ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Λογαριασμοί Νερού - Ψηφίστε «Νέα πόλη» να σας κατασχέσουν και το σπίτι για 43,10 Ευρώ πηγή:anatakti.gr anatakti.gr: Λογαριασμοί Νερού - Ψηφίστε «Νέα πόλη» να σας κατασχέσουν και το σπίτι για 43,10 Ευρώ

Η Δημοτική αρχή διέψευσε την αναφορά του Δημήτρη Μάρκου, σε ομιλία του, σχετικά με
λογαριασμούς του νερού που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα σε καταναλωτές του Δήμου και οι οποίοι περιλαμβάνουν και "προσαυξήσεις καθυστέρησης". 
Η Συμμορία για να καλύψει την μεγάλη ληστεία που μας έκανε με τους λογαριασμούς Νερού και να μην τους προλάβουν οι ελεγκτές, και την καθυστέρηση από Ελεγκτές, Ανακριτή, Εισαγγελέα, ίσως και φυλακή, εξέδωσαν "φουσκωμένους" -με προσαυξήσεις και "δημιουργική λογιστική"- λογαριασμούς, το πέρασαν στα έσοδα προς είσπραξη στον Ισολογισμό και στον Προϋπολογισμού. Μια ακόμη, κλασική παμπάλαια απατεωνιά. Στα χαρτιά φαίνονται πεντακάθαροι, θετικοί οικονομικά και έχουν να λαμβάνουν, αλλά τα πραγματικά λεφτά βρίσκονται στις τσέπες τους.
Μέχρι να γίνουν οι εκλογές, να φύγουν αυτοί και να αναλάβει ο νέος Δήμαρχος, ελεγκτές, ανακριτές, εισαγγελείς και δικαστήρια, "ποιος ζει ποιος πεθαίνει", άλλωστε οι περισσότεροι από τους υπεύθυνους έχουν περάσει το προσδόκιμο ζωής. Στην περίπτωση, όμως που τους πιάσουν τώρα για την μεγάλη οικονομική απάτη, μέχρι τέλος του 2015-αρχές 2016 μπορεί να βρίσκονται ακόμη και στην φυλακή.
Μια συμμορία που ζει ακόμη στην εποχή "Μπόνι και Κλάϊντ". Στο άρθρο μας «Απίστευτα κόλπα του Λουδοβίκου γιά να μην επιστρέψει τα λεφτά μας» μπορείτε να δείτε ολόκληρη την σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των λογαριασμών του νερού.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αρτέμιδος Νίκος Μάρκου μας έστειλε τους λογαριασμούς που έλαβε ταχυδρομικά τον περασμένο Μάρτιο και όπως μπορείτε και μόνοι σας να δείτε έχει ημερομηνία έκδοσης 10 Μαρτίου 2014 και  αυτό που έχουμε υπογραμμίσει αναφέρει:
 «...οι ληξιπρόθεσμες οφειλές επιβαρύνονται με 1% προσαύξηση για κάθε μήνα καθυστέρησης και σύμφωνα με την ΚΥΑ 45081/97 γνωστοποιούνται στην Δ.Ο.Υ. για δέσμευση της φορολογικής ενημερότητας. Εάν δεν τακτοποιήσετε τις οφειλές σας είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σύμφωνα με το ΚΕΔΕ (Ν.Δ. 356.74).»
Μόνο που σύμφωνα με την  ΚΥΑ 45081/97 από 100.000 δρχ ή 300 Ευρώ ξεκινάνε αυτές οι διαδικασίες και όχι για μικρο ποσά.

Η Δημοτική Αρχή μας διαβεβαίωσε, επίσης ότι έχουν αποστείλει στην Δ.Ο.Υ. σχετικό έγγραφο για άρση της δέσμευσης του Α.Φ,Μ. οφειλέτη από λογαριασμό του Νερού.
Ψέματα Κιτσομάρκου, Λουδοβίκου και Συμμορίας για να κερδίσουν ώρες, και να μείνουν τα λεφτά μας στην τσέπη τους.
Σήμερα το πρωί, 12.05.2014, ο κ. Νίκος Μάρκου τηλεφώνησε στο αντίστοιχο Ταμείο εσόδων του Δήμου και η κα Μίχα δήλωσε ότι δεν τον γνωρίζει και αρνήθηκε να του δώσει πληροφορίες προφορικά, κάτι που μπορεί να το κάνει σε Δημοτικό Σύμβουλο- και του είπε να πάει να κάνει αίτηση.
Η μέχρι τώρα τακτική των υπηρεσιών του Δήμου είναι να μην απαντούν έγκαιρα στις αιτήσεις των Συμβούλων, ακόμη και για θέματα για τα οποία υπάρχει εισαγγελική απόφαση.
Είναι σκανδαλώδες αυτή η αποστολή λογαριασμών για σε μια περίοδο που ακόμη δεν έχει λήξει το θέμα της τακτοποίησης του λάθους του έκανε η Δημοτική Αρχή.
Στέλνουν λογαριασμούς που εις γνώση τους και ενώ εκκρεμεί απόφαση και έγκριση της περιφέρειας για το τιμοκατάλογο κρίθηκε παράνομος και πρέπει να μειωθούν οι τιμές.
Να κρατήσουμε ένα ένα τα ονόματα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, επίσημων ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ, τον ΙΟΥΝΙΟ έρχεται η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ=ΑΠΟΛΥΣΗ των τελειωμένων. ΝΑ φροντίσουμε να είμαστε σίγουροι, ότι τα τσιράκια ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ και δεν θα την πληρώσει κάποιος ΑΘΩΟΣ.

23 σχόλια:

  1. Υπερβολικός και αμαθής ο κύριος. Ζήτημα αν έχει πάει πάνω από το 6τάξιο γυμνάσιο. Φαντασθείτε να εκλεγεί στη θέση του προέδρου του Τοπικού Αρτέμιδος. Το μόνο που έχει είναι κακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο ΝΥΝ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ..ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ
      ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΙΝΟ...ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ .....3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....
      ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΠ
      ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΠ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ.....γιατι περιμενουν και αλλοι που δεν προλαβαν να τακτοποιηθουν με αδειες καφετεριας σκυλαδικου.....

      Διαγραφή
  2. ο νικολακης κακια οχι ρε συ, το καλυτερο παιδι.

    υπερβολικο ζηλο ναι.

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ,

    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΣΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ...ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΙΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κυρ ΝΙΚΟΛΙΟ..αλλα κοντα ειναι ο καιρος θα το βρεις μπροστα σου...
    ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ...

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το νοων νοειτω σε μαρανε ...σε διασταυρουμενα πυρα στηθηκες......ανΥΜΠΟΡΕ.....
      που στην ευχη ξεφυτρωνουν ολα τα αγραμματα της παραλιακης?

      Διαγραφή
  4. Προσωπικά δεν το θεωρώ πολύ εύκολο άτομο επικοινωνιακά, όμως αξίζει να είναι στο συμβούλιο, ακόμα και πρόεδρος. Είναι σκανδαλώδες στην απερχόμενη θητεία να είναι στη θέση του προέδρου αντί γι αυτόν, οι Ρήγας και Μπαλόπητος! Αιτιολογώ την άποψή μου:
    Έχει δώσει ειλικρινείς μάχες με πείσμα, για το αεροδρόμιο και κυρίως για το παραλιακό αίσχος και μάλιστα τα συμφέροντα της νύχτας του είχαν κάνει ζημιές, τον είχαν απειλήσει κλπ. Δεν ξέρω πολλούς σε Σπάτα και Αρτέμιδα, που να έχουν αγωνιστεί τόσο. Όσο για τις γραμματικές του γνώσεις και την εμπειρία σε διοίκηση, είναι επαρκείς για τις θέσεις αυτές του τοπικού συμβουλίου.
    Επαναλαμβάνω, έχει θητεία σοβαρή στη μάχη για τα παραλιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ13 Μαΐου 2014 στις 5:18 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ,
    ΟΤΑΝ ΣΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΛΠ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ...
    Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΚΡΑΙΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ....
    ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ...

    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγανακτισμένοι δημότες13 Μαΐου 2014 στις 6:06 μ.μ.

      Άει χάσου νυχτόμουτρο, που μου έχεις και έννομο συμφέρον! Καλά κάνει και υπερασπιζεται τη ζωή του και τη ζωή των συνανθρώπων του. Ευτυχώς που υπήρχε και ο Νίκος ο Μάρκου στο Τοπικό Συμβούλιο και μακάρι να ξαναβγεί.
      Αλήτες, κερδοσκοπείτε σε βάρος της ζωής μας. Καταντήσατε την ωραιότερη παραλία άντρο παρανομίας και υποβάθμισης. Τί δεν έχετε κάνει, ρύπανση της αμμουδιάς και της θάλασσας, φριχτή ηχορύπανση, καταπάτηση δημόσιας περιουσίας, παράνομες κατασκευές! Παράσιτα, τολμάτε και παριστάνετε τους ...συνεπείς. δημότες!
      Εμείς ξέρουμε σε ποιούς είσαστε "συνεπείς": Σ' αυτούς τους επίορκους δημοτικούς άρχοντες που θα ξωπετάξουμε σε λίγες μέρες.

      Διαγραφή
    2. Την πιο ωραια παραλια την παραδοσανε στους αλητες της νυχτας. Δυστυχως το τοπικο ευθυνεται. Ελαχιστοι συμβουλοι αντιστεκονταν και σιγουρα ο Νικος ο Μαρκου ειναι ενας απο αυτους. Ολη τη τετραετια η πλειοψηφια εβγαζε αδειες για τα σκυομαγαζα και τα κ.λομπαρα, αβερτα. να προσεξουμε τι τοπικους συμβουλους θα βγαλουμε

      Διαγραφή
    3. Τον Νικο ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ Κρινοντας ομως απο τα νυχτοκαματα και τα νταβατζιλικια που επιασαν το πληκτρολογιο και ΚΟΡΑΚΟΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,λεω οτι τους κανει ζημια αρα ......ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ....στην απο δω μερια.
      Δεν χρειαζεται να εχεις διδακτορικο για να καταλαβεις που συχναζουν οι νυχτοκαματοι τι γραφουν και ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ.....κανει μπαααααμ

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. μπραβο σε ποιον και απο ποιον στον νεκροθαφτη;

      Διαγραφή
    2. Αν θαβει νυχτο μαγαζα ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
      Πατε να περασετε λαθρα, με τον μπαλωμενο τα βαγονια της παραλιας 3 ημερες πριν τις εκλογες,,,,
      μωρε σας ερχεται Ποθουλακης και σια και τρεχετε τελευταια στιγμη να σας σωσει ο μπαλωμενος?ΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΝΕΤΕ......ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΗΡΩΝΕΙ.....

      Διαγραφή
  7. ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΗ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ...
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Ή ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ?
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΗΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΓΚΙΤΗ...
    ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ...
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ...
    ΜΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ....
    ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΗΚΕ, ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες ένα νόμιμο παραλιακό μαγαζί; Κανένα! Είναι τιμή για κάποιον άμα τον βρίζει το βρωμοσυνάφι της νύχτας!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ14 Μαΐου 2014 στις 8:04 π.μ.

      ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ Ανώνυμε 14 Μαΐου 2014 - 1:33 π.μ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ συγκεκριμένο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ $ΝΑΙ$ και είναι υπέρ της ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ λαμόγια...ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ...

      Διαγραφή
    3. Σε πιστέψαμε τώρα ότι είσαι κάτοικος παραλιακής ζώνης ξεδιάντροπε! Κωλόμπαρο παραλιακής ζώνης είσαι! Αυτό είσαι. Γιαυτό κάνεις αλητάμπουρα τη δουλεια που ξέρεις: Να λασπώνεις μπας και εμποδίσεις να εκλεγεί όποιος σας έβαζε εμπόδια. Αει βρες καμμιά δουλειά τη μέρα, looser!

      Διαγραφή
  8. Αχου το ο νεκρο ΘΑΠΤΗΣ ...της παραλιας,Ξερει και το μπραβΙλικι και το σφΟΓΓΟκωλαριο ολα τα ξερει ....ΚΑΛΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΜΥΙΓΑ εχε.....στο μπλογκ
    ΚΕΦΑΛΑΙΑ ανορθογραφα κουτσαβακικα ...τι ειναι????? Εντιμος δημοτης....ΕΕΕΕΡΕ ΓΕΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΚΟΡΑΚΙ 9:28 μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δες τε ΤΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ...ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ.....
    ΕΕΕΕ δεν χρειαζεται φιλοσοφια τα ειπε ολα.......Η ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ''ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ'' ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΨΙ ΚΟΜΨΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ...

      Διαγραφή
  11. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ14 Μαΐου 2014 στις 8:05 π.μ.

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ Ανώνυμε 14 Μαΐου 2014 - 1:33 π.μ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ συγκεκριμένο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ $ΝΑΙ$ και είναι υπέρ της ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ λαμόγια...ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΙΪΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ. Ο ΝΙΚΟΣ, ΜΑΓΚΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΤΟΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ (ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ) ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ. ΧΩΡΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ! ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.... ΤΟΣΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας