ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00


16 σχόλια:

  1. Θα είμαι πολυ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ... Ελπίζω αυτη η ομιλια να είναι γεμάτη σ υ γ κ ε κ ρ ι μ ε ν ε σ εξαγγελίες όπως ακριβώς ήταν η προηγούμενη στα Σπατα .Και η Αρτεμιδα και μάλιστα πολυ περισσότερο έχει περιοχές με προβληματα που χρονίζουν .Ελπιζω να γίνουν αναφορές και να υπάρξουν δ ε σ μ ε υ σ ε ι σ για την παραλία,την ηχορύπανση,τα σχολεία τα ανύπαρκτα γυμναστήρια ,τις υπηρεσίες που μετακομίζουν ΟΛΕΣ στα Σπατα,την μόλυνση της θαλασσας,την έλλειψη σωστής συγκοινωνίας,τις πράξεις εφαρμογής ( που δεσμεύουν πολλα απο τα παραπάνω),την έλλειψη αστυνόμευσης που έχει κάνει την πόλη "χαρα του διαρρηκτη",την ανυπαρξία πρωτοβάθμιας περίθαλψης....γιατι ΑΥΤΑ μας λείπουν κι όχι μεγάλα κούφια λογια για ανάπτυξη τύπου Γλυφαδας.Ας ζούμε εμείς σαν άνθρωποι και μετα ας έρθουν και τουρίστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ειπες ολα.

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    2. Kαλα 10:20,δες το χαζοχαρουμενο σποτακι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και θα παρεις μια σαφεστατη ιδεα για το τι μας περιμενει ΚΑΙ αποψε ΚΑΙ στη συνεχεια αν εκλεγει....(οχι πως η αλλη παραταξη εκανε η' ΘΑ κανει τιποτα καλυτερο) Το σεναριο με λιγα λογια:ασπρομαυρες υπεροχες φωτογραφιες μιας αλλης εποχης απο τον τρυγο και το λιομαζωμα,μετα πλανο του αεροδρομιου στον πρωην ευφορο καμπο και μετα παιδακι που εξαγγελει, τσαμπουκαλεμενο , παλη κατα του αεροδρομιου!!!!!!''μολις μεγαλωσω θα το διωξω!''Ακρατος τοπικισμος;;;ουτοπικος ρομαντισμος;;;;;η' απλη μικροπολιτικη ανεδαφικη ανοησια;;;;;;;;;;;;ετσι απλα ,χωρις επιχειρηματα και καταγγελιες για τη λειτουργια ενος εργου που εκανε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ την περιοχη χαβουζα λυμματων και τον καμπο αποδεκτη αποβλητων....ετσι απλα, εξαγγελεται ο μελλοντικος διωγμος των κακων εισβολεων απο ενα θυμωμενο παιδακι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ(προσφατα το blog φιλοξενησε και μια ομαδα που φυλαγε νυχθημερον το πανω του ξεπουληματος τους )και πολλοι προεδροι εξ αυτων που χρηματιζονται εχουν ηδη εκλεγει στο νεο Δ.Σ!!!!ο δε ενιαιος δημος μεχρι και σημερα δεν εχει κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ,ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ...Αποδεικνυεται για μια ακομη φορα λοιπον οτι,η βλακεια και το ξεπουλημα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ γι αυτο ειμαστε σ'αυτο το χαλι...οτι γλυτωνει απο τους ηλιθιους ,το ''αναλαμβανουν'' οι ξεπουλημενοι!

      Διαγραφή
    3. πεστα ρε μεγαλε γιατι θα μας τρελανουν εδω μεσα

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    4. Αυτός ο τιμητής των πάντων (10.20), που έχει άποψη ακόμα και για τα σποτ, δεν παίρνει καμμιά θέση, αλλά "ξεδίνει" με αφορισμούς. Σίγουρα ήταν πάντα απών από τον καθημερινό αγώνα που κάποιοι δώσαμε όλη την τετραετία, με καταγγελίες , με συμμετοχή σε φορείς για κινητοποιήσεις και κυρίως συνεχή εγρήγορση για επίλυση των προβλημάτων της πόλης.. Από τον καναπέ και με δεκάρικους δε γίνεσαι ΠΟΛΙΤΗΣ.

      Διαγραφή
    5. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .Ο συλλογος για την προστασια του Θαλασσιου μετωπου ο Ποθουλακης ,που παλι δεν σας αρεσε και τον μαυρισατε και μεμονωμενοι.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
      ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙς...πες μου τι πλασματα συμφωνουν μαζι σου να καταλαβω τι λες.
      Οταν συμφωνει μαζι σου ο εχθρος επανεξεταζεΙς την θεση σουΠαλαιο λενινιστικο αποφθεγμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που δηλωνουν αριστεροι...για φαντασου καταντια να εισαι αριστερος ντελαλης...στο κατσαλιρεικο..πουλακοσυστημα.........
      Μας πεισατε κατσαλιροπαιδα για την σταση των πολιτων.....τωρα σας φταινε τα σποτ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ......
      ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΦΕΤΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ?
      ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ?

      Διαγραφή
    6. Καλησπερα,ο 4:46 ειμαι.Aν και σε τοσο κακοπροαιρετα και ασχετα σχολια ΔΕΝ θα επρεπε να απαντησω,μπαινω στον πειρασμο να το κανω γιατι ειναι λυπηρο να οδηγειστε σε τοσο λαθος συμπερασματα.Το σχολιο το διαβασατε τοσο βιαστικα που με μπερδεψατε με τον 10:20,τον οποιο σχολιαζω και φυσικα σαν ''πραγματικος πολιτης'' αγαπητε Αριστογειτονα συμμετειχα στον αγωνα για τα λυμματα ,ψηφισα τον αγωνιστη Ποθουλακη ,δεν ειμαι μαρξιστης-λενινιστης και το ανοητο σποτακι το ειδα ψαχνοντας τις ομιλιες του Δ.Μαρκου για να επιχειρηματολογησω υπερ του σε ατομα της Νεας Πολης.Συγνωμη που δεν ειμαι ηλιθιος και τολμησα να σχολιασω κατι που με ενοχλησε,συγνωμη που δεν ειμαι οπαδος αλλα σκεπτομενος πολιτης.Παντως θα χαιρομουν αν εκτος απο το να με βριζετε ,κανατε τον κοπο να σχολιασετε επι της ουσιας αυτα που γραφω.Ευχαριστω και αναμενω Y.Γ πριν λιγες μερες αγαπητε Αριστογειτονα συμφωνησες μαζι μου τοτε δεν ημουν ''υποκειμενο,ντελαλης,κατσαλιρεικο..πουλακοσυστημα...''?

      Διαγραφή
    7. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΠΟΤΑΚΙΑ γιατι τοτε δεν αντιλαμβανεσαι την σοβαροτητα της καταστασης οπως δεν την αντιλαμβανονται και οι πικραμμενοι.ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΠΟΥΛΑΚΑ...καταλαβες τωρα τι εννοω?Τα ακουσε ο Θωμας πρωτα πρωτα απο εμενα, τα ακουσες και εσυ .ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.Στην πολιτικη το πρωτο ζητημα ειναι το σωστο timing και εκει εκανες φαλτσο..ΑΠΟΔΕΙΞΗ?ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟ .θΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ? ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ?Μεγαλο σχολειο για νεους ......αν σου μενει και γερος μπορει να καταληξει σε κουσουρι και εγω δεν ειμαι νεος ουτε μου εμεινε κουσουρι.Χαιρομαι παντως που δεν εισαι αυτο που υποθεσαμε ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ διαφερετικοι μπλογκιτες,Αυτο επισης πρεπει να σε προβληματισει καλα εγω ειμαι γνωστος μα και αλλος και ειναι τυχαιο ?

      Διαγραφή
    8. O.K,κι ας ελπισουμε οτι ολα αυτα που αφηνουμε δεν θα τα βρουμε μπροστα μας.

      Διαγραφή
    9. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.....

      Διαγραφή
    10. Βρε 4,46 εσύ και το ΚαΠαπίδιον που συμφωνείτε, άμα δεν περιμένετε τίποτε πια το καλύτερο, πέστε να πεθάνετε να ησυχάσετε, τι περιμένετε πια ?

      Διαγραφή
    11. Χαιρομαι που καποιος αισθανεται τοσο Θεος,που αποφασιζει ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει.Οσο για νοημοσυνη,εδω θα πρεπει να δειξουμε λιγη επιεικια,ο 6:42 μαλλον δεν ειναι ο τυπικος μεσος πολιτης αλλα,ο τυπικος ελλην......μην τρομαζετε δεν θα χρειαστω @@@κια για να τον χαρακτηρισω,θα περιοριστω στο ''τυπικος ελληνας οπαδος -ψηφοφορος'', κενος, φαφλατας,υβριστης και φανατικος!οτι πρεπει για ,καλη εξεδρα αλλα επ'ουδενι για καλπη!

      Διαγραφή
  2. ολοι οι δημοτες μαζι για ενα καλυτερο αυριο πρεπει να δωσουμε το παρον και στην καλπη
    ...ας δωσουμε 'φτερα' στην ΕΛΠΙΔΑ
    ...π.κατσουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mονη ελπιδα πλεον για την αρτεμιδα η περιφερεια με την Δουρου μπας και αλλαξει κατι προς το καλυτερο για την Αρτεμιδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια είμαι λιγο εκτος θεματος αλλα που μπορω να δω αναλυτικά ποσους ψηφους πηραν οι συμβουλοι ολων τον υποψήφιων?Εχουν ανεβει πουθενα?
    Ευχαριστω προκαταβολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην αν ακτη ειναι ολοι συνδιασμοι και οι σταυροι ΜΠΕΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας