ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΜΩΡΑΪΤΗ ΙΩΑΝΝΑ - Θα συμπορευθώ στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Δημήτρη Μάρκου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»




Η απόφασή μου να συμπορευθώ στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Δημήτρη Μάρκου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» ως ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ωρίμασε μετά από ουσιαστική σκέψη. Καθοριστικό γεγονός αποτέλεσε η ταύτιση απόψεων και θέσεων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Βεβαίωσή μου, η αδιαπραγμάτευτη στάση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ κατά του ΚΕΛ. Ασφάλειά μου, η ξεκάθαρη και ανιδιοτελής αντιμετώπιση ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ θεμάτων που οδηγούν το Δήμο μας σε τέλμα.

Ως εκλεγμένη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος λειτούργησα με μοναδικό γνώμονα το ΔΙΚΑΙΟ και το ΚΑΛΟ της πόλης που μεγάλωσα και κατοικώ από 8 χρονών. Ποτέ δε μπήκα σε παραταξιακά στερεότυπα εμποδίζοντας το ΚΑΛΟ της πόλης μου, αλλά και όταν διαφωνούσα με τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής, πάντα μελετούσα και κατέθετα απόλυτα τεκμηριωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις. Ποτέ δεν υιοθέτησα τη λογική της στείρας αντιπολίτευσης παρά μόνο της παραγωγικής.
Θαύματα δε γίνονται, αυτό για το οποίο ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ είναι ο αγώνας μου για να μπούν οι βάσεις επιτέλους σε αυτό τον Δήμο και βήμα-βήμα να γίνει μια πόλη με σεβασμό στους πολίτες της! Πόλη για τα παιδιά και τους νέους! Πόλη που θα στηρίξει την τοπική αγορά! Πόλη για τον αθλητισμό! Πόλη για τον πολιτισμό και την ιστορία της! Πόλη που θα στηρίξει πραγματικά τις ευπαθείς ομάδες με ουσιαστικά κοινωνικό έργο! Πόλη για την παραγωγική τρίτη ηλικία!  Πόλη για τη θάλασσά της! Πόλη με όραμα την ανάπτυξη! Πόλη με ουσιαστικά διαφορετική εικόνα!
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ λοιπόν, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλα αυτά που αγωνίστηκα 4 χρόνια ως εκλεγμένη Σύμβουλος ΧΩΡΙΣ αποκλεισμούς, ΧΩΡΙΣ κλειστές πόρτες με μοναδικό κριτήριο μου το ΔΙΚΑΙΟ.

Με εκτίμηση,
Μωραΐτη Ιωάννα
                                                Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ, «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

11 σχόλια:

  1. Αλλο ''φρουτο'' και τουτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απαράδεκτο να φέρεστε έτσι και δε μας βοηθάτε καθόλου να κρίνουμε. Να είστε κόσμιος και να αντιπαραθέτετε επιχειρήματα και όχι βρισιές.

      Διαγραφή
  2. Καμία απο τις προτάσεις θα μας πείτε εκτός το τεχνικό πρόγραμμα του Τσαντήλα που καταθέσατε στην αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προγραμμα του ΤΣΑΝΤΗΛΑ!!!!!πως λέμε ...Καλατραβα!; Και βάλε!!!!

      Διαγραφή
  3. Αν είναι η τωρινή συμπορευσή σου, όπως δηλώνεις όμοια με την προηγούμενη υποψηφιότητά σου με τον ΓΑΒ-ΓΑΒ....ΆΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

    Πιπίνης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΧΩΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....νέα παράταξη γεμάτη ΠΑΛΙΑ σαβουρα!!!

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΚ' ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ...ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!

    Πιπίνης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πιπίνια ειναι συνηθως αγραμματα και ξερουν να κουνανε μονο τον κωλο τους. Μαθε λοιπον οτι ειναι "η ψηφος" και οχι "ο ψηφος". Εκτος αν εννοεις τον ψοφο που μυριζετε οτι σας ερχεται...σε δυο βδομαδουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς....Είσαι συν όλα τα άλλα και ξεροκέφαλος...
      Δε πιστεύω να είσαι και υποψήφιος γιατί θα σκάσω απο τα ''κλάματα''....
      Ψήφος θηλυκό και καταχρηστικά αρσενικό ρίξε μια ματιά http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF%CF%82

      Πιπίνης Γ.
      ΥΓ. Μάθε να μην κοροιδεύεις τα ιντερνατικα επώνυμα των άλλων,χωρίς να αναφέρεις το δικό σου...

      Διαγραφή
  7. Τελικα κάποιοι πρέπει ΤΟΥλΑΧΙΣΤΟΝ να μάθουν να δέχονται ΚΡΙΤΙΚΗ αλλιώς να κάτσουν σπίτια τους.Ειναι κριμα το κατακτημενο δικαίωμα να ενημερωνομαστε και να ανταλλασουμε απόψεις διαδυκτιακα να το καταντουν κακόγουστο "βόθρο"!δικαιολογουνται βέβαια απο τον πανικό της πιθανής ήττας και τον χρόνο που λιγοστεύει και πιέζει ΑΛΛΑ ετσι τελικα αποκαλύπτουν και τον πραγματικό εαυτό τους και τις ύποπτες προθέσεις τους...Τόσοι σωτήρες να οραματίζονται και να πασχίζουν να μας αναβαθμίσουν ....πολυ Καλο για να είναι Αληθινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας