τουλαχιστον δυο.Εξαφανισε τους αμμολοφους ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΧΑΘΗΚΕ . και ως δια θαυματος βρεθηκε σε καφετερια.
      ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ, εισαι εσυ και οι οπαδοι του και το μικροτερο ειμαι εγω που σε αναχομαι ακομα ,αλλα ειπα να ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΡΑΞΗ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..... Εφετος δεν ταξιδευω ..γιατι ...φυλαω τα σκυλια ολων ,οποτε εχω συνηθισει σε φωνες ανευ λογου...Τα εξυπνα σκυλια δεν γαυγιζουν ...ΠΑΡΑΦΥΛΑΝΕ.....αν τα δεις θα καταλαβεις ποια ειναι ρατσας και ποια προερχονται απο αδεσποτα...απο την αντιδραση τους.Πολυ χρησιμο να παρατηρεις τα ζωα.Μαθαινεις τους ανθρωπους.
      Αντε να ακουσεις ΚΑΙ ΤΑ 12 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ.Μην τα παρεις ομως για γεγονοτα ,η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ειναι ενα σχημα λογου,για να μεταφερεις ενα νοημα ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ.
      Αναρωτιεμαι αν καταλαβαινεις καν τι σου λεω .....απλα λοιπον.Η παραβολη δεν ειναι γεγονος.....ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.που περιγραφεται σαν γεγονος για να ειναι δια της ταυτησεως ΚΑΤΑΛΗΠΤΗ.Μην ξεχνας οτι τοτε οι ανθρωποι δεν ηξεραν ουτε να διαβαζουν ουτε να γραφουν.Μερικοι σημερα ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι διαβαζουν και γραφουν ,ομως, Ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ ,ειναι ανω του 20% ,ομω ς ολοι ψηφιζουν.Αυτο ειναι αν το θες το μαθημα της δημοκρατιας.Παθαινεις και η μαθαινεις η ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.. εξαρταται απο το μυαλο που κουμανταρεις.

      Διαγραφή
    2. Για το κέντρο διασκέδασης πάνω στην Αρτέμιδος, που βαράει νυχθημερόν, δεν έμαθες τίποτα Κ.Π.; Άκου τα κέντρα συμμορφώθηκαν!!! Αντίθετα, πολλαπλασιάστηκαν! Τί ότι μάζεψαν ξαπλώστρες, μου τσαμπουνάς; Εδώ αποψιλώθηκε όλη η παραλία και έχει μετατραπεί σε παράνομα γήπεδα παντός είδους, σε πάρκινγκ και σε φουλ καταπάτηση! Απορώ, πώς δεν αισχύνονται και κυκλοφορούν έξω δημαρχαίοι και αντιδημαρχαίοι!!!

      Διαγραφή
    3. AAAAA η Λιτσα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΛΟΥΤΣΑΙΚΟΣ ΚΑΠΑΠΙΔΙΚΟΣ....

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑ

      ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ?

      ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ.

      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?

      ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ?
      ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΔΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ.

      ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο Δ ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

      ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ.

      ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
      ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ.

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Η ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,
      ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΦΘΑΡΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.

      ΧΑΙΡΕ ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΕ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. ΥΓ.
      ΣΟΡΥ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ .....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  9. ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ μην ανησυχειτε.....Εχουν συμορφωθει τα τα σκυλαδικα....Τα συμορφωσε ο κατσαλιρος ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ,Καντε το SAVE ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ .....ιδιαιτερα το βραδυ των εκλογων
    EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΚΙΜ ΣΟΥΓΚ....
    εσυ μας οδηγεις στον Τερλεγκα ΣΟΥΓΚ ...
    Ντελαλη να βγαλετε να το ντελαλησει στα περατα του Αγιονικολα....να βγαλουν τις ωτοασπιδες και να ζητωκραυγασουν τον μεγαλο μας αφεντη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να θυμηθώ ότι είσαι ΜΠΟΥΦΟΣ και θυμάσαι τον Τερλέγκα.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΣ....ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ.....ΛΙΤΣΑΡΑ ΟΠΩΣ ΛΟΥΤΣΑΡΑ....

      Διαγραφή
  10. Οσο πλησιαζει το πανηγυρι τοσο ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ, η ιδεα μου ειναι?Βγαλανε το ψηφοδελτιο η ακομα μαγειρευουν και βαφουν τα κλουβια αυγα με κοκκινο προοδευτικο χρωμα?Πες τε καμμια ειδηση γιατι ο Θωμας παει για βρουβες για την Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και τον επιταφιο θρηνο μου φαινεται....ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΙΔΕΣ.ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ .Οτι τακτοποιησαν τακτοποιησαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΗΝΩ1Χ-34Π

    Tα νερά τα ξεχασμένα και ακυρωμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aπίστευτο δελτίο τύπου με τα νέα τιμολόγια που αντκατέστησαν τα ακυρωμένα από το Συμβούλιο Επικρατείας.Ισχυρίζονται ότι με ενέργειες Δημάρχου κλπ μειώθηκαν οι αθεόφοβοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΗΝΩ1Χ-5ΞΑ

    Άλλα περίεργα κατασχετήρια ΕΥΔΑΠ για τα οποία δεν πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες.Άλλα λεφτά σε δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα που τελειωσε το ντελαλισμα της περιουσιας του δημου.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ,η τεως συμβουλος τεως συνεργατης και νυν υποψηφια?ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ....απο τις αφασιες?του δημου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ....

    ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝΕ ΠΑΤΑ ΠΑΤΑ ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ
    ΠΟΥ ΦΕΡΝΕ ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΜΟΣΧΟΜΥΡΟΔΑΤΑ

    ΠΑΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΜΕ , ΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...

    ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ.....

    Κ.Π. ΑΠ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ, Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΟΒΟΛΙΣΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα κατασχετηρια στον Δημο τα κρυβουν για μετα ΤΟ ΠΑΣΧΑ?Τι θα τους κατασχεσουν ΤΕΛΙΚΑ?
    ΓΙΑ ΡΩΤΑΤΕ .....ΤΙ ΔΩΡΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντε λάλησε ..παιδες το τεκνο ....του κατσαλιρου και ντελαλιζει τσαμπα........
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ σου το σφυριξε κλεφτικα?
    Δεν θα βγαλετε ΝΤΕΛΑΛΗ ,για τον νεο ΑΘΛΟ?
    ΝΤΙΡΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ?Αν αρχισατε απο τωρα τι θα κατεβασετε με την προβατινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας