ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Εικόνες από το λιμάνι Αρτέμιδος...



73 σχόλια:

  1. Και που να πατε απο την εξω μερια.....οτι φερνει απο απεναντι εκει για πανω απο χρονο.Μαρινα σκουπιδαριου κατσαλιρεικου....,μετα μου λενε τι εχω μαζι του και με τους υπαλληλεους...δεν μου αρεσει η βρωμα παιδες ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ .Η πασης φυσεως βρωμα.Απο την εκλογοβρωμα μεχρι την βρωμοενοικιαση,ΟΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο το λιμάνι ....όλη η Λούτσα και τα Σπάτα έγιναν τώρα ....όλοι οι τουριστες που πάνε για παραλία ή στο εκπτωτικό , νομίζουν οτι είναι στην Αφρική ...ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλαμε για ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΝ 21 0 ΑΙΩΝΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ......Αν γινει πανευρωπαικος διαγωνισμος βρωμας, θα ερθουμε μακραν πρωτοι...και με τους περισσοτερους υπαλληλους καθαριοτητας καπου 180 αν θυμαμαι καλα,και με αναθεσεις σε εξωτερικους....ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.....
    ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ.Η ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ,Τα οχηματα ,τα ανταλλακτικα,ολα στα ΥΨΗ.ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν αναλάβει τον Δήμο μη Σπαταναίος μη περιμένετε προκοπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και τα ρατσιστικάα! Προτείνω εξέταση αίματος ώστε να είμαστε σίγουροι για την καταγωγή του καθένα! Απαιτούμε καθαρόαιμους!

      Διαγραφή
    2. Φράου Χελγκα Είμαι Σπαταναίος γέννημα- θρέμα με γκρίζα μαλλιά και λυπάμαι που η πόλη μου είναι από τις τελευταίες σε όλα αν και δίπλα στην πρωτεύουσα. Μια ζωή τα Σπάτα κυβερνούνται από τα...σόγια. (Είναι ο πληθυντικός της λέξης "σόι"). Κάντε την υπέρβαση και δεν θα χάσετε.
      Φ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε συμπατριώτη, μια ζωή τα Σπάτα δεν τα κυβερνάνε τα σόγια, αλλά οι προκαταλήψεις και ο στείρος συντηρητισμός. Μια ζωή υπήρχαν οι αξιόλογοι που δίνανε μάχες αλλά αντιμετωπίσανε τοίχο, αφού έδιναν γραμμή οι βουλευτές και το σόι τους. Όσο για τη Λούτσα, εκεί βασίλευαν οι αγύρτες, αφού ειδικά η παραλία με τα αίσχη των παρανόμων, είναι η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά για μερικούς δημαρχεύοντες...
      Καιρός να ξεκαθαρίσει το τοπίο...

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ,πρεπει να μαυρισθουν τα λαμογια ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ.
      Να αφησουν ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,και να δηλωσουν ολοι οι υποψηφιοι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ.
      Μεχρι τοτε εγω θεωρω οτι η ΣΙΩΠΗ των αμνων ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ιδια για να τα χαφτουν τα γιδια.
      ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ οτι δεν δουλευουν για τα ιδιο σχημα.......με ταχαμου διαφορετικες υποψηφιοτητες.
      Ειμαι πολυ καχυποπτος και ξερω απο εκλογομαγειρεματα. .επενδεδυμενα με μανδυα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΡΑΣ.για πολωση.....

      Διαγραφή
  5. Εκλογες Θωμα.....ξυπνα...
    οσο για το ΑΞΙΩΜΑ του ....7 44
    εεεε τα αξιωματα δεν αποδεικνυονται....
    Το θεωρημα του ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ παντως ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δήμαρχοι στην Αρτέμιδα μέχρι τώρα από πού ήταν ;;;;;;Σίγουρα , όχι από τα Σπάτα.....΄Οταν τα επιχειρήματα είναι φτωχά , πάμε πίσω ....! Από φρέσκα μυαλά πάσχουμε , κι ας είναι από την Κολοπετινίτσα.!!! Το θέμα είναι ποιοί σύμβουλοι θα βγουν . Ο Δήμαρχος μόνος του δεν στέκεται . Οι σύμβουλοι διαμορφώνουν και υλοποιούν την πολιτική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ κυριως Συμβουλους,απο αυτους ,πιθανους αντι δημαρχους...ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ.
    Αυτοι σερνουν το καρο.Αυτοι θαβουν η ανεβαζουν ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.Μην αποπροσανατολιζεστε με ΦΙΓΟΥΡΕΣ....σταναναιος ,ωραιος ,κλπ κλπ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.Αυτο ειναι το κριτηριο επιλογης.Αν τους δω σετε πολλους ψηφους τους δινετε ΔΥΝΑΜΗ και απεναντι στον δημαρχο.Δεν το καταλαβαινετε?ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ........και εκλογικαντικα τερτιπια..για ΑΦΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο ανωτερω πλαισιο γιατι δεν αναρτατε βιογραφικα για ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?
    Οχι δηλωσεις ουτε ονειρωξεις,ουτε φωτο σοπ ,ουτε ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
    ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ?
    Οποιος δεν παρουσιαζει ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ,και ζηταει ψηφο ,αλλα μας φλομωνει με σχεδια ΕΠΙ Χαρτου ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ .....τον μαυριζουμε παιδες....ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΣΚΕΙ.
    Εσεις εχετε το μαχαιρι....ΚΟΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ήρθε η ανάπτυξη! έργα βλέπω ! έργα σε έναν χώρο παράνομο... ΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑ! χωρίς τεχνικές μελέτες, ξοδεύουμε χρήματα των δημοτών κατά βούληση, του ΕΝΟΣ ! κάδος σκουπιδιών αντί για σήμανση... ΟΥΓΚΑΝΤΑ ! σωλήνες ύδρευσης στον αέρα... επιφανειακά, για να κοπούν, χαλάσουν, καταστραφούν σε 1-2 χρόνια και μετά φτου και από την αρχή ! ΝΕΑ ΕΡΓΑ ! πάλι υλικά ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή ιστοσελίδα,
    Βλέπω ασχολείστε ενδελεχώς με χίλια δυο προβλήματα της περιοχής εκτός από την υπέρτατη αυθαιρεσία των μπαρ της παραλίας! Σίγουρα γνωρίζεται για την κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Νικόλαο Αρτέμιδος. Για βγάλτε φωτογραφίες από την παραλία εκεί, για δείξτε τις ξαπλώστρες και τα τραπεζάκια που το καλοκαίρι δε αφήνουν χώρο να περάσει κανείς. Καταπατούν όλη την παραλία του Αγίου Νικολάου έως εκεί που σκάει το κύμα. Το κορυφαίο όμως πρόβλημα της παραλιακής περιοχής του Αγίου Νικολάου είναι η αφόρητη ηχορύπανση από αυτά τα μπαρ. Τα μπαρ βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, μέσα στην κατοικημένη περιοχή, κολλητά υπάρχουν σπίτια και γύρω γύρω ειδικά τα καλοκαίρια, παραθερίζουν εκατοντάδες άνθρωποι με τις οικογένειές τους που υποφέρουν μέρα νύχτα από την αφόρητη ηχορύπανση. Οι υπεύθυνοι αυτών των μπαρ, έχουν εγκαταστήσει ηχεία έξω στον προαύλιο χώρο και παίζουν μουσική με εκκωφαντικές εντάσεις, από το μεσημέρι ως τα ξημερώματα, χωρίς να υπολογίζουν ούτε ώρες κοινής ησυχίας, ούτε ότι βρίσκονται δίπλα δίπλα σπίτια με οικογένειες ούτε τίποτα! Μάλιστα αυτή η κατάσταση κρατάει εδώ και χρόνια (πάνω από δέκα χρόνια)! Έχω την πεποίθηση πλέον ότι αυτό το αίσχος είναι γνωστό με κάθε λεπτομέρεια σε δημάρχους και δημοτικά συμβούλια, αλλά όλοι σιωπούν ένοχα συγκαλύπτοντας το αίσχος αυτό για τους δικούς τους λόγους ο καθένας... Οι περίοικοι, είναι πλέον τόσο αγανακτισμένοι και αηδιασμένοι από την προκλητική απραξία των δημοτικών αρχών, που δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα άλλο από τους υποψήφιους δημάρχους αν δεν λυθεί πρώτα απ' όλα το πρόβλημα αυτό της ηχορύπανσης! Όλοι οι ψήφοι περνούν από το πρόβλημα της ηχορύπανσης! Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους όσοι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών και ας πάρουν τις αποφάσεις τους. Επιτέλους κάποιος πρέπει να σκεφτεί κι εμάς που υποφέρουμε τα καλοκαίρια στον Άγιο Νικόλαο από την ηχορύπανση και τις διαπασών αυτών των μπαρ της παραλίας! Σας παρακαλώ πολύ αγαπητή ιστοσελίδα, τώρα παραμονές εκλογών να προβάλετε με έμφαση αυτό το θέμα! Θεωρώ ότι είναι από τα σοβαρότερα ζητήματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας, όχι μόνο στον Άγιο Νικόλαο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αρτέμιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε. Να συμπληρώσω, ότι:

      Το πρόβλημα της ηχορύπανσης υπάρχει και προς Βραυρώνα και στο κέντρο. Μάλιστα "ξεφύτρωσε" άλλο ένα πάνω στη Λεωφόρο Αρτέμιδος που βαράει από το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί και έχει διαλύσει μερικά τετράγωνα! Ξεκίνησε ως τάχα κυριλέ καφέ και τώρα είναι κέντρο διασκεδάσεως!

      Να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στη γειτονιά μας, αλλά απαιτείται μαζική κινητοποίηση, αλληλεγγύη και να ειδοποιούμεθα μεταξύ μας "αποτελεσματικά".

      Η ηχορύπανση (ιδιαίτερα στα παραλιακά) πάει πακέτο με αυθαίρετα κτίσματα και κατασκευές, καταπάτηση δημόσιου χώρου και οχετούς στη θάλασσα. Πρέπει να είμαστε άτεγκτοι και να καταγγέλλουμε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και κυρίως να απαιτούμε να μην δίδεται άδεια σε τέτοιες περιπτώσεις ή να ανακαλείται αμέσως.

      Να δώσουμε να καταλάβει όλη η πόλη, τί σημαίνει καθαρή θάλασσα και παραλία, ότι αφορά όλους και όχι μόνο αυτούς που είναι κοντά. Να ενημερώσουμε για τα αίσχη (νονοί, διακίνηση, αστυνομικό δελτίο, λύματα στην θάλασσα, βόθροι μέσα στην αμμουδιά και παρανομία. Πολύ παρανομία. Μόνο παρανομία, τελικά.)

      Επιτέλους, να μη συμμετέχουνε σε ψηφοδέλτια "ύποπτων". Γιατί συμβαίνει και αυτό. Δεν είναι δυνατόν π.χ. ένας αγωνιστής κατά της ηχορύπανσης (σίγουρα άθελά του) να στηρίζει κάποιον που αποδεδειγμένα είναι "φιλικός" με τη νύχτα...

      Παράλληλα με τις κατα νόμον ενέργειες, χρειάζεται στοιχειώδης κινητοποίηση. Να συγκεντρωθούμε 500, 1000 στο γραφείο Δημάρχου, στα συμβούλια. Πιστέψτε με κανένας δε θα τολμούσε να "περνάει" παρανομίες. Ας το παραδεχτούμε, σ' αυτόν τον τομέα υστερούμε και, όπως θα έχετε δει, οι αντίπαλοι της εξαχρείωσης το επικαλούνται συχνά. Ας ξεβολευτούμε λιγάκι λοιπόν.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ 1 56 οτι κανενας υποψηφιος δεν μιλαει για τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,αποτελεσμα των οποιων ειναι η ηχορυπανση, αλλα και η πασης φυσεως ρυπανση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ.?Μονον ο Πουοθλακης εθεσε θεμα καταπατησεω και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ εν οψει εκλογων..Ο συλλογος Αγ Νικολαου ,λαλιστατος προ εκλογων ,αφου εξηντλησε τα μνημονια με τον τσαλαπετεινο και περασε το καλοκαιρι με ΔΙΑΔΟΥΛΕΥΣΗ τωρα που ειναι ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ?ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΙΔΕΣ.Μετα θα γκρινιαζετε ασκοπως αφου ουτε ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
    3. AAAA ειδα και νεα μαγαζια.....Να τα χαιρεσθε...
      ΚΡΑΤΑ ΚΑΥΜΕΝΟ ΔΙΧΤΥ .....ΣΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΑ ΣΚΛΥΛΟΡΟΚΑΔΙΚΑ......
      Κανεις κουβεντα ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΠΟΥ Σκεπαζει ολη την παραλιακη ζωνη.Μονο το καλοκαιρι φωνη και στις εκλογες μουγκα......
      ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΑΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ....ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.....ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ...ΚΟΤΕΣ......
      ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ που δεν τρωει πιτουρα....ανακατεψτε τα και μετα φατε τα και μην ζητατε ΤΙΠΟΤΑ απο τους υποψηφιους......
      Δεν θελω να πιστεψω οτι τσαμπα χτυπαω τα πληκτρα εδω μεσα.Το μπλογκ ΣΙΓΗ .,οι Αγιονικολιτες ΣΙΓΗ .οι συλλογοι ομοσπονδοι και μη ΣΙΩΠΗ....
      ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΣΑΝΕ?
      Εσκασαν απο την πολλη μουγκα..κρατωντας τις ανασες τους.....
      Αντε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ..ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ.......

      Διαγραφή
  11. περιμενε και ερχεται και η ηχορυπανση!!!

    καημενε μου ειπαμε αντιπολιτευση σε σπονσορες δε κανουμε.....

    αντιπολιτευση κανουμε εκει που μας παιρνει μονο. Για παραδειγμα στο αποχετευτικο.

    περιμενε εσυ απο δαυτους να σου κλεισουν τα σκυλαδικα που ηχορυπαινουν. ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ.....

    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ. ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.....

    ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ .

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΙΔΕΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ 9.36.......ΜΑΚΡΙΑ.....



    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ; ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ! ΟΛΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΧΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΟΛΑ!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

      ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ........

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    3. Και βέβαια να κλείσουν όλα αυτά. Να ανοίξουν μαγαζιά σοβαροί και έντιμοι και όχι τα χαμένα κορμιά.

      Διαγραφή
    4. ετσι μπραβο σοβαροι και εντιμοι, γιατι καποιοι εδω μεσα τα βαζουν
      ολα στο ιδιο τσουβαλι.

      Τωρα να μας πεις το ολα στο ιδιο τσουβαλι πουλαει, το ολα στο ιδιο τσουβαλι σε
      βγαζει δημαρχο.......

      ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ .....

      ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΝ
      ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΑΝΛΟΥΤΣΑΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    5. Καλα δεν ντρεπεσαι να πολιτευεσαι και να μην ξερεις αν ηχορυπαινουν; Για πες μια εξαίρεση να δουμε και μεις ποιος ειναι αυτός που ταχα τον βαζουνε στο ίδιο τσουβαλι... Το θεμα ειναι οτι γεμισαμε κουφιοκεφαλακηδες σαν και του λογου σου που παριστανουν τους σωτηρες...Τι ασχολουμεθα

      Διαγραφή
    6. To μονο που τον ετσουξε ειναι να σχολιασει το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
      Αυτο γιατι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ πλακωσαν σαν υποψηφιοι και σχολιαστες στο μπλογκ.
      Γιατι το βιογραφικο, θα εχει ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ .Αγραμματοι με βουλα ,ΓΡΑΜΜΑΤΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ τα μπλογκς και την ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ...ΟΜΕΡΤΑΣ με τις φαμίλιες τους.
      εεεε δεν θα σας περασει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
      Εχουμε ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ με ανθρωπους που ξερουν και να διαβαζουν και να σκεπτονται και να γραφουν .
      ΟΘΕΝ
      ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ....ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
      Χυδαιολαμογιοψευτο κοταδες,εναντιον μας ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΥΟ.Εγω το παιζω σιγουρα δυο και αρχιζουν να το καταλαβαινουν και αυτοι οι ιδιοι.Απλα δεν θελουν να φανει σαν ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ... που ερχεται .....ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ...οτι τιποτα δεν θα γινει ....
      ΕΕΕΕαφου δεν θα γινει τιποτα με την αλλαγη προσωπων, γιατι να μην δοκιμασουμε το νεο φαγητο και να φαμε ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ?
      Αστειοι γινατε,εντελως για γελια .......ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ...
      Δεν φταιει ο κατσαλιρος φταιει ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.......Και των αριστεροστροφων καπαπιδιων της.......

      Διαγραφή
  12. Θωμά για το λιμάνι της Ραφήνας μας λες, ή του Λαυρίου ή του Πειραιά;
    Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο, πρώην Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο !
    Τρελή προσπάθεια να αλλάξει η υπόσταση του σε μαρίνα, αλιευτικό καταφύγιο, λιμάνι κτλ κτλ...
    Για να δούμε την εξέλιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολα τα ειχε η Μαριορη σκουφια μαργαριταρενια....
    Αυτο ειναι το μεγα ΘΕΜΑ ,ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ .
    Αλλα λογια να αγαπιομαστε ....Ποιες εκλογες?Εδω εχουμε σοβαροτερα θεματα .Θα γινει η δεν θα γινει η Λουτσα ΚΑΝΝΕΣ ΤΗΝ Ν.Γαλλιας?ΤΟΟΟΟΟΣΕς ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ιδιαιτερα στο ψηφοδελτιο της Ανασσας τοση φωτογραφιση να παει τσαμπα?Στηστε και ενα φεστιβαλ σελεμπριτις,,,,αντι για εκλογες.....
    φωναξτε και τα καπαπιδια να κανουν τον παρουσιαστη, γιατι τον ενοχλει η συζητηση για εκλογες ΚΑΙ ΔΕΕΕΕΕΣΑΜΕΕΕΕΕ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EIΠΑΜΕ
    ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΝ...

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΞΥΠΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

    ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ

    ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΙΔΕΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

    ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΔΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΝΤΑΙ , ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ

    ΜΑΖΙΚΑ............

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η απόλυτη έπαρση υποψηφίας -ου , στην περιφορά του επιταφίου στην Παναγία ...!! Αυτοί-ες εκπροσωπούν νέους ; Συμπεριφορές ανάγωγες ,αγενείς , κουτοπόνηρες , νομίζουν ότι θα εκλεγούν και δήμαρχοι παραγκωνίζοντας αξίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aφού το κίνημα της διαπλοκής δεν σου βγήκε , τι τσαμπουνάς; Αντε τώρα στείλε πίσω και την μανούλα στον Κατσαλίρο,αφού το κόλπο δεν έπιασε...Ντελάκη , Κατσαλίρος , μαγκουρίτσες ο ένας του άλλου.....Ψηφίζεις Ντελάκη , για να μας βγει ο Χ.Μάρκου και πάλι....Μια χαρά το κόλπο.! Α ντε βρε να τρέξετε και το ΚΕΛ . ο Μπόμπολας έχει αγωνία...σου λέει μπας και ξαναβγεί κανένας Γιαννάτος και την κάτσαμε την βάρκα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να μην κανουμε Ανασταση με την χυδαιοτητα των ΞΥΠΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ .
    ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
    Εγω δεν ειμαι ποιητης ειμαι στιχακι
    ειμαι στιχακι της στιγμης,
    πανω σε τοιχο φυλακης
    και σε παγκακι

    Με τραγουδανε οι τρελλοι και οι αλητες
    καταραμενη ειμαι φυλη
    με μια εξοριστη ψυχη
    σ αλλους πλανητες

    Εγω δεν ειμαι ποιητης
    ειμ ο λιγμος του
    ειμαι ενας δειπνος μυστικος
    διπλα ο Ιουδας κλαιει σκυφτος
    και ειμαι αδελφος του.

    Μονον για αυτους που καταλαβαινουν ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ θα ξερουν τινος ειναι.
    Να το ακουσετε θα σας κανει καλο.
    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
    ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ....
    αυτο ειναι για εμενα αντι καλης Αναστασης.....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ........οι υπολοιποι να πανε για το αρνι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλά συμπλογκίτες! Καλό θα είναι η ιστοσελίδα να ανοίξει και ένα ξεχωριστό χώρο για forum, συζητήσεις, διάλογο κτλ χωρίς απαραίτητα να τίθεται κάποιο συγκεκριμένο θέμα ως τίτλος προς ανάπτυξη. Έτσι, πρόταση κάνω. Κατά τα άλλα, στην περιοχή μας (Άγιος Νικόλαος) μια από τα ίδια! Καμία βελτίωση, όλα βαίνουν προς το χειρότερο, παρόλο που είναι παραμονές δημοτικών. Τα κωλόμπαρα, ανοίγουν για την νέα εξάμηνη σεζόν, καταπίεσης και αυθαιρεσίας. Ένας απ' αυτούς μάλιστα, καταπάτησε οικόπεδο σε προκείμενο χώρο και επειδή γούσταρε έστρωσε το πρώτο στάδιο ασφαλτοτάπητα για να έχει πάρκιν δίπλα στο μαγαζί του το καλοκαίρι και να "μπάζει' κόσμο... Μετά από αντιδράσεις των περίοικων πάγωσε προσωρινά η αυθαιρεσία (βέβαια τη χαλικόστρωση με μαύρο χαλίκι ασφάλτου την πρόλαβε και τώρα ο χώρος είναι μια αηδία ακριβώς δίπλα στην παλαί ποτέ όμορφη παραλία... Θράσος μιλάμε αστείρευτο, να καταπατά το οικόπεδο του άλλου στην ψύχρα... Αυτοί οι νονοί δεν αλλάζουν ποτέ. Θέλουν ξήλωμα όλοι από την περιοχή μας, είναι καρκίνωμα, κατέστρεψαν την περιοχή με τα κωλόμπαρά τους. Χθες ξημερώματα, ανήμερα του Πάσχα, ένα κωλοσκυλάδικο (δε μπόρεσα να εντοπίσω ποιο), βάραγε στη διαπασών σκυλολαικά και σειόταν ο τόπος μέχρι τις 6:30 - 7:00 το πρωί!!! Ναι, καλά ακούσατε, μέχρι το ξημέρωμα!! Τι αναίδεια, τι αλητεία θεέ μου! Τι αισχρή υποκρισία από τους υπεύθυνους αυτού του τόπου της ασυνειδησίας και διαφθοράς! Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο. Απλά προσέξτε τι θα ψηφίσετε!! Στείλτε ψήφο διαμαρτυρίας, πέρα από κάθε γνωστό πρόσωπο και επαγγελματία πολιτικάντη απ' αυτούς που χρόνια τώρα ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ!! Ο Αγιος Νικόλαος είναι μια κατεστραμμένη υποβαθμισμένη περιοχή πια, που κουμάντο κάνουν οι νονοί της νύχτας, τα νταβατζιλίκια τους, η απόλυτη διαφθορά και φυσικά η απόλυτη καταπίεση των ταλαίπωρων που έχουν την ατυχία να κατοικούν στην "ζώνη του σκυλάδικου", στη ζώνη της απόλυτης και ατιμώρητης παρανομίας κι αυθαιρεσίας!! Στο Άγιο Νικόλαο , τα κωλόμπαρα βαράνε ως τα ξημερώματα, τα μεσημέρια, όλες τις ώρες, επειδή έτσι γουστάρουν, επειδή η αλητεία και το εύκολο κέρδος μαύρου χρήματος έχει κάνει πέρα κάθε λογική και δίκιο!! Χρόνια πολλά και πάλι συμπλογκίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω κωφεύετε κάπως, σε όσα έγραψε παραπάνω ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (17/4, 1.56 μ.μ.) με τσεκουράτο τρόπο για αποτελεσματικό αγώνα συντονισμένο και σε όσα κοπανάει καθημερινά ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ, τον οποίο πρέπει να τον ανακηρύξουμε μεγάλο αγωνιστή μέσω της πένας του και όχι μόνο!
      Αν οχυρωνόμαστε μόνο στη γειτονιάς μας και κλαίμε σαν χήρες για το κακό που μας βρήκε, δεν γίνεται τίποτα. Ομάδα κρούσης θέλουμε και μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη την πόλη. Ακούτε; Σε όλη την πόλη!
      Και στην παραλία της νέας Λούτσας έχουν πρόβλημα και στο Κέντρο γίνεται το έλα να δεις. Εκεί ειδικά, όποτε περνάω, βαράει ένα -υποτίθεται- καφέ όλη μέρα και νύχτα και συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν τα μπαρ σα μανιτάρια.
      Επαφή με όσους ενοχλούνται χρειάζεται και συντονισμός!

      Διαγραφή
  21. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΙΤΕΣ.Ειδα νεες αφιξεις.Γεμισαν και οι κολωνες στην Λ.Μαραωνος.
    Η ζωνη διαμορφωθηκε σε μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ με την ανοχη σας.Ειναι πολυ αργα πια.Αντι να το βαλετε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους υποψηφιους,κανενας υποψηφιος, κανενας συλλογος καμμια ομοσπονδια δεν θετει το θεμα..... ΠΛΗΡΗΣ ΣΙΩΠΗ. και απο πλευρας υποψηφιων και απο πλευρας κατοικων και απο πλευρας του μπλογκ.
    Αρα σας αρεσει παιδες.....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΑΔΕΙΟ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
    Ανασταση δεν εχει στον Αγ.Νικολαο.....τοσες αναστασεις περασατε και σιωπη....ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.επικρατει.
    Τι forum μου λες... εχουμε εκλογες ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ.
    ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
    Τα ειπαμε και περισυ και προπερσυ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.......ανεξαρτητως δημαρχαιων εσεις θα ειστε ΣΤΑ ΙΔΙΑ.
    Ποια λογικη μου λες ?Εσεις ειστε ΛΟΓΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ?
    Παραλογα σουσουμια για παραλογους δημοτες τα θεωρω εγω πλεον.Δεν εχετε ,για εμενα, ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,για την σταση σας.
    Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ.Να καθεστε με κλειστα πορτοπαραθυρα και τα κλιματιστικα, ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....και να ζητατε forum γενικων θεματων.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αγαπητέ Αριστογείτωνα είσαι εξαιρετικά υπεροπτικός.Νομίζεις ότι από το γραφειάκι σου
      μπορείς να τα λύσεις όλα, μοιράζοντας εδώ κι' εκεί διατάγματα.
      Θεωρείς ότι όσοι προσπαθούν να λύσουν κάποιο πρόβλημα σ'αυτήν την πόλη είναι αφελείς και
      ονειροπόλοι.
      Για σένα ο Σύλλογος του Αγ.Νικολάου είναι μερικοί περίπου γραφικοί και άσχετοι άνθρωποι που
      προσπαθούν να διαδώσουν τον ψευτοϊδεαλισμό τους.
      Πες μου έναν σύλλογο της Λούτσας που κάνει κάτι για την απαράδεκτη διοίκηση της πόλης
      εκτός του συλλόγου του Αγ,Νικολάου.
      Εμείς σε δυόμιση χρόνια έχουμε δρομολογήσει ένα σωρό ζητήματα και η παρουσία μας έχει γίνει αισθητή σε κάθε θέμα της πόλης.
      Αντί να χλευάζεις την όποια θετική προσπάθεια που κάνει κάποιος Σύλλογος, μπες σε ένα
      Σύλλογο και προσπάθησε για ένα συλλογικό αποτέλεσμα.
      Εκ του μακρόθεν όλα λύνονται ως δια μαγείας.
      Τελικά τί ρόλο παίζεις;

      Διαγραφή
    2. Λεω με πολυ απλο τροπο ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ.
      Αν τα μπαρ αντι να λιγοστευουν, πολλαπλασιαζονται ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ Λουτσης.Λεω επισης ,οτι αν κανετε οτι ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ,τωρα που ειναι ΕΚΛΟΓΕΣ ,ειστε στην καλυτερη ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΙ και στην χειροτερη ΟΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
      Παιζω το ρολο ΤΟΥ ΑΚΑΠΕΛΛΩΤΟΥ αγαπητε...ανωνυμε? ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΔΙ ΥΜΑΣ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ.Οσο για το τι κανουν ολοι οι συλλογοι εεεεεεε εχω γραψει τοσα που βαριεμαι παλι τα ιδια.....Δεν ειστε ιδεαλιστες μακαρι να ησασταν ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ.Ειστε αναποτελεσματικοι και αυτο ειναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ οσες δικαιολογιες και αν βρειτε....ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ......γιατι δεν πλαγιωνεται ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ...ΟΠΑΔΟΣ .ξερω οτι αυτο δεν αρεσει σε κανεναν αλλα τι να κανουμε ...ΟΥΤΕ ΑΡΕΣΤΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.Δεν πολιτευομαι .ειμαι σε μαζικους φορεις εκει που ζω και μαλιστα σε πολυυυυυυυ μεγααααααλους.ετσι που διαθετω και πειρα και γνωση .Αν δεν το εχετε καταλαβει, δεν με πειραζει διολου, καθε κειμενο εχει τυχη αναλογη με την ικανοτητα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

      Διαγραφή
    3. Η λύση για να σωπάσουν τα κωλόμπαρα, η αφόρητη ηχορύπανση και υποβάθμιση που προκαλούν στην περιοχή μας είναι ο συλλογικός αγώνας με συγκεκριμένες ενέργειες!
      Εξηγούμαι: Το βασικό που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ είναι ασφαλιστικά μέτρα κατά των μπαρ που ηχορυπαίνουν, που καταπατούν τις παραλίες, που βρωμίζουν με τις αποχετεύσεις τους, που παραβιάζουν τις άδειες λειτουργίας τους και τα ωράρια κοινής ησυχίας. Αυτή την πρωτοβουλία πρέπει να την πάρει ο σύλλογος του Αγίου Νικολάου και όχι μεμονωμένοι ιδιώτες. Ο σύλλογος επίσης πρέπει να οργανώσει τους περίοικους και σε μια εκστρατεία διαμαρτυριών, έξω από δημαρχεία, στα κανάλια της τηλεόρασης, σε εφημερίδες, ώστε τα δίκια των κατοίκων να ακουστούν παντού! Ο σύλλογος πρέπει να δραστηριοποιηθεί περισσότερο, εν ανάγκη να ζητήσει επιπρόσθετες οικονομικές συνεισφορές από τον κόσμο, να κυνηγήσουμε σθεναρά την παρανομία στην περιοχή μας και να φύγουν μακριά αυτοί που καταχρηστικά και παράνομα μας κάνουν τη ζωή μας αφόρητη κάθε καλοκαίρι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια! Γιατί όχι να στραφούμε νομικά και εναντίον της διοίκησης της τοπικής αστυνομίας εφόσον αποδειχτεί ότι δεν κάνει το καθήκον της. Τόσα χρόνια καταγγελίες επί καταγγελιών, οι παράνομοι συνεχίζουν να ηχορυπαίνουν ακάθεκτοι και ατιμώρητοι με πρόστιμα - χάδια, προκλητικά ανώδυνα και όλως τυχαίως εκτός κύριας επιχειρηματικής σεζόν... 'Όλα αυτά βέβαια θα τεθούν επί τάπητος στα δικαστήρια, αναλυτικά με λεπτομέρειες, ο δικαστής θα κρίνει κι όχι όλοι εμείς δια βοής! Έτσι και μόνο έτσι θα έχουμε αποτέλεσμα αγαπητοί μου, όλα τ' άλλα είναι απλά λόγια ν' αγαπιόμαστε και να γεμίζουμε τα μπλογκ με βαρύγδουπες αράδες και άσφαιρους αφορισμούς...

      Διαγραφή
  22. Αυτος ειναι ο κυριος δρομος! Αυτο ομως δεν μας απαλασει απο την ευθυνη να ψηφισουμε ανθρωπους στο Δημο που δεν θα κανουν ''πλατες'' στα μαγαζια. Η δικαιοσυνη θα αργησει οπως παντοτε λογο ογκου δουλειας. Ο Αγιος Νικολας θελει και αλλες δυναμικες ενεργειες πορειες, συμμετοχες-διαμαρτυριες στα δημοτικα συμβουλια. Σιγουρα οχι αλλες αυταπατες! Η παρουσα δημοτικη αρχη στο συνολο της δεν εκανε τιποτα η προσπαθεια καποιων με την δημιουργια νεων σχηματων να μπερδεψουν τον κοσμο πρεπει να βουλιαξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε παιδες ..μαγαζατορες ειχατε ψηφισει τι περιμενατε?Να ανεβασουν οπερα?
    Οτι εχει αυτος που ψηφιζεις, αυτο παιρνεις.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ πολλοι θα πηδηουν στην σωσιβια λεμβο.Πολλοι μετανοημενοι θα εμφανισθουν.Αν ξανα σταυρωσετε οσους ελαμψαν δια της σιωπης τους και της ανοχης τους ποιος θα φταιει?
    Εμενα δεν μου αρεσει διολου η μουγκα ......που επικρατει.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
    Οχι οτι πιστευω οτι θα τηρησουν την οποια υποσχεση ,αλλα βρε αδερφε ,το να κανουν οτι δεν υπαρχει καν θεμα....ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.....
    Σας υποσχονται μαρινες,Ψυτταλειες, και αλλα μεγαλοπνοα και για την παραλια κουβεντα?Αυτη την στιγμη ανοιγουν νεα κεντρα,τα βαγονια που εγιναν τραινα μεγαλωνουν ,ριχνουν πισσα διπλα στην θαλασσα και κανουν παρκινγκ Μ.Σαββατο και κανεις δεν μιλαει?
    ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?Αρχιζω να ανησυχω σοβαρα για εσας.Φαινεται οτι το ψεκασμα ειναι τοπικο και το ddt το δικο σας το λενε ομερτα,γιατι αλλα εξηγηση δεν υπαρχει για εμενα.
    ΟΘΕΝ ....ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ...ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ ,διαφορα δεν θα δειτε .ΔΙΑΦΘΟΡΑ θα βλεπετε με αλλα προσωπα......οπως γινεται μια δεκαετια.Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ εχει δικιο .Σε ολα τα ψηφοδελτια θα βρεις ΟΜΕΡΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ. .Να πιεσετε τους επι κεφαλης να παρουν θεση,να πιεσετε τους συλλογους,ακομα και τον Θωμα που περι αλλα τυρβαζει ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.Αν δεν ειχαμε εκλογες θα το καναμε σημαια..τωρα ....σιωπη....και προοδευτικουρα με αριστεροστροφα μπλα μπλα για δεξιοστροφες τσεπες....και για ολα φταινε ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ......
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΙΔΕΣ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου είπε ότι δε μιλάμε; Αν δεν είμαστε εμείς οι περίοικοι, ο αλήτης που πήγε να ρίξει ασφαλτοτάπητα θα το είχε κάνει ήδη! Εμείς μαζευτήκαμε, ήρθε και το 100 και σταμάτησε η διαδικασία! Αλλά τι να πρωτοπρολάβεις; Δε βλέπεις τι γίνεται; Ξημερώματα (και πριν χαράξει), δουλεύουν οι μπουλτόζες τους... Χειμωνιάτικα πρωινά, που σχεδόν όλοι λείπουν από την περιοχή, αυτοί οι αλήτες κάνουν όλες τις αυθαιρεσίες (κόβουν δέντρα, χαράζουν δρόμους, ισιώνουν οικόπεδα για πάρκιν κτλ), τι να πρωτοπρολάβουμε οι κάτοικοι, όταν αντιμετωπίζουμε μια πολιτεία άνομη, διεφθαρμένη από πάνω μέχρι κάτω! Φωνάζεις το 100, έρχεται, παγώνει η διαδικασία για λίγο και μόλις φύγει, μια δυο μέρες μετά, πάλι τα ίδια οι αλήτες! Έχουν πλάτες που ότι και να κάνουν πάντα πέφτουν στα μαλακά, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! Τα είπα και παραπάνω ( Ανώνυμος21 Απριλίου 2014 - 7:50 μ.μ.), δεν υπάρχει άλλος δρόμος μην επαναλαμβανόμαστε. Για να το καταλάβεις καλύτερα φαντάσου μια από τις άπειρες φορές που έχουμε φέρει το 100, να έπεφταν πραγματικά πρόστιμα ! Να έκλεινε ας πούμε το μαγαζί για ηχορύπανση ένα 20ήμερο μέσα στον Ιούλιο ή στον Αύγουστο! Να πήγαιναν αυτόφορο ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι, να τρώγανε γερά χρηματικά πρόστιμα για τις ξαπλώστρες και όποιος το ξανάκανε να του αφαιρούσαν την άδεια όλη τη σεζόν! Θα έβλεπες τότε πως θα συμμορφώνονταν και θα έτρεμαν μη και ενοχλήσουν τη γειτονιά! Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, για να εφαρμοστεί ο νόμος πρέπει να έχεις και την τοπική αυτοδιοίκηση με το μέρος των πολιτών, πράγμα που ούτε για αστείο δεν ισχύει σήμερα και ξέρετε πολύ καλά τι θέλω να πω. Βλέπετε "μούγκα" για την παραλία από σχεδόν όλους; Βλέπετε την αηδιαστική υποκρισία, τι συζητάμε τώρα; Να μαζευτούμε 100-150 άτομα να φωνάζουμε στου κουφού την πόρτα; Μόνο με μηνύσεις, δικαστήρια και υπομονή-επιμονή θα γίνει κάτι, όλα τ' άλλα είναι φούμαρα.

      Διαγραφή
    2. Εγω ανησυχω βαθυτατα εν οψει εκλογων ΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ...ΠΑΡΑΛΙΑ.Αυτο το θεωρω φοβο οτι οποιος το πιασει θα καει.Αρα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ?ΤΑ κομματα που θα μας απελευθερωσουν απο τα μνημονια και την τροικα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ?
      Εχεις δικιο μπλογκιτη ,και ολοι οι ταλαιπωρημενοι ας το λαβουν σοβαρα ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ειτε για δημοτικες ειτε για συλλογους για διαδουλευσεις και συμφωνιες.....Αν δεν μπορεις να μιλησεις καν ...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ,τι ψαχνουμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ δημοτικη αρχη?
      πεεεεεερααααα βρεχει .... για ολους?
      ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ HAPPENING ΚΑΤΟΙΚΩΝ ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΤΕ ..εν οψει εκλογων.Στην ξειροτερη , θα τους ξεκουφανει ΟΠΩΣ ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...Ασε που μπορει και να τους ξεμουγκανει απο τον φοβο....για να τους ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΙ θελει πολυ κινητοποιηση....

      Διαγραφή
  24. Πολύ μούγκα πάντως έπεσε.Βγήκε ή μάλλον εκτοπίσθηκε από το πολιτικό γίγμεσθαι ο Κασίμης και τα "ορφανά σιώπησαν". Τυχαίο; Εκτός κι αν είναι μέρος της συμφωνίας με τον Κατσαλίρο να πάνε μαζί σιωπηρά για ΝΑΙ στο ΚΕΛ Πλατύ χωράφι (βλέπετε Δημητράκη Μπερτόλη, Δ. Μποτζιολή, Ντουρντουρέκα). Δημότες ξυπνήστε, χαλάστε τους τις κρυφές συμφωνίες. Όλοι μαζί (Κατσαλίρος, Κασιμικοί, Αλτιπαρμακικοί - Τουστίδης, Μπαλόπητος, κά.) και ιδίως τη δεύτερη Κυριακή (όλοι οι προαναφερθέντες + η Ραφτοπούλου + ΣΥΡΙΖΑ - Ντελάκη), πάνε γιατο ΝΑΙ στο Πλατύ χωράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΟΡΘΩΣΗ
      Γίγνεσθαι, ΑΝΤΙ του λάθους «γίμνεσθαι»

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ....

      Διαγραφή
  25. Η σιωπη ειναι ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΠΤΗ.Να το θυμαστε αυτο ,,ειναι το κλειδι για να αποκρυπτογραφησετε την ψηφο .Που πανε οι αλλοι και που πατε εσεις. Και αυτο σας το ειχα προειπει ,Οι υποψηφιοτητες δεν θα πανε ολες μεχρι το τελος.Ανακοινωνονται για να υπαρξουν συμφωνιες εν κρυπτω....Ξεχασατε την παραμετρο Γερακι ......προχθες στην παραλια επεσα σε διπλανη παρεα Γερακοφορων.Μην τους υποτιματε δεν λουφαξαν οπως φανταζεσθε......Κακο πραγμα η ορφανια.....σε αφηνει ξεκρεμαστο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O MEΓΑΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ

    ΣΩΠΑ ............ΡΕ ΦΙΛΕ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΣ.

    ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΗ, ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ
    ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΗΜ ΑΡΧΗ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ.

    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

    ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....

    Κ.Π.

    ΥΓ.
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΣΤ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΟΣ 1.50 ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...?
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ωωωωωωωχχχχχχ επεστρεψε......δεν τον κρατησαν για ΔΕΙΓΜΑ ευφυιας ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΣΙΜΗ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ Ή ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΝΝΟΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΔΗΜΑΔΗ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ + ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ + ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ + ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την Ντελάκη του Γκινοσάτη, γιατί δεν την αναφέρεις κύριος, σαν στήριγμα του Κατσαλίρου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την Ντελάλη.. του Γκινοσάτη, που ντελαλεί...υπέρ Κατσαλίρου, που λέει και ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εχουμε και λεμε....
    Ντελαλησαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΙ ,ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ..ΧΟΡΟΣ ΤΕΡΑΤΩΝ....ΤΗΣ ΤΡΑΓΩ ΔΙΑΣ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ......
    Αν αυτο το σχημα περασει ειναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΖΟΜΠΥ....και τα πραγματα θα ειναι πολυ χειροτερα απο πριν.Διοτι δεν φτανει η παρεα του κατσαλιρου ,θα εμπλουτισθει με νεα νουμερα.Ελπιζω οσοι εχουν μια σταλα μυαλο ,στην δευτερη Κυριακη να μην ακολουθησουν τον κατηφορο της ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ.
    ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ..ΑΡΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ.....ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ....οπως ακριβως την βλεπετε καταγεγραμμενη.Δεν μπορεις να πεις απο κωλοτουμπες αλλο τιποτα.....,Περιμενετε την β Κυριακη ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ,ποσα προσεφεραν στον τοπο ,η κοιμισμενη .ο καταλογισμενος,ο καταδικασμενος,πως θα σκισουν τα μνημονια και θα μας σωσουν.Παναθεμα με απο μηνες πριν ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΠΕΙ.....,ολες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΕΣ....ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
    Και τωωωωωρα ολοι μαζι....
    Ψηφιστε Κατσαλιρο .....με την Χιονατη και τοιυς ΝΑΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ...... ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ....ΤΩΡΑ.

      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ? ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ


      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.....

      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΛ? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΧΙ. ΟΙ ΝΥΝ ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΑΡ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.
      ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟΥ( ΠΕΡΙΒ. ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ), ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ).

      ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ......ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      ΑΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ) Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΒΛ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.....(ΟΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)

      Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

      ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΝΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ.

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΓΥΨΟ 8.07 ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ Β ΚΥΡΙΑΚΗ . ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΛΑ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ....
      ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΡΑΣ...........
      ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ...ΞΕΡΕΙ.....
      τι εχει γινει....με τους αριστερους της δεξιας τσεπης....
      Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ..ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.....ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ....θα καθοταν ο ιδιος πισω απο το ταμειο....του ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.....ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή
    3. ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ......

      ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΥΨΟΥΣ . ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ....ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕΙ Η ΒΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ......ΚΑΙ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ που στην ευχη θα παει πια?
      ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
      Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ....
      Θυσια εγινε ο ανθρωπος να ισοπεδωσει τους αμμολοφους....με πληρη αναισθησια....
      Εχει και αλλα οσο απανταει θα στελνω νεα πατατα.....

      Διαγραφή
    5. στελνε δε πειραζει.
      για μακακες τους εχεις ολους να ακολουθουν τις μακακιες που λες......

      θα ερθει ο μαρκου , μαζι με το λυκοπουλο γιαννατο και το πρων δημ συμβουλο ποθουλακη
      και ολα ως δια μαγειας θα στρωσουν.....

      αμ δε φιλε.

      MONEY TALKS ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

      τους βλεπεις , ολοι στη μουγκα για το αεροδρομιο
      τους βλεπεις , ολοι στη μουγκα για τα σκυλομπαρα.
      μονο τη ψυταλεια θα το τραβηξουν λιγακι παραπανω , οσο τους παιρνει δλδ.

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΣΟ
      ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤ ΑΡΧΗ ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΩΤΗΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

      οι πολιτες της αρτεμιδας οφειλουν να πιεζουν συνεχως

      1. για την εφαρμογη του νομου για τα παραλιακα μπαρ που ηχορυπαινουν
      2. για την εφαρμογη του νομου που αφορα τον αεροπορικο θορυβο
      3. για μια πραγματικα βιωσιμη λυση στο θεμα του αποχετευτικου.

      τα πολιτικα γυαλια στις εκλογες, φερνουν μονο πολιτικες μαριονετες σα και σενα.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    6. Τα βρηκε ολα....
      ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
      ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ...ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ.....
      Ο κατσαλιρος ειναι αριστερος με περιβαλλοντικη ευαισθησια και ο Ποθουλακης ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ........του εισαγγελεα..μαλλον ....ο ΓΙαννατος λυκοπουλο ,και μονον ...
      Η ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ,ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΥ,.....τι εγινε αυτη ? ξαναγυρισε στο παχνι?Το σαλτο μορταλε απο τον καταλογισμενο στον μελλοντα καταλογισμενο ειναι αλμα στο κενο.....
      Δεν λασκαρισε,,,ξεβιδωθηκε εντελως, ετσι αριστεροστροφα που γυριζει,,,,,,,

      ΒΡΕ ΜΕ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ......ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ..ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ....ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....
      Εδω μαθαινετε τα τελευταια κατσαλιρικα νεα...βλεπετε την υπερασπιστικη γραμμη ......
      οι πολιτες ΟΦΕΙΛΟΥΝ .....
      ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ...ΤΙΠΟΤΑ......
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , για μια πραγματικα βιωσιμη λυση ...το κολλησε απο το πολυ COPY PASTE.........

      Διαγραφή
  32. Αν η Ραφτοπούλου έρθει τρίτη και στηρίξει την β’ Κυριακή τον Κοτσαλίρο θα είναι για αυτήν πολιτική αυτοκτονία. Ο Κοτσαλίρος και ο Κίτσος ο μόνος λόγος που ξαναβάζουν είναι για να περάσουν το ΝΑΙ στο ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Αν τους στηρίξει στηρίζει στην ουσία αυτή την επιλογή κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Μετά από όλο αυτό το αγώνα που έχει κάνει ο κόσμος της Αρτέμιδος και των Σπάτων κατά του ΚΕΛ δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναεμπιστευτούν. Τώρα για τα άτομα του Κασίμη που θα συνταχθούν με το Κοτσαλίρο είναι άξιοι της επιλογής τους. Απλώς αναιρούν τον εαυτό τους περιπαίζοντας αυτούς που αυτά τα τρία χρόνια τους στήριξαν! Θα ήθελα να τους δω πως θα ψηφίσουν ΝΑΙ στο ΚΕΛ. Όσο για τις φήμες ότι ο Κοτσαλίρος το έχει αλλάξει με το ΚΕΛ μόνο ως αστειότητα μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος ή προεκλογικό ελιγμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μην ανησυχεις μπλογκιτη εχει τοσους τροπους να καει .....απο την μωροφιλοδοξια της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΘΩΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ........προσχωμεν ..ανω σχωμεν τας καρδιας.... Αγαπητε Θωμα ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ.Γιατι Ξεροσφυρι θεωρω, για καποιον που εχει ενα τοπικο μπλογκ, ενω εχουμε εκλογες ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.Θα το ξερεις φανταζομαι ,οτι επειδη δεν εχεις χρηματοδοτη ,αυτο φαινεται.η παρουσια σου ειναι πολυτιμη.Τα εκλογικα παιγνια εχουν ηδη αρχισει στα μπλογκς και οι κωλοτουμπες επισης.Μην νομιζεις οτι δεν το αντιλαμβανονται οσοι σχολιαζουν. Η αποδειξη ειναι οτι ακομα και με ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,,τα σχολια εδω φθανουν σε νουμερα ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ για αλλους.Αυτο ειναι η ανταμοιβη σου.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ,τοτε βοηθησε και εσυ το μπλογκ ΣΟΥ ,με καταλληλοτερες αναρτησεις.ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ για να ακουγονται ολοι οι μη ΣΤΟΙΧΗΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ..Αν τους αφησουμε να ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ..τοτε απλα τους ανοιγουμε τον δρομο Θωμα,να μας ΚΑΠΕΛΛΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.Σκεψου το λοιπον ,εχεις την ευκαιρια να να το εμποδισεις και δεν ειναι θεμα ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Θωμα .ειναι θεμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, που ειναι ενας απο τους πυλωνες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..και ΑΥΤΟ, δεν ειναι λεξη ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΩΜΑ .ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ιδιαιτερα σε δυσκολες εποχες.Εκει φαινεται ποιος μπορει να σταθει ΟΡΘΙΟΣ.
    Ευχομαι θεια φωτιση και ανθρωπινη αρετη......για την γιορτη σου.ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ,γιατι εξαρταται μονον απο εμας τους ιδιους.Ειναι μια ευχη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο οτι εχεις ισως συνηθισει, αλλα και εγω ειμαι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ οπως θα εχεις ηδη καταλαβει.
    Τοσο διαφορετικος που αντι να γραφω και να πληρωνομαι για την δουλεια που κανω, να γραφω τσαμπα ετσι για ενα γ.....που λενε και για ενα στοιχημα που εβαλα με τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.Και το στοιχημα ειναι.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....μετα....βλεπουμε.Το εχω ξανακανει Θωμα πριν χρονια και πετυχε ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΠΥΡΡΟ ΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΑ....μετα τοοοοοσεεεεες επιτυχεις μαχες που ειχε γλυτωσει....
    εεεεε αυτο Θωμα ,,,αν δεν του την ειχε στησει καποιος ,,κατι που δεν εχει αποδειχθει ακομα ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΘΩΜΑ ειμι μονον οταν κλειστουμε μεσα.Εγω μεσα δεν κλεινομαι θωμα.Εσυ τι σκοπευεις να κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @KΠ (Ανώνυμος 23 Απριλίου 2014 - 11:04 μ.μ.): Αυτά που λες στην τελευταία παράγραφο (1,2,3 ως το τέλος) είναι σωστά και καλά θα κάνουν να τα βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι ψηφίζουν! Καθαρό μυαλό και απλή λογική χρειάζεται, φυσικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ!!! Όσο νωρίτερα το χωνέψουν κάποιοι αυτό, τόσο καλύτερο δήμο θα φτιάξουμε... Θέλει αγώνα και ΕΠΙΜΟΝΗ. Δυστυχώς έτσι είναι. Ζούμε στη μπανανία που κανείς δε κάνει σωστά τη δουλειά του, έτσι κι ο δήμος. Αν δεν σπρώξουν οι πολίτες, άσπρη μέρα δε θα ξημερώσει. Και εδώ μιλάμε για γερό "σπρώξιμο" (δημόσια διαπόμπευση επίορκων, δικαστήρια, ασφαλιστικά μέτρα, κτλ)... Αλλιώς και τα επόμενα 20 χρόνια θα ξενυχτάμε με τα σκυλάδικα και τα κωλόμπαρα να ξεσαλώνουν, τα βοθρολύματα να επιπλέουν, τις ξαπλώστρες να κρύβουν την αμμουδιά, τα αεροπλάνια να ξύνουν τις ταράτσες μας... Είπαμε σε μπανανία ζούμε, τουλάχιστον σ' αυτό το τελευταίο δε πιστεύω να διαφωνεί και κανένας, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. επιτελους και ενας εδω μεσα χωρις μπλε γυαλια....

    επιτελους και καποιος εδω μεσα που λεει οτι το προβλημα δεν ειναι τοσο
    απλο ετσι ωστε τι λυση να μπορει να τη δωσει ενας ποθουλακης ( οσο καλος και να ειναι),
    η ακομα και μια ολοκληρη δημ παραταξη, οσο φιλοτιμη και να ειναι.

    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ , ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ.

    Ας ειμαστε ομως λιγακι πραγματιστες. Ο δημος μας ειναι ενας σχετικα φτωχος δημος.
    Ερωτηση. Και ποιος σοβαρος δημαρχος θα βαλει κατα μετωπο σε δυο συνεπης χρηματοδοτες,
    οταν δεν εχει αλλους; Ποιος αληθινος δημαρχος θα βαλει κατα του αεροδρομιου, η κατα των παραλιακων κεντρων, οταν αυτοι ειναι οι καλυτεροι χρηματοδοτες ενος χρεωκοπημενου δημου;

    KANENAΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ......

    Το να κλεισουν επομενως τα σκυλαδικα και το αεροδρομιο ειναι απιαστα ονειρα.

    Μπορουν ομως να λειτουργουν νομοτυπα, δλδ τα σκυλομαπρα να μη λειτουργουν με εξ ηχεια και στο αεροδρομιο οι απογειωσεις να γινονται απο το δυτ διαδρομο.
    Σας εχουμε επισημανει και την ελληνικη νομοθεσια αλλα και τα σχετικα
    παραδειγματα, για να πολεμησετε και τα δυο.

    Η αλλη λυση ειναι οι γενικολογες υποσχεσεις και τα φουμαρα που υποσχονται
    αποτυχοντες της πολιτικης ζωης σαν τον 9.26.

    Αλλα γιατρος δεν ειναι , σιγα μην εχει πολιτικη αποψη κιολας, εδω δεν ειχαν αλλοι σοβαροτεροι
    απο αυτον, κακλαμανης, γιακουματος κτλπ, κτλπ, κτλπ.

    Ειναι καποια πραγματα που απλα δε ταιριαζουν, γιατροι και πολιτικη
    γιατροι και χρηματιστηριο λεμε τωρα.....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ΚαΠαπίδια και πολιτική ταιριάζουν..΄Αντε ρε γελοίο υποκείμενο μας έχεις τρελάνει με τις βλακείες σου τόσο καιρό !

      Διαγραφή
  37. Ρεστα ΑΑΑΑΑΑΑ,,,η σοβαροτητα του Γιακουματου....ΑΣΕ ΤΟΥ ΠΡΙΟΝΗ....γιγαντες της πολιτικης αναγνωρισμενοι απο τοπικους αριστεροστροφους.....
    βρε τι ακουμε.......
    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ
    Ο ΤΣΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ
    Ο ΔΕ ...ΚΑΡΑΤΖΙΣ ...ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ? ΗΤΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.....
    ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ?
    Και ο Τσεχωφ αλλα αυτον που να τον ξερεις....ΑΝΤΕ ΕΒΙΒΑ.....ΑΚΟΜΑ ενα στην υγεια τιυ τσαλαπετεινου....ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΥ .πολιτικου.ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΚΑΡΑΖΙΤΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

    Ο ΤΣΕ Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ....

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ....

    ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ , Ο ΜΑΠΑΣ !!!

      Διαγραφή
    2. ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΙΟΝΑΙΝΑ....ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.....ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.....ΚΥΡΙΩΣ....ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ...ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ....
      ΚΟΛΠΑ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.....

      Διαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ...
    Να πατε να δειτε την ταινια viva la liberta.ειναι ενα απο τα πλεον ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΙΛΜ.
    LA VERRITA ειναι το απολυτο οπλο μονο που κοβει πολυ βαθεια και μπορει να πας απο αιμορραγια....
    ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    Τελικα ειμαστε ουνα ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΑΝΙΚΟ,ΚΑΠΑΚΙ...οποτε αστα βραστα.....ΚΑΙ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. λίγες κωλοτούμπες λοιπόν !
    Μποτζιολής, Ντουρντουρέκα, Ιωαννίδου, ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !
    φώναζε ο Κασίμης κατά του ΚΕΛ και τώρα κωλοτούμπα !!!!!!
    Μάλλον και ο ΚΑΣΙΜΗΣ στην αγκαλιά του Κατσαλιρου ! για τους καταλογισμούς ανταλλαγές είναι αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ!ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  41. ΕΥΤΥΧΏΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 2-3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ!
    ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στον προυπολογισμο ,αυτον που πανηγυριζαν με δελτια τυπου προβλεπονται εσοδα ΜΗΔΕΝ απο τις παραλιακες καταληψεις των ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΩΝ ..ΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ.
    Φτωχος δημος με εμπορικο παρκο,με καταληψη χιλιομετρων παραλιας και αεροδρομιο και με προυπολογισμο σχεδον πεντηκοντα.....
    εεεεεε τι να πει η Ραφηνα που δεν εχει ΜΙΑ απο ολα ΑΥΤΑ.
    ΑΣΕ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ .....ΑΣΕ Η ΕΥΔΑΠ....ΑΣΕ..ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ...ΑΣΕ....ΑΣΕ.....ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ....για να δικαιολογησουν τον κατσαλιρο.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ .....ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ...και αυτο το εχει πει .....και τους καλυτερους ....ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ..
    Μονο για την ανασσα δεν εχει πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ.....ΓΙΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας