ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΠΩΣ 22% ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

Από τον Κωνσταντίνο Νικολάου*

Αποχή. Κάθε φορά και μεγαλύτερη, κάθε φορά και ισχυρότερη σαν παράταξη, αν έπαιρνε νομική υπόσταση!

Ας δούμε τα εκλογικά στοιχεία και αποτελέσματα του πρώτου γύρου για το 2010 για το Δήμο μας, από μια άλλη ματιά.

Εγγεγραμμένοι
                               20.921  
Ψήφισαν
                           14.791  
% Συμμετοχής
70,70%
Έγκυρα
                           14.148  
% Εγκύρων
67,63%


Βλέπουμε καταρχήν ότι μόλις το 68%, λαμβάνει τελικά μέρος στις εκλογές. Σίγουρα ένα ποσοστό από όσους απέχουν (ή ακυρώνουν τη συμμετοχή τους), μπορεί να είναι αδύνατον να λάβει μέρος (π.χ. μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό), αλλά το ποσοστό που δε συμμετέχει ήδη είναι τεράστιο.

Τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου είχαν ως εξής:


Έλαβαν
Επί των Εγκύρων
Επί των Εγγεγραμμένων
Δ.Μάρκου
                              4.072  
28,78%
19,46%
Χ.Μάρκου
                              4.605  
32,55%
22,01%
Γ.Κασίμης
                         4.507  
31,86%
21,54%
Ε.Δανέζης
                                 964  
6,81%
4,61%

                           14.148  
100,00%
67,63%

Συμπέρασμα: Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, λόγω κρίσης και πρωτόγνωρων καταστάσεων, πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες. Δεν είναι σωστό και τίμιο απέναντι στους εαυτούς μας, τις οικογένειες και τον τόπο μας, να μη συμμετέχουμε!

Την Κυριακή 18/05/2014, όλοι μας, πρέπει να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, γιατί όπως φαίνεται και από τους αριθμούς, τελικά το ασκούν άλλοι αντί για εμάς, όταν δεν εμφανιζόμαστε 1 φορά τα 5 χρόνια, για να το ασκήσουμε.

Καλή ψήφος σε όλους!

*Ο Νικολάου Κωνσταντίνος του Δημητρίου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδας, με το συνδυασμό Νέα Εποχή του Δημήτρη Μάρκου. 
Κατοικεί στη Χριστούπολη - Σπάτα, είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 2 παιδιά, 5 και 2 ετών. 
Έχει πτυχίο Marketing από την ΑΣΟΕΕ (2002), 1ο μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από την ΑΣΟΕΕ (2006) και 2ομεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στον Αναλογισμό και στη Διαχείριση Κινδύνου (2014).
Facebook: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
LinkedIn: Kostas Nikolaou

24 σχόλια:

  1. Οι πολιτικοι φερουν εξ ολοκληρου την ευθυνη για την κατασταση αυτη.Οσοι απεχουμε για συγκεκριμενους λογους εχουμε και αντιλογο στις αποψεις σας:το αποτελεσμα καθοριζεται απο τις τασεις της πλειοψηφιας,η πλειοψηφια αποφασιζει χειραγωγημενη απο τα ΜΜΕ και σε τοπικο επιπεδο επηρεασμενη απο εξαρτησεις,κουτσομπολια,ρουσφετια....ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ λοιπον απο αυτη την παρωδια δημοκρατιας ,εκχωρουμε το δικαιωμα του ''εκλεγειν'' τον ''μη χειρων- βελτιστον'' στους αλλους, επειδη ακριβως επιθυμουμε να διατηρησουμε ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.Επισης ,μη εμπλεκομενοι σε αυτη την πανηγυριωτικη εφαρμογη της δημοκρατιας παραμενουμε υγιεις,ανεξαρτητοι,αισιοδοξοι και κυριως ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...ουσιαστικο ,καθαρο, πραγματικο κι οχι βγαλμενο απο πολυχρωμο προεκλογικο φυλλαδιο που συνηθως λιγο μετα τις εκλογες καταληγει ειτε στα σκουπιδια ειτε στη λασπη του δρομου οπου και ΑΚΡΙΒΩΣ ανηκει...Η αποχη ως απολυτως συνειδητη επιλογη απολυτα ελευθερων πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΛΕΩ ΠΧ μειωση αριθμου βολευτων ....
    Ακομα και το 10% να ψηφισει αυτοι θα βγαλουν τα ποσοστα τους και θα μπουν 300 στην βουλη.
    ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ?Η καθ ολα σεβαστη αποψη πασχει εντελως απο ρεαλισμο.Η ακραια μορφη της θα ηταν να μην παει κανεις ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ .......ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει απάντηση, σίγουρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 5:57, ο Θουκυδίδης είπε: «τόν τε μηδὲν τῶνδε μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα, ἀλλ’ ἀχρεῖον νομίζομεν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιες οι θεωριες περι του ,πως θα ειμαστε ανεξαρτητοι και αισιοδοξοι, αλλα δεν ειμαστε ινδουιστες να περιμενουμε να μετεμψυχωθουμε για να αλλαξουμε ταξη.Καλον ειναι να προσπαθουμε και λιγο οτι και οσο μπορει ο καθεις ,συμφωνα με το μυαλο που διαθετει.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    1 Ηταν δημοκρατια Αθηναιων πολιτων ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.Δεν περιελαμβανε τις γυναικες τους δουλους και τους μετοικους δηλαδη πανω απο τα 2/3 του πληθυσμου
    2 Ηταν αμεση δημοκρατια και τα περισσοτερα αξιωματα ηταν υποχρεωτικα και εδινοντο δια ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ
    3 Σημερα .......οι Ελβετοι επαιρονται οτι εχουν, με το συστημα των καντονιων το πλησιεστερο προς το αρχαιοελληνικο συστημα ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΜΕΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.Ακουσατε κυβερνητικη κριση στην Ελβετια ποτε?
    Α,λλοι λαοι αλλα ηθη....καλον ειναι να τα Ξερει κανεις για να μην ζηταει πραγματα που ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ.ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.Μονον ο Γιωργακης μας ελεγε οτι θα γινουμε ΣΟΥΗΔΟΙ.....και ειδατε πως γιναμε...Βουλγαρια....
    Αυτα τα γραφω για να μην ονειροβατουμε ειτε με αρχαιολατρεια, ειτε με Ευρωπαικα προτυπα ,που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.
    Βλεπω τα σχολια εδω και τα περισσοτερα ειναι βαθεια ανατολη.Ελαχιστοι παρουσιαζουν ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.και μαλιστα αυτοι λοιδωρουνται με το κλασσικο ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ κατα το χαρακτηριστικο ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ πραγμα που πρεπει ρεαλιστικα να το λαμβανουμε ΣΟΒΑΡΑ υπ οψιν.
    πχ Τωρα θα βγει ο γνωστος και θα κουτσουλησει βαλκανοανατολιτικα.
    ελα πουλακα ....αμολησε το......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανετε καλα τη δουλεια σας για αυτο εχετε τετοια αποχη.

    στο τελος θα ψηφιζεστε μεταξυ σας....

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιδου ηρθε η επιβεβαιωση οσων εγραφα .
    ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ.........
    Η αποχη στην Ελλαδα ειναι μικρη σε σχεση και με Ευρωπη και ΦΥΣΙΚΑ με Αμερικη.
    ΠΕΣ ΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΗΘΕΙΤΕ .....τι εγραφα?κουτσουλιες βαλκανοανατολικες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μιλήσε ο τρελος με το σκυλο τον αριστογειτωνα....

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κάτοικοι της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα έδωσαν σήμερα πανηγυρικά την δική τους παλικαρίσια απάντηση
    Έβγαλαν απο την πρώτη Κυριακή δήμαρχο τον Ψινάκη συντρίβοντας και στέλνοντας σπίτι του τον τρισάθλιο Λουίζο, θα περιμέναμε και απο την Λούτσα κάτι παρόμοιο αλλά οι Αρβανίτες κοιμούνται όρθιοι ας παραδειγματιστούν απο τους πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ρατσισμός σου και το κόμπλεξ δε σε αφήνει να σκεφτείς. Εδώ στις Λούτσες χρυσέ μου ψηφίστηκε ο Κατσαλίρος και λατρεύτηκε ο Πουλάκης! Εδώ στις Λούτσες χρυσέ μου έχουμε το κύριο πρόβλημα του ΚΕΛ και τη μαφία της παραλίας!
      Το τοπικό των Αρβανιτών με το Γιαννάτο παλεύει χρόνια να μας σώσει την αξιοπρέπεια, αλλά εμείς, τί; Ο "δικός μας" Κασίμης στήριξε το τρίο μπελκάντο (Δήμαρχος,Πουλάκης και διαβόητος Κίτσος!) και αρκετοί συμπολίτες μας νάααα ναι καλά οι ανθρώποι, βρήκαν άλλη λύση: Προώθηαν το ...Ραφτοπουλέικο! Σε λουτσιώτες άρεσε το ...έργο του Γκινοσάτη! Εις υγείαν!
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, αποχαιρετίστε την Αρτέμιδα που ονειρευόσασταν! Θα έχετε την πόλη που σας αξίζει! Αυτήν ακριβώς που έχετε τώρα. Την κατσαλιρέικη.

      Διαγραφή
    2. Το γεγονός οτι πανηγυρίσαμε γι'αυτό που έγινε στην Νέα Μάκρη δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είμαστε φαν του Ψυνάκη, είμαστε απλά εναντίον ενός πολύ κακού καθεστωτικού δημάρχου όπως ήταν για πολλά χρόνια ο Λουίζος.

      Διαγραφή
  10. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΤΟΝ ΛΟΥΓΚΡΑ.....ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΙΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑΣ.
    Μεταξυ μας με αυτα που εβλεπα με τα κασσιδια ειχα φοβηθει οτι θα ειναι τριτοι στην Λουτσα.Ευτυχως ειναι η ανασσα και αυτο το θεωρω ΘΕΤΙΚΟ.ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ψηφιζοντας κατσαλιρο ,γιατι αυτο ουτε οι οπαδοι της θα της το συγχωρησουν ,τα πραγματα οδευσαν καλυτερα του αναμενομενου απο εμενα τουλαχιστον..Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ εχει ενα υψηλοτατο ποσοστο ,η ντελαλησα πατωσε,και το τρισαλοιμονο πατωσεεπισης μεσα στην τοπικη ΙΣΧΥΡΗ ΦΩΛΙΑ.Σας αρεσει δεν σας αρεσει Η ΑΝΑΣΣΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και οι οπαδοι της.Ειναι μια κρισιμη αποφαση για αυτην.Αν θα ταυτισθειμε τα ανομα συμφεροντα σημερα χανει ολο της το πλεονεκτημα σαν νεα αντιληψη.Θα αποδειξει οτι αυτο για το οποιο την κατηγορουσαν ειναι αληθεια
    Θα παει μαζι με τον καταλογισμενο στις επομενες ΕΚΛΟΓΕΣ, δηλαδη σπιτι της.Νεα ειναι αλλα τα λαθη πληρωνονται ετεροχρονισμενα.....ας το εχει υπ οψιν της.Επιστροφη κατσαλιρου με την ψηφο της ειναι πολιτικος θανατος για αυτην και για οιονδηποτε το κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάντε πάντως μια βαθύτερη - ψύχραιμη ανάλυση των εκλογών σε Αρτέμιδα και Σπάτα κατά παράταξη και θα διαπιστώσετε πολλά. Το θέμα δεν είναι ΜΑΥΡΟ - ΑΣΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως φαίνεται θα γίνει αλλαγή δημάρχου απο Μάρκου ξανά σε έναν άλλον Μάρκου μην ξεχάστε να ψηφίστε και την Δούρου, ο Σγουρός το μεγαλύτερο αρχιλαμόγιο που υποστηρίζεται απο Σαμαρά και ΠΑΣΟΚ μαζί πρέπει να φύγει οπωσδήποτε έγινε μια καλή αρχή χθες ας φτάσει μέχρι το τέλος για να γλυτώσει ολόκληρη η Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η βαθυτερη αναλυση ειναι
    ΜΠΕΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ.
    Αρα να παει και ο λουδοβικος μεσα για να ξαναβγει δημαρχος μολις εξελθει του Κορυδαλλου.
    Η Λουγκρα ΕΤΑΞΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ...και ψηφιστηκε.
    Η Κικη και η Κοκο ΕΧΑΣΑΝ απο το παιδαριο.....
    Μεσα σε αυτες των ελληνων τις κοινοτητες που φτιαχμνουν ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ,εγω ΧΑΙΡΟΜΑΙ
    1 που η Λουτσα ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΡΙΣΑΥΓΟΥΛΑ.
    2 που οι ψηφοφοροι ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥς ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ,ας ειχα πει λετε ψεμματα γιατι ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ και την πουλανε πανακριβα.
    3 Γιατι θα καταλαβουν επι τελους ΟΛΟΙ οτι ενα σημαντικο ποσοστο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΦΙΕΣ.,και να δω πως σκοπευουν να το αντιμετωπισουν,Ειναι αυτοι που μας εσωζαν με τον Παπαδοπουλο που υπηρχαν ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .Απλα τους νομιμοποιησε η κριση,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.Απλα εδω ειναι το χειροτερο ειδος ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ. .
    ΣΤΑ ΚΑΘ ΗΜΑΣ.
    Χωρις ανασσα αλλαγη δεν γινεται.Αν την κανει την βλακεια ενα μεγαλο τμημα οπαδων της, δεν θα την ακολουθησει ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Αν λοιπον θελει πολιτικο μελλον δεν της μενει ειμι ο τεως της...αντε και καμμια ανταλλαγη με οφιτσιο..
    THAT IS ALL BOYS ...PRAY FOR US.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. PRAY FOR US...οπως τα λες φιλε μου,το μονο καλο ηταν το μικρο ποσοστο της Χ.Α.κατα ταλλα....5 χρονια ΧΑΜΕΝΑ,αν αληθευουν τα αποτελεσματα των προπορευομενων στους σταυρους....η Ραφτοπουλου λογικα δεν θα καει για κανεναν,η Ντελακη ομως εχει ευκολη επιλογη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.....

    ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΙΤΕ ΓΛΕΤΣΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ......

    ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ , ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ,

    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ Ο BACHEOLOR OF ARTS , Η ΑΛΛΙΩΣ O MASTER OF SCIENCE , Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ (ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ).

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΛΠ,ΚΛΠ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ


    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
    Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ
    ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ (ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δε σε βάλανε στα ψηφοδέλτια (σιγά μην έβγαινες κιόλας με την πριβέ παράταξη του αντιδημάρχου), έχεις και αναδουλειές, εμείς τί σου φταίμε και πιάνεις το χώρο στα μπλογκ;

      Διαγραφή
  16. Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ......
    ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
    ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ...
    ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ...ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ οπως ξεχασες οτι θα επαιρνες τον δημο ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ .ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ..παμε ...σφαιρα.....
    βρε δεν εισαι πια συμβουλος αμαν πια παρτο αποφαση ..πατωσε και η λεγαμενη γιατι ταλαιπωρεις τους μπλογκιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  17. 1. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ , Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ
    Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Η ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ
    ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΝΙΡΒΑΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΕΛ ΣΑΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    2. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ , ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ.

    3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    4. ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ....

    ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΡΜΟΔΙΟ


    to be continued.......

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγαίνεις πάλι καπαπίδι, νομίζω. Όπως και ο Πουλάκης, που θριάμβευσε. Αυτό τα λέει όλα.

      Όσο για τον Αριστογείτονα, εγώ ως δημότης, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που έδωσε και μακάρι να συνεχίσει. Παράδειγμα ενεργού πολίτη. Χαρά στο κουράγιο του μέσα σε αυτό το χάλι (μας).

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ
      ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΣΟΥ , ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ
      Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  18. Ν Α ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ και να πεις οτι θελεις Εχεις το ελευθερο και το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ. Μονον να προσεξεις μην χαψεις πα΄λι μυιγες..εσενα περιμεναμε και την αποψη σου..εδω ο κοσμος χανεται και τα καπαπιδια χτενιζουν τον κατσαλιρο.....
    Ερχεται η κοινωνια των πολιτων του Μπεου του Μαρινακη του Κοκκαλη και αυτος μαζι, του καπαπιδιου και του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ Η ΕΛΛΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΑΠΙΔΙΠΟΛΙΤΩΝ .....ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΩΜΕΓΑ..κοινως αυτων που πουλανε τα παντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΚ ΟΤΙ ΠΕΙΣ

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ

    ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΡΜΟΔΙΟ
    ΨΗΦΙΖΩ ΝΔ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ

    to be continued.....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας