ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΓΟΥ



Χτες 11/5 στην οδό Ρούμελης και Αμοργού στην Αρτέμιδα έριξαν φόλες. Ήταν η 3ή και πιο αποδοτική προσπάθεια. Την πρώτη φορά οι γείτονες βρήκαν σακούλα με φαγητό που είχε μέσα γυαλιά και πρόλαβαν. Την Τρίτη δηλητηριασμένο φαγητό σκότωσε δυο γάτες αφήνοντας ορφανά τα μικρά τους και κινδύνεψε και ένα Λαμπραντόρ που το έβγαλαν βόλτα (το έσωσε ο γιατρός του). Χτες τα κατάφεραν. Τρία σκυλιά ο Τζάκ (1η Φώτο) ένας καλοκάγαθος τυφλός γεράκος, η Ζήνα (2η Φώτο) και η Μπιάνκα μια νεαρή σκυλίτσα που της έκαναν ευθανασία αφού δεν κατάφεραν να την σώσουν με 3 ατροπίνες. Τα σκυλιά τα φρόντιζε η γειτονιά (φαγητό-φάρμακα) και το φιλοζωικό της Αρτέμιδας. Οι γείτονες τα είχαν και σαν φύλακες αφού χάρις σ αυτά είχαν αποτραπεί δύο διαρρήξεις. Έχει ενημερωθεί και το ΑΤ της περιοχής


Προσοχή!!! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σκληρές....

 










 

3 σχόλια:

  1. Ο κ. Πουλάκης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την προστασία των ζώων τί έχει να μας πει? Τί έκανε για όλα αυτά τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αρτέμιδας? Απολύτως τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να γυρίζει στο Εκπτωτικό Χωριό και να καμαρώνει.
    Κι έχει το θράσος να ξαναβάζει υποψηφιότητα. Ένας αντιδήμαρχος με πολλές αρμοδιότητες τυπικά και ουστιαστικά ανύπαρκτος!!!!!
    Δήμαρχε, τα βαρίδια που είχες και έχεις δίπλα σου σε κάψανε και θα σε ξανακάψουνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ηξερα οτι ειναι αρμοδιος για την προστασια ΤΩΝ ΖΩΩΝ της παραλιακης ΠΑΝΙΔΑΣ .ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ Ανθρωπος φυσιολογικος.
    Θωμα ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙς ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ.Καταλαβαινω τον σκοπο αλλα δεν θα τις δω.
    Το εγκλημα το εμποδιζεις δεν το αποθανατιζεις.Διεστραμενοι υπαρχουν παντου δεν ειναι αναγκη να ανεβαζουμε ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.Η Ραφηνα εχει ειδικο χωρο για αδεσποτα.Κανουν προσφορες και οι κατοικοι για την τροφη τους .Εσεις με δυο κτηνιατρους ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ υποψηφιους εχετε ,φροντιδα μονον για τα μεγαλα ζωα ?Αυτα που ΨΗΦΙΖΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δουλευω στην λουτσα,εγω προσωπικα εχω μαζεψρι σκυλι με δικη μου ευθυνη κ του βρηκα σπιτι!!!ταιζω καθημερινα ολα τα αδεσποτα που βρισκω μπροστα μου κ εχω βαλει κ κουμπαρα στο μαγαζι που δουλευω προκριμενου να μαζευω λεφτα για την περιθαλψη τους.στις 16/05/14 μα ζεωα σκυλιτσα κ την πηγα για στειρωση με δικα μου εξοδα απο τα σπατα!!!κ ειμαι δημοτης γλυκων νερων παιανιας!!!ξυπνηστε στη λουτσα κ στα σπατα δραστηριοποιηθειτε κ πιεστε για προγραμμα αδεσποτων!!!να γινετε ολοι η φωνη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας