ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Νιώθω την υποχρέωση να γράψω αυτές τις γραμμές, για να έχω την συνείδησή μου ήσυχη μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης.

Το διάστημα αυτό γνώρισα πολλούς και έμαθα πολλά. Συγκρούστηκα και δεν μετανιώνω για αυτό. Δεν μετανιώνω γιατί το μόνο μου κίνητρο ήταν και είναι η αναβάθμιση της πόλης που ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Θεώρησα και θεωρώ ότι η πόλη αντανακλά την νοοτροπία των κατοίκων της και πίστεψα ότι από εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσω…
να βγάλω την καλή νοοτροπία των ανθρώπων. Όλοι έχουμε μέσα μας το καλό και το κακό, επιλέγουμε όμως κατά περίσταση και κατά περίπτωση που και πως θα τα βγάλουμε. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου προσπάθησα όπου βρέθηκα, σε όποια ομάδα και αν εντάχθηκα να συντονίσω και να συντονιστώ με ανθρώπους γύρω μου, οι οποίοι είχαν τα ίδια θέλω και έβγαζαν την καλή τους πλευρά σε όφελος της πόλης μας. Πιστεύω ότι μόνο έτσι θα δημιουργηθεί μία νέα νοοτροπία, μία νέα διάθεση για δημιουργία, για ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στην παράταξη του Γ. Κασίμη την Νέα Πνοή, έμαθα πολλά και είδα πολλά. Γνώρισα ανθρώπους που άξιζαν, ανθρώπους που μπορούσαν και ήθελαν.

Έμαθα αρκετά από το σχολείο της Νέας Πνοής και ήμουν εκεί μέχρι το τέλος. Μέχρι που ο Γ. Κασίμης πήρε την απόφαση και η Νέα Πνοή είναι πλέον ιστορία για την πόλη της Αρτέμιδας.

Ήταν αρχές του έτους, λίγο μετά τις γιορτές, όταν έγινε η πρώτη συνάντηση στελεχών για το 2014. Εκεί ο Κασίμης μας ενημέρωσε για πρώτη φορά ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συμπληρωθεί ψηφοδέλτιο στα Σπάτα και ότι είναι διατεθειμένος να μην κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος εάν και εφόσον μπορούσαμε να βρούμε κάποιο άλλο στέλεχος της Νέας Πνοής το οποίο θα μπορούσε να σπάσει τα τοπικά ταμπού.

Ακολούθησαν δεκάδες συναντήσεις όπου εξετάστηκαν όλες οι πιθανές και απίθανες λύσεις στις οποίες όμως έβαζα με τον πιο απόλυτο τρόπο το βέτο μου. Δεν μπορούμε να συμμαχήσουμε με τον διάολο, δηλαδή την παράταξη του Δημάρχου. Είμαι απόλυτα πεισμένος ότι τα πρόσωπα που την αποτελούν και κυρίως ο Δήμαρχος Χρ. Μάρκου με τους συμβούλους του Αντιδημάρχους Χρ. Μάρκου, Αθ. Μαργέτη κ.α. ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Τους θεωρώ επικίνδυνους για τον τόπο και δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχουν ούτε στο ελάχιστο αγνές προθέσεις σε όσα κάνουν.

Παρόλαυτά έγιναν επαφές και με αυτούς.

Τελικά την μεγάλη εβδομάδα, μας ανακοινώθηκε η απόφαση του Γ. Κασίμη για την διάλυση της Νέας Πνοής καθώς καμία προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς. Πλέον όσοι αποτελούσαμε τον ενεργό πυρήνα της ήμασταν ελεύθεροι να κινηθούμε μόνοι μας και να προσχωρήσουμε σε όποιον συνδυασμό επιθυμούσαμε, αυτόνομα και χωρίς την καθοδήγηση και το όνομα της Νέας Πνοής και του Γ. Κασίμη.

Το τι θα έκανα από εδώ και μπρος με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Το να μην ασχοληθώ με τις εκλογές αυτή τη φορά ήταν μία λύση η οποία για συναισθηματικούς κυρίως λόγους τριβέλιζε έντονα σαν σκέψη μέσα στο μυαλό μου. Όσο ενάντια και να ήταν στα πιστεύω μου για συμμετοχή στα κοινά, πραγματικά υπήρξαν στιγμές που σχεδόν το είχα αποφασίσει.

Ώσπου... έμαθα ότι αρκετά μέλη του ενεργού πυρήνα της πρώην Νέας Πνοής κατευθύνονταν με έναν ανεξήγητο για εμένα τρόπο στην παράταξη του Δημάρχου Χρ. Μάρκου. 

Αδιανόητο αλλά ξαφνικά όλα αυτά που πρεσβεύαμε τόσο καιρό διαλύθηκαν όπως διαλύθηκε και η Νέα Πνοή.

- Ο Δήμαρχος που η Νέα Πνοή κατηγορούσε εδώ και τρία χρόνια ότι θέλει να φέρει τα λύματα 11 δήμων της Ανατολικής Αττικής στο Πλατύ Χωράφι και στην Θάλασσα της Αρτέμιδας. 
- Ο Δήμαρχος που η Νέα Πνοή κατηγορούσε ότι μάζεψε όλες τις υπηρεσίες από την Αρτέμιδα στα Σπάτα, καταβάλλοντας υψηλότερο συνολικά τίμημα ενοικίου.
- Ο Δήμαρχος που η Νέα Πνοή κατηγορούσε ότι χαρίστηκε στα συμφέροντα του Smart Park και του McArthurGlen.
- Ο Δήμαρχος που η Νέα Πνοή κατηγορούσε γιατί η Αρτέμιδα πλήρωνε το νερό των Σπάτων και που μετά προχώρησε σε υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού και για τον λόγο αυτό ακόμα δεν έχει καταφέρει να εκδώσει λογαριασμούς.
- Ο Δήμαρχος που αν και μηχανικός δεν κατάφερε να κυρώσει ούτε μία πράξη εφαρμογής.
- Ο Δήμαρχος που δεν ασχολήθηκε με την σχολική στέγη, καθώς οι όποιες επισκέψεις του σε υπουργεία είχαν να κάνουν με τον μεγάλο του καημό... να μας φέρει το ΚΕΛ.
- Ο Δήμαρχος που αποδόμησε όλες της υπάρχουσες υποδομές του παλαιού Δήμου Αρτέμιδος.
- Ο Δήμαρχος τέλος που άφησε τα συμφέροντα των νυχτερινών μαγαζιών να λυμαίνονται την παραλία και που έχει την απόλυτη στήριξη των παραλιακών μαγαζιών.
- Ο Δήμαρχος του μηδέν για τον Δήμο και του αρνητικού πρόσιμου για την πόλη της Αρτέμιδας.

Αυτός ο Δήμαρχος είναι η επιλογή μερικών παλιών συνοδοιπόρων μου. Σε αντίθεση με όλους τους παραπάνω λόγους, όσο και αν έψαξα, όσο και αν ρώτησα, για ένα!!! έστω πραγματικό επιχείρημα δεν κατάφερα να το βρω για να δικαιολογήσω αυτή την επιλογή τους. Μία υπόσχεση από τον Δήμαρχο ότι θα αλλάξει... και μία υπόσχεση ότι εμείς (λένε) δεν θα αφήσουμε να γίνει καμία πουστιά!!!! (δηλαδή αποφάσισαν να στηρίξουν κάποιον που δεν εμπιστεύονται).

Θεωρώ πως τα στελέχη της πρώην Νέας Πνοής που προσχώρησαν στον συνδυασμό του Δημάρχου παραπλανήθηκαν και έκαναν μία κίνηση που προέκυψε από λάθος εκτίμηση της κατάστασης.
Θεωρώ ότι η μη επανεκλογή του Δημάρχου θα τους αποδεσμεύσει από αυτή τη λάθος επιλογή.
Οφείλω να προστατέψω το όνομα όσων ήταν δίπλα μου στους "αγώνες" που δώσαμε για μία άλλη εικόνα για την πόλη και πιστεύω πραγματικά ότι η μόνη προστασία τους είναι να μην επανεκελεγεί ο συνδυασμός του Δημάρχου Χρ. Μάρκου.

Τέλος η εξέλιξη αυτή με υποχρεώνει να μην κάτσω σπίτι μου.

Πήρα την απόφαση με βασικό στόχο την πραγματική και ουσιαστική αναβάθμιση της πόλης. Θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Νέα Εποχή του Δημ. Μάρκου ο οποίος κατά την γνώμη μου σηματοδοτεί και εκφράζει μία νέα νοοτροπία και ζητώ από όσους νιώθουν ότι είναι αδιανόητη η στήριξη στον Δήμαρχο Χρ. Μάρκου από στελέχη της πρώην Νέας Πνοής, την συστράτευση τους για την στήριξη του συνδυασμού Νέα Εποχή του Δημ. Μάρκου.


Θ. ΚΑΝΤΕΡΕΣ

67 σχόλια:

  1. ΘΩΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.
    Δες την ταινια viva la liberta και ΕΣΥ ΙΣΩΣ καταλαβεις τι εννοω με τον ορο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.
    La verrita ειναι παντοτε προτιμοτερη θωμα απο το κουκουλωμα.
    Εισης να ξερεις ο εχθρος του καλου ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Αν περιμενεις μονον το αριστο ,χανεις την ευκαιρια για το ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΛΟ.Σε αυτο το πλαισιο νομιζω οτι εκανες σωστη επιλογη.Θα πουν διαφορα θα επικαλεστουν τα τυρια τα γιαουρτια και οτι αλλο μπορεις η δεν μπορεις να φαντασθεις.Ομως Θωμα και στο λεω γιατι ειμαι μεγαλυτερος αλλα δεν ειμαι ακομα γερος ,οι καιροι ου μαινετοι και αν περιμεναμε τον ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Αυτος ειναι και ο λογος ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ.Κα νενας Δημητρης δεν στο επιβαλλει ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΑΤΟΜΑ.ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θωμά, για εμάς στον Άγιο Νικόλαο η κατάταξη με τα σοβαρότερα πέντε (5) προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν ΑΜΕΣΑ έχει ως εξής:
    1) ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
    2) ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
    3) ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
    4) ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
    5) ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

    Αν δε βρεθεί λύση για τα παραπάνω, απλά η λίστα δε χρειάζεται να εμπλουτιστεί με περισσότερα ζητήματα, γιατί εμείς ως κάτοικοι της περιοχής αδυνατούμε πλέον να μείνουμε στα σπίτια μας, από την αφόρητη ηχορύπανση των αλητών της παραλίας και η μόνη λύση είναι η μετακόμιση! Αν μια δημοτική αρχή επιμένει να σιωπά μπροστά σε αυτή την αισχρή κατάσταση της ηχορύπανσης και της αυθαιρεσίας που διαλύει τις ζωές μας στην παραλία του Αγίου Νικολάου, τότε μόνο μια λέξη χαρακτηρίζει την όλη στάση της: ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, επ΄αόριστον ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Σταματάω εδώ. Ακούω τη θέση σου και τη δέσμευσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις ήδη την θέση μου. Σημασία όμως δεν έχει η θέση μου, η οποία για να μην κατηγορηθώ ότι αποφεύγω την απάντηση είναι ότι:
      Σε ένα περιβάλλον ευνομίας μπορούν να αναπτυχθούν και υγιείς επιχειρήσεις, μπορούν να επενδύσουν και σοβαροί επιχειρηματίες, ότι ισχύει λοιπόν για τα καταστήματα και στο κέντρο του Χαλανδρίου ή της Αγ. Παρασκευής θα πρέπει να ισχύει και για την Αρτέμιδα για όλη την Αρτέμιδα και όχι μόνο τον Άγ. Νικόλαο. Αν δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τέτοιους όρους ΛΟΥΚΕΤΟ. Δεν δέχομαι ότι είμαστε πολίτες β κατηγορίας με δικαιώματα σκλάβων του Αμερικάνικου Νότου.
      Αφού έμαθες την θέση μου σου λέω ότι σημασία έχει η θέση που θα έχουν επίσημα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Όρμα τους... εγώ ξέρω που πήγα.

      Διαγραφή
  3. Εκτιμάται το ότι σπας τη σιωπή. Από εκεί και πέρα, οι συγκεκριμένοι "επιχειρηματίες" που δραστηριοποιούνται επί της παραλίας εδώ και χρόνια, με αδειοδοτήσεις από το δήμο, όπως πιθανότατα γνωρίζεις πολύ καλά, έχουν αποδείξει πολλάκις το "ποιον" τους... Δεκάδες έως και εκατοντάδες οι καταγγελίες διατάραξης κοινής ησυχίας από τους περίοικους, κάθε σεζόν. Δεκάδες οι μηνύσεις από την αστυνομία και υπόψιν του δήμου. Ο δήμος όμως εξακολουθεί ένοχα να αδειοδοτεί, να μοιράζει παρόλα αυτά μακροχρόνιες "άδειες μουσικής", ενώ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, μετά από τόσες ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ παραβιάσεις των όρων λειτουργίας τους και της κοινής ησυχίας των περίοικων, να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και επιτέλους να κλείσει τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις (με τους συγκεκριμένους αδιόρθωτους ιδιοκτήτες) που αποδεδειγμένα, εδώ και χρόνια γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια κάθε νομιμότητα! Όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες της παραλίας είναι ήδη "λερωμένοι ως το λαιμό", αποδεδειγμένα παράνομοι και ασυνείδητοι! Αυτό που περιμένουμε από το δήμο είναι να τους αποκλείσει εδώ και τώρα! Να μαζέψει τις άδειες (που έτσι κι αλλιώς διακοσμητικά κωλόχαρτα είναι γιαυτούς και να στείλει το 100 και τον εισαγγελέα να τους σφραγίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάσταση με τα κωλόμπαρα είναι εξίσου φριχτή και στο τμήμα από "τρόλλευ" μεχρι το κέντρο! Νομιμότητα είναι το φάρμακο. Νομιμότητα στα πάντα και όχι μόνο στον ήχο. Δεν είναι δυνατόν να είναι το κομμάτι αυτό μεσα στο καρακατσουλιό, άλλος να καταπατάει δημόσιο χώρο, άλλος μέσα στα νάυλον παραπετάσματα πάνω στα πεζοδρόμια και κακόγουστες αυθαίρετες κατασκευές. Βγαίνοντας χτες από το ΚΕΠ, έβλεπα μαγαζί να έχει γεμίσει την παραλία με νάυλον παραβάν και από πάνω να κυματίζουν καρφωμένες σημαίες και μάλιστα δίπλα δίπλα η ελληνική σημαία με αυτή της μπύρας και άλλη μία διαφημιστική! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά νομιμότητα στα πάντα, δε διαφωνούμε. Άλλο λέω όμως. Τόσα χρόνια αυτοί οι "μαγαζάτορες" με τα κωλόμπαρα, απέδειξαν περίτρανα ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια!! Πως είναι δυνατόν ο δήμος να τους ανανεώνει τις άδειες και μάλιστα με το γελοίο, υποκριτικό και άκρως ένοχο "επιχείρημα" "...το ότι έκαναν παρανομία δε σημαίνει ότι θα ξανακάνουν!" Δεν είναι εξοργιστική αυτή η γελοία θέση και μάλιστα όταν την ακούς από παράγοντες της δημοτικής αρχής;;; Σα να σου λέει, "εντάξει παράνομοι είναι αλλά εγώ θα συνεχίσω να τους δίνω άφεση αμαρτιών επ' αόριστον!!! Με βάση αυτή τη γελοία πρόφαση που εκτός αυτών που υπονοεί, υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη μας! Παιδιά το ποτήρι έχει ξεχειλίσει προ πολλού με τα κωλόμπαρα! Πρέπει άμεσα να σφραγιστούν οριστικά και οι συγκεκριμένοι "επιχειρηματίες" που τόσα χρόνια είναι πίσω απ' αυτές τις επιχειρήσεις της κατάρας, να μπουν σε μαύρη λίστα και να μη ξαναπατήσουν στην παραλία της Αρτέμιδας και του Αγίου Νικολάου. Αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα και στο κάτω κάτω πρέπει αυτοί οι ανεκδιήγητοι κάπως να πληρώσουν για το ότι μας έκαναν το βίο αβίωτο τόσα χρόνια με την ασυνειδησία τους! Ολόκληρες οικογένειες ξενυχτούσαν και ξενυχτούν επειδή οι ασυνείδητοι βγάζουν μαύρο εύκολο χρήμα!! Αίσχος στο μέγιστο! Σκέτη μαφία! Όσο για την πολιτεία ΣΚΕΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ! ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Μια διόρθωση σερ. Η παραλία του Αγίου Νικολάου είναι και αυτή, παραλία Αρτέμιδας, δεν είναι ξεχωριστή! Τέτοια κάνετε και μετά ψάχνετε συμπαράσταση. Άμα δεν ενωθούμε όλοι, τίποτα δεν γίνεται.
      Μένω κοντά στην Υπαπαντής ανάμεσα από το "παλάτι" που μας ξεκουφαίνει και το νέο δήθεν καφέ πάνω στη Λεωφόρο Αρτέμιδας με τα ολημερίς και ολονυχτίς άσματα στη διαπασών! Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν, παντού τα κωλόμπαρα. Σε όλη την πόλη και παραλία και εσωτερικά!
      Χρειάζεται τεράστια ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση. ΔΕν είστε οι μόνοι με το πρόβλημα. Όλη η πόλη το έχει. Και εσείς ανήκετε σε αυτή την πόλη. Μην .....αυτοπεριθωριοποιείστε! Μπορεί και εγώ να μην ονειρευόμενα να ανήκω στο Δήμο Λούτσας, αλλά και σεις και μεις εκεί ανήκουμε! Όλοι μαζί. Υπάρχουν πυρήνες αντίστασης και διαμαρτυρίας ακόμα και στο τέρμα Βραυρώνας.

      Διαγραφή
  5. θωμα λες αηδιες.
    Επιβεβαιωνεις δυστυχως το ρητο η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε.

    Ξαφνικα αυτοι που ηταν κοντρα στο δημαρχο πηγαν ολοι μαζι του.....

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ.

    αυτοι που πηγαν μαζι του ειτε καταλαβαν οτι οι αντιπαλοι (δ μαρκου) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ (πολυ πιθανο)

    ειτε

    τα χουνε βρει με το δημαρχο στο θεμα ΚΕΛ (ακομα πιο πιθανο). Η τελευταια ενημερωση που εχουμε εμεις ειναι οτι το ΥΠΕΚΑ εχει εγκαταλειψει τελειως το σχεδιο για ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι.

    Τωρα για αυτα που απαντας στον αγιονικολιτη περι ηχορυπανσης των παραλιακων κεντρων, πρεπει
    να εχεις πραγματικα μεγαλο θρασος, μιας και ο δημαρχος που τοσα χρονια υποστηριζες, ειχε κανει την αρτεμιδα το αντρο της νυκτερινης ζωης.

    αυτα

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με το σχόλιό σου. Όπως και να χει ευχαριστώ που διάβασες το κείμενο μου.
      Όσο για το ΚΕΛ... πως θα βγει περιφερειάρχης ο Σγουρός αν το ΥΠΕΚΑ πει ότι το ΚΕΛ είναι Νο1 Σχέδιο;;; το ΥΠΕΚΑ έχει πράσινη στήριξη όπως και ο Σγουρός. Αν βγει ο Σχουρός και ο Χρ. Μάρκου σε έξι μήνες θα έχουν πέσει οι υπογραφές για το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΛ. Τώρα αν εσύ πιστεύεις άλλα δεκτό. Εγώ πιστεύω αυτό που γράφω και μακάρι να μην χρειαστεί να με δικαιώσει η Ιστορία.

      Διαγραφή
    2. θελω να πω οτι οι δικοι σου τα χουνε βρει με το δημαρχο για το ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ
      ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

      για το αν πεσουν οι υπογραφες για μεγαλο κελ θα το δουμε, γιατι εμεις ξερουμε οτι πας
      σφαιρα για συνδεση με γειτονικο δημο.

      τωρα για την ιστορια και ποιους θα δικαιωσει, αστο δε χρειαζεται, εχει δικαιωσει η ιστορια εδω και καιρο. Λυματα 20 χρονια τωρα, ηχορυπανση αεροπλανικη, και μπαρ που ξεκουφαινουν.

      εισαι νεος ανθρωπος, μακαρι να τα καταφερεις, αλλα η μεχρι τωρα πορεια σου δειχνει
      οτι ακολουθεις λαθος ανθρωπους.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΄Αντε χέσε μας ρε κόπανε ΚαΠαπίδι....ε ΚΟΠΑΝΕ .....!

      Διαγραφή
  6. ΘΩΜΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΟΥ

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ... ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τα έλεγε ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ, βλέπετε "μουγκα" , σιγή ιχθύος που επικρατεί για το θέμα "κωλόμπαρα";;;; Κανένας μα κανένας συνδιασμός δε βγάζει άχνα για ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ πρόβλημα αυτής της πόλης! Λες και οι δημοτικοί υποψήφιοι ζουν αλλού, δε ξέρουν, δεν έχουν περάσει μεσημέρια, νύχτες, ξημερώματα από παραλίες και κεντρικές λεωφόρους να δουν, να ακούσουν, να ξεκουφαθούν με το απόλυτο ξεσάλωμα των κωλόμπαρων, της Λούτσας της πόλης-σκυλάδικο!! Υποκρισία μέγιστη! Το άλλο παραμύθι που αναμασάνε είναι ότι δεν έχουν δικαίωμα να μη δώσουν άδεια σε κάποιον καινούργιο που κάνει τα χαρτιά του για μπαρ και τυπικά φαίνεται να πληρεί τις προυποθέσεις... Να του δώσουν αυτουνού δεν είπαμε όχι , αλλά για τους ΑΛΛΟΥΣ, τους παλιούς, τους σεσημασμένους, που τόσα χρόνια μας ξεσκίζουν με την αλητεία τους και μας ξεκουφαίνουν νύχτα-μέρα τι θα τους κάνουν αυτούς;;; Πάλι θα τους δώσουν ανανέωση ή θα τους στείλουν στο διάολο όπως θα έπρεπε;;;; Εκεί κολλάμε εμείς, αυτοί οι παλιοί, οι σεσημασμένοι, οι ασυνείδητοι που λυμαίνονται την παραλία και την πόλη μας επί χρόνια τώρα, γιατί να συνεχίζουν;;;; ΓΙΑΤΙ;;; Η δημαρχία οφείλει να ξεριζώσει αυτά τα καρκινώματα και να μη ξαναφυτρώσουν ποτέ μα ποτέ ξανά στις περιοχές της δικαιοδοσίας της... Αυτό θα είναι η αποτελεσματική λύση του προβλήματος. Θα δουν κι οι άλλοι, οι καινούργιοι, που ξεφυτρώνουν ότι υπάρχει σοβαρότητα και δε θα τολμήσουν κι αυτοί να παρεκτραπούν. Προς το παρόν όμως, κανένα επίσημο στόμα υποψηφίου δεν θίγει το ζήτημα "ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ". Μόκο όλοι, ούτε συνεννοημένοι. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ , ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ....

    ΤΩΡΑ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

    ΛΕΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΝΥΝ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ....



    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΟΓΡΑΨΕΙ



    1.ΤΗΝ ΚΥΑ Δ10Β 1053970/1672 ΕΞ 2013/29-3-2013 (ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ)

    2.ΤΗΝ ΚΥΑ 211773 ( ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ)

    3.ΤΗΝ ΚΥΑ 140774/11.6.2009 (ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ)

    να μη κατεβει καθολου για υποψηφιος.

    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ.


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Αντε χέσε μας ρε κόπανε... ΚαΠαπίδι....ε ΚΟΠΑΝΕ....!

      Διαγραφή
  10. ρε αντε να βρεις ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ που μας ελεγες,ΝΥΧΤΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΦΑ (οπου φυσσαει ο ανεμος),ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και το εριξες στο γενικολογο.,μπας και βρεις κανεναν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ που δεν εχει παρει ειδηση ακομα....ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    Κεντρα = αναπτυξη ,να παμε με τις οικογενειες μας μας ελεγες....ΖΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και κατεληξες στα ΠΟΔΙΑ του τσαλαπετεινου.......για να μας πεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ.και να ψηφισουμε την ντελαλισσα ...Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?Να συγχαρουμε την ζησε μαη μου και οτι αλλη μπουρδα εχεις κατα καιρους υποστηριξει.....η ανασσα μονον δεν εχει μπει στο στομα σου γιατι τεκνον κατσαλιρειον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχουμε την πρωτη επισημη δεσμευση απο υποψηφιο .Την χαιρετιζω και ζηταμε την επομενη.Οσοι θελουν ψηφο ΙΔΟΥ.Δεσμευθειτε και θα το ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ......ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ......
    Οσοι περι αλλα τυρβαζετε θα ασχοληθουμε και εμεις με αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ευκολα πειστηκες φιλε Αριστογειτονα!προεκλογικα ΟΛΟΙ εξαγγελουν οτι θελουμε ν'ακουσουμε....να σου θυμησω τα μπλαμπλα του Γκινοσατη στο εντυπο Ο ΠΟΛΙΤΗΣ,τις εξεργεσεις του,τα επαναστατικα κατα του ΚΕΛ....κλπ,κλπ..τα φυλλαδια της παραταξης με τους λαγους και τα πετραχειλια;;;;;;;;.δυστυχως παλι για ρωσσικη ρουλεττα παμε,γιατι ο Δ.Μαρκου ουτε πολλα εκανε και εχει μαζεψει αρκετη σαβουρα....Η δε ΑΝΑΣΣΑ....αστα!φρουφρου κι αρωματα....

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑ
      ΖΗΤΗΣΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ .
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ?
      Πες τους μου με ονοματεπωνυμο,Εγω ξερω εναν και μονον Ο ΕΞΗΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
      Εσυ πιστεψες οτι ψηφιζοντας ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΥΚΤΟΜΑΓΑΖΟΥ .οτι θα το κλεισει? οσοι δεν εχουν μυαλο,παιζουν ρουλετα.Κερδιζει παντοτε το καζινο μαγκα στο τελος.ΠΟΙΟς ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙς ΣΑΒΟΥΡΑ?Μην μου πεις οτι δεν βρισκεις να βαλεις ουτε ενα σταυρο.....να δωσεις ΙΣΧΥ σε σε καποιον που σου εχει δωσει ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ...ΑΛΛΩΝ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ.....
      Αν ψηφιζεις μηχανικους αυθαιρετων νομιζεις οτι στα ξαφνικα θα γινουν νομιμοι?
      ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΛΩ για να δω ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να τις κανει καν.....
      Αντε λοιπον γιατι εκει που πηγαινες ερχομουνα στην πολιτικη και την ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ.
      ΡΙΧΝΕΙΣ ΔΙΧΤΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΦΙΛΕ.....ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΤΥ ΜΕ ΠΕΤΟΝΙΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΦΑΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ
      Η ΑΝΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ Παλι δεν εχεις καταλαβει τιποτα.Ειναι κατι πολυ χειροτερο ακομα και για αφελεια σαν την δικη σου..Νομιζεις οτι θα ασχολιομουν μαζι της αν πιστευα οτι ειναι μονον αρωματα?ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΤΣΟΥΛΙ και πραγματικα σε λυπαμαι αν δεν το βλεπεις..και δεν το μυριζεις..ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ.....

      Διαγραφή
  12. Δεν υπάρχουν καθαροί συνδυασμοί.Υπάρχουν καθαροί υποψήφιοι.Και αξίζουν ψήφο αν είναι συνεπείς στα τοπικά ζητήματα.Οι απερχόμενοι έδειξαν συνέπεια στην αδιαφάνεια και στην υποστήριξη θέσεων καταστροφικών για τον Δήμο και τους δημότες.Ότι καμώματα και αν σοφιστούν είναι τελειωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''ΑΠΙΣΤΕ'' ΘΩΜΑ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ...
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΑΤΟ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ IQ ΕΧΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ''ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ'' ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...
    ΕΞΟΡΓΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... μόνο που ξεχνάς έντεχνα την 4ετία Αλτιπαρμάκη.. αυτός έδωςε την σκυτάλη στον Χρ. Μάρκου και αν θυμάμαι σωστά που θυμάμαι... επί αλτιπαρμάκη άνοιξαν τα Macabo, Riviera, Krystal κ.α. και επεκτάθηκαν επί Χρ. Μάρκου. Εάν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσέ με. Επίσης, μπορεί να είμαι νιάτο και αφελής και να μην κάνω για σύμβουλος δεν ζήτησα όμως να με ψηφίσεις... αντίθετα ζήτησα την στήριξη σου στον συνδυασμό Νέα Εποχή του Δημ. Μάρκου για να μην ξαναβγεί ο Χρ. Μάρκου.

      Διαγραφή
    2. Επίσης ο Αλτιπαρμάκης έμπασε στο κόλπο και τον Πουλάκη (τα βρήκαν στο β γύρο για να κόψουν τον Κασίμη), ο οποίος και είχε ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τους επιχειρηματίες της νύχτας.
      Τον έβαλε πρόεδρο της ΔΕΑΔΑ και μαζί με έναν σύμβουλο (του Αλτιπαρμάκη όχι δημοτικό, δε θυμάμαι το όνομά του, μόνο ότι ήταν ένα σαπρόφυτο συνδικαλιστής της Ολυμπιακής) ξεκίνησαν τα κόλπα στην παραλία. Τι τα θες, αν δεν είσαι νηφάλιος...
      Σε αυτά οι δημότες παρέμεναν αδιάφοροι ή συναινούσαν κι έτσι το πράμα γιγαντώθηκε, τώρα για να μαζευτεί θέλει κάτι @@ νααααα, μετά συγχωρήσεως, καθότι η νύχτα έχει εδραιωθεί και δυναμώσει (=λίγοι ιδιοκτήτες με πολλά καταστήματα και μεγάλους τζίρους), οπότε για να ελεγχθεί το πράμα θέλει συγκρούσεις (όχι πολιτικές, μη γελιόμαστε, η νύχτα δεν πολεμά με επιχειρήματα).
      Ποιος υποψήφιος θα τολμήσει? η ΧΑ όπου οι μισοί είναι μπράβοι, η Αννούλα που δε λέι κουβέντα, ο απερχόμενος που τους νομιμοποιήσε, ο μικρός Μάρκου κι αυτός κουβέντα, για την Ντελάκη άστο αυτή θα κάνει σουαρέ ντε μπωτέ.
      Το πράμα μάλλον θα λυθεί από μόνο του. Μια νύχτα θα αρχίσουν να καίνε ο ένας το μαγαζί του άλλου, κάποια αδέσποτη θα φάει κανά αθώο, κάποιος μπάτσος θα κελαηδίσει στο εσωτ.υποθ. και τότε θα πέσουμε όλοι από νεφη...Κι ύστερα ξανά από την αρχή.

      Διαγραφή
  14. Συμφωνώ με τον προηγούμενο σχολιαστή ότι ο Κασίμης ήταν ο πρώτος που έδωσε άδειες μουσικής σ' αυτά τα μαγαζιά του Αγ. Νικολάου να "βαράνε" μέχρι το πρωί. Ο Κασίμης κατέστρεψε πρώτος την Αρτέμιδα. Μετά επακολούθησε ο Αλτιπαρμάκης και ο Χρ. Μάρκου. Εάν από τότε που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο Κασίμης έβγαινε ο Δημήτρης Μάρκου, η Αρτέμιδα θα είχε τελείως διαφορετική πορεία. Με τα δείγματα γραφής που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Δημ. Μάρκου είμαι τελείως σίγουρος γι' αυτό.
    Απ' τον τρόπο που γράφεις κ. Καντερέ διαπιστώνω ότι ο Κασίμης είχε και κάποιες εξαιρέσεις στο ψηφοδέλτιό του. Η πλειοψηφία όμως ήταν λαμόγια. Γι' αυτό και κατευθύνθηκαν προς τον Χρ. Μάρκου. Τα λαμόγια, στα λαμόγια. Και είναι βέβαιο ότι και ο Κασίμης θα τον στηρίξει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Εάν δεν αλλάξει το σκηνικό σ' αυτές τις εκλογές, η Αρτέμιδα θα καταστραφεί ολοσχερώς.
    Είναι όμως πολύ πιθανό με τη διαπλοκή και την έλλειψη παιδείας που έχουν οι κάτοικοι της Αρτέμιδας, οι άνθρωποι αυτοί να ξαναβγούν. Γι' αυτό όλοι πρέπει να στηρίξουμε τη Νέα Εποχή και το Δημήτρη Μάρκου να βγει από την πρώτη Κυριακή. Διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δείγματα γραφής έχει δώσει ο Δ.Μάρκου για την εκρίζωση της νύχτας από την παραλία της Αρτέμιδας; Φταρνίστηκε και δεν πήραμε είδηση;
      Επίσης όταν ο Κασίμης ανέλαβε δήμαρχος, ο Μάρκου πρέπει να έκανε τουρισμό νεότητας με το ευωτρένο των νέων...μη μπερδέυεσαι. Επίσης να μη ξεχνάμε και το τι κυνήγι έφαγε ο Κασίμης για τις δημοτικές καντίνες στην παραλία, τον τάραξαν στη νομιμότητα (που πας κύριος, σειρά έχουμε πρώτα εμείς). Στα τέλη της θητείας του συμβιβάστηκε με όλους και τους άφησε να αλωνίζουν. Αργότερα όταν κάποοι ενδιαφέρθηκαν να νοικιάσουν τις έρημες καντίνες η ταρίφα ήταν μια δεκάρα για την καντίνα και μιάμιση δεκάρα για τη μίζα...
      Επίσης οι πρώτοι διδάξαντες της νύχτας άνθισαν στα μέσα του '90 επί Αναγνωστόπουλου και στη συνέχεια επί Τυράκη (κι άσε να μουρμουρά ο παλαβός για το αντίθετο, απλώς δεν άφησε άλλους να μπουν και κράτησε την πίτα για ολίγους). Τα μαγαζιά στον Άγιο Νικόλαο υπήρχαν, αλλά η φασαρία άρχισε περί το 2007 (αν κάνω λάθος διορθώστε) και μην ξεχνάμε ότι η ανομία ξεκίνησε πιο νότια και κοντά στο τότε ΑΤ Αρτέμιδος (μισό τσιγάρο δρόμος). Χτισμένα προκήπια, dj tiesto μέχρι τελικής πτώσεως, πάρκινγκ με τσιλιαδόρους και drugs αφθονα drugs. Αυτή είναι η παραλία και όποιος μιλά για ανάπτυξη παραλιακού μετώπου καλό είναι να μας ξεκαθαρίσει τι θα κάνει εκεί κάτω.
      Που ξέρεις μπορεί να είναι κι αυτό ένα μοντέλο ανάπτυξης, να γίνουμε ένα πράμα σα Φτωχομύκονος, κάτω η πλέμπα και τα μεθυσμένα αγγλάκια, κι απάνω (στη χώρα) οι σεβάσμιοι δημότες - χριστιανοί - οικογενειάρχες, λες να 'ναι αυτή η μοίρα μας σύντροφε;

      Διαγραφή
    2. Αν στοχος σας ειναι το 50+1 της 1ης κυριακης αλλαξτε στοχο. Δεν ειναι θεμα ικανοτητας ή ποιοτητας, αλλα μαγειρεματος και συμμαχιων. Οι απερχομενοι εχουν απο διπλα την χρυση αυγη τουλαχιστο, εσεις τι θα κανετε αν πατε στο β γυρο;
      Για να πιασετε το 50%, με ενα ελαχιστο 15% εκτος (απο ΚΚΕ & Χρυση Αυγή) απομενει ενα 35% να μοιραστουν αννουλα, μαρκου χρ και ντελακη (καλα ο συριζα παιζει να μη βγαλει ουτε συμβουλο με τις μ@λ@κιες που εκαναν), σα λιγο δε σας φαινεται; Η μια χωνει μπολικο χρημα σε μιντια και διαδικτυο, ο αλλος υποσχεσεις και ρουσφετια (απο θεση ιχυος, παραδοσιακα πραματα), λ λια δεν κανει τιποτε και προσευχεται στο θεο Tsipras. Οποτε παλικαρια σπευσατε για σχεδιο Β, γιατι παλι στον παγκο σας βλεπω.

      Διαγραφή
  15. Δεν χρειαζεται 50+1 Χρειαζεται 42%..ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ .ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΧΑ που στην Λουτσα ειναι μεγαλης ισχυος.Αυτοι υπακουουν ολοι στα λαμογια.η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Β ΓΥΡΟΣ,αυτοι που ακολουθησαν τους αλλους πλην κατσαλιρου ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ ,ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΝΤΕΛΑΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ...Εκει θελει πολυ δουλεια,Να κανουν το ΚΑΘΗΚΟΝ στα σογια τα λαδωματα και τα κολητιλικια αλλα την β Κυριακη να ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ.Εκει θελει σχεδιο .....απο τωρα.Αν ο κατσαλιρος ερθει τριτος τοτε τα πραγματα ειναι πιο ευκολα.Εγω θα ειχα στοχο την πρωτη κυρικη τον κατσαλιρο τριτο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3852
      Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης.

      Άρθρο 31
      Επιτυχών - Επιλαχόντες συνδυασμοί-Εκλογή δημάρχου

      Στις εκλογές των δημάρχων και δημοτικών συμβού-
      λων θεωρείται επιτυχών συνδυασμός αυτός που πλειο-
      ψήφησε με ποσοστό μεγαλύτερο του πενήντα τοις εκα-
      τό (50% + 1 ψήφο) του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελ-
      τίων και επιλαχόντες όσοι συνδυασμοί έλαβαν έστω και
      μία έδρα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στα άρθρα 32, 33
      και 41 του παρόντος

      Άρθρο 33
      Επανάληψη της ψηφοφορίας

      1. Εάν κανένας συνδυασμός δεν συγκεντρώσει την α-
      πόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των έγκυρων
      ψηφοδελτίων, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την επό-
      μενη Κυριακή ανάμεσα μόνο στους υποψήφιους δημάρ-
      χους των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότε-
      ρες ψήφους.
      Επιτυχών θεωρείται ο υποψήφιος δήμαρχος και ο συν-
      δυασμός του που συγκέντρωσε στην επαναληπτική ψη-
      φοφορία την απόλυτη πλειοψηφία ολόκληρου του αριθ-
      μού των έγκυρων ψηφοδελτίων.

      Εάν υποσιαστώ ότι εκτός από εσένα (δικαιολογημένος, τοσα χρόνια 42 ήταν) υπάρχουν και υποψήφιοι που προσδοκούν να βγουν με 42% από την πτώτη Κυριακή, τότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα...

      Διαγραφή
    2. ...κι ήμαστε για να αγκαλιαζόμαστε λίγο πριν το τέλος (σαν το φινάλε της ταινίας που σου άρεσε, ψυχοπλάκωμα βρε αδερφέ, να χ*σω τον αστρονόμο που τους έλεγε ολα under control guys και στο τελος αυτομόλησε εις κύριον)...

      Διαγραφή
    3. Δεν μιλας βεβαια για το viva la liberta ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΛΑΣ?Εφετος μονον το Νεμπρασκα ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ Αλεξαντερ Πειν μου αρεσε πολυ.Θα σου ημουν ευγνωμων αν μου θυμιζες την αλλη ταινια.ααααααα ΧΘΕΣ ειχε μια πολυ ωραια Αντιγονη απο την κομεντι φρανσαιζ στο Μεγαρο.Του Ανουιγ οχι του Σοφοκλη.Εκει να δεις ψυχοπλακωμα.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.Εινα τεχνη και η μεγαλη τεχνη ΠΟΝΑΕΙ,ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.Αν θελεις διασκεδαση εχετε ΛΙΤΣΑΡΑ Η ΛΟΥΤΣΑΡΑ....ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ ΕΚΕΙ.Αν ειναι 50+1 ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ Β ΓΥΡΟΥ.Ενα σχεδιο ειναι Κατσαλιρος τριτος και κατω....και ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ 40.%Ενα ποσοστο γυρω στο 5% παει παντοτε με τον νικητη. για προληπτικους λογους...αυτο θελει εντοπισμο.Επισης εντοπισμο θελουν οι συγγενεις,τα σογια οι φιλοι και οι γνωρημιες και τα ρουσφετια του Α γυρου.Ευτυχως η εποχη που κουμανταρονταν σαν προβατα και για τον β γυρο μαλλον περασε αλλου.Εκει ακομα τα ιδια?

      Διαγραφή
    4. Τι μου λες μπλογκιτη.....αυτα ειναι εργα για ψυχιατρους ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ?ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΡΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ..Που πας ρε καραμητρο?ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ?ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ?
      Ου παντος πλειν ες Κορινθον μαγκα δεν το εχεις ακουσει?Αν δεν ξερεις που πας και πας και στην πολιτικη ετσι αουα,,μου επε καποιος.....ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ.ΧΟΝΤΡΑ.Πρωτα μαθαινουμε μετα ψηφιζουμε μαγκα.Δεν παμε πισω απο αλλα στραβαδια....ΟΥΡΑ.....
      ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...
      ΠΩ ΠΩ ΠΛΑΚΑ ..τι πηγε να δει......χωρις ειδικο ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ παρεα..,....μακαρι να ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΥΛΙΚΟ απο τα σχολια που θα εκανες..το εχω κανει πολλες φορες και με κασσετοφωνο να μην ξεχναω τα καλυτερα...του κοινου η ΚΕΝΟΥ αν προτιμας.......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ..Η ΤΕΧΝΗ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΗ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....
      ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ τι διαβολο καθοσουν και περιμενες να δεις ποιος ειναι ο δολοφονος?πω πω πω λαθος ανθρωποι σε λαθος εργο με λαθος απαιτησεις σε λαθος ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.....
      Να εισαι καλα γελασα και που σκεφθηκα μερικες σκηνες και τι θα παθαινε ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΕΣ..........αυτοκτονικος μωρε εισαι ?
      ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΑΡΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΡΓΑ .ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ και πας ξυπολυτος ...σε μεγαλα αγκαθια.....ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ.....ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ που δεν ειναι σινεμα ειναι η ζωη η ιδια.....να μην την πατας ......ετσι.....

      Διαγραφή
    5. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΛΑΡΣ ....ΦΟΝ ...ΤΡΙΕΡ ..... ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ...ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΙΑΣ ΜΟΥ?Τι λεει ετουτος?

      Διαγραφή
    6. Τι εγινε βρε μελαγχολικε τυπε?Σε πλακωσε η μελαγχολια ,η εριξες διχτυ και δεν επιασες ψαααααααααριιιιιιιι?Αλλου ειναι το ψαρι φιλε....ΑΝΑΣΣΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ?ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙς 13 ΤΟΥ ΜΑΗ ? ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.....τα βρισκουν ολοι..εσυ τι νομιζεις οτι βρηκες στον Αριστογειτονα ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ κουτοπονηριες?
      θΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ που αφορα την γραφη .Ολοι οσοι ξερουν να γραφουν μοιαζουν στον απλο λογο.οπως πχ σε ενα μπλογκ, που δεν ειναι λογοτεχνικη γραφη , γιατι απλα γραφουν με τους ιδιους κανονες.Αντιθετα οσοι δεν ξερουν να γραφουν, εχει ο καθενας τους ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΓΝΟΙΑΣ,Ετσι τους ταυτοποιεις....Τωρα στο συγκεκριμμενο μπλογκ επειδη πραγματικα πολυ λιγοι ξερουν να γραφουν σωστα, ξεχωριζουν καποιοι .Ειναι λοιπον οπως ο μονοφθαλμος ξεχωριζει αναμεσα σε τυφλους.Αυτη ειναι η περιπτωση μου.πολλοι τυφλοι και λιγοι μονοφθαλμοι σαν και του λογου μου.Αρα τι κουραζεσαι?Εισαι στους πολλους παρτο αποφαση και ασε τα κολπα.....και τις χαζομαρες ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι τουλαχιστον εγω ειμαι ΕΝΗΛΙΚΟΣ.ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΙς για αυτα που σου γραφω αλλα αντιμετωπισε την αληθεια αν τολμας,ετσι θα πας μπροστα και μονον ετσι.ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ που ξερει ομως να ξεχωριζει ποιοι εχουν και τα δυο τους ματια.και προσπαθει να μαθει απο αυτους.γιατι ΞΕΡΕΙ τι δεν ξερει.

      Διαγραφή
  16. Όταν λέω ότι ο Δημ. Μάρκου έχει δείξει κάποια δείγματα γραφής για το τί μπορεί να κάνει, εννοώ πραγματικά γεγονότα και όχι τις αερολογίες και τα φταρνίσματα που λες. Γνωρίζεις ότι πήγε να καταθέσει στον Εισαγγελέα ως μάρτυρας του Ποθουλάκη μαζί με τον Γιαννάτο για το θέμα της αποχέτευσης? Ξέρεις τί θέλουν να κάνουν Κασίμης και Χρ. Μάρκου? Να κατασκευάσουν Κ.Ε.Λ. μέσα στην πόλη και με αγωγό στη θάλασσα, ενώ έχουμε πάρει το ο.κ. για την Ψυτάλλεια. Αφού ο Κασίμης δεν το ήθελε αυτό, γιατί ψήφισε ΠΑΡΟΝ όταν του ζητήθηκε η ψήφος του? Γιατί δεν ψήφισε κατηγορηματικά ΟΧΙ? Γιατί έχει τα ίδια συμφέροντα με τη σημερινή διοίκηση.
    Απορώ πραγματικά πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που υποστηρίζουν ακόμα τον Κασίμη, ο οποίος κυριολεκτικά κατέστρεψε την Αρτέμιδα. Και "τραβήχτηκε" νομικά και καταλογίστηκε στο τέλος.
    ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ πραγματικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω καλά τι χαβά βαράνε κι Κασίμης και ο απερχόμενος, εδω όμως μιλούσες και σχολίαζες για τα νυχτομάγαζα και τις άδειες στον Αγ.Νικόλα και όχι για το ΚΕΛ.

      Ωραία λοιπόν, αν βγει ο δικός σου και δηλώσει πως σε περίπτωση που έρθει σε ρήξη για το ΚΕΛ (μην κοροιδευόμαστε κεντρικές αποφάσεις είναι αυτές) με το κυβερνών κόμμα (απ' όπου και προέρχεται και τρώει και ψωμί) αυτός θα τραβήξει με το Δήμο και όχι με τη νουδούλα, θα είναι ένα πολύ πολύ θετικό βήμα. Αν το κάνει κιόλας, εγώ χαλί να με πατάς με τ' άρβυλο.

      Το πιστεύεις?????

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς!μετα τους εύκολος θεατρινισμους και τις προεκλογικές μεγααααλες κουβέντες θα πέσει υπακοή στο κόμμα και τα συμφέροντα...εκείνος ο ήρωας ο Γιαννατος πάλι θα τρέχει και θα διαφοροποιείται ...ήθελα ναξερα πόσο απελπισμένος ήτανε όταν έκανε αυτη την επιλογή!κριμα που δεν αποφάσισε να ηγειθει παράταξης ο ίδιος και κατέληξε με αυτη το συνοθυλευμα-μόρφωμα....διακινδυνευοντας να γίνω Κασσανδρα προβλέπω ΠΟΛΛΗ δύσκολη πενταετία για την πόλη μας !!ουτε ένα σχήμα απο τα 5-6 δεν δίνει ελπιδα παντού λαμόγια και ιντριγκα!!!εδω τα διαβάζω κι απορω...λυκοφιλιες ,συμφωνίες, "δεσμεύσεις"....ΑΙΣΧΟΣ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ. Ο ΜΑΡΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ Ε Ν ΠΑ Ι Ζ Ε Ι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ;;;; ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ - ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;; ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Δε με ενδιαφέρουν οι δηλώσεις αλλά οι δεσμέυσεις. Εδώ είμαστε.

      Διαγραφή
  17. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Για να σπασουν αυτα , πρεπει ο κατσαλιρος να μην ερθει δευτερος.Τοτε ξανα μοιραζεται η τραπουλα.και παιζεται αλλοιως.Αρα η στρατηγικη λεει,Αν δεν ψηφισεις Δημητρη ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ οχι κατσαλιρο....και αν παρ ελπιδα συμβει να ειναι δευτερος εεεεεεεδεν θα σου πουνε ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ...ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ την μια ψηφο θελουν και την δευτερη? Σαν πολλα δεν σου ζητανε?Η ψηφος της συγγενειας ,της φιλιας και της υποχρεωσης ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ δεν μεταβιβαζεται προς τριτους ουτε σε οδηγιες για τον β γυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΘΗΝΑ ΛΥΤΡΑ
    Είναι μια ακόμα σημαντική μεταγραφή που οριστικοποιήθηκε απόψε με την οριστικοποίηση ένταξη στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του Δημήτρη Μάρκου. Να σημειωθεί ότι η Αθηνά (και ο σύζυγός της) ήταν και παραμένουν στενοί φίλοι του απερχόμενου Δημάρχου Χρήστου Α. Μάρκου, πλην όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να ταυτιστούν με την πορεία της νυν δημοτικής αρχής, αν και όπως συχνά ομολογούν τους στενοχωρούσε η αρνητική πορεία του φίλου τους δημάρχου. Άντε να δούμε ολόκληρα τα ψηφοδέλτια γιατί κάτι λέει ότι θα υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το θέμα με τον Κασίμη δεν πήγαινε καλά μήνες τώρα. Άτομα που δεν ήταν τόσο κοντά του οπότε έβλεπαν τα πράγματα πιο ψυχρά και ώριμα, είχαν διακρίνει από καιρό το εναγκαλισμό αυτό με την δημοτική αρχή. Δεν ξύπνησε προχθές ο Κασίμης και αποφάσισε πάμε Κοτσαλίρο μαζί με το σύνολο των νυν δημοτικών του συμβούλων του, ξεχνώντας το θέμα του ΚΕΛ και την καταστροφή που έχουν υποστεί τρία χρόνια τώρα οι πόλεις από μια ανύπαρχτη και καταστροφική δημοτική αρχή (λόγια του Κασίμη). Όλοι οι σύμβουλοι του Κασίμη τελικά ακόμα και ο Τσαντήλας έχουν κοινή γραμμή πλέον ΝΑΙ στο ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ και ο Κασίμης μας κορόιδευε τόσο καιρό! Αν δείτε το σύνολο των συμβούλων του στο Δημοτικό ή πάει με το Δήμαρχο ή ψήφισε ΝΑΙ στο ΚΕΛ(Τσαντήλας). Μόνο οι Τοπικοί σύμβουλοι Αρτέμιδος Λάμπρου, Μωραΐτη και η Φράγκου από τα Σπάτα εξακολουθούν να είναι κατά του ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ και η Μωραΐτη δεν το ακολουθεί στον Δήμαρχο και ο Λάμπρου και η Φράγκου την έχουν κάνει από καιρό! Το φοβερό είναι ότι θα βγούνε σε λίγες ημέρες Κασίμης και Δήμαρχος να μας δουλεύουν ότι είναι υπέρ της Ψυτάλλειας. Πάντως αξίζει να το πούμε άλλη μια φορά Κασίμης, Ντουρντουρέκα, Μποζιολής με τον Δήμαρχο και μετά λέμε γιατί η Αρτέμιδα έχει μείνει χρόνια πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργησε πολυ να χωνεψει την προβατινα που ετρωγαν μαζι και μας ειχε ειδοποιησει ενας μπλογκιτης.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΩΤΑ τριιιιιζει.Αν εισαι κουφος η κανεις τον κουφο μπορει και να σε πλακωσει....
      ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ...καποιοι ετρεξαν νωρις...αυτοι μπορει να γλυτωσουν....

      Διαγραφή
  20. Επειδή θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά και θα δούμε πολλούς μετανοημένους της τελευταίας στιγμής ή μήνα καλό είναι να γνωρίζουν ότι εμείς οι πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές του 2010 από τα άτομα της παράταξης του Κοτσαλίρου εξαπατηθήκαμε αυτό θα το εκφράσουμε με το ένα ή τον άλλο τρόπο. Τώρα που το καράβι του Δημάρχου βουλιάζει θα αξιολογήσουμε ποιοι απλώς πηδάνε για να σωθούν ή με την στάση τους είχαν διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό. Αυτοί που δεν είχαν διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό και απλώς πηδάνε από το καράβι που βουλιάζει θα τους μαυρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για την Αρτέμιδα παιδιά ψηφίζουμε ΓΙΑΝΝΑΤΟ, Ο μόνος που τα έβαλε με τα λαμόγια και δεν σταμάτησε παρά τις απειλές και τον πόλεμο , από τα παιδιά του Κατσαλίρου. Θα έπρεπε να κατέβει για δήμαρχος. Αν θέλουμε να σωθούμε στην Αρτέμιδα να τον ψηφίσουμε .Είναι και καταπληκτικός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακούω ότι η Ντουρντουρέκα θα πάει στον Κατσαλίρο. Αν αυτό το σενάριο είναι αληθινό , φαίνεται όλη η διαπλοκή , δυστυχώς του Κασίμη....Η Ντουρντουρέκα σαν δημοτική σύμβουλος βουβό πρόσωπο, άοσμη , άχρωμη, άγευστη. ! Στο φαρμακείο του συζύγου της δουλεύει η κόρη του Κιτσομάρκου και είναι φίλοι με τον Κώστα Γκίκα...Καταλαβαίνομε όλοι τον ρόλο Ντουρντουρέκα στον δήμο.Από τους συμβούλους που ελέγχονται απόλυτα στο όνειρο Κιτσομάρκου για την εγκατάσταση του ΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ...ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, γιατί τώρα δεν θα μας φταίνε οι Σπαταναίοι. ΑΝ Η ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ , ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. Είναι η τελευταία μας ελπίδα έχοντας τον Γιαννάτο μαζί μας , να αλλάξουμε την ζωή μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9.00 , Αν γίνει αυτό με την Ντουρντουρέκα , μη την δούμε στην Αρτέμιδα.Δεν την πιστεύω τόση ξεφτίλα...Θα βάλουμε τον Γιαννάτο να την αντιμετωπίσει .Πόσο ψέμα ρε θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θέλουμε τον Γιαννάτο στο δικό μας ψηφοδέλτιο στην Αρτέμιδα. Θα την διαλύσουμε την Ντουρντουρέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημήτρη Μάρκου θα σε ψηφίσω για πρώτη φορά , λόγω Γιαννάτου. Να τον έχεις μαζί σου για να πειστούμε ότι δεν είσαι σαν τους άλλους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Τιαννατος πηρε συνταξη ας παει στο ΚΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα να πάνε σπίτια τους οι άεργοι μεσίτες αποφάσεων, οι επαγγελματιές σύμβουλοι και οι αργόμισθοι συνδικαλιστές.
      Σύνταξη πήρε από το επάγγελμα, όχι από τους δημότες.
      Σπίτια τους να πάει και όλο το σκυλολόι που δεν ξέρει να διαβάσει δυο αράδες και σύνταξη να πάρουν και οι ψηφοφόροι ρουσφετοπρακαλάκηδες.

      Διαγραφή
  27. ΑΠΟΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.
    Γιαννατος, Γιαννατος και ξερο ψωμι για να σκασεις να ησυχασουμε.Εσυ παντως δεν βγαινεις...ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ......
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ..ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ?Οταν ελεγα Οχι στους σεσημασμενους ...εεεεεεεεε βλεπΕτε τωρα και σταυρωνετε ΑΝΑΛΟΓΩΣ.Δεν δινουμε ΑΜΝΗΣΤΙΑ φιλοι ουτε εχουμε ΑΜΝΗΣΙΑ καπαπιδικου τυπου.Με Τα σαλτα τους, να πεσουν στο κενο ....ναγκρεμοτσακιστουν για να ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ οτι φευγεις ΕΓΚΑΙΡΑ αν εκανες λαθος δεν σαλταρεις τελευταια στιγμη στην σωσιβια λεμβο και να κινδυνευει να μπαταρει και να παρεις και αλλους στον πατο.Δεν χωραει αλλους ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΥΣ Η ΒΑΡΚΑ...ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προτάσεις δεν ακούω ούτε βλέπω επί της ουσίας, από την πλειονότητα των υποψηφίων, οι οποίες θα ΠΡΈΠΕΙ να στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης των Σπάτων και περισσότερο της αδικημένης Αρτέμιδας από τους πρώην διοικούντες της.
    Όλοι κάνουν τον έξυπνο και ''τουφεκάν'' πάνω από το κουφάρι-όπως την κατάντησαν-της ομορφότερης πόλης στην επικράτεια και ιδιαίτερα της παραλίας της...
    Ακούς εν ευθέτω χρόνο ''αν δεν εκλεγώ εγώ τι με νοιάζει'' θα βγει ο άλλος ο κολλητός μου για να συνεχίσουμε τις δουλίτσες μας από κοινού-αυτό όμως ο δημότης, ευτυχώς για τους έντιμους υποψήφιους, το εκλαμβάνει σα σύσταση κλώνου τύπου coza nostra και σε καμία περίπτωση έντιμων υποψήφιων αιρετών...(δες ανύπαρκτη αντιπολίτευση ΚΑΣΙΜΗ και πρόσφατη σύμπλευση αυτού και δυο τυχοδιωκτών ''κολλητών'' συμβούλων του με τον νυν απερχόμενο δήμαρχο).
    ''Το ψάρι θέλει δε θέλει θα τσιμπήσει όπως και να 'χει, με τη πρώτη ή με τη δεύτερη φορά''...
    Στα πολιτικά τους παιχνίδια και στη διαπλοκή οι τύποι με τα ''κολάν'' είναι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ...δεν θέλουμε πλέον άλλους τσαρλατανέους στην αρένα της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης μας...

    Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΣ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ:
    θέλουμε κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα κλειδιά της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανθρώπους που δεν πρόκειται να είναι ποτέ προδότες και εξαρτημένοι κατά των συμφερόντων των δημοτών τους, από κανένα και οι οποίοι μπορούν να φέρουν λύσεις και αποτελέσματα σε όλα αυτά τα προβλήματα που έχει ο δημότης σε όλους τους τομείς(αποχετευτικό, ύδρευση, άμεση επιβολή της νομιμότητας που έχει εκτροχιαστεί και επανέλεγχος αδειών καταστημάτων της παραλιακής ζώνης Αρτέμιδας, σωστή διοχέτευση ομβρίων υδάτων στους κεντρικούς δρόμους, κύρωση των πράξεων εφαρμογής κλπ.).
    Χρειάζονται, περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη εκλογή, άνθρωποι σαν τον κ. Χρήστο Ποθουλάκη, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα στο παρελθόν ότι είναι γνώστης, έντιμος και αμόλυντος, ηθικός και καθαρός από την κορφή ως τα νύχια, εμείς βέβαια ως ψηφοφόροι έχουμε τη γνώμη και αίσθηση να κρίνουμε για το καλό μας και το συμφέρον μας πάνω απ' όλα ενδεικτικά ανέφερα ένα όνομα και παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε ότι κάνω παρέμβαση, είναι σίγουρο ότι και άλλοι είναι το ίδιο άξιοι αλλά δυστυχώς είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός μας χεριού.
    Αυτοί λοιπόν οι αμόλυντοι θα σκέπτονται καθαρά από εμάς για εμάς, για να έχουμε και εμείς το κεφάλι μας ήσυχο και τη συνείδησή μας καθαρή...

    ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΑ...ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!!

    ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

    @ΣΩΤΑΔΗΣ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
    ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρε ανακοινωση ...ποιος εισαι ?
      Αυριο μπλογκιτες θα μιλησει Η ΝΥΦΙΤΣΑ .....
      ΕΕΕΕΕαν ειχατε φαγουρα περιμενετε να ξυστητε ΑΥΡΙΟ.....
      ΒΡΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.....ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ και ελεγα τι μου ελλειψε τι μου ελλειψε και γιατι με φαγουριζει .....
      τωρα ησυχασααααα
      ησυχαστε και εσεις
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ τον μεγαλοδυναμο εριξε το μαννα εξ ουρανου,τωρα αν το μαννα ειναι κορακας εεεεεε ας προσεχατε.....η ας προσεξτε ΑΥΡΙΟ.........ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΥΙΓΑ μηπως προσεξατε αν εχει μεγαλο κ......και μας πιτσιλισει ολους......?
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΥΤΣ.....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ...ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ.....

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΟΡΑΚΟ ΚΤΟΝΟΣ29 Απριλίου 2014 στις 5:43 μ.μ.

      Δεν επεσε κουτσουλια... επεσε ανεκδοτο
      ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Β ΓΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
      Παει...η νυφιτσα χτυπαει και το καπαπιδιον....

      Διαγραφή
  30. Οι ιδεες, ανευ προσωπου, ετσι γενικως... προοδευτικουρες ειναι για τους ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΤΑ προσωπα υλοποιουν τις ιδεες,δεν φτιαχνουν οι ιδεες προσωπα.
    Μου γινατε στα ξαφνικα εραστες των ιδεων....μπουρδολογιας τσαλαπετεινικου η καπαπιδικου τυπου.
    ΕΔΩ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡ.....ΤΟΥΣ.,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΑΣ.
    Αντε και βαρεθηκα να ακουω βαρυσημαντες κουβεντες καφενειου.
    ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΨΑΧΝΕΤΕ.
    Ποιοι ειστε μωρε που θελετε μονον νεους μορφωμενους εντιμους δραστηριους ,ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΣ?Μηπως μπλεξατε τους υποψηφιους της ευρωβουλης με τους δημαρχαιους σας?Αλλο πραγμα ζητανε εκει στας Βρυξελλας και αλλο εις τας Λουτσας.
    Συνελθετε και προσγειωθειτε, γιατι θα παθετε ανακοπη στην αποτομη απογειωση που ονειρευεσθε.....ουτε η ανασσα που βγαζει καθε ημερα δελτιο με τα ονειρα της ,δεν λεει τετοια,,,λεει μονο ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.... ειναι διοικηση ουτε ο μπαμπας ειναι διοικηση ουτε η ανυπαρκτη πειρα απο τα ΔΣ ειναι διοικηση.εεεεε ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μιας και ειναι επικαιρο,μηπως ξερει κανεις τι αδεια εχει ο παιδοτοπος που παμε τα παιδια μας??Αδεια κυλικειου!!!!!Χωρις να εχει σχετικη αδεια,εξοδο κινδυνου.....Ποιος φορεας εχει κανει ελεγχο?Ποιος φορεας ελεγχει εαν πληρουν τις προυποθεσεις τα παιχνιδια και αν ο χωρος ειναι ο προβλεπομενος?Ο δημος?Η αστυνομια?Η πυροσβεστικη?Η νομαρχια?ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ???? ΕΛΕΟΣ!!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΘΩΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΣΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. Ο ΤΥΡΑΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟΣ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΣΑς ΠΕΙΡΑΞΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αριστογειτων ο κυνηγος λαμογιων29 Απριλίου 2014 στις 5:39 μ.μ.

    ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ .....ειπε η νυφιτσα στην αλεπου.ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ..... ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ της εδεμ,ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ...
    Ειπε και εδω ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ νυφιτσοκορακιστικα ΓΕΛΑΣΑ ,ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
    Για να πω την αληθεια, το πηρα το μυνημακαι περιμενα εμφανιση .... ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ? ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?Οτι μεσα εδω πετουν κορακονυφιτσες παραλιακες ....τσαλαπετηνοι,κισσες,,καργιες ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΕΙΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ .Μην ανησυχει και το καπαπιδι που ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ..... ΓΡΑΦΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑ.....,,,,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ τΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΚΟΡΑΚΟ ΚΤΟΝΟΣ29 Απριλίου 2014 στις 5:50 μ.μ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΚΡΗΚΛΙΣΙΑΝΙΚΑ ΝΑ Ι ΦΙΤΣΑ.ΟΧΙ ΒΡΕ ΝΑ Η ΘΕΙΤΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΡΑ....ΣΕ βαλανε αντικατσαλιρο οι ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΑ ΤΡΙΣ ΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΑΛΟΙΜΟΝΑ....και νομιζεις οτι εισαι ο Ρισελιε του ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ......,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΙΜΟΝΑ.....

      Διαγραφή
    2. εν ταξει μωρε ΕΦΑΓΑ ενα λ
      αλιμονο μου......ηταν αναγκη να ξενυχτησεις για ενα λ? 1 12 πμ ο Αριστογειτων ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
      ΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ....

      Διαγραφή
  37. http://newspata-artemida.blogspot.gr/2014/04/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας